За Италия ще е трудно да пусне 200 000 мигранти в ЕС

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (25)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на nemeria
  nemeria
  Рейтинг: 535 Неутрално

  Италия да търси как да ги депортира масово и как да се предпази от нови, а не как да набута субсахарска африка другиму.

 2. 2 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7051 Неутрално

  Не е ли по-лесно да ги върнат обратно.

 3. 3 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 630 Неутрално

  Тя като ги пусне ще отидат в Германия.
  Затова и Меркел иска да ги разселва.
  Независимо, че мигрантите не искат...

 4. 4 Профил на Вонин
  Вонин
  Рейтинг: 450 Весело

  Тия с наметалата ми заприличаха на тия дето гонеха Фродо от Властелина зарад' Пръстена!

  Аз не съм лош - просто съм ПРОЗОРЛИВ! ЕВРОПО, събуди се! https://www.youtube.com/watch?v=_rVSwXloXoM https://www.youtube.com/watch?v=Sp_LA2qE4aM
 5. 5 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 1266 Весело

  Всичките- при Бабет на гости

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 6. 6 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2112 Неутрално

  Затварят пристанищата и депортират наред.

  Като се задръстят и другите тогава ще почнат да увират Брюкселските зелки.

 7. 7 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1478 Неутрално

  Снимката е феноменална илюстрация за сблъсъка на западната цивилизация с натрапения добре планиран хаос от прииждащи индивиди, за които е по-лесно да дойдат на изметеното, отколкото да си подредят собствената африканска кочинка

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 8. 8 Профил на bqp06493514
  bqp06493514
  Рейтинг: 213 Любопитно

  ТО ТОВА ХОРА ЛИ СА??

 9. 9 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 1926 Любопитно

  До коментар [#7] от "Dr_Doolittle":

  За съжаление и ние натам вървим, към подредения запад. Макар и да имаме образование, европейски манталитет и желание за работа, то все повече търсим реализация на запад. Друга е темата за социаликономическата имиграция на тези от снимката.

 10. 10 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 1506 Неутрално

  В момента 23 милиона души по света активно се опитват да имигрират!

  710 милиона от населението на Земята искат да имигрират, от които 66 милиона в рамките на една година, а 23 милиона са започнали подготовка. Данните са от IOM’s Global Migration Data Centеr (GMDAC) въз основа на проучване в 160 страни.

 11. 11 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 1506 Неутрално

  Италия да търси как да ги депортира масово и как да се предпази от нови, а не как да набута субсахарска африка другиму.
  —цитат от коментар 1 на nemeria


  Вярвате ли, че би могла да се опази? Май няма да стане в няколко точки на планетата да са събрани всички блага, а останалите да мизеруват. Ще дойдат и като скакалци ще опоскат всичко.

 12. 12 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Имам чувството, че Италия иска масовият приток на бежанци, но той да е преразпределен между държавите в ЕС, така са представите на италианските политици, пускайки масово нелегални бежанци на италианска територия.

  Освен ако Италия не иска разпадане на ЕС, няма друга причина за масовият им допуск на нелегални емигранти. Ще си върнат италианската лира обратно и инфлацията, ако ЕС се разпадне по тяхна вина. Емиграцията на терористи в ЕС само увеличава разходите на държавите за повече персонал за полиция и държавна сигурност.А няма кой да плаща за това, стига се до колапс и разпадане.
  Бежанците идват бедни в ЕС и искат социални помощи. Те не могат веднага да отидат на работният пазар, и дори там да са, са по-мързеливи от другите работещи и води до лоша атмосфера на работа.Води до понижаване на заплащането, заради понижаване на работоспособносността, а наемите знаят само една посока нагоре. Всичко е гадно заради бежанците

  Es muß Geld fließen!
 13. 13 Профил на samsara7857
  samsara7857
  Рейтинг: 213 Любопитно

  Само 200 000 ли мисля че цифрата е много по голяма към милион звучи по правдоподобно 200 000 само за една година са довлачени в Италия, а тая история с прибирането им в Европа върви три или четири години вече.От 2014 ги спасяват от Либия и съм сигурна че и един няма върнат в Африка!

 14. 14 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 470 Неутрално

  ,,, и съм сигурна че и един няма върнат в Африка!
  —цитат от коментар 13 на samsara7857


  Това е така, няма африканец, платил за нелегалното си идване в ЕС 10.000€, да желае обратно да се върне по-желание сам там обратно. Иска да касирва от данъците на ЕС, понеже трябва да им плащаме за времето на робството, и то в милиардна сума. Негрите са ни много ядосани, не точно на България, най-вече на Великобритания и Испания.Прадедите им са работели като роби безплатно на плантанциите

  Es muß Geld fließen!
 15. 15 Профил на stalker
  stalker
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Има и по-просто, но разумно решение. По коабите и обратно на африкансия бряг.

  Common sense !
 16. 16 Профил на nemeria
  nemeria
  Рейтинг: 535 Неутрално

  До коментар [#11] от "half_truth":

  Австралийците намериха решение, тук никой и не търси за момента. Само оправдания как било "неизбежно" и то няма и как да не е неизбежно, ако не се противодейства по някакъв начин.

 17. 17 Профил на nemeria
  nemeria
  Рейтинг: 535 Неутрално

  До коментар [#14] от "slan777":

  Ако са "много ядосани" на европейците, това означава че интеграция ще е последното, което искат, по-скоро своеворода отмъщение. Трябва да си луд да приемеш под покрива си човек, който ти е много ядосан.

  Има за какво да са "ядосани", по-скоро в минало време, защото настоящите поколения нямат отношение, но мизерията в Африка е продукт на африканците, само че те се оправдават с другите - пък и това е основната версия на различните управляващи там, нали иначе местните могат да се замислят, че май управниците са за сменяне, та така "другите" винаги е по-удобно да бъдат виновни. Но хора с такъв светоглед на носят нищо добро за Европа.

 18. 18 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 1506 Неутрално

  До коментар [#11] от "half_truth":Австралийците намериха решение,
  —цитат от коментар 16 на nemeria


  Интересно, какво решение са намерили австралиците?

 19. 19 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 1506 Неутрално

  По коабите и обратно на африкансия бряг.
  —цитат от коментар 15 на stalker


  Пак ще пробват докато стане. Или още по-лошо ще се озлобят и ще дойдат като терористи.

 20. 20 Профил на nemeria
  nemeria
  Рейтинг: 535 Неутрално

  До коментар [#18] от "half_truth":

  Прихванатите лодки ги закарват до лагер извън Австралия, а нелегалните нямат право на помощи или да останат в Австралия, а биват закарвани до съответния център. Радикално решение, но желаещити да се метнат на лодка да си пробват късмета почти няма, съответно няма удавени и хаос.

 21. 21 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 1506 Неутрално

  До коментар [#20] от "nemeria":

  Чудесно, всъщност стар американски номер. Ама няма да работи за дълго. В Африка хората гладуват заедно с децата си. Какво по страшно може да им се случи. Длъжни са да правят нещо.
  Твърде много сме и се размножаваме бързо. Най-справедливото решение би било - вирус който да кастрира рандом голямата част от населението на планетата. Такава идея имаше в една книга на Дан Браун - тя ми звучи най-реалистична и справедлива.

 22. 22 Профил на nemeria
  nemeria
  Рейтинг: 535 Неутрално

  До коментар [#21] от "half_truth":

  Свръхразмножаването е проблем най-вече в субсахарска Африка, в Европа и Северна Америка прираста се дължи изключително на миграция. Макрон наскоро каза, че имането на по шест деца е един от проблемите им и беше заклеймен за изказването си, че уж обвинявал жените за бедността.

  За Австралия решението работи успешно, да пробваме пък да видим как би било за нас. Африка е изключително богата на ресурси, но не е достатъчно като не знаеш какво да ги правиш. А тези, които казваш че децета им гладували са платили хиляди евра на трафикантити, не се събират от закуски. Масовата безконтролна миграцията насам може само да докара Европа до нивото на Африка, но не и да помогне на Африка.

 23. 23 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#14] от "slan777":Ако са "много ядосани" на европейците, това означава че интеграция ще е последното, което искат, по-скоро своеворода отмъщение. Трябва да си луд да приемеш под покрива си човек, който ти е много ядосан.Има за какво да са "ядосани", по-скоро в минало време, защото настоящите поколения нямат отношение, но мизерията в Африка е продукт на африканците, само че те се оправдават с другите - пък и това е основната версия на различните управляващи там, нали иначе местните могат да се замислят, че май управниците са за сменяне, та така "другите" винаги е по-удобно да бъдат виновни. Но хора с такъв светоглед на носят нищо добро за Европа.
  —цитат от коментар 17 на nemeria


  Работил съм с негри от Камерун. Работата беше лабава, така че имаше имаше много време за приказки. И не са само с него, а по-късно с бенинци, ганайци и други камерунци. И така си изградих крайното ми мнение.

  Негрите очакват, както преди 150 години, седейки си на стола, други да им работят за заплатата. Имало е роби, работещи в плантациите без заплащане. И тази антиколониална политика я учат в училище, и защо белите хора са им длъжници.
  И аз учех глупости за комунизма на България като дете и вярвах доста дълго време на тези дивотии. Едва в друг свят с друга култура ми отвори очите, Комунизма беше много долно нещо и по-добре да го нямахме. Но трябва да погледнеш нещата острани

  Es muß Geld fließen!
 24. 24 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 1506 Неутрално
 25. 25 Профил на nemeria
  nemeria
  Рейтинг: 535 Неутрално

  До коментар [#24] от "half_truth":

  Отвратителни условия на труд, работа е на правителството да защити местните, но не го правят. Отговорността следва да се търси от собствените им управници.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK