"И на мен" ми се случи, списъкът "Гадни мъже", или как да се води борбата със сексуалните насилници

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (86)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Подлизурко
  Подлизурко
  Рейтинг: 418 Весело

  А пък Упи Голдбърг е завела дело срещу 121 режисьора и продуценти, че за 40 години актьорска кариера, нито един път не е била обект на сексуално насилие, което тя счита за дискриминация заради цвета на кожата и фамилията си. 😄😄😄

  😜 ЦИК са с Нетрадиционна сексуална ориентация, ам кви В пука? Безплатна проба- в неделя №12 😜
 2. 2 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 318 Неутрално

  Върнете си парите от Уайнстийн като е толкова лош.
  За мен това са били доброволни жертви от тези жени на собствения си морал в името на успеха и парите.
  Уайнстийн пък най-вероятно изобщо не е притежавал морал.
  Но пък пари е имал.
  Толкова за тоя случай.
  Това пък за претъпкания автобус си е направо смешно.
  :)
  Ми то направете като в Турция - автобуси само за жени, щом е толкова трудно.
  После направете и фирми само за жени.
  После забранете и нормалните бракове.
  После... да идва Господ и да си взема обратно реквизитите - ябълката и т.н....
  :)

 3. 3 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1014 Неутрално

  По логиката на тези жени мъжете трябва да бъдат кастрирани или на хапчета. Но тогава сигурно ще се сърдят, че никой не им обръща внимание.

 4. 4 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
  'ΕΡΕΒΟΣ
  Рейтинг: 1912 Неутрално

  До коментар [#2] от "НеКой":
  ''За мен това са били доброволни жертви от тези жени на собствения си морал в името на успеха и парите''.

  Точно така е ! Сянката пада и върху Уайнстийн, но и върху ''жертвите'' !

  Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
 5. 5 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 1347 Неутрално

  Тов са оплаквания на застаряващи лелички, които са свикнали на младини срещу една усмивка да почучават всичко. В един момент, когато с красотата им се приключва започват да стават много морални и да злобеят,че вече се налага да си заслужат всичко.

  В Русия съм! В Русия съм!
 6. 6 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 2584 Неутрално

  До коментар [#4] от "'ΕΡΕΒΟΣ":

  Случаят с корпоративния договор за назначаване на Уайнстийн е много интересен. Обикновено в тези договори на СЕО има клауза за етиката и морала и за груби нарушения се предвижда освобождаване от работа. В неговия случай обаче предвиденото наказание е парична глоба, а клауза за сексуалнни нарушения отсъства. С други думи съгласно договора на Уайнстийн той не може да бъде уволнен, само глобен. Е, сега се отвори поле за юридическа "езда на едногърба камила", в смисъл договаряне на условията при които той би могъл да напусне.
  Единственото условие при което може да се задейства механизма за безусловно освобождаване от работа е наличието на криминална присъда (обвинението не е достатъчно, на това корпоративно ръководно ниво обвинения бол, но осъждания - ексик, да употребим латинския на комшулука :-)). Интересен казус.

 7. 7 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  По логиката на тези жени мъжете трябва да бъдат кастрирани или на хапчета. Но тогава сигурно ще се сърдят, че никой не им обръща внимание.
  —цитат от коментар 3 на stedim


  Ами то има внимание и внимание драги колега по форум, ама вие преждеписалите явно удобно се правите, че не разбирате за какво иде реч. Надявам се не сте от селяците, които подвикват след всяка по-хубавка жена, или от онези дето си искат от жени в някаква зависимост от тях. Ако първото е само досадно, второто е отвратително. Дали ще е ей този нерез от Холивуд, или противния началник все тази. Защото нали може да е едно е... ама кяр да е.
  Няма да се говори за това като проблем ако мъжете са мъжкари, знаят как да си поискат и знаят как да се оттеглят с достойнство, след като са разбрали, че някъде не са харесани. А не като някой пу*дьо да уговарят, да изнудват или направо да насилват. Това правят само комплексари, които вътрешно си знаят, че са смотаняци и имат мижави шансове да получат секс по нормалния начин.

  " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
 8. 8 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
  'ΕΡΕΒΟΣ
  Рейтинг: 1912 Неутрално

  До коментар [#6] от "daskal1":

  Много интересно !
  Благодаря !  Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
 9. 9 Профил на Читателят
  Читателят
  Рейтинг: 433 Неутрално

  Когато дамата се държи и облича като лека жена, отношението към нея е съответно.
  Тази на снимката се е постарала да се оголи на МАХ и едва ли горещината е причината.

  Попътен вятър в главите!
 10. 10 Профил на KLINGON
  KLINGON
  Рейтинг: 369 Весело

  това е тема за англосаксонския свят, не ни занимавайте с глупости :)

  "...Срамно е ние да сравняваме силата си с такива гламавци, каквито са турците…"... из дописка на Васил Левски до в. Свобода, публикувана на 13.02.1871 г.
 11. 11 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1014 Неутрално

  До коментар [#7] от "bee":

  " Това правят само комплексари, които вътрешно си знаят, че са смотаняци и имат мижави шансове да получат секс по нормалния начин." Поставих + на написаното, защото има известна логика. Но да си спомняш, че преди не знам колко години си имала сексуални изживявания с някой и сега да ти е гадно и да го демонстрираш – това ми идва в повече. Защото както нормалните мъже знаят как да поискат и как да се оттеглят при отказ, така и жените, ако не искат, могат да го направят.

 12. 12 Профил на man_un
  man_un
  Рейтинг: 462 Неутрално

  Гъч в тролея. Млад мъж пита красива девойка до него.
  -Вие сте шивачка?
  -Да, как познахте?
  -Имате конец на палтото...
  -Оо, а вие вероятно сте музикант?
  -Да, наистина...
  -Познах по инструмента.
  Едно деди на седалката до тях ги слуша усмихнат и казва:
  -Даа, едно време и аз свирех на такъв инструмент, но от много свирене само калъфа му остана...

 13. 13 Профил на calypso
  calypso
  Рейтинг: 418 Неутрално


  На една улица се чува крясък:
  -Помощ, изнасилват ме!
  Притичват минувачи, гледат, крещи възрастна бабичка.
  -Защо викаш, къде е насилника? Кога те нападна?
  -Ами,... преди петдесет години.
  -Защо тогава крещиш сега?
  Ами, приятно е да си спомня!...

 14. 14 Профил на accidental
  accidental
  Рейтинг: 534 Неутрално

  На събития за набиране на средства за институции с идеална цел винаги канят 10-15 момичета да правят компания на бизнесмените, както една позната се изказа, мацки им трябват да си развържат дисагите. ОК много от тези бизнесмени просто са свикнали, че с пари могат да имат всичко. На последното парти си говорих с едно маце, модел и студентка в Колумбия Юниверсити, и тя ми каза, че двама "шугар дади" и плащат туишъна от 55,000$ но си търси още един за да и покрие месечните разходи от 2000$
  Като се има в предвид че за да влезеш в Колумбия трябва да си в топ 0.3% акедемично, мога да си представя как е в другите университети!

 15. 15 Профил на klecho
  klecho
  Рейтинг: 817 Неутрално

  Гадно, непропорционално, едностранчиво и пристрастно мислене.

  1. Тя е 120 кг. Седи на стола до теб. Току що сте се запознали. Някой от компанията я е довел, не знаеш кой и откъде. Пияна е и вони на повръщано. Устата и са пълни с парченца храна. Съвсем неочаквано, става, завърта се на 90 градуса, и завира езика си в устата ти. Някак си успяваш да се сдържиш да не я удариш, тя те нарича хомосексуалист, по вулгарен начин, пред цялата компания. Всички се смеят за твоя сметка, после те подиграват с години.

  2. Тя ти е шефка. Прави ти живота невъзможен, за това че не отговаряш на опитите и за свалка. Следват скандали, истерии, ревове за най-малкото нещо. С месеци и години. Почва да ти личи, жена ти е бясна- какъв мърльо си ти, да не можеш да се справиш с една треторазрядна к*чка. Ако имаш късмет, си намираш работа в друг отдел, или нея я преместват. Ако нямаш...хем ти се иска да се махнеш, хем ти се струва налудничаво, да загубиш хубавата си работа заради една треторазрядна...Почваш да се тормозиш- "добре де, какво толкова, ако го направя дискретно,никой няма да разбере". Мразиш се за това, че се тормозиш, но мисълта не спира да те ужасява- след като си отказал на 4-5 прекрасни жени, с тела на богини, защото не можеш да си позволиш, да заложиш семейството си на карта, накрая ще поддадеш заради една треторазрядна...Изпадаш в депресия. Почваш да сменяш настроенията. След всяки нов конфликт, лекуваш болкатаб с алкохол. Почваш да мислиш за леки наркотици, които не си употребявал от студентските си години. Наистина ли вече си толкова зле? Усещаш как ръката на истерията се затяга около врата ти. Ами ако я причакаш в някоя тиха уличка, и я сплашиш с един здрав пердах. Кой би я защитил, на кого би се оплакала? Но защо да си цапаш ръцете, ако стане обшествено достояние, с кариерата ти е свършено. Добре де, ако е само за един път, може би...Но тогава ще си в ръцете и, има ли гаранция,че няма да го документира и да те изнудва? И т.н., и т.н.- в повечето случаи, нешата приключват трагично- я с развод, я със съсипана кариера, я с алкохолна зависимост.

 16. 16 Профил на mqj41586140
  mqj41586140
  Рейтинг: 0 Весело

  Те се разхождат само по организъм, после що сме го дигали....

 17. 17 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  До коментар [#11] от "stedim":

  Тук става въпрос обаче за принуда, както е в конкретния случай с холивудския продуцент. Все едно началник да постави условие на подчинена или спи с него или я уволнява. Едва ли някоя жена ще шуми след години за това, че отдавна някой си си поискал и тя е имала свободния избор да каже " Не " без риск това да донесе някакви негативни последствия за нея. Иначе си прав нормалните мъже знаят как да си поискат и как да се оттеглят, нормалните жени знаят как да откажат и когато това се случва между нормални хора всичко си остава в миналото.

  " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
 18. 18 Профил на Stavrogin
  Stavrogin
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Проблемът не е за пренебрегване, но е малко пресилена тази истерия, доста жени сами се въползват от похотливостта на властни мъже, винаги съм си мислел, че за една жена е по-обидно да не я загледат, отколкото да й се отъркат с надървен в тролея

  Отишло едно джудже при Веско Маринов за автограф и му казало: „Г-н Маринов, пораснах с вашите песни“.
 19. 19 Профил на Stavrogin
  Stavrogin
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Проблемът не е за пренебрегване, но е малко пресилена тази истерия, доста жени сами се въползват от похотливостта на властни мъже, винаги съм си мислел, че за една жена е по-обидно да не я загледат, отколкото да й се отъркат с надървен в тролея

  Отишло едно джудже при Веско Маринов за автограф и му казало: „Г-н Маринов, пораснах с вашите песни“.
 20. 20 Профил на Stavrogin
  Stavrogin
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Проблемът не е за пренебрегване, но е малко пресилена тази истерия, доста жени сами се въползват от похотливостта на властни мъже, винаги съм си мислел, че за една жена е по-обидно да не я загледат, отколкото да й се отъркат с надървен в тролея

  Отишло едно джудже при Веско Маринов за автограф и му казало: „Г-н Маринов, пораснах с вашите песни“.
 21. 21 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  До коментар [#15] от "klecho":

  Един + от мен, и от другата страна е също толкова отвратително, когато не е желано.

  " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
 22. 22 Профил на wiligri
  wiligri
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#2] от "НеКой":

  ... Това пък за претъпкания автобус си е направо смешно...
  —цитат от коментар 2 на НеКой

  Да те светна по женски - на майка ти са и се отърквали по опашки и автобуси, ако имаш сестра, са се отърквали и в нея, не са пропуснали жена ти, ако имаш дъщеря и внучки, ще се случи и на тях и дори на правнучките ти няма да им се размине. Надявам се, че след като си си представил как някоя от твоите обични жени е опипвана с потни похотливи пръсти от непознат простак, ти е все така смешно. :)

 23. 23 Профил на gesand
  gesand
  Рейтинг: 268 Весело

  Снимката със "златното правило" е много добра: ако си мъж, не казвай на жена на улицата нещо, което не би искал да чуеш от някой мъж в затвора! Защото когато нещата се обърнат, защитниците на сексуалната агресия (напр. всички коментари преди моя) запяват съсем друга песен... Даже не песен, а направо чист вой.

  “When small men begin to cast big shadows, it means that the sun is about to set”, Lin Yutang
 24. 24 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  До коментар [#22] от "wiligri":

  И какво предлагаш?
  Разделяне на автобусите само за жени и само за мъже?
  Каса за обслужване на жени и такава за мъже?
  Разделяне на учениците на паралелки с момчета и момичета?
  Друго?

 25. 25 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 318 Неутрално

  До коментар [#22] от "wiligri":

  Що пък си мислиш, че на всеки му е приятно да се отърка в теб?

 26. 26 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2166 Неутрално

  Те се разхождат само по организъм, после що сме го дигали....
  —цитат от коментар 16 на сминдух


  Е ти кво искаш да се забулят кат онез пингвини от Близкия Изток ли?

  То тогаз живот ли е, баси.

 27. 27 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 1539 Неутрално

  Този прословут списък е нещо доста глупаво. Разнасял се някакъв анонимен списък, в който били имената на кинодейци, които били пощипвали. Но бил таен и анонимен. По тази логика всяка отхвърлена актриса може да наклевети някой режисьор, който я е изхвърлил от филма, и да му лепне неизлечимо петно, защото човекът просто не знае, че се намира в списъка. Затова в правото се казва, че всеки е невинен до доказване на противното. А този списък е точно обратното - всеки вътре е виновен, без да знае и без да е доказана вината му.

  Заради един дърт коцкар, комуто го хванал меракът на стари години, сега избухва цял скандал. И логично въпросът е защо всички тези негови жертви са мълчали толкова години? Те са звезди, имат влияние в обществото. Джоли дори е посланик на УНИЦЕФ. Защо е мълчала тези години? А този човек не е нищо повече от един продуцент в Холивуд. Там има десетки такива със свои продуцентски компании. С какво ги е плашил актрисите, че са мълчали с години?

  СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
 28. 28 Профил на tucker case
  tucker case
  Рейтинг: 932 Весело

  без значение на пола, човек мое да е ногу напорист сексуално, ма ако има другите за равни и не гледа на на тях като на секуални обекти, никой никога нема да го обвини, че ги напада или поставя в некомфортна ситуация...

  п.с. на повечето от коментиращите тука туй отгоре сигурно ше им се види булшит, ма некой ден... ако не те, поне децата им... мое па да го разберат :)

  Now what's a few miles between the beauty and the beast...
 29. 29 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1144 Неутрално

  До коментар [#22] от "wiligri":

  МОМЕ или секса е вреден за теб по медицински показатели или си фригидна, или чуство за хумор ти липсва, или си прекалено възрастна и перманентна в менопауза.

  Секса е преди всичко израз на проявено здраве, а не на патологична взаимопомощ, където даваш или продаваш нещо, в замяна на нещо, което вземаш.
  Защото с тези разбирания си оставаш суха, безплодна и евентуално безчуствено нищожна.

 30. 30 Профил на wiligri
  wiligri
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#24] от "atmanpg":
  Предлагам 1. възпитание в семейството, 2. обучение в училище, 3. нетърпимост в обществото към подобен род изяви и 4. санкции според закона. Много хубаво го е казал gesand в пост 23. Не разбирам защо веднага се захващаш с някакви крайности. Осъзнаваш ли, че все едно твърдиш, че мъжете (и то всички) не могат да се удържат пътувайки до жена, да не се отъркат? Между другото, забелязвал ли си какви мъже се търкат или подсвирват? Или какви началници се натискат на подчинените си? Как пък един път не се случи да е някой млад, привлекателен, с приятни обноски и чувство за хумор!

 31. 31 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  До коментар [#24] от "atmanpg":

  Хм...
  Благодаря ви за минусите, мили дами, но въпросите, които съм задал продължават да са актуални.
  Тук се сещам за сентенцията, че жените и сами не знаят какво искат, но го искат веднага и пълен размер.

 32. 32 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1144 Неутрално

  До коментар [#11] от "stedim":

  И двата пола изглежда нито искат, нито желаят.
  Другото евентуално би било временна настройка, по независещи от тях причини, което си е един много голям късмет за тях, завърващ изглежда съвсем несъстоятелно.

 33. 33 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  До коментар [#30] от "wiligri":

  Подкрепям всичко, което предлагаш.
  Но смятам, че именно вие, мили дами трябва да реагирате на, такива действия.
  Това е вашата борба. Не чакайте някой друг да я води.

 34. 34 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1144 Неутрално

  До коментар [#30] от "wiligri":

  Ами защото знаят или подозират каква си...
  Търсеща любов, а не секс!

 35. 35 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 4458 Весело

  Между другото, скоро имаше изказвания на две участнички на конкурса за мис Русия, които казаха, че такива неща там нямало, защото Путин бил президент.

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 36. 36 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1144 Неутрално

  До коментар [#33] от "atmanpg":

  Действително за някои, секса е борба, битка с ужасяващ край.
  Разбирасе от самосебеси, че това е тотална патология.

 37. 37 Профил на calypso
  calypso
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Веднага ще приема минусите си за пост #13, ако видя в интернет приблизително следните съобщения:
  "Тези дни се явих на кастинг за филмова роля за първи път и я получих. Скоро започваме снимки,но след това режисьора/продуцента, сценариста/ ми предложи секс. Открито заяви, че ако се съглася, ще стана звезда. Ако не, просто ще ме провали. Дайте ми съвет, как да постъпя, за да го разоблича. Само на 20 съм и съм уплашена!"
  А така с давност от 10, 20 и повече години наистина прилича на вица за бабичката.
  Това не значи, че отричам такива случаи. Но е публична тайна на какво са готови кандидатките за филмова кариера. Пъки всички в шоу бизнеса.
  А разликите между половете съществува и всеки от тях има своите и силни и слаби страни.
  Няма защо,приятелки, да се борим за свят в който мъжете страхливо се оглеждат когато жените проявяват интерес към тях.
  Такъв свят на мен не ми харесва.
  Пък си мисля, че и на вас няма да хареса.

 38. 38 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 4458 Весело

  Гадно, непропорционално, едностранчиво и пристрастно мислене.
  —цитат от коментар 15 на klecho


  Не живеем в перфектен свят. Както е казал Апостола, да си казваме кривиците и да вървим напред.

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 39. 39 Профил на wiligri
  wiligri
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#29] от "convince":
  Алоу, сельо, ти на търкането на непознат в автобуса секс ли му викаш? В тоя форум не обсъждаме моята персона и в частност сексуалността ми. Има си тема, коментирай по темата. Ако нещо лично съм те развълнувала, иди на лични съобщения.

 40. 40 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1144 Неутрално

  До коментар [#39] от "wiligri":

  ГРАЖДАНКО, нещата те засягат твърде лично, та чак са унищожили характеровите Ви предимства пред другия пол.
  Намръщването води до бръчки.
  Огледайте се за примери!

 41. 41 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4034 Весело

  До коментар [#18] от "Stavrogin":

  Проблемът не е за пренебрегване,
  =======
  Е.....понякога проблема дори не е и проблем...... :)
  Една моя колежа открито си признава ,че докато не дръпне фермуара на кожената куртка на клиента мъж (отдолу нагоре) , продажбата трудно става.
  И при жените е същото ....гледат с по покупателно око когато им оправяш рамената , ханша , около гърните и т.н.....
  Личи си просто .....

  Bukalemun
 42. 42 Профил на bobyb
  bobyb
  Рейтинг: 513 Неутрално

  Между другото, скоро имаше изказвания на две участнички на конкурса за мис Русия, които казаха, че такива неща там нямало, защото Путин бил президент.
  —цитат от коментар 35 на Realist


  Щото Путлер си пада по момченца?

 43. 43 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1144 Неутрално

  До коментар [#39] от "wiligri":

  Автобусните отърквания, колкото и да са нежелателни, затова си купуваме коли, са си жив секс и то публично подплатен.
  Същия, който практикуват съседите, за които кварталът говори, че са страшно шумни три пъти седмично.

 44. 44 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 318 Любопитно

  Пак да се върнем към Уайнстийн, кажете ми как се изкарват няколко милиона долара само за няколко месеца. С висок морал ли? Или с нисък ръст? Или с нормални външни белези? Или не е нужно да си красив (а), сексапилен(а)? Или може да си пълен?
  Е има и изключения, но в Холивуд се търсят основно жени за роли за екшъни, където сексапилът е задължителен и продава. Сексът във филмите пък отдавна е истински.
  Гледат се масово филми и от рода на 50 нюанса в сиво и т. н.
  Жените трябва да се събличат поне по веднъж на филм и явно това се продава.
  Вече ходенето без бельо тип Шарън Стоун е нещо, което не може да направи впечатление, искат се доста по скандални неща.
  Между другото Шарън не се ли е оплакала?
  Така че това е моделът, така работи системата и дали ще е Уайнстийн или някой като него е все тая.
  Холивуд не е библиотека или пък манастир, има и алкохол има и оргии, има и дрога.
  Спомнете си колко изкара в тази среда примерно една Уитни Хюстън...
  Браковете пък траят по няколко месеца и даже и това се счита за постижение, изневярата не е табу.
  Толкова за гадните продуценти и ангелите (на Чарли) актриси.
  Сите са маскари...

 45. 45 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3366 Неутрално

  "Такива, че и по-лоши неща, жените по света преживяват ежедневно."
  ====================
  Машалла! Всички ли?
  Пак изгубихме мярка.

  Еретик
 46. 46 Профил на wiligri
  wiligri
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#40] от "convince":
  Частично позна като никой път досега! Да не повярваш, ама и аз едно време съм била млада и са ми се случвали случки разни и разнообразни. Мдааа, от опит говоря - да ти се натиска непознат на опашка или в автобус или да те сваля непривлекателен за теб шеф е ОТ-ВРА-ТИ-ТЕЛ-НО! Много е противно. Изобщо не се чувстваш поласкана, оценена или красива, напротив - чувстваш се омърсена и унижена.

  До коментар [#37] от "nonsens2":
  Нормално е, като е на 20, да е уплашена и да не пише по форумите и е много естествено даже, макар и на 20, да си дава сметка, че едва ли ще повярват в обвиненията на световно неизвестна 20-годишна срещу някой прочут корифей.

 47. 47 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1144 Неутрално

  До коментар [#46] от "wiligri":

  Така си е.
  Секса за някои си е свинска работа, ама кой както си го докара до главата такъв ще е....
  За други е наслада или поражение...

  https://youtu.be/nCkpzqqog4k

 48. 48 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 1208 Неутрално

  Ексхибиционист излиза от храстите в парка, мастурбирайки..
  —цитат от коментар 0 на 0


  Ей такива в Турция няма. Ама нито един. Страхът от бой ги лекува.

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50 Профил на joro4900
  joro4900
  Рейтинг: 625 Весело

  „Скандалът "Уайнстийн" отново разпали дебата за отношението на обществото към сексуалния тормоз над жени“
  „И логично въпросът е защо всички тези негови жертви са мълчали толкова години? Те са звезди, имат влияние в обществото. Джоли дори е посланик на УНИЦЕФ. Защо е мълчала тези години?“
  До коментар [#27] от "Lou"
  Да, мълча ли са. Не питам защо, а питам друго. Защо тия всички фръцли-мълчаливки се разврещяха срещу Тръмп, който само казал някъде, че някога си, опипвал жените? То не бяха феминистки, то не бяха холивудските „звезди“, то не бяха писъци, сълзи, гняв и тиради по либерасТките гЪзетки и телевизии... Питам, но отговор не чакам.

 51. 51 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1188 Неутрално

  До коментар [#22] от "wiligri":

  Ха, ха, ти си ме изпреварила, за да му обясниш на Някой за какво става въпрос.

 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 55. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 56. 56 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1284 Неутрално

  До коментар [#29] от "convince":

  Секса е преди всичко израз на проявено здраве, а не на патологична взаимопомощ,
  -----------------------------------------------

  Сексът, пич, е преди всичко израз на взаимно желание.
  Дамата се опитва да ти обясни че в претъпкания градски транспорт пускането на ръце е масово явление.
  Почти няма жена, на която да не ѝ се е случвало, независимо от възрастта сезона и облеклото. На повечето - по много пъти. В повечето случаи обаче ги е срам или ги е страх да си признаят, поради реакциите на индивидите по-горе, които едва ли си дават сметка, че разсъждават не по-различно от тия в Кьолн.
  Просто тоя тип откачалници изпитват кеф само и единствено от уплахата и възмущението на жената. И трябва да разберете, че това е сексуално отклонение, откоето до изнасилването е една крачка.
  Иначе за всяка болка си има билка. Знам за доста случаи, когато е имало жестоки наказания за подобни неоторизирани прояви.
  Най- изобретателната - настъпване "по грешка" с десетсантметрово токче с метална капачка, след което невинно извинение, придружено с пърхане на клепки.

  П.С Я някой да си представи, ако някоя тритонна, космата и изпотена лелка го хване за топките и му се ухили мазно, както си пътува в тролея?

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 57. 57 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 318 Неутрално

  До коментар [#49] от "princess_x":

  Слушай сега, понеже се мислиш за принцеса, ама очевидно не си, да те светна.
  Ако някой оказва някакво нежелано въздействие върху теб си има начини да го спреш в т. ч. и с юридически способи. Но не очаквай комфорт в претъпкания автобус и не си мисли, че на всички мъже им е приятно жените да се отъркват в тях. Както и да е.
  Другото не искам да го коментирам, ниска топка са подобни коментари.

 58. 58 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1188 Неутрално

  До коментар [#57] от "НеКой":

  Сега пък аз да те светна - няма нито една жена, която да не е изпитвала нежелано сексуално ''внимание'' от страна на непознати мъже от най-ранна детска възраст! Имам неприятни спомени от когато съм била под десет годишна от нахални чичковци, които се доближават прекалено близо до мене на обществено място; имам спомени за ексибиционист, който ни се яви, на мене и приятелките ми в парка по сред бял ден, когато сме били пак около десет годишни; имам гнусен спомен от един военен, явно пиян, който при слизане от тъмния и претъпкан автобус, ми показа части от анатомията си - бях седнала наблизо до вратата и бях на 13-14 години. И списъкът може да продължи, а и всяка жена може да го допълни. Това е положението.

 59. 59 Профил на wiligri
  wiligri
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#43] от "convince":
  Аха, малко се понавря, аз да ти обадя. Ако твоето отъркване в непозната за теб е секс, а за нея е отблъскващо, значи не иде реч за секс като при комшиите, а за изнасилване. С'я, друг е въпросът, че к'ъвто е смотан секс, такова е и смотано изнасилване, ама от смотан сваляч толкова. С една дума идеята е да развалим настроението на жената, стига да не и дойде хрумка да поотстъпи на петичка с токченце. :)

 60. 60 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1144 Неутрално

  До коментар [#56] от "rapidfire":

  То ако всичко ставаше по взаимно желание, нямаше да има нищо друго...
  Нещата са различни, иначе щеше да е пълна скука.
  Никой не знае на какво е способен другия при първия път, защото смята, че неговата интелектуална база ще има предимство.
  Освен, че е свързан с процесите за размножаване, хората искат много повече, много повече от това което биха могли да дават на партньора си, много повече от това на което са способни, забравяйки, че секса си е израз на елементарно здраве и способности да заченеш нов живот, което е и истинското му предназначение, натуралното и всеобщо признатото...
  Винаги секса прилича малко на насилие над женския пол, за да може да се осъществи контакт, на нужните нива.
  От там и спекулациите!

 61. 61 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 7869 Неутрално

  Много опасно действие. Сещам се з един нобелов лауреат, който беше набеден така от "анонимна" феминистка и беше изключен от всички възможни колегии и сега работи в Япония.
  Феминистката, разбира се не се извини дори...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 62. 62 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 1249 Неутрално

  Те се разхождат само по организъм, после що сме го дигали....
  —цитат от коментар 16 на сминдух


  Със сигурност е можело да каже не, но е знаела че след нея чакат още сто ... и повечето сами ще го свалят за да вземат ролята Всички знаем каква борба и месомелачка е Холивуд ... дори монах да беше, едно 90% от дамите кандидатки биха се пробвали ЗАДС вземат ролята

  Мутрите от 90-те поеха открито държавата, а ние ги последвахме. Sapienti Sat
 63. 63 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 1208 Неутрално

  До коментар [#62] от "danvan":

  Мисля че сте прав, ама това не става за оправдание. В България си имаме една мъдра поговорка по случая, "Където си вадиш хляба не си вади ....."

 64. 64 Профил на calypso
  calypso
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Мисля, че темата доста се разля. Разговорът беше за хората от шоубизнеса и артистичният свят / ще си позволя да вметна /по целия свят, а не само в Холивуд.
  Не ставаше дума за автобуси, психопати по градинките,педофили и прочее гнусни изяви.
  А че това е така вижте облеклото на звездите, провокативните фотосесии, многобройните им изневери, разводи и въобще начинът им на живот.
  Това би било без значение, ако не влияеха и върху обикновените хора.
  Болезнено ясно е до какво доведе това.
  И никак не е безобидно.

 65. 65 Профил на Irina Ta Ta
  Irina Ta Ta
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#2] от "НеКой":

  Странното е когато жената в автобуса си трае и мълчи, вместо да фрасне един на навлека. Защо си трае и мълчи, а? Така и с филмовите звезди. Някои сами пъхат ръцете на продуцентите в гащите си ( ако изобщо са си сожили гащи, де).

 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 67. 67 Профил на bcbg
  bcbg
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Жалко е че явно "Гражданите" ще го проспят това. Да, по лесно е да се правят доноси за коли - те не бият шамари. Докато едно приложение "кой ме хвана за задника" със сигурност ще е по доходно, въпреки че доста опасно за редовия комсомолец-доносник.

 68. 68 Профил на gemeto
  gemeto
  Рейтинг: 599 Неутрално

  Да те светна по женски - на майка ти са и се отърквали по опашки и автобуси, ако имаш сестра, са се отърквали и в нея, не са пропуснали жена ти, ако имаш дъщеря и внучки, ще се случи и на тях и дори на правнучките ти няма да им се размине. ...
  —цитат от коментар 22 на wiligri


  Сега пък аз да те сФетна по мъжки, от собствен опит - абсолютно същото го правят и жените и то не им е необходимо нито автобуса да е претъпкан нито на опашката да е блъсканица.
  Алиса Милано, на тази снимка се е нахилила мръснишки точно както една ми се хилеше, след като ме беше стиснала страстно за задника в един в полупразен трамвай в центъра на София.
  Не веднъж ми се е случвало жени да се наредят на опашката зад мене и да си отъркват циците в мене.
  Имам няколко колежки, които нарочно се навеждат по начин, по който да мога да им огледам циците(не, че се оплаквам).
  Брат ми беше даскал, но си заряза професията, защото постоянно получаваше неприлични предложения от ученички.
  А и сина ми ми е споделял, че му се е случвало да го обарват разни каки в метрото.
  Мога много случки да разказвам, но мисля, че това е достатъчно да схванеш какво искам да ти кажа.

  Социализма е най-висшата форма на канибализма .
 69. 69 Профил на Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Рейтинг: 1377 Весело

  До коментар [#2] от "НеКой":
  —цитат от коментар 22 на wiligri


  Петелът бягал след кокошката мислейки си
  "-Аз за какво бягам?"
  А кокошката мислела бягайки:
  " - Не бягаям ли твърде бързо?"

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 70. 70 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1520 Неутрално

  Ако можеха да се сещат за случките поне 10-15 години по-рано, а не когато прехвърлят 40 щяха да отпаднат всички съмнения.

 71. 71 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 532 Неутрално

  Джоли може да откаже и да предупреждава колежките си, а другите не. Даже някои, като са разбрали, сами са се натисксали. И сигурно са си го получили.

 72. 72 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1188 Неутрално

  До коментар [#66] от "Подлизурко":

  Типичен коментар на типичен ограничен, балкански мъжки шовинист! Нищо не съм си измислила, всичко ми се е случило на мене и мои приятелки, когато сме били още деца.Тези не се показват на мъже, а на малки момичета и беззащитни жени и в това приличат на случаите в Холивуд, където актрисите са също в уязвима позиция.
  Сигурна съм, че се е случвало и на която и да е твоя позната, близка или роднина от женски пол, но сигурно не всяка би споделила с тебе - особено като се вземе предвид сексистката ти нагласа, която най-вероятно им е известна.

 73. 73 Профил на val1320
  val1320
  Рейтинг: 404 Неутрално

  Ненавиждам мъже-шефове, които изнудват и си искат от подчинените жени само защото са им подчинени!Привлекателен мъж съм и съм изчукал поне 30% от подчинените си жени без да съм с развалил служебните отношения и взаимното уважение!Нормалните мъже и жени се срещат в обществото (включително и на работното място!),те се привличат или отблъскват,правят или не правят секс-това е!

 74. 74 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1188 Весело

  До коментар [#73] от "val1320":

  ''Привлекателен'' с какво - с това, че си им шеф ли? ;)

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 76. 76 Профил на Илиян Колев
  Илиян Колев
  Рейтинг: 1085 Неутрално

  До коментар [#7] от "bee":

  Сексуалният контакт против волята на лице с използване на служебна или материална зависимост е криминализирано в България с Наказателния кодекс от 1968 г.И има едно много добро Постановление на Пленума на Върховния съд с указание да се разграничават ясно сексуалният контакт против волята на лице с използване на служебна или материална и встъпване от лице в сексуален контакт с лице,от което зависи служебни,материално или по друг подобен начин с цел служебни,материални и други подобни облаги.

 77. 77 Профил на val1320
  val1320
  Рейтинг: 404 Весело

  До коментар [#74] от "princess_x":

  На теб не съм шеф-да се срещнем,пък ти ще прецеиш,а и аз теб също

 78. 78 Профил на Waters
  Waters
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Както се очакваше, всякаква инициатива, водеща към разкриването на сексуални посегателства, бива приета враждебно от българския мъж. Пишат се коментари от хора, очевидно неспособни да вникнат и на йота в смисъла на написаното. А шефът, който бил "изчукал" 30% от подчинените си жени, но всичко било ОК, е своенразната черешка на тортата на неразбирането.

  Но това неразбиране не е само от ниска емоционална интелигентност. То се дължи и на факта, че българския мъж си обича сексуалното посегателство и не иска да му бъде отнемано толкова лесно, камо ли пък да го съдят за такива работи. Като се почне от подсвиркванията по улицата и се стигне до оправданието "аз да не съм от дърво", всички тези мурафети са прекалено скъпи на нашего брата, за да се откаже от тях. И това е истинската причина за да има подобно изобилие от безчувствени, просташки коментари.

  Сексуалното насилие е нещо, спотайвано от двете страни. Както има жени, за които никой не знае, че са малтретирани, така и мъжете, които са посягали, не са известни. Някои от тях пишат и тук.

 79. 79 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 514 Весело

  Холивуд е малко като Формула 1, колкото и талант да имаш е трудно без богат спонсор.

 80. 80 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1284 Неутрално

  До коментар [#60] от "convince":

  "То ако всичко ставаше по взаимно желание, нямаше да има нищо друго...
  Нещата са различни, иначе щеше да е пълна скука."

  Т.е давай да се изнасилваме за разнообразие?

  Бамааму...
  Неам какво да добавя.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 81. 81 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Жените на Х.Уайнстийн не са били деца, а напълно съзнаващи какво се случва зрели жени - така, че биха могли да реагират, да го отблъснат, да сигнализират в полицията и какво ли не още.

 82. 82 Профил на solange
  solange
  Рейтинг: 264 Гневно

  "Такива, че и по-лоши неща, жените по света преживяват ежедневно."====================Машалла! Всички ли?Пак изгубихме мярка.
  —цитат от коментар 45 на Костадин Иванов


  Да. Възпитаните мъже, които нямат сексуални отклонения, представа си нямат за какво става дума.
  Родителите трябва да си пазят добре децата.
  Безконтролното нашествие на млади самотни мъже в Европа също трябва да спре незабавно.
  На католическите свещеници трябва да се позволи да се женят.
  Осиновявания от мъже не трябва да се допускат.
  С последното не искам да кажа, че гейовете са педофили, а че последните ще се опитат на всяка цена да се възползват от такава възможност.
  Единствено разбирането за мащабите на проблема от родители и деца може да помогне. Друга оправия няма.

 83. 83 Профил на миро родозов
  миро родозов
  Рейтинг: 351 Неутрално

  > колегата я погледнал
  > сексуално малтрериране
  me too

 84. 84 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1188 Неутрално

  Сега вече Девник изтрива повторните (по тяхна вина) коментари като ''спам''.

  От друга страна в моя коментар номер 49 нямаше никакви обиди, а чисто и просто обясних на Некой, че най-вероятно жените и момичетата, които познава са изпитали или ще изпитат сексуален тормоз под една или друга форма. Не беше пожелание, а констатация. На никого не бих пожелала подобно нещо.

 85. 85 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1144 Неутрално

  До коментар [#80] от "rapidfire":

  КРА ту НАР, няма пречка да започнеш, след като така го схващаш.
  СЕКСЪТ ако не е взаимно "изнасилване", друго какво ли може да бъде?
  Самата му основа е капан, капан на природата, поставен на хормонално ниво, при който се отделят количества хормони, които изграждат оргастичните му нагласи и главният хормон в букета на разнообразието от телесни дразнения и усет е хормонът на страха, който играе главна роля в крайното задоволяване на нагона при бозайниците и неговото име е ендрофин.
  То верно, че трябва да не си само интелигентен, забрайх...

 86. 86 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Защо жените са жертви? Защото са физически по-слаби, защото прилагат техники за съблазняване, но с други цели - кариера, пари и т.н.( т.е. провокират, но в изкривена посока, а мъжете, както е известно, са праволинейни); защото мъжете биологически имат нагласа да оплодят всичко наоколо, за запазване на вида? Интересно, а няма ли мъже-жертви?

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK