Съмнения за "руска следа" в милиции от Република Сръбска разтревожиха Сараево

Съмнения за "руска следа" в милиции от Република Сръбска разтревожиха Сараево

© Instagram bojan_stojkovic_srpska_castМесеци преди очакваните национални избори в Босна и Херцеговина водеща тема тази седмица е твърдението, че босненски сръбски паравоенни части се обучават под патронажа на президента на една от съставните части на страната, Република Сръбска, и Москва. Тази позиция изразиха и членове на националното правителство в Босна и Херцеговина, а в сряда "Ройтерс" съобщи, че службите в Сараево са започнали разследване по случая.


"Ние сме патриотична организация, на православни, на сърби, която опитва да помогне на нашия народ с възможностите си, обясни за телевизия N1 един от лидерите на "Сръбска чест", Игор Билбия, и подчерта, че организацията – хуманитарна по същността си и финансирана само с дарения – събира десетки хиляди души, но не като членове, а като симпатизанти. Действително, ако свързаните с нея лица са членове, тя би била извън закона, тъй като няма регистрирана организация с подобно име в Република Сръбска.


Всичко започна с публикации в босненския сайт "Журнал", който писа за милицията "Сръбска чест". Според текста бойците ѝ са били обучени във финансиран от Русия център в Ниш (както и на руска територия), а целта е използването срещу противниците. Бяха приложени и снимки на групата от профилите ѝ в социалните мрежи.
"За себе си казват, че са хуманисти. Но ако напишете в която и да било социална мрежа "Сръбска чест", ще видите хора с маски на главите, с мъже в маскировъчни униформи с автоматични оръжия, снимки от фитнеса, военно обучение," пише изданието, което също така показва снимки на президента на Република Сръбска, Милорад Додик, с представители на движението.

На част от снимките се вижда как те охраняват сръбската турбофолк изпълнителка Цеца Величкович-Ражнатович, вдовица на известния паравоенен командир Желко Ражнатович. Най-впечатляващата обаче е от Баня Лука от декември 2017 г, в парламента на Република Сръбска. На това събрание, според изтекъл документ от службите, се е говорило за охраната на "Деня на държавността" и за "евентуална интервенция, ако опозицията опита да възпрепятства работата на властите." Република Сръбска от няколко години използва въпросния празник, за да се покаже непреклонна пред босненския конституционен съд, решил, че празникът дискриминира други етнически групи в страната. Депутат от Баня Лука казва за "Журнал", че "като неправителствена организация" "Сръбска чест" може да използва Народното събрание".


"За такъв президент си заслужава да умреш"


Според "Журнал" някои от "членовете" имат престъпно минало. Например Боян Стойкович от Ниш, друга знакова фигура в групата, е бивш парашутист, учил се в Москва и награден с медал от руски генерал. Споменатият Игор Билбия пък е известен с арести за проституция, лихварство и организирана престъпност. Източници на "Журнал" разказват, че когато Стойкович е преминал през обучение във военна база в Прешево (южна Сърбия, която някои анализатори разглеждаха като "второ Косово" през последните години) и е създал връзки с руски военни ветерани, а следите му водят и до спорния руски хуманитарен център в Ниш. Такива твърдения се появиха и в сръбски издания.


"За такъв президент си заслужава да умреш," е написал Стойкович в "Инстаграм" под снимка на Владимир Путин в профила си (на собствената си страница организацията му честити на Путин рождения ден на 7 октомври), а под тази, на която е с Додик: "На нас никой нищо не може (да ни направи), по-силни сме от съдбата." Сръбският "Блиц" написа, че това е "профил, който дълго не ще забравите", макар някои от снимките в него вече да не са достъпни и да не се зареждат, вградени в сръбски и босненски сръбски медии. Във "Фейсбук" пък го следват 27 000 души.За N1 Стойкович каза по-рано тази седмица, че основаната преди пет години "Сръбска чест" има около 40 000 души и че макар членовете по принцип да се занимават с хуманитарна дейност, сред тях може да има и хора с престъпно минало. ("Сред нас има доктори и войници и всякакви. Можете да сте доктор или бивш престъпник. Всеки има минало, важното е дали се е разкаял, ако е бил лош.") Той обаче подчерта, че ако някое от обвиненията, свързани с паравоенния характер на формацията, се докаже, той сам е готов да подпише доживотното си продаване в робство. Обясни, че е получил медал заради организацията на протести срещу НАТО, а не защото е преминавал през обучение в Русия.


На снимките обаче действително се виждат и лица, осъдени от приключилия работа миналата година трибунал за престъпленията през войните в бивша Югославия.

Пример е призналият вината си надзирател в галера Кератем в Приедор (откъдето е и Билбия) Дамир Дошен, който излежа облекчената си присъда от пет години и сега е на свобода.


По-рано тази седмица руското посолство в Босна и Херцеговина и президентството на Република Сръбска отхвърлиха информацията. Руската мисия в Сараево определи обвиненията като "глупост и нелепа фабрикация".


От офиса на Додик обясниха, че твърденията са "изключително опасни и не отговарят на функцията да информират гражданите" и не са подплатени с "проверими факти, които да потвърждават точността на обвиненията".


Председателят на парламента в Баня Лука пък каза, цитиран от балканската телевизия N1 и босненски издания, че на Сараево и "някои чужденци" "никога не им е достатъчен" начинът, по който измислят проблеми в Република Сръбска.


"Ако се докаже, ще ги разоръжим"


Не всички сръбски политици в Босна и Херцеговина посрещнаха еднозначно текста - разломът беше по-скоро по линията "управляващи-опозиция". Федералният министър за сигурност на страната Драган Мектич - който е от опозиционната в Република Сръбска СДС (Сръбска демократическа партия), каза, цитиран от "Болкан инсайт", че разузнаването и службите за сигурност на страната са знаели за дейността на групата. Той каза, че макар да не очаква прокуратурата да работи по случая, ще ѝ изпрати данните в началото на другата седмица.


Вътрешният министър на Република Сръбска Драган Лукач увери, че "ако министър Мектич предостави (доказана) информация, вътрешното министерство на Република Сръбска веднага ще реагира, ще задържи и разоръжи членове на която и да било формация. Няма да позволим на територията на Република Сръбска да има каквито и да било паравоенни единици."


Съмнения за "руска следа" в милиции от Република Сръбска разтревожиха Сараево

© Instagram bojan_stojkovic_srpska_cast


Задават се избори


Журналистът и водещ от балканската версия на "Ал Джазира" Харун Карчич цитира бивш босненски служител, заемал високи постове в сферата на отбраната, според когото се предвижда Сараево да получи план за действие за членство в НАТО на срещата на страните от Алианса през юли тази година. Босна и Херцеговина е една от четирите страни на Балканите - заедно с Македония, Сърбия и Косово - които не са част от НАТО и за разлика от Белград тя има намерение да бъде, макар Република Српска от години да възпрепятства процеса. Според Карчич с подобни организации Москва отдалечава Босна и Херцеговина от отбранителния блок.


Причината за случващото се може да е друга. Сърджан Пухало, анализатор от Баня Лука, казва за "Болкан инсайт", че темата за "Сръбска чест" ще повиши напрежението, независимо дали информацията е вярна, и ще повлияе заради изборите през октомври и дори може да е свързано с тях. Той припомня, че подобна информация често се появява в Босна, без да е подплатена от конкретни доказателства - например обвиненията към Бакир Изетбегович, член на ротационното председателство на Босна и Херцеговина и син на първия президент Алия Изетбегович.


През ноември към него имаше обвинения, че изгражда собствена паравоенна единица, но се оказа, че историята е измислена от телевизия в Баня Лука, а снимките, използвани като доказателства, са взети от спортен клуб, който се занимава с еърсофт или страйкбол - военна игра, подобна на пейнтбол, но с друг вид топчета, които не оставят следи. Същата идея подхвърли и Билбия в интервюто за N1. "Снимахме се с ветерани в униформите им. А оръжие - не знам за какво оръжие говорите... Онова, с което се е снимал Боян, може него да питате, а то е на еърсофт клубове в Сърбия."


Лидерът на Република Сръбска Милорад Додик с руския президент Владимир Путин. Посолството на Москва в Сараево отхвърля твърденията за "руска" връзка на "Сръбска чест" като изфабрикувани.

© Associated Press

Лидерът на Република Сръбска Милорад Додик с руския президент Владимир Путин. Посолството на Москва в Сараево отхвърля твърденията за "руска" връзка на "Сръбска чест" като изфабрикувани.


Според "Журнал" обаче по времето на Додик е имало прецеденти. Примерът е от 2014 г., когато "Донските казаци", милиция в черния списък на ЕС, пристигна преди тогавашните избори в Босна и Херцеговина с коли на вътрешното министерство на Република Сръбска, по искане на Додик.


Министърът от Сараево Драган Мектич също обвърза проблема с предстоящия вот. Мектич, цитиран от "Ройтерс", каза, че целта на групата е да се "всява страх" и да се "прокара предизборно послание, че тези, които се противопоставят на сегашното правителство, ще имат проблем." Според него има място за сравнение с престъпните групи в навечерието на войната, започнала през 1992 г. - смята се, че членовете им са участвали в зверства срещу цивилни по време на конфликта.


Дори времето да опровергае тези твърдения, духът на напрежение, подозрение и недоверие, отдавна пуснат от бутилката в Босна и Херцеговина, броди още по-свободно след публикацията на "Журнал". "Всичко напомня на Аркановите "хуманитарци"," написа босненското издание Post Scriptum, имайки предвид югославската схема за заобикаляне на международните санкции чрез помощи през 90-те години. Ситуацията може да е различна от тази преди 27 години, но със или без помощта на Русия, случаят със "Сръбска чест" припомня, че "войната на символите" продължава.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (128)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на K2
  K2
  Рейтинг: 1826 Неутрално

  Ами с право се съмняват за руска намеса. Всички помним опита за преврат в Черна Гира.

  SHADOWS of SOFIA
 2. 2 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 1149 Неутрално

  Извесни "патриоти" под опеката на рублата!

  Имало едно време ссср...
 3. 3 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 1971 Неутрално

  Имаме си ги същите патриотични симпатизанти.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 4. 4 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1279 Неутрално

  А нашите служби спят.
  Тука е пълно с такива даже и открито се саморекламират и само малка искра трябва и ще стане мазало по-диво и от Украйна.

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 5. 5 Профил на K2
  K2
  Рейтинг: 1826 Неутрално

  До коментар [#4] от "Танас":

  Така е . Но нашите служби , винаги вървят след събитията.

  SHADOWS of SOFIA
 6. 6 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 2279 Неутрално

  Бе те руские и тука пробват тази схема.
  Ма тя в наши условия неможе да се аршладиса.
  Българина трудно мре живее му се.
  Няма заради едни празни приказки да си зареже челядта и топлият гъз на жената и да хукне да се трепе.
  И това е добро щотото и най великата идеология не заслужава да загине дори един човек.

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 7. 7 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1279 Неутрално

  До коментар [#5] от "ka2":

  Не само, че вървят след събитията а даже ги подпомагат директно. Какво викаше Бай Той? Тече като гевгир ама не иска да го запуши та да не тече с една яка чистка и другите ще се разбягат по чужбина където службите пипат здраво.

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 8. 8 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2965 Неутрално

  Видях един такъв русофил,(възможно е и руснак да беше),в хипер-маркет. С ушанка,с кокарда с руският герб на нея. Идиоти,(по Достоевски)!
  Никога не би ми минала през ума кретенската идея в чужбина,(няма значение къде в чужбина),да се разхождам с опълченски калпак с кокарда с българският герб на нея!

 9. 9 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1405 Неутрално

  Някой някога беше казал " историята се повтаря първо като трагедия после като фарс".
  Да не забравяме откъде започна първата световна война. Вярно, тогава подобно паравоенно образование се е казвало "черната ръка", с сега сръбска чест, но твърде много прилика. Включително одобрението на подобни действия от Русия.

 10. 10 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2721 Неутрално

  Тези отрепки ще плъзнат и из нашите земи веднага щом приемат Сърбия в ЕС.
  Ние и сега си имаме подобни но сръбските са къде къде по-по-най

  подпис
 11. 11 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  Тези отрепки ще плъзнат и из нашите земи веднага щом приемат Сърбия в ЕС.Ние и сега си имаме подобни но сръбските са къде къде по-по-най
  —цитат от коментар 10 на Иван К


  За съжаление, отдавна са плъзнали...

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на toyaga
  toyaga
  Рейтинг: 213 Весело

  А нашите служби спят. Тука е пълно с такива даже и открито се саморекламират и само малка искра трябва и ще стане мазало по-диво и от Украйна.
  —цитат от коментар 4 на Танас


  Че кое му е лошото??
  Хората защитават интереса на народа си!
  За разлика от политиците-йесмени!

  Как може да разберете, че службите слухтят за вас? Изведнъж спират да ви блокират и да ви трият постовете! :D
 14. 14 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2676 Неутрално

  Интересно име за размисъл Боян Стойкович от Ниш. Името Боян, колко често се използва в Сърбия? Фамилията Стойкович също колко е разпространена? Стойков+ич...и йато вземеме региона (Ниш) и че като гледа човек снимката и вижда типична българска мутра от прехода и ако в разсъжденията ми има истина, то се потвърждава тезата ми, че националността е продукт на възпитанието и евентуално себеусещането а не на произхода. Както и да е, но руснаците здраво изнасят нестабилност на Балканите и много хора ще страдат заради имперските им амбиции.

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 15. 15 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  Бе те руские и тука пробват тази схема.Ма тя в наши условия неможе да се аршладиса.Българина трудно мре живее му се.Няма заради едни празни приказки да си зареже челядта и топлият гъз на жената и да хукне да се трепе.И това е добро щотото и най великата идеология не заслужава да загине дори един човек.
  —цитат от коментар 6 на dedoliben


  И за какво трябва българинът да "хукне да се трепе", за България на шест морета, за славата на Бащицата, за величието на Третия Рим?

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 17. 17 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  [quote#12:"toyaga"][/quote]

  Така ли оправдаваш Матушката ти?

 18. 18 Профил на toyaga
  toyaga
  Рейтинг: 213 Весело

  Щом държавата отказва да пази границите си,гражданите сме в правото си да се защитим! Какво ако някой е преминал обучения по оцеляване,ориентиране или е стрелял на стрелбище?Закона го позволява!
  ходили били в Русия да стрелят с оръжие! Закона го позволява!
  Идете и вие в Невада!

  Как може да разберете, че службите слухтят за вас? Изведнъж спират да ви блокират и да ви трият постовете! :D
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 20. 20 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2999 Неутрално

  Русия официално е износител и спонсор на тероризъм.

  На снимките се виждат абсолютно същите типажи като "нощните вълци", като разните паравоенни отряди в Източна България, като "болельшиките", предизвикали кървави сблъсъци във Франция на Евро'16 и т.н.

  Мутри, гангстери а главорези, ползващи се със симпатиите на българските червени "русофили", които с радост биха им помагали в "православното" им дело, посочвайки им поименно кого от неудобните българи да заколят.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 21. 21 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2965 Неутрално

  До коментар [#12] от "toyaga":

  Би ли посочил къде СЛЕД края на Студената война,САЩ,(разбирай ЦРУ),са извършвали преврат? Говорим за ЦРУ,а не за Пентагона,който се намесва да оправя бакиите на някоя размирна и терористична държава.

 22. 22 Профил на K2
  K2
  Рейтинг: 1826 Неутрално

  До коментар [#18] от "toyaga":

  Сега когато е ясна позицията ти за нас , какво мислиш за руската намеса в Сараево. Което в същност е темата

  SHADOWS of SOFIA
 23. 23 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  Русия официално е износител и спонсор на тероризъм.На снимките се виждат абсолютно същите типажи като "нощните вълци", като разните паравоенни отряди в Източна България, като "болельшиките", предизвикали кървави сблъсъци във Франция на Евро'16 и т.н.Мутри, гангстери а главорези, ползващи се със симпатиите на българските червени "русофили", които с радост биха им помагали в "православното" им дело, посочвайки им поименно кого от неудобните българи да заколят.
  —цитат от коментар 20 на Norman Granz


  Някои изнасят коли, други - телефони, трети селскостопански продукти, Матушката - тероризъм! Като не могат да произведат друго...

 24. 24 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1405 Неутрално

  Русия официално е износител и спонсор на тероризъм.На снимките се виждат абсолютно същите типажи като "нощните вълци", като разните паравоенни отряди в Източна България, като "болельшиките", предизвикали кървави сблъсъци във Франция на Евро'16 и т.н.Мутри, гангстери а главорези, ползващи се със симпатиите на българските червени "русофили", които с радост биха им помагали в "православното" им дело, посочвайки им поименно кого от неудобните българи да заколят.
  —цитат от коментар 20 на Norman Granz


  Че то кога не е било руснаците да не използват крими контингента? Дали на собствена територия или в чужда държава все тая.

 25. 25 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3680 Неутрално

  "Съмнения за "руска следа" в милиции от Република Сръбска разтревожиха Сараево"

  Ха ха! Все едно овчаря като види няколко овце издавени в кошарата с ниска ограда, да се "усъмни", че това е дело на вълците, които вилнеят извън кошарата.

 26. 26 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2234 Неутрално

  Пише ,че организацията им е хуманитарна, ама проблемът е в изводите за организация която пара военна и православна което е конфронтация на ислямските джихат-бенефициенти на либералните геостратегически архитектки в бивша Югославия!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 27. 27 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3680 Неутрално

  До коментар [#14] от "DDR":
  "Интересно име за размисъл Боян Стойкович от Ниш. Името Боян, колко често се използва в Сърбия? Фамилията Стойкович също колко е разпространена? Стойков+ич...и йато вземеме региона (Ниш) и че като гледа човек снимката и вижда типична българска мутра от прехода "

  Не забравяй , че етноса на хората , които живеят в Ниш, Пирот , Враня, Зайчар и селата около тези градове е български. Там живеят българи , които бяха посърбени след като тези изконно български земи бяха дадени на Сърбия от нашата "освободителка" Русия.

 28. 28 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1405 Неутрално

  [quote#19:"toyaga"][/quote]

  Ако пръчката, ти сърбите ли защитаваш бре? Онези, които се възползваха от слабостта на България и поощрявани от Русия нападнаха страната ни в гръб? Онези сърби, чийто крал искаше да пие кафе в София, докато войските му маршеруват по централните улици на българската столица?
  Е, вярно, 14 дни по-късно се молеха на великите сили да спрат българите да не навлизат много навътре в сръбска територия.

 29. 29 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  Лошата новина за кремльовците, че всички Балкански страни искат да влязат в ЕС, а не в Евразия... Рубладжийските банди няма да и помогнат, каквито и идиотщини да вършат!

 30. 30 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2999 Неутрално

  До коментар [#24] от "stanislavdi":

  "Че то кога не е било руснаците да не използват крими контингента?"

  Специално в България - винаги.

  Те на практика го докараха на власт през 44-45, слид като по указания на Москва праввителството на Кимон Георгиев освободи криминалните затворници, които моментално се пребоядисаха на "политически" (както децата и внуците им след 10.XI се пребоядисаха на "християни", осквернявайки самата идея на християнството) и попълниха редиците на "народната милиция".

  Какво е Георги Боков, какво са Газдов и Гогов, какво са Юлияна Ръжгева и Шахо Циганина, ако не криминални садисти, овластени от "на-справедливия строй" да издевателстват над невъоръжени и безпомощни хора, задоволявайки кръвожадните си инстинктш?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 31. 31 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  Пише ,че организацията им е хуманитарна, ама проблемът е в изводите за организация която пара военна и православна което е конфронтация на ислямските джихат-бенефициенти на либералните геостратегически архитектки в бивша Югославия!
  —цитат от коментар 26 на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи


  "Хуманитарна организация" - хо-хо-хо, ти вярваш ли още в Дядо Коледа?

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3418 Неутрално

  [quote#19:"toyaga"]
  —цитат от коментар 28 на stanislavdi
  Ако пръчката, ти сърбите ли защитаваш бре? Онези, които се възползваха от слабостта на България и поощрявани от Русия нападнаха страната ни в гръб? Онези сърби, чийто крал искаше да пие кафе в София, докато войските му маршеруват по централните улици на българската столица?Е, вярно, 14 дни по-късно се молеха на великите сили да спрат българите да не навлизат много навътре в сръбска територия.[/quote]

  Този не може да се нарече българин.
  По-скоро руснак или дупедавец.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 34. 34 Профил на Taiga
  Taiga
  Рейтинг: 1051 Неутрално

  Яснооо. Щом са съмнения, без нещо конкретно да е доказано, то със сигурност, 1000 процента, намесата е руска!
  Смех!

  "АМЕРИКАНСКИ ГЕОЛОЗИ, ПРОУЧВАЙКИ ПОРЕДНОТО НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ НА США, С ИЗНЕНАДА УСТАНОВИХА, ЧЕ НАД НЕГО ИМА НЯКАКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА"
 35. 35 Профил на toyaga
  toyaga
  Рейтинг: 213 Весело

  До коментар [#12] от "toyaga":Би ли посочил къде СЛЕД края на Студената война,САЩ,(разбирай ЦРУ),са извършвали преврат? Говорим за ЦРУ,а не за Пентагона,който се намесва да оправя бакиите на някоя размирна и терористична държава.
  —цитат от коментар 21 на deaf


  Украйна,Сирия,Тунис,Либия,Египет са само последните!

  Как може да разберете, че службите слухтят за вас? Изведнъж спират да ви блокират и да ви трият постовете! :D
 36. 36 Профил на toyaga
  toyaga
  Рейтинг: 213 Весело

  Лошата новина за кремльовците, че всички Балкански страни искат да влязат в ЕС, а не в Евразия... Рубладжийските банди няма да и помогнат, каквито и идиотщини да вършат!
  —цитат от коментар 29 на bez_ime2


  Искат ама не ви стиска да направите референдум,нали?
  Щото ще се види колко искат!

  Как може да разберете, че службите слухтят за вас? Изведнъж спират да ви блокират и да ви трият постовете! :D
 37. 37 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  [quote#32:"toyaga"][/quote]

  Как кой, Бащицата ти...

 38. 38 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1405 Неутрално

  Яснооо. Щом са съмнения, без нещо конкретно да е доказано, то със сигурност, 1000 процента, намесата е руска! Смех!
  —цитат от коментар 34 на Taiga


  Учи историята, прочети за убийството на австрийския престолонаследник в Сараево, прочети за подкрепата на тогавашните руски посланик и военното му аташе.
  Не е като да не е позната позицията на Русия. На Путин му липсва креативност и за това се опитва да използва методите на царь-бстюшка

 39. 39 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  [quote#36:"toyaga"][/quote]

  Позитанец, референдумът е на Терминал 2... Ако си купиш билет за Сибир, ще има един глас против ЕС!

 40. 40 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1405 Неутрално

  [quote#36:"toyaga"][/quote]

  Точно за Сърбия с кеф бих наблюдавал как не ги допускат до ЕС. И да си останат един руски анклав на балканите. А пък ако имат късмет сръбските маймуни може и Войводина да не се отцепи от Сърбия, но е малко вероятно

 41. 41 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  [quote#38:"stanislavdi"][/quote]

  Питай го дали знае как е починал Хартвиг, руският посланик в Белград...

 42. 42 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  [quote#35:"toyaga"][/quote]

  Няма ли да продължиш с Германия, Унгария, Полша, България... Като се замисля, не се сещам някой да иска да влезе в Евразийската ви кочина...

 43. 43 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2676 Неутрално

  За голямо съжаление Русия, в духа на имперските си амбиции иска пак да потопи в кръв Балканите. Тези хора не могат ли като американците и европейците да изнасят и технологии, да строят заводи, да създават поп култура. Една малка България заля с чалга Балканите и Латинска Америка (колкото и да е недолюбвана, чалгата е много успешен български продукт с огромни обороти) а руснаците само зелени човечета, кресливи паравоенни, нефт и газ...империята на злото...

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 44. 44 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  Яснооо. Щом са съмнения, без нещо конкретно да е доказано, то със сигурност, 1000 процента, намесата е руска! Смех!
  —цитат от коментар 34 на Taiga


  Виж как ти идва акъла, малко по малко...

 45. 45 Профил на Чушкопек
  Чушкопек
  Рейтинг: 242 Неутрално

  "Як като бик и почти толкова умен".
  Динкофчета.
  Ниски душички с ниски чела.
  "За такъв президент си заслужава да умреш," е написал Стойкович....Айде, чакаме.

  Панта Рей: всичко се мени, всичко тече. Само Чушкопекът - не.
 46. 46 Профил на marks_nazi
  marks_nazi
  Рейтинг: 213 Разстроено

  В Черна гора и Босна и Херцеговина се УСЕЩАТ ЗА РУСКА НАМЕСА...В БЪЛГАРИЯ ...... тишина даже дайте да поканим и баш мафиота Путин....наглиии

  Долу рушистите и фашистите
 47. 47 Профил на Николай_1
  Николай_1
  Рейтинг: 697 Неутрално

  До коментар [#30] от "Norman Granz":

  Ето защо абсолютно наложителна е необходимостта от появата на нови закони от типа на ЗЗД :
  - някои от тях да инкриминират престъпленията на комунизма , така както сега се счита за престъпление отричането на Холокоста
  - По законов път да се уеднаквят фашистката и комунистическата символики - появата на символа сърп и чук например, да се санкционира , така както сега е с появата на свастиката на публично място.
  - С помощта на друг закон да се направи невъзможна появата на каквато и да е литература , музикални произведения и пр. в публичното пространство , прославящи комунизма и неговите адепти - предишни и сегашни...... Развято знаме с лика на Сталин - става престъпление - така както развято знаме с лика на Хитлер.......

 48. 48 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3190 Неутрално

  То е очевадно, че "Сръбска чест" е просръбска. И е нормално да има такава в република Сръбска. Що се отнася да руската следа, сигурно са я открили с много мощен микроскоп, подразбиращо се производство. Щото с просто око не се вижда нищо. Или поне нищо съществено. Поправете ме, ако греша.

 49. 49 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1405 Неутрално

  [quote#38:"stanislavdi"]
  —цитат от коментар 41 на bez_ime2
  Питай го дали знае как е починал Хартвиг, руският посланик в Белград...[/quote]

  Точно за този посланник говорих, не вярвам в ада, но ако има такъв да гори в него. Колко български майки е почернила тази руска маша

 50. 50 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2340 Неутрално
 51. 51 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 1949 Неутрално

  Руските диверсионни опити на Балканите продължават.Нашите военизирани групи също размахват руски знамена .И се гордеят че работят срещу държавата си!

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 52. 52 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  До коментар [#41] от "bez_ime2":http://m.bgwars.net/p-Nikolai-Hartvig-32
  —цитат от коментар 50 на volarok


  Много добре знам кой е Николай Хартвиг, благодаря!

 53. 53 Профил на Радко - СВОБОДА или РОССИЯ
  Радко - СВОБОДА или РОССИЯ
  Рейтинг: 968 Неутрално

  Бог да пази България от тези и руските пълчища от североизток . Амин .

  Русофилите живеят в ЕС и посмъртно не биха живяли или пратили децата си в Русия. Обаче прoдават България на Русия. Неграмотност и Шизофрения?
 54. 54 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  Бог да пази България от тези и руските пълчища от североизток . Амин .
  —цитат от коментар 53 на Радко - СВОБОДА или РОССИЯ


  Както казват финландците, единственото хубаво нещо, което идва от Изток е Слънцето...

 55. 55 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1244 Неутрално

  Нямат край руските гадости.

  The best way to predict the future is to invent it.
 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 57. 57 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
  'ΕΡΕΒΟΣ
  Рейтинг: 2733 Неутрално

  Европа трябва да приеме възможно най-скоро Сърбия в ЕС !

  До коментар [#14] от "DDR":

  Така е !
  Нациите не са биологични общности, а културни такива !

  Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
 58. 58 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3680 Неутрално


  Русия официално е износител и спонсор на тероризъм.
  —цитат от коментар 20 на Norman Granz

  САЩ също!
  —цитат от коментар 32 на toyaga


  Браво! Най-после да признаеш , че Русия е износител и спонсор на тероризъм.
  Оправданието ти , обаче , че "всички са маскари" не струва. Има изключения като САЩ например.

 59. 59 Профил на Sabbath
  Sabbath
  Рейтинг: 1077 Весело
 60. 60 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 572 Неутрално

  До коментар [#28] от "stanislavdi":

  от край време руските слуги мразят обединена и свободна България

  Birds of a feather flock together.
 61. 61 Профил на гошо
  гошо
  Рейтинг: 900 Весело

  До коментар [#27] от "tacheaux":
  от Франция и Англия миличък

  гошо
 62. 62 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3418 Неутрално

  Нямат край руските гадости.
  —цитат от коментар 55 на EU defender


  Като хлебарките са!
  Явяват се винаги там, където не ги искаш и винаги правят мръсотии.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 63. 63 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3680 Неутрално

  До коментар [#57] от "'ΕΡΕΒΟΣ":
  "Европа трябва да приеме възможно най-скоро Сърбия в ЕС !"

  Това може да стане само ако Сърбия признае Косово , а сърбите престанат да имат манталитета на великосръбски шовинисти. Нещо , което скоро няма да се случи. По-вероятно е Воеводина да се отдели от Сърбия, отколкото Сърбия да влезе в ЕС.


 64. 64 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2676 Неутрално

  До коментар [#57] от "'ΕΡΕΒΟΣ":

  Съдейки по минусите, явно хората си мислят, че нациите са биологично определени...

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 65. 65 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3987 Неутрално

  Извесни "патриоти" под опеката на рублата!
  —цитат от коментар 2 на citoplast  Р У Б Л О П И Т Е Ц И

 66. 66 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  И Бойко иска тия да ги вкарва в ЕС...мани, мани...

 67. 67 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
  'ΕΡΕΒΟΣ
  Рейтинг: 2733 Неутрално

  До коментар [#64] от "DDR":

  По-лесно е със стереотипи !

  Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
 68. 68 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3987 Неутрално


  Искат ама не ви стиска да направите референдум,нали?
  Щото ще се види колко искат!
  —цитат от коментар 36 на toyaga


  Тавариш,
  БЪЛГАРИТЕ, а и ВСИЧКИ БАЛКАНЦИ
  с краката си отдавна гласуват на такъв референдум.
  Кажи ни КОЛКО БЪЛГАРИ, а и ДРУГИ БАЛКАНЦИ
  ЛЕТУВАХА В КРИМ ?!?!?!
  КОЛКО БЪЛГАРИ и БАЛКАНЦИ ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ
  в ЕВРАЗИЯ - РУСИЯ, Беларус и Казахстан ?!?!?!
  ДОРИ ДЕЧИЦАТА НА РУБЛАДЖИИТЕ
  на 100 %
  ГИ Е ГНУС ДА ПРИПАРЯТ ДО РУСИЙКАТА !!!!!!!!!!
  Айде не на нас тези вехти и смешни
  РУСКИ ХИБРИДНИ ОПОРКИ.

  Референдум, разбирам,
  ама дъртите носталгици и 20-левкаджиите
  като "гласуват" "ЗА ЕВРАЗИЯ"
  ДА ВЪРВЯТ ТАМ ДА ЖИВЕЯТ
  Тъй, де.....
  Вместо ЕВРАЗИЯ ДА ДОЙДЕ ТУК

  ТЕ ДА ВЪРВЯТ В ЕВРАЗИЯ

 69. 69 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3987 Неутрално

  [quote#36:"toyaga"]
  —цитат от коментар 39 на bez_ime2
  Позитанец, референдумът е на Терминал 2... Ако си купиш билет за Сибир, ще има един глас против ЕС![/quote]

  Те РУБЛАДЖИИТЕ не щат да се прежалят

  та и с много бой не можеш ги накара

  ЕДНО ЛЯТО В КРИМ да изкарат,

  ти за Терминал 2 им говориш !!!!

 70. 70 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  [quote#68:"Hawaii"][/quote]

  Сещам се за двама идиоти, които бяха ходили до Крим след окупацията - Бялата Златка и Министърът на на отбраната...

 71. 71 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 572 Неутрално

  До коментар [#67] от "'ΕΡΕΒΟΣ":

  аз мисля че е оценка за цялостното ти творчество :)

  Birds of a feather flock together.
 72. 72 Профил на Цайко
  Цайко
  Рейтинг: 1108 Неутрално

  Тия, като ги гледам с тези бради, са си чисти православни мюсюлмани.

 73. 73 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  [quote#69:"Hawaii"][/quote]

  Е, не за цяло лято, за една, две седмици... Аз не съм садист като тях...

 74. 74 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 572 Неутрално

  До коментар [#72] от "Цайко":

  не ти ли приличат на хуманитарианци

  Birds of a feather flock together.
 75. 75 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  До коментар [#72] от "Цайко":не ти ли приличат на хуманитарианци
  —цитат от коментар 74 на Xumpomo name


  Както казва Бащата на народите, такава борба за мир ще поведем, че камък върху камък няма да остане... Верни последователи на делото на Ленин и Сталин!

 76. 76 Профил на Цайко
  Цайко
  Рейтинг: 1108 Неутрално

  До коментар [#72] от "Цайко":не ти ли приличат на хуманитарианци
  —цитат от коментар 74 на Xumpomo name


  Е,то се подразбира, махат ти главата с упойка.

 77. 77 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3987 Весело

  [quote#36:"toyaga"]
  —цитат от коментар 40 на stanislavdi
  Точно за Сърбия с кеф бих наблюдавал как не ги допускат до ЕС. И да си останат един руски анклав на балканите. А пък ако имат късмет сръбските маймуни може и Войводина да не се отцепи от Сърбия, но е малко вероятно[/quote]

  Сърбия ще се свие до границите на БЕЛГРАДСКИЯ ПАШАЛЪК.
  ВОЙВОДИНА е богата, а и населението, историята и традициите
  там са РАЗЛИЧНИ ОТ СРЪБСКИТЕ.
  ВОЙВОДИНА е въпрос на време да се махне от ОСТАТЪЧНА СЪРБИЯ.
  Заиграването на Сърбия с РУСИЯ, ще съкрати това време.

  ПОМОРАВИЕТО - ОТ НИШ, през ПИРОТ до ЦАРИБРОД
  също ЩЕ НАПУСНЕ ОСТАТЪЧНА СЪРБИЯ.
  Няма да е поради българската идентичност на хората там.
  Но и в ПОМОРАВИЕТО населението, историята и традициите
  НЕ СА СРЪБСКО - ШУМАДИЙСКИ.
  Заиграването на БЕЛГРАД с РУСИЯ само и единствено
  ЩЕ УСКОРИ ИЗЛИЗАНЕТО И НА ПОМОРАВИЕТО
  от ОСТАТЪЧНА СЪРБИЯ.
  Тогава РУСИЙКАТА ще се сдобие с анклав
  ПО-ТЕСЕН И ОТ КРИМ.
  Става въпрос за БЕЛГРАДСКА ГОЛЯМА ОБЩИНА
  ха-хаааааааа

 78. 78 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 954 Неутрално

  До коментар [#26] от "comandante vs либерални ентусиасти&корпократи":

  Проблемът е за сърбите-те така и не си взимат поука от това,което се случи в Югославия.Там,където сърбите почнаха войни,днес почти няма сърби.Всяка глупост се плаща.На тези късни продражатели на Аркан най-вероятно ще им се случи и неговия край.Или си забравил какъв му беше края?!

 79. 79 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 946 Весело

  Естествено, че е страшно! Даже много! Трябва да се намесват само СА и САЩ! Всичко друго е страховито! И несоросоидно!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 80. 80 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 954 Весело

  До коментар [#32] от "toyaga":

  Значи се оправдавате,че Русия е гадна,защото и САЩ са гадни?!

 81. 81 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 954 Весело

  До коментар [#57] от "'ΕΡΕΒΟΣ":

  Кажи нещо за канала от Белград до Атина....

 82. 82 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
  'ΕΡΕΒΟΣ
  Рейтинг: 2733 Весело

  До коментар [#71] от "Xumpomo name":
  ''аз мисля.....''

  Я пак !

  Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
 83. 83 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 3626 Неутрално

  До коментар [#12] от "toyaga":

  освен че 80% от медиите ни са с руско финансиране, но и по форумите е фрашкано с руски тролове-боклуци.

 84. 84 Профил на Darcas
  Darcas
  Рейтинг: 1042 Неутрално

  Мале, ако нашите БНО Шипка почнат някакво мазало, коментиращите тук кибици какво ли ще правят? Сигурно първи ще се изнесат някъде по чужбина, откъдето да продължават да коментират във форумите.

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 85. 85 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 3626 Неутрално

  "...На част от снимките се вижда как те охраняват сръбската турбофолк изпълнителка Цеца Величкович-Ражнатович, вдовица на известния паравоенен командир Желко Ражнатович. ..."

  Цеца Величкович е първа приятелка на Бойко Борисов. Дори ако не бъркам беше й дал да ползва правителствения "Фалкон"

 86. 86 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
  'ΕΡΕΒΟΣ
  Рейтинг: 2733 Неутрално

  До коментар [#81] от "yanne":

  Търпение !

  Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 88 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 888 Неутрално

  в България даже не се крият-карат си моторетките и Кака Кури ходи да се снима с тях.Все едно да служиш на чужда държава вече не е престъпление по глава първа от НК.

 89. 89 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3987 Неутрално

  Мале, ако нашите БНО Шипка почнат някакво мазало, коментиращите тук кибици какво ли ще правят? Сигурно първи ще се изнесат някъде по чужбина, откъдето да продължават да коментират във форумите.
  —цитат от коментар 84 на Darcas


  Леле Мале,
  Ами ако БЪЛГАРИТЕ в БЪЛГАРИЯ излязат
  ПОВЕЧЕ и ПО-СИЛНИ от ВАШИТЕ РУСКИ ШИПКАРИ
  нали се сещаш КЪДЕ ПРИ ЯНУКОВИЧ ще ти търсим
  ВСИЧКИ ТУКАШНИ РУСКИ ШИПКИ ?!?!?!?!?!
  Моли се, да не се стига до "мазало"
  защото това ще е най-бързият начин за
  ДЕРУСИФИКАЦИЯ
  ДЕПУТИНИЗАЦИЯ
  ДЕСЪВЕТИЗАЦИЯ и
  ДЕКаГеБиЗАЦИЯ
  на България

 90. 90 Профил на angevins
  angevins
  Рейтинг: 677 Неутрално

  До коментар [#14] от "DDR":

  Еми той Ниш е бил български град с българско население признато от европейски и сръбск етнографи. Даден е на Сърбия на Берлинския конгрес като компенсация за участието им във войната срещу турцита 1876 и да се замаже австрийския подарък.

  ...ЕвОлЮцИЯ а Не РеВоЛюЦиЯ...
 91. 91 Профил на Лудколю Деликолев
  Лудколю Деликолев
  Рейтинг: 739 Весело

  ти сърбите ли защитаваш бре?
  —цитат от коментар 33 на Храбър

  Местните мурзилки биха защитавали дори Мидхат паша и Ахмед ага Тъмрашлият. Въпрос на ръководни указания, опорни точки и материално-вещево доволствие.

 92. 92 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1201 Весело

  Мале, ако нашите БНО Шипка почнат някакво мазало, коментиращите тук кибици какво ли ще правят? Сигурно първи ще се изнесат някъде по чужбина, откъдето да продължават да коментират във форумите.
  —цитат от коментар 84 на Darcas


  кво мазало ще почват "вашите" дебелаци бе... нали през седмицата нашият далновиден европрецедател ги нареди на държавната хранилка... от тук нататък следва да го слушкат и да папкат :), не ли... а в задачката се пита той къде ще се изнесе накрая

 93. 93 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  Що за идиотзъм - "руска следа" за нЕкои е нещо лошо ?!За всяка православна милиция би било престижно !:-) Дори да няма руска следа , пак ще де надяват на "Дядо Иван"... както и ние българите , когато сме били под иго
  —цитат от коментар 87 на dark'star


  За каква православна милиция, какъв Дядо Иван бълнуваш, изтезней първо, пък после пиши...

 94. 94 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3680 Неутрално

  До коментар [#14] от "DDR":Еми той Ниш е бил български град с българско население признато от европейски и сръбск етнографи. Даден е на Сърбия на Берлинския конгрес като компенсация за участието им във войната срещу турцита 1876 и да се замаже австрийския подарък.
  —цитат от коментар 90 на angevins


  Ами не е така. Виждал ли си картата на Санстефанска България? В нея липсват северна Добруджа и западните области на Екзархийска България с Нишкия санджак. Тези изконно български земи се дават на Румъния и Сърбия от "освободителката" Русия, преди да се свика Берлинския конгрес.

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 96 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 308 Неутрално

  [quote#91:"Лудколю Деликолев"][/quote]

  Ахмед Тъмръшлията става ятак на родните рубладжии след преврата на 9-ти август, 1886 г... Факт!

 97. 97 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 485 Неутрално

  Да оставим настрана руските мераци да дестабилизират региона. Винаги са ги имали и винаги ще ги имат, и колкото по- слабо влиянието им тук, толкова повече ще се озлобяват. Що за увреден мозък обаче трябва да има един човек, за да се подаде на руската обработка и да тръгне да се убива за този дето клати гората. Затова си мисля, че тук на руснаците няма как да им мине номера, просто подобни малоумници са много малко. Дори и русофилите ни не искат и да помирисват руската шир, а предпочитат Европа.

 98. 98 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2999 Неутрално

  До коментар [#47] от "Николай_1":

  "Ето защо абсолютно наложителна е необходимостта от появата на нови закони от типа на ЗЗД ..."

  ... и на нов Никола Гешев. 😈

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 99. 99 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5327 Неутрално

  Дано българските служби да се самосезират и да разпуснат всички проруски паравоенни формирования...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 100. 100 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 751 Разстроено

  А на българските милиции създадени с руска намеса кога ще им обърне някой внимание? Както превземат някой град или стратегически обект, може би? Говоря за БНО Шипка и ненормалници като Валтер Калашников, които призовават от години за въоръжена борба срещу властта в България съвсем необезпокоявани, провеждат си тренировки и учения с чужди (руски) инструктори и се въоръжават. До като гледаме какво става в комшиите, ще изгори нашата черга!

  No Pain No Gain
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK