Путин поздрави българите за 3 март

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (271)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на BiGman
  BiGman
  Рейтинг: 5722 Неутрално

  Ни меда, ни жилото ти желаем...гледай си североазиатскаиа каганат...

 2. 2 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2671 Весело

  Тръмп направи същото , Ердоган същото ... или за там вече няма ресурс

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 3. 3 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2671 Весело

  Тръмп направи същото , Ердоган същото ... или за там вече няма ресурс

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 4. 4 Профил на Deputat 241
  Deputat 241
  Рейтинг: 2697 Неутрално

  Не щем телеграми. Искаме си архивите.

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 5. 5 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Браво на Путин! Благодарност от целия български народ!

 6. 6 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Достойна постъпка на руския президент!!!

 7. 7 Профил на ygo11542256
  ygo11542256
  Рейтинг: 774 Неутрално

  А ето как народът посреща освободителите си - от първа ръка.

  – Мамо, мамо, я ги виж!
  – Що е? – Идат, погледни ги.
  С пушки, с саби... – Що стоиш?
  Скоро, чедо, поздрави ги!
  Тях ги бог прати насам,
  да помагат, чедо, нам. –
  И детето дава крушки
  на солдатите без страх
  и крещи на тях:
  здравствуйте, братушки!

  Генералът кат орел
  ескадроните повежда,
  а орачът се запрел
  и омаян ги изглежда:
  чини му се, че е сън...
  Изведнъж с туптенье, с звън
  приближават кат вихрушки.
  Той си шапката свали
  и ги поздрави:
  здравствуйте, братушки!

  Шипка! Шипка! Гръм се чуй.
  Гурко мина планините!
  Радост, чудо беше туй!
  И на Тракия момите
  срещат храбрите борци
  и покриват със венци
  техни глави, коне, пушки...
  И кат стискат им ръце,
  викат от сърце:
  здравствуйте, братушки!

  Как са горди тез момци!
  Един казак варди, гони
  хиляди злодей, крадци –
  цели турски легиони.
  И народа с лик засмен,
  като гледа вече в плен
  тия полкове хайдушки,
  на казаците добри
  тъй благодари:
  здравствуйте, братушки!

 8. 8 Профил на Bzz
  Bzz
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Искрена благодарност на народите на Имперска Русия за безценната помощ за освобождението на България!

 9. 9 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 682 Неутрално

  "здравите връзки на дружба и взаимопомощ"

  Шегаджия е господин Путин.

 10. 10 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3821 Неутрално

  Този път, издържана декларация, особено в частта: "беше възстановена древната българска държавност".

  Едно от последните изпълнения, може би и последното, на един човек, един от най-великите в цялата човешка история, въобще: https://www.youtube.com/watch?v=rxxHvW0oNpU&ab_channel=Olympics
 11. 11 Профил на ygo11542256
  ygo11542256
  Рейтинг: 774 Неутрално

  До коментар [#1] от "BiGman1":

  От чие име говориш?

 12. 12 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 4096 Неутрално

  Не само Путин НИ е поздравил!
  Ето го пълният текст на пресцентъра на Президентството

  Президентът Румен Радев получи поздравителна писма от редица държавни глави по повод предстоящото отбелязване на Националния празник на България – 3 март. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

  Писма до българския държавен глава изпратиха президентите и държавните ръководители на Руската федерация, САЩ, Френската република, Федерална република Германия, кралицата на Обединеното кралство Елизабет II, кралят на белгийците Филип, на Италианската република, на Република Австрия, папа Франциск, президентите на Република Сърбия, Република Турция, Република Южна Африка, Социалистическа република Виетнам, Държавата Палестина, кралят на Саудитска Арабия Салман бин Абдулазиз Ал Сауд, и много други.

  „Приемете сърдечни поздравления по случай знаменателната дата – 140-ата годишнина от Освобождението на България от османско иго“, заявява в писмото си президентът на Руската федерация Владимир Путин. „В тези дни ние споменаваме за подвизите на руските войници и българските опълченци, сражавали се рамо до рамо на Шипка и при Плевен. Благодарение на тяхното мъжество, твърдост и саможертва беше възстановена древната българска държавност“, се казва още в писмото на руския президент. Владимир Путин изразява своята увереност, че общите исторически традиции, трайните връзки на приятелство и взаимопомощ, културната и духовна близост ще бъдат и занапред надеждна основа за развитието на всестранното сътрудничество между двете държави.

  „От името на народа на Съединените американски щати поздравявам българския народ с годишнината от Освобождението на Българя – 3 март“, се казва в писмото на президента на САЩ Доналд Тръмп. „България е важен съюзник в НАТО и ние ценим нашето продължително сътрудничество и приятелство. Бихме искали да изразим своята признателност за приноса на България в рамките на международната коалиция в Афганистан, както и да поздравим България за нейното първо председателство на Съвета на Европейския съюз“, заявява още Доналд Тръмп.

  „По повод Националния празник на Република България имам удоволствието от името на френския народ да отправя към Вас и Вашите съграждани моите искрени поздравления. Щастлив съм от качеството на политическия диалог между нашите две страни, който отваря път към активизиране на двустранните ни отношения във всички области от взаимен интерес“, заявява в писмото си до българския държавен глава, президентът на Френската република Еманюел Макрон. Президентът Макрон потвърждава подкрепата на Франция за българското председателство на Съвета на ЕС и подчертава, че трябва да продължим да развиваме заедно дневния ред за закрила и сближаване, за да постигнем напредък по пътя към една суверенна, единна и демократична Европа, способна да заеме пълноценно полагащото й се място на международната сцена.

  Федералният президент на Федерална република Германия Франк-Валтер Щайнмайер поздравява най-сърдечно президента Румен Радев и българските граждани по случай Националния празник на Република България. „За мен е много важно да развием тясното и приятелско партньорство между нашите две страни – особено в контекста на настоящите и бъдещите предизвикателства в Европа, с които можем да се справим само заедно. За да можем да формираме бъдещето на нашия континент, трябва да засилим единството и солидарността между страните-членки на Европейския съюз, както малки, така и големи, на Изток и на Запад. Приветствам активната роля на България като председател на Съвета на Европейския съюз“, заявява германския президент. Франк-Валтер Щайнмайер подчертава, че България и занапред може да разчита на подкрепата на ФРГ за осъществяването на реформи в областта на правовата държава.

  „Честването на Националния празник на България ми предоставя приятната възможност да Ви поднеса най-искрени поздравления от името на италианския народ и лично от мое име“, заявява президентът на Италианската република Серджо Матарела. „Нашата среща през юли м.г. потвърди отличните приятелски отношения между София и Рим. Страните ни, свързани от искрено приятелство, осъществяват плодотворно сътрудничество, както на двустранно, така и на европейско ниво“, се казва в писмото на италианския президент. Серджо Матарела заявява също така, че България и Италия са призвани да работят заедно и с решимост, за да може Европейският съюз – благодарение също и на успешната дейност, която София осъществява по време на своето шестмесечно председателство – да укрепи способността си за посрещане на глобалните предизвикателства и изискванията на този специфичен етап от процеса на интеграция, включващ разширяването на съюза към страните от Западните Балкани.

  „По повод Националния празник на България за мен е огромно удоволствие да отправя моите най-топли поздравления“, заявява федералният президент на Република Австрия Александър Ван дер Белен. „Беше удоволствие да присъствам на Новогодишния концерт на Виенската филхармония с Вас и Вашата съпруга и очаквам да посетя София и Русе през месец май“, се казва още в писмото на австрийския президент.

  По случай Националния празник на Република България, от името на гражданите на Сърбия и лично от свое име, сърдечните си поздравления отправя президентът на Република Сърбия Александър Вучич. Президентът Вучич изразява искрените си пожелания за прогреса на България, за благополучието на нейните граждани и подчертава, че Република Сърбия високо цени подкрепата на страната ни в процеса на европейска интеграция, както и усилията за поставяне на процеса на разширяване на ЕС като приоритет на българското председателство на Съвета на ЕС.

  Президентът на Република Турция Реджеп Тайип Ердоган отправя по повод Националния празник на Република България, от името на турската нация и от свое име, най-сърдечни поздравления към българския държавен глава и целия български народ. „Вярвам, че приятелските и съседски отношения между Турция и България, черпещи сили от съюзническите ни връзки в НАТО, в предстоящия период ще се развиват по начин, който ще допринесе за просперитета и стабилността на нашите страни и регион. Вярвам и че съществуващото на всички нива сътрудничество между страните ще се развие още повече чрез осъществяването на взаимни посещения“, се казва в писмото на турския президент.

  Президентът на Социалистическа република Виетнам Чан Дай Куанг пожелава от името на държавното ръководство и на виетнамския народ благоденствие и просперитет на българския народ по случай националния празник на Република България. „За мен е удоволствие да отбележа, че традиционните приятелски отношения и многостранно сътрудничество между нашите страни активно се развиват, изградени на основата на взаимно доверие, уважение и разбирателство през изминалите близо 70 години“, подчертава в писмото си президентът Чан Дай Куанг.

  „Изпращам своите поздравления и най-добри пожелания на Ваше превъзходителство и на Вашите сънародници по повод Националния празник на България. Спомняйки си за нашата среща във Ватикана през май и молейки се, че българския народ ще укрепи своята служба за общото добро, от все сърце призовавам Всемогъщия Бог да благослови тази нация“, се казва в поздравлението на папа Франциск.

  „За мен е огромно удоволствие да изпратя на Ваше Превъзходителство моите най-топли поздравления по случай отбелязването на Вашия Национален празник, както и моите най-добри пожелания за благоденствие и щастие на българския народ през годината“, се казва в поздравлението на Н.В. кралицата на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия Елизабет II.

  „Отбелязването на Националния празник на Република България ми дава възможност да изразя на Ваше Превъзходство моите топли поздравления, както и моите пожелания за щастие и здраве на Вас и на вашите сънародници“, се казва в поздравителното писмо на Н.В. Филип, крал на белгийците. Крал Филип заявява, че посещението на българския държавен глава в Брюксел е допринесло допълнително за задълбочаването на отношенията между нашите две страни в духа на приятелството и реципрочното сътрудничество.

  „По повод Националния празник на Вашата страна имам удоволствието да отправя от свое име и от името на правителството и народа на Саудитска Арабия най-искрените ни поздравления и благопожелания към Вас за крепко здраве и щастие, както и благопожеланията ни към правителството и народа на Република България за по-нататъшен прогрес и благоденствие.“, заявява Н.В. Салман бин Абдулазиз Ал Сауд, крал на Кралство Саудитска Арабия.

  [email protected]
 13. 13 Профил на ''zms15783''
  ''zms15783''
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Благодарско за Вниманието,,,,

 14. 14 Профил на Jalis Ironhammer
  Jalis Ironhammer
  Рейтинг: 275 Неутрално

  Еми мерси. Ако може да си остане само с пожеланията. Дано се провали планираната визита.

  Underneath this flabby exterior is an enormous lack of character.
 15. 15 Профил на Paolo Di Canio
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1345 Весело

  До коментар [#11] от "ygo11542256":

  На спонЗора!

 17. 17 Профил на stephanco
  stephanco
  Рейтинг: 418 Весело

  А от Фат Ким няма ли? А кога? То в КНДР вече мръква!???

  Честността е най-добрата политика! Българите ставаме все по-прости, все по-бедни, все по-болни и все по-малко ...
 18. 18 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1345 Весело

  Благодарност и на цар Александър Николаевич!
  Голяма загуба за Руската империя и за България е било неговото убийство. Неговия наследник се оказа недостоен!

 19. 19 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 1086 Гневно

  Браво на Путин! Благодарност от целия български народ!
  —цитат от коментар 5 на von_seeckt


  Ти целия български народ ли си? Я не си позволявай да говориш от мое име. Подпикавай се там заради Путьовата честитка без да вреш други в кюпа. Нагли си бяхте, нагли си останахте.

  " Истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен. "
 20. 20 Профил на AzDebil
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на BiGman
  BiGman
  Рейтинг: 5722 Неутрално

  До коментар [#11] от "ygo11542256":


  До коментар [#1] от "BiGman1":От чие име говориш?
  —цитат от коментар 11 на ygo11542256


  От името на българите...за русоробите оставям на теб...

 22. 22 Профил на Paolo Di Canio
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на citoplast
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 512 Неутрално

  Достойна постъпка на руския президент!!!
  —цитат от коментар 6 на von_seeckt


  Кое му е достойното?

 25. 25 Профил на Paolo Di Canio
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 213 Неутрално

  [quote#19:"bee"][/quote]

  Вие сте ясни! Вие сте онези дето на избори вземате между 1 и 1,5%.

 27. 27 Профил на baghatur
  baghatur
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Добра новина за руснаците и губернатора им в 16-та република ...

  Liberate Your Mind!
 28. 28 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1359 Весело

  Браво на Путин! Благодарност от целия български народ!
  —цитат от коментар 5 на von_seeckt


  ...........+++++++++++++++++++++++++++++..........!!!!!!!!!!........добре ,че са РУСНАЦИТЕ........!!!!!!........наливам ЕДНО ГОЛЕМО за ПУТИН.........!!!!!!.....да ИЛЯДИ.......

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 29. 29 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5882 Весело

  До коментар [#6] от "von_seeckt":

  Пак само лозунги си надращил. Липсват само "КПСС - БКП!" и "Вечна дружба"!".

  Мьi не простим. Мьi не забудем. Мьi накажем каждого, кто совершил зверства на Этой войне, на нашей зeмле. Найдем каждую сволочь, которая стреляла по нашим городам, по нашим людях, кoторая бомбила нашу землю, которая запускала ракетьi, которая давала приказ и нажимала на пуск. Вам не будет ни одного тихого места на Этой земле, кроме могильi. В. Зеленский.
 30. 30 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 264 Неутрално

  А ето как народът посреща освободителите си - от първа ръка. – Мамо, мамо, я ги виж!– Що е? – Идат, погледни ги.С пушки, с саби... – Що стоиш?Скоро, чедо, поздрави ги!Тях ги бог прати насам,да помагат, чедо, нам. –И детето дава крушкина солдатите без страх и крещи на тях:здравствуйте, братушки! Генералът кат орелескадроните повежда,а орачът се запрели омаян ги изглежда:чини му се, че е сън...Изведнъж с туптенье, с звънприближават кат вихрушки.Той си шапката свали и ги поздрави:здравствуйте, братушки! Шипка! Шипка! Гръм се чуй.Гурко мина планините!Радост, чудо беше туй!И на Тракия момитесрещат храбрите борции покриват със венцитехни глави, коне, пушки...И кат стискат им ръце, викат от сърце:здравствуйте, братушки! Как са горди тез момци!Един казак варди, гонихиляди злодей, крадци –цели турски легиони.И народа с лик засмен,като гледа вече в плентия полкове хайдушки,на казаците добри тъй благодари:здравствуйте, братушки!
  —цитат от коментар 7 на ygo11542256


  Отпърва ръка? Не ме разсмивай бе, корад...

 31. 31 Профил на whu27554195
  whu27554195
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Благодарим че спасихте държавата и народа ни! Без тая Освободителна война никога немаше да получим своя държава. Щехме да свършим или като арменците, анадолските гърци и асирийците - изтребени и прогонени, или да останем като малцинство в земите си - както знаем благодарение на Руско-турската и след това на Балканската война мнозинството мюсюлмани беха помолени доброволно да напуснат ...

 32. 32 Профил на Alarmstufe Rot
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#6] от "von_seeckt":Пак само лозунги си надращил. Липсват само "КПСС - БКП!" и "Вечна дружба"!".
  —цитат от коментар 29 на Alarmstufe: Rot


  Те са по твоята част.

 34. 34 Профил на Alarmstufe Rot
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 35. 35 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4770 Неутрално

  Ох, честитка от Путин! Помислих, че ни е изпратил нова фактура за плащане. Я за непоръчан и непроизведет реактор. Я за нещо по пАтока!

 36. 36 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5882 Любопитно

  До коментар [#26] от "von_seeckt":

  Вие колко взимате на изборите?

  Мьi не простим. Мьi не забудем. Мьi накажем каждого, кто совершил зверства на Этой войне, на нашей зeмле. Найдем каждую сволочь, которая стреляла по нашим городам, по нашим людях, кoторая бомбила нашу землю, которая запускала ракетьi, которая давала приказ и нажимала на пуск. Вам не будет ни одного тихого места на Этой земле, кроме могильi. В. Зеленский.
 37. 37 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 3938 Неутрално

  Господа либерална туркофони и уважаема българска ембасада в Турция, кога Ердоган ще ни поздрави за трети март?

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 38. 38 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5882 Весело

  До коментар [#33] от "von_seeckt":

  То се вижда по чия част са!

  Мьi не простим. Мьi не забудем. Мьi накажем каждого, кто совершил зверства на Этой войне, на нашей зeмле. Найдем каждую сволочь, которая стреляла по нашим городам, по нашим людях, кoторая бомбила нашу землю, которая запускала ракетьi, которая давала приказ и нажимала на пуск. Вам не будет ни одного тихого места на Этой земле, кроме могильi. В. Зеленский.
 39. 39 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Бащицата поздравява българския народ с песента:
  "Я елате пиленца при Батко..."

 40. 40 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4355 Неутрално

  В момента гледам поздравлението на Английската Кралица.

  В "Мисия Лондон" по bTV...

  😆😆😆😆😆😆😋

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 41. 41 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#26] от "von_seeckt":Вие колко взимате на изборите?
  —цитат от коментар 36 на Alarmstufe: Rot


  Ами смятай сам! Като извадиш няколкото процента от сто и сам ще си отговориш.

 42. 42 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 1023 Весело

  До коментар [#7] от "ygo11542256":


  А ето как народът посреща освободителите си - от първа ръка. – Мамо, мамо, я ги виж!– Що е? – Идат, погледни ги.С пушки, с саби... – Що стоиш?Скоро, чедо, поздрави ги!Тях ги бог прати насам,да помагат, чедо, нам. –И детето дава крушкина солдатите без страх и крещи на тях:здравствуйте, братушки! Генералът кат орелескадроните повежда,а орачът се запрели омаян ги изглежда:чини му се, че е сън...Изведнъж с туптенье, с звънприближават кат вихрушки.Той си шапката свали и ги поздрави:здравствуйте, братушки! Шипка! Шипка! Гръм се чуй.Гурко мина планините!Радост, чудо беше туй!И на Тракия момитесрещат храбрите борции покриват със венцитехни глави, коне, пушки...И кат стискат им ръце, викат от сърце:здравствуйте, братушки! Как са горди тез момци!Един казак варди, гонихиляди злодей, крадци –цели турски легиони.И народа с лик засмен,като гледа вече в плентия полкове хайдушки,на казаците добри тъй благодари:здравствуйте, братушки!
  —цитат от коментар 7 на ygo11542256

  Из път минаха и ни освободиха. После забравиха да си тръгнат и голям зор докато си изпратим гостите. За капак 1916 е трябвало пак да ги изпровождаме на североизток. По този повод същия автор е написал това: О, руси, о, братя славянски,

  защо сте вий тука? Защо сте

  дошли на полята балкански

  немили, неканени гости?  Желали би вас възхитени

  да срещнем со сълзи и с китки...

  Но идете вий настървени,

  на грозни зовете ни битки!  Желали би вас да прегърнем

  и тоз път сърдечно, горещо.

  Но взорът ви свети зловещо...

  Как ръце сега да разгърнем?  О, руси! Аз друг път ви славях

  за подвиг велик и чудесен,

  високо ви лґкът поставях

  във мойта душа, в мойта песен!  Вий някога знаме Христово

  развяхте за благо човешко –

  строшихте ни игото тежко,

  а днеска ни носите ново!  И пак не ви мразим (не крия:

  обича ви още народа);

  но любим и свойта свобода,

  стократно пµ любим я ния.  За тоз кумир ние се бием

  и с чужд, и със близък упорно

  и няма ний врат да превием

  пред никакво иго позорно!  О, колко ви, братя, жалея!

  О, как би желал, братя клети,

  свобода и вам и за нея

  кат нас да живейте и мрете!  1916
  В закючение: Много тежки гости тез русите. Дойдат ли веднъж, не се сещат да си тръгнат.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 43. 43 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1345 Неутрално

  До коментар [#32] от "Alarmstufe: Rot":

  Господ Бог е единствения ми спонсор. Съжалявам, че при теб не е така.

 44. 44 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5882 Весело

  До коментар [#41] от "von_seeckt":

  Тоест, ти си и от БСП, и от ГЕРБ, и от ДПС, и от Атака, и от Воля? Това е разпеторяване на личността.

  Мьi не простим. Мьi не забудем. Мьi накажем каждого, кто совершил зверства на Этой войне, на нашей зeмле. Найдем каждую сволочь, которая стреляла по нашим городам, по нашим людях, кoторая бомбила нашу землю, которая запускала ракетьi, которая давала приказ и нажимала на пуск. Вам не будет ни одного тихого места на Этой земле, кроме могильi. В. Зеленский.
 45. 45 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 3938 Неутрално

  В нея също се говори за подвига на руските воини и българските опълченци при Шипка и Плевен.
  _______________________
  Слава на опълченците!
  Всъщност днес, почти във всеки род са родственици с опълченци, освен ако родата не им е ....нещо по линия на Соломон Леви Явиш паша!


  Libertarianism is just anarchy for rich people
 46. 46 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#41] от "von_seeckt":Тоест, ти си и от БСП, и от ГЕРБ, и от ДПС, и от Атака, и от Воля? Това е разпеторяване на личността.
  —цитат от коментар 44 на Alarmstufe: Rot


  Аз съм от тези, които празнуват националния празник на Република България. Други умни въпроси да имаш?

 47. 47 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Господа либерална туркофони и уважаема българска ембасада в Турция, кога Ердоган ще ни поздрави за трети март?
  —цитат от коментар 37 на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи


  https://www.vesti.bg/bulgaria/za-3-mart-putin-znamenatelna-data.-erdogan-sys-syrdechni-pozdravi-6079931

  Освен, че си наивник, май си неграмотен!

  Имало едно време ссср...
 48. 48 Профил на solange
  solange
  Рейтинг: 264 Весело

  Не се съмнявам, че руският шапкар и.д. президент на България е прочел изправен телеграмата и е отдал чест.
  Нещо за украинските войни не споменава ли ситният?

 49. 49 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5882 Любопитно

  До коментар [#43] от "Paolo Di Canio":

  Господ Бог? Ти себе си за светия ли се вземаш?

  Мьi не простим. Мьi не забудем. Мьi накажем каждого, кто совершил зверства на Этой войне, на нашей зeмле. Найдем каждую сволочь, которая стреляла по нашим городам, по нашим людях, кoторая бомбила нашу землю, которая запускала ракетьi, которая давала приказ и нажимала на пуск. Вам не будет ни одного тихого места на Этой земле, кроме могильi. В. Зеленский.
 50. 50 Профил на Plamen Shopov
  Plamen Shopov
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Достойна постъпка на руския президент!!!
  —цитат от коментар 6 на von_seeckt


  Особено когато ни плюеше че,не си прекара Патока !Нали?И след като неговия шут Жириновски казваше че можем само да им лъскаме ботушите?!Какви плазмодии сте това путинистите..не е истина.А днес ,руския поп- бандит Гундяев,проведе литургия на руски,все едно нямаме попове и църква!Срам и позор.

 51. 51 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5882 Любопитно

  Сред тролската бригада на руска служба се забелязват тревожни симптоми.

  Мьi не простим. Мьi не забудем. Мьi накажем каждого, кто совершил зверства на Этой войне, на нашей зeмле. Найдем каждую сволочь, которая стреляла по нашим городам, по нашим людях, кoторая бомбила нашу землю, которая запускала ракетьi, которая давала приказ и нажимала на пуск. Вам не будет ни одного тихого места на Этой земле, кроме могильi. В. Зеленский.
 52. 52 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5113 Неутрално

  На македонска азбука ли е била написана телеграмата?

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 53. 53 Профил на Starkad
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 54. 54 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 264 Неутрално

  [quote#50:"Plamen Shopov"][/quote]

  Мечтата на всеки роден патрЕот е да лъска ботушите на Бащицата...

 55. 55 Профил на AzDebil
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 56. 56 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5882 Неутрално

  До коментар [#46] от "von_seeckt":

  Ти ако празнуваше българските национални празници нямаше да плюеш Съединението.

  Мьi не простим. Мьi не забудем. Мьi накажем каждого, кто совершил зверства на Этой войне, на нашей зeмле. Найдем каждую сволочь, которая стреляла по нашим городам, по нашим людях, кoторая бомбила нашу землю, которая запускала ракетьi, которая давала приказ и нажимала на пуск. Вам не будет ни одного тихого места на Этой земле, кроме могильi. В. Зеленский.
 57. 57 Профил на С НАМИ БОГ
  С НАМИ БОГ
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Чест и почитания !!!

 58. 58 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#46] от "von_seeckt":Ти ако празнуваше българските национални празници нямаше да плюеш Съединението.
  —цитат от коментар 56 на Alarmstufe: Rot


  Не лъжи! И него празнувам!

 59. 59 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3206 Неутрално

  Благодаря на Путин,че ни честити 100 годишнината от Брест-Литовския Мир!

 60. 60 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5882 Неутрално

  До коментар [#55] от "AzDebil":

  Знам, ти се по докладите. Професионален навик.

  Мьi не простим. Мьi не забудем. Мьi накажем каждого, кто совершил зверства на Этой войне, на нашей зeмле. Найдем каждую сволочь, которая стреляла по нашим городам, по нашим людях, кoторая бомбила нашу землю, которая запускала ракетьi, которая давала приказ и нажимала на пуск. Вам не будет ни одного тихого места на Этой земле, кроме могильi. В. Зеленский.
 61. 61 Профил на von_seeckt
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 62. 62 Профил на Starkad
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 63 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5882 Неутрално

  До коментар [#58] от "von_seeckt":

  Лъжеш! Та всички професионални русначкаджии Съединението ви действа като на бик червено.

  Мьi не простим. Мьi не забудем. Мьi накажем каждого, кто совершил зверства на Этой войне, на нашей зeмле. Найдем каждую сволочь, которая стреляла по нашим городам, по нашим людях, кoторая бомбила нашу землю, которая запускала ракетьi, которая давала приказ и нажимала на пуск. Вам не будет ни одного тихого места на Этой земле, кроме могильi. В. Зеленский.
 64. 64 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 426 Весело

  И Путин, и Ердоган ни поздравиха! Каква радост!

 65. 65 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#58] от "von_seeckt":Лъжеш! Та всички професионални русначкаджии Съединението ви действа като на бик червено.
  —цитат от коментар 63 на Alarmstufe: Rot


  Взе нещо да лъжеш, да ги мешиш много и ставаш неадекватен. Бях дотук с теб.

 66. 66 Профил на Starkad
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 67. 67 Профил на ralita68
  ralita68
  Рейтинг: 470 Разстроено

  До коментар [#31] от "whu27554195":

  Боже, прости на норвежките!

 68. 68 Профил на ralita68
  ralita68
  Рейтинг: 470 Разстроено

  невежите!

 69. 69 Профил на whu27554195
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 70. 70 Профил на Starkad
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 71. 71 Профил на baghatur
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3206 Неутрално

  До коментар [#7] от "ygo11542256":

  Това е просто стихотворение на единзаклет русофил.Който чак след 30 години прозрява колко е грешал!
  До коментар [#15] от "Paolo Di Canio":

 73. 73 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3206 Неутрално

  До коментар [#15] от "Paolo Di Canio":

  Пложителен образ на Русия?!Та и най-заклетите русофили не можеш да ги закараш там!Със самолет да ви закарат,половината ще скочите, дори без парашути!

 74. 74 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 264 Неутрално

  [quote#23:"citoplast"][/quote]

  За него българския народ е събран в триъгълника, Позитано-Сараите Доганови-Библиотекарския ПУЦ, останалото са джендъри соросоиди, либерасти...

 75. 75 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3206 Неутрално

  До коментар [#43] от "Paolo Di Canio":

  Кога станахте ристийени,кога ви почервеня задника!

 76. 76 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1313 Любопитно

  Над 30 държавни глави са изпратили поздравителни писма до България по случай празника, обаче Дневник решава да пусне единствено това, на Путин?
  Хихих... вижда се, че редакцията си познава мат´риала и знае кое ще предизвика гибелен гняв и слюноотделяне, а също така ще генерира много коментари и безброй кликвания върху темата. А кликовете означават повече реклама и повече пари. Тоест, не е като да не знаят как да печелят, възползвайки се от първосигналността на читателите.
  Одобрявам! Бизнеса преди всичко. 👍🏾👍🏾👍🏾

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 77. 77 Профил на Paolo Di Canio
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 78. 78 Профил на bwy56537275
  bwy56537275
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#11] от "ygo11542256":

  От името на джендърите.

 79. 79 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 1420 Неутрално

  Да отбележим, че вчера и руският патриарх заяви, че ако не били българските свещеници, руснаците никога нямало да влязат в православното семейство и нямало да получат тая благодат славянската писменост. Каза го два пъти в едно изказване.

  Явно някакъв катарзис и настъпил в Москва. До онзи ден твърдяха, че славянската писменост била от Македония и руснаците спасили евреите, а Кирил и Методий не били българи. Днес вече друга песен пеят - българите дали православието и писмеността на руснаците, историята ни била древна, а на Шипка и Плевен се борили рамо до рамо опълченци и руснаци. Само Мария Захарова още не е излязла да каже нещо, но ние си знаем, че тя е по л***ометите.

  Много си обичам празника 3 март, но е много изнервящо от сутрин до вечер за слушам как руснаците дошли и ни освободили даром от братска любов и затова трябвало вечно да сме им благодарни. Чак онова руско ченге Кирил извикахме да му гледаме физиономията на Шипка.

  СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
 80. 80 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Да отбележим, че вчера и руският патриарх заяви, че ако не били българските свещеници, руснаците никога нямало да влязат в православното семейство и нямало да получат тая благодат славянската писменост. Каза го два пъти в едно изказване. Явно някакъв катарзис и настъпил в Москва. До онзи ден твърдяха, че славянската писменост била от Македония и руснаците спасили евреите, а Кирил и Методий не били българи. Днес вече друга песен пеят - българите дали православието и писмеността на руснаците, историята ни била древна, а на Шипка и Плевен се борили рамо до рамо опълченци и руснаци. Само Мария Захарова още не е излязла да каже нещо, но ние си знаем, че тя е по л***ометите. Много си обичам празника 3 март, но е много изнервящо от сутрин до вечер за слушам как руснаците дошли и ни освободили даром от братска любов и затова трябвало вечно да сме им благодарни. Чак онова руско ченге Кирил извикахме да му гледаме физиономията на Шипка.
  —цитат от коментар 79 на Lou


  Стига лъга де, аман! Никой не е казал даром.

 81. 81 Профил на ofe29523420
  ofe29523420
  Рейтинг: 213 Гневно

  До коментар [#7] от "ygo11542256":

  Народът или Вазов? 'айде стига глупости.

 82. 82 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 426 Весело

  Боже, прости на норвежките!
  —цитат от коментар 67 на ralita68

  На мен пък много ми хареса грешката с норвежките. Така ми се наби в съзнанието, че сигурно всеки път като чуя някоя глупост от някого, ще си казвам: "Боже, прости на норвежките!" Защо да има израз "Има нещо гнило в Дания", а да няма "Боже, прости на норвежките!"?

 83. 83 Профил на onemanband
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 84 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2353 Неутрално

  Ето, за това трети март не бива да е национален празник —всяка година от най високо ниво, чужда държава да ти вменява благодарност. До кога?

  Frieren für die Freiheit. Tempolimit für die Freiheit. Ein Kühlschrank im Sommer – notwendig oder Kriegstreiberei?
 85. 85 Профил на onemanband
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Ето, за това трети март не бива да е национален празник —всяка година от най високо ниво, чужда държава да ти вменява благодарност. До кога?
  —цитат от коментар 84 на DDR


  КОй пък на тебе ти вменява нещо? То първо за да се случи това трябва да си вменяем. При тебе трябва бая да се работи по въпроса.

 87. 87 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Ето, за това трети март не бива да е национален празник —всяка година от най високо ниво, чужда държава да ти вменява благодарност. До кога?
  —цитат от коментар 84 на DDR

  Да вземем поне да го наречем не национален празник, а деня на благодарността.

 88. 88 Профил на Alarmstufe Rot
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 89. 89 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 1902 Неутрално

  Ето, за това трети март не бива да е национален празник —всяка година от най високо ниво, чужда държава да ти вменява благодарност. До кога?
  —цитат от коментар 84 на DDR


  Докато я има България !
  Що ? Проблем ли имаш с това?
  Ако ни бяха освободили 'мириканците ,на тях щяхме да сме благодарни.
  Ама не знам защо/е, всъщност знам де/, нито Австия ,Нито Франция или Англия, ни пък Германия ,си мръднаха пръста да направят нещо за нас...Русия ...Русия ,я свърши работата...
  И за това сме и благодарни !
  ....Знам , тъжно ви е ,ама това е положението ...Свиквайте ,или се омитайте ...Накъдето ви видят очите/препоръчително, ама не задължително -към Анадола/!

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 90. 90 Профил на von_seeckt
  von_seeckt
  Рейтинг: 213 Неутрално

  [quote#87:"Fiji"][/quote]

  Никой не иска от тебе и подобните да сте благодарни за нещо. Всеки си избира, да бъде благодарен или не.

 91. 91 Профил на Mr. LoveGood
  Mr. LoveGood
  Рейтинг: 264 Неутрално

  ""В тези дни си спомняме за подвизите на руските воини и българските опълченци"

  Ти да видиш - руски воини, пък ние едни прости опълченци, така ли излиза? И руските воини на първо място се споменават, нищо че за тях сме изплатили милиарди и за окупацията, включително...

  Нека поне в този ден да спрем да боготворим путиновци и тръмповци, и да отдаден почит на истинските хора - българите, загинали за родината си! Които са били истински войници, а не както днес - форумни.

  Не понасям простотията
 92. 92 Профил на onemanband
  onemanband
  Рейтинг: 1902 Неутрално

  Да вземем поне да го наречем не национален празник, а деня на благодарността.
  —цитат от коментар 87 на Fiji

  Ми ,че то си Е ден на Благодарността .
  К'ъв е проблема?

  Кажи ми ,КОЙ ти плаща Гранта, та да ти кажа какво си...
 93. 93 Профил на komunistos bacilikus
  komunistos bacilikus
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#7] от "ygo11542256":

  Това,което цитираш-"избавление"от Ив.Вазов,е първата редакция от 1879г,когато и той наивно е вярвал,че"братушките",са дошли с единствената благородна мисия,да ни "освободят"от османлиите и подкрепят в борбата ни за национална идентичност.
  Но когато се сблъсква с безчинствата и изстъпленията на тази получовешка,азиатска сган,разбира заблудата си и издава втора редакция на на стихотворението,в което стиха,"Здраствуйте братушки" е заменен с по правдивото,-"Вашу мать братушки".
  Колкото и да ме се иска да го цитирам цялото,не мога,от чисто етична съобразност....

 94. 94 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 3557 Неутрално

  UNITED EU UNION

  И неговата не е лесна...

  Още немско-руската императрица точела лиги по Проливите...
  Което ще рече: "Никаква България".
  Рекли и казвали: Всеки трумф за Балгария е смърт за императришката империя.

  Затова при десетата руско-турска война, името "България" не участвало в Сан Стефано, нито по-рано.
  "България" хвърляла в страх победителя.

  Както и да е.

  Лондонски мир... Берлински конгрес... Съединение... Независимост:
  Всички признали България за възродено и суверенно Царство.

  С малко изключение...

  Русия отпочнала българофобска кампания с призив:
  "България не съществува".

  А през 1915 г: руско-българска война.

  Сиреч, война против Централните сили на Германия и Австро-Унгарската,
  Българската и Османска империи.
  През 1917... и против болшое количество болшевики.

  Стигнало се дотам, че под натиска на победоносни интернационални сили Русия се отказала от "Няма България", "Няма Полша", Няма Украйна" и т.н.
  Веднъж завинаги признала суверенитета им.

  Това станало на паметната дата 3 март 1918, в Брест-Литовск.

  http://www.faktor.bg/bg/articles/politika/na-vseki-kilometar/100-godini-ne-poznavame-istinskata-brest-litovska-balgariya-a-plachem-za-sanstefanska-falshiva-i-ruska

 95. 95 Профил на bez_ime2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 96. 96 Профил на onemanband
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 97 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 264 Неутрално

  До коментар [#7] от "ygo11542256":Това,което цитираш-"избавление"от Ив.Вазов,е първата редакция от 1879г,когато и той наивно е вярвал,че"братушките",са дошли с единствената благородна мисия,да ни "освободят"от османлиите и подкрепят в борбата ни за национална идентичност.Но когато се сблъсква с безчинствата и изстъпленията на тази получовешка,азиатска сган,разбира заблудата си и издава втора редакция на на стихотворението,в което стиха,"Здраствуйте братушки" е заменен с по правдивото,-"Вашу мать братушки".Колкото и да ме се иска да го цитирам цялото,не мога,от чисто етична съобразност....
  —цитат от коментар 93 на komunistos bacilikus


  Ив. Вазов е един от тези, които гласуват за преименуване на църквата "Ал. Невски" на "Св. св. Кирил и Методий" през 1916 г...

 98. 98 Профил на vankata1
  vankata1
  Рейтинг: 1759 Неутрално

  Благодарим че спасихте държавата и народа ни! Без тая Освободителна война никога немаше да получим своя държава. Щехме да свършим или като арменците, анадолските гърци и асирийците - изтребени и прогонени, или да останем като малцинство в земите си - както знаем благодарение на Руско-турската и след това на Балканската война мнозинството мюсюлмани беха помолени доброволно да напуснат ...
  —цитат от коментар 31 на whu27554195


  Арменците си имат държава брат, гърците - също, както и асирийците! Тоже и сърбите, румънците, черногорците и т.н. народи, които са били под отманско иго. Сал едни кюрди останаха без държава, засега... Не вярвам, че щяхме да сме досега под турско като кюрдите, имайки предвид не само БРЦК и Априлкото въстание, но и ВМРО, Кресненско-Разложкото и други, както и Балканската война, Първата световна и ВСВ. Поляците и украинците, литовците, Латвия и Естония и те си имат държави, а българете накрая имаме даже две.

 99. 99 Профил на putlercaput
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 100. 100 Профил на Starkad
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK