Истинска напаст: Арабските кланове в Германия

Истинска напаст: Арабските кланове в Германия


Престъпни арабски кланове безчинстват в Германия и я презират за това, че им позволява почти безнаказано да си разиграват коня. Има само един-единствен начин клановете да бъдат спрени, твърди известен експерт, цитиран от "Дойче веле".


Престъпните кланове от етнически араби, кюрди или турци се превръщат във все по-голям проблем за Германия - и най-вече за столицата Берлин. Получилият много високи оценки телевизионен сериал "Четири блока" по въздействащ начин описва престъпно възпаление, което създава в столицата един такъв клан, състоящ се от някогашни бежанци от Ливан. Проблемът вече е хроничен и заплашва да се превърне в национална опасност, ако веднага не се вземат твърди мерки, твърди най-известният експерт по темата. Ралф Гадбан сам е родом от Ливан и десетилетия наред се занимава с проблемите, които създават т.нар. кюрдско-ливански кланове. Наскоро той публикува и книга под заглавие "Арабските кланове. Подценяваната форма на организираната престъпност". По този повод с него разговаря Райнер Бургер от "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг". Предлагаме Ви обобщение на този разговор.


Ралф Гадбан твърди, че ключова роля за възникването на престъпните кланове играе етническата група на т.нар. мардинци. Това са арабскоезични хора от турската провинция Мардин в Анадола, преселили се през 1940-те в Ливан, част от които са приети в Германия като бежанци от гражданската война в Ливан през 1970-те и 1980-те години. Смята се, че най-голямата общност мардинци в Европа живее в Берлин – около 8000 души. В Ливан те били в много тежко положение, на най-ниското социално стъпало, така че пристигайки в Германия, първоначално се чувствали много благодарни и щастливи, разказва Гадбан. После обаче постепенно се оказало, че нямат право да работят и да получат право на постоянен статут в тази страна, което тласнало мнозина от тях по наклонената плоскост на престъпността.
"Започна се през 1980-те години с грабежи в супермаркети. Тази тенденция се усили от само себе си и през 1990-те години между отделните кланове вече се водеше криминално съревнование: кой ще бъде най-сплотен, кой ще извърши най-много обири. С течение на годините нарасна и "професионализмът" на престъпните банди. Днес те вече печелят милиони с грабежи, наркотърговия и проституция, като в престъпния бизнес участват вече няколко поколения, които постепенно разширяват дейността си и в посока пране на пари. В същото време те "доят" и социалната държава: 90% от членовете на клановете в Берлин официално се водят безработни и получават помощи, които те смятат за нещо като полагаща им се "основна заплата".


С други думи, те са на издръжка на обществото, което в същото време експлоатират. Все по-силно се усеща презрението им към това общество, което те смятат за слабо, след като им позволява да си разиграват коня. За тях всички извън клана са врагове. Те мразят своите жертви и вече презират всичко германско. () Клановете се чувстват всесилни. Те са прекрачили всички граници и преминават в открито настъпление срещу правовата държава. Типичен пример е опитът да бъде освободен един член на клановете, арестуван по подозрение в грабеж. През миналата година бяха осъдени шестима представители на клановете, нанесли тежък побой на полицаи, но наказанията бяха смехотворно ниски и под гаранция."


Според Гадбан, властите пипат с кадифени ръкавици, защото изпитват панически страх да не ги обвинят в расизъм. И дори непрекъснато се води дискусия дали е редно да се говори за "кланове", защото това понятие било дискриминиращо. Експертът твърди, че идеята за мултикултурност сериозно пречи на властите да си вършат работата както трябва. Той обяснява още, че всъщност жертви на клановете са и част от техните собствени членове, които са се превърнали почти в пленници и не могат да се освободят от престъпната хватка, за да започнат някакъв нормален живот.


"Защото така наречената "семейна чест", която е поставена над всичко друго, не им позволява да се измъкнат. () Жертва номер едно са жените. Когато някоя жена се опита да се откачи от клана, нейните мъжки родственици – баща, братя, съпруг – с насилие я връщат в "правия път". Несвободата на жената е ключов елемент във властовата структура на клановете. За да се укрепи тази структура, младите момичета от рано биват омъжвани за някой братовчед, след което трябва да раждат деца, по възможност много деца. Семействата с по 9-10 деца там са нещо обичайно."


Ралф Гадбан обяснява, че клановете използват своя бурен демографски ръст като силов инструмент срещу властите и понякога дори открито заплашват, че полицията не може да спечели битката, защото "ние сме много". Според експерта, те са наясно, че силите на реда не разполагат с достатъчно ресурси, че са ограничени от политическите изисквания и от стремежа към максимална толерантност, а това прави клановете особено нагли.


Ето и неговите препоръки:


"Полицаите трябва да бъдат добре обучени и да демонстрират сила, ако искат да се наложат в уличната битка. Едно от най-силните оръжия на клановете е тяхното поведение на "глутница". Когато се намеси полицията, те за броени минути могат да мобилизират целия род, ето защо полицията трябва да пипа много здраво при всеки опит да бъде блокирана работата ѝ."


По-нататък в интервюто Ралф Гадбан обяснява историческия произход на този кланов манталитет:


"В архаичните общества, откъдето произхождат мардинците, кланът винаги е бил защитна система срещу произвола. Но в правова държава като Германия вече няма нужда от подобна защитна система. Тъй че става дума за нещо съвсем друго – за престъпна кланова система. Архаичните кланови структури целенасочено се трансформират в организирана престъпност. И се стабилизират благодарение на перспективата за печелени на безкрайно много пари, която обещават. Всяко подкопаване на семейната солидарност застрашава престъпния бизнес, така че укрепването на единството е една от най-важните задачи. От това следва, че единственият начин да се овладее положението, е да бъдат разбити клановите структури. Клановете ще се разпаднат в мига, когато бъде разбит техният "бизнес-модел". А това е вече първата стъпка към интеграцията на тези хора в германското общество."


В отговор на въпроса какво ще се случи, ако правовата държава все пак не успее да се справи с проблема, Ралф Гадбан описва един доста тревожен сценарий.


"Повечето членове на кланове вече имат германски паспорти, с които се движат свободно. Те са отлично омрежени със сродни престъпни структури из цяла Европа. () Виждам обаче и още един много сериозен проблем. От началото на бежанската криза в Германия пристигнаха близо 1,5 милиона мигранти, повечето от които са мюсюлмани от страни, където в сила е шериатът, а обществата са авторитарни и патриархални. Не можем да очакваме, че тези хора ще бъдат интегрирани чрез прегръдки и целувки и чрез културата на гостоприемството в едно мултикултурно общество. Точно обратното. Забелязвам първи признаци за това, че някои от новопристигналите възприемат престъпните кланови структури като привлекателен обществен модел, който ще им помогне бързо да осъществят мечтите си за материално богатство. Включително и поради това тези структури трябва да бъдат разбити колкото е възможно по-бързо. В противен случай възниква опасността от все по-бързо разрастване на паралелните общества. Вече имаме случаи, когато престъпните босове спират луксозните си лимузини пред бежански приюти, за да набират млади хора за мръсните си дейности, например за пренасяне на наркотици."


В края на интервюто Ралф Гадбан предупреждава, че интеграцията на имигрантите в Германия е трудна и дългосрочна задача. Решението да се приемат по максимум 220 000 нови имигранти годишно, според него, е прекалено смело, още повече, че има перспектива техните семейства също да дойдат в страната. Според Ралф Гадбан, това създава опасност от възникване на нови кланови структури и допълнително затруднява опитите за интеграция.

Ключови думи към статията:

Коментари (152)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5758 Разстроено

  Хванаха си белята зорлем !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на blaserr93lrs2
  blaserr93lrs2
  Рейтинг: 465 Неутрално

  Явно с постоянство всичко се постига!Вярно отне им 500 години-https://bg.wikipedia.org/wiki/Обсада_на_Виена
  След още няколко поколения ще си направят и държава в държавата!

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на Антонов
  Антонов
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Нищо ново. Предполагам няма изненадани.

 5. 5 Профил на Антонов
  Антонов
  Рейтинг: 229 Гневно

  Кой крив, кой прав бай Мюмюн в Германия винаги ще бъде прав за съжаление.

 6. 6 Профил на Bojidar Vasilev
  Bojidar Vasilev
  Рейтинг: 655 Неутрално

  Европа има нужда от пест контрол , защото тая смрад се размножава по-бързо от гризачи и либерализма трябва да се прибере за друго време

 7. 7 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 645 Неутрално

  В Германия единствената опасност от страна на граждани на магребските държави(Мароко, Алкир, Мавретания, Либия и Тунис) са дребните кражби. Те кооперират в група, единият замаява жертвата, другият краде. Това функционира доста добре при тях.

  Добре, че не са терористи, иначе трябваше всички да бъдат екстрадирани от днес за утре. Правят само дребни кражби.

  Es muß Geld fließen!
 8. 8 Профил на pilis
  pilis
  Рейтинг: 518 Неутрално

  Добрутро,сега ли загряхте?

 9. 9 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1597 Неутрално

  Не я мислете Европа и в частност Германия. Доказано е, че рано или късно сработват едни механизми, които защитават цивилизацията...После ги наричаме недемократични, но ПОСЛЕ...Така, че арабите или да влизат в правия път или да се готвят за среща с освирепелият бял човек. Имаше някакъв разказ на Джек Лондон за неизбежния бял...

 10. 10 Профил на kmy56562160
  kmy56562160
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Всичко това е ясно от години на хората, които четат независими медии. На мен ми е интересно друго - кое е накарало клакьорска медия като Дойче Веле да пише толкова директно по въпроса. Дали някаква промяна в редакционната политика или просто грешка

 11. 11 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Просто Германия действа с меки ръкавици.Крайно време е да започне да раздава правосъдие!

 12. 12 Профил на gozambo
  gozambo
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До какво състояние докараха глобалистите Европа. Тази статия показва, че Европа е обречена. Никаква интеграция не е възможно, тази сволач няма интегриране. Либералите и глобалистите разрушиха Европа. Хайде сравнете Унгария с Германия за да видите колко е прав Орбан. Либерализмът направи германците и останалите европейци идиоти. Да не ги обвиняли в расизъм... Спасението е едно единствено, изселване обратно откъдето са дошли на всички, които не са интегрирани. Никакви дълги периоди за интеграция не бива да се дават, или се интегрира с идването, или си заминава обратно! Включително с отнемане на германско гражданство. Меркел трябва да я обесят за назидание. Хитлер не е направил една хилядна от това, което тя направи на германската нация и на Европа. Но не само Меркел.

 13. 13 Профил на lustmord
  lustmord
  Рейтинг: 338 Неутрално

  И защо заглавието е само за арабите? Този цитат:
  " Все по-силно се усеща презрението им към това общество, което те смятат за слабо, след като им позволява да си разиграват коня. За тях всички извън клана са врагове. Те мразят своите жертви и вече презират всичко германско"

  е характеристика на целия ислям, който по същество представлява един суперклан устроен по културните разбирания на бедуините от 7 век. Всеки дето е разгръщал корана е виждал как 80% от съдържанието му са разяснения колко са долни друговерците, как петнят земята, как ще горят в ада и как най-висшето задължение на правоверния е да ги избива и поробва.

 14. 14 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2790 Неутрално

  Хората от близкия и среден изток се интегрират изклчючително трудно. Всички го разбраха, и всички патят от това. Ако властите не вземат мерки моделът на расова търпимост може и да се срине за една нощ.

 15. 15 Профил на anty
  anty
  Рейтинг: 575 Неутрално

  Както е тръгнало може скоро да се очаква първата реч на някой за сега неизвестен , като през октомври 1919г. в Мюнхен от Адолф.
  И затова ще сме благодарни на кацата Меркел, и такива малоумници като нея.

 16. 16 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1442 Неутрално

  Как беше !!! Ква я мислИхме, ква станА.

 17. 17 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4307 Неутрално

  Скоро, до няколко години, всички подобни драми ще приключат. Германия, след загубата на Втората Световна война, беше задължена да не отказва достъп на мигранти. В момента, съществува такъв скрит национализъм, вътрешно подтискан от самите германци, такава непоносимост към подобни индивиди, която съвсем скоро ще се "отпуши"...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 19. 19 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 838 Неутрално

  До коментар [#11] от "Cara Mia":

  Лельо, ти прочете ли статията? :)

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 838 Неутрално

  До коментар [#15] от "anty":

  Още два мандата само да изкара, си викат обектите на статията... до тук им свърши чудесна работа...

 22. 22 Профил на Sp.Ace
  Sp.Ace
  Рейтинг: 277 Неутрално

  Не я мислете Европа и в частност Германия. Доказано е, че рано или късно сработват едни механизми, които защитават цивилизацията...После ги наричаме недемократични, но ПОСЛЕ...Така, че арабите или да влизат в правия път или да се готвят за среща с освирепелият бял човек. Имаше някакъв разказ на Джек Лондон за неизбежния бял...
  —цитат от коментар 9 на lz73


  Да... Мисля, че този беше разказът http://www.online-literature.com/london/109/

  Иначе аз сериозно се съмнявам, че ще се включат някакви механизми за защита на бялата раса. Толкова са зомбирани тези западно-европейци, че са готови да се самоизтребят само и само да не ги нарекът расисти, нацисти, хомофоби и всякакви такива. Младите са основно безмозъчни леви, прогресивни джендърчета, отричащи историята, биологията, философия, психология и т.н.

 23. 23 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 645 Неутрално

  До коментар [#12] от "gozambo":

  Според андискриминаращият закон в Германия от 2006 година, не съм се изразил с нещо против пол, раса, религия, етническа принадлежност. Ясно е, че в Магребските държави живеят предимно араби, към 98% от тях са мюсюлмани. Това е факт.

  Es muß Geld fließen!
 24. 24 Профил на Сд
  Сд
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Защо Германия не вземе пример от САЩ,където полицията не се страхува от това,че ще я обвинят в расизъм.

 25. 25 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5800 Неутрално

  Бъдещето, което се очертава е на паралелната структура държава-клан. Жалко ...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 26. 26 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 645 Неутрално

  Защо Германия не вземе пример от САЩ,където полицията не се страхува от това,че ще я обвинят в расизъм.
  —цитат от коментар 24 на Сд


  Има един немски полицейски форум, където пиша отвреме на време. Мисля, да вкарам мнението ти там, ако нямаш против.

  Es muß Geld fließen!
 27. 27 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1597 Неутрално

  До коментар [#22] от "Sp.Ace":

  Всъщност си мислех за този разказ:
  https://chitanka.info/text/2183-neizbezhnijat-bjal

  И пак да повторя, не подценявайте защитните рефлекси на "добрата" стара Европа...

 28. 28 Профил на lustmord
  lustmord
  Рейтинг: 338 Неутрално

  Ясно е, че в Магребските държави живеят предимно араби, към 98% от тях са мюсюлмани. Това е факт.
  —цитат от коментар 23 на slan777


  Толкова "предимно" колкото някъде около 10-15% спрямо местните бербери.

 29. 29 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 645 Неутрално


  Толкова "предимно" колкото някъде около 10-15% спрямо местните бербери.
  —цитат от коментар 28 на lustmord


  Бербери има само предимно в Мароко, но спрямо цялото население на Магребските държави не правят някаква разлика. Както в България, имаме 88% българи, и останалото е цигани и турци.
  Берберите са също мюсюлмани, било е насилствено при тях мюсюлманизирането.

  Es muß Geld fließen!
 30. 30 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 687 Неутрално

  Много тъпи се оказаха немските политици. Вкараха си, че им плащат даже всякаква криминална и радикализирана пасмина! И после, що Хитлер бил актуален, що туй та онуй. Повече от 40 години им толерират простотиите, прибират си парсата и си тупат топката.
  Става все по-невъзможно да повярвам, че европейската цивилизация ще оцелее.
  Жалко, толкоз пропилени часове да защитавам Меркел, колко псувни отнесох във форума...прави са били хората да я плюят още прди няколко години.
  Тя, меркелица просто девалвира до минусови граници обикновената човешка толерантност.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 31. 31 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 687 Неутрално

  Много тъпи се оказаха немските политици. Вкараха си, че им плащат даже всякаква криминална и радикализирана пасмина! И после, що Хитлер бил актуален, що туй та онуй. Повече от 40 години им толерират простотиите, прибират си парсата и си тупат топката.
  Става все по-невъзможно да повярвам, че европейската цивилизация ще оцелее.
  Жалко, толкоз пропилени часове да защитавам Меркел, колко псувни отнесох във форума...прави са били хората да я плюят още прди няколко години.
  Тя, меркелица просто девалвира до минусови граници обикновената човешка толерантност.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33 Профил на lustmord
  lustmord
  Рейтинг: 338 Любопитно

  До коментар [#29] от "slan777":

  Ами аз познавах 2-а алжирци - и двамата бяха зеленооки, единия дори леко рижавееше - ако кажеш, че това е най-характерния арабски фенотип - ОК.

 34. 34 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 687 Неутрално

  До коментар [#29] от "slan777":

  " Както в България, имаме 88% българи, и останалото е цигани и турци. "

  Ти изби рибата ве брато! От коя планета падаш? Поне 10% турци и 7-8% сигане.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 35. 35 Профил на kmy56562160
  kmy56562160
  Рейтинг: 229 Неутрално

  До коментар [#34] от "Реми":

  7.98% турци и 4.41% роми. Данните са от последното преброяване. Всичко останало са спекулации и алабалистики.

 36. 36 Профил на Sp.Ace
  Sp.Ace
  Рейтинг: 277 Неутрално

  До коментар [#26] от "slan777":

  Какво пишат по немските форуми? Какво мислят за бежанците, за политиката на Меркел, за ЕС и левите идеи? И изобщо има ли някаква свобода по тези немски форуми или политически некоректните мнения се трият?
  Питам, понеже не знам немски и няма как да проверя.

 37. 37 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4516 Неутрално

  До коментар [#33] от "lustmord":

  Да, колега, описвате разпространения външен вид на берберите, местните племена преди арабското нашествие, които и до днес запазват генотипа макар че са мюсюлмани.

 38. 38 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4377 Неутрално

  "Чаршафите" са тумор в сърцето на Цивилизования Свят!Вярвам,че Германия някак си ще се справи с тях/ да ги държи сравнително контролирани/,но това ще стане с много зор!

 39. 39 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4516 Неутрално

  До коментар [#24] от "Сд":

  Не е точно така за САЩ. Още от случая с Родни Кинг в Лос Анджелес темата за "полицейско насилие по расово-етнични белези" върви успешно. Дори в Балтимор през последните години, където кадъра на полицията е преобладаващо афроамерикански има обвинения към ръководството.
  Но, за борба с организираната престъпност задръжки няма. Виж това може да се възприеме за излекуването на негативните последици от политкоректността в Западна Европа, включително и тежките щети нанесени в Англия от пакистанските банди.

 40. 40 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4377 Неутрално

  До коментар [#2] от "blaserr93lrs2":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  За съжаление натам отиват нещата!

 41. 41 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2428 Неутрално

  Проблемът вече е хроничен и заплашва да се превърне в национална опасност
  _________________
  Е то е ясно.... анклавите растат като тумори в Германия от 50г.

  В бъдеще ще става все зле защото няма известен случай на интеграция!


  Libertarianism is just anarchy for rich people
 42. 42 Профил на palav_nik
  palav_nik
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  "и допълнително затруднява опитите за интеграция"

  Преди 80 години един австрийски художник щеше да ги интегрира където им е мястото.

 43. 43 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 687 Неутрално

  До коментар [#32] от "benefika
  " И отново белите християни трябва да започнат да се плодят , жените трябва да раждат , а не да стават депутатки , адвокатки , политчки ине знам си какво си . Иначе си отиваме."

  Пич, с цитираното целият ти коментар отече у канала....значи си отиваме. Жените все по настървено правят кариера и раждат след 35-та си годишнита . Поне да раждаха две-три....ама НЕ, щото пак ще им се блокира великата кариера.
  А няма по-висша професия и образование от това да родиш и отгледаш и възпиташ деца.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 44. 44 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 1090 Весело

  То да беше само Германия? Ами Франция, Италия, скандинавските държави? До там я докараха некадърните и крадливи европейски социалисти внасящи криминогенна и мързелива паплач за избиратели и да рекетират собствените си сънародници. После Орбан бил популист...аха ха ха😁😁😁

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 45. 45 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 645 Неутрално

  До коментар [#29] от "slan777":" Както в България, имаме 88% българи, и останалото е цигани и турци. "Ти изби рибата ве брато! От коя планета падаш? Поне 10% турци и 7-8% сигане.
  —цитат от коментар 34 на Реми


  Сега погледнах немската Wikipedia: "Nach der Volkszählung 2011 sind 84,8 Prozent der Bevölkerung Bulgaren; 8,8 Prozent sind Türken (siehe: Balkan-Türken), 4,9 Prozent Roma."

  Добре, направил съм грешка, в България живеят вместо както мислех 88% българи, само 84,8% според преброяването на граждани през 2011 г. 8,8% са турци и 4,9% цигани.

  Като си идвам в България, ми се струва, че броят на циганите е доста повече от само 4,9% спрямо официалната статистика. Бих тендирал към 8%, но България е голяма и моето мнение е само за локални места. Не ходя много често в Северната част(последно преди 4 години), не знам, как е там.

  Es muß Geld fließen!
 46. 46 Профил на olimpipanov
  olimpipanov
  Рейтинг: 974 Неутрално

  И в други страни е така малко по на Юг от Германия и в някои гета в България. Трябва яко сопа.

 47. 47 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 687 Неутрално

  До коментар [#34] от "Реми":7.98% турци и 4.41% роми. Данните са от последното преброяване. Всичко останало са спекулации и алабалистики.
  —цитат от коментар 35 на kmy56562160


  Щом това те прави щастлив...нека са "алабалистики". Аз напуснах България И заради ромите. Просто не можех веке да ги дишам, честно.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 48. 48 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 1090 Неутрално

  Иначе- вари го, печи го- германеца е дълбоко увреден емоционално. Въпреки фактите, които експертът изнася в пресата, самият той все пак не се отказва от доказано безполезната т.н. интеграция, дори дълбоко осъзнавайки, че вече е късно за подобни експерименти.

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 49. 49 Профил на benefikato1
  benefikato1
  Рейтинг: 698 Неутрално

  До коментар [#43] от "Реми":Кой каквото си направи сам , друг не може да му го направи . "Великата кариера " не прави жените щастливи . Само почакайте да се включат борците за равенство на половете и ще видите какво ще се случи с моето и вашето мнение.

 50. 50 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 645 Неутрално

  ... Аз напуснах България И заради ромите. Просто не можех веке да ги дишам, честно.
  —цитат от коментар 47 на Реми


  При мен беше съвсем друга причина да напусна България преди 18 години. Но ако се представя сега в България, в София, заобиколен от цигани, бих също емигрирал в чужбина. Просто няма решение на "циганският проблем". Хиляди от години живеят на територията на България и все не могат да се интегрират в българското общество.

  В главата им само Цапцарап(в смисъл за циганите), да живеят на гърба на работещите, като ги ограбват.

  Es muß Geld fließen!
 51. 51 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1421 Любопитно

  Аз чувах, че немците щели да си сменят химна, че да е в съзвучие с Ценностите. На финала има две кандидатури:

  https://bit.ly/2JQXUOj

  https://bit.ly/2rp9SqC

 52. 52 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1396 Любопитно

  Щом Дойче Веле - флагмана на левичар-толерастията в Германия са пуснали подобен материал, значи положението е изключително сериозно и вече не може да се замита под килима нито да се игнорира.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 53. 53 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 687 Неутрално

  До коментар [#45] от "slan777":

  Има преброяване и след 2011, помня официалния % на циганите/7,6/, защото беше добавено че това е най-високият за цяла Европа. Имаше и сравнителни данни за другите членки на ЕС, но се движеха м/у 1-2 %.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 54. 54 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 645 Неутрално

  До коментар [#45] от "slan777":Има преброяване и след 2011, помня официалния % на циганите/7,6/, защото беше добавено че това е най-високият за цяла Европа. Имаше и сравнителни данни за другите членки на ЕС, но се движеха м/у 1-2 %.
  —цитат от коментар 53 на Реми


  Значи за Южна България с 8% цигани и в Северна България с 7%, идваме на 7,6% за цялата територия. Така някак си го оценявах грубо.

  Es muß Geld fließen!
 55. 55 Профил на Димитър Димитров
  Димитър Димитров
  Рейтинг: 912 Гневно

  В Германия единствената опасност от страна на граждани на магребските държави(Мароко, Алкир, Мавретания, Либия и Тунис) са дребните кражби. Те кооперират в група, единият замаява жертвата, другият краде. Това функционира доста добре при тях.Добре, че не са терористи, иначе трябваше всички да бъдат екстрадирани от днес за утре. Правят само дребни кражби.
  —цитат от коментар 7 на slan777


  А другите правят само дребни изнасилвания или как?

 56. 56 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3633 Неутрално

  Хванаха си белята зорлем !
  —цитат от коментар 1 на КМЕТ В СЯНКА


  Статията е препечатана от Дойче веле. Там имаше и две други подобни статии свързани с престъпността произхождаща от преселниците, които сега не мога да намеря.
  Трите статии даваха една обща картина на произхода и развитието на тази престъпност.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 57. 57 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2426 Неутрално

  До коментар [#50] от "slan777":

  не е точно така ,зависи от циганите , аз работя в няколко населени места с такива групи ,има разлики от небето до земята ,сега циганите много по малко се занимават с престъпления ,отворения път на запад им позволи да се занимават с търговия и разбира се с далавери със социалните ,даже има големи групи ,които си водят децата там заради социала , а се връщат на два три месеца тук да се лекуват или имунизират, всяка група си има собствен начин на живот ,едни са по настроени към престъпления ,другите са напълно нормални ,всичко е до това ,колко ще им се позволи и какво ,същото е и в Германия или където си поискаш в ЕС , в Париж цели групи маргинали лежаха по земята и гледаха страшно ,безработни ,огромна престъпност ,много полиция и то тежко въоръженя ,социално битовите разлики са по важни от расовите ,ако не се намира решение ,нещата стават непоправими ,особено ако са и групи .

 58. 58 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2338 Разстроено

  До коментар [#25] от "penetrating":

  “Те са прекрачили всички граници и преминават в открито настъпление срещу правовата държава. ”

  Клановият (а също олигархичният) бизнес-модел все повече се приближава до либертианския идеал “свободно движение на стоки” (черна борса, контрабанда, имитации и др. фейкове), “свободно движение на хора” (проституция, наркотрафиканти и др. просяци) и “свободно движение на капитали” (банкови обири, джебчийство и др. офшорни транзакции). И всичко “в името на свободата”. Преди, при комунизма, беше “всичко в името на Човека” (и Човекът се знаеше). А сега чия свобода се защитава!? На трафиканти, спекуланти (включително борсови), грантаджии, “печетари” и други фалшификатори. На всичко отгоре тия най-много реват, че “империята на злото” ги облъчвала с Дурачок.

 59. 59 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 645 Разстроено

  ... Правят само дребни кражби. ...А другите правят само дребни изнасилвания или как?
  —цитат от коментар 55 на Димитър Димитров


  Изнасилвания на християнски жени извършват предимно афганистанците. Те най-много харесват малолетните, към 14-16 години млади германки. Профета им Мохамед също е харесвал млади жени, едната от 4-те общо, за които е бил женен, е била Аиша на 6 година, спал е с нея, когато е била на 9 години, той сигурно на 48 години. Трябва да е било доста мъчително при нея ...

  Es muß Geld fließen!
 60. 60 Профил на uhh26375027
  uhh26375027
  Рейтинг: 227 Неутрално

  Много германци емигрират вече по цял свят,вкл. и в България по тази причина...самите те го казват в различни сайтове.

 61. 61 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 2182 Неутрално

  Е нали уж им даваха социални помощи за да. няма престъпност. Или социалните не са решение?

 62. 62 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  До коментар [#32] от "benefika " И отново белите християни трябва да започнат да се плодят , жените трябва да раждат , а не да стават депутатки , адвокатки , политчки ине знам си какво си . Иначе си отиваме."Пич, с цитираното целият ти коментар отече у канала....значи си отиваме. Жените все по настървено правят кариера и раждат след 35-та си годишнита . Поне да раждаха две-три....ама НЕ, щото пак ще им се блокира великата кариера.А няма по-висша професия и образование от това да родиш и отгледаш и възпиташ деца.
  —цитат от коментар 43 на Реми


  Не се безпокой. Постепенно конфликтът ще се разраства, жизненото равнище ще спада, възможностите ще намаляват, а бялото население ще обеднява. Тогава и ще стане гражданската война. Ако натискът върху нормалността (свобода, справедливост, просперитет....) продължава да се прикрива зад обвинения в расизъм, то войната е неизбежна. И тъжното за глобалистите е, че наши и ваши ще се определят на расова основа.

 63. 63 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 645 Неутрално

  Много германци емигрират вече по цял свят,вкл. и в България по тази причина...самите те го казват в различни сайтове.
  —цитат от коментар 60 на uhh26375027


  И при мен сигурно също трябва да сменя града. Имам уволнение на жилището към 31.12.2018 г. Търся си активно ново жилище, но под 450€ топъл наем няма. И хазяина не иска да вижда работен договор с посредническа фирма.

  Може пък да се върна там, откъдето започнах: Дрезден. Има много свободни жилища и наема е към 300€ топъл наем.

  Es muß Geld fließen!
 64. 64 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2338 Весело

  До коментар [#9] от "lz73":
  “Доказано е, че рано или късно сработват едни механизми, които защитават цивилизацията...”
  Хм,”варварите” се опитват от 1550 години да възстановят “Римската империя”(Свещенния римски съюз/Европейски съюз). А Източната римска империя е просъществувала хиляда година след сгромолясването на Рим, но със смяна на Вярата (християнството става официална религия след Никейския сабор през 331 г.). Видно от последните 100-200 г. “Вярата в светлото бъдеще” не върши работа, ни на капиталисти (открито се признава за циклични кризи - покраднюване и/или загуба на капитал, вкл. човешки), ни на комунисти, ни на либертасти.
  Та, “механизмът” общо взето се нарича “покръстване” в нови (атлантически, будистки или глобалистки) ценности ... и “сеч” (не само икономическа) или на “покръстваните”, или на “кръщелниците”. И имаме “нова цивилизация” (Западна-ла, постиндустриална или “услугваческа” предвид дела на услугите в БВН на европейските страни).

 65. 65 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 2182 Неутрално

  Германците досега бяха политкоректни, ама маймунките на клона станаха много. А и международната обстановка се променя. Орбан набира скорост.. Хем германците са политкоректни, ама от приличие, никой не би ги нарекъл мултикултурни. Арабите не са научени на законност, ама много скоро ще видят дебелия край на тоягата и ще се научат по трудния начин.

 66. 66 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 2182 Неутрално

  Германците досега бяха политкоректни, ама маймунките на клона станаха много. А и международната обстановка се променя. Орбан набира скорост.. Хем германците са политкоректни, ама от приличие, никой не би ги нарекъл мултикултурни. Арабите не са научени на законност, ама много скоро ще видят дебелия край на тоягата и ще се научат по трудния начин.

 67. 67 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3842 Неутрално

  До коментар [#48] от "venci4":

  Иначе- вари го, печи го- германеца е дълбоко увреден емоционално.
  ======
  Ма ти и на него ли почна акъл да даваш ?

  Bukalemun
 68. 68 Профил на Columbus
  Columbus
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Тази седмица вече няколко пъти чета за два доста сходни инцидента свързани с разширяващата се престъпност от културно неинтегрируеми субекти - араби в Германия и ирландския вариант на ромите - "пътуващата общност" в Англия.
  В Германия неконтролируема тълпа от няколко десетки араби бяха нападнали по-малка група от полицаи, дошли да арестуват един от тях. Полицаите се бяха разумно оттеглили, след като им разбили колата. Видях го само в един сайт, а сега нещо подобно се споменава в материала на ДВ. Не знам дали става въпрос за същия случай.
  Германия - страната на реда и закона!
  Масите започват да върлуват заради численото си превъзходство и социален непукизъм.

  В Англия пък от няколко седмици бушуват страсти, свързани с убийството на взломаджия от местния контингент на ромите. Накратко, влязъл през нощта в къщата на пенсионери, наплашил бабата, блъскал дядото, опирайки му отверка в корема, при което дядото го наръгал с нож. Бандитът избягал, но след няколко пресечки се сринал и умрял.
  Дядото го оправдаха (законна самоотбрана), но не може да се върне в къщата си, защото убитият бил изтъкнат член на някакъв ромски клан, ежедневно на лобното му място поставяли венци с цветя, свещи и смъртни закани срещу дядото, на пищното му погребение дошли стотици "приятели и роднини" с черни лимузини и огромно количество цветя (снимките ми напомниха на сцени от Кръстникът). И много се съмнявам, че това им богатство е от умели борсови инвестиции.
  Само за засилена полицейска охрана на погребението (самото то оценявано общо на 100000 паунда) били потрошени към 20000 паунда.
  Каква ескалация на разходите - и то от един само опит за обир...

  Imagination is as important as knowledge.
 69. 69 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2338 Любопитно

  До коментар [#56] от "Храбър":

  “статии свързани с престъпността произхождаща от преселниците”

  Ама вярно ли Дойче веле пише “преселници”, а не мигранти!? Ония “умници” от сп. Економист да не ги е ударила “мигрантска инфлация” и “човешкият капитал” да добива “отрицателна стойност” като “свободната пазарна” лихва и доходността.на “инвеститорите”.
  Фондациите от рода на “отровено общество” какво казват? Продължават ли да вадят от “наци-правораздавателната система “мултаци-културистите” ... за да са сводни за кланово сдружаване, опс неправителствено сдружаване.

 70. 70 Профил на slan777
  slan777
  Рейтинг: 645 Неутрално

  До коментар [#26] от "slan777":Какво пишат по немските форуми? Какво мислят за бежанците, за политиката на Меркел, за ЕС и левите идеи? И изобщо има ли някаква свобода по тези немски форуми или политически некоректните мнения се трият? Питам, понеже не знам немски и няма как да проверя.
  —цитат от коментар 36 на Sp.Ace


  При немските форуми редакцията следва някаква линия и тези мнения, които не пасват в тази линия, биват изтривани, също цитатите към нея. Като коментар е най-вече: "вашето мнение не отговаря на нашите условия"

  Лявата партия в Германия иска, както и SPD и die Grünen, колкото се може повече бежанци в Германия. Мислят закон, да им се разреши гласуването на парламентарните избори. За да могат да вкарат още повече бежанци, към 40 милиона сигурно ще направят прекъсване.

  Некоректни, не по линията на немски форум мнения, биват триени, както и цитатите към тях.Бих предпочел австрийски форуми, там е друго.

  Es muß Geld fließen!
 71. 71 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3842 Неутрално

  До коментар [#69] от "wanderer":

  Ама вярно ли Дойче веле пише “преселници”, а не мигранти!?
  ======
  Новите критерии за хегемония на белия човек, вече са силно видоизменени. ...
  За него последствията не са важни ..... а единствено хегемонията !

  Bukalemun
 72. 72 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1029 Неутрално

  До коментар [#3] от "ixt24562383":

  Къде е Ска Скелер да защити бедните араби?

 73. 73 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  До коментар [#69] от "wanderer":Ама вярно ли Дойче веле пише “преселници”, а не мигранти!?======Новите критерии за хегемония на белия човек, вече са силно видоизменени. ...За него последствията не са важни ..... а единствено хегемонията !
  —цитат от коментар 71 на eti mehter


  Белият човек никога не е искал хегемония. Тя просто се е получила, защото неговият стремеж за свобода и ред се оказват по-силни. Да не забравяме, че европейците са натикани в ъгъла през 14-ти век и се борят за оцеляването си. Далеч по-късно идват расистките теории...

 74. 74 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2415 Неутрално

  А г-жа Меркел какво мисли по тоя въпрос?

 75. 75 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1029 Неутрално

  До коментар [#18] от "Donald Dя. Trяmp":

  Какво да ви информират-вие си го знаете.ю

 76. 76 Профил на byrd
  byrd
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Май не само арабите ,но и всеки здравомислещ човек презира германската политика. Промити,овчедушни мозъци ,които с ъществуват за да бъдат доени от "бежанците" и либералната си върхушка. Съвсем сериозно, Меркел трябва да бъде съдена за проникването на над 1 милион мюсюлмански нашественици. Истинските сирийски бежанци бяха пренебрежимо малко,особено сириийски християни,които са най-заплашени от избиване. Масивно млади мъже без образование,трудови навици и елементарна култура и преобладаващо ,може би 100%, с ислямско вероизповедание. С какъв мотив ? Ами дъртата комсомалка си внася избиратели- съвсем скоро те ще имат и политическо влияние и ще гласуват за всеки немски политически идиот,който е за разрушаване на християнската култура.

 77. 77 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5800 Весело

  До коментар [#58] от "wanderer":

  Твърде превратно ги тълкувате правата :)
  Свобдно не значи противозаконно :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 78. 78 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3842 Весело

  До коментар [#73] от "puknatastotinka":

  Белият човек никога не е искал хегемония. Тя просто се е получила,
  :).....и как така ,бе ..... отваряш корекомското яйце и хоп ...хегемония. .... ♡
  Едни милички ставате надвечер ....с доводите си .....

  Bukalemun
 79. 79 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1624 Неутрално

  До коментар [#32] от "benefikato1":

  "... ...И отново белите християни трябва да започнат да се плодят , жените трябва да раждат , а не да стават депутатки , адвокатки , политчки ине знам си какво си . "

  Много интересно! Не мислех, че такива като вас можели да четат и пишат.

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 80. 80 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3842 Весело

  До коментар [#61] от "half truth":

  Е нали уж им даваха социални помощи .....
  ======
  Колко плитки ги виждаш нещата !
  Има нещо хубаво в наивността на женската психика ... :)

  Bukalemun
 81. 81 Профил на Aletheya
  Aletheya
  Рейтинг: 229 Разстроено

  Искате да ни убедите ,че двигателят на ЕС, Бундесвера и Бундестага
  нямат капацитет да се справят с няколко стотина хиляди престъпници от арабски произход. Ако нямат да почерпят директен опит от малък Израел в това как се пази граница ред и сигурност. Подозирам ,че още след първите 100- тина застреляни на които ще се прочете достойна Джаназа ще настане такава тишина ред и сигурност в цяла Дойчланд ,че цялата организирана организирано ще надене бели ръкавици.
  И културно се работи съвсем по европейски като в една ...европейска България напр.,
  Ако трябва да им пратим и Ноу-Хауто на ВИС-СИК-ТИМ.Мултигруп ... не вярвам повече от година да отнеме да се въведе тишина и ред в Германия

  Излагация за Германия.Една американската полиция стреля на месо и не си поплюва с афро-амигосите точно толкова, колкото и Израелската полиция не си поплюва с Арабският терор.Просто Германците са прекалено либерални, оглупели и задоволени откъм всичко и не различават от доста години демокрацията от джихадизма.

 82. 82 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
  'ΕΡΕΒΟΣ
  Рейтинг: 3017 Неутрално

  Предполагам, че немците ще се събудят.Дано да е по-рано, а не късно !

  Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
 83. 83 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1163 Разстроено

  До коментар [#45] от "slan777":Ходи в Лом или питай Пени Никол,бай мангал е налазил повсеместно,всичко се чернее...нещо страшно!!!

 84. 84 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1163 Весело
  До коментар [#50] от "slan777":Ми че те нашите мангасори се преместиха повечето при теб не пич!!!!

 85. 85 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1163 Весело

  До коментар [#57] от "edin drug":Явно си минал през Лом щом имаш тея наблюдения)))))Прав си!

 86. 86 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1066 Неутрално

  А Мути пак е канцлер - дейният съучастник на погрома срещу Европа!

 87. 87 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4377 Неутрално

  До коментар [#45] от "slan777":
  +++++++++++++++++++++++++

  Със сигурност тези данни са подвеждащи ,защото като се прави анкетиране хората сами си определят какви са!Истината е ,че в България има много по-малко етнически българи/като реален процент/ отколкото на книга!

 88. 88 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 229 Неутрално

  https://www.dnes.bg/notifikacii/2018/05/05/pakistanci-nasilvali-momicheta-a-40-g-slujbite-mylchat.375625
  Ето статия за масови изнасилвания от пакистанци на британски момичета.Дотук води мултикулти идиотията.В България никога не е имало масови изнасилвания на българки от цигани.Отделни случаи е имало,но престъпниците са осъждани.

 89. 89 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 2719 Весело

  ,,....Все по-силно се усеща презрението им към това общество, което те смятат за слабо, след като им позволява да си разиграват коня. За тях всички извън клана са врагове...,,

  Горките Еропейци, нека като нас да поживеят едно 500 годинки под робството на Мюсюлманите като нас, че да им вкуснат сладостта. Да ги видим тогава дали няма да направят нов кръстоносен поход срещу мюслитата
  Каниха ги, каниха ги с плисирани роклички мацките посрещаха мюслитата ся пищат като ощипани моми на хорото

 90. 90 Профил на benefikato1
  benefikato1
  Рейтинг: 698 Весело

  До коментар [#79] от "Gretel": За другите не знам . Аз мога само да пиша . Сега се уча да чета . Иначе с това пушкало много женствено изглеждате на снимката . Колко мизигенисти затрихте днес ?

 91. 91 Профил на gripen
  gripen
  Рейтинг: 930 Неутрално

  Колкото по-дълго се трупа напрежението, толкова по-силно ще се вайкат засегнатите когато белите хора почистят континента.

  За Европа: бяла, християнска и силна!
 92. 92 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1624 Неутрално

  До коментар [#90] от "benefikato1":

  "Колко мизигенисти затрихте днес ? "

  Вие бяхте първият ми опит, но явно не съм във форма нещо.

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 93. 93 Профил на Baizuo
  Baizuo
  Рейтинг: 1188 Весело

  [quote#73:"puknatastotinka"][/quote]

  Няма какво да обясняваш за хегемониите на Ети - белият демократичен човек, който тайно си мечтае за бракове с 14 годишни деца и жените да си знаят мястото.
  В кухнята, по възможност забрадени. Вероятно е плакал от умиление, когато онзи пингвин - жената на ердьо - каза, че харемите били нещо като училище за живота.
  Прогресивна мисъл, няма що.

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 94. 94 Профил на Baizuo
  Baizuo
  Рейтинг: 1188 Весело

  Много хубав анализ на Ралф Гадбан. Жалко, че полезните идиоти за които е предназначен не четат, а са заети да купуват плюшени мечета. Още Тило Сарацин преди няколко години предрече това - в прекрасната си и за съжаление много вярна книга Deutschland schafft sich ab - в която няма и една расистка дума, но нискочелите потни либерали веднага скочиха с голи гърди на барикадата.
  Хубавото е, че надежда все още има. Лошото е, че ще се получи ефекта на ластика - обратните събития, които ще нормализират нещата ще се случат много бързо и не по толкова хубав начин за всички. Историята е пълна с такива примери.

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 95. 95 Профил на benefikato1
  benefikato1
  Рейтинг: 698 Весело

  До коментар [#92] от "Gretel":МизОгенисти естествено . Боже колко съм неграмотен . Хензел да не би да сте го отстреляли , че се развявате сама саменичка по форумите ? Нищо тука е пълно с разни неграмотни селяндури като мен и ще имате възможност да се упражнявате и да подобрите формата си .

 96. 96 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 1353 Весело

  До коментар [#73] от "puknatastotinka": Белият човек никога не е искал хегемония. Тя просто се е получила, :).....и как така ,бе ..... отваряш корекомското яйце и хоп ...хегемония. .... ♡Едни милички ставате надвечер ....с доводите си .....
  —цитат от коментар 78 на eti mehter


  Не, така става промяната само при пророците. Явява се бог/дявол и правоверните стават по-по-най...
  При другите е способност за промяна. Най-общо казано, как свободата е по-важна от подчинението. ;)

 97. 97 Профил на jelev_jelqzko
  jelev_jelqzko
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  И да не кажете че не сте предупредени!
  Описаното е толкова предвидимо и за тях и за нас та се чудя що за малоумник би го допуснал.И тъй като вече е и масова практика която не среща отпор май не е въпрос на малоумие.

 98. 98 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1624 Неутрално

  Организираната на етническа основа престъпност е чисти полицейски (law enforcement) проблем и не е от вчера: италианската мафия, черни, мексикански, китайски престъпни групи в щатите, албански в англия, ямайски и сомалийски в канада и какво ли не. Не ги виждам да представляват опасност за една силна изпълнителна, едва ли могат се срастна с апарата толкова лесно както в Русия, да речем.

  Истинският проблем е наистина неистовата/необуздана емиграция. Проблем и опасност. Не сум сигурна, обаче, че идеите за бяло превъзходство и въщането към първобитно-общинен строй са решението

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 99. 99 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1624 Неутрално

  Организираната на етническа основа престъпност е чисти полицейски (law enforcement) проблем и не е от вчера: италианската мафия, черни, мексикански, китайски престъпни групи в щатите, албански в англия, ямайски и сомалийски в канада и какво ли не. Не ги виждам да представляват опасност за една силна изпълнителна, едва ли могат се срастна с апарата толкова лесно както в Русия, да речем.

  Истинският проблем е наистина неистовата/необуздана емиграция. Проблем и опасност. Не сум сигурна, обаче, че идеите за бяло превъзходство и въщането към първобитно-общинен строй са решението

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 100. 100 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  Разбира се, че идеите за бяло превъзходство не са решение, но могат да бъдат път към властта... Да не дава Господ.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK