Германия в прицела на фундаменталистите

Протест от 2016 г. на привърженички на "Мюсюлмански братя" по повод разгонването от силите за сигурност през 2013 г. на протестен лагер на ислямистите с последвало сваляне от власт на президента Мохамед Морси и завръщането на военните и новия държавен глава - бившият генерал Мохамед Фатах ал Сиси. На плакатите пише "Военното управление е срам и предателство", жените издигат знака с четири пръста, известен като "Рабия" и станал един от символите на антиправителствения протест от т.нар. Арабска пролет.

© Asscociated Press

Протест от 2016 г. на привърженички на "Мюсюлмански братя" по повод разгонването от силите за сигурност през 2013 г. на протестен лагер на ислямистите с последвало сваляне от власт на президента Мохамед Морси и завръщането на военните и новия държавен глава - бившият генерал Мохамед Фатах ал Сиси. На плакатите пише "Военното управление е срам и предателство", жените издигат знака с четири пръста, известен като "Рабия" и станал един от символите на антиправителствения протест от т.нар. Арабска пролет.Разширяващото се напоследък влияние на ислямистите в Германия представлява и добра илюстрация за взаимодействието между "Мюсюлманските братя" и други ислямистки структури, получаващи постоянна подкрепа от мюсюлмански държави. Това разказва предстоящата да излезе на пазара нова книга "Фауда: Апокалипсис в Близкия изток"(работно заглавие) на журналиста, анализатор и преподавател Мохамед Халаф. Авторът предостави на "Дневник" два откъса от нея, първият от тях можете да прочетете тук.


Бракът по сметка между "Братята" и Саудитска Арабия


Както писа в. "Зюддойче цайтунг" още през 1960 г. тогавашният крал на Саудитска Арабия Фахд е направил дарение в размер на 80 хиляди марки за основаването на ислямския център със седалище в Мюнхен. Според министерството на вътрешните работи на провинция Северен Рейн-Вестфалия, от основаването си Центърът става едно от седалищата на "Мюсюлманските братя". Друг доклад на германските служби сочи, че списанието "Ислям", издавано от този център, недвусмислено доказва, че "Мюсюлманските братя" отхвърлят светската държава в унисон със саудитския фундаментализъм.


Поредният лидер на "Ислямското дружество", наследил подалия си оставка Химет (включен в американския терористичен списък), 36-годишният египтянин Ибрахим ал-Заят, е близък до саудитската династия. Той е харизматична личност, утвърдил се като лидер на студентски организации в страната си. Според доклад на германската полиция Ал-Заят е свързан със Световния съвет на мюсюлманската младеж – саудитска организация, която разпространява уахабитското учение по света и налага нетолерантна версия на исляма.
В доклада се изтъква, че Съветът е издал книга със заглавие "Ислямски напътствия". В нея се призовава децата да бъдат възпитавани да мъстят на евреите и насилниците, твърди се, че младите ще освободят Палестина и Йерусалим след като се завърнат към исляма и се включат в свещения джихад. Полицията също така установява негови връзки с Европейския институт за човешки науки – френско учебно заведение, което подготвя имами, но бе подложено на критики, че насърчава религиозната нетърпимост. Освен това, германските власти заподозряха Ал-Зияд в съмнителни финансови транзакции, както и за контакти с организации, насърчаващи религиозната вражда.


През 1989 г. под егидата на Абдалла ал-Турки, ректор на университета Бен Сауд в Рияд бе създаден т.нар. "Ислямски съвет в Германия". Самият Ал-Турки бе назначен за негов директор, подпомаган от Ибрахим ал-Заят, Хасан Задган и Ахмед Халифа (последният бе един от директорите на мюнхенския Ислямски център).


"Ислямският съвет в Германия" се превърна в "шапка", обединяваща 19 структури, в това число "Ислямското дружество", Ислямския център в Мюнхен, Ислямския център в Аахен и др. В доклада се отбелязва, че най-малко 9 от тези организации са свързани пряко със структурите на "Мюсюлманските братя", които на свой ред имат контакти с терористи. Пример в това отношение е саудитецът Надим Елиас, който оглавява Ислямския център в Аахен. Засечен е че поддържа контакти с Кристиан Ганзирски, считан за един от организаторите на атентата срещу синагогата в Тунис. Самият Ганзирски, който е германски гражданин от полски произход, признава че е бил вербуван от Ал-Каида в Ислямския университет и че Елиас го е изпратил да следва в Саудитска Арабия. На свой ред Елиас признава пред германската полиция, че е изпратил стотици германски мюсюлмани да се обучават в салафитските университети в Саудитска Арабия


Според доклад на Федералната служба за защита на конституцията на Германия (германското контраразузнаване), понастоящем т.нар. Движение на ислямското общество в Германия наброява около 1300 членове, като неговото ядро е съставено от членове на "Мюсюлманските братя". Въпросното движение включва, наред с Ислямския център в Кьолн, редица центрове в градове като Франкфурт, Щутгарт, Марбург и Мюнстер. Всички те, според доклада, са под контрола на "Братята".


Турската връзка


Важно измерение на дейностите на "Мюсюлманските братя" в Германия е взаимодействието им с турската ислямска организация "Милли гьорюш" или "Руя Миллет", която развива активна дейност в средите на турските гастарбайтери. Тази организация е основана през 1986 г., а за неин духовен баща е обявен Неджметин Ербакан – бивш премиер и лидер на Партията на благоденствието.


На свикания пръв конгрес на европейската структура на "Милли гьорюш" в град Аренхайм, Холандия, Ербакан подлага на яростна критика светската система в Европа и заклеймява т.нар. "злини от интеграцията и от европейските ценности". Според него, "...след падането на Берлинската стена и края на комунизма Западът е открил в исляма свой враг, който е решил да унищожи и ликвидира". "Милли гьорюш" нарича всичките джамии, които управлява, "Ал-Фатих" – прозвището на Мехмед Втори, наречен "Завоевателя".


Нейната членска маса, според германското контраразузнаване, възлиза на 40 хиляди души, а симпатизантите ѝ са около 100 хиляди души. Поради това, партията представлява най-голямата организация на политическия ислям в Германия, оглавявана от 2001 г. насам от племенника на Ербакан Мохамед Сабри. Организацията притежава 30 дружества и 511 джамии и молитвени домове/завии. Освен тях тя има 1091 религиозни кръжеца и 2137 младежки и женски дружества. Организацията издава списанието "Милли газете" и разполага с телевизионен канал (Канал 7), чрез които пропагандира своята идеология сред турските общности в Германия. Според някои оценки бюджетът на "Милли гьорюш" надвишава четвърт милиард евро.


Сред най-известните НПО, свързани с организацията, са еднотипно наричаните Съюз на ислямските дружества съответно в Берлин, в провинция Долна Саксония, в Бремен, във Вестфалия и др. Изследователят Дениз Бушнер пише в книгата си "Ислямските фундаменталисти в Германия след 11 септември" за тясната връзка между организацията и Партията на справедливостта и развитието на Реджеп Тайип Ердоган от идването на последния на власт през 2002 г. "Милли гьорюш " получава щедри дарения от въпросната партия срещу които ѝ оказва подкрепа и допринася за влиянието ѝ сред турската имигрантска общност в тази страна.


Тези връзки привличат вниманието на германското контраразузнаване. В годишният му анализ за нея е казано, че е организация на чужденците-екстремисти и че "въпреки твърденията на ръководството ѝ, че се стреми към демократичен диалог и че е загрижена за интегрирането на турските имигранти в европейските общества, редица нейни лидери демонстрираха своето пренебрежение към демокрацията и западните ценности".


В един от анализите на дейността на организацията, германското контраразузнаване разкрива скритите ѝ цели, насочени към разпространяване на екстремисткия вариант на Исляма и отхвърлянето на западния секуларизъм и демокрация. В него се посочва, че истинският дневен ред на организацията не се отличава от програмата на съюзника ѝ "Мюсюлманските братя", като разликата е в по-откровеното отхвърляне на западните ценности и принципа на интеграцията. В документа също така се подчертава, че двете организации си сътрудничат и партнират в организирането на редица инициативи и дейности, свидетелстващи за политизирането на религията.


Ръководствата на двете организации установяват семейни връзки като допълнителна спойка на тяхното сътрудничество. Ал-Зият е женен за Сабиха Ербакан – сестра на Мохамед Сабри Ербакан, чиято майка на свой ред е шефка на голяма и важна женска организация в Германия. От друга страна бащата на Ал-Зият е имам в джамията в Марбург. Останалите членове на семейството му управляват редица ислямистки организации и дружества. Според експерта по ислямистки движения и професор по политически науки в университета в Люнебург Удо Улфкоте, семействата Ербакан и Ал-Зият ръководят мрежа от дейни организации за разпространението на ислямски екстремизъм сред турската, арабската и другите ислямски общности в Германия.


"Братята" и "Милли гьорюш" са особено активни в стремежа си да разширят политическото си влияние, за да се превърнат в двете официални представителни организации на мюсюлманите в Германия като цяло. Техните бюджети, попълвани от щедри дарения, им позволяват да разгърнат чрез джамиите си социални услуги, да организират конгреси и да разпространяват своите политически и пропагандни издания." Отбелязва се също така стремежа на двете организации да налагат ислямистки тълкувания в рамките на закона, както и да налагат на всички мюсюлмани в Германия определен прочит на Корана и шариата. При това те твърдят, че подкрепят толерантността и религиозната свобода.


Голям проблем обаче е необяснимата, според горецитирания експерт проф. Улфкоте, толерантност към "Милли гьорюш", проявявана от германските служби и политици.Така например, Берлинският католически университет е поканил Ал-Зият да сподели гледните точки на мюсюлманите в рамките на т.нар."Среща на религиите", организирана през 2002 г. Редица германски политици и дори християнски организации също канят представители на тази организации на свои форуми. Същият автор твърди, че разполага с документ на контраразузнаването, касаещ разследване на лидери на двете организации, които констатират връзка между "Милли гьорюш" и "Клетката Хамбург", която извърши терористичните атаки в САЩ през септември 2001 г. Но въпреки че службите знаели за заплахата, която тази организация представлява за сигурността на Германия и на Европа, германските политици продължават редовно да се срещат с нейни представители за да обсъждат проблемите на миграцията и интеграцията.


Едва през 2009 г. са предприети адекватни мерки срещу лидерите ѝ. На 20 март 2009 г. главният прокурор на Германия отправя поредица от обвинения срещу Йорзуг Уджунджу, новия генерален секретар на "Милли гьорюш" , Ибрахим Зият – шеф на Ислямското дружество в Германия и Мазик Айман, генерален секретар на Съвета на мюсюлманите в Германия. Обвинението е в корупция и религиозен екстремизъм и нарушаване на основните закони. При обиска на бюрата и жилищата на тези лица полицията открива уличаващи документи. На пресконференцията си с журналисти главният прокурор заявява, че финансовите средства, които обвиняемите получават от държавната хазна под формата на помощи на стойност от половин милион евро годишно не са били изразходвани законообразно, като част от плащанията са се извършвали чрез директни плащания, а не по банков път, при това на представители на екстремистки групировки в Ирак, Газа, Афганистан, Египет и Пакистан. А част от тези средства са били присвоени от обвиняемите.


Организациите на политическия ислям в Германия включват:


- Организациите на турския политически ислям


- Организациите на алауитския ислям


- Организациите на арабския политически ислям


- Организациите на шиитския политически ислям


Според официалната статистика от 2007 г. броят на мюсюлманите в Германия е около 3.5 млн.души от общо 82 млн. души граждани на страната. Мюсюлманите съставят най-голямата религиозна прослойка след тази на християните. Турците пък са над половината от мюсюлманите в Германия и наброяват около 1.8 млн. души. През последните години се наблюдава засилен процес на приемане на исляма от германски граждани. Според някои оценки, броят на новопокръстените в исляма през 2007 г. е бил около 4 хиляди души.
Според някои оценки, броят на мюсюлманите в Европа ще достигне 40 млн.души през 2040 г. В случай че броят им надхвърли този на коренното население поради лошата демографска перспектива в Германия, те ще са в състояние да въведат ислямския шариат в тази страна.


Част от книгата " Фауда: Апокалипсис в близкия изток", ("фауда" е арабската дума за хаос).

Коментари (36)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на кокошката
  кокошката
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Мда, благодарение на бездарните, корумпирани и оглупели перманентно леви лумпени преодели се в демократи тази християнска държава се превърна в ислямско блато.

 2. 2 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1382 Неутрално

  Ислямски шариат в Германия😇😇😇Баси перспективата,Нинофф изнасяй се до де е време))))Какво ли им не докара комсомолката на дойчовците!!

 3. 3 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3141 Неутрално

  интересно нещо е Мохамед ... същите плащаха и на касапите в Сирия и бяха добри , светски Асад беше сатрап ..

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 4. 4 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1601 Неутрално

  Ами Меркел се оказа най-големата фундаменталистка или тяхна поддръжничка, волно или неволно

 5. 5 Профил на EU Fighter
  EU Fighter
  Рейтинг: 775 Неутрално

  Разрешаването на проблема е просто. Изхвърлянето на всеки тип религия извън закона и последователите им преместени в психиатрични заведения. Нямам как едни детски приказки и легенди да са показател, че и пример за нещо си..

 6. 6 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6022 Неутрално

  До коментар [#2] от "angeles":
  Милиони турци са дошли в Германия, още по времето когато Меркел е била дете. Тя, въпреки издънката с мигрантите, не е довела всички мюсюлмани, които живеят в Европа, нито пък ги е радикализирала.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 7. 7 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 1368 Весело

  До коментар [#5] от "LiberalToTheBones":

  Мунчо, това го имаше по социализма. Това ли е "либералното" решение според теб? Такива сте живото олицетворение на Liberal To The Bones 😂😂😂 ха ха ха

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 8. 8 Профил на Molossian
  Molossian
  Рейтинг: 1842 Неутрално

  "На свикания пръв конгрес на европейската структура на "Милли гьорюш" в град Аренхайм, Холандия, Ербакан подлага на яростна критика светската система в Европа и заклеймява т.нар. "злини от интеграцията и от европейските ценности"."

  След като подлагат на толкова яростна критика европейския начин на живот, защо не си седят в ислямските страни?
  Невероятно лицемерие.
  Или просто смятат постепенно да завладеят Европа?

  Panta rhei....
 9. 9 Профил на Molossian
  Molossian
  Рейтинг: 1842 Неутрално

  До коментар [#6] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Безспорно, но тя много направи за да привлече милиони следовници на пророка в Европа.
  Дори искаше да напълни не само Германия с нашественици, а и всички останали страни от ЕС.

  Panta rhei....
 10. 10 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5921 Неутрално

  Шериат ли? Не, те ще въведат халифат...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 11. 11 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 1113 Неутрално

  3,5 милиона са били мюсюлманите в Германия през 2007г.Сега са поне два пъти повече предвид инвазията през последните години и високата им раждаемост.

 12. 12 Профил на Мизийски
  Мизийски
  Рейтинг: 1075 Неутрално

  Ако необолшевиките не бяха толкова невежи, щяха да видят, че целта на мюсюлманите е казана в един стих на Корана: „И се сражавайте с тях, докато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах” (2:193).

  Спаси, Господи, Твоите чеда и благослови наследството си, като даряваш на православния български народ победа над враговете му и го запазваш с Твоя кръст. ☦
 13. 13 Профил на blaf
  blaf
  Рейтинг: 603 Неутрално

  Трябва да се спре с демонизацията на Шериата. При Шериата няма изнасилвания каквито населението в Европа в момента извършва..

 14. 14 Профил на Baizuo
  Baizuo
  Рейтинг: 1228 Неутрално

  Милли гьорюш трябва да бъде забранена със закон.

  За насаждане на омраза, верска нетолерантност и радикализиране. Те само това правят, службите отдавна ги знаят, но пусти либерални нултикулти предрасъдъци - да не ги обяви някой за расисти, нацисти и ксенофоби. Но слава богу нещата бавно се променят. Вярно, много бавно, но се променят.

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 15. 15 Профил на Мизийски
  Мизийски
  Рейтинг: 1075 Неутрално

  Трябва да се спре с демонизацията на Шериата. При Шериата няма изнасилвания каквито населението в Европа в момента извършва..
  —цитат от коментар 13 на blaf


  Изнасилванията се извършват само от цигани, мюсюлмани и негри. Това, че неолибералите го пазят в пълна тайна не променя този факт.

  Спаси, Господи, Твоите чеда и благослови наследството си, като даряваш на православния български народ победа над враговете му и го запазваш с Твоя кръст. ☦
 16. 16 Профил на bnc59488372
  bnc59488372
  Рейтинг: 1140 Неутрално

  До коментар [#8] от "Molossian":

  разбира се ,че това целят и не го крият,на подобен митинг в Германия Ердоган ги призова да правят по 5 деца с призива ,че бъдещето на Европа е тяхно,има си и план Турция 2071(1000 години от битката при Манзикерт),според който Мюсюлманск братя ще контролират Западна Европа.Уви всичко работи за тях,времето,демографията и на първо място "лидери"от типа на меркел и макрон ,медии като DW и 95 % от останалите.Очевидно Господарите на парите също са решили ,че това им изнася , Всеки ,който повдигне въпроса е :популист,ксенофоб,ислямофоб,рацист,фашист и прочие неадекватности,както се казва Оруел ряпа да яде .

 17. 17 Профил на bnc59488372
  bnc59488372
  Рейтинг: 1140 Неутрално

  До коментар [#8] от "Molossian":

  разбира се ,че това целят и не го крият,на подобен митинг в Германия Ердоган ги призова да правят по 5 деца с призива ,че бъдещето на Европа е тяхно,има си и план Турция 2071(1000 години от битката при Манзикерт),според който Мюсюлманск братя ще контролират Западна Европа.Уви всичко работи за тях,времето,демографията и на първо място "лидери"от типа на меркел и макрон ,медии като DW и 95 % от останалите.Очевидно Господарите на парите също са решили ,че това им изнася , Всеки ,който повдигне въпроса е :популист,ксенофоб,ислямофоб,рацист,фашист и прочие неадекватности,както се казва Оруел ряпа да яде .

 18. 18 Профил на bnc59488372
  bnc59488372
  Рейтинг: 1140 Неутрално

  До коментар [#11] от "Мусаши":

  и са около 40% във възрастовата група 1-4 години

 19. 19 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2535 Неутрално

  До коментар [#2] от "angeles":Милиони турци са дошли в Германия, още по времето когато Меркел е била дете. Тя, въпреки издънката с мигрантите, не е довела всички мюсюлмани, които живеят в Европа, нито пък ги е радикализирала.
  —цитат от коментар 6 на Незнайко в Слънчевия град


  Но продължи тази политика без да се замисля, що дошлите кога е била дете не са се интегрирали докато е станала бабе. :)

 20. 20 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 823 Неутрално

  Никой не желае, да противодейства на паразитите.

 21. 21 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2535 Неутрално

  То оня ден имаше решение на техния върхове съд, че разбираш ли някъв 21 год сириец дето се оженил за 14 год момиченце - може да си консумира брака, щото това било станало в Сирия по техните закони и правила.

  Аз на туй му викам изнасилване, ама щом германския върхове съд е решил че е законно. :)

 22. 22 Профил на Vili Jambov
  Vili Jambov
  Рейтинг: 1016 Неутрално

  То оня ден имаше решение на техния върхове съд, че разбираш ли някъв 21 год сириец дето се оженил за 14 год момиченце - може да си консумира брака, щото това било станало в Сирия по техните закони и правила.Аз на туй му викам изнасилване, ама щом германския върхове съд е решил че е законно. :)
  —цитат от коментар 21 на realguru


  Предишният ти пост е добър, но този мирише на манипулация. Започва с лъжа. Дори сирийските закони не позволяват това. Дай линк.

 23. 23 Профил на andreas_hofer
  andreas_hofer
  Рейтинг: 1111 Неутрално

  С тази неадекватна политика, Меркел съвсем закопа Германия. Лошото е, че ислямският фундаментализъм само ще се увеличава в Германия, това е тенденцията. Все още 99% от германските политици се изпотяват от ужас да не би някой да ги сметне за нацисти ако случайно си кажат мнението за ислямската напаст.

  Комунизмът и неговите мутации са проклятието на съвременна България
 24. 24 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 2506 Неутрално

  До коментар [#13] от "blaf":

  Повечето изнасилвания в Германия са извършени от афганистанци, иракчани, сирийци, североафриканци и .... български роми. Но повечето убийства в германия са извършени от германци - нацисти-анархисти или просто луди.

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 25. 25 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 2506 Неутрално

  Аз бих препоръчал германците да заглушат на територията на Германия всички турски и арабски сателитни канали. Знам че е много трудно, но ... Въпреки всичко германизацията си върви. Срещал съм сирийски младежи с добър немски, посещаващи немска гимназия. Има и негри с добро образование и перфектен немски. Въпреки всичко е необходим строг кодекс за задълженията на германските граждани към Германия, ограничаващ експозицията към чужди страни. В Майнц бях свидетел на турска сватба, кото в една от луксозните коли инаше турско знаме с размерите на чаршаф. (Смешното е , че "чаршаф" е турска дума! Малко горчив смях!).

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 26. 26 Профил на blaf
  blaf
  Рейтинг: 603 Неутрално

  До коментар [#15] от "Мизийски ☦":

  Изброените от вас общностни групи също са част от населението на Европа. "Драгите" расисти още не можете да приемете на кого принадлежи бъдещето на Европа - не е на "белите европейци".

 27. 27 Профил на Baizuo
  Baizuo
  Рейтинг: 1228 Неутрално

  Трябва да се спре с демонизацията на Шериата. При Шериата няма изнасилвания каквито населението в Европа в момента извършва..
  —цитат от коментар 13 на blaf


  Да, няма. Ако изнасилвачът се ожени за жертвата(без значения дали тя иска или не), няма проблем, даже се празнува. А че изнасилванията и боят продължават , но под съпружеският покров - еби му майката, културни особености

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 28. 28 Профил на bnc59488372
  bnc59488372
  Рейтинг: 1140 Неутрално

  До коментар [#26] от "blaf":

  РАСИСТИ СТЕ ВИЕ НЕОБОЛШЕВИШКА ИСЛЯМСКО-МАФИОТСКА СГАН,ИСКАЩА ДА НИ ВЪРНЕ 3800 ГОДИНИ НАТРАПВАЙКИ ПЛЕМЕННО -КЛАНОВИТЕ ОБИЧАЙ НА КАМИЛАРИ И КОЗАРИ

 29. 29 Профил на EP
  EP
  Рейтинг: 455 Неутрално

  Разрешаването на проблема е просто. Изхвърлянето на всеки тип религия извън закона и последователите им преместени в психиатрични заведения. Нямам как едни детски приказки и легенди да са показател, че и пример за нещо си..
  —цитат от коментар 5 на LiberalToTheBones


  Виж сега либерален...и ти го казва една атеистка:

  Грам представа нямаш от хората, от човешкото в човека и от животинското в човека. И грам не познаваш дори и себе си. За психиатрични заведения са такива като теб, защото страдат от дисоциация.
  Потърси в интернет, какво е това чудо дисоциацията.

  There are no coincidences, Delia... only the illusion of coincidence.
 30. 30 Профил на EP
  EP
  Рейтинг: 455 Неутрално

  Разрешаването на проблема е просто. Изхвърлянето на всеки тип религия извън закона и последователите им преместени в психиатрични заведения. Нямам как едни детски приказки и легенди да са показател, че и пример за нещо си..
  —цитат от коментар 5 на LiberalToTheBones


  Знаем ви вас либералите - новите комунисти и социалисти, че искате да забраните на хората религиите и да им дадете някакъв нов Бог в лицето на правителството.

  А детските приказки и легенди са доста поучителни и ми е жално за тебе, че е нямало, кой да ти ги прочете.

  There are no coincidences, Delia... only the illusion of coincidence.
 31. 31 Профил на EP
  EP
  Рейтинг: 455 Неутрално

  3,5 милиона са били мюсюлманите в Германия през 2007г.Сега са поне два пъти повече предвид инвазията през последните години и високата им раждаемост.
  —цитат от коментар 11 на Мусаши


  Не може да се каже, точно колко са, защото няма такава статистика. Всичко са само предположения.

  В училищата трябва да се гледа - 16% деца мюсюлманчета не е шега работа.

  There are no coincidences, Delia... only the illusion of coincidence.
 32. 32 Профил на EP
  EP
  Рейтинг: 455 Неутрално

  До коментар [#11] от "Мусаши":и са около 40% във възрастовата група 1-4 години
  —цитат от коментар 18 на bnc59488372


  Не съм гледала статистиката за децата под 4-години, но сигурно е така. Гледах някъде статистика за децата под 16 години и ми настръхна косата.

  Статистиката за цялото население е много заблуждаваща, защото включва милиони и милиони пенсионери. Когато тия милиони пенсионери гушнат букетчето, ще изкристализира една статистическа картинка, която е меко казано плашеща.

  Но това е действителността, Дами и Господа, и ще е много полезно да я погледнем в очите. Престанете да се заблуждавате.

  There are no coincidences, Delia... only the illusion of coincidence.
 33. 33 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 1113 Неутрално

  [quote#32:"EP"][/quote]

  Ами в България не е по-различно положението.Тук нямаме проблеми с мюсюлманите-турци и помаци,ама циганите вече са преобладаващи в селата във възрастта до 20 години.

 34. 34 Профил на EP
  EP
  Рейтинг: 455 Неутрално

  [quote#32:"EP"]
  —цитат от коментар 33 на Мусаши
  Ами в България не е по-различно положението.Тук нямаме проблеми с мюсюлманите-турци и помаци,ама циганите вече са преобладаващи в селата във възрастта до 20 години.[/quote]

  В България е същото положението. Но в Западна Европа се влива много капитал, за да се стимулира това нещо. Много много пари от СА.

  В Бълария изобщо не съществува проблем с мюсюлманите, престанете да се оплаквате. Какво са ви направили помаците?
  Помаците са чисти българи, но са мюсюлмани! Да не би да са тръгнали да колят и да ни взревяват нас християните. Престанете да си внушавате глупости!

  There are no coincidences, Delia... only the illusion of coincidence.
 35. 35 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 1113 Неутрално

  До коментар [#34] от "EP":

  Ти ненормална ли си? Изрично написах,че нямаме проблеми с помаците,ти ме изкарваш все едно,че съм казал,че има проблем.Не знам как по-ясно да го напиша.

 36. 36 Профил на Sp.Ace
  Sp.Ace
  Рейтинг: 277 Неутрално

  До коментар [#15] от "Мизийски":

  Това не е напълно вярно! Защо се излагаш? Има много бели отрепки, които изнасилват, в САЩ са особено жестоки и извратени. Има документални филми за това как американци отвличат деца и ги държат насила с години. Скандинавците и те са точно толкова извратени. А за педофилите католици, които папата прикрива, какво ще кажеш?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK