Престъпни кланове завладяват германските градове

Престъпни кланове завладяват германските градове

© Associated PressЕсен и други германски градове се опитват да се преборят с престъпните кланове, които са ги завладели. Но полицията е почти безпомощна - може само да контролира съмнителните заведения, в които се събират техните членове, пише "Дойче веле".


Полицаите от месеци се борят интензивно срещу престъпните кланове в Германия. Наред с Берлин и Бремен засегнати от тях са предимно градове в Рурската област, а "столица на престъпните кланове" - както пише "Нойе Цюрхер цайтунг" - е Есен. Маскирани специални части ежедневно обискират частни домове, заведения и фирми за наемане на автомобили, откъдето конфискуват оръжия, наркотици и пари в брой. Всекидневникът "Тагесцайтунг" допълва: освен с прояви на насилие клановете се занимават с имуществени престъпления, измами, фалшификации,трафик и продажба на наркотици.


Членовете на престъпните групи работят в принципно законни фирми (автокъщи, служби за сигурност, ключарски магазини), но са там най-вече с цел измами, пране на пари или прикриване на други престъпни намерения. "Тагесцайтунг" посочва, че в Есен клановете защитават територията си особено явно и агресивно, а полицията и органите на реда се считат за "нашественици". Само в провинция Северен Рейн-Вестфалия живеят около 100 такива семейства, гласят данните на Федералната криминална служба, цитирани от вестник "Нойе Цюрхер цайтунг". В Есен през последните три години властите са установили повече от 2400 престъпления, извършени от турско-арабски кланове. В Северен Рейн-Вестфалия като цяло за същия период е имало 14 000 престъпления, за които са открити доказателства срещу приблизително 6500 извършители, които се числят към тези среди.


По "криминогенните" места
"Нойе Цюрхер цайтунг" отбелязва, че в Есен живеят около 600 000 души, нивото на безработицата е около 10 процента. Северната част на града има особено лоша слава и е обявена от полицията за "криминогенно място". Следователно длъжностните лица имат право да проверяват хора и без конкретен повод. Тук живее и Хаким*, един от героите в репортажа на "Нойе Цюрхер цайтунг". Всички се страхуват от него, защото смятат, че е свързан с редица вандалски прояви и престъпления в града. Той е от Сирия, но отдавна живее в Есен. След първоначалния си отказ да разговаря Хаким се отпуска и споделя пред репортера на НЦЦ Йонас Херман, че преди е бил престъпник, но сега вече не е. Опитвайки се да започне редовна работа, той станал пазач на паркинг, но бил уволнен, след като нападнал журналистически екип, който снимал репортаж за клановете. От думите му не става ясно дали самият той е бил член на клан или не, но и той (както и останалите събеседници на Херман) обяснява, че властта на клановете е относително понятие и се дистанцира от техните действия.


Въпреки това, когато млади мъже с турски или арабски произход отварят заведения, които скоро след това затварят или сменят собственика си, полицейските служители задължително идват на проверка, пише в статията на НЦЦ. Есенската полиция има цял списък с подозрителни заведения в града, много от които са наргиле барове. Както и в други германски градове, възниква въпросът кой всъщност посещава тези барове. Повечето от тях нямат добра клиентела. Според криминалната служба на Северен Рейн-Вестфалия тези заведения трудно биха издържали икономически, ако редовно и законно си плащат данъците.


"Всичко е като в Третия райх"?


В един от многобройните наргиле барове в Есен Йонас Херман се среща с 46-годишния Хасан Ануар. Сириецът разказва, че три пъти се опитвал да развие собствен бизнес и три пъти фалирал. В момента няма работа и обвинява за това полицията. Тя претърсвала бара му толкова често, че накрая и последният клиент бил прогонен. Ануар живее в Германия от 25 години и се чувства "напълно интегриран". Разказва, че в края на 90-те години е бил четири години в затвора, но сега е почтен гражданин и спазва закона. Той и неговите близки описват по-твърдата политика срещу клановете като расистка кампания, предизвикана от опасенията, свързани с "Алтернатива за Германия". Ануар споделя пред Херман: "Ние сме новите евреи, всичко е точно като в Третия райх".


Ануар и неговите роднини са съгласни, че борбата срещу клановете заклеймява турско-арабската общност. Тяхната ненавист обаче е насочена не към полицията, а към политиците, които преследват мигрантите. Според тях престъпниците в крайна сметка са само жертви, пише още Йонас Херман.


По-нататък в статията той представя историята на клановете в Германия: голяма част от членовете им са кюрди, които произхождат от Турция, но впоследствие се заселват в Ливан. Когато през 70-те години там избухва гражданската война, част от тях емигрират в Германия и търсят убежище. Въпреки че молбите на повечето не са одобрени, те не могат да бъдат депортирани, защото са без гражданство или без документи. А понеже разполагат само със "статут на мълчаливо толериране", не им е позволено да работят.


Полицаите са почти безпомощни


Проблемът с престъпните кланове е известен на органите на реда в Германия от години, но доскоро политиците го игнорираха, тъй като съществуването на групировките не съвпадаше с визията им за мирно мултикултурно общество, пише още Херман. Нещата обаче се променят - след като престъпните кланове стават все по-арогантни.


Сега полицията и правосъдието разполагат с подкрепата на политиците и се опитват да въведат по-сериозни мерки срещу клановете. През 2018 г. шефът на полицията в Есен Франк Рихтер създаде специална организационна структура срещу клановата престъпност, което на практика означава повече обиски. Четири дни в седмицата на разположение на Рихтер е екип от сто служители, които проверяват съмнителните заведения - не могат да се противопоставят по друг начин на клановете. Програмите за превенция, предназначени за младите хора, свързани с клановете, тепърва се разработват. А депортациите са възможни само в отделни случаи, тъй като повечето от по-младите членове на клановете имат германско гражданство, завършва материала си за НЦЦ Йонас Херман. "Тагесцайтунг" от своя страна посочва, че в Есен двама специално назначени прокурори се занимават единствено и само с престъпните прояви на местните кланове.


*името е променено, за да се запази самоличността.

Ключови думи към статията:

Коментари (115)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 52 Любопитно

  Хаким и Ануар са бъдещето на Германия!
  НО те не са виновни за това,че бялата жена не желае да ражда деца!

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 2. 2 Профил на Сд
  Сд
  Рейтинг: 570 Неутрално

  Чистите истински германци са като бройлери с промити мозъци.
  Те не могат да се справят с такива диви араби престъпници.

 3. 3 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Я нали щяха да се интегрират и да работят... 25 години в Германия, три пъти почвал бизнес и все фалирал. Ами явно не става за бизнес, да хваща метлата и да се интегрира. Ама неще. Щото по природа тия не са от работливите, а под бизнес разбират единствено и само далавера.

 4. 4 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 1105 Неутрално

  Дойче зеле да не са настинали 😂?
  Или Шорката се е гътнал... 💀

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 5. 5 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Западен Арабистан !

  Алтернатива за Германия са виновни !

  Дойче Веле, които от години подкрепят меркелизма, са невинни !

 6. 6 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 1247 Неутрално

  Аве в бойколандия мафията превзе държавата, Вие за няколко града се притеснявате!
  Меркелтизма и бойковизма не прощават!

 7. 7 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Преди статиите на Дойче Веле бяха с автор. Вече го няма. Малко са странни !?

 8. 8 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 1105 Неутрално

  Така са арабелите, където им стъпи кракът искат да превърнат държавата в същата кочина, от която са изпълзяли. Иначе не им е комфортно. Само изключително прости хорица и прогресивно оглупяващи левундери могат да си въобразят, че ще ги интегрират и един ден ще заживеят в синхрон.

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 9. 9 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Преди статиите на Дойче Веле бяха с автор. Вече го няма. Малко са странни !?
  —цитат от коментар 7 на historama


  С автор са само статиите, които плюят България!

  Мога да ти ги изброя авторите .

  Щом дори БВ обърнаха плочата, смятай какво е положението !
  Не, че ние от години не казваме какво ще се случи в епохата на развития меркелизъм .

 10. 10 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Преди няколко дена в София имаше един погром в някакъв ресторант. Не беше Хаким, не беше и Ахмед, а някакви консервативно православни мутри.

 11. 11 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До 9
  Излиза, че сме големи специалисти по арабелите, и правим прогнози какво ще се случи на Запад от Сърбия. А за нашата татковина, с управители като Бойко и тайфата му някакви прогнози имаме ли?

 12. 12 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1064 Неутрално

  Проблемът с престъпните кланове е известен на органите на реда в Германия от години, но доскоро политиците го игнорираха, тъй като съществуването на групировките не съвпадаше с визията им за мирно мултикултурно общество, пише още Херман
  * * *

  Да добавим, че немските медии също игнорираха процесите, защото проповядваха визията на политиците и всеки който виждаше бъдещето с тези арабески в черни краски, биваше заклеймяван от медии като ДВ за крайнодесен, нацист и расист. Нали бе, Дойче веле?

  Иначе, какво очакват? Създадоха си Моленбеци из цяла Германия. Затворени общности, които не се поддават на социализация, които винаги търсят причините за социалното си положение извън тях и които отказват да се съобразяват с местните закони и традиции. А политиците насърчаваха всичко това с техния мултикултурализъм, който и до ден днешен не им е ясно какво представлява и как трябва да изглежда. Ясно е само, че носи вреди. Никакви ползи.

 13. 13 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1064 Неутрално

  До коментар [#7] от "historama":


  До коментар [#9] от "faeton.":

  Ми тя статията не е на ДВ, а на Йонас Херман от "Нойе Цюрхер цайтунг" ... то си го пише. Дойче веле-то само ретранслират... още не са дорасли да пишат за проблемите по този начин. Би им се счупил нагломера.

 14. 14 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 805 Весело

  Кланът на докторите разстреля показно десетима от клана на инженерите.

  Докато Мути гледа топло от портрета с един такъв благ мултикулти поглед а умнокрасивата секта бленува за победа на джендъризъма и хипарията и друсане и въргаляне в калта на корем

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 15. 15 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2547 Неутрално

  Сириецът разказва, че три пъти се опитвал да развие собствен бизнес и три пъти фалирал. В момента няма работа и обвинява за това полицията. Тя претърсвала бара му толкова често, че накрая и последният клиент бил прогонен."

  и там лошия местен Гешев тормозел клетите бизнесмени ... ми този сириец е готов за автентично десен водач на листа тук. даже и история може да преподава вероятно

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 16. 16 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 844 Неутрално

  Кланът не е типична социална структура за Германия!!!
  Как ли звучат имената на тези кланове...???

 17. 17 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3964 Любопитно

  Тази статия се появи в ДВ преди 4-5 дни. Прави впечатление, че проблема с престъпността в Германия е най-тревожен в провинция Северен Рейн-Вестфалия, а центърът е град Есен. Добре, че поне полиция и правителство вече осъзнават проблема и работят заедно за премахването му, или поне ограничаването му (почти няма развита държава без престъпност и престъпни групировки).

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 18. 18 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2347 Неутрално

  ” А понеже разполагат само със "статут на мълчаливо толериране", не им е позволено да работят.”
  От тука започват една част от проблемите —в старанието да се угоди на някого, който е ”защитавал” работните места...

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 19. 19 Профил на Славейко
  Славейко
  Рейтинг: 267 Неутрално

  Как това ще се върже със следващата ви платена публикация как мултикултурализмът цъфти и прецъфтява?
  Аз само тези чета, защото има доза истина.
  Другите само ме ядосват и ме правят по-краен.
  Вън всички мюслита от бежанските центрове - да си вървят в Сирия и Ирак! Еле па ако са от Афганистан и Пакистан !!!

 20. 20 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1548 Неутрално

  До коментар [#2] от "Сд":

  Ами да, нали цялото либерал им внуши вина на фашисти и расисти и им набиваха канчето като окупирана държава след ВСВ? Поне две поколения вече са възпитани с вина към човечеството и не смеят да гъкнат, как се очаква да се справят? Виж, азиатските убийци са мили хора с широка душа, петолъчна. Близкоизточните пък са екзотични бедни жени с много деца и татковци, лишени от правото на труд (разбирано като отваряне на наргиле кафене или дюнер, или магазин "За едно евро" плюс висене на тротоара), които задължително търсят реализация извън родните си места. Когато не я намерят, се ядосват и взривяват или наръгват негостоприемните си домакини.

 21. 21 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2347 Неутрално

  До коментар [#17] от "Иво":

  Грубо казано, това там отговаря на Перник и региона около него.

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 22. 22 Профил на Гъска
  Гъска
  Рейтинг: 0 Неутрално

  почти няма развита държава без престъпност и престъпни групировки
  —цитат от коментар 17 на Иво


  Тук се говори за Германия. Или викаш- ама и в Америка бият негрите...

 23. 23 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1548 Неутрално

  До коментар [#8] от "venci4":

  Не арабелите, а мюсюлманите, турците не са араби, но поведението е идентично, дори по-целенасочено експанзионистично. Приперът с таг е още по-сериозно, защото има вече трето поколение в Германия, които не знаят добре езика и си живеят по техен тертип в затворени общности. Именно те са в основата на разни цехове с нелегални работници от Изтока, на трафик на мигранти и т.н.

 24. 24 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Има някакви проблеми явно, ма точно пък ганьовци да цъкат с език и да назидават е нелепо. Едно, че по манталитет са по-близо до ориенталците. Второ, че държавата България е толкова изостанала, че расистките умозаключения, че еди кой си "по природа" бил такъв и онакъв автоматично удрят като бумеранг самите българи, дето си имат независимост от 100 и кусур години, пък водят най-мизерния живот в Европа.

  Абе добре, че цивилизованите хора не съдят ганьовците с аршина на ганьовците и дават шанс на всекиго, независимо от етнос и раса.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 25. 25 Профил на rsw37525595
  rsw37525595
  Рейтинг: 213 Любопитно

  Мултикултурализмът е досущ като комунизмът- чертае се едно светло бъдеще, в което хората ще живеят обединени от либоф, толерантност и благоденствие, и се почва една люта борба за създаването му...накрая се оказва, че този път към рая, е път към ада.

 26. 26 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1548 Неутрално

  До коментар [#23] от "voodoo_child":

  Примерът с тях е още по-сериозен, де.... :))

 27. 27 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3964 Любопитно

  До коментар [#22] от "Гъска":

  В Америка проблема с престъпността и организираните престъпни групировки е доста по-сериозен от колкото в Германия. Но НЕ аз отворих тази тема гъско Venci4. Просто отбелязах, че престъпни групировки има навсякъде в развития свят, дори в Япония, където действа Якудза. Дори в Сингапур, която е една от най-сигурните държави в света.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 28. 28 Профил на rsw37525595
  rsw37525595
  Рейтинг: 213 Весело

  Кланът не е типична социална структура за Германия!!!Как ли звучат имената на тези кланове...???
  —цитат от коментар 16 на selqnin


  Имената звучат на арабски, с леки турски примеси и на развален немски акцент.

 29. 29 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3964 Любопитно

  До коментар [#23] от "voodoo_child":

  Но ако си прочел добре статията би трябвало да си забелязал, че в нея особено голямо внимание е обърнато на кюрдските престъпни банди и кланове. Те също създават проблеми на полицията във Вестфалия, а не само араби и турци.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 30. 30 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1333 Неутрално

  До коментар [#16] от "selqnin":

  M-r selqnin, четете внимателно.

  "В Есен през последните три години властите са установили повече от 2400 престъпления, извършени от турско-арабски кланове."

  Икономиката икономична, светът светски, апокалипсисът апокалиптичен
 31. 31 Профил на gozambo
  gozambo
  Рейтинг: 521 Неутрално

  С мултикултурното общество на сороските глобалисти насраха веднъж завинаги хубавите западни държави. И проблемът е, че продължават да ги докарват от Африка и Мала Азия. Днешните глобалисти са по-страшни от Хитлер и Сталин. последните водеха войни, избиваха милиони, но никога не са си представяли, че може да бъдат ликвидирани цели нации. Никога не са си представяли, че ще дойдат лидери, които ще ликвидират собствените си нации, собствения си етност, собствената си раса.

 32. 32 Профил на EU Fighter
  EU Fighter
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Да не говорим за мургавите българета, работещи тясно с всички останали престъпници.

 33. 33 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 265 Неутрално

  До 9Излиза, че сме големи специалисти по арабелите, и правим прогнози какво ще се случи на Запад от Сърбия. А за нашата татковина, с управители като Бойко и тайфата му някакви прогнози имаме ли?
  —цитат от коментар 11 на historama

  Аз да ти кажа прогноза?

  Умно-красивите ще гризнете дръвцето на изборите..

 34. 34 Профил на gozambo
  gozambo
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Най-гнусното на глобалистите е, че за да могат да вкарват нови и нови мигранти от Третия свят, не позволяват на полицията да си гледа работата, за да не личи толкова много какви престъпници и нецивилизовани диваци биват докарвани. По този начин заблуждават обществеността, че докарват нормални хора, които могат да се интегрират в обществото. И резултатът е налице. Сега вече щяли да разрешат на полицията да си гледа работата и да прилага закона! Вече е късно! Но независимо от всичко, Сорос и сороските организации продължават с пълна сила да натискат и докарват нови и нови мигранти, за да си изпълнят плана за подмяна на коренното европейско население.

 35. 35 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 265 Неутрално

  ” А понеже разполагат само със "статут на мълчаливо толериране", не им е позволено да работят.”От тука започват една част от проблемите —в старанието да се угоди на някого, който е ”защитавал” работните места...
  —цитат от коментар 18 на DDR


  То и в България са за това клановете, примерно Зрънкови , или Цар Кировите , или Гольовците ... щото има лоши бяло-православни фашисти..

  Иначе ще дойдат в Есен албанците.. ще разчистят турците.. Споко..

 36. 36 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3512 Весело

  До коментар [#31] от "gozambo":

  Хора трябват ,gozambo. ......
  И америчко го върти тоя филм. ....
  Не се прави на улав.....

  Bukalemun
 37. 37 Профил на lil_alex
  lil_alex
  Рейтинг: 1342 Неутрално

  Добре де, толкова ли няма антрополози или дори хора със здрав разум, да напишат 10 реда как е устроено обществото на по-тъмнозелените. И че докато европейският човек се атомизира и се прави на оригинален като личност, в система от правила, то идващите отвън имат други правила и йерархия. И че когато в бюрократично общество се влее кланово общество, то разбира се, ще си запази капиите и няма да плесне с ръце и да прегърне идеологията. Защото, всички знаем, клан, семейство и малка общност надживяват всяка идеология и си взимат ресурсите, докато другите чакат цивилизовано.

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 805 Весело

  До коментар [#24] от "КретенКилър":

  "Абе добре, че цивилизованите хора не съдят ганьовците с аршина на ганьовците и дават шанс на всекиго"

  България е ПЪЛНОПРАВЕН член на ЕС, нещо което се е случило след изпълнение на доста критерии и поемане на най-различни ангажименти.

  Имам двама съученика (които като типаж са бели като самамурено сирене арийци) които преди това след няколко години нелегално пребиваване в Германия със семейството си където са били перфектно интегрирани щото шпрехат немски и бачкат яко и не се занимават с глупости ги бяха надушили и изхвърлили без абсолютно никви сантименти със забрана да стъпват там и това се приемаше съвсем нормално - Германия братче, има си ред!

  Така че и дума НЕ може да става за сравняване между източноевропейските граждани от страни членки на ЕС решили да живеят в Германия и пълчищата нашественици, също така НИКОЙ не защитава източняците правещи бели в Германия, който направи глупост да си носи последствията, нашествениците са некви свещени крави дето и убийства като правят умнокрасивците викат, е кво толко, поубили тоя оня, случва се, да не бъдем 'расисти'.

  Но пък хубавото е че с яростната си българофобия умнокрасивците се закотвяте под опашката вовеки, само така

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 40. 40 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1289 Неутрално

  До коментар [#1] от "Поташаку Почешима":

  И да желае, няма бял мъж който да рискува да я ухажва и да бъде обвинен в сексуален тормоз. Затова все повече налапват "КУката" на сирийци, мароканци и тн ..

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 41. 41 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2940 Неутрално

  До коментар [#7] от "historama":

  Ясно е,защо няма автор,щото пилюе по основното,с което Меркел ще остане в историята.

 42. 42 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2940 Неутрално

  До коментар [#11] от "historama":

  Ние сме си "добре" с нашите маали.Нямаме нужда от внясяне на нови.Ще дойде време и от Запад ще завиждат,че тук няма араби.

 43. 43 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2940 Неутрално

  До коментар [#12] от "diegos":

  Левите партии синотглеждаха избиратели.Сега ,обаче това се преърна в тумор!

 44. 44 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2940 Неутрално

  До коментар [#19] от "Славейко":

  Трябва да има Зелена Карта за ЕС,която да се издава на мвсто-в съответната страна.Ако отговаря на изискванията-идва.Ако ли не,да си стои там.Иначе ства каша.

 45. 45 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2940 Неутрално

  До коментар [#24] от "КретенКилър":

  ДВ са прави-виж се ти-и ти си неинтегриран,фрустриран,искаш да си няко,а си нищо,защото просто толкова си можеш,а пак обвиняваш приелата те държава!

 46. 46 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2940 Неутрално

  До коментар [#32] от "LiberalToTheBones":

  В,ти говори за "мургавите българета" ! Нали си от тях?!

 47. 47 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 880 Неутрално

  След 10 години.
  В центъра на Берлин двама полицаи проверяват документите на водач на МПС:
  - Али! Погледни колко е странен този!
  - Какво му е Мустафа?
  - Ами казва се Ханс.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 48. 48 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2940 Неутрално

  До коментар [#35] от "simChо":

  Ама и ни смв лоши-не оствяме едни телефонни измамници и джебчии н мира д си работят!

 49. 49 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2940 Неутрално

  До коментар [#37] от "lil_alex":

  Достатъчно е да видят как е паднал Рим.Паднал е оо същата причина.И Източния Рим е оцелял,сега пак май ще се повтори.

 50. 50 Профил на Никола Йорданов
  Никола Йорданов
  Рейтинг: 1418 Неутрално

  Гледах 1-2 немски полицейски филма ... има истина ... кланове, територии, на които полицията не е желана ... ама си има и много турци и араби дето са си интегрирани ... даже в полицията ...
  Дали пък няма прилики с борбата срещу мафията и "дмонизирането на италианците" в САЩ в началото на 20-и век?
  Друг е въпросът, че имигрантски банди има (или поне е имало) всякакви - руски, китайски, полски, еврейски, ирландски и т.н.

  Никола Йорданов
 51. 51 Профил на Emil Dimov
  Emil Dimov
  Рейтинг: 815 Любопитно

  Престъпни кланове завладяват германските градове?!
  - ще ги "завладяват" след като са им позволили, а сега се оплакват от тях?!!!!

  "Всичко е като в Третия райх"? (или поне така изглежда?!)

  Ануар живее в Германия от 25 години и се чувства "напълно интегриран". Разказва, че в края на 90-те години е бил четири години в затвора, но сега е почтен гражданин и спазва закона. Той и неговите близки описват по-твърдата политика срещу клановете като расистка кампания, предизвикана от опасенията, свързани с "Алтернатива за Германия"! Ануар споделя : "Ние сме новите евреи, всичко е точно като в Третия райх"!

 52. 52 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1293 Неутрално

  Ще ме уморят от смях т.н. антиглобалисти - защо пропускат Марко Поло, Колумб и маса знайни и незнайни хора открили нови пътища, континенти и едновременно с това и нови продукти, пазари и какво ли не, което в годините е довело до днешния стандарт на живот. Та от къде са "родните" български домати, картофи, царевица, тютюн и щеше ли да ги има, ако глобализма не беше най-естествения път за развитие от както свят светува. Ама видиш ли на умниците - само погледни електората и лидерите на т.н. партия Атака и виждаш върха на интелегентността и "чистата" българска душа, глобализма им пречи, а не собствената глупост.
  Разбира се че има проблеми с емиграцията, с престъпността и това е част от живота, който никога не е бил идеален и вероятно никога няма да бъде такъв, но по неговия ход, всички се учат, както апашите, така и стражарите. А на тези който не го харесват такъв, какъвто е, да си търсят място ( ако има такова) където няма външни хора, а само антиглобалисти и да внимават, да не би в такова място, те да се окажат от страната на емигрантите.

 53. 53 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6747 Неутрално
 54. 54 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3964 Любопитно

  До коментар [#12] от "diegos":Левите партии синотглеждаха избиратели.Сега ,обаче това се преърна в тумор!
  —цитат от коментар 43 на yanne


  Айде стига с тая лъжлива и смешна крайно дясна мантра! Кои леви партии бяха на власт в Германия през 70-те / 80-те години на миналия век, когато тези хора се заселват в Германия!? Явно не знаеш, че това бяха ДЕСНИТЕ партии ХДС и ХСС!

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 55. 55 Профил на baizuo
  baizuo
  Рейтинг: 1086 Весело

  "Разказва, че в края на 90-те години е бил четири години в затвора, но сега е почтен гражданин и спазва закона. Той и неговите близки описват по-твърдата политика срещу клановете като расистка кампания".

  Дежурната протрита до спукване плоча - кажеш нещо срещу арабската престъпност - РАСИСТ! Ей, прости псевдолиберали, не можаха да измислят нещо ново!

  Затова редовите германци мълчат като насрани, а скришом се оплакват и после гласуват за "неправилни" партии.

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 56. 56 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3964 Любопитно

  До коментар [#49] от "yanne":

  Защо и как е паднал Рим!?

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 57. 57 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1067 Неутрално

  И там както и тук, някой си върти игрички. 100% и доста чисти арийци аристократи и политици са се овъртяли с клановете. Не ми обяснявайте как държавата не може да се справи. Просто не искат. Обиски, проверки на заведения.....димки а-ла Бойко

 58. 58 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3964 Любопитно

  Дали пък няма прилики с борбата срещу мафията и "дмонизирането на италианците" в САЩ в началото на 20-и век?Друг е въпросът, че имигрантски банди има (или поне е имало) всякакви - руски, китайски, полски, еврейски, ирландски и т.н.
  —цитат от коментар 50 на Никола Йорданов


  Още ги има тези банди в САЩ, но сега им правят компания и много банди от Мексико, Централна Америка, Карибите, Нигерия, Албания и къде ли още не. В САЩ престъпно-мафиотски групи има от целия свят:

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_gangs_in_the_United_States

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 59. 59 Профил на baizuo
  baizuo
  Рейтинг: 1086 Весело

  До коментар [#39] от "Saint of Me":

  Ти като един ганьовец, защо се мъчиш да достигнеш интелектуалното ниво на либералните титани от 22 век?
  Те даже вече и не четат - те просто ЗНАЯТ, нямаш никакъв шанс в един изтънчен словесен дуел :) :) :)

  А особено с глупи :)

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 60. 60 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  България е ПЪЛНОПРАВЕН член на ЕС
  —цитат от коментар 39 на Saint of Me


  Да де, именно затва констатирам: цивилизованите хора ни дават шанс, въпреки, че сме най-мизерната държава в Европа. Ако ни съдиха с аршина, с който вие съдите останалите, нямаше изобщо да разговарят с нас.

  Разбира се, това е шанс, който туземците ще проиграят, тъй като те ментално и интелектуално НЕ принадлежат към цивилизована Европа, ярък представител на която тенденция е и твоя милост.

  Ма няма страшно - ти и останалите новоизлюпени нацита ще построите новия рай тъдява и германците ще се молят да ги вземете, нали така? 😃😃😃

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 61. 61 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 670 Неутрално

  До коментар [#20] от "voodoo_child":

  "Как това ще се върже със следващата ви платена публикация как мултикултурализмът цъфти и прецъфтява?
  Аз само тези чета, защото има доза истина. "

  Добре, четете само статии, които ви харесват, т.е. чието съдържание ви е известно. Като се замисли човек, защо изобщо четете. Та вие и без това си ги знаете отнапред. Нещо като духовна чикия или?

 62. 62 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Дежурната протрита до спукване плоча - кажеш нещо срещу арабската престъпност - РАСИСТ!
  —цитат от коментар 55 на dgd


  Момент сега. Искаш да кажеш, че ти действително смяташ, че не си расист, така ли?

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 63. 63 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 404 Неутрално

  Лошо няма бре. Добре че беше кризата с бежанците за да се събуди малко света. Добре че беше тези дето Меркел ги пусна за да се види проблема. Защото ако не беше това щяха да си заселват тихо и на малки порции като във Франция последните десетилетия. Повечето араби са дошли не през бежанската криза а ПРЕДИ това. Тази криза само изкара проблема на показ.

 64. 64 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1067 Неутрално

  До коментар [#60] от "КретенКилър":

  Кой и за какво ти дава шанс бе? Средния човек е същият тесногръд тъпак и примат абсолютно навсякъде по света и това особено ясно си проличава напоследък

 65. 65 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 404 Неутрално

  До коментар [#38] от "gozambo":

  А заради тъпанари дето повтарят руски опорки проблема няма да се реши. Защото вместо да се мисли какво да се направи само е повтаря как всесилния дедо Джордж е направил всичко в света...........

 66. 66 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Кой и за какво ти дава шанс бе? Средния човек е същият тесногръд тъпак и примат абсолютно навсякъде по света и това особено ясно си проличава напоследък
  —цитат от коментар 64 на uq


  Бе не знам - толкова неинформирани и профански мнения в западни форуми не виждам. А тука все пак пишат адвокати, лекари, учители... Цвета на нацията, дет се вика. Според мен си в голяма заблуда, друже.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 67. 67 Профил на andreas_hofer
  andreas_hofer
  Рейтинг: 1186 Неутрално

  Много съм изненадан. Аз мислех, че гладните арийци Ханс и Юрген организират престъпни кланове за да тормозят инженера Хаким и докторката Айше, а то какво излезе. Дали ще се събудят германците или не е политически коректно това?

  Комунизмът и неговите мутации са проклятието на съвременна България
 68. 68 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 844 Весело

  Спокойно немеца просто е организиран и си подрежда къщичката. Вижда проблема и не го замита под килима, а търси решение. Тези така наречени "кланове", са като пеленачета в сравнение с нашата българска мафия. В Германия почти няма неразкрити убийства, и бройката им е на едно от най-ниските нива в света. Тия така наречени 'кланове" са кокошкари и правят дребни престъпления, защото нямат образование и не могат да си намерят свясна работа. Аз лично познавам доста турци, които завършиха елитни германски университети и сега създават пенсии и БВП в Германия. За тези хора държавата си заслужава да се бори.
  Много ми е смешно, като чета, как българите са се загрижили да оправят германската държава. В България престъпността е превзела държавата, а в Германия Ахмед щял да се налага на Франк Рихтер смях.

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 69. 69 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 2840 Весело

  До коментар [#49] от "yanne":Защо и как е паднал Рим!?
  —цитат от коментар 56 на Иво


  Щото занемарили въденето на гъски!
  Станали гоуеми имперци и всичко внасяли в удобен за консумация вид ...

 70. 70 Профил на baizuo
  baizuo
  Рейтинг: 1086 Весело

  [quote#62:"КретенКилър"][/quote]

  Не глупи, не съм расист.
  Други тъпи въпроси преди да седнеш за съботно-неделното наливане от петък?

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 71. 71 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 886 Неутрално

  Политиката на Меркел и шайката либери около нея вече дават плодове !!!

 72. 72 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 844 Весело

  В Германия тежката престъпност е доста по-ниска от тази в САЩ и в пъти по-ниска от тази в Русия. Обаче видите ли националистите и руските тролове - тези които искат да разцепят ЕС се загрижили за престъпността в Германия :) За нивата на тежката престъпност в Германия може да мечтае всяка една държава.

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 73. 73 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1067 Неутрално

  До коментар [#66] от "КретенКилър":

  Явно не четеш "западни форуми" или се правиш или си трол. Попрочети малко писанията на британците за ЕС например. Тия хора нямат представа за какво става дума. Вземи Австрия, кого избраха тези "мили и нерасисти" за канцлер? Опааа той руски продукт като наш Волен бе! Така че ...да заключението е очевидно, или си трол или си много тъп, сори

 74. 74 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5206 Весело

  "..престъпления, извършени от турско-арабски кланове..."
  "...престъпниците в крайна сметка са само жертви..."
  Невероятно :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 75. 75 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Много ми е смешно, като чета, как българите са се загрижили да оправят германската държава. В България престъпността е превзела държавата, а в Германия Ахмед щял да се налага на Франк Рихтер смях.
  —цитат от коментар 68 на iak


  И съвсем случайно, медиите на същите тези превзели държавата крупни престъпници, се грижат ежедневно да облъчват матриала с нео-нацизъм, расизъм, ксенофобия, хомофобия и прочее тенденции, които виждаме сред почти всеки един от коментарите тук.

  Нещата, всъщност, са тоолкова свързани. Престъпниците имат нужда от именно този облъчен мат'риал, който "се вдига" само срещу герои от митологията като "джендърите" и "Дьорд", но не и срещу нещо реално.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 76. 76 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  [quote#62:"КретенКилър"]
  —цитат от коментар 70 на dgd
  Не глупи, не съм расист.[/quote]

  А ха ха ха ха.

  Всъщност, не е смешно. Оняден четох един материал, който напомняше, че историята на расизма и расистите е съпътствана с вечното им отрицание, че са расисти.

  Всъщност, какво му коства на расиста да отрече, че е расист, нали така? Нима очакваме от расиста някакво уважение към фактите и реалността?

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 77. 77 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#66] от "КретенКилър":Явно не четеш "западни форуми" или се правиш или си трол. Попрочети малко писанията на британците за ЕС например. Тия хора нямат представа за какво става дума. Вземи Австрия, кого избраха тези "мили и нерасисти" за канцлер? Опааа той руски продукт като наш Волен бе! Така че ...да заключението е очевидно, или си трол или си много тъп, сори
  —цитат от коментар 73 на uq


  Чета предимно американски форуми. Няма толкова тролски и неинформирани мнения като в български форум. Българските форуми са на много по-ниско интелектуално ниво. Разбира се, тук възниква въпросът ти в състояние ли си да го разбереш.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 78. 78 Профил на Росен съм аз и голем капут
  Росен съм аз и голем капут
  Рейтинг: 257 Неутрално

  До коментар [#54] от "Иво":

  Айде стига с тая лъжлива и смешна крайно дясна мантра! Кои леви партии бяха на власт в Германия през 70-те / 80-те години на миналия век, когато тези хора се заселват в Германия!? Явно не знаеш, че това бяха ДЕСНИТЕ партии ХДС и ХСС!
  =============================================================

  Точно през това време управляваше ГСДП ( германската социал-демократическа партия). Канцлери бяха Вили Бранд и Хелмут Шмидт.

 79. 79 Профил на pamela
  pamela
  Рейтинг: 2125 Весело

  Проблемът с престъпните кланове е известен на органите на реда в Германия от години, но доскоро политиците го игнорираха, тъй като съществуването на групировките не съвпадаше с визията им за мирно мултикултурно общество, пише още Херман.
  *
  Е, че това е разбирането на някои мигранти за мултикултурно общество: дрога, наркотици, трафик на хора и да тероризират местното население. И добре са си научили урока: властите ги преследват по расистки подбуди! Третият райх се завръща!
  Жалкото е, че има такива с промити мозъци, които ги защитават. Организираната престъпност е като раково образувание в обществото, а политиците действат като трите маймуни: закрити очи, запушени очи и уста.
  Интересно, дали бройката на крайнодесните радикали е толкова голяма колкото бройката на бандитите? И дали радикализацията не е в резултат от дейността на мултикултурните престъпни групи?

 80. 80 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 844 Неутрално

  Да навлизането на толкова емигранти наведнъж създава напрежение, но то ще бъде преодоляно. Германия знае как да го направи. Има много училища и паралелки, където се преподава корана, но от германски преподаватели. Там 99% от децата на малцинствата ходят на училище (иначе няма помощи :)), не като в България. Това е важното. Когато човек е грамотен/образован лесно се интегрира и си намира място. Неграмотните хора разбира се се страхуват, показват го една камара коментари във форума. Децата на пристигналите се интегрират на 99%. Германия се грижи за бъдещето си. В Токио след 20 години над 50 % от хората ще са над 60 години? Разбира се съм съгласен, че това което става в Германия, българите нямат капацитета да го направят. Заради това след 50 г. Германия ще си е една от най-добре уредените и осигурени държави,а България ще е изчезнала, ама важното е че не сме допуснали нито един мигрант да се засели в България:)

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 81. 81 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Мулти-култи е хипербола, меко казано. Реално е химера.

 82. 82 Профил на unp44546507
  unp44546507
  Рейтинг: 213 Весело

  До коментар [#15] от "дерибеев":

  ти кога стана такъв краен герберонски герберон. да не са ти уредили някоя топла службица

 83. 83 Профил на lil_alex
  lil_alex
  Рейтинг: 1342 Неутрално

  До коментар [#76] от "КретенКилър":

  Аз пък в много ситуации съм расист. Защо? Защото съм жена. Какво от това? Ми налага се да правя непрекъсната оценка на риска. Повече от два тона по-тъмен от мен влиза в графата "повиши вниманието". Та така. По чисто прагматични причини. Защото много по-малка опасност ме грози от бял с шапка MAGA, отколкото от тъмнозелен. Говоря за чисто ежедневно криминално поведение и заплаха над личността ми. Ако е и с брада и бадемови очи, дето гледат на главорез - еми сори, ама няма да чакам алтруистично и рицарско поведение, ами ще си държа чантата по-близо и ще изобикалям отдалеч.

 84. 84 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 880 Неутрално

  До коментар [#43] от "yanne":

  Откога ХДС е лява партия!? Кога ще започнете освен злоба да вкарвате и по мъъъъъъъъъъничко мисъл в коментарите си?

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 85. 85 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 844 Неутрално

  До коментар [#79] от "pamela":

  Пълни глупости! Хората защитават мигрантите, а не престъпниците. Никой не защитава престъпниците. Когато човек не може да си намери работа за да се изхранва себе си и семейството си, е лесно да почне да върши престъпления. По-голямата част от престъпниците са станали такива заради мизерията. Но за да си намериш работа трябва да си образован, иначе не става. Но Германия работи в тази посока. На такива хора предоставя помощи, а децата им ще бъдат образовани. И пак казвам, тези хора не вършат тежки престъпления, като убийства и побоища, каквито истинските престъпници правят.

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 86. 86 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 786 Неутрално

  До коментар [#4] от "venci4":

  Крайно време е. За Шорката.

 87. 87 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 844 Неутрално

  До коментар [#83] от "lil_alex":

  Не, това не значи че си расист. Ако видиш някой бял, който изглежда като наркоман, пак ще си държиш чантичката и ще заобикаляш. Расист си когато съзнателно започнеш да ограничаваш правата на хората само, защото са от друга раса. Същото е като да кажеш всички емигранти са престъпници - дай да ги натикаме в лагери. Да от тях се вършат повече дребни престъпления, защото са бедни и мизерни. Но големите истинските престъпници, който убиват, вършат тежки престъпления и създават мощни престъпни организации са най-вече бели.

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 89. 89 Профил на hugo_chaves
  hugo_chaves
  Рейтинг: 470 Неутрално

  [quote#60:"КретенКилър"][/quote]
  Ти и хора като теб са доста по-зле и от туземци...

 90. 90 Профил на КретенКилър
  КретенКилър
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#76] от "КретенКилър":Аз пък в много ситуации съм расист. Защо? Защото съм жена. Какво от това? Ми налага се да правя непрекъсната оценка на риска. Повече от два тона по-тъмен от мен влиза в графата "повиши вниманието". Та така. По чисто прагматични причини. Защото много по-малка опасност ме грози от бял с шапка MAGA, отколкото от тъмнозелен.
  —цитат от коментар 83 на lil_alex


  В смисъл, фенът на доказания сексуален насилник Тръмп ви се струва по-малко опасен от някой произволен черен. Ясно.

  "Умнокрасиви": термин, използван от руското посолство
 91. 91 Профил на lil_alex
  lil_alex
  Рейтинг: 1342 Неутрално

  До коментар [#87] от "iak":

  Да, впрочем имам още няколко "маркера на страха", несвързани с раса, но определено цвят на кожата и знаци за култура влизат в преценката на риска. Защото някои култури по-бързо ескалират до насилие на жени, докато други имат по-рицарски принципи.

  Иначе във вече "прецедена" среда, примерно фирма или организация, не ми пука кой какъв цвят има видимо, ясно е, че са на един акъл и спазват норми. Но на улицата...

 92. 92 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 624 Неутрално

  До коментар [#76] от "КретенКилър":

  Ти си расист, кретен килъре....
  Отричаш ли? Значи си расист.

  Логика трепач.

 93. 93 Профил на Сенчеста фигура
  Сенчеста фигура
  Рейтинг: 258 Неутрално

  Това са локвите, останали след наводнението с неграмотни престъпници от Африка и Близкия Изток. На Меркел пак не и дреме, защото никой не и търси сметка.

  В Дневник.бг има точно 1 русофил, но с над 300 профила. Щраквайте му редовно ! и да пътува. „Дойче Веле" е педерастка необективна медия, а Дневник.бг вече цензурира без аргументи. Това е обидно и е противоположното на свобода на словото.
 94. 94 Профил на olimpipanov
  olimpipanov
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Тези не бЕха лилекари, индЖенери и ядрени физици...а ууупс просто са тарамбуки....да не би малко по на юг да са инетрирани...дапитат феенците вече колко поколяния станаха.

 95. 95 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 844 Неутрално

  До коментар [#87] от "iak": Иначе във вече "прецедена" среда, примерно фирма или организация, не ми пука кой какъв цвят има видимо, ясно е, че са на един акъл и спазват норми. Но на улицата...
  —цитат от коментар 91 на lil_alex


  ОК. Казвам само, че преценката на риска не те прави расист. Правите прозорлива. Още повече, че потвърждаваш, че от същите тези хора (от други раси) но вече в "прецедена среда" не се страхуваш.
  Работата на държавата е да изпрати, колкото се може повече от имигрантите или другорасците в "прецедената среда"

  Живял съм 8 години в Германия. Повечето от децата на емигрантите си стават германци. Всъщност за тези който не са станали само съм чувал истории. Има разбира се и такива. Освен образованието полицията и прокуратурата действат много здрава. Имат много голяма разкриваемост на престъпленията.

  И най-глупавия руски трол не би заменил, най-бедната част от Европа, за което и да е място в Русия. И в същото време - несъзнателно, прави всичко възможно България да прилича на примитивната и деградирала Русия.
 96. 96 Профил на zaki
  zaki
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#24] от "КретенКилър":

  българи, дето си имат независимост от 100 и кусур години, пък водят най-мизерния живот в Европа.
  —цитат от коментар 24 на КретенКилър

  Я да продължим малко расистките коментари.
  Църните у Хаити /има такава държава/ си имат независимост от двеста години, пък водят най-мизерното съществуване в целио свет.
  /ПП най мизерният живот и в България го живеят пак най - смуглите/.

 97. 97 Профил на Сенчеста фигура
  Сенчеста фигура
  Рейтинг: 258 Неутрално

  Особено много ми е забавно как германците още мразят всички в Източна Европа, особено българите, докато африканци, турци и араби плющят жените им. :) Най-разпространеното име в Германия вече е Мохамед. Честито им.

  В Дневник.бг има точно 1 русофил, но с над 300 профила. Щраквайте му редовно ! и да пътува. „Дойче Веле" е педерастка необективна медия, а Дневник.бг вече цензурира без аргументи. Това е обидно и е противоположното на свобода на словото.
 98. 98 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 1137 Неутрално

  Друг е въпросът, че имигрантски банди има (или поне е имало) всякакви - руски, китайски, полски, еврейски, ирландски и т.н.
  —цитат от коментар 50 на Никола Йорданов

  ---------------------
  Демек, и с арабските банди и без тях, все тая.

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 99. 99 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 1137 Неутрално

  Момент сега. Искаш да кажеш, че ти действително смяташ, че не си расист, така ли?
  —цитат от коментар 62 на КретенКилър

  ----
  Ти си най-големият расист в този форум и това е добре документирано.

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 100. 100 Профил на lil_alex
  lil_alex
  Рейтинг: 1342 Неутрално

  До коментар [#95] от "iak":

  Там е работата обаче дали ще влязат в "прецедената среда" след истинска проверка, или ще ги вкарат проформа и ще има прояви. Държавата няма място да вкарва когото и да било - цедката следва да е истинска. Точно както аз съм се доказвала със способности и че не съм някакво hillbilly от Източна Европа, така и тъмнозелените не може просто да прекрачат новопоявилите се "вътрешни граници".

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK