Това е съдържание, създадено от маркетинг студио Storio по задание на партньор на "Икономедиа".

В Сеул започна тестово въвеждане на обучителни роботи в детските градини

В Сеул започна тестово въвеждане на обучителни роботи в детските градини

Виж видеото
С пищна церемония Египет откри обновената Алея на сфинксовете в Луксор

С пищна церемония Египет откри обновената Алея на сфинксовете в Луксор

Виж видеото
"Има известен проблем с разрешителните": Строителите на високоскоростни капсули и техните проблеми

"Има известен проблем с разрешителните": Строителите на високоскоростни капсули и техните проблеми

Виж видеото
Токсична пяна покри една от най-свещените реки в Индия

Токсична пяна покри една от най-свещените реки в Индия

Виж видеото
Контейнеровоз заседна в руски води, екипажът е евакуиран

Контейнеровоз заседна в руски води, екипажът е евакуиран

Виж видеото

През декември снимки на голямо количество хляб, изхвърлено в контейнер за боклук в София, повдигнаха отново важният въпрос за това какво се случва с малотрайните хранителни продукти, които не могат да бъдат продадени.


В какво може да се превърне старият хляб и как реално да се намали изхвърлянето на храна - гледайте във видеото на "Дойче веле" историята на един предприемчив пекар от Бордо.

Ключови думи към статията:

Коментари (10)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на penetrating
    penetrating
    Рейтинг: 5945 Неутрално

    Не е зле :)

    Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
  2. 2 Профил на Big Muzzy
    Big Muzzy
    Рейтинг: 1386 Неутрално

    При нас се прави на боза

  3. 3 Профил на john_3volta
    john_3volta
    Рейтинг: 914 Неутрално

    Изхвърлянето на храна било проблем в много страни? Не е проблем, а решение, и точно затова го правят - иначе трябва да ядат развалена храна. Проблемът е че купуват повече, отколкото им е нужно.

  4. 4 Профил на valtoro
    valtoro
    Рейтинг: 983 Неутрално

    За това е виновна лакомията !!!

  5. 5 Профил на 1001
    1001
    Рейтинг: 1909 Любопитно

    защо е изхвърлен, ако е плесенясъл да си го използва автора
    Аз съм отсвирил 2-3 фирми на които хляба не може да изкара 2-3 дена,

  6. 6 Профил на Big Muzzy
    Big Muzzy
    Рейтинг: 1386 Неутрално

    защо е изхвърлен, ако е плесенясъл да си го използва автораАз съм отсвирил 2-3 фирми на които хляба не може да изкара 2-3 дена,
    —цитат от коментар 5 на 1001



    До коментар [#5] от "1001":

    Точно продуктите, които 'изкарват' дълго са притеснителни, а тези които се развалят бързо би трябвало да са за предпочитане.

  7. 7 Профил на Роси
    Роси
    Рейтинг: 7710 Неутрално

    В България го правят от години. Не сте ли виждали по-твърди парченца в хляба. Как не сме го споделили досега пред света.

  8. 8 Профил на 1001
    1001
    Рейтинг: 1909 Неутрално

    До коментар [#6] от "Big Muzzy":

    виж сега аз говорих с микробиолог
    ако е зелена теоретично не би трябвало да е проблем
    ако е кафяво или червено веднага изхвърляш и дезинфекцираш

  9. 9 Профил на Peni Nikol
    Peni Nikol
    Рейтинг: 5419 Неутрално

    Не е лоша идея, и нека цените са символични за да не изхвърлят и сладките.

  10. 10 Профил на Peni Nikol
    Peni Nikol
    Рейтинг: 5419 Неутрално

    Не е лоша идея, и нека цените са символични за да не изхвърлят и сладките.





За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK