Не допускайте руски следователи до Навални

Не допускайте руски следователи до Навални


Германското правителство трябва да остане твърдо и да не се огъва пред атаките на Москва по случая "Навални", се казва в коментар на Frankfurter Allgemeine Zeitung, цитиран от "Дойче веле". Защото всяка отстъпка ще бъде безпощадно използвана от Кремъл за следващата му дезинформационна кампания.


След отравянето на бившия руски агент Сергей Скрипал в Солсбъри преди две години Русия настояваше британското правителство да включи Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО) в разследването на случая - международна организация, в която членува и Руската федерация. Когато британците го направиха, Москва започна кампания за дискредитиране на организацията.
След отравянето на руския опозиционен политик Алексей Навални федералното правителство на Германия се обърна директно към ОЗХО и по този начин осигури достъп на Русия до цялата необходима информация. И какво прави Кремъл сега? Увещава Германия за сътрудничество. Лесно е да си представим какво ще се случи, ако германската съдебна система предостави достъп до своите доказателства на руските власти: Москва ще ги отхвърли като неправдоподобни, непълни и т.н.


До следващата дезинформационна кампания


Да се надяваме, че федералното правителство няма да бъде разколебано от атаките, идващи от Москва, и ще се придържа към позицията си, че използването на забранено химично бойно вещество не е двустранен въпрос. При никакви обстоятелства руските следователи не трябва да бъдат допускани до самия Навални. Това би било неразумно не само по отношение на него и неговите близки. Каквото и да чуят следователите на Путин, в една изкривена форма то ще бъде употребено в следващата дезинформационна кампания на Кремъл.

Коментари (74)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 611 Гневно

  Уляха се Рашките ... и ще си понесат последствията

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 2. 2 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2566 Весело

  Ф нинакъф случай! Те ще го довършат с още по-усъвършенствувана и бавнодействаща версия на новичока!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 3. 3 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1908 Неутрално

  Не им се получи както го бяха планирали представителите на степната сатрапия!
  Мислеха да оставят Навални жив, но да го инвалидизират и елиминират от активната политика, но не им се получи...и слава Богу!!!

 4. 4 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3856 Неутрално

  " И какво прави Кремъл сега? Увещава Германия за сътрудничество. Лесно е да си представим какво ще се случи, ако германската съдебна система предостави достъп до своите доказателства на руските власти: Москва ще ги отхвърли като неправдоподобни, непълни и т.н."

  Не ми е известно престъпник да се съгласи на доказателствата, които са събрани срещу него и го уличават в извършването на даденото престъпление ! Русия не прави изключение в тази насока !

 5. 5 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1449 Любопитно

  Възможно ли е наистина да ни пробутват чак пък толкова профанизирани версии на някакви конспирации?! Страшно обидно е за всякакъв разум.

  https://bg.wikipedia.org/wiki/Химическо_оръжие

 6. 6 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1120 Неутрално

  Напротив,пуснете ги,но под условие,пет дни без спирт и всеки ден по два часа на баня!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА Радев - ОСТАВКА
 7. 7 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3168 Неутрално

  "При никакви обстоятелства руските следователи не трябва да бъдат допускани до самия Навални. "

  Ми как тогава руснаците да направят разследване?
  И ако наистина Навални може да говори, нека на всеослушание си разкаже историята. Иначе има подозрение, че е станал пленник.

 8. 8 Профил на две
  две
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Аз все си мисля, че ако искаш да отстраниш някой в Русия...ами няма как да оцелее! И тука светва първата лампичка! И се налага да мислим, след като няма как да имаме информация какво се е случило! А къде в момента се насочват погледите за санкции? Към една тръба за Германия и западна Европа, която каквото и да си говорим е тотален провал за енергийната мафия окопала се в Америка! Просто мисли...

 9. 9 Профил на Лео
  Лео
  Рейтинг: 1245 Неутрално

  Наистина, ужасни са тези руснаци! След като не успяха успешно да го уморят в самолета, не успяха и по пътя за болницата и в самата болница няколко дни да го уморят. Сега и негови поддържници печелят избори... Ужас.

 10. 10 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 2680 Неутрално

  Правовите държави биха започнали разследване на покушението над опозиционен лидер, а не дискредитирането му.

 11. 11 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2508 Весело

  Благодарение на путиноиди разбрах картина. Така:
  –"Германия отрови Навални в Путенланд, за да го излекува в Германия, за да обвини Путенланд и да прекъсне изграждането на СП2, което е на полза за Германия и което Германия е лобирала.
  Всичко е хармонично и логично:)))))

  "Чуждестранен агент"
 12. 12 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2508 Неутрално

  До коментар [#7] от "Judjuk":

  Ми как тогава руснаците да направят разследване?
  ▪️▪️▪️▪️

  😂😂😂😂😂
  Вие сте необикновено "грамотни":)))))
  В основата каквото имат.
  Или им "тяло" трябва?

  "Чуждестранен агент"
 13. 13 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3210 Неутрално

  До коментар [#11] от "putinxujlo":

  "Германия отрови Навални в Путенланд, за да го излекува в Германия, за да обвини Путенланд и да прекъсне изграждането на СП2, което е на полза за Германия и което Германия е лобирала."

  Всичко е точно така, с едно допълнение: по заповед на ЦРУ и неговия истински собственик - Сорос.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 14. 14 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4082 Неутрално

  "След отравянето на бившия руски агент Сергей Скрипал в Солсбъри преди две години Русия настояваше британското правителство да включи Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО) в разследването на случая - международна организация, в която членува и Руската федерация. Когато британците го направиха, Москва започна кампания за дискредитиране на организацията.
  След отравянето на руския опозиционен политик Алексей Навални федералното правителство на Германия се обърна директно към ОЗХО и по този начин осигури достъп на Русия до цялата необходима информация. И какво прави Кремъл сега? Увещава Германия за сътрудничество. Лесно е да си представим какво ще се случи, ако германската съдебна система предостави достъп до своите доказателства на руските власти: Москва ще ги отхвърли като неправдоподобни, непълни и т.н."

  Западът си остава безкрайно наивен по отношение на Русия. Не знаят , не могат да допуснат колко подла и коварна е империята на злото.

 15. 15 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2960 Неутрално

  След многото ШУМ,вече е ясен замисъла . По друг начин да се АТАКУВА Северен поток 2. Този новичок не е никаква отрова , все тровят някого,.. и все живи (дали?) Някой да е чувал нещо за Скрипалите ? Ако се следва логиката на писанията от Англия , ..досега всчко живо в руската болница, германската болница и самолета ...трябваше да е на онзи свят.

 16. 16 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4770 Неутрално

  До коментар [#5] от "ju.li":

  "Страшно обидно е за всякакъв разум."

  Русия с разум не можеш да разбереш! Там разум няма!

 17. 17 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4082 Неутрално

  "Да се надяваме, че федералното правителство няма да бъде разколебано от атаките, идващи от Москва, и ще се придържа към позицията си, че използването на забранено химично бойно вещество не е двустранен въпрос. При никакви обстоятелства руските следователи не трябва да бъдат допускани до самия Навални."

  Разбира се , че това не е двустранен въпрос. На лице е поредното доказателство , че Русия не спазва международната Конвенция за забрана производството и употребата на химическо оръжие, за което трябва да бъде наказана безусловно, а не допускана за разследване , което тя ще използва за прикриване на престъплението. Освен това отдавна Русия трябваше да бъде изключена от Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО) и да се третира като системен нарушител , на който не трябва да се има никакво доверие. Западът бавно стига до изводите , че в Лицето на Русия има насреща си престъпна и терористична държава.

 18. 18 Профил на EU Fighter
  EU Fighter
  Рейтинг: 1102 Неутрално

  Освен империя на злото е империя и на посредствеността, невежеството и тъпата пропаганда !

 19. 19 Профил на gedk
  gedk
  Рейтинг: 632 Неутрално

  Възможно ли е наистина да ни пробутват чак пък толкова профанизирани версии на някакви конспирации?! Страшно обидно е за всякакъв разум. https://bg.wikipedia.org/wiki/Химическо_оръжие
  —цитат от коментар 5 на ju.li


  Е ти какво се обиждаш тогава?

 20. 20 Профил на mr_vach
  mr_vach
  Рейтинг: 666 Неутрално

  До коментар [#11] от "putinxujlo":

  Да. Това се казва "рускафилска логика".
  По-известна като "кръгово-самопротиворечаща си" логика

  Порусначен народ- слаба държава
 21. 21 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 1620 Неутрално

  Започнаха да поумняват германците щом ножът опря на техния кокъл. До сега си правеха оглушки докато все ние по-източните страдахме.
  Сега за Германия илборът е или-или. Или ще възпрат устрема на Путин да използва хиически оръжия или ще ги използва срещу тях.

  подпис
 22. 22 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8518 Любопитно

  До коментар [#7] от "Judjuk":

  ''И ако наистина Навални може да говори, нека на всеослушание си разкаже историята.''
  ------------------
  Хм… И какво може да разкаже? Пил чай, качил се на самолета, ос....л се…

  Ако е видял, че му сипват „Новичок“ – защо го е изпил? Ако не е видял – какво ще разказва?

  [email protected]
 23. 23 Профил на Лео
  Лео
  Рейтинг: 1245 Неутрално

  Освен империя на злото е империя и на посредствеността, невежеството и тъпата пропаганда !
  —цитат от коментар 18 на EU Fighter


  Умната пропагнда е да тръбиш на целия свят как някого са опитали да го убият с подобрено химическо оръжие за масово поразяване и вече две седмици той не умира поради "щастливи обстоятелства".

 24. 24 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1449 Неутрално

  До коментар [#5] от "ju.li":"Страшно обидно е за всякакъв разум."Русия с разум не можеш да разбереш! Там разум няма!
  —цитат от коментар 16 на vassilun


  Каква Русия, бе???
  В случая, те лъже цялата "демократична общност", а ние сме ДЛЪЖНИ да кълвем като шарани?
  Как е трови ЕДИН човек с нещо, което трябва да отрови цяла армия? Хайде събудете се.

 25. 25 Профил на venelingeologia
  venelingeologia
  Рейтинг: 1252 Неутрално

  Руските лекари лековерно дадоха всичко каквото имаха на немските партньори, те пък засекретиха всички данни от своите изследвания. Трябвало разрешение от Навални. А когато ги искаха от руснаците, не питаха дали има разрешение... Наглеци , от най-скапаната порода.

 26. 26 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8518 Весело

  Ето как се поднася ДОСТОВЕРНАТА НОВИНА : „…има „значителна вероятност“ за евентуално отравяне …“ :)

  [email protected]
 27. 27 Профил на две
  две
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Много се изтърка тази опорка"новичок"! Световните конспиративни агентури би следвало да имат по-добро въображение и по-богат арсенал! Лошо е, че някои хора си патят , но е така в голямата "политика"!

 28. 28 Профил на mr_vach
  mr_vach
  Рейтинг: 666 Любопитно

  До коментар [#25] от "venelingeologia":

  Какво им дадоха? Диагнозата, че има "стомашно разстройство" ли?

  Порусначен народ- слаба държава
 29. 29 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2508 Неутрално

  До коментар [#25] от "venelingeologia":

  засекретиха всички данни от своите изследвания. Трябвало разрешение от Навални. А когато ги искаха от руснаците, не питаха дали има разрешение... Наглеци , от най-скапаната порода
  ▪️▪️▪️▪️

  Ще ви кажа повече! Те (омските лекари) публикуваха всички анализи на Навални във всички средства за масова информация на Путенланд! И то без съгласието на семейството му.
  Германия не е путенланд за вас!
  Никой не ви дължи нищо, путиноиди😡

  "Чуждестранен агент"
 30. 30 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3210 Неутрално

  Само на мен ли ми прави вречатление, че най-"десните" защитници на Бойко Борисов, които плашат народа, че "катунарите" работели за Радев и щели да докарат "проруско" правителство, са най-активни в аплюването на Навални и защитаването на Путин?

  Putinxujlo, имаш ли обяснение за този паранормален финомен?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 31. 31 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4051 Весело

  Мда, пропагандната война на Кремъл!
  ФСБ са следили Навални през цялото време, знаят всяка негова стъпка, имат всички необходими данни от болницата в Омск, разполагат с всички факти! Какво повече им трябва?!

  klimentm
 32. 32 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4051 Весело

  Знаем го рассиското разследване!
  В ДНК то на Навални ще открият ген “ ихтамнет” и “ етонепутин”

  klimentm
 33. 33 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7946 Неутрално

  Германците толкова ли са наивни?

 34. 34 Профил на dfjftriktrcdt
  dfjftriktrcdt
  Рейтинг: 2461 Неутрално

  Уляха се Рашките ... и ще си понесат последствията
  —цитат от коментар 1 на danvan


  Тръмп ще ги накаже,а не оня мекушавия Обама,който чертаеше червени линии и диктаторите се надпреварваха да ги прекрачват....

  shlshlshlshl
 35. 35 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 915 Неутрално

  До коментар [#30] от "Norman Granz":

  Само на мен ли ми прави вречатление, че най-"десните" защитници на Бойко Борисов, които плашат народа, че "катунарите" работели за Радев и щели да докарат "проруско" правителство, са най-активни в аплюването на Навални и защитаването на Путин?Putinxujlo, имаш ли обяснение за този паранормален финомен?
  —цитат от коментар 30 на Norman Granz


  Може ли да опитам аз?
  Рапонът и неговите "десни" поддържници се наричат "десни", защото всичките имат по един десен крак, една дясна ръка, едно дясно ухо прочие десни атрибути.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 36. 36 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3210 Неутрално

  До коментар [#34] от "dfjftriktrcdt":

  "Тръмп ще ги накаже..."

  Първо да ги накаже, задето дават награди за главите на убити американски войници, само че го е страх от Путин, понеже го държи за *****те с желязна ръкавица.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 37. 37 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3210 Неутрално

  До коментар [#35] от "simval":

  "Рапонът и неговите "десни" поддържници се наричат "десни", защото ..."

  ... той е стоял от дясната страна на бае Тодар, докато му е разтривал ушите.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 38. 38 Профил на rumata
  rumata
  Рейтинг: 574 Неутрално

  Цялата тази глупост с която тукашните дЯсни избиват рибата, си е дезинформационна кампания за олигофрени. Така е, когато 2+2 е неразрешима задачка заради идиологии.

  Според Козяшката прислуга, на Шипка, РУСКИ АГРЕСОРИ И БЪЛГАРСКИ СЕПАРАТИСТИ ВЛЯЗОХА В БОЙ СЪС ЗАКОННАТА ОСМАНСКА ВЛАСТ.
 39. 39 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1889 Неутрално

  Тези рус аци едно мишобириране не могат да направят като хората. Нещо не се връзва цялата история.

 40. 40 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2589 Неутрално

  Виждам само едно спасение на руснаците, да поскат делото да се гледа в български съд при съдия Миталов.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 41. 41 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1809 Неутрално

  До коментар [#30] от "Norman Granz":

  Не само на теб ти прави впечатление. Същия е и коментаторът karabastun. Много показателно е. За същността и реалната политическа ориентация на голяма част от членовете и троловете на ГЕРБ. Руски подлоги под маската на десни и защитници на европейските ценности.

 42. 42 Профил на murry
  murry
  Рейтинг: 1809 Весело

  Не е съвсем по темата, но току-що изтече новината, че Софийският градски съд Е ПРЕКРАТИЛ ДЕЛОТО срещу Асена Стоименова. ПОРЕДНИЯТ СИЛЕН ШАМАР ПО ТЕМЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА И ЛИЧНО ППО ФИЗИОНОМИЯТА НА КАСКЕТА! Доволен съм... ПЛЯС-ПЛЯС...

 43. 43 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3210 Неутрално

  До коментар [#41] от "murry":

  "Не само на теб ти прави впечатление. Същия е и коментаторът karabastun. Много показателно е. За същността и реалната политическа ориентация на голяма част от членовете и троловете на ГЕРБ."

  Раздвоение3 на личността.

  Хем плашиш с комунисти, Радев, Решетников и Путин, хем за теб Путин е невинен, опонентите му са предатели, Западът е в основата на убийствата им като "сакрални жертви" (откакто научиха тоя нов лаф, го предъвкват като дъвка в устата си), а статиите срлещу Бойко Борисов са платени от Америка за България.

  Go figure.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 44. 44 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3210 Неутрално

  До коментар [#42] от "murry":

  Нали съм ти казвал коя е най-лесната за запомняне статистика в България?

  Броят спечелени от Гешев наказателни дела:

  0.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 45. 45 Профил на Bornagain
  Bornagain
  Рейтинг: 1103 Неутрално

  Интересно твърдение, не съм чул западни лекари да коментират Навални а само западни политици дори Столтеберг от НАТО, който очèвидно няма отношение към случая. Руските следователи откриха че Марина Певчих, рускиня "живееща" в Англия е съпровождала Навални дори в стаите, в които е нощувал в тура му в Томск и след случая е заминала за чужбина. При това Навални като какъв се явява в Германия , нали уж беше гост на лично на Меркел, която е известна с добро сърце, сега американците и те показват "гостоприемство" все едно някой ги е канил.

  Свободата, Санчо...
 46. 46 Профил на fkm26555709
  fkm26555709
  Рейтинг: 1312 Весело

  До коментар [#15] от "dejmos":
  Предлагам ти прост тест доказващ дали новичокът е отровоа? Иди пред Кремъл и вдигни плакат "Долу Путин"

 47. 47 Профил на Bornagain
  Bornagain
  Рейтинг: 1103 Неутрално

  Да се надяваме, че федералното правителство няма да бъде разколебано от атаките, идващи от Москва
  ====================================================
  Атаките както винаги идват от Вашингтон, Навални беше приет от Меркел като личен нейн гост, после американците раздухаха скандал с който злепоставиха и самата канцлерин. Къде е Марина Певчих и защо не дава показания?

  Свободата, Санчо...
 48. 48 Профил на dfjftriktrcdt
  dfjftriktrcdt
  Рейтинг: 2461 Неутрално

  До коментар [#34] от "dfjftriktrcdt":"Тръмп ще ги накаже..."Първо да ги накаже, задето дават награди за главите на убити американски войници, само че го е страх от Путин, понеже го държи за *****те с желязна ръкавица.
  —цитат от коментар 36 на Norman Granz


  Глупости,това беше фейк нюз на левия Ню Йорк Таймс...Грънчо,пак не си разбрал и пишеш бисери,но Тръмп ,запомни го....

  shlshlshlshl
 49. 49 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 3917 Неутрално

  Тук е далеч по-интересно ежедневието , поне знаеш за какво става дума.....

 50. 50 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3210 Неутрално

  До коментар [#48] от "dfjftriktrcdt":

  "Глупости,това беше фейк нюз на левия Ню Йорк Таймс..."

  Да бе, забравих.

  Сигурно и това, че е наричал ветераните от Първата световна, Втората световна и Виетнамската война losers, suckers и dopes, също е левичарска измислица.

  И че е казал на Буб Уудуърд "I deliberately played down the danger of coronavirus" също.

  И че благодарение на него САЩ с по-малко от 4% от населението на Земята имат над 20% от смъртните случаи - и това е измислица на комунистите от Уошингтън Поуст?

  И че е осъден да даде 2 милиона за благотворителност за това, че е източвал пари от фондацията си, за да си пълни джобовете?

  Не ги разбирам аз нещата - добре, че са умници като теб да ми ги обяснят...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 51. 51 Профил на Nedyalko Lazarov
  Nedyalko Lazarov
  Рейтинг: 1132 Неутрално

  Путин бил цар и сатрап. Той един човек в собственната си сатрапия не може да убие, пък какво остана другите да се плашат.
  Абе бляд, к’ви са тия новичоци, ново-новичоци и пр. Дай му нещо проверено, - гъби, менте, яйца. Вкарай го в затвора, сложи го в единична килия и му дай чаршафи. Чиста работа.

 52. 52 Профил на dfjftriktrcdt
  dfjftriktrcdt
  Рейтинг: 2461 Неутрално

  До коментар [#48] от "dfjftriktrcdt":"Глупости,това беше фейк нюз на левия Ню Йорк Таймс..."Да бе, забравих.Сигурно и това, че е наричал ветераните от Първата световна, Втората световна и Виетнамската война losers, suckers и dopes, също е левичарска измислица.И че е казал на Буб Уудуърд "I deliberately played down the danger of coronavirus" също.И че благодарение на него САЩ с по-малко от 4% от населението на Земята имат над 20% от смъртните случаи - и това е измислица на комунистите от Уошингтън Поуст?И че е осъден да даде 2 милиона за благотворителност за това, че е източвал пари от фондацията си, за да си пълни джобовете?Не ги разбирам аз нещата - добре, че са умници като теб да ми ги обяснят...
  —цитат от коментар 50 на Norman Granz


  Разбира се,че съм по умен от теб...Ти отговори намери ли се в разследването на специалния прокурор Мюлър за сговор на Тръмп с Русия???Ти и твоите леви демократи и техните фейк медии пишеха за сговор на Тръмп с Русия,а се оказа партенка на левите демократчета,които не можеха да преглътнат,че бяха победени подобаващо от Тръмп на президентските избори през 2016....

  shlshlshlshl
 53. 53 Профил на dfjftriktrcdt
  dfjftriktrcdt
  Рейтинг: 2461 Неутрално

  До коментар [#48] от "dfjftriktrcdt":"Глупости,това беше фейк нюз на левия Ню Йорк Таймс..."Да бе, забравих.Сигурно и това, че е наричал ветераните от Първата световна, Втората световна и Виетнамската война losers, suckers и dopes, също е левичарска измислица.И че е казал на Буб Уудуърд "I deliberately played down the danger of coronavirus" също.И че благодарение на него САЩ с по-малко от 4% от населението на Земята имат над 20% от смъртните случаи - и това е измислица на комунистите от Уошингтън Поуст?И че е осъден да даде 2 милиона за благотворителност за това, че е източвал пари от фондацията си, за да си пълни джобовете?Не ги разбирам аз нещата - добре, че са умници като теб да ми ги обяснят...
  —цитат от коментар 50 на Norman Granz


  Втори мандат му е в кърпа вързан на президент Тръмп,въпреки уйдурмите и калта която четири години се изсипва върху него....

  shlshlshlshl
 54. 54 Профил на Аскет
  Аскет
  Рейтинг: 2132 Неутрално

  Проникнах на вражеска пропагандна територия...

  Руската пропаганда дъни ужасяващи провокации - че някаква бивша рускиня и настояща британка (Мария Певчих) била неотлъчно до Навални по време на неговия РЕВОЛЮЦИОНЕН поход в Сибир, и даже нощно време пазела стаята му ОТВЪТРЕ, за да не проникне гебнята и да го отрови...

 55. 55 Профил на rumata
  rumata
  Рейтинг: 574 Неутрално

  Сигурно и това, че е наричал ветераните от Първата световна, Втората световна и Виетнамската война losers, suckers и dopes, също е левичарска измислица.
  —цитат от коментар 50 на Norman Granz


  Пропуснал си и "Basket of deplorables". Това също е Тръмп, нъл, а не левичарска измислица?

  Според Козяшката прислуга, на Шипка, РУСКИ АГРЕСОРИ И БЪЛГАРСКИ СЕПАРАТИСТИ ВЛЯЗОХА В БОЙ СЪС ЗАКОННАТА ОСМАНСКА ВЛАСТ.
 56. 56 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5145 Любопитно

  До коментар [#30] от "Norman Granz":

  Само на мен ли ми прави впечатление, че един от най-яростните рубладжии и защитници на Русия, тавариш Румен Петков, е и един от най-изявените водачи на протестите срещу Борисов?

 57. 57 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4456 Любопитно

  До коментар [#32] от "klimentm":

  Сега какво, Навални няма да се връща в Русия ли? Ще е прав за себе си, но няма ли да стане един пореден Ходорковски или Каспаров? Ако това е целта на Кремъл, то задачата е изпълнена...

 58. 58 Профил на Аскет
  Аскет
  Рейтинг: 2132 Неутрално

  До коментар [#54] от "Аскет":
  Сетих се за един съветски контра-революционен виц от соц-времената...

  Авторска изложба.
  Картина. Палатка на поляна в гората. От палатката се подават четири крака (очевидно два мъжки и два женски) в разположение, което предполага някаква поза... (кх-кх!)
  Озаглавена "Ленин в Полше"

  Минава някакъв стар Болшевик (Б) и пита автора(А):

  Б - это женские ноги?
  А - это ноги Крупской.
  Б - а это мужские ноги?
  А - это ноги Дзержинского!
  Б - а где Ленин?
  А - как где!? Ленин в Полше!

 59. 59 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2605 Неутрално

  Те не са следователи, а дейци на олимпийското движение.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 60. 60 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2605 Неутрално

  Втори мандат му е в кърпа вързан на президент Тръмп,въпреки уйдурмите и калта която четири години се изсипва върху него....
  —цитат от коментар 53 на dfjftriktrcdt


  Дочух, че Бърни Сандърс имал интересни изказвания относно евентуалната изборна победа на Слийпи Джо. Ма не ни ги съобщават.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 61. 61 Профил на deutschwagen
  deutschwagen
  Рейтинг: 1783 Неутрално

  До коментар [#50] от "Norman Granz":

  До коментар [#48] от "dfjftriktrcdt":"Глупости,това беше фейк нюз на левия Ню Йорк Таймс..."Да бе, забравих.Сигурно и това, че е наричал ветераните от Първата световна, Втората световна и Виетнамската война losers, suckers и dopes, също е левичарска измислица.И че е казал на Буб Уудуърд "I deliberately played down the danger of coronavirus" също.И че благодарение на него САЩ с по-малко от 4% от населението на Земята имат над 20% от смъртните случаи.
  —цитат от коментар 50 на Norman Granz


  Не си заслужава да си губиш времето с Агенст Чайна. Той не живее в реалността. Измисля си всякакви глупости и се опитва да ги утвърди с агресивен и нагъл тон, та чак става комично. Като например, че Германия била във финансов колапс, мантра която разправя от много месеци. Или че "техническа рецесия" означавало едно тримесечие без растеж (три месеца, както обича да говори). Или че Обама бил оставил САЩ с огромен дефицит и безработица от 14% (no joke). Разправяше и как безработицата в САЩ за Юли била 6%. Същото разправяше и за Април. Като му покажеш официланите данни започва да обяснява, че той ги бил направил и това му било работата😂😂😂😂😂😂
  Бива го само да праща доноси до модераторите. Ама напоследък се превърна в автогол за него. Не случайно сменя акаунти като китайски крушки👌

  In reality the World Championship was won and lost in the first four races, all won by Ayrton Senna. Won, moreover by a car which should not have been winning
 62. 62 Профил на deutschwagen
  deutschwagen
  Рейтинг: 1783 Неутрално

  До коментар [#60] от "Един вампир броди из Европа":

  Като? Съобщи ни го ти. Бъди добър тръмпист.

  In reality the World Championship was won and lost in the first four races, all won by Ayrton Senna. Won, moreover by a car which should not have been winning
 63. 63 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3210 Неутрално

  До коментар [#61] от "deutschwagen":

  "Не си заслужава да си губиш времето с Агенст Чайна."

  Аз съм добър християнин и смятам, че всеки има право на внимание и човешка дума, най-вече хората в неравностойно положение.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 64. 64 Профил на Иван
  Иван
  Рейтинг: 1087 Весело

  Да не се допускат - още имат от уникалния си и толкова страшен новичок , със сигурност пак ще го атакуват!

  Не съм нито американофил, нито русофил- те са родоотстъпници и подлоги на чужди държави.Аз съм българофил!
 65. 65 Профил на тулса
  тулса
  Рейтинг: 3868 Неутрално

  До коментар [#36] от "Norman Granz": само че го е страх от Путин
  >>> Много го е страх... Затова в Кипър Помпейо натисна правителството им да отворят тренирoвъчен лагер там, а на руските военни кораби да се забрани достъпа до пристанищата.
  https://www.state.gov/the-cyprus-center-for-land-open-seas-and-port-security/
  SEPTEMBER 12, 2020 The Cyprus Center for Land, Open-seas, and Port Security
  ....To expand this cooperation and to support capacity-building in nations where in-country training is impossible, our two countries have agreed to construct a regional border security training hub in the Republic of Cyprus — the Cyprus Center for Land, Open-seas, and Port Security (CYCLOPS). CYCLOPS will allow the United States and our partners to provide technical assistance in more areas related to security and safety, including customs and exports control, port and maritime security, and cybersecurity.....Construction of the training facility is expected to begin later this year.

 66. 66 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3168 Неутрално

  "Ако е видял, че му сипват „Новичок“ – защо го е изпил? Ако не е видял – какво ще разказва?"
  До коментар [#22] от "karabastun":

  Каквото иска да разкаже. В неговия случай мълчанието не е злато.

 67. 67 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3168 Неутрално

  Мда, пропагандната война на Кремъл!ФСБ са следили Навални през цялото време, знаят всяка негова стъпка, имат всички необходими данни от болницата в Омск, разполагат с всички факти! Какво повече им трябва?!
  —цитат от коментар 31 на klimentm


  Туй откъде го знаеш? Те ли ти докладваха? Или ти сам видя?
  Що за човек би повярвал на версията, че Путин наредил да отровят Навални. То туй глупост.

 68. 68 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1160 Весело

  До коментар [#11] от "putinxujlo":"Германия отрови Навални в Путенланд, за да го излекува в Германия, за да обвини Путенланд и да прекъсне изграждането на СП2, което е на полза за Германия и което Германия е лобирала."

  Всичко е точно така, с едно допълнение: по заповед на ЦРУ и неговия истински собственик - Сорос.
  —цитат от коментар 13 на Norman Granz


  Ма хич ви няма- и двамата!

  Ми евреЙ, бе- включете и малко евреЙ! 😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 69. 69 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 1231 Любопитно

  До коментар [#36] от "Norman Granz":

  "Първо да ги накаже, задето дават награди за главите на убити американски войници,"

  И какъв точно е проблема?
  Щом плащаха на афганистанци да убиват съветски войници що да не може Русия да плаща на афганистанци за убийство на американски?

  В Русия съм! В Русия съм!
 70. 70 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1160 Весело

  До коментар [#7] от "Judjuk":''И ако наистина Навални може да говори, нека на всеослушание си разкаже историята.''------------------

  Хм… И какво може да разкаже? Пил чай, качил се на самолета, ос....л се…Ако е видял, че му сипват „Новичок“ – защо го е изпил? Ако не е видял – какво ще разказва?
  —цитат от коментар 22 на karabastun


  Хм... Това беше... неостро. В смисъл- картинката, която обрисуваш- е като от черно- бял телевизор- само 2 хипотези, и това е...

  А то има и други цветове, разбирай- детайли, от които може да "изскочи зайче".

  Да опростявам ли? Прибираш се, чуваш разни звуци и плицикане в банята, оттам излизат голи- жена ти, и някъв пръч... Неееее- не си видял, тя не ти е изневерила, ма нивгъж, начи! Те наистина само се били къпали- гърбовете си търкали... Черно или бяло- "ти видя ли самия акт"? Ако не- няма, няма изневяра, тя те обича. Даже и пръчът, и той те обича- седи рахат... 😂😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 71. 71 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3210 Неутрално

  До коментар [#68] от "Дедов'та Колюуа Унукя!":

  "Ма хич ви няма- и двамата!

  Ми евреЙ, бе- включете и малко евреЙ! 😂😂😂😂😂"

  Че Сорос какъв е - да не е чист ариец като Путин?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 72. 72 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2960 Неутрално

  До коментар [#46] от "fkm26555709":

  Той Навални ..10 години вдига плакати . Официално получава пари от САЩ...ииии -сега го тровят Той не прави нищ по различно през тези 10 години ! Има нещо гнило !! Ту КГБ са много умни и правят винаги технологични бели(хакери) , сега са много ПРОСТИ, защото когото и да тръгнат да убиват с НОВИЧОК, той не умира. След това ги хващат , и след това има САНКЦИИ. Това е технологията ( тоест повод за санкции) .., а НОВИЧОК става нещо като бранд :)) Кажеш ли отрова ...и три неща са свързани Новичок - Русия - КГБ. Всяка служба прави неща (за които не се говори) .Най много убийства имат Израел и САЩ.. Русия вероятно не вън от такива неща. ВАС не ви ли дразни изключителната ТЪПНЯ!!! ? Мииии ...........гледали сме филми, Чели сме книги ...ТОЛКОВА ДА СМЕ ЗАТЪПЕЛИ !??

 73. 73 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 5588 Неутрално

  Понеже руските подлоги тук развиват някакви конспиративни теории как новичокът не е новичок, защото не работел, как Кремъл ако иска - ще ликвидира незабелязано противниците си и т.н. шашмалогии.'''
  Това показва пълно непознаване на руската (и съветската) душевност.
  За сатрапа смъртта на човека е без значение. От огромно значение е обаче какво ще разберат крепостниците - че дългата ръка ще ги настигне навсякъде по света и никой не може да ѝ попречи, дори и международното право.
  Защото "няма доказателства" за прекия извършител.

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 74. 74 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1160 Весело

  До коментар [#68] от "Дедов'та Колюуа Унукя!":"

  Ма хич ви няма- и двамата!Ми евреЙ, бе- включете и малко евреЙ! 😂😂😂😂😂"

  Че Сорос какъв е - да не е чист ариец като Путин?
  —цитат от коментар 71 на Norman Granz


  Тюх- тук се изложих!

  Имало ви, бе- имало ви и двамата, мен ме нямало, ма хич!

  😂😂😂😂

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK