"Политикът, пистолетът и парите" - германска медия интервюира Борисов

"Политикът, пистолетът и парите" - германска медия интервюира Борисов

© Associated Press"Въпреки всичко, в този случай трябва да се възхищавам на извършителите колко добре са го подредили. Неслучайно говоря за методите на КГБ. Някои от опонентите ми, които работят за президента Румен Радев, са бивши тайни агенти, хора от тези среди или деца на страхотни шпиони, офицери от руската военна разузнавателна служба."


Това почти директно обвинение към държавния глава за предполагаема връзка на хора от администрацията му със снимките с пачки и златни кюлчета отправя премиерът Бойко Борисов в интервю за авторитетния германски всекидневник "Франкфуртер алгемайне цайтунг". Той и преди е коментирал в България, че празидентът му пускал дрон над двора в резиденция "Бояна" (бел.ред. - двамата живеят в съседни вили) и че му организирали компромати като по учебник на КГБ. Сега отново лансира тази версия с обяснението, защото това бил "единственият начин да бъде спряна популярна партия като моята".


Борисов сравнява жената, която вероятно е направила снимките, с Мата Хари - прочутата холандска стриптизьорка, куртизанка и шпионин поне за две разузнавания по време на Първата световна война. Премиерът изпада и в откровения, че вече не иска да вижда жени. Всички тези обяснения той дава в опит да избегне конкретните отговори на важни въпроси, свързани със снимките. В интервюто Борисов се оплаква с познати твърдения, които обаче доразвива и стига до това да твърди, че НСО не проверява жените, които го посещават.
Обяснявайки мотивите за снимките, той говори за приемането на България в механизма ERMII и заключението, че


"едва преди няколко месеца олигарсите в България осъзнаха какво съм им причинил" -


дори някога да са заобикаляли българската банкова система, "им е невъзможно на европейско ниво". От друга страна "банковата ни система е толкова стабилна, че престъпни машинации и рухване на банки като след промените и когато социалистите бяха на власт в България, са невъзможни."


Това предизвиква въпрос означава ли това, че "банките на България са толкова сигурни, че хората вече няма нужда да държат пачки пари и кюлчета злато на нощните си шкафчета, както може да се види на снимките". Борисов не отговаря.

Разговорът на Борисов с журналиста, дългогодишен кореспондент на Балканите, Михаел Мартенс е първото му интервю от началото на протестите срещу неговото управление и срещу главния прокурор Иван Гешев тази година. За "Дневник" Мартенс потвърди, че разговорът е проведен в началото на октомври, а в "Туитър" написа, че е продължил два часа и половина.

В интервюто той говори много повече за личния си живот и от обяснението му за това как може да са направени снимките и видеото се разбира, че не поставя под съмнение автентичността им и има представа кога са направени - твърди, че "през последните 2-3 години, най-вероятно през 2017 г." (в това няма особена новина, защото през юни анализ датира изображенията като заснети през 2017-2019 г.). Според него става дума за снимки, направени по различно време, защото когато са го снимали да спи, не е било достатъчно компрометиращо и по-късно са аранжирали парите, златото и пистолета до леглото му.


Борисов твърди, че "планът е подготвян от години и всичките ми реформи само подтикнаха враговете ми да действат". Въпросът за снимките от спалнята е поставен от Мартенс на няколко пъти още в началото на интервюто, но Борисов упорито избягва отговора, за да изреди какви реформи правел, как се борел с престъпността и контрабандата, колко бойни самолета е купил и как работи за диверсификацията на енергийните доставки за прекратяване почти пълната зависимост от Русия.


Когато започва да отговаря за снимките, той прибягва и до демонстрация (става ясно от публикацията) с дамската чанта на Деница Желева, началник на кабинета му, как според него жена може да вкара в правителствената вила компрометиращите го елементи (бел.ред. - пачки с 500 евро и златни кюлчета) от кадрите.


"Всеки, който гледа снимките и филма от моята къща, ще признае: аз живея при прости условия. Почти като в казарма", изтъква той като аргумент, че някой се опитва да създаде за него противоположно и отвратително впечатление за него. Преди години Борисов беше станал известен с репликата, че живее сам като куче, заради ролята си на премиер, което сега опровергава.


"Успешен политик съм, но личният ми живот е провал"


Разговорът започва с уточнението, че макар интервю с правителствен ръководител не бива да засяга тема като спалнята му и това не е работа на обществото, появата на случая в чуждите медии и думите на Борисов, че станалото има политическо естество, изискват да бъде помолен да обясни.


Помолен да уточни кого подозира, Борисов не навлиза в конкретика и заявява за снимките:


"Разпространяваните изображения от спалнята ми са като взети от учебник на КГБ, където се дава съветът човек да бъде унищожен, като вземеш истини за него и ги използваш за собствени цели."В отговор на въпроса не се ли притеснява от факта, че лидерът на държава, членка на НАТО, може да бъде сниман без проблем в спалнята си, Борисов казва: "Работата е там: никога през всичките тези години, когато някоя дама ме е посещавала, охраната не ѝ е претърсвала и проверявала чантата."


Когато журналистът пита не е ли това невероятна небрежност, той отвръща: "Вероятно беше безразсъдно. Именно поради това, на извършителите вероятно им е било лесно", но същевременно


"красива жена може много лесно да преодолее защитата ми"


и именно така враговете са вкарали златото и парите според него.


Той споменава и видеото, което се появи в средата на юли с кадри от дома му и обръща внимание, че авторът се насочва към едно конкретно чекмедже на нощното шкафче и показва парите и кюлчетата. В разговора той отново дава нагледен пример как, ако конкретна жена, пристигаща при него му е звъннала и той ѝ е казал, че сега дава интервю и ще е в резиденцията до 15 минути, а охраната има инструкции да я пусне, тя има предостатъчно време да сложи ценностите в чекмеджето и да направи записа. "Като Мата Хари."


Пред Мартенс Борисов, попитан дали още има подобни посетители "с непроверени чанти", казва:


"Сега не искам дори да виждам жени. Вижте, успешен политик съм, но личният ми живот е провал. Работя 20 часа на ден, цялото ми време е прекарано в работа, докато враговете ми опитват да ми спретнат скандали. Казват, че имам къща в Барселона, имение в Лос Анджелис или на гръцки остров, където дори се твърди, че съм убил манекенка. Когато хората се вгледат, нищо не остава от тези обвинения. Трябва да знаете, че в България отдавна има черен пазар за компромати."Борисов има предвид медийни публикации, според които притежава остров в Гърция, както и разпространяваната в чужди медии - но отречена - информация, че жената, направила снимките от спалнята, е убита. Случаят с Барселона (за който не става дума по-нататък в интервюто) обаче е обект на разследване, водено от испанските власти и замесило името му в работата им по международна схема за пране на пари.


Резолюцията на ЕП и "пропагандата на враговете"


След дългото обсъждане на личния живот разговорът се насочва към начина, по който изглежда България в Европа и резолюцията, която Европарламентът одобри в подкрепа на протестите и законността през октомври.


Коментарът на журналиста е за тревогите на ЕП за злоупотребите с евросредства в България, но Борисов обяснява приетия документ с работата на "политическите противници" в парламена - обратно, комисията, която работи по темата "не политически, а професионално и с факти" продължава премиерът, не е открила проблеми с употребата на фондовете. Попитан дали изразът "системен отказ" от придържане към основните ценности на ЕС е просто политическа пропаганда, той отговаря утвърдително и отново противопоставя резолюцията на доклада на Еврокомисията за върховенството на закона от края на септември (където всъщност имаше остри критики към България - например към съдебната система и медийния пейзаж).


Борисов обяснява, че в България "има много разследвания, включително срещу министри или заместниците им, срещу депутати, кметове и различни олигарси" - това е в отговор на думите, че по времето, когато главният прокурор на ЕС Лаура Кьовеши бе антикорупционен прокурор, бяха издадени десетки присъди срещу знакови фигури във властта и "или Румъния е много корумпирана, а България е пример за върховенство на закона, или просто няма борба с корупцията в България като в Румъния." Споменава, че предстои началото на процеса срещу министъра на околната среда и водите Нено Димов, прекарал три месеца в ареста (и след това поставен под домашен арест) Пита какви инструменти трябва да има като правителствен ръководител, за да осигури още дела и осъдителни присъди, ако съдебната система е независима.


"Политикът, пистолетът и парите" - германска медия интервюира Борисов

© Associated Press


В отговор Мартенс дава пример със случая "Осемте джуджета", документирал атаки на съдебната система срещу български бизнес, който германска компания би могла да приеме като "предупреждение да не инвестира в България". Коментарът на Борисов по темата е за доверието на германския бизнес и доброто сътрудничество момента. "Ако обаче някой се замеси с престъпници, не мога да коментирам, защото не знам нищо."


Борисов свързва протестите с Божков


В интервюто Борисов също така отново свързва протестиращите с бизнесмена с 18 обвинения Васил Божков. Попитан дали не е обида към протестиралите през лятото да бъдат сочени като "дистанционно контролирани инструменти на олигарх в изнание", той казва, че самият Божков се е посочил като контролиращ протестите в "законно подслушани" от прокуратурата записи.


Прокуратурата обяви подобно разкритие през лятото, като разпространи откъси от записани телефонни разговори, но доказателства засега няма. С предполагаемата намеса на Божков премиерът обяснява защо голяма част от "честните и спонтанни демонстранти се оттеглиха от протестите с времето". Твърди, че винаги е говорил за протестиращите с уважение и "винаги" е търсил решения заедно с недоволни в обществото, но "тези хора (участниците в протестите от тази година - бел. ред.) искаха само оставката ми, макар че ще има парламентарни избори през март."Кой снима в спалнята на Борисов - четете тук.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (351)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 536 Неутрално

  Резил за България пред цял свят

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4220 Весело

  " В отговор Мартенс дава пример със случая "Осемте джуджета", документирал атаки на съдебната система срещу български бизнес, който германска компания би могла да приеме като "предупреждение да не инвестира в България". Коментарът на Борисов по темата е за доверието на германския бизнес и доброто сътрудничество момента. "Ако обаче някой се замеси с престъпници, не мога да коментирам, защото не знам нищо.""

  Да, когато престъпниците са на ниво главен прокурор, МВР, която охранява " опраскването" на чуждите бизнеси и целия спец съд, няма как някой в тази държава да ги избегне и да иска, особено при многомилионен бизнес, представляващ интерес за успели млади мъже.......

 6. 6 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 1276 Неутрално

  Бойко Борисов толкова много досади със себе си, че взе да ми става по-противен и от неговият кумир - правешкият селяндур.

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 7. 7 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7996 Неутрално

  " успешен политик съм, но личният ми живот е провал. Работя 20 часа на ден, цялото ми време е прекарано в работа."
  И като работиш , пардон , разхождаш се, какво толкова си направил. Освен да дрънкаш простотии, всичко друго е пълен хаос в държавата. Ти направо я срина. Некомпетентен, страхлив, зависим, това не са качества, а недостатъци. А за един политик са си направо катастрофа.

 8. 8 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2474 Неутрално

  Черепа сам,в частен разговор казва ,че спонсорира и направлява протестърите ,"Дневник "иска и доказателства.Да командироват някой в Дубай ,ще получат доказателства.От първа ръка.

 9. 9 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1717 Разстроено

  Ех ако тези конкретни въпроси бяха зададени от български журналист.
  Ама къде ти.

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 10. 10 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4220 Весело

  " Той и преди е коментирал в България, че празидентът му пускал дрон над двора в резиденция "Бояна" (бел.ред. - двамата живеят в съседни вили) и че му организирали компромати като по учебник на КГБ. Сега отново лансира тази версия с обяснението, защото това бил "единственият начин да бъде спряна популярна партия като моята"."

  Президентът ли му е напълни шкаФа с половин милион евра, че да му спре " популярната шай..пардон, партия" в устрема и да се срине тотално ?

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на pinoccio
  pinoccio
  Рейтинг: 1085 Гневно

  Стига толкова!!!

  ОСТАВКА1

 13. 13 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 1755 Неутрално

  Kюлчета, пари, жени. А наркотици?
  Може да се мери се с Pablo Escobar.

 14. 14 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2281 Весело

  ""красива жена може много лесно да преодолее защитата ми"
  и именно така враговете са вкарали златото и парите според него."

  1. Т.е. снимките са реални.
  2. Мацката е пристигнала с пачки и кюлчета скрити в сЮтЮена, пликчетата и джобовете...

  Найс.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 15. 15 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4220 Весело

  До коментар [#8] от "uvtest":

  " Черепа сам,в частен разговор казва ,че спонсорира и направлява протестърите ,"Дневник "иска и доказателства.Да командироват някой в Дубай ,ще получат доказателства.От първа ръка."

  " Черепът " извади и " паметна записка за пълен съпорт" с властта, а един бивш финансов министър спомена за едни липсващи 7 - 8 00 милиона в бюджета ни спестени данъци пак от същата персона, ама, да...., както всички се досещаме, Костов е виновен за всичко ! Нал тъй ? Или май е Бойкикиев ?😂😂😂

 16. 16 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3859 Неутрално

  “Работя 20 часа на ден, цялото ми време е прекарано в работа...”

  Хаха, работел.

  Работата му последните 18 месеца може да я върши всеки със завършено основно образование и валидна шофьорска книжка.

  След 19 години медийно присъствие на тази озоба, от които 11 1/2 години начело на изпълнителната власт. България е твърдо закована на последно място в ЕС по всички показатели на социално и икономическо развитие, качество на живота, качество на жизнената среда и пр.

  И на първо място по смъртност.

  Щото много “работи”.

  Представям си пък ако не “работеше”, какво щеше да е.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 17. 17 Профил на bulit
  bulit
  Рейтинг: 405 Весело

  До коментар [#10] от "samoedin":

  Няма дума ЕВРА,има само евро,1 евро,10 евро....

 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 19. 19 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4220 Весело

  " Премиерът изпада и в откровения, че вече не иска да вижда жени. "

  Ми защо си е напълнил партията само с жени ? " Тук - таме имало по някой мъж, ама и той бил жена" ?

 20. 20 Профил на Alex Ivanov
  Alex Ivanov
  Рейтинг: 2859 Неутрално

  До коментар [#7] от "Роси":

  Да, работел по 20 часа на ден .... наглец. По цял ден се разхожда с лакомия V8 и се излъчва по Фейсбук, пилеейки парите ни за пълни глупости.

  Да сте видяли Себастиан Курц по цял ден да си шофира за удоволствие и да се разхожда из Австрия ?! .... не, един истински премиер работи наистина. А не се изживява като шофьор.

 21. 21 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 1755 Неутрално

  " Премиерът изпада и в откровения, че вече не иска да вижда жени. "
  До коментар [#19] от "samoedin":

  Намек че ще подпише ИК.

 22. 22 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4220 Весело

  " В отговор на въпроса не се ли притеснява от факта, че лидерът на държава, членка на НАТО, може да бъде сниман без проблем в спалнята си, Борисов казва: "Работата е там: никога през всичките тези години, когато някоя дама ме е посещавала, охраната не ѝ е претърсвала и проверявала чантата.""

  По - скоро не се ли притеснява от съдържанието на самите снимки ? Че можеше то да е и за гордост, а не да показва мутренска реалност от 90 - те в стил Ал Капоне.......

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на Flat Mars Society
  Flat Mars Society
  Рейтинг: 538 Весело

  Въййй, жив да го ожалиш.Работел от сутрин до здрач, но ляба е малко...

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 25. 25 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4573 Неутрално

  UNITED EU UNION

  Шиши от Банкя се възхищава от КГБ, лоялно както и от БКП ТЖ.

  Лична популярна партия, обаче, напомня за тоталитарски култ
  към личността.

  Хипотезата конкурентна недоброжелация не обяснява:
  защо копа "гьол" АЭЦ 2 ;
  защо: Южна руска Черноморска Турска и Балканпотокска tube (като Youtube.com)
  през Сърбия за... миаля... за да заобиколи Украйна в Централна Европа

  "Въпреки всичко, в този случай трябва да се възхищавам
  на извършителите колко добре са го подредили.
  Неслучайно говоря за методите на КГБ.

  Някои от опонентите ми, които работят за президента Румен Радев,
  са бивши тайни агенти, хора от тези среди или деца на страхотни шпиони,
  офицери от руската военна разузнавателна служба."

  "Това почти директно обвинение към държавния глава за предполагаема връзка на хора от администрацията му със снимките с пачки и златни кюлчета отправя премиерът Бойко Борисов в интервю за авторитетния германски всекидневник "Франкфуртер алгемайне цайтунг". Той и преди е коментирал в България, че празидентът му пускал дрон над двора в резиденция "Бояна" (бел.ред. - двамата живеят в съседни вили) и че му организирали компромати като по учебник на КГБ.
  Сега отново лансира тази версия с обяснението, защото това бил

  "единственият начин да бъде спряна популярна партия като моята"."

 26. 26 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 878 Неутрално

  Лъсна червеното му ду*е на Борисов. Изпечен лъжец и манипулатор е. Прави се на излъган от жената, която го снимала гол както спи. Ама моля ви се какъв генерал е този, една жена да го прецака. Нещастната Меркел забърка се с този нефелен екземпляр. Европа видя какъв човек владее властта в България, но няма друг избор освен да си затваря очите. Резил за България.

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на goodman69
  goodman69
  Рейтинг: 526 Неутрално

  Тиквата ачик си оризнава, че снимките са автентични!
  На ход е Гешев.
  Рано или късно ще трябва да го направи.

 29. 29 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2438 Любопитно

  Има ли някой съфорумник,ждето да е прочел интервюто в оригинал?

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 30. 30 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 1755 Неутрално

  “ Някои от опонентите ми, които работят за президента Румен Радев, са бивши тайни агенти, хора от тези среди или деца на страхотни шпиони, офицери от руската военна разузнавателна служба."

  Дъннн...н.. А доказателства?

 31. 31 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 878 Неутрално

  До коментар [#9] от "dedoliben":
  Тиквата се крие от българските журналисти. За това интервю е бил принуден от обстоятелствата, би искал да го избегне.

 32. 32 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4220 Неутрално

  До коментар [#20] от "Alex Ivanov":

  " До коментар [#7] от "Роси":

  Да, работел по 20 часа на ден .... наглец. По цял ден се разхожда с лакомия V8 и се излъчва по Фейсбук, пилеейки парите ни за пълни глупости.

  Да сте видяли Себастиан Курц по цял ден да си шофира за удоволствие и да се разхожда из Австрия ?! .... не, един истински премиер работи наистина. А не се изживява като шофьор."

  Абе май тръгна да изготвя и нова конституция по едно време ! Не че лично той де, ами Барни и други от звездната плеяда на герберските калинки ! С нея стигна дотам, докъдето го докара и с всяка една започната реформа в тая държава........Интересното е, че с този си ход смята, че бил излъгал обществото, като издейства така още малко оцеляване във властта, това последното се тиражира от орките му по форумите !

 33. 33 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2037 Неутрално

  Борисов е удобен за всички прослойки на обществото.
  Икономиката върви, строи се навред, държавата е богата.
  Така, че с революционна риторика няма как ДБ и БСП да привлечете хора. Камо ли Рун Дьо с неговите мрачното.
  Така, че трябва човек с повече ЗА

 34. 33 Профил на Lilith
  Lilith
  Рейтинг: 718 Гневно
 35. 35 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3637 Неутрално

  Дребна душица е Боко!
  Дребна и страхлива.
  Как не го е срам да плещи, че бил правил реформи, след като избяга от отговорност и договореност с Реформаторския блок от реформата, която щеше да постави страна в коренно различна позиция? Припомням, че ГЕРБ се отказаха от договореността за реформа в съдебната система по най-подлия и предателски начин.
  Това беше и моментът, когато тази ужполитическа партия падна в очите на истинските десни избиратели.
  Невероятен подлизурко, лъжец и страхливец!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 36. 36 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 2047 Неутрално

  До коментар [#30] от "half truth":

  Айде сега и доказателства. Ако трябваха, на снимката с пачките и кюлчетата, щеше да е и той. На снимките от вилата в Барцилона, поне на една да го бяха хванали. Ама за какво са ти доказателства, нали хората говорят.

 37. 37 Профил на Nedyalko Lazarov
  Nedyalko Lazarov
  Рейтинг: 1662 Неутрално

  Трябва да признаем, че Бат Бойко има невероятен талант да комуникира. Вероятно ще падне от власт след като Мадона остарее или кралица Елизабет умре.

 38. 38 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2474 Неутрално

  Има ли някой съфорумник,ждето да е прочел интервюто в оригинал?
  —цитат от коментар 29 на DDR


  за кво пък ти е оригинала?"Дневник "да не е някоя жълта медия.По добре така:нещо да се пропусне,нещо да се преиначи,на нещо да се акцентира...Идеята е,след като тотално се издъниха с метежа,да има за какво да се плюе.Помага за душевното успокоение.

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4220 Весело

  До коментар [#27] от "uvtest":

  " Бойкикев е виновен само в това,че аФтентичните гледат НС изпод опашката.Що касае Черепа.Нали вие му вярвахте,както децата вярват в дядо Коледа,че ще представи доказателства за корупция на властта?Какво стана,чакате ли още?"

  Първо, премиерът е осъден по НК отдавна т.е е престъпник по терминологията на НК !
  Второ, и към настоящия момент, без изобщо да намесваме " черепа" има достатъчно доказателства за търговия с влияние ( Ало Ваньо), злоупотреба с власт и много други престъпления, които не се разследват само, защото за главен прокурор има един " инструмент Божи", който вижда проблеми в нелегално производство на ракия по селата, но не и престъпната власт и нейните далавери у нас, печално известни на всички !
  Трето, бъдете благодарни на черепа ! Кой ви е излял стотици милиони левове по дълбоките джобове като " такса пълен съпорт" ?
  Неблагодарността е голям грях !

 42. 42 Профил на iradev
  iradev
  Рейтинг: 249 Неутрално

  Завалията! Оставил се една прекрасна госпожа, така лошо да го прецака! Направо да го ожалиш 😉.

 43. 43 Профил на jord bond
  jord bond
  Рейтинг: 11 Весело

  "красива жена може много лесно да преодолее защитата ми"

  "Премиерът изпада и в откровения, че вече не иска да вижда жени."

  Явно все попада на..."неподходящи"... https://t.ly/Zmws 😝

 44. 44 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3859 Неутрално

  До коментар [#42] от "iradev":

  “Оставил се една прекрасна госпожа, така лошо да го прецака!”

  Генерал-лейтенант от милицията, бивш главен секретар на МВР.

  А акълът му е като на 13-годишен льольо, дето всичката му кръв е отишла в ... хм-хм, та за главния мозък не е останало оросяване.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на iceman_bg
  iceman_bg
  Рейтинг: 330 Весело

  Бойко съвсем се срина с тези обяснения. В държави, където дори най-леко неморалните изяви са укорими. Той обяснява как някакви неизвестни жени (Мата Хари) го снимат в спалнята с кюлчета и пистолети, ама той иначе бил много успешен политик... Ти да видиш... Прилича на обяснения на Ал Капане, че бил леко нарушил закона, но инак бил много успешен бизнесмен, но го били хванали с неплатени данъци....

  Явно Бойки мисли, че освне българите, чуждите журналисти и политици, също са идиоти. Те ще слушат и записват за личните му предпочитания за жени, вкусове и личен живот, но няма да се интересуват от критики, бюджет, разходи и приходи, руски проекти. Е, добре е да си прост пожарникар, всичко е в розово...

 47. 47 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1142 Неутрално

  То тиквунии ,че е работохолик и работи по 20 часа на ден е ясно,но ми е чудно гробарските тролчета как издържат по 24 часа тук когато се очаква статия за вожда!?? Само Дарин(ка)..(чо) от Германия липсва,но е разбираемо,след като гуруто си призна че не поглежда бени вече!

 48. 48 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 1438 Весело

  До коментар [#27] от "uvtest":

  Да си чул някой да е запорирал сметки на Черепа по света? (не у нас)
  Дотогава и сметките на Тиквата ще са ок.
  Нещата са проследими и ако изпикае още по-накриво може да видиш доказателства бол.
  PS: Черепа не е пример за упражняване на тиквостанска власт в името на някакъв закон а по-скоро смут на бостана след инвазия на прасетата.

 49. 48 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2512 Весело

  До коментар [#8] от "uvtest":

  Черепа сам,в частен разговор казва ,че спонсорира и направлява протестърите ,"Дневник "иска и доказателства.Да командироват някой в Дубай ,ще получат доказателства.От първа ръка.
  ▪️▪️▪️

  Ние ви караме, от името на цялата общност на „читателите на Дневник“ да отидете в Дубай и да интервюирате Черепа там и веднага можете да вземете интервю от В. Божков.
  Някой от тях, със сигурност ще ви заплати!

  "Чуждестранен агент"
 50. 50 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2474 Неутрално

  До коментар [#41] от "samoedin":

  Всичко това хубаво,но изникват два въпроса.Защо западните лидери не виждат това,което вие твърдите и не са казали досега и една дума в укор на Боко?Защо българите не подкрепиха метежа,та той безславно се спомина?

 51. 51 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1142 Неутрално
 52. 52 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1553 Любопитно

  Снимката на интервюто във ФАЦ, публикувана от автора в Туитър, е отвратително лоша, почти нищо не се чете. Но пък какво ли различно да очаквам от интервю със заглавие "Политикът, пистолетът и парите"? Заглавието, а и подзаглавията правят текста на интервюто излишен.

  ”За мен България си остана един вечен мираж. В който и свят да съм, винаги ще я нося като ранена птица в сърцето си." (Никола Манев)
 53. 53 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2474 Неутрално

  До коментар [#48] от "putinxujlo":

  Плащаш ми пътни и дневни и отивам.Имаме ли сделка?

 54. 54 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 1438 Неутрално

  До коментар [#37] от "Nedyalko Lazarov":

  Комик.

 55. 55 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3637 Гневно

  ....Явно Бойки мисли, че освне българите, чуждите журналисти и политици, също са идиоти. Те ще слушат и записват за личните му предпочитания за жени, вкусове и личен живот, но няма да се интересуват от критики, бюджет, разходи и приходи, руски проекти. Е, добре е да си прост пожарникар, всичко е в розово......
  —цитат от коментар 46 на iceman_bg


  Този сбърканяк дали се усеща как скоропостижно му пада авторитета пред света!?
  Видя, че вече е загубил всичко, падна му чембера и започна да плещи като мутра.
  Сигурно умствено тегли по една на всеки, който го закачи и изложи, без да се сеща, че всяка негова дума го хвърля в най-долните бордеи на обществото.
  Лошото е че покрай неговата простотия авторитетът на родината ни пада жестоко!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 56. 56 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 1438 Неутрално

  До коментар [#50] от "uvtest":

  Западните лидери си купиха гласа на Тиквата срещу невиждането на онова, което прави.
  Найс?

 57. 57 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1553 Любопитно

  И ако има нещо по-просто от премиера на България, то това са оредяващите му чиърлидери в този форум.

  ”За мен България си остана един вечен мираж. В който и свят да съм, винаги ще я нося като ранена птица в сърцето си." (Никола Манев)
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59 Профил на half truth
  half truth
  Рейтинг: 1755 Неутрално

  Снимката на интервюто във ФАЦ, публикувана от автора в Туитър, е отвратително лоша, почти нищо не се чете.
  До коментар [#52] от "Мария":

  ББ не твърди че снимката е фалшива!
  Той се оплаква от шпионаж. Някой му бил подхвърлил пари, злато, оръжие и жена в спалнята, за да го злепостави.

 60. 60 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2100 Неутрално

  Борисов обвинява за провала си кагебистите, Тръмп пък - комунистите. Нищо ,че "тънка червена линия" ги свързва с Москва.

 61. 61 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 1438 Неутрално

  До коментар [#36] от "nema_labavo":

  Слаб 2.
  Седни си.
  Почини си малко до поправителния (следващия сеанс на тиквата).

 62. 62 Профил на putinxujlo
  putinxujlo
  Рейтинг: 2512 Неутрално

  До коментар [#53] от "uvtest":

  Плащаш ми пътни и дневни и отивам.Имаме ли сделка?
  ▪️▪️▪️▪️▪️▪️

  Ти нямаш пари ли? Айде бе:( Бойко толко мощно дигнал икономиката, че всеки обикновен човек, трябва да има джобни пари за тези дребни неща.

  "Чуждестранен агент"
 63. 63 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2474 Неутрално

  ":Западните лидери си купиха гласа на Тиквата срещу невиждането на онова, което прави.Найс?
  —цитат от коментар 56 на Enter_K


  Или казано с други думи.Западните лидери са купени,българите са прости,само шепата фенове на фигуранта знаят каква е истината.Така добре ли е?

 64. 64 Профил на b0b069
  b0b069
  Рейтинг: 697 Неутрално

  На шоп вяра се няма, от време оно

 65. 65 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2100 Неутрално

  Само хвърлих един поглед и се отказах да чета. Бръщолевения на един прост ,провален и уплашен индивид, напонящи тошовите бисери преди падането му от власт.

 66. 66 Профил на enter_k
  enter_k
  Рейтинг: 1438 Весело

  До коментар [#16] от "Norman Granz":

  Да знайш, че тоя много работи.
  Мно-оо-го работи!
  ...ама не му спори.

 67. 67 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2474 Неутрално

  До коментар [#58] от "Храбър":

  Пред кое общество?Това което вече 10 години ,на всякакви избори/без един/,гласува за Боко и ГЕРБ?Или пред обществото,което не подкрепи метежа и остави кресливата групичка радевчета сами да мятат яйца и зарзават?

 68. 68 Профил на themtrx
  themtrx
  Рейтинг: 331 Неутрално

  Боко май живее в някакъв друг свят и си мисли, че всички сме там с него.

 69. 69 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 2047 Неутрално

  До коментар [#61] от "Enter_K":

  Сертифициран ли си да раздаваш оценки?

 70. 70 Профил на sfpb
  sfpb
  Рейтинг: 18 Неутрално

  Начинът,по който нашият мутропитек-министър-председател обяснява всичките извършени от него престъпления(щото те са именно такива),е цинично словоблудство...Повечето от хората не са хванати от гората и им е ясно,че Борисов ги прави на маймуни...Ако записите бяха наистина фалшифицирани,Боко щеше да изрине цялата държава,за да намери виновните...Но той само мълчи и ръси глупости от типа на това,че Радев бил виновен,че го снимал с дрон и му бил пратил някаква дама,която да го натопи и да го нащрака...То ако не беше тъжно,щеше да е смешно...Представяте ли си всички нормални хора в Европа какво са си помислили след подобни неандерталски,идиотски обяснения от българския премиер...Ако беше някой европейски политик на мястото на Борисов,досега да е в ареста...

 71. 71 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  А най-лошото у този предател е фактът, че изобщо не му пука за България и нейното бъдеще.Такава е школата на комунистите. Възпитава предатели към родината и слуги на чужди господари. Само като им погледне човек договорите, които са сключвали с Руски фирми, човек остава с впечатление, че от наша страна са приговаряли не българи, а руски слуги и подлоги!
  —цитат от коментар 45 на Храбър


  Добра характеристика на Радев си направил!

  Борисов е друга бира, тези от Алгемайне са гемайн! Мейнстрийм, търсят сенсацията, истината не ги интересува!

 72. 72 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 466 Весело

  Тоя, пък! Баце, за*би жените, кажи кюлчетата откъде са и еврата. Дай за жената, само ако твърдиш, че тя ги е внесла... и изнесла,... че се размечтах да видя къде ги е скрила...

 73. 73 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#15] от "samoedin":Бойкикев е виновен само в това,че аФтентичните гледат НС изпод опашката.Що касае Черепа.Нали вие му вярвахте,както децата вярват в дядо Коледа,че ще представи доказателства за корупция на властта?Какво стана,чакате ли още?
  —цитат от коментар 27 на uvtest


  Надат се много, ама Черепа ги лъга, щото такива доказателства НЯМА!

 74. 74 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3859 Неутрално

  До коментар [#70] от "SFPB":

  “Ако записите бяха наистина фалшифицирани,Боко щеше да изрине цялата държава,за да намери виновните...Но той само мълчи и ръси глупости от типа на това,че Радев бил виновен,че го снимал с дрон и му бил пратил някаква дама,която да го натопи и да го нащрака...”

  Както е писала една участничка по-горе, този просташки водевил минава само пред оредяващите чиърлидъри на човека от СИК.

  Освен ако не са служебно ангажирани да маркират присъствие във форума, защото и те едва ли са в такава степен видиотени, за да вярват искрено глупостите, които пишат.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 75. 75 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 1150 Неутрално

  Аз по-жалък и лъжлив премиер в новата история на страната не помня. От 1878г. насам.

  https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
 76. 76 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  Иначе интервюто е порредната гигантска излагация на Тъпия!
  —цитат от коментар 1 на klimentm


  Зависи от гледната точка, гладните за власт виждат едно, ние нормалните избиратели друго! Това със снимките и кюлчето дори деца няма да го вярват, ама вие се правите, че е истина! Не е, мероприятие е и до сега нямаше никакъв успех, освен във форумите де, служи ви като дежурната опорка.

 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 78. 78 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3850 Неутрално

  До коментар [#7] от "Роси":

  ,,... всичко друго е пълен хаос в държавата. Ти направо я срина. ...,,

  И тази срината от Борисов държава я приемат в чакалнята хи хи

 79. 79 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 2047 Весело

  Аз по-жалък и лъжлив премиер в новата история на страната не помня. От 1878г. насам.
  —цитат от коментар 75 на Пипера е много лют


  Нормално е да се забравя, при такова дълголетие :))

 80. 80 Профил на buljubei
  buljubei
  Рейтинг: 574 Неутрално

  Гледам лилавите червенотиквеничковчета нещо са изпаднали в полюция. Гаче Борисов си е признал нещо от техните фантазии.
  Чета текста - ми няма такова нещо.
  Колко малко им трябва на завалийките, ей :)
  Половин крилце на муха - и веднага правят слон.
  То, какво им остана на клетите теменужки?
  Нека квичат - и те са хора.

 81. 81 Профил на angeles
  angeles
  Рейтинг: 1142 Весело

  До коментар [#59] от "half truth": С две думи,кой ми ..а в гащите?

 82. 82 Профил на m G
  m G
  Рейтинг: 8 Неутрално

  истината е че дори пачките да не са на винету те са оставени от негови хора. нормални хора работещи за заплата не могат да оставят кюлчета със злато просто не разполагат с такова. това са кражби мафия корупция, това са близкия кръг на буда това са хората с които е напълнил държавата мутри депутати министри и тн. неговите приятели..

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 84. 84 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1435 Весело

  и от толкоз харизма накрая на кози ли мина... Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят

 85. 85 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Първото усещане, което тази статия предизвиква, е усещането за нечистоплътност. За изключителна душевна нечистоплътност на автора. Второто - за нещо познато. Позната е формата - това е класическата форма на донос. Третото - за неправдоподобност. Начинът, по който информацията се ПРЕпредава, говори за ДУШЕВНАТА НИЗОСТ НА "ЖУРНАЛИСТА".

  По социалистическо редовно ме викаха при партийния секретар, който, кой знае по каква логика, имаше административна власт и върху безпартийните, за да ми четат писани срещу мен доноси. Когато обръщах внимание, че написаното е неправдоподобно до абсурд, че не просто не съм правил или дори помислял да правя подобно нещо, и че във времето, за което става дума, аз просто няма как да съм бил на мястото на събитието, гаднявката пускаше отвратителната си усмивка, и започваше винаги един и същ речитатив: "Да, ама хората говорят бе.... защо говорят"...

  Та - дъртите въртигъзници очевидно са са си отгледали достойни млади наследници...

 86. 86 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Професия, при която се ровиш в боклуците, за да изровиш нещо мръсничко за някого...
  Пфу! Ама че отврат! Има ли нещо по-жалко от човек, решил да си изкарва хляба по този начин! Да просиш пред централна гара едва ли е толкова унизително!

 87. 87 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2032 Неутрално

  Чакайте сега!
  Как мислите че трябва да изглежда премиера на България?
  Да прилича или не на мутра?
  Да е крадлив или не?
  Да е образован? Или да има диплома от службите?
  Да има здрав морал и здраво семейство?
  И какъв премиер ще е отражение на българското общество?
  И за какъв премиер би гласувал българския избирател?
  Още ли мислите че Бойко не е точния премиер?

 88. 88 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  Чакайте сега!Как мислите че трябва да изглежда премиера на България?Да прилича или не на мутра?Да е крадлив или не?Да е образован? Или да има диплома от службите?Да има здрав морал и здраво семейство?И какъв премиер ще е отражение на българското общество?И за какъв премиер би гласувал българския избирател?Още ли мислите че Бойко не е точния премиер?
  —цитат от коментар 87 на Таралеж


  Борисов е точният премиер за България, след като от 11 години БСП е опозиция, а подводниците им като ДъБъ, Маямата и други маргинали не са в парламента!

  Дън Сяо Пин беше казал, че не е важно как изглежда една котка, важното е да хваща мишки!

  И мишките сте вие господине!

 89. 89 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1103 Весело

  Снимката на интервюто във ФАЦ, публикувана от автора в Туитър, е отвратително лоша, почти нищо не се чете. До коментар [#52] от "Мария":ББ не твърди че снимката е фалшива!Той се оплаква от шпионаж. Някой му бил подхвърлил пари, злато, оръжие и жена в спалнята, за да го злепостави.
  —цитат от коментар 59 на half truth


  Леко ме е гнус да цитирам твой коментар (спомени от миналото, като пишеше с друг ник) ама ...за протокола:

  1. боко е прав в твърдението си че са му спретнали компромати по КГБейски формат!

  2. Някой нормален вЕрва ли че коджа ми ти премиер (и биФша мутра) държи в чекмеджето пачки евраци и кюлчета злато?!? Това след като има каса/сейф в стаята/на други места в резиденцията?!?

  3. ТОВА ПИТАХ ПОНЕ 20 ПЪТИ ДО СЕГА, НИКОЙ НЕ ОТГОВОРИ КОНКРЕТЕН ОТГОВОР:

  -90% от хората "са десняци", предполагам боко също. Я един десняк да постави детски патлак както беше в снимките, и да каже дали му е било удобно да го постави така. И ОЩЕ по важно-дали му е удобно на "десняк" да ползва патлака легнал?

  4. Ама на дамите посещавали боко не им проверявали чантите?!? 'Ми пропуск в процедурите на НСО (мое лично мнение). Или те са били проверявани (има проверки и без ръчно тарашене), ама резултатите са..."известни САМО на определени другари".

  5. И да, кюлче ИСТИНСКО злато/друг метал/ДОРИ швейцарско ножче изглеждат различно от подобни шоколадени кюлчета на екрана на магнометъра и цвърчи различно!

  От личен опит-шоколадови "монети" завити в станиол цвърчат различно от десетина реални малки металически монети в джоба като се минава през секюрити'портите по летищата!
  ---------
  До коментар [#70] от "SFPB":“Ако записите бяха наистина фалшифицирани,Боко щеше да изрине цялата държава,за да намери виновните......
  —цитат от коментар 74 на Norman Granz


  Бих добавил и нещо за снимките, 'ма нейсе.

  Пропускаш варианта че който му е спретнал тези неща го държи за топките, и владее "службите", та всяко разследване би било компрометирано по дефолт.


  До коментар [#74] от "Norman Granz":

  ------

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 90. 90 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 466 Весело

  Баце, дай жената дето пренесе кюлчетата, че садо-мазо егото ми изправи исполински ръст! Мани кюлчетата, ами еврата как е пренесла си е мистика. Требе да я направим шеф на БНБ. Два пъти да иде до ЕЦБ-то и сме платили дълга. Не я крий, Баце! Рейтингът ни ще подскочи до небето. После ще благодарим на Радев, че точно нея ти е пратил.

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 92 Профил на swy46682091
  swy46682091
  Рейтинг: 404 Неутрално

  Щеше да е много по-ефектно, ако в чекмеджето освен злато и евро имаше и рубли (преводни) и криптовалута.

  Ако ще е гарга, да е рошава.

 93. 93 Профил на parcaleste
  parcaleste
  Рейтинг: 958 Неутрално

  Лицето на българския парламент.

  Тотален клоун.

 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 95. 95
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 97. 97 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2419 Неутрално

  На германските клишета и наивитет, Боко противопоставя балкански тарикатлъци и простотия.

 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 99. 99 Профил на Chung Kuo
  Chung Kuo
  Рейтинг: 258 Неутрално

  Не ме интересува истинноста на непроверяеми твърдения и компромати. Просто се чудя на българският късмет - как един читав премиер и едно читаво правителство нямаме през това хилядолетие? Дали е начетеният, но зверски корумпиран, ДС-зависим Орешарски, или пък агента на ДС “цар” Симеон 2 (нарочно с арабска цифра), или триглавата ДС-ламя и накрая тъповатата, лоена ДС+СИК топка Борисов - начело на държавата са винаги обвързани с ДС и съпътстващата мафия личности. Дали е късмет или “прехода” е просто фиктивен ПР за радост на масите, или по-скоро, за радост на гасударите в Маскве, нека всеки да прецени сам.

 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK