Да гласуваш? Да се ваксинираш? Какво прави човека добър член на обществото

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (115)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2546 Неутрално

  Българинът гласува че някой принц да му вдигне пенсийката.
  Не слага ваксини щото леля Мара не е сложила.
  Ходи на църква щото кой знае ако има някой отгоре да го тури в рая/Ада.
  Не го е еня за климатични промени, да му мислят внуците.
  Да не се мине, и да не настине!
  Внимателно с течението и със студените питиета!
  Винаги с два ката дрехи повече от колкото трябва!
  🎖🎖🎖

 2. 2 Профил на Ан Он
  Ан Он
  Рейтинг: 2886 Неутрално

  >Ваксиниране срещу коронавируса
  >Включване в демонстрации по въпроси, които анкетираните смятат за важни

  Възниква интересния въпрос - сега тези другари добри членове ли са на обществото или лоши ?

  https://www.facebook.com/bezlogosite/videos/5639107599468644

  https://www.facebook.com/bezlogosite/videos/3297864967196739

  કટાક્ષ
 3. 3 Профил на yhc561134426
  yhc561134426
  Рейтинг: 9 Неутрално

  Thanks for the update and quick reply. I'll be sure to keep an eye on this thread.

  https://www.mymilestonecard.top/

 4. 4 Профил на trollhunter
  trollhunter
  Рейтинг: 3661 Неутрално

  Абсурдни нелепици. Първо започнете със Златното правило и да не създавате още проблеми като мятате бензин в огъня, а вие точно това правите.

  Ходенето на религиозни служби? Самостоятелното и критично мислене ще трябва да е първият компонент на това цялото упражнение, което ни води към този абсурден списък.

  1) Самостоятелни и критично мислене. Априори това значи отхвърляне на конформизма и матричното блеене по филма Матрицата.
  2) Спазване на Златното правило;
  3) Взимане на решение на база информираност и мъдрост;
  4) Без тези трите всякакво образование и участие в избори са пълен абсурд. Виждаме какви тъпотии твърдят плоскоземците и комунистите.

  Първото не се дава даром, което автоматично отхвърля захаросаните версии какво значи демокрация и равенство.

  Комунизмът е кървава религия, която е избила поне 200 милиона от 1917 година.Повече по въпроса четете тук: https://knizhen-pazar.net/offsale_products/books/1764162-chernata-kniga-na-komunizma-chast-1-2 Не ми вярвате? Тогава погледнете знамената и флаговете? Не стига ли? Тогава от мен да знаете, че мавзолея на ленин е копие на древноегипетски погребения. А ако не знаете фараоните са полубогове, които са били наследници на древноегипетските богове. Според западните комунисти и отричащите очевидното всички от Маркс през Ленин, Сталин, та чак до Путин били "нацисти" и "фашисти".
 5. 5 Профил на ZZ Top
  ZZ Top
  Рейтинг: 657 Весело

  Българинът гласува че някой принц да му вдигне пенсийката.Не слага ваксини щото леля Мара не е сложила.Ходи на църква щото кой знае ако има някой отгоре да го тури в рая/Ада.Не го е еня за климатични промени, да му мислят внуците.Да не се мине, и да не настине!Внимателно с течението и със студените питиета!Винаги с два ката дрехи повече от колкото трябва!🎖🎖🎖
  —цитат от коментар 1 на Таралеж


  Ами за КАКВО друго да гласува?! Всеки търси МАТЕРИАЛНОТО, сега! Капитализъм. Прочети Дядо Маркс!

  Gimme All Your Lovin' https://youtu.be/Ae829mFAGGE
 6. 6 Профил на stenlyaka
  stenlyaka
  Рейтинг: 3119 Неутрално

  Повечето хора в развитите икономики смятат, че гласуването, предприемането на стъпки за намаляване на климатичните промени и ваксинирането срещу COVID-19 правят един човек добър член на обществото.
  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  Спрямо коя година ?
  А, подобна анкета не е правена преди ?Или не я показвате ?
  Ясно .

  Assumption is the mother of all failures .
 7. 7 Профил на ptn39696176
  ptn39696176
  Рейтинг: 115 Неутрално

  Изборите са манипулируеми, а ваксините - експериментални... Демек- нито едно от тия двете не прави българския селенин по-добър гражданин... По- добър гражданин се става като знаеш интересите си, добиеш национално самосъзнание и научиш гражданските си права и ги защитаваш дори с цената на живота си!!!

 8. 8 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2756 Неутрално

  Добър за кое общество? За тукашното на което са дадени права да псува и обижда наред? Или за онова хвърлящо карантии по площадите? Или обществото на пребоядисаните доносници и прокурори? Или всички описани са едно също имащо се за "общество"?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 9. 9 Профил на Mushichka
  Mushichka
  Рейтинг: 536 Неутрално

  Като изключим религиозните въпроси, които за Ганя също са без особено значение (въпреки че се бие в гърдите колко е православен, а всъщност допитването му до гадателки, ясновидки, и пр. са езически обичаи отпреди Христа), нашият редови плебей е пълно отрицание на тези важни за модерните общества въпроси, като: да си граждански активен, да отсяваш информацията на базата на логиката, да не попадаш в клопката на конспиративното мислене, което замъглява мозъка със съмнения за всичко и превръщащ човек в мнителен екземпляр, който не може да оцени това, че живее в най-цивилизованото и прогресивно време в човешката история, да гласува по съвест а не по брой кебапчета, да пази природата чиста, да уважава хората и съставя мнение за тях на базата на коефициента им на полезно действие, а не заради сексуална ориентация, раса, пол или политически възгледи в рамките на демокрацията, да се ваксинира - да, защото отричането на ваксините когато са те наблъскали преди 50 години с БЦЖ е като да отричаш айфон или андроид в полза на телефоните с шайби от едно време, и т.н. и т.н... Всичко това, обаче, е на противоположното мнение на мнозинството от "българите" (слагам националността в кавички, защото идеите на Ботев, Левски, и останалите просветени българи за "чиста и свята република" нямат нищо общо със съвременната десетилетно чалгаризирана плява). Какво следва оттук нататък? Бойко Хелоуина, Доган, Курнеели, Копейкин и останалая долнопробна и крадлива сволоч ще продължат да решават нещата в България. Тъпоъгълният плебс ще продължи да гласува за който му кажат кебапчетата, и напълно ще заслужи съдбата, която ще бъде, след като си тръгнат и последните нормални и интелигентни хора, да се маргинализира по пътя на деволюцията до качването обратно на клона, и в следствие на националния провал страната ще спре да съществува, вероятно още до края на века, ако не и по-рано. Този процес е необратим не само заради доброволното затъпяване, но и заради демографската катастрофа, докарала интелектуалния потенциал на генофонда под екзистенц минимума на едно общество да функционира нормално. Колкото и жестоко да звучи, единствения шанс за България е да се появи щам на Ковид или друга болест, който да покоси най-лумпенизираната част от населението, случайно или не събираща на едно място антиваксъри, проколхозници, ксенофоби, хомофоби, чалгаро-фенове на мутрата и т.н. с което малко да се облагороди тоталното замърсеното от мафиотския преход съзнание на българина. Да се надяваме че ще се появи, защото това е единствения шанс тази страна да се изчисти от плявата, която не е 80% а много повече, като включвим и негласуващите.

 10. 10 Профил на Viper_c
  Viper_c
  Рейтинг: 290 Неутрално

  С други думи, трябва да си послушна овца, която няма нищо напротив да бъде доена, стигана и да, ваксинирана. Но обществото е най-важно! В името на народа! Да живее КомунизъмО и международното положение! Няма толкова тъпи списвачи, ама в България такъв ни е матреала...

  Комунист и на некролог да го видиш - пак му удари шамар!
 11. 11 Профил на mitakadm
  mitakadm
  Рейтинг: 430 Неутрално

  По тези критерии аз съм един много лош член на обществото. Утре може да ме обявата дори за терорист.

  Колкото повече - толкова повече
 12. 12 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3908 Весело

  До коментар [#11] от "mitakadm":

  Що не врътнеш един тест за интелигентност, може да се окаже, че проблемът е другаде...

  Едно от последните изпълнения, може би и последното, на един човек, един от най-великите в цялата човешка история, въобще: https://www.youtube.com/watch?v=rxxHvW0oNpU&ab_channel=Olympics
 13. 13 Профил на uay351148000
  uay351148000
  Рейтинг: 24 Неутрално

  Да си добър гражданин означава да не противоречиш на статуквото и да не протестираш.
  Затова Сталин е казал "няма човек -няма проблем"
  Затова и трябва да се ваксинирате.


  https://www.twitter.com/EricMMatheny/status/1596151024318025729

 14. 14 Профил на Vøxy
  Vøxy
  Рейтинг: 526 Неутрално

  Пропуснали сте - Добър член в комунистическото общество.
  Изброените глупости са за овце, по-горе правилно са ви казали - самостоятелно критично мислене, повишаване на интелигентността, образоваността, рационалност, по-малко емоция при взимане на решенията и повече информираност.... но тези неща са изключително вредни за овчарите, че вземе овцете им да ги зарежат.

 15. 15 Профил на klecho
  klecho
  Рейтинг: 1266 Неутрално

  Смешен списък, обслужващ конюнктурните интереси на някоя лицемерна клика. Ето моя:

  1. Да допринасяш за себе си и близките си с честен труд или предприемачество и да не разчиташ на помощи.
  2. Ако някога ти се помогне,(без значение кой- приятел, близък, държавата) да върнеш помощта с лихвите.
  3. Да знаеш, че твоите деца са си твой проблем и да не очакваш данъкоплатецът да ти го гледа. Никой не ти е светил, когато си ги правил.
  4. Да се противопоставяш на всякакви опити за ограничаване на фундаментални права, без значение подкакво оправдание. Да саботираш подобни опити и да го връщаш тъпкано на всички, осмелили се да нарушат правата ти.
  5. Да мислиш- не си струва да разрушиш къщичката си, за да вкараш в политиката безмозъчни, арогантни, мързеливи и крадливи хора.
  6. Да пазиш, съхраняваш (консервираш) онова което не си построил ти, но ти е дадена възможност да го ползваш и да му се наслаждаваш.

 16. 16 Профил на jazzdevil
  jazzdevil
  Рейтинг: 1936 Неутрално

  Резултатите само показват колко промити мозъци има наоколо.

 17. 17 Профил на mitakadm
  mitakadm
  Рейтинг: 430 Неутрално

  До коментар [#12] от "hamiltonf":

  Докторе, знаеш сигурно кой си прави тест за СПИН. Този който има съмнение че е заразен със СПИН. По твоите критерии за интелигентност ако си с трети бустер си направо Айнщайн. Ако в пакет гласувал за ДБ сигурно си извън скалата.

  Колкото повече - толкова повече
 18. 18 Профил на ivan_lawyer
  ivan_lawyer
  Рейтинг: 1367 Неутрално

  Един колега умря и остави сирачета, само защото се инатеше да си лекува вируса и беше непредпазлив.

  А гласуването е важно, също.

  Това са културни навици - хигиена и гражданска активност.

 19. 19 Профил на z_axis
  z_axis
  Рейтинг: 669 Неутрално

  Тежка съботна пропагандна боза с подбрани въпроси, нито един от които не е важен.

  Какви ваксини, климатични промени и протести? Най-много допринасят за обществото тези които работят и произвеждат нещо.

 20. 20 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1180 Неутрално

  Многозначителна снимка в началото на статийката - забрадена самка с наситено мургаво чаве.
  Ей това са добри членове на обществото според някои борци за скромни властови кокалчета.

  Culus capitem delit
 21. 21 Профил на Pomak
  Pomak
  Рейтинг: 655 Весело

  Дезинфекцията също е много важно. Както и дистанцията от 2 метра. Пропуснали сте ги.
  Ммммда
  Като цяло мисля , че 10-те божи заповеди трябва да станат най- малко 12. Да се включат Гласувай, и Ваксинирай се.
  Мда
  Бустерите ествствено са включени в заповедта.

 22. 22 Профил на Mushichka
  Mushichka
  Рейтинг: 536 Неутрално

  До коментар [#20] от "pag":

  Огромна е вероятността и "забрадената самка", и "чавето", да имат в пъти по-голям интелектуален потенциал от теб. Расистите по дефолт сте извращения на природата.

 23. 23 Профил на lil_alex
  lil_alex
  Рейтинг: 3049 Неутрално

  Не че нещо, но този списък е "как да бъдем добри NPC". И никой не пита дали всъщност най-доброто общество е точно това хомогенизирано, типизирано и с колективно съзнание. Има и други рецепти за човешко процъфтяване.

 24. 24 Профил на 4u4o
  4u4o
  Рейтинг: 940 Неутрално

  Аз и моето семейство повече няма да гласуваме! Парламентарната система е тотално пр33б@на! Поне в нашата страна, за другите не знам и не ме интересува.
  А дали ще ми надупчат детето с експериментални, неработещи ваксини си е лично мой избор. И ако някой насила иска да го направи, ще яде кютек. Ама много!
  Другите въпроси са за допълнят онанистичните фантазии на елита и не ме касаят.

 25. 25 Профил на Toni Bonboni
  Toni Bonboni
  Рейтинг: 445 Неутрално

  Референдум за ваксина.. що за идеотшитина. Тва да не е да си купя ли боб или не. Ако има истинска болест и науката е измислила истинска вакса за какъв референдум говорим.... либерасла работа

 26. 26 Профил на Pomak
  Pomak
  Рейтинг: 655 Весело

  Ковидя и ваксането като че ли бяха отстъпили място на Спец операцията, но в последно време са като шило в торба.
  Мда
  Където и да погледнеш, ако няма ,, новини,, за брой заразени, има новини къде няма заразени.
  Ммммда

 27. 27 Профил на 4u4o
  4u4o
  Рейтинг: 940 Неутрално

  Това не е анкета, а са изисквания към членовете на ДБ. Добре, че тия няма да помиришат власт, иначе сме загубени.

 28. 28 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  До коментар [#9] от "Mushichka":

  За да си добър член на обществото,трябва да изхвърлиш 80 % от изразите и квалификациите,които използваш.Колкото и да са ти необходими.Приеми го като приятелски съвет!

 29. 29 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3908 Весело

  До коментар [#17] от "mitakadm":

  А според муй интелигентен бг.антиваксър, това, че науката, тази през 2021-22 година, е е създала медицинско изделие със странични реакции само в 0,1% от случаите, няма никакво значение, важно е какво казват онези в "бг.мама", това че, изчезна един средноголям град в България, няма никакво значение, важно е какво казва ФБ, а пък това, че сме на второ място в целият свят по брой починали на 1 млн. жители, и гоним първото място с неподозирана амбиция, съвсем пък няма значение, важно е какво казват мънгъров и онези от "възраждане"...
  Жалка история сте...

  Едно от последните изпълнения, може би и последното, на един човек, един от най-великите в цялата човешка история, въобще: https://www.youtube.com/watch?v=rxxHvW0oNpU&ab_channel=Olympics
 30. 30 Профил на Mushichka
  Mushichka
  Рейтинг: 536 Неутрално

  До коментар [#28] от "Вячеслав Атанасов":

  Тавариш Вячеслав, тoва, че не приемаш фактите такива, каквито са, е твой собствен когнитивен проблем, свързан с причините изброени по-долу от мен. За съжаление, нямам приятелски съвет за теб, защото не знам дали и как може да ти се помогне.

 31. 31 Профил на Сара
  Сара
  Рейтинг: 991 Неутрално

  Спазването на Десетте божи заповеди от всички , управляващи включително, е демокрация. Не кради, не лъжи, не убивай, не пожелавай жената на ближния си, нито вола му, нито осела му (в съвременен вариант), почитай родитилити си, обичай ближния си, не се кланяй на кумири и идоли. Останалото е блабла, дето му лепят най-различни етикети (демокрация, базирана на правила, премълчавайки какви са те и кой ги пише) и в тяхно име водят войни!

 32. 32 Профил на lil_alex
  lil_alex
  Рейтинг: 3049 Весело

  Всъщност това, което най-силно ме отказа от ваксината: "сложи си я, за да си добър гражданин". Ми не, няма да поема негативи заради отбора, ако виждам, че отборът нещо е изглупял. Трябва да имам много добри и солидни данни за това решение, а то не е така. Да направиш нещо глупаво, само защото ще ти се пишат точки за "добър гражданин" (което с нищо не те грее) си остава глупост.

 33. 33 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 2862 Неутрално

  Това си за рубриката Суперпредозиране.
  Четейки между редовете все пак успяхме да разберем, че в САЩ 60% не смятат че ако си ваксиниран те прави добър гражданин.

 34. 34 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  До коментар [#28] от "Вячеслав Атанасов":Тавариш Вячеслав, тoва, че не приемаш фактите такива, каквито са, е твой собствен когнитивен проблем, свързан с причините изброени по-долу от мен. За съжаление, нямам приятелски съвет за теб, защото не знам дали и как може да ти се помогне.
  —цитат от коментар 30 на Mushichka


  Именно,за това говоря.Помогни на себе си!Това "Тавариш" да не би да е някакъв факт?Етикет,стикер,или нещо такова.Замърсяваш форума само.

 35. 35 Профил на Moetoime
  Moetoime
  Рейтинг: 77 Неутрално

  Българинът гласува че някой принц да му вдигне пенсийката.Не слага ваксини щото леля Мара не е сложила.Ходи на църква щото кой знае ако има някой отгоре да го тури в рая/Ада.Не го е еня за климатични промени, да му мислят внуците.Да не се мине, и да не настине!Внимателно с течението и със студените питиета!Винаги с два ката дрехи повече от колкото трябва!🎖🎖🎖
  —цитат от коментар 1 на Таралеж


  Ваксина не съм сложил защото така съм решил :) По принцип здраво мислещите може и да ме разберат...

 36. 36 Профил на proventuss
  proventuss
  Рейтинг: 566 Весело

  Добрият гражданин споделя своите кодове с другите, за да станат и те добри граждани...

  Някакви хора не са се примирили с агресор, който да потъпчи възможността на едни хора да правят собствения си избор - Просто Кире за Априлското въстание
 37. 37 Профил на Активист
  Активист
  Рейтинг: 663 Неутрално

  Освен изброените неща, без посещаването на религиозни служби, уважението към и съобразяването с правата на останалите хора, на ежедневно ниво, е важен фактор едно общество да се състои от добри членове. Отношенията едни между други, чувството за справедливост.

  Иначе и поддържането на чистота(и разделно събиране) бих добавил още, въпреки че то може и да се счита за част от борбата с климатичните промени.

  От изводите в проучването ми прави впечатление и, че въпреки повсеместния рев против мерките срещу Ковид, управляващите в изброените страни са такива, които взимат мерки. То и нямаше как да е иначе - дори противниците на мерките, когато дойдеха на власт, виждаха, ще е наложително да се предприемат и няма къде да мърдат, така че нормално. Яхването на вълната на конспирациите на противниците на мерките против Ковид си беше чиста предизборна стратегия за някои партии.

 38. 38 Профил на Прост антиваксър
  Прост антиваксър
  Рейтинг: 395 Неутрално

  трябва да си послушна овца, която няма нищо напротив да бъде доена, стигана и да, ваксинирана
  —цитат от коментар 10 на Viper_c

  Тека е. Овцата Путин и той се набоде. Мислех го за мъж, а той се оказа ПУТКА!

 39. 39 Профил на uchuden
  uchuden
  Рейтинг: 300 Неутрално

  Страхотно опции, да създадеш семейство не може да се вреди сред такива важни неща като ваксинацията и гласуването.

 40. 40 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2361 Неутрално

  Нашето народопсихологическо бреме е много тежко в това отношение. Кой не е чувал максимата "направи добро, за да изядеш лайно!" или другата "Мен животът ме е ритАл достатъчно, време е ъ ринте некой друг около мене!". И не само да я е чул, ами да я е припознал като собствено житейско Верую? Миналия уикенд ни звъни познато сейенство и иска съвет какво да прави: канализацията се е запушила, от тоалетните на партера връща вода. Трябвало съседът Х да си отключи мазето, за да отпушат. Той обаче, като разбрал от първото позвъняване за какво го молят, първо обещал "само да се върна от работа", петък вечерта си изключил телефона, а събота им вдигнал и отговорил, че е заминал да зазимява вилата и ще се върне чак понеделник. Свързах го с друг познат, който е минал през подобен случай и той му обясни как се влиза по необходимост. В момента, в който му казали, че са викнали ключар, направили са опис и фирмата работи, онзи долетял от вилата за един час, нахлул запъхтян, вдигнал луд скандал, а после се залепил цялото време да гледа в ръцете, да не би да му изчезне някой буркан с туршия и празния кашон от микровълновата фурна.

  „Слушай ко ша ти кажа, уа! Човека сий направил частна митница на КПП-то, 10 години хероина за Ивропа й минавал приз ньего. И сига ко, ша са остави на някой си Киро да доди от Канада и да му я затвори? Как ша стани тази работа, то са иска мозък да помислиш малко! Нье само Киро ша падни, ами и кака ти Урсула ша падни, хъ-хъ-хъ! "
 41. 41 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1978 Неутрално

  На кой му пука? Понеже традиционните религии издишат при цивилизованите хора, се измислят нови религии - климатична неутралност, правилно хранене, здравословен живот,

 42. 42 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Дезинфекцията също е много важно. Както и дистанцията от 2 метра. Пропуснали сте ги.
  —цитат от коментар 21 на Pomak

  То само туй да беше. Нищо не видях за правата на гендерите.
  Тея анкети всичките са с цел да се види какво е запомнил матряла от агитпропа къде върви по медиите. После политиците земат резултата и викат "Ами ето какво вълнува народа - там ше действаме"
  Ако решат да направят експеримент - от Нова година пускаме за една година всичкия агитпроп наопъки, отсега ловя бас какви ше са резултатите от следващата анкета "всички затоплисти в затвора, Ваксинираните в лагери (при случай на ваксиниран затоплист къде да иде решава районният комитет) , Путин - страж на мира и Баща на народите"

 43. 43 Профил на 4u4o
  4u4o
  Рейтинг: 940 Неутрално

  До коментар [#17] от "mitakadm":А според муй интелигентен бг.антиваксър, това, че науката, тази през 2021-22 година, е е създала медицинско изделие със странични реакции само в 0,1% от случаите, няма никакво значение, важно е какво казват онези в "бг.мама", това че, изчезна един средноголям град в България, няма никакво значение, важно е какво казва ФБ, а пък това, че сме на второ място в целият свят по брой починали на 1 млн. жители, и гоним първото място с неподозирана амбиция, съвсем пък няма значение, важно е какво казват мънгъров и онези от "възраждане"...Жалка история сте...
  —цитат от коментар 29 на hamiltonf

  Проблема ви е, че виждате пораженията от ковид, но не виждате колко хиляди българи бяха избити от медицинската мафия. Удобно пропускате, че хората бяха заключвани, вързвани, принуждавани да сер@ат на столове с дупки, с дни никой не влизаше при тях, слагаха им китайските вентилатори на Пеевски и какви ли още не гадости. Само и само да се източи някой лев по ковид пътеката.
  Как да ви вярваме на данните, на думите?! То добре пак, че не се дигна народа да ви избие.

 44. 44 Профил на ryk511146816
  ryk511146816
  Рейтинг: 1208 Весело

  Bee.....beeee........beeeeeeeeee

 45. 45 Профил на Mushichka
  Mushichka
  Рейтинг: 536 Неутрално

  До коментар [#34] от "Вячеслав Атанасов":

  Не, думата "тавариш" олицетворява сиромашкият ти начин на мислене. Мислене, което не анализира фактите, които съм посочил, а как съм ги посочил. Всеки си има стилистика, но това не променя нещата такива, каквито са. И ако за теб стилистиката е по-важна от фактите, се доказваш като едно дребнаво човече, именно затова казвам че ти е сиромашко мисленето. И няма как едно дребнаво човече, през призмата на това сиромашко мислене, да се определя като инстанцията, която решава кой замърсява форума и кой не. Разбра ли ме по-добре, тавариш Вячеслав?

 46. 46 Профил на Громя ваксъри като Простия Антиваксър
  Громя ваксъри като Простия Антиваксър
  Рейтинг: 685 Неутрално

  Добре, че не правя нищо от тези неща, най-обичам когато Ежко, Селинджъра и БЛМ реват и псуват наред хората.

  Тежко ли ви е, че не се ваксинираме и сме живи бе?

 47. 47 Профил на Ан Он
  Ан Он
  Рейтинг: 2886 Неутрално

  До коментар [#29] от "hamiltonf":

  > това, че науката, тази през 2021-22 година, е е
  > създала медицинско изделие със странични реакции само в 0,1%

  Проблемът не е в медицинското изделие, то си има своето приложение.

  Проблемът е че искат с него да набоцкват задължително през 3 месеца всички човешки същества на възраст 6 месеца.

  За да 'спасят' потенциалните жертви на Заразата, чиято средна възраст в нормалния свят е над 85 години.

  https://www.statista.com/statistics/1107913/number-of-coronavirus-deaths-in-sweden-by-age-groups/

  Ако си застрашен - ваксинирай се. Ако се притесняваш - ваксинирай се. Но остави нормалните хора на мира.

  કટાક્ષ
 48. 48 Профил на Громя ваксъри като Простия Антиваксър
  Громя ваксъри като Простия Антиваксър
  Рейтинг: 685 Неутрално

  До коментар [#29] от "hamiltonf":

  Най-искрено ти желая ти да си в тези 0.1 %, БЛМ ;)

 49. 49 Профил на Прост антиваксър
  Прост антиваксър
  Рейтинг: 395 Неутрално

  не виждате колко хиляди българи бяха избити от медицинската мафия
  —цитат от коментар 43 на 4u4o

  Тека е. Гледай и данните на руската медицинска мафия. Бигфарма е страшна, но най-страшна е Росбигфарма. Путин държи 70% от нея. Прави трилиони. После ги харчи за некви мостове.
  Въобще Путин ме разочарова. Може ли да е с бустер!!?? Как може да е толкова страхлив???

 50. 50 Профил на Ан Он
  Ан Он
  Рейтинг: 2886 Неутрално

  До коментар [#32] от "lil_alex":

  > Всъщност това, което най-силно ме отказа от ваксината:
  > "сложи си я, за да си добър гражданин".

  Няма "сложи си я". Има "слагай си я на всеки 6 месеца".

  કટાક્ષ
 51. 51 Профил на Прост антиваксър
  Прост антиваксър
  Рейтинг: 395 Неутрално

  До коментар [#46] от "Прост Ваксър":

  Как ше се ваксинираш бе, ти малоумен ли си? Нема такъв тъпанар като тебе!

 52. 52 Профил на lil_alex
  lil_alex
  Рейтинг: 3049 Неутрално

  Между другото, именно общество с този тип правила е най-големият развъдник за психопати. Тъпите, но хитри си намират ниша, окопават се и уж са супер добри граждани, а дърпат нещата назад. Обратно, може човек да не е изобщо добър гражданин, а да направи много позитивни неща.

  Защото да си добър гражданин значи да пееш в хора, дори да е деструктивно. Всички знаем каква огромна, унищожителна сила има в конформизма.

  Номерът е не да си добър гражданин, а добре развита човешка личност. В тази посока няма дискусия, всички се приемат както са, без корекция и подобряване, само да спазват правилата тип детска градина.

  Впрочем в детската градина се вижда кои са първите психопати, които са тъпи, ама ползват системата.

 53. 53 Профил на Ivan Georgiev
  Ivan Georgiev
  Рейтинг: 412 Неутрално

  Само да попитам колко пъти трябва да се ваксинирам срещу корона, че да съм "добър" член 1-3-5 или 10.. да е.... сякаш няма други неща за който човек трябва да се ваксинира.

 54. 54 Профил на Прост антиваксър
  Прост антиваксър
  Рейтинг: 395 Неутрално

  да си добър гражданин значи да пееш в хора, дори да е деструктивно
  —цитат от коментар 52 на lil_alex

  Абе и си прав и не си. Ей го Путин пее в хора, обаче Спутник му действа деструктивно на сфинктера и сега не може да стои прав, щото се изпуска.
  Е сега как с памперс да води мужиците в борбата с еврогейовете? М??

 55. 55 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  До коментар [#34] от "Вячеслав Атанасов":Не, думата "тавариш" олицетворява сиромашкият ти начин на мислене. Мислене, което не анализира фактите, които съм посочил, а как съм ги посочил. Всеки си има стилистика, но това не променя нещата такива, каквито са. И ако за теб стилистиката е по-важна от фактите, се доказваш като едно дребнаво човече, именно затова казвам че ти е сиромашко мисленето. И няма как едно дребнаво човече, през призмата на това сиромашко мислене, да се определя като инстанцията, която решава кой замърсява форума и кой не. Разбра ли ме по-добре, тавариш Вячеслав?
  —цитат от коментар 45 на Mushichka


  Разбрах те.През цялото време те разбирам.Все пак,посъветвах те нещо,което да ти е от полза.Ти си решаваш какво ще правиш нататък.Не е моя работа.

 56. 56 Профил на Прост антиваксър
  Прост антиваксър
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Само да попитам колко пъти трябва да се ваксинирам срещу корона
  —цитат от коментар 53 на Ivan Georgiev

  Гледаш колко пъти Путин и Тръмп са ваксинирани (3 пъти) и правиш същото.
  Мисли малко.

 57. 57 Профил на Mushichka
  Mushichka
  Рейтинг: 536 Неутрално

  До коментар [#55] от "Вячеслав Атанасов":

  Именно - не е твоя работа. Гледай си собствената паница и при дискусия се съсредоточи върху фактологията. Стилистиката е личен избор.

 58. 58 Профил на Хюго Босов
  Хюго Босов
  Рейтинг: 1734 Неутрално

  Защо на снимката е небългарка, а някаква зачулена?

 59. 59 Профил на whitemare
  whitemare
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  Като гледам тук сме се събрали най-образцовите членове на обществото. Мбуахахаахаа

  Фильо и Фобьо са двама неграмотни, комплексирани и прости близнаци
 60. 60 Профил на Mushichka
  Mushichka
  Рейтинг: 536 Неутрално

  До коментар [#58] от "Хюго Босов":

  За да провокира първосигналната реакция на разни комплексирани расистчета.

 61. 61 Профил на Активист
  Активист
  Рейтинг: 663 Неутрално

  До коментар [#7] от "ptn39696176":

  "По- добър гражданин се става като знаеш интересите си, добиеш национално самосъзнание и научиш гражданските си права и ги защитаваш дори с цената на живота си!!!"

  За националното самосъзнание не съм много съгласен. Не смятам, че е кой знае колко необходимо. Както и не бих платил чак такава цена в днешно време - сменям обществото с друго.

 62. 62 Профил на Batezuzi
  Batezuzi
  Рейтинг: 1505 Неутрално

  Ха ха. Не видях някъде да пише плащане на данъци, спазване на законите, ненамеса в свободите на другите

 63. 63 Профил на Todor Kitov
  Todor Kitov
  Рейтинг: 71 Неутрално

  "Тавариш" да не би да е някакъв факт? Етикет, стикер, или нещо такова
  —цитат от коментар 34 на Вячеслав Атанасов

  "Тавариш" викаме на путински тролове като тебе.

 64. 64 Профил на RUSE
  RUSE
  Рейтинг: 556 Неутрално

  Добър член на обществото днес в България означава да излезем на улицата и да изметем тия крадци от ГЕРБ, ДПС и БСП, които пак се гласят лесно да ни крадат и да вкарат мръсните мари отново навсякъде в урните. Аман от тия крадци, но аман и от водачите от ДБ и ПП. Защо спряха протестите и какво още правят в Народното Събрание. Как така не виждат, че това, което обединява ГЕРБ, ДПС и БСП е контролът върху купените от тях гласове - не само недействителните гласове. Купуващите гласове крадат пари от обществени поръчки и корупция и част от тях използват за купуване на гласове по изборите. Обаче при машините циганите си вземат парите и обещанат да гласуват за купувачите - контрол няма как да има Да ама броя на гласовете не излизат. Затова купувачите намалиха еднократните даваните суми. Циганите си вземат парите и гласуват за когото си искат. Затова мафията направи анализ и според нея единствената възможност е да върнат хартиената бюлетина. Така предваритерно попълнена бюлетина се дава на гласоподавателя, когато той гласува връща празна бюлетина от тъмната стаичка и тогава си получава парите от брокера. Така мафията като си плати на брокерите за 100 000 гласа - получава срещу откраднатите от България пари 100 000 гласа. Единствено Арман Бабикян схвана, ме тази коалиция не е коалиция просто на хартиената бюлетина или на производството на недействителни бюлетини, а е коалиция на крадците и корупцията. Жалко, че водачите на ДСБ и ПП не обясниха на хората, че това е основната цел, която събра отделните клонове на българската мафия. Изобощо борците срещу мафията трябва отново да сме на улицата, а негламотните ни водачи дето си мислят, че са станали лидери, трябва да освобобят местата си щото нито знаят, нито могат, нито могат да се ориентират. Трябваше отдавна да помолят единственият стратег, който беше смачкал муцуната на мафия та - Иван Костов, да ги приеме и да ги научи. Защото съвсем скоро ще ходим на убицата с камъни в джобовете. А на мафията ще им кажа стига сте давали за пример решението на германския конституционен, или на САЩ... Къде по света се купуват гласове - в САЩ, в Германия или някъде в Европа. Техните решения са според техните проблеми. Нашата мафия се пази от нашата полиция и от нашата прокуратура. Единствената защите бяха машините.

  не съм избягал
 65. 65 Профил на Pomak
  Pomak
  Рейтинг: 655 Весело

  До коментар [#58] от "Хюго Босов":
  Защо на снимката е небългарка, а някаква зачулена

  Ммммда
  Така изглежда бъдещият послушен ( съзнателен) европеец.

 66. 66 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3908 Весело

  До коментар [#43] от "4u4o":

  Проблемът е, че родните олигофрен антиваксъри продължават да плющят повърни по адрес на ваксини, сами си говорят, сами си отговарят, и то без никой да агитира, примерно с "ваксинирай се", сами са си, като идиоти, докато на Запад, например във Великобритания, Франция, Испания, Нидерландия и т. н., никой, ама никой дори не се сеща, за да коментира някакви ваксини, хората отдааавна забравиха дори, че са се ваксинирали, живеят си живота. Това е разликата между профанизираното ФБ бг общество и нормалните такива.

  Едно от последните изпълнения, може би и последното, на един човек, един от най-великите в цялата човешка история, въобще: https://www.youtube.com/watch?v=rxxHvW0oNpU&ab_channel=Olympics
 67. 67 Профил на Pomak
  Pomak
  Рейтинг: 655 Весело

  До коментар [#64] от "RUSE":
  Добър член на обществото днес в България означава да излезем на улицата и да изметем тия крадци от ГЕРБ, ДПС и БСП

  Ммммда
  Викаш да оставим само ДаеБъ и ПП.
  Мда

 68. 68 Профил на lil_alex
  lil_alex
  Рейтинг: 3049 Неутрално

  Тия дни ми попадна още по-интересна дискусия за добър член на обществото: такъв, който дори в затвора, докато чака екзекуция, е щастлив, защото революцията не става без жертви и всеки трябва да даде своето.

  Аз лично смятам, че "добър член на обществото" трябва да изчезне като понятие, защото така даваме на всякакви психопати с големи планове да юркат хората. А като погледна историята, доста от революционните идеи идват от какви ли не шизофреници и луди, така че по-добре човек да не слушка много и да влачи крака.

 69. 69 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  [quote#63:"Todor Kitov"][/quote]"Тавариш" викаме на путински тролове като тебе.
  А "путински тролове" на кои викате?На тези,които се цепят от колектива ли?

 70. 70 Профил на RUSE
  RUSE
  Рейтинг: 556 Неутрално

  Горният пост е на вниманието на Атанас Атанасов и Кирил Петков, които нямат качества на лидери. Лидерите увеличават подкрепата си със смели битки, които водят и които печелят, а не с имитация на дейности и повторения на общи приказки които водят хората. За съжаление въпреки, че 99% от народа е срещу мафията и хартиените им напъни народа пак ще загуби битсата ако няма излизане на улицата. И затова ще са виновни некадърните ни водачи, които си мислят, че на някого са лидери.

  не съм избягал
 71. 71 Профил на Хюго Босов
  Хюго Босов
  Рейтинг: 1734 Неутрално

  До коментар [#60] от "Mushichka":

  Сигурно се мислиш за по-възвишен, ама на бас, че си същия, че и по-зле- лицемер.

 72. 72 Профил на Хюго Босов
  Хюго Босов
  Рейтинг: 1734 Неутрално

  До коментар [#65] от "Pomak":

  Боже опази, не мога да разбера как Ойропата е сдаде без бой на тези гнусни фереджета и чалми. Отврат. Че ми го пльоснали нарочно като снимка на статия.

 73. 73 Профил на Прост антиваксър
  Прост антиваксър
  Рейтинг: 395 Неутрално

  по-добре човек да не слушка много и да влачи крака.
  —цитат от коментар 68 на lil_alex

  Да, ама Путин слушка фарма мафията и се набоде като първия педал.
  Въртат го на малкия си пръст, кво остава за нас нормалните хора.

 74. 74 Профил на lil_alex
  lil_alex
  Рейтинг: 3049 Неутрално

  До коментар [#58] от "Хюго Босов":

  Защото е добър член на обществото. Примерно по новите стандарти, някой, дето е палил и трошил на протестите през 2020 в САЩ и е викал блеклайвсметър може да се води по-добър член от хора като мен, дето мрънкат, че не е гот да разваляме хубавото. Той е правилен, аз съм фашист, щото искам да е чистичко и спокойно.

  Дотук я докарахме в 21 век.

  И тази с шамията може да се държи като по-добър член на обществото, ако има изгода.

 75. 75 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 945 Неутрално

  Ако "добър гражданин" означава овца без особено критично мислене и поставяне на всичко под въпрос, то може би е така, както е описано горе в статията...

 76. 76 Профил на trollhunter
  trollhunter
  Рейтинг: 3661 Неутрално

  Същите хора, които реват как путин бил нацист или фашист, тук реват как всеки, който не се ваксинира, бил глупак.

  Много интересна закономерност!

  https://gbdeclaration.org/

  934,000+ signatures

  Всичко в декларацията е вярно, ама трябва да имате малко самостоятелно критично мислене.

  Естествено, че всичките абсурдни мерки доведоха до война.
  Блейте спокойно! Било съвпадение!

  И аз като прекаля с алкохолоса се напивам, ама и то било съвпадение!

  Комунизмът е кървава религия, която е избила поне 200 милиона от 1917 година.Повече по въпроса четете тук: https://knizhen-pazar.net/offsale_products/books/1764162-chernata-kniga-na-komunizma-chast-1-2 Не ми вярвате? Тогава погледнете знамената и флаговете? Не стига ли? Тогава от мен да знаете, че мавзолея на ленин е копие на древноегипетски погребения. А ако не знаете фараоните са полубогове, които са били наследници на древноегипетските богове. Според западните комунисти и отричащите очевидното всички от Маркс през Ленин, Сталин, та чак до Путин били "нацисти" и "фашисти".
 77. 77 Профил на sim4o
  sim4o
  Рейтинг: 2202 Неутрално

  Българинът гласува че някой принц да му вдигне пенсийката.
  Не слага ваксини ..
  —цитат от коментар 1 на Таралеж


  Ми дето не вярваха в науката и не спазваха Мерките?

  Показано му с рисунки по асфалта - в таа градинка се ходи на ляво.. в тоа парк - надясно ..

  Десен парк и ляв парк!
  Вярвайте в науката ..
  Да, ама тоа маа наобратно, па се и цопва да седи на пейки ..
  Смятай!!!!

  А дето се мъкнаха, да обядват в заведения и маат тройка кебапи за обяд?
  Когато бяха най-най-строгите Мерки ..
  "Ама аз съм на работа и огладнявам .. кви Мерки да спазвам .. ако не ям - каталясвам и не мога издеяни .. "

  Несериозно е, Таралежко ..
  Помня с тебе колко писахме по темата - като се иска и се вярва в науката - има как!

  В Гърция им намалиха музиката - вяра в науката и Мерки - и те си спазват закона и са съзнателни - тука Ганьо издул AC/DC и куфее !!!!!

  Не сме добри граждани, не сме ..

  Дай ни тройка кебапи на обяд, с бира .. , Калофер, кесене по пейки в парковете, дай ни да мърморим дето жандармерията ни била блокирала по улиците на Банско и как се спи с деца в кола , дай ни и силна музика и AC/DC ..

  А в съзнателна Европа - не е така!

 78. 78 Профил на sim4o
  sim4o
  Рейтинг: 2202 Неутрално

  Ха ха. Не видях някъде да пише плащане на данъци, спазване на законите, ненамеса в свободите на другите
  —цитат от коментар 62 на Batezuzi


  Важното е да се спазват стриктно Мерките и да се вярва в науката!

  А тука Ганьо влиза в паркове .. па и в левите паркове - обикаля надясно , а не както му е нарисувано ..

  Смятай!

  После се цопне на пейка!

 79. 79 Профил на sim4o
  sim4o
  Рейтинг: 2202 Неутрално


  "Тавариш" викаме на путински тролове ..
  —цитат от коментар 63 на Todor Kitov


  Путинските тролове светнаха, като елхи!

  ПО ДЕЛАТА ГИ ПОЗНАВАМЕ!

  Помните ли, КЪДЕ БЕ ПЪРВАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНА В СВЕТА?

  Ами в Москва!!!!!!

  Русия - вакстърският Мордор!

  Теа раздухаха налудна вакстърска пропаганда!
  Цялата пропутинова пропагандна система се бе емнала, по едно време да дудне за ваксините и как трябвало да са обезателни!

  Таа статия в "Дневник" е от кремълските опорки : "Ваксини! Ваксини!"

  Ся им е пусната нова опорка..

  Повтарят, кат изоглавени : "Путин се ваксинира! Путин се ваксинира!"

  Идеята е проста - да съберат подкрепа от русофилите за боцкането .. теа са луднали по техния Путин - само го гледат ко е направил и му подражават!

  .. Ми много ясно , дето се е ваксинирал - тоа не вярва в науката и в Мерките!

 80. 80 Профил на gpj101139736
  gpj101139736
  Рейтинг: 1408 Неутрално

  С тази си не лоша статия пак сте объркали държавата, тъй като за да се случи всичко описано по-горе населението трябва да се интересува и има понятие не само от съдбата на уличния помияр Мечо, а от много други неща ... Както и да има правилните стимули, информация, мислене и действия, а не живот диктуван от руското посолство, лъжите на троловете и примитивната болшевишка пропаганда!

 81. 81 Профил на sim4o
  sim4o
  Рейтинг: 2202 Неутрално

  С тази си не лоша статия ..
  —цитат от коментар 80 на gpj101139736


  С таа статия "Дневник" повтаря руските опорки 1:1..

  Къде бе ПЪРВОТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО боцкане ??

  Ми в Москва ..
  И пропагандата на Кремъл се емна - койт не се бил боцкал, не бил съзнателен и не подкрепял бил Путин..

  Мани, то не е за приказка!
  А дето лепяха етикети на Олег Навални, на Собол, ма Мария Альохина от "Пуси райът.."?
  Да, теа дето провалиха атаката на хърватите на световното.. теа..

  Пропагандата им вика "плоскоземци"..

  Олег Навални - плоскоземец ???

  Русия - вакстърският Мордор ..

  Едни хора изкарват със статии по 4000 лева..

 82. 82 Профил на sim4o
  sim4o
  Рейтинг: 2202 Неутрално

  До коментар [#58] от "Хюго Босов":За да провокира първосигналната реакция на разни комплексирани расистчета.
  —цитат от коментар 60 на Mushichka


  В Гърция им намалиха музиката - вяра в науката и Мерки - и те си спазват закона и са съзнателни - тука Ганьо издул AC/DC и куфее !!!!!

  Не сме добри граждани, не сме ..


  А в съзнателна Европа - не е така!

 83. 83 Профил на Mushichka
  Mushichka
  Рейтинг: 536 Неутрално

  До коментар [#71] от "Хюго Босов":

  В сравнение с расистчета като теб съм не просто по-възвишен, а същински Буда. :)

 84. 84 Профил на sim4o
  sim4o
  Рейтинг: 2202 Неутрално

  А истината полека-лека излиза ..

  Оказа се, боцнатите разнасят невярната зараза !!!!!!
  Няма вакстър, без загинали близки..

  За какво Путин ги подпука с теа задължителни ваксини в Русия и пропагандата му беснее с подобни на по-горната "статии" за съзнателността на гражданите .. и той не знае!

  Един син се ваксинирал - и познайте, какво станало с майка му - известна певица!

  Русия - вакстърският Мордор ..

  А да си ги ползвате, троловете , теа 4000 лева със здраве..

 85. 85 Профил на sim4o
  sim4o
  Рейтинг: 2202 Неутрално

  Путиновата пропаганда се промъква и в "Дневник"..


  Но ние ПО ДЕЛАТА познаваме ..

  Който не изпълнявал на Путин разпоредбите за боцкането и не го подкрепял - бил несъзнателен гражданин ..


  Смятай!

  "Пуси райът" и Навалний били плоскоземци ???????

  Русия - вакстърският Мордор!

 86. 86 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 833 Неутрално

  Това ми звучи като "Наръчник на комуниста".Същите измислени глупости.

 87. 87 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2865 Весело

  Тоя форум вече започвам да го чета като скеч на някое комедийно шоу. Абе дайте малко власт на умнокрасавитета, че са полудяли бе - навили са една плоча за "Ганя" и я въртят независимо дали темата е Украйна, САЩ, абортите или някакво измислено изследване на неизвестно какво. Същото е в сайтoвете на NYT и WaPo във Фейсбук. Както се появи статия примерно за обрязването на жени в Африка, отдолу се изреждат 350 умнокрасиви екземпляра да обясняват как християнския фундаментализъм и реднеците дето не позволявали да им преподават на децата в детската градина колко е хубаво да си бъркат в дупенцата, били по-страшни от тия дето осакатяват момиченца.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 88. 88 Профил на b_52_strato
  b_52_strato
  Рейтинг: 1230 Гневно

  Добрият гражданин е ваксинираният гражданин?

  Стига вече, бе!

  Забранявам на бокулизачи и комуняги да четат постингите ми!
 89. 89 Профил на Док и Марти
  Док и Марти
  Рейтинг: 14 Весело

  Проучването се провело в 19 офиса на Пфайзер.

  До преди година-две всички мразели Биг Фарма, сега вече не било така :)))

 90. 90 Профил на nassaux
  nassaux
  Рейтинг: 482 Разстроено

  Поредната статийка, която трябва да ни подготви за новото време - да слушкаме, да папкаме (ама без месо), да пестим (особено от гадната вредна енергия), да подържаме идиоти като залепниръчиците и въобще да сме послушни швабисти (дедо Клаус иска така)…

  Защо са ни хора с критично мислене и логично или дори научно мислене - само ще ни развалят хубавия нов строй…


  А кака Грета май е останала без гадже - съди Швеция, че и го отнела…

 91. 91 Профил на sim4o
  sim4o
  Рейтинг: 2202 Неутрално

  Добрият гражданин е ваксинираният гражданин?Стига вече, бе!
  —цитат от коментар 88 на b_52_strato


  100% путинова пропаганда ..
  Къде бе ПЪРВОТО масово задължително боцкане на Земята?

  Ми в Москва !

  1:1 "статията" повтаря опорките на руските медии, близки до Кремъл от онова време..

  Едни бързи 4000 лева ..

 92. 92 Профил на Pomak
  Pomak
  Рейтинг: 655 Весело

  До коментар [#88] от "b_52_strato":
  Добрият гражданин е ваксинираният гражданин?

  Стига вече, бе

  Мммда
  Звучи малко като онова за ,, добрият индианец,,…….

 93. 93 Профил на Док и Марти
  Док и Марти
  Рейтинг: 14 Весело

  От 2019 до 2022 нещата не са се променили много - доверието във фармацевтичните компании е 25%, а недоверието 58%.

  https://news.gallup.com/poll/12748/business-industry-sector-ratings.aspx

  дневник + биг фарма = внл

 94. 94 Профил на Любен
  Любен
  Рейтинг: 1695 Весело

  само не разбрах защо се прави разграничение между ковидистите от седмият бустер и останалите религии?

 95. 95 Профил на Milen Ivanov
  Milen Ivanov
  Рейтинг: 231 Гневно

  Да мислиш със собствената си глава! Иначе не си никакъв човек, а стадно животно!

 96. 96 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2209 Неутрално

  Да си миеш ръцете преди и след тоалетна.

 97. 97 Профил на Günther
  Günther
  Рейтинг: 1618 Весело

  Много хубава анкета. Според мен, за да си добър член на обществото трябва да извършваш следните действия:
  1. Машинно да гласуваш за Демократична България
  2. Да се ваксинираш
  3. Да протестираш срещу статуквото и задкулисието
  4. Да се бориш срещу комунизма, съветската заплаха и да настояваш за НЕЗАБАВНА #ЛУСТРАЦИЯ!
  5. Да си сложиш на профилната снимка във Фейсбук и Туитър банер с надпис “Аз гласувах”, “Ваксиниран” и с украинското знаме
  6. Да си сложиш във Фейсбук и Туитър корица с картинка изобразяваща цветовете на дъгата, която да допълниш със заглавие “Всичко е любов”

  Не изпълняваш ли тези прости шест условия не отговаряш на изискванията да бъдеш член на демократичното гражданско общество

  "Alle bisherigen Bewegungen waren Bewegungen von Minoritäten oder im Interesse von Minoritäten. Die proletarische Bewegung ist die selbständige Bewegung der ungeheuren Mehrzahl im Interesse der ungeheuren Mehrzahl." - Karl Marx, Friedrich Engels, Manifest der Kommunistischen Partei. MEW 4, S. 472
 98. 98 Профил на Vute Graovski
  Vute Graovski
  Рейтинг: 12 Неутрално

  Да, разбира се - според дядовците Швабс, Сорос и другите глобалисти "добър член на обществото" е овчедушен, набоцкан атеист, узнаващ Грета Тунберг за климатична "светица" и с радост участващ в театъра наречен "свободни избори".

 99. 99 Профил на Johnnie Glupavia
  Johnnie Glupavia
  Рейтинг: 550 Неутрално

  Да не отделяш фекалии на върху костницата на героите в Перушица…

  Слава на Украйна! Слава на героите! Съд за руските агресори и за предателя Радев!
 100. 100 Профил на pag
  pag
  Рейтинг: 1180 Весело

  До коментар [#20] от "pag":Огромна е вероятността и "забрадената самка", и "чавето", да имат в пъти по-голям интелектуален потенциал от теб. Расистите по дефолт сте извращения на природата.
  —цитат от коментар 22 на Mushichka


  Вероятността за "по-голям потенциал"е нулева, да не говорим пък да го развият.
  Предвид звездата на Давид на знаменцето зад самката, снимката е правена в Израел, а самката е рекламна (хем забрадена, хем гримирана - нонсенс при мохамеданите) палестинка. Палестинците са циганите сред арабите и не ги допускат нито в СА, нито в някоя друга държава от Залива, нито в Мроко, Алжир, даже и в Египет. Пуснаха ги в Ливан и само за 20 години го превърнаха от "Перлата на Ориента" в кенеф.
  Вие, дараг дрозофило, сте "полезен идиот" (по Ленин), така è вашето мнение ми е транспенисуално.

  Culus capitem delit
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK