В Япония: по-добре куче, отколкото дете

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (62)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 4522 Любопитно

  Ние като бяхме още преди повече от тридесет години в Япония го забелязахме това!
  Един колега точно така го формулира / през 1989 -та година / :
  - Искам да съм куче в Япония !

  [email protected]
 2. 2 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 1030 Неутрално

  Поредният плач на чужди гробища от ДВ, неподкрепен с нито една данна за раждаемостта или пък сравнение как е в Дойчланд, където раждат предимно турците, тарамбуките, черните и циганите.

 3. 3 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 2577 Весело

  То опциите вече станаха куче в Япония или негър в Алабама ...

 4. 4 Профил на novo-star dnevnik-ar
  novo-star dnevnik-ar
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  Ай ся ще ревем на чужди гробища сякаш България не е между страните с най голям демографсли срив. Населението ни вече е между 4 и 5 милиона от който 70% са небългари, пенсионери, стари ергени и стари моми.

 5. 5 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1380 Разстроено

  Навсякъде по света отглеждането и обгрижването на света става мисия невъзможна. СОРИ.

 6. 6 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Японските мъже станаха нърдове и джендъри и нормално е жените да не искат деца от такива .
  Предците им самураи сигурно се обръщат в гроба от срам.

 7. 7 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Навсякъде по света отглеждането и обгрижването на света става мисия невъзможна. СОРИ.
  —цитат от коментар 5 на 442


  То пък щото през Средновековието или в палеолита условията за отглеждане на деца са били перфектни.Кое му е невъзможното да се отглеждат деца?

 8. 8 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 4460 Неутрално

  Хамстер или рибка е още по-добре!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 9. 9 Профил на Оберщурмбанфюрер
  Оберщурмбанфюрер
  Рейтинг: 404 Неутрално

  Странно.

  Изградената върху острови Япония е 51 пъти по-малка по територия от Русия държава, но с почти същото население като Магучая Матушка.

  Мама Рашъ ---- 142,021,981 двуноги алкохолици и обезумяли от пиене

  Джапония ---- 124,214,766 самураи

  Горното е за протокола. ;)

 10. 10 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 4460 Неутрално

  [quote#7:"Мусаши"][/quote]

  +++
  Лиоберастийското хормонално разстройство на личността вече няма как да се скрие, джендър неутралните самотно живеещи са най-бързо развиващата се световна общност!


  Libertarianism is just anarchy for rich people
 11. 11 Профил на Lee Gier
  Lee Gier
  Рейтинг: 2037 Неутрално

  Е, че как така не искат араби, афганистанци, конгоанци, украинци, таджикистанци, бембенистанци?!
  Бе тия хора там, нямат ли ромляни?

  Нямам време за подлости - с много други неща съм зает.
 12. 12 Профил на 1001
  1001
  Рейтинг: 2277 Весело

  До коментар [#6] от "Мусаши":

  да бе какви електронни кукли имат за какво са им жени

 13. 13 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  До коментар [#6] от "Мусаши":да бе какви електронни кукли имат за какво са им жени
  —цитат от коментар 12 на 1001


  30 процента от японските мъже до 35 годишна възраст никога не са правили секс.

 14. 14 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 700 Неутрално

  До коментар [#7] от "Мусаши":То пък щото през Средновековието или в палеолита условията за отглеждане на деца са били перфектни.Кое му е невъзможното да се отглеждат деца?

  В тези времена е имало висока раждаемост, защото е имало и висока детска смъртност. От десетина я оцелеят две, я - не. А децата са били необходими като работна ръка - в къщата, нивата, гората, лова, както и като защита при нападения Т.е. оцелявало се е толкова по-успешно, колкото повече хора са се грижели за сигурността и са работели за прехраната. Били са подвластни на рода и родителите, които са подсигурявали и старините си чрез децата, вкл. и чрез получаване на средства при брак на момиче. Днес е възможно да оцелееш и сам. Като прибавим и скъпата издръжка и образование на детето, плюс неограничените права които обществото му дава за твоя сметка - нещата са се обърнали и не детето е твое, а ти си негов. Някак си този модел не се харесва на определен вид хора, а те стават все повече. Има и други фактори, разбира се, които също не са били налични в предишните времена.

 15. 15 Профил на Ramon Asvalda
  Ramon Asvalda
  Рейтинг: 1818 Весело

  До коментар [#13] от "Мусаши":

  В Япония от мъжете се иска да блъскат кат зверове и да умират по работните места от преумора, а после жените им може да им отпуснат щедри джобни от парите които са изкарали... Звучи като прекрасна сделка.. Ти работиш, тя ти ползва парите, а ти освен на шефа си, трябва и на нея да се молиш да ти даде да си купиш нова вратовръзка...

  Представете си, щом един от най мощните инстинкти в света е инстинкта на мъжа за възпройзводство, а той въпреки всичко избира тих и скромен живот.. То има голям проблем в това общество :)))

  Да не говорим, че жените там искат да си Джеф Безос, за да излязат с теб :)) Ся не мога да ги виня, че мъжете там не иска да продадат 1 бъбрек и 90 % от черния си дроб само, за да излязат на среща с жена :)) Ся колкото и да са красиви, изискванията са малко височки.. А и самите жени също в голяма степен не са склонни да избират по малко от принца на белия кон и по скоро биха си взели куче отколкото да се примирят с някои дето вади 99 999 хил. долара на месец, вместо 100 000 хил.

 16. 16 Профил на Вашият профил
  Вашият профил
  Рейтинг: 3137 Неутрално

  я, рашстките оплаквачи оплакват клета майка Япония...

  ☠ ☠ ☠ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. ☠ ☠ ☠
 17. 17 Профил на Оберщурмбанфюрер
  Оберщурмбанфюрер
  Рейтинг: 404 Неутрално

  Другаре, бех у София преди 8 месеца по работа. За седмица престой в София ми направи впечатление, че не виждах почти никакви деца или майки с бебешки колички, като по времето на Бай Тодор.

  Споделих това с мой приятел с дългометражен софийски род и яко софийско родословно дърво. Той се подсмихна и ми каза: "Уви, така е другарю подполковник."

  След това посетих Париж. Гъмжи от деца и майки с бебета по центъра. Същото видях и в Амстердам, и в Лондон, и в Копенхейгън.

  Следователно. Краят остава за Вас.

  Заб. По думите на мой колега, преди войната в Масква сичуешънът е същият.

 18. 18 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  До коментар [#7] от "Мусаши":То пък щото през Средновековието или в палеолита условията за отглеждане на деца са били перфектни.Кое му е невъзможното да се отглеждат деца?В тези времена е имало висока раждаемост, защото е имало и висока детска смъртност. От десетина я оцелеят две, я - не. А децата са били необходими като работна ръка - в къщата, нивата, гората, лова, както и като защита при нападения Т.е. оцелявало се е толкова по-успешно, колкото повече хора са се грижели за сигурността и са работели за прехраната. Били са подвластни на рода и родителите, които са подсигурявали и старините си чрез децата, вкл. и чрез получаване на средства при брак на момиче. Днес е възможно да оцелееш и сам. Като прибавим и скъпата издръжка и образование на детето, плюс неограничените права които обществото му дава за твоя сметка - нещата са се обърнали и не детето е твое, а ти си негов. Някак си този модел не се харесва на определен вид хора, а те стават все повече. Има и други фактори, разбира се, които също не са били налични в предишните времена.
  —цитат от коментар 14 на voodoo_child


  По принцип е така.Моите деца получават десетки пъти повече от това, което аз получавах като дете. Ама те са ми приоритет. Повече от пари, кариера и всичко друго. И не и невъзможно да се отглеждат деца и с по-малко пари. Ние с жената вземаме около 4000 лв на месец и спокойно си отглеждаме 3 деца. А има хора с много по -високи доходи без деца .

 19. 19 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 1905 Неутрално

  За съжаление, статистиката е подобна почти навсякъде в развития Свят.

  Раждаемостта в Германия е същата като в Япония, изненада и България има същата раждаемост и Молдова също. :)

  И още една изненада - в 4-те страни разходите за образование като процент от БВП са еднакви. Случаеност?!?!

 20. 20 Профил на Вашият профил
  Вашият профил
  Рейтинг: 3137 Неутрално

  Двойката, на 40 и 35 години, има котка вкъщи, но няма дете: "Не беше съзнателно решение - това, че имаме домашен любимец, не означава, че не искаме деца"

  Е кво стана сега със заглавието...

  ☠ ☠ ☠ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. ☠ ☠ ☠
 21. 21 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  До коментар [#13] от "Мусаши":В Япония от мъжете се иска да блъскат кат зверове и да умират по работните места от преумора, а после жените им може да им отпуснат щедри джобни от парите които са изкарали... Звучи като прекрасна сделка.. Ти работиш, тя ти ползва парите, а ти освен на шефа си, трябва и на нея да се молиш да ти даде да си купиш нова вратовръзка...Представете си, щом един от най мощните инстинкти в света е инстинкта на мъжа за възпройзводство, а той въпреки всичко избира тих и скромен живот.. То има голям проблем в това общество :)))Да не говорим, че жените там искат да си Джеф Безос, за да излязат с теб :)) Ся не мога да ги виня, че мъжете там не иска да продадат 1 бъбрек и 90 % от черния си дроб само, за да излязат на среща с жена :)) Ся колкото и да са красиви, изискванията са малко височки.. А и самите жени също в голяма степен не са склонни да избират по малко от принца на белия кон и по скоро биха си взели куче отколкото да се примирят с някои дето вади 99 999 хил. долара на месец, вместо 100 000 хил.
  —цитат от коментар 15 на Ramon Asvalda


  Кучето скача според тоягата. Жените на първо място търсят властни и самоуверени мъже.Това си им е в природата. Дори ако не е толкова богат, ако един мъж е самоуверен,облича се модерно и е в добра физическа форма,той е привлекателен за жените. Така че вината си е в самите мъже.

 22. 22 Профил на Ramon Asvalda
  Ramon Asvalda
  Рейтинг: 1818 Весело

  До коментар [#15] от "Ramon Asvalda":

  Къде е висока раждаемостта ?

  Еми ще ви кажа... В Близкия изток, Израел по религиозните части, при амишите в САЩ..

  Има нещо общо между трите..

  Израел специално по религиозните части от населението правят по 7 деца, амишите правят по 4 средно..

  Специално за Израел обществата не са толкова големи, но до такава степен се възпройзвеждат, че вдигат раждаемостта на цялата страна и компенсират за другите които не се възпройзвеждат..

  Естествено до отговор в случая ще се стигне едва след катастрофално разпадане, защото много от отговорите не са апетитни и биха се приложили само когато е неизбежно.. Тва е положението, ще се стигне до отговора по един или друг начин или страната ще изчезне.. Което си избере..

  Света принадлежи на тези които правят деца, другите са само под наем

 23. 23 Профил на Ramon Asvalda
  Ramon Asvalda
  Рейтинг: 1818 Весело

  До коментар [#21] от "Мусаши":

  Да не ти изнасям един огромен списък на разведени алфа мъже във всички категории като например Брад Пит :)))

  Колкото и да имаш, колкото и да можеш, инстинкта на една жена е да търси по добро от теб, което е хубаво за генното разнообразие на човечеството.. Ние не сме моногамно възпройзвеждащи се животни... Не сме птици... Жените нямат период на еструс, а крипто еструс... Не им личи.. Интересното в случая е, че когато са в овулация търсят по мъжествени мъже, а когато не са правят секс с по платежоспособни но не толкова мъжествени мъже :))) Което обяснява и 30-те процента деца дет не са на този дето плаща сметката :))

  Има много неща за женската природа които до ден днешен и най вероятно няма скоро да се признаят и мъжете все ще са виновни..

  Добре.. Айде как ще решиш ти проблема ? Мъжете предпочитат да си живеят тих манастирски живот, как ще ги накараш да гонят жените ? Ще сложиш пушка до главата им ли как ?

 24. 24 Профил на Оберщурмбанфюрер
  Оберщурмбанфюрер
  Рейтинг: 404 Неутрално

  До коментар [#21] от "Мусаши":

  Много точен коментар. Тук е скрита истината за истинските мъже. Останалото са празни приказки.

  Освен това мъжът трябва да е и амбициозен. За какво и е на жената мъж бъм или клошар, който по цял ден спи, яде и пърди и не знае на кой свят се намира, като българските комундета ошашавени от войната в Украйна, която Путин губи.

  Думата любов я забравете. Всичко е бизнес. Бракът - също!
  Никой не залага на стар и куц кон в една надпревара, защото залогът е обречен предварително.

  Ако ще говорим за България, то българката е силно меркантилна, но "се ла ви", както казват франсетата.

 25. 25 Профил на Оберщурмбанфюрер
  Оберщурмбанфюрер
  Рейтинг: 404 Неутрално

  Някои колеги говорят за статистика. Нека погледнем държавите Израел, Саудитска Арабия и САЩ.

  Раждаемост:

  Израел --- 17.41 births/1,000 population

  Сауди Хараби --- 14.22 births/1,000 population


  USA

  Birth rate
  12.28 births/1,000 population (2022 est.)

  Death rate
  8.38 deaths/1,000 population (2022 est.)

  Данните са от годишното издание на ЦРУ, World Factbook 2023 по което си сверяват часовниците по целия свят, путинска Рассия, вкл.

 26. 26 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3510 Неутрално

  Женските днес живеят с идеята, че могат да си правят, каквото си искат, без да се съобразяват с нищо и никого и че някой на всяка цена им е длъжен. Докато осъзнаят, че това не е така, вече са загубили способност да раждат.

  Няма лошо! И без това станахме много на кълбото и ресурсите започват да не стигат. Може би е здравословно да се намали популацията. В крайна сметка ще оцелеят мюсюлманските общества, като явно са по-устойчиви на женската простотия.

 27. 27 Профил на log_on
  log_on
  Рейтинг: 3251 Неутрално

  [quote#13:"Мусаши"][/quote]

  Затова хентая е изключително с малолетки и много се харчи.

 28. 28 Профил на log_on
  log_on
  Рейтинг: 3251 Весело

  В Япония: по-добре куче, отколкото дете


  Затова пък в държавите в които ядат и кучета населението е милиард и половина.

 29. 29 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 2192 Неутрално

  Да внесат афганистанци.

 30. 30 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  До коментар [#21] от "Мусаши":Да не ти изнасям един огромен списък на разведени алфа мъже във всички категории като например Брад Пит :))) Колкото и да имаш, колкото и да можеш, инстинкта на една жена е да търси по добро от теб, което е хубаво за генното разнообразие на човечеството.. Ние не сме моногамно възпройзвеждащи се животни... Не сме птици... Жените нямат период на еструс, а крипто еструс... Не им личи.. Интересното в случая е, че когато са в овулация търсят по мъжествени мъже, а когато не са правят секс с по платежоспособни но не толкова мъжествени мъже :))) Което обяснява и 30-те процента деца дет не са на този дето плаща сметката :))Има много неща за женската природа които до ден днешен и най вероятно няма скоро да се признаят и мъжете все ще са виновни.. Добре.. Айде как ще решиш ти проблема ? Мъжете предпочитат да си живеят тих манастирски живот, как ще ги накараш да гонят жените ? Ще сложиш пушка до главата им ли как ?
  —цитат от коментар 23 на Ramon Asvalda


  Никой не му е виновен на Пит ,че от десетки милиони жени,които са готови на всичко за него,избра такава, която ще си прави каквото поиска. Същото се отнася и до Григор Димитров-има десетки хиляди жени,които ще го гледат като бог, той си избира богати какички и лелки .Ами естествено няма да го уважават.
  А тия мъже, които не искат да гонят жените, нека си стоят така.По-добре да не се размножават. Но може да се въведе множеството.И не само да се позволи, но и да се промотира като ценност.В природата само най-силните мъжкари оплождат женските. Защо при човека да е различно?Като естествено при мъжете не става въпрос само за най-силните физически, но за атрактивните за жените .

 31. 31 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  До коментар [#21] от "Мусаши":Много точен коментар. Тук е скрита истината за истинските мъже. Останалото са празни приказки. Освен това мъжът трябва да е и амбициозен. За какво и е на жената мъж бъм или клошар, който по цял ден спи, яде и пърди и не знае на кой свят се намира, като българските комундета ошашавени от войната в Украйна, която Путин губи.Думата любов я забравете. Всичко е бизнес. Бракът - също! Никой не залага на стар и куц кон в една надпревара, защото залогът е обречен предварително.Ако ще говорим за България, то българката е силно меркантилна, но "се ла ви", както казват франсетата.
  —цитат от коментар 24 на Оберщурмбанфюрер


  Точно.В природата женската търси най-силният и приспособим мъжкар,за да бъдат и децата й със силни гени.

 32. 32 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3510 Неутрално

  Айде как ще решиш ти проблема ?
  —цитат от коментар 23 на Ramon Asvalda


  Според Мусаши решението на проблема е всички мъже да са алфа мъжкари. Което малко противоречи на идеята за едните по от другите но карай, не може във всичко да има смисъл, ще направим компромис. Един вид мъжкарски комунизъм може би, където всички са равни и всички са алфа мъжкари 🤣

  > Защо при човека да е различно?

  Дааа, между човеците и животните няма разлика. Е, не всички сме на това мнение, но карай, инакомислещите ще си умрат бездетни и ще останат само животните. И на този проблем намерихме решение 😊

 33. 33 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  [quote#32:"пРезидента!"][/quote]

  Пълни глупости .Естествено, че не всички мъже са алфа мъжкари.В резултат не се и размножават.Което не е никакъв проблем. Щом не са достатъчно борбени, за да станат привлекателни за някоя жена,то най-нормалното нещо в природата е да не предадат гените си.Проблемът е че много жени поради липса на подходящ мъж остават бездетни.И ако се разреши многоженството и не само се разреши, но и пропагандира като нещо положително, то до голяма степен ще се реши проблема с раждаемостта.
  Щото европейците и потомците им по света измират.За сметка на това африканци,араби ,пакистанци и тем подобни нарастват с огромни темпове.

 34. 34 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 3926 Неутрално

  До коментар [#28] от "log_on":

  мда и цял живот изплащат къща, японска кола / мотор с кредит през японска банка.

  mr. Gorbachev, tear down this wall!
 35. 35 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7847 Неутрално

  До коментар [#3] от "SS":

  А тука?

 36. 36 Профил на xnn15596995
  xnn15596995
  Рейтинг: 214 Неутрално

  Леле колко прост бил света, нямало мъжкари и жените били кучки. Уау. Аз като се прибера в България само алфа мъжкари виждам, с 20 годишни БМВ-та, пиещи бира пред блока. А деца йок.

 37. 37 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2511 Неутрално

  Самата мисъл да сравняваш детето с куче е патологична.
  В Япония едно жилище се изплаща за 50 години, не знам каква част от заплатата струва училището, спортуването, как е здравеопазването.

  Любовта ще спаси света!!!
 38. 38 Профил на hope
  hope
  Рейтинг: 2511 Неутрално

  “И двамата казват, че за да могат да раждат деца първо трябва да се увеличат заплатите. Министър-председателят на Япония Фумио Кишида също смята така. В действителност обаче в миналото заплатите по-скоро са се понижавали, отколкото повишавали.”
  ——

  Явно парите не стигат за да имат семействата и едно дете.
  Страшен “стандарт” няма що…

  Любовта ще спаси света!!!
 39. 39 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  “И двамата казват, че за да могат да раждат деца първо трябва да се увеличат заплатите. Министър-председателят на Япония Фумио Кишида също смята така. В действителност обаче в миналото заплатите по-скоро са се понижавали, отколкото повишавали.”——Явно парите не стигат за да имат семействата и едно дете.Страшен “стандарт” няма що…
  —цитат от коментар 38 на hope


  И какво му е толкова скъпото да гледат деца?Не е задължително детето да ходи в частна детска градина, частно училище и всеки месец да му се купува последният модел мобилен телефон в луксозният сегмент.

 40. 40 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3510 Неутрално

  [quote#32:"пРезидента!"]
  —цитат от коментар 33 на Мусаши
  Пълни глупости .Естествено, че не всички мъже са алфа мъжкари.В резултат не се и размножават.Което не е никакъв проблем. Щом не са достатъчно борбени, за да станат привлекателни за някоя жена,то най-нормалното нещо в природата е да не предадат гените си.Проблемът е че много жени поради липса на подходящ мъж остават бездетни.И ако се разреши многоженството и не само се разреши, но и пропагандира като нещо положително, то до голяма степен ще се реши проблема с раждаемостта. Щото европейците и потомците им по света измират.За сметка на това африканци,араби ,пакистанци и тем подобни нарастват с огромни темпове. [/quote]

  Тъй де! Всички мъже стават заможни алфа-мъжкари, тъй като не-алфа-мъжкаритене се размножават и ще измрат. Точно както животните, няма разлика. С което проблемът е решен. И в идещото идеално общество, всички жени забременяват от алфа-мъжкари. Нали така?!

  Което по твоята логика автоматично води до това, че африканци, араби, пакистанци и тем подобни са новоземците. Животински-алфа-мъжкари. Готово!

  Важното е, че в крайна сметка заедно стигнахме до правилните изводи - ще оцелеят

  1. само алфа-мъжкарите
  2. и жените, които са достойни за алфа-мъжкарите

  То и аз това твърдя, но по друг начин 😊

  Има и друг вариант, който обаче няма как да се случи, тъй като зависи от женските. А както знаем, с тях на глава трудно се излиза - женските най-сетне осъзнават, че еманципацията освен права и свободи, води със себе си и нови отговорности и задължения. Последното поне засега някак им убягва и за момента се набляга повече на "ще си правя каквото си искам, а пък всички са ми длъжни". Т.е. в крайна сметка вървим към горния вариант с "африканци, араби, пакистанци и тем подобни" 😊

 41. 41 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  [quote#40:"пРезидента!"][/quote]

  Натам вървим.Всеки сам си определя бъдещето,било мъже или жени.Защото най-важното на тоя свят е да оставиш поколение. Кариера,пари,имоти,известност всичко е второстепенно.
  Но да си мисли всеки за себе си.Аз с три деца тоя въпрос съм го решил.

 42. 42 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3510 Неутрално

  [quote#40:"пРезидента!"]
  —цитат от коментар 41 на Мусаши
  Натам вървим.Всеки сам си определя бъдещето,било мъже или жени.Защото най-важното на тоя свят е да оставиш поколение. Кариера,пари,имоти,известност всичко е второстепенно.Но да си мисли всеки за себе си.Аз с три деца тоя въпрос съм го решил. [/quote]

  Еми ти си си животински алфа-мъжкар и правилно си си предал гените. Нали обсъдихме горе, че това е най-важното. Ще ми е интересно, дъщерите ти до какви ще се вредят и дали няма да те изненадат приятно с едни животински алфа-мюсюлмани, че като гледам те са най-активни и по твоята логика ... нали ... да ... та успех с алфа-поколението да ти пожелая 😊

 43. 43 Профил на Зеленият кон
  Зеленият кон
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Илитерата написал статията , няма и представа за това как се живее в Япония.

  Читателю, да си представим, че си идиот. И да си представим, че си член на Конгреса. О, повтарям се!“ Марк Твен
 44. 44 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  [quote#42:"пРезидента!"][/quote]

  Е и?По-добре мъж мюсюлманин,отколкото да доведат снахи или да останат стари моми.

 45. 45 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3510 Неутрално

  [quote#42:"пРезидента!"]
  —цитат от коментар 44 на Мусаши
  Е и?По-добре мъж мюсюлманин,отколкото да доведат снахи или да останат стари моми.[/quote]

  Абсолютно! И аз това писах горе - в Исляма е спасението! 😊

 46. 46 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  [quote#45:"пРезидента!"][/quote]

  Нищо такова не съм казал.Ти представяш някакъв хипотетичен вариант за живота на децата ми,който на 99 процента няма да се случи. Но дори и да се случи няма да е краят на света.
  Не е нужно европейците да приемат исляма ,за да се размножават успешно.Трябва само да вземат пример от предците си,които са правели това в продължение на стотици хиляди години, без да са мюсюлмани.

 47. 47 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3510 Неутрално

  [quote#45:"пРезидента!"]
  —цитат от коментар 46 на Мусаши
  Нищо такова не съм казал.Ти представяш някакъв хипотетичен вариант за живота на децата ми,който на 99 процента няма да се случи. Но дори и да се случи няма да е краят на света. Не е нужно европейците да приемат исляма ,за да се размножават успешно.Трябва само да вземат пример от предците си,които са правели това в продължение на стотици хиляди години, без да са мюсюлмани. [/quote]

  Не се газирай алфи, само доразвих твоята собствена алфа-логика 😊

  "Трябва само да вземат пример от предците си,които са правели това в продължение на стотици хиляди години, без да са мюсюлмани."

  Абцолютно! Едно време всички са били алфа-мъжкари! Уникален си, честно! 🤣

 48. 48 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  [quote#47:"пРезидента!"][/quote]

  Вместо да подхвърляш злобни коментари за семейството ми,гледай си в твоята къща.
  Щото много ми е лесно да ти вляза в тона. Ама нямам навика да пиша за семейството и децата на други хора ,камо ли да им пожелавам негативни за тях неща.
  Но теб явно те влече подобно нещо.

 49. 49 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3510 Неутрално

  [quote#47:"пРезидента!"]
  —цитат от коментар 48 на Мусаши
  Вместо да подхвърляш злобни коментари за семейството ми,гледай си в твоята къща.Щото много ми е лесно да ти вляза в тона. Ама нямам навика да пиша за семейството и децата на други хора ,камо ли да им пожелавам негативни за тях неща.Но теб явно те влече подобно нещо. [/quote]

  Не подхвърлям нищо злобно, само ти доразвих теорията за алфите 😊

  Като мъжко, трябва да си наясно, че когато в едно нещо няма логика - няма! И на челна стойка да застанеш, няма как да си я изсмучеш от пръстите.

  Първо алфа-мъжкарите са алфа, защото са малка бройка. Иначе нямаше да са алфа. Няма как всички да са алфа, малко вероятно и ти да си такъв. Няма злоба, просто ако беше алфа, доходът ти нямаше да е

 50. 50 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3510 Неутрално

  Към коментар [#49] от "пРезидента!":

  отряза ми комантара

  ... нямаше да е 4009.

  Второ: Обществото ни е еманципирани. Няма път назад. Или вървим напред или се самоунищожаваме. В този смисъл идеята за алфа-мъжкари, още повече за животинското у човека си е тотална простотийка!

  Ще цитирам една наскоро излязла статистика тук, че колкото по-образована и самостоятелна е една жена, толкова по-малка е вероятността, да има семейство и деца. Като се има предвид, че на мъжете им е се тая, колко образовани и успешни са жените им, предполагам става ясно, че проблемът не е непременно у мъжете! И съответно няма много общо с някакви животински алфа-простотии ... 😊

 51. 51 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Към коментар [#49] от "пРезидента!":отряза ми комантара... нямаше да е 4009.Второ: Обществото ни е еманципирани. Няма път назад. Или вървим напред или се самоунищожаваме. В този смисъл идеята за алфа-мъжкари, още повече за животинското у човека си е тотална простотийка!Ще цитирам една наскоро излязла статистика тук, че колкото по-образована и самостоятелна е една жена, толкова по-малка е вероятността, да има семейство и деца. Като се има предвид, че на мъжете им е се тая, колко образовани и успешни са жените им, предполагам става ясно, че проблемът не е непременно у мъжете! И съответно няма много общо с някакви животински алфа-простотии ... 😊
  —цитат от коментар 50 на пРезидента!


  Хахаха-викаш по размера на дохода се разбира кой е алфа мъжкар или не.Да ако си някой цървул с минимални доходи е така.Ама по тая логика програмистите трябва да са супер атрактивни за жените, а им се носи славата на точно обратното.
  А сексуалното привличане се е формирало в продължение на стотици хиляди години и ако махнем лустрото на съвременните жени те малко се различават от прабабите си в каменната ера,които са желаели да ги хване за косата най-якият мъж,да ги закара в пещерата си,там да ги насили сексуално, те да му родят деца и той да се грижи и защитава тях и децата им.Най-честите фрази за търсене на секс от жени в Гугъл са за секс с бандит,пират,милиардер и върколак.Да някои жени искат да правят секс с чудовища,ти ми говориш, че нямало общо с животинските инстинкти.Има и още как.

 52. 52 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  До коментар [#51] от "Мусаши":

  Да добавя, че и според проучвания на женските предпочитания за порнофилми на първо място жените предпочитали порно с насилие. И това не се влияело от образование, обществено положение,раса и етнос.

 53. 53 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3510 Неутрално

  Хахаха-викаш по размера на дохода се разбира кой е алфа мъжкар или не.
  —цитат от коментар 51 на Мусаши


  Естествено! Пробивните получават повече, пасивните по-малко. Ти и жена ти общо 4000 ... е, някой мускул сигурно имаш, за да се мислиш за алфа, но мускулите не са това, което правят алфата алфа. Алфата се налага във всичко, затова е алфа! 😊

  Ама по тая логика програмистите трябва да са супер атрактивни
  —цитат от коментар 51 на Мусаши


  Ами ИТ-алфите с по 10к и нагоре да ти кажа са си доста атрактивни за женските 😊

  А сексуалното привличане се е формирало в продължение на стотици хиляди години
  —цитат от коментар 51 на Мусаши


  Хм, не говорим за животинското блъскане след среща в бара, а за семейство и деца 😊

  женските предпочитания за порнофилми на първо място жените предпочитали порно с насилие
  —цитат от коментар 51 на Мусаши


  Нямам идея какво порно харесват, но мисля и това има малко общо със семейство и деца 😊

  В общи линии не мисля, че мускули, животинско блъскане и порно с насилие биха подобрили семейната ситуация, но уважавам гледната ти точка 😊

 54. 54 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  [quote#53:"пРезидента!"][/quote]

  Хахаха-ами той живота не се изразява само в доходи. Аз и моето семейство живеем в голяма къща,оборудвана с локално парно, двор с ливада, където има люлки ,пързалки и други забавления за децата, барбекю, лятото слагам и голям басейн, в който се къпем с децата. Така че условията за отглеждането на децата ми са много по-добри от тези на някой с много по-високи доходи, който живее в апартамент, който нито е просторен, съобразява се със съседи или им търпи простотиите (а знам за какви ли не идиотщини,включително наводнения, пожари и така нататък),а пък и няма възможност децата му да си играят както в моята къща.
  Така че не всичко е пари.
  Колкото до програмистите-племенникът на вуйна ми е програмист с доходи над 7000 лв месечно.Е тоя пич си има собствено жилище в София ,ама сигурно още е девствен на 35 години, а и приятелите му програмисти и те са така.
  Така че имам си понятие колко са атрактивни.

 55. 55 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  [quote#53:"пРезидента!"][/quote]

  А ти откъде знаеш,че аз не съм лидер в живота?Познаваш ли ме знаеш ли какво работя?Казах ти-успехът в живота не се изразява само в пари.

 56. 56 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3510 Неутрално

  А ти откъде знаеш,че аз не съм лидер в живота?
  —цитат от коментар 55 на Мусаши


  Е ... аре са ... трева пасем ... лидер можеш да си най-вече във форума на Дневник 🤣🤣🤣🤣 сори за сарказма ама си го изпроси 😊

  А бе ко да ти кажа ... имам и аз познати ИТ-та с по няколко к заплати, нито са останали с единия апартамент, нито са девствени, ама айде ... да не те изнервям повече 😊

 57. 57 Профил на alvell
  alvell
  Рейтинг: 527 Неутрално

  До коментар [#33] от "Мусаши":

  Изхождаш от грешната представа,че само мъжа предава гени.
  Едва ли не всички жени са еднакви,седят на съдийската маса,а пред тях минава безкрайна процесия от мъже,които получават оценка за стил,портфейл и мъжкарско пъчене.
  Човешките взаимоотношения са прекалено сложни,за да ги обясниш толкова опростенчески.

 58. 58 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  [quote#56:"пРезидента!"][/quote]

  Хахаха-щом си казал така ще да е.Неудачник ще съм.
  Иначе ми е през оная работа кой колко пари взима .За теб явно е много важно .За мен е важно как е подреден моя живот и изобщо не ме бъркат другите колко получават,щото по никакъв начин не се отразява на живота ми.
  Казах ти вече-изградил съм си къщата, за която много хора могат само да си мечтаят, имам прилични доходи,свястна жена, три деца. Повече не ми е необходимо.
  Пък който си мисли,че житейският успех се изчислява само в размера на доходите, си е негово лично мнение. Аз мисля по различен начин.

 59. 59 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 914 Неутрално

  До коментар [#33] от "Мусаши":Изхождаш от грешната представа,че само мъжа предава гени.Едва ли не всички жени са еднакви,седят на съдийската маса,а пред тях минава безкрайна процесия от мъже,които получават оценка за стил,портфейл и мъжкарско пъчене.Човешките взаимоотношения са прекалено сложни,за да ги обясниш толкова опростенчески.
  —цитат от коментар 57 на alvell


  Ами жените избират. Щото имат много предложения. Един мъж може и никога през живота си да не получи предложение от жена. Познавам и доста стари ергени.

 60. 60 Профил на alvell
  alvell
  Рейтинг: 527 Неутрално

  До коментар [#59] от "Мусаши":

  Жените избират при определени услови и до определен момент.
  Аз съм виждал повече стари моми от стари ергени.
  А още по странното е, че съм виждал такива направени избори,че или твърдението за многото предложения нещо куца или жените не са били тия,които избират или са избирали на много тъмно.
  А пък има и друг момент. Те и политиците ги избират и обикновено са едни,преди избора и други след това.

 61. 61 Профил на Quo Vadis?
  Quo Vadis?
  Рейтинг: 1687 Любопитно

  До коментар [#39] от "Мусаши":

  Явно не сте били в Япония, нито имате представа в развитите Азиатски държави как стоят нещата

 62. 62 Профил на carmello
  carmello
  Рейтинг: 1014 Любопитно

  До коментар [#58] от "Мусаши":

  стига си писал тъпотии, ти живееш в неква наследствена къща с родителите си в некво пазарджишко село и животът ти се изразява в това да пишеш тъпотии из горума

  хората искат да летят в космоса, да открият лек срещу рака, да спрат глобалното затопляне и тн., ти си останал някъде в 1800-та, където живеете 3 поколения в къщата на село и единственото важно в живота ти е да направиш деца и после кротко да чакаш смъртта....

  и да ти кажа, да си предадеш гените далеч не е най- важното нещо, най- малкото я доживееш да видиш внучета, я не, в смисъл, още за тях ще си некъв смътен спомен за дрипав старец миришещ лошо, а техните деца изобщо няма да са те виждали....

  и така, 20 години след теб никой няма да те помни, независимо дали имаш 5 деца или 0, та не се превземай толкова, животът е един път тук и сега

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK