Войната, ден 52: Зеленски обяви какво би прекратило преговорите с Русия

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (715)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 5092 Неутрално

  Русия предупреди Запада за "непредвидими последици" от доставките на оръжия
  -------------------------------------------------------------------------------------------------

  БЛЕДИЯТ БУНКЕРЕН МОЛЕЦ полудява прогресивно

  Щеше да е жалко ако не беше ГНУСНО

 2. 2 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 3578 Любопитно

  Нима Путин се страхува от западните оръжия? И това означава ли признанието, че РоZZИЯ губи войната печално и унизително?

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 3. 3 Профил на chironex
  chironex
  Рейтинг: 586 Неутрално

  Всичко върви по план, но не по тоя на РаZпутин.

 4. 4 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2835 Весело

  "Русия предупреди Запада за "непредвидими последици" от доставките на оръжия"

  Последиците са ясни.
  Повече загинали руснаци, но без да знаем как дали ще си ги погребват, дали ще си ги изгарят или ще си ги връщат на майките.
  Повече истерия по руските медии, но без да знаем кой руски пропагандист ще бъде крайният победител.
  Повече поводи за гордост от руската армия, но без да знем какво ще покажат на парада на победата

  подпис
 5. 5 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2374 Неутрално

  Логика на един диктатор. Не помагайте на Украина та да убивам повече украинци.Наглец най-страшен.

  SHADOWS of SOFIA
 6. 6 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 5092 Неутрално

  Русия предупреди Запада за "непредвидими последици" от доставките на оръжия
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Само да има късмет

  БУНКЕРНИЯТ МОЛЕЦ да се сблъска челно с НАТО и КОЛЕКТИВНИЯ ЗАПАД

  Чак тогава СЪДБАТА НА ХИТЛЕР ще му се вижда песен

 7. 7 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2726 Неутрално

  ... предупреждението може да се разглежда и като отстъпка на Русия, която да признава, че помощта за Украйна помага.
  —цитат от коментар 0 на Статията


  Хайде малко да поправим превода:

  ... предупреждението може да се разглежда и като стъпка назад от страна на Русия, която да признава, че помощта за Украйна ѝ помага за крайната победа.

  И да добавим, че на света ще му олекне.

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 8. 8 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2835 Весело

  До коментар [#5] от "К2":
  "Логика на един диктатор. Не помагайте на Украина та да убивам повече украинци."

  Добра си е логиката.
  Нали все нещо трябва да направи, след като не успява да убива повече украинци.

  подпис
 9. 9 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 1321 Неутрално

  Трябва да внимаваме-сърбите винаги са били машата на рассията в европа.Те ядоха дръвцето преди години да не вземат да убият български войник ,че ще ги сринат от НАТО.И Масква беше непотопяев но вече е на дъното.И Сърбия е нопотопяемата база на рассия ,но бързо може да потъне.

 10. 10 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4710 Неутрално

  С ТЕРОРИСТИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ!
  Позиция на Атлантическия съвет на България
  по повод незаконното задържане на моряци от кораба „Царевна“ на територията на международно непризнатата т.нар. Донецка народна република

  Атлантическият съвет на България от години предупреждава, че страната ни е изложена на огромни рискове заради умишлено поддържани тежки зависимости от Русия в областта на икономиката, енергетиката, отбраната и други важни за националната сигурност сфери.
  През последните три десетилетия обаче България не е ставала до такава висока степен политически заложник на интересите на Русия.
  Актуалните руски интереси днес са България:
  1. В никакъв случай да не изпраща оръжие за Украйна.
  2. Да гласува в Европейския съвет против въвеждането на санкции срещу Русия, отнасящи се до прекратяване на доставките за ЕС на нефт и природен газ.
  3. Да не обявява за "persona non grata", посланика на Русия Елеонора Митрофанова.
  4. Да не гони повече руски шпиони, прикрити като дипломати в посолството.
  5. Да поеме ангажимент, че няма да приема на българска територия постоянно базирани формирования на НАТО, както и че ще откаже да участва в евентуални военни операции на НАТО срещу Русия, ако Кремъл разшири войната и към друга страна-член на НАТО.
  Кремъл отдавна търси ефективен начин не само да разчита на своите агенти за влияние в България за прокарване на тези интереси, но и да принуди българското правителство да изпълни тези условия.
  Поради своята колеблива политика и опитващо се да бъде "неутрално" към войната на Русия срещу Украйна, българското правителство се превърна в лесна плячка за Кремъл. България днес е в сериозен риск да стане заложник на Кремъл и да бъде принудена да изпълнява поставените от Русия условия.
  Операцията на руските служби по задържането на българските моряци от въоръжени сили на непризнатата от България и цивилизования свят т. нар. Донецка народна република, на пристанището на частично окупирания град Мариупол, даде отлича възможност на Кремъл да поставя условия на България.
  Прикривайки отдавна планираната операция като "спасителна акция" на Русия, Кремъл създаде де факто заложническа криза с български граждани, при която България е принудена да вземе отношение и да води преговори за освобождаване на моряците и връщането им в страната. Тази операция е явно дълго планирана и навлезе в активна фаза през последните две седмици.
  Не са случайност разпространите преди седмица от непризнатата т.нар. Донецка народна република фейк новини, че корабът "Царевна" е бил завладян и пленен от украинския полк "Азов", бранещ град Мариупол. В България бе проведена масирана дезинформационна кампания целяща да представи украинските войници като агресори, а българските моряци като жертви. Преди две седмици от руски тролове в Интернет се разпространяваше и фейк, че корабът е бил взривен.
  Преди това проруската фашизоидна партия "Възраждане" организира серия от акции в Народното събрание и извън него, срещи и пресконференции с близките на моряците, за да създаде в обществото впечатление и убеждение, че те са жертви на Украйна, че кораба е пленен от Украйна, че моряците са заплашени да загинат от украинска ракета или от глад и затова трябва спешно да бъдат спасени. Започна организиран натиск срещу правителството да предприеме действия, за да ги спаси. Даже от най-високи политически места започна да се намеква, че операцията по спасяването на моряците не бива да бъде осуетена от изгонване на руския посланик Митрофанова или от влошаване на отношенията с Русия заради вземане на решение за изпращане на оръжие за Украйна.
  С тези действия в България руската пета колона успя да забави българските власти във вземане на важни решения, да им внуши да не гонят Митрофанова, да ги принуди да не изпращат оръжие за Украйна, да ги „мотивира“ да обявяват несъгласие в Брюксел за налагане на ембарго на износа на руски петрол и газ за ЕС.
  Българското правителство изненадано научи, че голяма част от моряците са вече в ръцете на донецките терористи, представени като "спасители", без то да е дало съгласие за начало на каквато и да е спасителна операция или да е помолило друго правителство да започне такава операция.
  Сега Правителството е в шах. Научаваме, че един моряк „самоволно“ е напуснал кораба, бил е заловен от войници на т.нар. Донецка народна република и „помолен“ да извика от кораба и останалите моряци, за да бъдат и те "спасени". От какво и от кого да бъдат спасени не се казва. Капитанът на кораба и още четирима моряци отказват да бъда така "спасени" от войници на непризната от никого „Донецка народна република“ (освен от Русия), която не е страна по никое международно споразумение, свързано с безопасността на моряците и корабоплаването.
  Вече е факт, че общо 14 моряци са на сушата и след разпит и снимки са задържани и отведени в Донецк, „столица“ на т. нар. Донецка народна република. Изолирани са от външния свят в хотел и са охранявани с оръжие от войници, без право на свободно придвижване.
  От изявление на собственика на кораба разбираме, че моряците щели да се приберат в България около Великден Това е най-малко след седем дни.
  Възниква въпросът, ако те са били в опасност и са били наистина спасени, защо са задържани? Защо по най-бързия начин не бъдат изпратени към България?
  Отговорите на тези въпроси могат да се открият на фейсбук страницата на Руското посолство в София. Там бе публикувано съобщение не на руското Министерство на външните работи, а на т.нар. министерството на външните работи на непризнатата т. нар. Донецка народна република. Затова мълчат Сергей Лавров и говорителката му Мария Захарова. Те чакат България да се обърне за помощ и съдействие към Русия. На всички е ясно, че България няма никакви дипломатически отношения с терористичната "Донецка народна република". И официално не може да се обърне към нейни представители. Ако го направи, то това би означавало косвено признание на "независимостта" на т.нар. Донецка народна република в окупираните от нея територии на Украйна. Това ще има тежки последици за България не само в отношенията с Украйна, но и с всички съюзни държави в НАТО и ЕС. Това е капан, който Москва се опитва да ни заложи.
  От тук насетне Кремъл очаква българското правителство да помоли за помощ и съдействие Москва, която единствено е признала такава "държава“, самонарекла се Донецка народна република и воюваща срещу Украйна.
  Така България става заложник на Кремъл и е принудена да преговаря, да моли за съдействие, да поема ангажименти и накрая да благодари на Русия за „освобождаването“ и „спасяването" на българските моряци.
  Във връзка с тази успешна, досега, хибридна операция на Москва да принуди България да изпълнява изискванията на Кремъл по отношение на водената вътрешна и външна политика, призоваваме българското правителство:
  1. Да не комуникира по никакъв официален канал с терористите от т.нар. Донецка народна република. С терористи не се преговаря!
  2. Да заяви на руското ръководство, че е длъжно да упражни натиск върху незаконните власти, окупирали част от украинската територия, като веднага прехвърлят моряците на руска територия и от там те да бъдат изпратени със самолет през Турция до България.
  3. Да заяви категоричния си отказ да поема каквито и да е ангажименти към Русия като условие за освобождаване на моряците от плен и връщането им в България.
  4. Ако Русия не се съобрази с исканията на България и до 24 часа моряците не са на българска територия, да призове всички български граждани, намиращи се на територията на Русия, включително дипломатите ни, да напуснат тази държава, защото България не може да гарантира тяхната сигурност.
  5. Да предупреди Русия, че ако българските граждани незабавно не бъдат върнати в България, то ще бъдат изгонени всички руски дипломати от България и ще бъдат прекратени всички търговско-икономически контакти с Русия. Освен това, ще бъде спрян и транзитът на руски газ към Сърбия и Унгария, докато не бъдат освободени и върнати моряците.
  6. Правителството да започне незабавни консултации по случая с Украйна и със съюзниците ни от НАТО и останалите държави от ЕС, като ги уведоми официално за ситуацията и помоли за съдействие. При усложняване на ситуацията, България може да поиска консултации със съюзниците ни от НАТО по силата на чл. 4 от Северноатлантическия договор, тъй като това е заплаха за националната ни сигурност.
  Достойнството на България, живота и свободата на българските граждани нямат цена и което и да е правителство, ако не може да ги защитава, то няма право да бъде на власт и един ден повече!
  Ако сегашното българско правителство допусне това, то рискува не само окончателно да бъде сринато доверието на нашите съюзници в НАТО и ЕС, но и да постави под риск бъдещето на страната ни.

  Атлантически съвет на България

  I настане час, коли один скаже: "Слава Украiнi!". I мiльйони вiдповiдатимуть: "Героям слава!". Степан Бандера
 11. 11 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 912 Неутрално

  Главния Гьобелс -Соловьов за Украйна.

  https://twitter.com/i/status/1514613938679287810

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 12. 12 Профил на ivenco
  ivenco
  Рейтинг: 1968 Неутрално

  „Хиляди сърби демонстрираха за Русия и против НАТО“

  От два месеца разправям,че трябва да спрем газът на братята сърби за да им помогнем да изминат пътя към евроинтеграцията. 😂 Че нещо в последно време взеха завиват в източна посока.😁 А такъв съсед е леко проблемен.

 13. 13 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 954 Неутрално

  Параноикът все още се държи, не отправя директни заплахи !!!

 14. 14 Профил на jmf29537805
  jmf29537805
  Рейтинг: 881 Неутрално

  Логика на хулиган.

 15. 15 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2835 Весело

  Руските орки обичт да казват, че Русия имала само два съюзника - руската армия и руския флот.
  Обръщам внимание на последователността - първо е армията и на второ място флотът.
  Точно в този ред руските сили бяха разбити - първо изгоряха хиляди единици бронетехника и второ потопиха флагмана Москва.

  подпис
 16. 16 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 697 Неутрално

  СЛЕД ВСЯКА ЗАПЛАХА ОТ СТРАХА НА ПЛЪХА ПУТИН, ЗАПАДА ТРЯБВА ДА ИЗПРАЩА ОЩЕ ПО-ТЕЖКА ЗАПЛАХА!

  АКО ПУТИН КАЖЕ, ЧЕ ПОВИШАВА НА ТРЕТА СТЕПЕН ЯДРЕНОТО СИ ДЕЖУРСТВО, ЗАПАДА ТРЯБВА ДА КАЖЕ, ЧЕ Я ВДИГА НА ЧЕТВЪРТА!
  ЗАПАДА ТРЯБВА ДА ИЗПРАЩА ПО ДВА САМОЛЕТА С ВЪИРУЖЕНИЕ НА ВСЯКА МИНУТА ДА ПОМАГАТ ДА УКРАХНА САМО С МОДЕРНИ ОРЪЖИЯ, ДОКАТО ЧЕРВЕНИТЕ ХЛЕБАРКИ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ САМОИЗЩЖДАТ!

  Caps Lock Error! Ако има дискусия за нещо, за което не сте достатъчно запознати, устоявайте на желанието да се включите.
 17. 17 Профил на Dimitar Dimitrov
  Dimitar Dimitrov
  Рейтинг: 611 Гневно

  Сръбски сърбежи.Ще ядете контрата и вие...

 18. 18 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 3308 Неутрално

  Тая война започва да прилича на една друга водена по същите места.
  Удивително съвпадение в целите, причина и май подобен край ще има.
  Путин, уж познава добре историята и често се позовава, ама натоя урок май не е бил в час.

  https://bg.wikipedia.org/wiki/Кримска_война

 19. 19 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 5092 Неутрално

  Повече поводи за гордост от руската армия, но без да знем какво ще покажат на парада на победата
  —цитат от коментар 4 на Иван K


  Ето това ще показват вече.

  https://loveopium.ru/content/2014/10/korea/15.jpg

  Специална помощ от братската СЕВЕРО КОРЕЙСКА диктатура

  Натам води БЛЕДИЯТ МОЛЕЦ русия......

 20. 20 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2960 Неутрално

  Боже, боже. Най-предвидимите заплашват с непредвидимото. Те им казаха даже и часа в който ще влязат в Украйна въпреки че рашистите до 15 минути преди това отричаха и осмиваха Байдън. От всичко предвидимо единственото което американците не можаха да предвидят е колко калпава армия всъщност е руската армия. И как да не е калпава щом целият им народ е калпав. Иначе как един народ който разполага с 1/6 от територията и полезните изкопаеми на света ще се мъдри на 11-то място по икономически показатели. Как народът през 21-ви век още живее в деревянки и ходи в тоалетни на двора, а банята е в пристроената барака. Още 200 години ще носят ушанки и ще са обути във валенки ватниците жалки.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 21. 21 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 912 Неутрално

  Всичко върви по план, но не по тоя на РаZпутин.
  —цитат от коментар 3 на chironex


  Плана е е Zануляване на Русия ,превръщайкия в китайска колония.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 22. 22 Профил на The Polite Moose
  The Polite Moose
  Рейтинг: 1610 Неутрално

  Войната, ден 52: Русия предупреди Запада за "непредвидими последици" от доставките на оръжия
  ***
  Недвусмислено размахваме на ядрена прашка.

  🇷🇺🚢🚶🤬
 23. 23 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2374 Неутрално

  До коментар [#5] от "К2":"Логика на един диктатор. Не помагайте на Украина та да убивам повече украинци."Добра си е логиката. Нали все нещо трябва да направи, след като не успява да убива повече украинци.
  —цитат от коментар 8 на Иван K


  Жужето разчиташе на безгръбначни политици. Но стана жертва на собствената си пропаганда. Европа се обедини. Е, с малки изключения...

  SHADOWS of SOFIA
 24. 24 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2960 Неутрално

  Дойде ли часът да заплашват с тайното оръжие на руския райх? Всяка аналогия е случайна.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 25. 25 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 697 Неутрално

  НИКОГА НЕ СЕ ИМАЛ ДВОУМЕНИЕ, ЧЕ КОМУНИЗМА Е НАЙ-ПРЕСТЪПНАТА, ЧОВЕКОНЕНАВИСТНА И ОМРАЗНА ИДЕОЛОГИ В СВЕТА, НО Е ДОБРЕ ДА ДОБАВЯ, ЧЕ ТЕЗИ СИ СЛУЖАТ САМО С ЗАПЛАХИ, ТЕРОР, ШАНТАЖ, ПРОПАГАНДА И ИЗМАМА!

  ОТ КОМУНИСТ ИСТИНА НИКОГА НЕ Е ИЗГОВАРЯНА!

  Caps Lock Error! Ако има дискусия за нещо, за което не сте достатъчно запознати, устоявайте на желанието да се включите.
 26. 26 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 697 Неутрално

  НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛ ДВОУМЕНИЕ, ЧЕ КОМУНИЗМА Е НАЙ-ПРЕСТЪПНАТА, ЧОВЕКОНЕНАВИСТНА И ОМРАЗНА ИДЕОЛОГИ В СВЕТА, НО Е ДОБРЕ ДА ДОБАВЯ, ЧЕ ТЕЗИ СИ СЛУЖАТ САМО С ЗАПЛАХИ, ТЕРОР, ШАНТАЖ, ПРОПАГАНДА И ИЗМАМА!

  ОТ КОМУНИСТ ИСТИНА НИКОГА НЕ Е ИЗГОВАРЯНА!

  Caps Lock Error! Ако има дискусия за нещо, за което не сте достатъчно запознати, устоявайте на желанието да се включите.
 27. 27 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 954 Неутрално

  Сърбите пак са неадекватни, със всяка една проява на поддръжка за Русия издигат барикада пред членство във ЕС !!!

 28. 28 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Сигурно ей точно сега Путин ще извади онези митични, безаналогови оръжия, които Союзмултьфилм рисуваше години наред. Но в другата реалност (не онази на Путин) нещата следват различна логика и физични закони и затова разни крайцери потъват, цели колони с руска техника биват унищожавани и т.н.

  Както казаха украинците - руската армия не е силна, тя просто е голяма. Затова ни трябват повече оръжия за да я довършим. Апропо, руснаците в момента са разконсервирали и влачат на източният фронт техника от 60те и 70те.

 29. 29 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 2891 Неутрално

  Без "Москва" останалите гюмове стават абсолютно безполезни в Черно море, нито могат да се приближат за да обстрелват, нито да мислят за десант.
  Атаки от авиацията в тоя район стават абсолютен хазарт.
  Трудна ще стане и логистиката за съвецките сили около и в Херсон. Ако някой има разум в Кремъл, може да го посъветва ония да обяви "операцията" в южна Украйна за изпълнена по план и да обяви "изтегляне"

 30. 30 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 769 Неутрално

  "Русия предупреди Запада за "непредвидими последици" от доставките на оръжия"

  Пай се!
  Че идвам ядосан и ще стане като миналата година.
  Гащници.

  ПП. Вижте какво намерих в един мужишки блог:
  "Случаят с "Москва" е нагледно свидетелство, че Московията се е впуснала да играе с възрастните игра, за която тя не е готова да играе нито организационно, нито технически, нито, което е най-важното – интелектуално. Московията я управляват старци, но тя самата се държи като пубертетно гаменче с ниско чело, изгонено от 7 клас за слаб успех, с големи амбиции и обидено на цял свят заради своето нещастно детство. Пубертетчето набарало двуцевката на дядо си заедно с пачка патрони, качило се на моторницата му и решило, че е хванал дявола за опашката. Ще бъде „страшилището на моретата”.
  Пубертетски полюции!"

  Аз не зареждам в Лукойл.
 31. 31 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 912 Неутрално

  Дойде ли часът да заплашват с тайното оръжие на руския райх? Всяка аналогия е случайна.
  —цитат от коментар 24 на emil


  Оръжието на възмездието.

  Колко познато .

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 32. 32 Профил на standup.straight
  standup.straight
  Рейтинг: 1117 Неутрално

  Орките почват да свикват с мисълта че ще загубят войната. Нацистката върхушка в Кремъл е в шок, половината ФСБ е арестувано, над 20 генерала също арестувани и разследвани за злоупотреба с огромни средства. Фюрерчето е побесняло.

 33. 33 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2630 Неутрално

  "Непредвидими последици"....
  Вярно е, ако хамерика достани 155 мм гаубици, достави артилерийски радари..... последиците ще са напълно предвидими. 99,9% от българите си нямат представа за каква ефикасна оръжейна система става въпрос. ха дано. А последиците ще ги видим.

  Русия- проказата на планетата Земя. Гребете роби, фараона ще кара водни ски!
 34. 34 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2797 Неутрално

  Русия предупреди Запада за "непредвидими последици" от доставките на оръжия-------------------------------------------------------------------------------------------------БЛЕДИЯТ БУНКЕРЕН МОЛЕЦ полудява прогресивноЩеше да е жалко ако не беше ГНУСНО
  —цитат от коментар 1 на Hawaii  Хахаха …
  Молеца сигурно си мисли, че Запада ще клекне точно така, както клекнаха от БСП, Възраждане « и зеления чорап от « Дондуков 1 « .
  Хахахааааааа …

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 35. 35 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2960 Неутрално

  Няма нищо непредвидимо в това което се случва в Украйна. Повтарят се грешките и поличбите на загубената руско - японска война през 1905-та и якият бой който са яли от финландците през 1939-та. Общо 120 хиляди жертви във финската война като около 600 са убити от пушката на Симо Хаюха.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 36. 36 Профил на Сгугню
  Сгугню
  Рейтинг: 455 Неутрално

  При 3000 убити украински военни 20 000 убити руски изглежда твърде много.
  Съотношение 6.5 към 1 е имало през ВСВ на Източния фронт през 1942 г. (през 1941 е било дори 8 към 1). Все си мисля, че в Русия нещо са научили оттогава.
  Като отчетем и ранените, които би следвало да са повече, ще излезе че за месец и половина Русия е загубила над една трета от началните си сили.
  Това е несериозно.
  По-реалистична оценка би била за 2 към 1 или най-много 3 към 1, т.е. между 6000 и 9000 убити от руска страна, което заедно с ранените би докарало загубите докъм 20 000.

 37. 37 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 697 Неутрално

  АКО БАЛКАНИТЕ СА ОТВРАТИТЕЛНО МЯСТО, ТЕ СА ТОВА НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ СЪРБИТЕ – МАФИЯ, КОРУПЦИЯ, КОМУНИЗЪМ, УДБА, РУСОФИЛИЯ, БЪЛГАРООМРАЗА!!!

  СЪРБИЯ – БАРУТНИЯ ПОГРЕБ НА БАЛКАНИТЕ (за да са Балканите барутния погреб на Европа)!

  Caps Lock Error! Ако има дискусия за нещо, за което не сте достатъчно запознати, устоявайте на желанието да се включите.
 38. 38 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 1951 Неутрално

  Русия е изпратила на Съединените щати и съюзниците дипломатическа нота, в която се отправя предупреждение да не се изпращат оръжия в Украйна, тъй като това "налива масло в огъня" на конфликта и може да доведе до "непредвидими последици".
  _________________________________________________________________________

  Ако се изпратят западни оръжия в Украйна Русия ще бъде принудена да води тотална война. Ще се наложи да действат както САЩ във войната в Ирак, която беше в нарушение на международното право.

  Масирани бомбардировки в продължение на седмица, след което се пуска пехотата и танковете. Това ще означава много цивилни жертви, които в Ирак се оценяват на 500000.

  Но явно страните от НАТО начело със САЩ точно това искат, да водят война с Русия до последен украински войник!

  Ако мъжът ви преспи с украинка, да знаете че това не е изневяра, а хуманитарна помощ. (laugh)
 39. 39 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 879 Неутрално

  Не можете "братушки"! Просто не можете! И никога не сте могли! Никога! Поне до 16.04.2022...

  Имало едно време ссср...
 40. 40 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2630 Весело

  До коментар [#28] от "herbaltea":

  Скоро ще свалят от разни постаменти по селца и градове паметниците на Т-34 и ще ги пратят на фронта! Раша е безаналогова, а Путин....

  Русия- проказата на планетата Земя. Гребете роби, фараона ще кара водни ски!
 41. 41 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 697 Неутрално

  ДА ИМ СПРЕМ ГАЗТА (на Сърбия и Унгария) СЛЕД РЕШЕНИЕ НА ЕС!

  Caps Lock Error! Ако има дискусия за нещо, за което не сте достатъчно запознати, устоявайте на желанието да се включите.
 42. 42 Профил на The Polite Moose
  The Polite Moose
  Рейтинг: 1610 Неутрално

  Няма да се учудя, ако Путин изстреля няколко ядрени ракети.
  След което светът ще умре ... от смях.
  Имайки предвидид качеството на въоръжението до момента, съвсем логично е да се предположи, че и ядрената им прашка ще е същият провал.

  🇷🇺🚢🚶🤬
 43. 43 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 3578 Весело

  До коментар [#28] от "herbaltea":

  Като им гледам "новата техника", мога да си представя състоянието на старата им техника.

  Украинците унищожиха вече над 700 руски танка, което е повече от танковете които притежава Германия на въоръжение плюс танковете на въоръжение на Обединеното Кралство.

  Иначе, да, на хартия имат 12 000 стари Т-73, Т-64, Т-55, и Т-34 от ВСВ пръснати по цялата им територия в складове.

  И САЩ имат 3000 от старите М1, които държат във всичко на всичко две бази, Едната в Алабама, а другата в източна Калифорния. Но слагам бас, че американските М1 от резерва са в прекрасно състояние и ако САЩ отпуснат 300 от тях на Украйна, те ще попилеят всяко руско желязо нападнало украинската земя.

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 44. 44 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2835 Неутрално

  Аз целенасочено чета най-злостните руски електронни медии, (Rusvesna.su, vz.ru) за да следя как се развиват процесите сред техните питомци.
  Вече има ясно недоволство, че Путин нарушавал на общественият договор сключен между него и тълпата психопати наречени руски патриоти. Обвиняват Путин в предателство.
  Това наистита е нарушаване на обществен договори Путин ще плати по някакъв начин. Не знаем как но ще плати.
  Нека Бог да ни пази да не повлече и други народи.

  подпис
 45. 45 Профил на andreas_hofer
  andreas_hofer
  Рейтинг: 840 Неутрално

  Сърбежите откачиха пак. Били братя с кацапите. А кацапска диктатура и мизерия искат ли? Защото може и да ги получат.
  Кремълският военнопрестъпник пак плаши Запада с непредвидими последици. Е, няма как да е иначе, Западът ще продължи да праща военна помощ на жертвата на кацапската агресия Украйна. А, непредвидимите последици могат да включват тотален фалит на Кацапстан и разпадането на пултеровата империя на няколко държави, плюс Независим Татарстан, независима Чечения и др.

  Комунизмът и неговите мутации са проклятието на съвременна България
 46. 46 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2797 Неутрално

  Русия предупреди Запада за "непредвидими последици" от доставките на оръжия------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Само да има късмет БУНКЕРНИЯТ МОЛЕЦ да се сблъска челно с НАТО и КОЛЕКТИВНИЯ ЗАПАДЧак тогава СЪДБАТА НА ХИТЛЕР ще му се вижда песен
  —цитат от коментар 6 на Hawaii  Уверявам те, че това дори не минава през плешивата му кухарка . Този изверг мисли само за едно - как да се измъкне от ямата в която се намъкна, водим от болното самочувствие на велик император .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 47. 47 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2374 Неутрално

  Русия е изпратила на Съединените щати и съюзниците дипломатическа нота, в която се отправя предупреждение да не се изпращат оръжия в Украйна, тъй като това "налива масло в огъня" на конфликта и може да доведе до "непредвидими последици". _________________________________________________________________________ Ако се изпратят западни оръжия в Украйна Русия ще бъде принудена да води тотална война. Ще се наложи да действат както САЩ във войната в Ирак, която беше в нарушение на международното право. Масирани бомбардировки в продължение на седмица, след което се пуска пехотата и танковете. Това ще означава много цивилни жертви, които в Ирак се оценяват на 500000. Но явно страните от НАТО начело със САЩ точно това искат, да водят война с Русия до последен украински войник!
  —цитат от коментар 38 на Полковник Паликъщов


  Ти какво предлагаш?Да не се помага на Украина и жуже да избива населението и?

  SHADOWS of SOFIA
 48. 48 Профил на voodoo_child
  voodoo_child
  Рейтинг: 1632 Весело

  Орките сдават.

 49. 49 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2630 Весело

  До коментар [#19] от "Hawaii":

  +++ газгенератор на дърва..... велико е!

  Русия- проказата на планетата Земя. Гребете роби, фараона ще кара водни ски!
 50. 50 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1540 Неутрално

  Два месеца война и превзет един град? Много тук, във форума, предупреждавахме, че Москва се самонадъхва за разходка до Киев, но подценява украинската армия, но дори малцина сред са си помисляли, че за 52 дни Русия няма да може да превземе градове които са на 15 км от руската граница, въпреки, че поне 8-9 пъти опитва.

 51. 51 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2367 Неутрално

  Украйна е суверенна държава, призната от всички международни институции. ООН не е поставило забрана да и продават или подаряват оръжие. Ерго, Путлер да върви на х-й.

 52. 52 Профил на fmg40673635
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53 Профил на log_on
  log_on
  Рейтинг: 1536 Неутрално

  Някой има ли инфо колко български мъже и жени доброволци са отишли да се бият в Украйна за братята украинци.

 54. 54 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2960 Неутрално

  Без "Москва" останалите гюмове стават абсолютно безполезни в Черно море, нито могат да се приближат за да обстрелват, нито да мислят за десант.
  —цитат от коментар 29 на doctor.no


  Рашистите не бива да се колебаят да приемат украинския ултиматум и да се изнесат от Черно море. До седмица две ще влязат в действие харпуните и тогава жална им майка на корабите. Ще заприличат на танковете. Хрпуните могат да ги изстрелват и от катери, а Нептун имат далекобойност над 300 км.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 55. 55 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 2891 Неутрално

  До коментар [#43] от "Realist":

  за над 50 дена война вече ясно се вижда, че броя танкове не дава предимство.
  Не ги знам великите стратези в Кремъл как са си я представяли тая работа, ама нещо не се получава.
  Иначе РФ има още танкове, ако реши може да домъкне всички от далечния изток и да остави Монголия и границата си с Китай без военна техника.
  Да не забравяме, че военните се грижат и за вътрешната сигурност на федерацията. Танкове са разположени в републики, които не са най-щастливи от управление в Москва.

 56. 56 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 3578 Весело

  Между другото, РаZZия е произвела 2000 танка за последните 20 години, управлението на Путин, което прави по 100 танка на година. За 2 месеца Украйна унищожи 7 години производство на фалиралият Уралвагонзавод!

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 57. 57 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 2891 Неутрално

  До коментар [#38] от "Полковник Паликъщов":

  Преди няколко дни твърдеше, че в Ирак са убити 1 млн, последно колко?

 58. 58 Профил на ocean
  ocean
  Рейтинг: 845 Неутрално

  И какво ще нападне НАТО и САЩ ли?
  Как не...
  Още оръжие за Украйна

 59. 59 Профил на fkm26555709
  fkm26555709
  Рейтинг: 3366 Неутрално

  До коментар [#1] от "Hawaii":
  По жалкото е тукашното поведение на русофилите ;то е нещо средно между средновековно суеверие и "научен" комунизъм. Русофилството в българската народопсихология е слязло на ниво физиологични инстинкти. Москва стана световен шампион в отричането на очевадни факти. Това обаче не пречи на българския русофил да суеверства, да търси теле под вола, само и само да оправдае господа си Путин. Войната била между САЩ и Русия... Че по тази логика , всички войни в света са между САЩ и Русия. И ако е така , защо Русия не нападна САЩ а Украйна...

  Украйна направи това което светът не очакваше от нея. България направи точно това , което светът очакваше от нея- снишаване , тарикатстване, подличко подпиране на варварите...

 60. 60 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 2891 Весело

  До коментар [#56] от "Realist":

  УралЗавод не е фалирал, той си "почива", като крайцера "Москва"

 61. 61 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 3578 Весело

  Американците държат само М1 на склад в резерва, Пентагона не държи никой от по- старите поколения американски танкове. Но руснаците имат много Т-64 и Т-55 на склад, които са от времето на Хрусчов и Сталин. Също като храната за дълго съхранение, която раздават на гащниците си, с изтекъл срок на годност, 2015-та.

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 62. 62 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2797 Неутрално

  При 3000 убити украински военни 20 000 убити руски изглежда твърде много.Съотношение 6.5 към 1 е имало през ВСВ на Източния фронт през 1942 г. (през 1941 е било дори 8 към 1). Все си мисля, че в Русия нещо са научили оттогава.Като отчетем и ранените, които би следвало да са повече, ще излезе че за месец и половина Русия е загубила над една трета от началните си сили.Това е несериозно.По-реалистична оценка би била за 2 към 1 или най-много 3 към 1, т.е. между 6000 и 9000 убити от руска страна, което заедно с ранените би докарало загубите докъм 20 000.
  —цитат от коментар 36 на Сгугню  Ако прочетеш Михаил Восленски и Едуард Редзински, ще видиш, че през ВСВ загубите на могучая и непобедимая стигат дори до 15 : 1 .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 63. 63 Профил на log_on
  log_on
  Рейтинг: 1536 Неутрално

  Между другото, РаZZия е произвела 2000 танка за последните 20 години, управлението на Путин, което прави по 100 танка на година. За 2 месеца Украйна унищожи 7 години производство на фалиралият Уралвагонзавод!
  —цитат от коментар 56 на Realist


  Честно казано не разбирам нуждата от танкове при наличие на крилати ракети.
  Ето оная вечер - натиснали са едно копченце някъде и хоп една ракета ''калибър'' избуши завода до Киев.

 64. 64 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2835 Неутрално

  До коментар [#38] от "Полковник Паликъщов":
  "Масирани бомбардировки в продължение на седмица, след което се пуска пехотата и танковете. Това ще означава много цивилни жертви, които в Ирак се оценяват на 500000."

  От къде се изровихте великите полковници с фелтфебелски мозъци. 500000 са жертвите от гражданската война в Ирак.
  Измамниците нарочно не отделят жертвите при настъплението на силите на САЩ от тези в гражданската война.

  подпис
 65. 65 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5957 Любопитно

  Смелчагата от бункера е много добър в изпускането на зловещи заплахи, но ако е такъв мъж, защо не се покаже лично при освободителите на място, там в Донбас?

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 66. 66 Профил на fkm26555709
  fkm26555709
  Рейтинг: 3366 Весело

  Драги съседи сърби, добре че ви има, та нас българите да не ни е толкова срам...

 67. 67 Профил на kmat
  kmat
  Рейтинг: 1667 Неутрално

  При 3000 убити украински военни 20 000 убити руски изглежда твърде много.Съотношение 6.5 към 1 е имало през ВСВ на Източния фронт през 1942 г. (през 1941 е било дори 8 към 1). Все си мисля, че в Русия нещо са научили оттогава.Като отчетем и ранените, които би следвало да са повече, ще излезе че за месец и половина Русия е загубила над една трета от началните си сили.Това е несериозно.По-реалистична оценка би била за 2 към 1 или най-много 3 към 1, т.е. между 6000 и 9000 убити от руска страна, което заедно с ранените би докарало загубите докъм 20 000.
  —цитат от коментар 36 на Сгугню


  Да, това изглежда по-реалистично, но аз се чудя руснаците как спряха да обявяват жертвите си още в края на март. Заковаха ги на 1351 мисля и оттогава нищо. Засега не е сигурно дали и колко от екипажа на Москва са били спасени. Потвърждава се само, че е загинал капитанът. За други може и никога да не узнаем, защото би бил просто чудовищно, ако става дума за стотици. Но какво друго да очаква човек от чудовища, освен чудовищни неща.

 68. 68 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 867 Неутрално

  сърбия е русия на Балканите, как няма да се обичат с мордорските орки.

 69. 69 Профил на chironex
  chironex
  Рейтинг: 586 Неутрално

  Няма да се учудя, ако Путин изстреля няколко ядрени ракети. След което светът ще умре ... от смях.Имайки предвидид качеството на въоръжението до момента, съвсем логично е да се предположи, че и ядрената им прашка ще е същият провал.
  —цитат от коментар 42 на The Polite Moose


  Проблема е, че имат много и все нещо ще хвръкне.
  Ако има няколко идиоти едновременно да натиснат копчето, де.

 70. 70 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4710 Неутрално

  Някой има ли инфо колко български мъже и жени доброволци са отишли да се бият в Украйна за братята украинци.
  —цитат от коментар 53 на log_on


  Веднага след като ти дадеш инфо за българските доброволци, отишли да се бият за руснаците.

  I настане час, коли один скаже: "Слава Украiнi!". I мiльйони вiдповiдатимуть: "Героям слава!". Степан Бандера
 71. 71 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2960 Неутрално

  Аз целенасочено чета най-злостните руски електронни медии, (Rusvesna.su, vz.ru) за да следя как се развиват процесите сред техните питомци. Вече има ясно недоволство, че Путин нарушавал на общественият договор сключен между него и тълпата психопати наречени руски патриоти. Обвиняват Путин в предателство.Това наистита е нарушаване на обществен договори Путин ще плати по някакъв начин. Не знаем как но ще плати.Нека Бог да ни пази да не повлече и други народи.
  —цитат от коментар 44 на Иван K


  Да, и аз съм на това мнение. Мисля, че Путин е по заплашен много повече от военолюбците отколкото от някакви антивоенни настроения. Мисля че и затова замазаха работата с крайцера. Ако истината за него излезе наяве, той си е един малък Пърл харбър и мисля че на Путин ще му попалят ушите. Не бил виновен той руският народ! Хайде бе!

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 72. 72 Профил на inatlivka
  inatlivka
  Рейтинг: 1428 Весело

  Последицие за вас са си съвсем ПРЕДВИДИМИ, товарищи. Флагманът вече видя какво се случва, когато допотопната съветска техника се срещне с модерното оръжие.
  Напълнихте ли гащите?!
  Айде марш в кочината, цивилизования свят няма нужда от вас.

 73. 73 Профил на potrebitelll
  potrebitelll
  Рейтинг: 707 Неутрално

  Сърбулята са по-зле и от нас. Странна е тази симпатия между всички, изживяващи се като наците и Путята. То не бяха български националисти, сръбски националисти, френски националисти, австрийски националисти, унгарски националисти ... В същото време, Путята громял украинските националисти?!?!?!?!?!? Малоумието всъщност е най-съществения фактор да поддържаш Путя. Толкова да си прост, че да не виждаш противоречието между прокламираната руска политика и безобразията, които вършат, това е едиственото и достатъчно основание да симпатизираш на този психопат. Не е тайна, че всички националисти са молоумни, тъй че не откриваме топлата вода.

  не мога да коментирам, без да обиждам
 74. 74 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4710 Неутрално

  До коментар [#63] от "log_on":

  Ей така ще има крилати ракети, изстреляни от украинска територия, които "хоп"и ще избушат бункера на Путин със все обитателя му.

  I настане час, коли один скаже: "Слава Украiнi!". I мiльйони вiдповiдатимуть: "Героям слава!". Степан Бандера
 75. 75 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 2891 Неутрално

  Я патокостроителите пак са активирани да се пишат защитници на Украйна

 76. 76 Профил на gianni
  gianni
  Рейтинг: 1477 Неутрално

  Масирани бомбардировки в продължение на седмица, след което се пуска пехотата и танковете. Това ще означава много цивилни жертви!
  —цитат от коментар 38 на Полковник Паликъщов


  Първо ще има среща със светиите Старстрийк и Стингър , а после и със свети Джавелин. Хайде, че при толкоз кандидати за оня свят, комсомолките в колхозния рай са на привършване.

 77. 77 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7265 Неутрално

  "Хиляди сърби демонстрираха за Русия и против НАТО"
  Сърбите все повече си режат пътя към ЕС.

 78. 78 Профил на dante_18
  dante_18
  Рейтинг: 728 Неутрално

  Последиците са ясни. Ще има повече убити руски нацисти. 👍🔥🔥

  If you are going through hell... Keep going!
 79. 79 Профил на The Polite Moose
  The Polite Moose
  Рейтинг: 1610 Неутрално

  До коментар [#75] от "doctor.no":

  Кога ще дадете оръжие на Украйна ?

  🇷🇺🚢🚶🤬
 80. 80 Профил на log_on
  log_on
  Рейтинг: 1536 Неутрално

  [quote#70:"Alarmstufe Rot"][/quote]

  Ако не се лъжа да идеш да се биеш за руснаците подлежи на санкции у нас и е логично да е тайна,ама нали всички сме за украинските братя ,а биещите се българи за тях там са българска гордост и хирои тука. Та защо да не ги обнародват...може и с медали да ги накичим ,ако останат живи или поне паметници да им направим.

 81. 81 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4710 Неутрално

  До коментар [#76] от "gianni":

  Да отдадем дължимото и на Хаджи Байрактар!

  I настане час, коли один скаже: "Слава Украiнi!". I мiльйони вiдповiдатимуть: "Героям слава!". Степан Бандера
 82. 82 Профил на zxp53317185
  zxp53317185
  Рейтинг: 2305 Неутрално

  То май вече украинците събраха доста повече опит с NLAW от британците?
  Не знам кой кого обучава 🤷

 83. 83 Профил на inatlivka
  inatlivka
  Рейтинг: 1428 Любопитно

  За сърбите е ясно, те са същите като руснаците болни мозъци, бленуващи за Велика Сърбия и копнеещи да анексират територии на съседите си. Малко ли кръвопролитни, братоубийствени войни спретнаха. Същите са, просто са по-малки и нямат природните ресурси, които да им спонсорират агресиите.
  В Бг обаче какви са тия глу.ендери, които продължават да се омиляват от всичко руско. От Русия и руснаците нищо добро не сме видяли и няма да видим. Колкото по-далеч от тях толкова по-добре. Дивашка сган нямаща място в цивилизования свят.
  Марш в Сибир и си вземете лелята от пасоля. Какво се ослушвата, колко специални покани чакате.

 84. 84 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 912 Неутрално

  Няма да се учудя, ако Путин изстреля няколко ядрени ракети. След което светът ще умре ... от смях.Имайки предвидид качеството на въоръжението до момента, съвсем логично е да се предположи, че и ядрената им прашка ще е същият провал.
  —цитат от коментар 42 на The Polite Moose


  Кой знае колко ракети са отишли за яхти и вили в гнилия запад.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 85. 85 Профил на bobbyperu
  bobbyperu
  Рейтинг: 746 Неутрално

  Всъщност положението на кацапите е още по лошо защото освен 190 000 армия ( което е 60% от наличните свъхсрочници) са вкарали и 30-40 000 росгвардейци (де факто всички части ставащи за военни операции) и още толкова "опълченци" от Лугандония ( там сега вървяла пълна мобилизация,ама повечето мъже се криели та ги ловели по улиците и домовете ) и резултатите са.....бягство от Киев и щурмуване на Мариопул за не знам кой път! Путин или трябва да обяви че се води война за да изпрати наборниците и резервистите......или да Фърля кърпата!

 86. 86 Профил на log_on
  log_on
  Рейтинг: 1536 Неутрално

  До коментар [#63] от "log_on":Ей така ще има крилати ракети, изстреляни от украинска територия, които "хоп"и ще избушат бункера на Путин със все обитателя му.
  —цитат от коментар 74 на Alarmstufe Rot


  Ми хайде ,де. Два месеца минаха. Айде остави ги украинците -те могат и да не знаят ,ама нали всички западни съкращения им снасят координати наготово до сантиметър даже какво е на цвят акото на Путин...

 87. 87 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4710 Неутрално

  До коментар [#80] от "log_on":

  Бесарабските българи се бият за Украйна. Това е достатъчно.
  А за вас,професионалните русначкаджии, ще остане срама. Ако имаш представа какво е срам, де.

  I настане час, коли один скаже: "Слава Украiнi!". I мiльйони вiдповiдатимуть: "Героям слава!". Степан Бандера
 88. 88 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2960 Неутрално

  "Зеленски обяви 3000 убити украински военни и 3 пъти повече ранени"

  3000 невинни украински живота за кефа на Путлер. Това също му се пише на задника. Не са само цивилните.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 89. 89 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 2891 Неутрално

  "Обучението на местните военни е да използват притовотанкови ракетни комплекси NLAW"

  Ще има драстично съкращаване на съвецкия инвентар на територията на Украйна

 90. 90 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 3578 Весело

  Хайде, че при толкоз кандидати за оня свят, комсомолките в колхозния рай са на привършване.
  —цитат от коментар 76 на gianni


  В колхозният рай, всеки колхозник го чакат по 100 мечки. Нали Путин язди мечка, всеки колхозник, като Паликъщов мечтае да е като путин,. с мечешка компания!

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 91. 91 Профил на log_on
  log_on
  Рейтинг: 1536 Неутрално

  До коментар [#80] от "log_on":Бесарабските българи се бият за Украйна. Това е достатъчно.А за вас,професионалните русначкаджии, ще остане срама. Ако имаш представа какво е срам, де.
  —цитат от коментар 87 на Alarmstufe Rot


  Бесарабските българи са си украински граждани и там им е родината.Аз питам за българските българи ,ето като теб напр.
  Срамно ли ти е да се биеш за братята украинци ,даже да се жертваш за тях.
  Ще ти се отчете и няма да бъдеш забравен. Слава Украина дет се вика.

 92. 92 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 2726 Неутрално

  ... "Едно е хората да страдат от опустошението на войната, друго - да бъдат убивани от глад," каза изпълнителният директор на Световната продоволствена програма Дейвид Бийсли.
  —цитат от коментар 0 на Статията


  А всъшност и двете са проява на нечовечност, примитивност, животински инстинкти и всичко най-лошо, което човек може да си помисли.

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 93. 93 Профил на ivan_lawyer
  ivan_lawyer
  Рейтинг: 156 Неутрално

  Просто нещата ще свършат така - за дълъг период от време повече няма да се закачат с Русия, независимо от какво-що. Това не е малко за ситуацията и е правилна от военна точка - да се изтощят и двете страни, така че да не мислят за унищожения.

  Явно нещата винаги трябва да се случват по трудният начин.

 94. 94 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4710 Любопитно

  До коментар [#86] от "log_on":

  Да де. Два месеца минаха. Какво стана с превземането на Киев? Какво стана с блицкрига, който победоносно обяви военния "експерт" Славчо Велков?

  I настане час, коли один скаже: "Слава Украiнi!". I мiльйони вiдповiдатимуть: "Героям слава!". Степан Бандера
 95. 95 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 8580 Неутрално

  Русия на Путин е кутията на Пандора за света
  Колкото по-скоро я затворим, толкова по-добре
  Колкото до “…"непредвидими последици" от доставките на оръжия…” те са напълно предвидими, русия на Путин ще загуби и физически войната. Морално тя я загуби още в първите три дни.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 96. 96 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1789 Неутрално

  Някой има ли инфо колко български мъже и жени доброволци са отишли да се бият в Украйна за братята украинци.
  —цитат от коментар 53 на log_on


  Ние каквото можахме направихме колкото и да е чудно.
  Даже се явяваме Главна причина за затриване на Русия.
  Едната българка е Баба Ванга издигната в Култ от Руската пропаганда.
  Представиха нейни братвежи като сигурен знак че са Богопомазани.
  И Ватата взе че си повярва.
  Другият е Христо Грозев дето им изкарва Кирливите ризи.
  Интересно че с мнението му се съобразява Целият свят и го адмирира.
  Само тук по Стародавна традиция нито Дума от него явно ако ни падне ще си го пратим при Тангра.
  Народе!!!!

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 97. 97 Профил на log_on
  log_on
  Рейтинг: 1536 Неутрално

  До коментар [#86] от "log_on":Да де. Два месеца минаха. Какво стана с превземането на Киев? Какво стана с блицкрига, който победоносно обяви военния "експерт" Славчо Велков?
  —цитат от коментар 94 на Alarmstufe Rot


  Ами анджък ,де. При толкова слаб Путин украинските хирои трябваше да в Кремъл вече. Цял запад е зад тях и се нада на това.
  Що не се получава аритметиката.

 98. 98 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4710 Неутрално

  До коментар [#91] от "log_on":

  Не знам защо упорито се опитваш да внушиш, че всеки, който симпатизира на Украйна, а това са 90% от хората, трябва да отиде да воюва? Ти самият, защо не отидеш да воюваш за Русия? Украинците много ще ти се зарадват и ще те посрещнат подобаващо. Подобаващо и ще те изпратят.

  I настане час, коли один скаже: "Слава Украiнi!". I мiльйони вiдповiдатимуть: "Героям слава!". Степан Бандера
 99. 99 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2960 Неутрално

  Абе като плашат гаргите, я да питам аз. Какво стана с безаналоговия свръхзвуков "Кинжал"? Един път нещо изокаха и това ли беше? Сигурно е била една от трите им ракета и тя е била прототип направен с ембаргови западни части. Сега след санкциите сигурно са им останали още две и се чудят как по-стратегически да ги употребят.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 100. 100 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 5092 Неутрално

  Засега не е сигурно дали и колко от екипажа на Москва са били спасени. Потвърждава се само, че е загинал капитанът. За други може и никога да не узнаем, защото би бил просто чудовищно, ако става дума за стотици.
  —цитат от коментар 67 на kmat


  Екипажът на Кораба-Майка Москва

  е МАЛКО ПОД 600 ОРКИ

  Няма как при НЯКОЛКО ВЗРИВА НА СНАРЯДИ
  на тази ограничена площ да има някой който да се е спасил
  И да има това ще са ЕДИНИЦИ щастливци.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK