И Шолц отхвърли бързото влизане на Украйна в ЕС, било нечестно към Балканите

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (55)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  Е, той си е путиняга. Няма нужда да си измисля причини.

 2. 2 Профил на Х
  Х
  Рейтинг: 1058 Неутрално

  Най-накрая Украйна няма да е нито в НАТО, нито в ЕС.
  Като бонус ще се е разделила с част от територията си.
  Усещам каква всенародна любов ще има към Зеленски.

 3. 3 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 3804 Неутрално

  Нека си го каже Шолц, едно е да приемеш малки манипулируеми страни като Албания или Северна Македония, друго 40-милионна Украйна с нейната издигната международна позиция в момента като страна воюваща с агресора. Финансите и отговорността за Украйна от страна на ЕС са огромни и ще растат до над трилион евро за възстановяването и. А най-голям дял ще плаща най-голямата европейска икономика и бюргерите не са лесни.

 4. 4 Профил на zxp53317185
  zxp53317185
  Рейтинг: 2307 Неутрално

  Абе това да не ви е опашка на каса в Лидъл-а?!?
  Украйна трябва да влезе в ЕС когато изпълни критериите, няма нищо общо с реда на кандидатстване.

 5. 5 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 1578 Неутрално

  Това отдавна беше ясно. Доста страни в ЕС просто нямат сметка от Украйна в ЕС.

 6. 6 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4156 Любопитно

  "В албанския и македонския случай преговорите не могат за започнат заради ветото, наложено от София заради спора със Скопие."

  Само в македонския случай преговорите не могат да започнат заради ветото на България, но нашата страна няма нищо против преговорите да започнат за Албания. И почти сигурно другия месец, когато е поредния голям форум на ЕС посветен на разширяването на съюза, Албания да стане официално страна кандидат член на ЕС.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 7. 7 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2929 Неутрално

  Напълно съм убеден, че Украйна не се нуждае от членство в ЕС.
  Украйна се нуждае от статут на военна преграда пред стремежите на руската империя да превземе Европа и постоянното получаване на оръжие за да изпълнява ролята си на преграда.
  Члед на ЕС означава, нашите европолитици постоянно де ги учат на политкоректност и разни джендърства.

  подпис
 8. 8 Профил на zxp53317185
  zxp53317185
  Рейтинг: 2307 Неутрално

  До коментар [#6] от "Иво":

  На всички е ясно че само си измиват ръцете с нас. Сега ще кажат че и Украйна ще чака да влезе в РСМ докато не махнем ветото, което е доста смехотворно оправдание.

 9. 9 Профил на asroma1927
  asroma1927
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  Да, Северна Македония и Албания напълно заслужават да станат член на ЕС и НАТО, а Украйна, която в момента е единствената държава, която може да бъде наречена лидер на свободния свят, защитаваща същия този ЕС и НАТО от пряк сблъсък с азиатци, не заслужава членство!?!?!? С какво точно са полезни на НАТО СМ и Албания, респективно биха били полезни на ЕС, което не може да даде Украйна!?!? Апропо, огромна част от съветския инженерен потенциал на СССР, реализиран във военната сфера и космическите изследвания е плод на украинци, а не на руснаци. Например, руснаците много се гордеят със своя двигател РД - 180, който дълги години продаваха на НАСА, но този двигател е съветски, а не руски и е конструиран от ОКБ - 456 с научен ръководител Валентин Грушко. Украинец, естествено. Между другото, новия турски дрон Байрактар Акинчи също е с украински двигател.

  Украйна заслужава много повече членство в НАТО и ЕС в сравнение с много други държави, които са получили тази привилегия. Включително и България

 10. 10 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4385 Неутрално

  Най-накрая Украйна няма да е нито в НАТО, нито в ЕС.Като бонус ще се е разделила с част от територията си.Усещам каква всенародна любов ще има към Зеленски.
  —цитат от коментар 2 на Х


  Студио"Х"? Студио за болни мечти и фантазии.

 11. 11 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4385 Неутрално

  Абе това да не ви е опашка на каса в Лидъл-а?!?Украйна трябва да влезе в ЕС когато изпълни критериите, няма нищо общо с реда на кандидатстване.
  —цитат от коментар 4 на zxp53317185


  ++++++++++++

 12. 12 Профил на Rhapsody of Fire
  Rhapsody of Fire
  Рейтинг: 781 Гневно

  Очевидни глупости на Шолц.
  Украйна извоява със смелостта и кръвта си правото не само да бъде член, но и лидер в ЕС.- Тя се бори за това, което в ЕС пише на хартия, но Германия и Франция и други (включително България) гледат да изкривят и не прилагат в цялост.
  Което втриса от ужас пропутлерските агенти в ЕС.

  СЛАВА НА УКРАЙНА.
 13. 13 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1712 Неутрално

  Не е учудваща тази немска позиция, все пак точно немците са сред основните виновници за случващото се в Украйна. И продължават да са защото още наливат сериозни суми за военната машина на сатрапа Путин. За съжаление и ние имаме принос с глупостите на лицето БМБ, стрували ни над 3 млрд. лева за безполезна тръба.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 14. 14 Профил на Kaka Mara
  Kaka Mara
  Рейтинг: 1215 Неутрално

  Германското лицемерие е не по-малко отвратително от руския цинизъм. Изиграха най-брутално Украйна със Северен поток ( Турският на Боквата развърза окончатилно ръцете на Путлер)и Будапещенския меморандум и сега беше момента с покана за членство да се извинат за злините , които им донесоха алчността и егоизма на Франция и Германия основно.

 15. 15 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4385 Неутрално

  Да се правят такива изявления в момент , когато се води ожесточена война в Украйна за отблъскване на руската агресия, е меко казано некоректно спрямо украинците и в унисон с изявленията на руската страна , че не желае да види Украйна не само в НАТО , но и в ЕС. Крайно недипломатично и глупаво изказване на Шолц.

 16. 16 Профил на 8th_ball
  8th_ball
  Рейтинг: 1037 Неутрално

  В случая не е важно колко бързо Украйна ще стане член на ЕС, а тя ще бъде. По-важното е, че тя ще стане един от лидерите на ЕС, ако в началото не икономически лидер, но морален - да. Все пак ЕИО си смени името на ЕС, т.е. вече не е само икономическа общност, а съюз. И в рамките на един съюз моралната тежест понякога, в кризисни моменти, има значително по голяма сила от икономическата или финансовата.

 17. 17 Профил на Х
  Х
  Рейтинг: 1058 Неутрално

  До коментар [#10] от "tacheaux":

  Защо да са мечти и фантазии?
  Засега Германия, Франция, Австрия, Гърция, Холандия и Унгария казаха, че Украйна няма как да бъде приета в ЕС без да мине стандартната процедура, което ще отнеме дълги години, ако въобще се случи.
  Блинкен даде назад за влизането на Украйна в НАТО.
  Май не са мечти, а реалност.

 18. 18 Профил на Kaka Mara
  Kaka Mara
  Рейтинг: 1215 Неутрално

  До коментар [#13] от "rumen_s": ++++++++×××
  И само да допълня, че вместо да ти загрижи за невинните жертви и разрушените градове в Украйна Макрон се притесни да не пострада егото на Путин! Падението е бездънно!

 19. 19 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 2538 Неутрално

  Балканите подкрепят бързото влизане на Украйна в ЕС!

  Украинците са единствените от бившия соц, които с кръвта си заслужиха и много решително се борят за членство в ЕС. Те трябва не само да влязат бързо, но и като почетен член!

 20. 20 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4385 Неутрално

  Шолц искал първо да види Западните Балкани в ЕС. Как да ги види , като те не отговарят на елементарните политически изисквания дори да са кандидат членове? Политическото късогледство на западни лидери като Шолц и Макрон, който плещеше нещо подобно, е стряскащо и тревожно за бъдещето на ЕС.

 21. 21 Профил на Kaka Mara
  Kaka Mara
  Рейтинг: 1215 Неутрално

  До коментар [#16] от "8th_ball": Би трябвало, но в момента за съжаление основен е финансовият интерес.
  Ще ви дадем оръжие да ни пазите от злото джудже! Долни лицемери!

 22. 22 Профил на Dimiter Karapetrov
  Dimiter Karapetrov
  Рейтинг: 288 Неутрално

  До коментар [#7] от "Иван K":

  "Украйна се нуждае от статут на военна преграда пред стремежите на руската империя да превземе Европа и постоянното получаване на оръжие за да изпълнява ролята си на преграда."
  ________________________________________
  В такъв случай ще се нуждае и от "пушечно месо". След като ѝ оппределяте такава "спасителна" роля, е редно да се запишете като "интербригадист".

 23. 23 Профил на 8th_ball
  8th_ball
  Рейтинг: 1037 Неутрално

  До коментар [#21] от "Kaka Mara":

  Да, така е, уви. Колкото и да е отвратителна "работата" на Русия, не мога да премълча и късогледството на Запада спрямо всичко, свързано с кризата. Така че, да, главният виновник е Русия, но и ЕС, и САЩ, и Япония, и НАТО, имат голяма доза вина и позор за това, което се случва. Когато имаш грешка, най-доброто, което можеш да направиш, е да я признаеш, доколкото може - да я поправиш. Но да упорстваш в грешката - това е характерно за глупаците.

 24. 24 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2931 Неутрално

  Шолц взима ли под внимание, че армиите на тези две страни по качество на въоръженнието си са изключително близко до тези на НАТО.
  Да не говорим за близоста в разбиранията и отношението към организацията на съвременния свят между Финландия и Швеция и тези в НАТО....

  п.п. Сравнете "близостта" в разбиранията и отношението към организацията на съвременния свят между много от страните на Балканите и тези на НАТО.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 25. 25 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4337 Весело

  До коментар [#3] от "daskal1":

  Нека си го каже Шолц, едно е да приемеш малки манипулируеми страни като Албания или Северна Македония, друго 40-милионна Украйна
  =========
  Аз го твърдя отдавна....ама доста форумници ми се сърдят....:)
  ЕС няма политическа нагласа да приема големи държави като Украйна.....
  На ЕС му са нужни малки ,манипулируеми стани.....
  Преди около 15 години същото го каза и Меркел на Турция.....

  Bukalemun
 26. 26 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 2538 Неутрално

  До коментар [#3] от "daskal1":Нека си го каже Шолц, едно е да приемеш малки манипулируеми страни като Албания или Северна Македония, друго 40-милионна Украйна=========Аз го твърдя отдавна....ама доста форумници ми се сърдят....:)ЕС няма политическа нагласа да приема големи държави като Украйна.....На ЕС му са нужни малки ,манипулируеми стани.....Преди около 15 години същото го каза и Меркел на Турция.....
  —цитат от коментар 25 на eti mehter


  Турция не влезе в ЕС заради Ердоган, приятел! Продължавай да го обичаш със сичка сила 😊

  Диктаторска държава, в която не се спазват човешки права и която няма намерение да се съобразява с останалите в ЕС няма никакъв шанс да влезе в съюза. Добре сте си извън него, най-вече ние.

 27. 27 Профил на georgievb
  georgievb
  Рейтинг: 1750 Любопитно

  Най-добре да я приемат в ЕС в пакет с Русия?!?

  https://www.youtube.com/watch?v=aU5J2qRrpC4
 28. 28 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4821 Неутрално

  Германия за пореден път в историята играе мръсно на целия цивилизован свят.

  I настане час, коли один скаже: "Слава Украiнi!". I мiльйони вiдповiдатимуть: "Героям слава!". Степан Бандера
 29. 29 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4821 Неутрално

  До коментар [#2] от "Х":

  Не само ще стане, но и ще стане по-бързо, отколкото си мислиш. С Украйна и Полша в НАТО и ЕС, Източна Европа ще добие тежест, каквато имат Франция и Германия за Западна Европа.

  I настане час, коли один скаже: "Слава Украiнi!". I мiльйони вiдповiдатимуть: "Героям слава!". Степан Бандера
 30. 30 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7886 Неутрално

  Е, случаят с Украйна е съвсем друг, няма защо да го сравняват с Балканите.

 31. 31 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1712 Неутрално

  До коментар [#3] от "daskal1":Нека си го каже Шолц, едно е да приемеш малки манипулируеми страни като Албания или Северна Македония, друго 40-милионна Украйна=========Аз го твърдя отдавна....ама доста форумници ми се сърдят....:)ЕС няма политическа нагласа да приема големи държави като Украйна.....На ЕС му са нужни малки ,манипулируеми стани.....Преди около 15 години същото го каза и Меркел на Турция.....
  —цитат от коментар 25 на eti mehter


  Ислямистка Турция няма никакво място в ЕС. Като го гледам диктаторчето как се прави на интересно и за Швеция и Финландия в НАТО, току-виж и оттам ги наритали. То логично де, след като диктаторчето реши да прави военни сделки със сатрапчето Путин. Ислямистка Турция е потресаващо далеч от ЕС и като икономически критерии за прием, засега с инфлацийка над 70%, догодина може и до 700% да стигне...

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 32. 32 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4385 Неутрално

  Балканите подкрепят бързото влизане на Украйна в ЕС!Украинците са единствените от бившия соц, които с кръвта си заслужиха и много решително се борят за членство в ЕС. Те трябва не само да влязат бързо, но и като почетен член!
  —цитат от коментар 19 на пРезидента!


  Украйна трябва да е почетен член не само на ЕС , но и на НАТО.

 33. 33 Профил на Gantscho Ganev
  Gantscho Ganev
  Рейтинг: 862 Неутрално

  След обидите и унижението които им наговориха открито, какво друго от тях да очакват.

 34. 34 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4337 Неутрално

  До коментар [#26] от "пРезидента!":

  Турция не влезе в ЕС заради Ердоган, приятел! Продължавай да го обичаш със сичка сила 😊
  ======
  Ще го обичам, разбира се.....
  Човека направи толкова много за страната си.....!

  А ти вместо да тролиш ....си свери познанията.....
  Турция е кандидатствала за членство в ЕС.....мноооого преди Ердоан....
  Така че НЕ той е причината.....

  Днес , турската държава превишава в пъти много от европейските.....в най различни направления.

  Bukalemun
 35. 35 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4337 Весело

  До коментар [#31] от "rumen_s":

  Тамам да....що са пениш....:)
  И аз твърдя долу горе същото,но съм спокоен....

  Bukalemun
 36. 36 Профил на _imir
  _imir
  Рейтинг: 736 Неутрално

  Балканите подкрепят бързото влизане на Украйна в ЕС!
  —цитат от коментар 19 на пРезидента!


  Или хранениците на?
  Вие, колега, сте говорител на Балканите ли?

 37. 37 Профил на Vasil Damqnov
  Vasil Damqnov
  Рейтинг: 119 Неутрално

  Шолц казал... Смех...
  Шолц едвам се държи и той и коалицията. Не го тачат много много, а западна Германия иска да го разкара даже...
  ЕС най-големият му проблем е дивата бюрокрация. Велика идея, но доста слабо изпълнение последните 25 години. Занимават се с глупости вместо да правят това което всички в Европа биха се радвали:
  -Европейска прокуратура, полиция, армия
  -Централизирано реализиране на големи инфраструктурни проекти
  -Реализиране на общи европейски стратегически договори
  Всичко друго, което правят е г/д излишно и просто тежка симулация на работа. Колко мощни прахосмукачки може да се продават в ЕС, за да са оптимално работещи без разхищение на енергия. 800 вата вместо 1600 и се чудиш после защо не можеш да си изчистиш пода и си мислиш, че компаниите продават боклуци само, а то им е казано това да правят.

 38. 38 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 2540 Неутрално

  Четейки коментарите на тема бързо приемане на Украйна в ЕС, човек може да си обясни, защо Бг е на това дередже където е. А причината е много проста - явно голяма част от населението респективно и политиците (защото те са огледало на населението) се ръководи от емоции и е благосклоно към изключения от правилата (наше момче, богат, прочут, бабаит и т.н.) и според това все се правят компромиси, все не се спазват правилата и битието е такова, каквото в крайна сметка е съзнанието.
  Та за неразбралите - ЕС не е боен клуб, където приемат този, който умее добре да се бие. В клуба ЕС си има определени клубни правила и независимо от това, кой колко як, богат, майстор на военното дело - като изпълни изискванията за прием - добре дошъл.

  Frieren für die Freiheit. Tempolimit für die Freiheit. Ein Kühlschrank im Sommer – notwendig oder Kriegstreiberei?
 39. 39 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2853 Неутрално

  Тоест излъгани и от ЕС, а не само от НАТО? Ясно ли е защо беше нужна войната? Или просто ЕС казва Евровизия, комикс за Зеленски и котарак инфлуенсър стигат

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 40. 40 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2506 Неутрално

  Имаше един стар виц -- дело за инзнасилване, питат свидетеля на коя страна е свидетел, но той бил чичо от село и рекъл, ми на е*аната страна. Което ми напомня на коя страна приключи Германия Първата и Втората световни войни и буди радостни очаквания за бъдещето.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 41. 41 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 1883 Неутрално

  До коментар [#2] от "Х":Не само ще стане, но и ще стане по-бързо, отколкото си мислиш. С Украйна и Полша в НАТО и ЕС, Източна Европа ще добие тежест, каквато имат Франция и Германия за Западна Европа.
  —цитат от коментар 29 на Alarmstufe Rot


  Аааа хахаххаха.. няма начин Полша и Украйна ,да не станат на Франция и Германия :))) Де бе , та те поляци и украинци без САЩ, са изсъхнали моментално бе :)

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 42. 42 Профил на mwd00681360
  mwd00681360
  Рейтинг: 247 Неутрално

  До коментар [#3] от "daskal1":

  Открити са документи връзка на бившия марксист Шолц с тайните служби на ГДР, вероятно руснаците го държат на каишка!
  https://www.dailymail.co.uk/debate/article-10827013/Is-Germanys-leader-soft-Russia-hes-ex-Marxist-asks-historian-DR-HUBERTUS-KNABE.html

 43. 43 Профил на kdf001117988
  kdf001117988
  Рейтинг: 339 Неутрално

  Ердоган е заявил, ще няма да се съгласи Финландия и Швеция да се присъединят към НАТО, защото не желае да си разваля отношенията с Путин.

 44. 44 Профил на
  Рейтинг: 1448 Неутрално

  А Турция като кандидатска не знам си колко десетилетия честно ли е към нея, че други я изпревариха? Тоя Шолц само си търси оправдания.

 45. 45 Профил на cfe551120588
  cfe551120588
  Рейтинг: 41 Неутрално

  Как ли се чувстват укро-тъпаците след това изявление?!! Нае*ани и изоставени! Запада ги използва като тоалетна хартия, която след като са си обърсали задните части сега ще флъшнат в тоалетната! Така става като си избираш клоун за управленец, и се връзваш на акъла на краварите!!! Сега ни ес, ни нато, нито 90% от държавата...

 46. 46 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 2217 Разстроено

  Няма как Украйна да бъде приета в ЕС веднага, това би означавало да клекнат на наша издръжка!

  Ако мъжът ви преспи с украинка, да знаете че това не е изневяра, а хуманитарна помощ. (laugh)
 47. 47 Профил на Stoyan Ivanov
  Stoyan Ivanov
  Рейтинг: 17 Неутрално

  В случая не е важно колко бързо Украйна ще стане член на ЕС, а тя ще бъде. По-важното е, че тя ще стане един от лидерите на ЕС, ако в началото не икономически лидер, но морален - да. Все пак ЕИО си смени името на ЕС, т.е. вече не е само икономическа общност, а съюз. И в рамките на един съюз моралната тежест понякога, в кризисни моменти, има значително по голяма сила от икономическата или финансовата.
  —цитат от коментар 16 на 8th_ball


  Много съм съгласен! В исторически план, геополитиката се е водила винаги според морални принципи, никога от интересите на силните на деня . Добрите винаги печелят!

 48. 48 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1190 Неутрално

  Достоен наследник на продажната и късогледа Меркел. С такива фалшиви лидери на ЕС не ми трябват врагове.

 49. 49 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1190 Неутрално

  Изявленията на Щолц и Макрон са в унисон с руските изявления, че Русия била против влизане в ЕС. Тия две проститутки продължават да обслужват рашисткия военнопрестъпник и агресор без капка срам.

 50. 50 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1190 Неутрално

  Да, разпокъсаната на анклави Босна и авторитарна и проруска Сърбия имат много по големи шансове да станат членове на ЕС. Другарят Щолц освен, че е доказан лъжец на едро( вече го видяхме вслуча

 51. 51 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1190 Неутрално

  В случая с оръжието, което Германия трябваше да прати в Украйна), но и мръсник , който се опитва да настрокеа едни страни срещу други и то уж защитавайки справедливостта. Едно е е ясно след Шрьодер, Меркел и Щолц, Германия загуби лидерската си позиция в Европа. И продажният германски елит ще го усети съвсем скоро.

 52. 52 Профил на Myrra Licheva
  Myrra Licheva
  Рейтинг: 63 Неутрално

  Глупости.Украйна износи членството си по възможно най-гадния начин на плещите си .Трябват затам не летящи коридори,ми не знам какво,с цел оценяване на реалната обстановка и пестене на време .
  Вместо това,за пореден път,виждаме пилиткоректен канцлер от скопената,нова Дойчланд,пикаещ седнал.
  И ,поне да можеше да помогне на моята Сърбия.При нея,въпросът е кога ще узреят достатъчно,за да теглят м.ната на рашка,дет'ги предава за пореден път и еманципирани,смело да поемат евро-пътеката.Без гадното за тях нато.И наясно с путкин-филмите.Демек,от този клоун ,Щолц , не зависи.Сев.Македония пък може и там да нададе ухо,пак не към Берлин.Таа,тоя нека си упражнява общата, инертна човеко-ненавист,общо взето,днешните немци са пълни лекета,без да се оправдава ,било с Украйна,било с Босна или Сърбия!
  .

 53. 53 Профил на dfjftriktrcdt
  dfjftriktrcdt
  Рейтинг: 2916 Неутрално

  До коментар [#34] от "eti mehter":

  Мими,не се обиждай,когато ти казват истината ,тази истина по ердоганчовите фалшиви медииняма да я научиш..Свиквай,че кемалистите ще ви отнесат на изборите ,като бръмбар сламка..

  shlshlshlshl
 54. 54 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2796 Неутрално

  Спомням си ,че преди 8 години писах как украинците ще бъдат измамени камилчета и получих страшно много минуси!
  Момчета и момичета, трябва да сте реалисти и да изтрезнеете от либерален ентусиазъм, нещата са по-сложни, да не говорим,че дойде момента ЕС да се запази а не да се разпада между американска и руска агресия и налагането на нов световен ред от Китай и сателитите му в който евроатлантиците не са супер силата от 20-ти век!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 55. 55 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2796 Весело


  До коментар [#34] от "eti mehter":Мими,не се обиждай,когато ти казват истината ,тази истина по ердоганчовите фалшиви медииняма да я научиш..Свиквай,че кемалистите ще ви отнесат на изборите ,като бръмбар сламка..
  —цитат от коментар 53 на dfjftriktrcdt


  Кемалисти ли? Младотурците са си почти джихати, кемалисти има (и то не много) само в изгнание и на гурбет, но и те са почти в нелегалност защото Турция си иска пак да е Ислямскла Империя без следи от светска власт, питай Етито?!


  Libertarianism is just anarchy for rich people
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK