Русия обвини САЩ, че стоят зад предполагаемата атака с дронове срещу Кремъл

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (150)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1540 Неутрално

  Не знам! Не мога да реша дали Гешев или Рутин е по-голям клоун!!!

 2. 2 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1540 Неутрално

  Путин, естествено. Ама той кой ще сбърка Путин с някой друг смешник!

 3. 3 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 565 Неутрално

  Всеки могат да обвинят, дори и ние сме на опашката! "Братушка" е способен на всичко!!!

  Нищо не е така уморително, както слушането на празни приказки! Е. М. Ремарк Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА!https://bntnews.bg/news/rumen-radev-pecheli-vtori-mandat-za-prezident-1175814news.html 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 4. 4 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 1142 Неутрално

  Ако САЩ решат да убият Путин, няма да използват тези дронове.

 5. 5 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 915 Неутрално

  А дали не е Северна Македония? Като гледам посоката, оттам сякаш идва :-))

 6. 6 Профил на potrebitelll
  potrebitelll
  Рейтинг: 898 Неутрално

  Съсела Песков.

  не мога да коментирам, без да обиждам
 7. 7 Профил на razor
  razor
  Рейтинг: 864 Весело

  Пак нападат Русия със Специално военно нападение (СВН).

 8. 8 Профил на venciч
  venciч
  Рейтинг: 1352 Неутрално

  Русия нямало да кани никакви чуждестранни лидери на традиционния военен парад по случай Деня на победата на 9-ти май. На фона на варварската война в Украйна „чуждестранни лидери”, които биха застанали до руския диктатор се броят на пръстите на едната ръка. И без това тези ужасяващи, страховити сборища са копия на нацистките паради, филмирани навремето от Лени Рифенщал.
  Каква истина се крие зад парада на 9-ти май в Русия ? Национално Възкресение ? Съветската идеологическа Пасха ? Тържество на светлите сили над злото ?
  Нищо подобно !
  През Втората световна война, две тъмни тоталитарни сили се сблъскаха, тласкани от намеренията да си поделят Европа. При началния сблъсък, „легендарната и непобедима” червена армия, бе катастрофално разбита ! Попаднали в плен, от глад, студ и безнадеждност, умират около четири милиони руски бойци и командири. Останалите живи офицери на батальони са изпратени в лагери, или разстреляни от Сталин. На тяхно място са изпратени млади, неопитни хора, непомирисали барут през живота си. Заедно с военната некомпетентност, това е една от причините жертвите да са в такива чудовищни мащаби. Това не е победа , а реки от сълзи и море от скръб.
  Разликата между Хитлер и Сталин е тази, че Хитлер избиваше други народи , а Сталин успоредно с това, избиваше и собствения си народ. Не спря да го избива и след войната. По този повод Валерия Новодворская пише следното : „ Истината за войната всъщност е тъжна, много тъжна! И най-голямата истина, за която никой не иска да говори е, че заради този мит всички генерални секретари направиха кариера ! Днес Путин също разчита на този мит, всъщност, най-голямата истина е, че НИЕ ИЗГУБИХМЕ ТАЗИ ВОЙНА ! Разбира се, без намесата и помощта на англичаните и американците, тя щеше да завърши още по-трагично ! След войната, нашите танкове направиха това , което направи и Хитлер – заграбихме половин Европа, избихме интелигенцията и, откъснахме я с насилие от цивилизования свят. Но простете, финландците, чехите, поляците, естонците, литовците, латвийците, унгарците, българите, нямат никакво основание да са ни благодарни - и това също е истина. Ето защо трябва да търсим друго основание, друг постамент за нашата гордост. Но този мит трябва да бъде разобличен, защото ние 70 години живеем с него и напълно загубихме представа за реалността. „
  Една огромна част от руският народ, продължава да живее и днес с този мит! С тази прикриваща бедността теология на победобесието. Тя никога не го е напускала. Този народ не можа да се изтръгне от мита, защото извън него няма нищо друго. Останало му е само едно измислено, славно минало, едни съмнителни възможности за нови победи, и един парад, продукт на фалшифицираната руска история. Няма бъдеще, дори вече няма и утопия в която да вярва. Остава му сакралния и ретрограден култ към войната, към победата във Великата отечествена...
  Че ако не е войната, кои сме ние ? Остават патетичните, музикално озвучени шествия на танкове, знамена, тонове медали, военни маршове, Георгиевски лентички, все същия репертоар от стандартните кремълски, военни мемове. Измислени ветерани покрити с медали от шията до слабините. Съдейки по възрастта им, тяхното участие във войната е започвало и свършвало в пелените… Просто трябва да се вярва в нещо. Тютчев пише : „ В Русия просто трябва да се вярва. Става дума не толкова за история, колкото за конструиране на митология.”
  Всичко в Русия е митология! Всичко. Масовият руснак вече не може да се измъкне от нея. Той няма друга самоиндетификация. Войната е издигната в култ. Имперското мислене на гол задник, мизерията и водката вървят заедно при безработния провинциален руснак, който живее с пенсията на баба си. Възрастна рускиня с два зъба в устата, отговаря на репортер: „Разбира се, че Украйна е руска, а Финландия, Балтийските държави, Швеция и Полша са си наши, руски исторически територии…”
  Колкото повече не се вижда никакво бъдеще, толкова повече се усилват децибелите за славното минало. Колкото повече избледняват бляновете на Русия да бъде велика сила, толкова се засилва нейната мрачна, примитивна и все по-обречена агресия към съседни държави.
  Всички парични потоци отиват към Москва и Петербург. Останалата част от Русия отдавна се превърнала в огромна, икономическа пустиня, със стандарт на живот като този на Гвинея-Бисао. Така наречените региони, приличат на лунен пейзаж, в който на 40 кв. км. може да изброите 20 човека, от които само двама могат да се окажат без алкохол в кръвта. В Якутия, която по територия е пет пъти по-голяма от Франция, живеят под един милион души, за които Москва буквално се намира в друга галактика.
  Всъщност в Русия никога не е имало такова нещо като народ, нито някой някога е питал руснаците за каквото и да е било. Да не говорим за историческото „светло” бъдеще, което се отдалечава със скоростта на виртуалните хиперзвукови ракети, с които ботоксовото джудже плаши Запада. Путин се движи в трите смесващи се потока на руския фашизъм – християнския тоталитаризъм на Илин, евразийството на Гумильов, и „евразийския” нацизъм на Дугин. Фашистките идеи както винаги са озвучени с изначалната руска невинност, „ние винаги сме на страната на доброто”, вървят успоредно с вечната агресия към съседни народи, без каквото и да е неприятелско действие отвън.
  Наивно е дори да се помисли, че късокракият диктатор се интересува от конституцията, още по-малко от това което наричат народ. Той се вълнува от конституцията и народа толкова, колкото Ал Капоне се е интересувал от Евангелието на Матей.
  Единственото, което го интересува е запазването на властта.
  С какво друго да се гордее Русия ? Със зверското нападение, масовите убийства, грабежи и изнасилвания в Украйна ли? С масовите гробове в Буча ,Изюм, Лиман, Мариупол, Виноградное, /актуализирани изображения на Google Maps показват все нови и нови заснети масови гробове/. Сред завързаните и екзекутирани жертви намериха изнасилени и убити 6 и 10 годишни деца. С убийства на опоненти на режима в чужбина и в центъра на Москва ? С куфарите пълни с кокаин, открити в руското посолство в Аржентина ли ?
  Страната не произвежда нищо, цялата икономика зависи от цената на това, което течеше по едни тръби. След разгрома в Украйна и западните санкции, руската мафиотска икономика върви към в тотален колапс. Дори котлон не е в състояние да произведе и продаде на западния пазар. При визитaтa cи в бoлницa, руският диктатор се облича в защитен американски костюм от марката DuPont. Русия не е в състояния и един дъждобран да произведе. Батискафа, с който Путин показно се спуска в морето, е холандско производство.. Малко хора знаят, че и матрьошките не са руски, донесени са от Япония в края на 19-ти век.
  Само на тридесет километри от Москва всичко тъне в кал, мизерия, разруха и алкохолизъм. 10% от населението няма вътрешна тоалетна, други 30 процента имат такава само на улицата.
  Тридесет милиона руснаци живеят с дохода с който се живее в Буркина Фасо. Един канадец посетил руската провинция бе казал : ” все е едно бях попаднал във времето на Чехов”…
  Русия никога няма да се превърне във велика сила, докато не се изтръгне от собствените си митове, докато не се завърне в реалността. Така както направи това Германия.
  За съжаление една голяма част от българите, никога не са напускали същите тези руски митове, и изглежда ще си останат с тях докато затворят очи.

  От мрежата

  Боян Таксиров еврогея Се разхождаше по една алея. Бавно, плавно и с финес Въртеше гъз намазан с грес😆
 9. 9 Профил на Killing Joke
  Killing Joke
  Рейтинг: 1386 Неутрално

  Съмнява ме.
  Те рядко просто сплашват.
  Плюс това, ако искаха да убият Путин, просто щяха да се свържат с някой от обкръжението му да свърши тази работа. Желаещи има.

 10. 10 Профил на fantomas
  fantomas
  Рейтинг: 1056 Неутрално

  Ще им се да имат насреща САЩ, а не Украйна, защото така по-лесно могат да се оправдават, че не се справят със ситуацията както обещаваха.

 11. 11 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1368 Неутрално

  Да, ако САЩ реши да гърми Путин, ще го направи с взрив, който дори не одраска сградата
  Това като на Гешев атентата, дето не успя да събори джанката в съседство.
  То "тинк-танка" е същият

  Не ме търсете преди обяд
 12. 12 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2346 Весело

  Гешев си е изял каскета от яд, че не са го обвинили него.

 13. 13 Профил на postbot
  postbot
  Рейтинг: 456 Неутрално

  Да разбираме, че все пак единият от двамата снимани на покрива на друга институция в два часа през нощта, наистина е бил Путин и му се е разминало за малко?

  Щатите ако искаха путинагата мъртъв, да са пуснали 10ина томахавките, за какво са им тези хвърчила. Ясно е, че сте решили да ескалирате, внимавайте какво си пожелавате.

  Изобщо не мога да си представя как братството може да бъде въведено със закон, ако свободата не е разрушена със закон и правосъдието не е потъпкано със закон.
 14. 14 Профил на Прокопсало Парвеню
  Прокопсало Парвеню
  Рейтинг: 1914 Неутрално

  Русия обвини САЩ, че стоят зад предполагаемата атака с дронове срещу Кремъл

  И ко? Ако и да стоят?

  06-20 Р.Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители ............................. 01 - 21 Г.Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев .......................... ................................................................. 10-21 К.Петков: Ако управлява коалиция с ДПС, излизам на протест ........................................................................... 09-21 К.Петков: С две ръце гласувам за президента Радев ................................................................................................... 10-21 К.Петков: Ние от "Продължаваме промяната“ много харесваме Бойко Рашков ................................... 01- 22 Радан: Но днес просто трябва да свалим шапка на Радев ..................................................................................... 03-22 Б.Рашков: Божков няма да откаже да даде показания, че е бил изнудван .................................................. 03-23 К.Петков: За мен е просто умопомрачаващо .............................................................................................................. ................................ как прокуратурата дори не образува производство заради изнесеното от Божков
 15. 15 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3615 Весело

  "Русия обвини САЩ, че стоят зад предполагаемата атака с дронове срещу Кремъл.

  Кремъл заяви, че си запазва правото да отмъсти, но не каза под каква форма може да стане това"

  Ако Кремъл иска да отговори реципрочно на тази атака, то трябва да прати два руски дрона срещу Белия дом. Нека се пробват... :-)

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 16. 16 Профил на bulgarofilche
  bulgarofilche
  Рейтинг: 849 Неутрално

  Ако САЩ стоеше зад тази атака, плешивият късак отдавна да е отишъл при Сталин, Ленин и СССР.

 17. 17 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 2588 Неутрално

  Толкова са слаби и неадекватни горките.
  Никога не съм вярвал че са толкова Зле.
  Достатъчни са им Десет палестинеца с камъни.
  И пак напират да се мерят със САЩ.
  Кретенизъм в Чист вид
  P.S Къде е Кадоров нещо не блее като Козичка напоследък?

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 18. 18 Профил на bulgarofilche
  bulgarofilche
  Рейтинг: 849 Неутрално

  До коментар [#8] от "venci4":

  Точно така е, Рассия на плешивото джудже с отвратителна кална лайняна клоака, допотопен колхозен кенеф, изостанал осран коптор.

 19. 19 Профил на xme081163559
  xme081163559
  Рейтинг: 595 Неутрално

  страх тресе джуджето..
  Ей сега обявява капитулация!! малко остана!!!2-3 дена
  Слава Украини

 20. 20 Профил на ruse_island
  ruse_island
  Рейтинг: 915 Неутрално

  Много постно изказване -дайте на Медведя да напише вербална нота у фейсо до англосаксите и Байдън.

 21. 21 Профил на ТимурБезКомандаПродаващКодове
  ТимурБезКомандаПродаващКодове
  Рейтинг: 189 Неутрално

  Голяма група руски войници в покрайнините на Киев 2022 се движат по пътя, когато чуват от една малка височина
  - "Един украински войник е по-добър от 10 руски". Командирът праща 10 войника да идат да видят. Чува се престрелка и пак
  - "Един украински войник е по-добър от 100 руски". Командирът праща 100, пак престрелка и отново същият глас
  - "Един украински войник е по-добър от 1000 руски". Командирът изпраща 1000, престрелки, и един руски войник се довлачва на обратно и казва
  - "Недей да пращаш повече хора, това е капан! Не е един - двама са"

 22. 22 Профил на constatator
  constatator
  Рейтинг: 1643 Неутрално

  През 1919г. САЩ депортират американски русифили в СССР.

  Именно Палмър, заедно с асистента си, бъдещия първи директор на Федералното бюро за разузнаване Едгар Хувър, организират така наречените акции на Палмър, поредица от арести на хора с радикални леви убеждения и анархисти. И тай като повечето от задържаните са имигранти от Западна и Източна Европа, правителство използва ефективен метод – депортира тези не-американски граждани от американска земя . На 21 декември 1919 г. 249 арестувани радикали са качени на борда на американския товарен кораб „Бъфорд“ в залива на Ню Йорк и са изпратени тайно в Русия като „коледен подарък“ от Америка за Ленин и Троцки.

  Семействата на депортираните са информирани за съдбата на техните близки, едва след като корабът отплава.на вратите на нашите каюти ден и нощ, часовои на палубата през часа, в който всеки ден ни беше позволено да дишаме чист въздух. Нашите мъже другари бяха държани в тъмни, влажни помещения, зле хранени и всички ние бяхме в пълно неведение накъде трябва да поемем. И все пак духът ни беше високоруски, свободен, нова Русия беше пред нас“. Корабът акостира във Финландия, където пътниците от така наречения „Ковчег“ са ескортирани от финландски военни до съветската граница. Повечето от тях са родени в Руската империя, воювали срещу царизма и са били принудени да напуснат страната. Сега, много вдъхновени, те се надяват да останат завинаги в страната на Съветите. Реалността обаче не се оказва толкова бляскава, колкото са очаквали.

  Разочарования
  Топло посрещнати от болшевиките, пътниците от съветския ковчег започват да се приспособяват към съветския живот. Съдбата на повечето от тях остава неизвестна, но пътищата, по които поемат ключовите фигури, могат да се проследят.

  Ема Голдман и Александър Беркман пътуват из страната, срещат се с Ленин, с високопоставени болшевики и обикновени хора по пътя си и започват да се разочароват от видяното. Ужасена от действията на тайната полиция в ЧеКа, Беркман пише в книгата си „Руската трагедия“: „В очите ми реалността в Русия бе гротескна, напълно различна от великия идеал, който ме бе издигнал до гребена на голямата надежда за обетованата земята“, казва Ема Голдман в „Моето разочарование за Русия“. „Видях пред себе си болшевишката държава, грозна, разрушаваща всяко конструктивно революционно усилие, потискаща, унищожителна и разпадаща всичко“.

  Последната капка, която прелива чашата, е потушаването на Кронщадския бунт на моряците през 1921 година. Моряците, „гордостта и славата на революцията“, както Троцки ги нарича, настояват да се прекрати болшевишката диктатура и да се възстановят политическите свободи за всички социалистически движения в страната. Малко след като въстанието е жестоко потушено Голдман и Беркман напускат страната, за да не се върнат никога повече.
  https://novinata.bg/obsthestvo/kak-sasth-deportirat-radikalno-nastroeni-amerikanci-v-savetska-rusiq/

 23. 23 Профил на Умен и красив но не умнокрасив
  Умен и красив но не умнокрасив
  Рейтинг: 657 Неутрално

  Не бе пичове! Атентатора срещу Гешев ви нападна!

  No Pain No Gain
 24. 24 Профил на alx061154739
  alx061154739
  Рейтинг: 132 Неутрално

  Като кьорфишека на Гешев. А и като Борисов, който иска да вкара ППДБ в коалиция. Така и Русия иска да вкара САЩ във война. Последните не са идиоти, а на руснаците никой вече не вярва, както не вярваме и на Гешев.

 25. 25 Профил на deymus
  deymus
  Рейтинг: 1244 Весело

  И Сорос и малките зелени човечета от Алфа Кентавър!

 26. 26 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 1526 Любопитно

  Тъпите американци вярват , че ако няма Путин - страната се разпада ! Така пише в техните нови ТРАНС ДЖЕНДЪРНИ стратегически документи. Това гражданско дронче с 1-2 кг взрив , трудно може да пробие покрив. Идеята е да се създаде информационна бомба. Дронът е пуснат от бус в полето на около 8 км. При 60 км скорост - времето за засичане е много малко. Но то ще бъде такова и за Белия дом , ако от блокове на 2-3 км бъде пуснат дрон. Иначе - няма съмнение че такива неща стават със съгласието на "сюзерена"! Тоест може да има и удар срещу нещо "американско" в отговор. Ще видим какво - като нищо това може да е някой АУАКС ...

 27. 27 Профил на Иван Стоянов
  Иван Стоянов
  Рейтинг: 13 Неутрално

  Путин се учи от Гешев? Дали не са използвали и същите "професионалисти"?

 28. 28 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3615 Любопитно

  "В изявление министерството осъди "мълчанието" на Запада за инцидента и призова други нации и международни организации да осъдят това, което Москва нарече терористичен опит за убийството на президента Путин."

  Едва ли някой е очаквал да убие Путин с две малки дрончета в 2 часа вечерта на 3 май, когато той е спал в някой добре пазен и укрепен бункер. Цялата тази история прилича на нагласена от страна на руските служби ФСБ!

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 29. 29 Профил на alx061154739
  alx061154739
  Рейтинг: 132 Неутрално

  Много постно изказване -дайте на Медведя да напише вербална нота у фейсо до англосаксите и Байдън.
  —цитат от коментар 20 на ruse_island


  Deputy Head of the Security Council of the Russian Federation, Дimitri Medvedev: "The drone attack on the Kremlin leaves us no choice but to eliminate Zelensky and his clique"

 30. 30 Профил на alx061154739
  alx061154739
  Рейтинг: 132 Неутрално

  Интересно дали украинците ще започнат контранастъплението на 8-ми или 9-ти май. Ей така, за по-интересно на руснаците.

 31. 31 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  орките изтрещяха на цяло!!!

 32. 32 Профил на dov031147500
  dov031147500
  Рейтинг: 66 Неутрално

  Орките отново доказват на света, че са са пълни олигофрени. Америка ще тръгне да убива гнома с детски дрон хахахаха само по нефелния взрив е ясно, че изметта е инценирала всичко, ако може без повреди по покрива, че и това ще иска разходи, а денги нет :)))))

 33. 33 Профил на isprian
  isprian
  Рейтинг: 1440 Неутрално

  Тези блатните, да погледнат и под възглавницата си дали няма САЩ там?!

  Образованието, знанието и свободата на мисълта е опасност за всяка диктатура!
 34. 34 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3615 Любопитно

  До коментар [#32] от "dov031147500":

  Точно! +++

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 35. 35 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2691 Неутрално

  Впоследствие се разбрало, че във ФСБ имало чепига, прякорът на когото бил Американеца.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 36. 36 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2691 Неутрално

  Орките отново доказват на света, че са са пълни олигофрени. Америка ще тръгне да убива гнома с детски дрон хахахаха само по нефелния взрив е ясно, че изметта е инценирала всичко, ако може без повреди по покрива, че и това ще иска разходи, а денги нет :)))))
  —цитат от коментар 32 на dov031147500


  Тва се казва да чукаш на отворена врата

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 37. 37 Профил на Ivan Peev
  Ivan Peev
  Рейтинг: 715 Весело

  Мдааааааа... отново страховете на либерастите!...
  Ами ако Русия реши да отвърне? Нема Вашингтон, нема Лондон, София не я броя, тя сама се самоуби.
  Ако се случи отговор, ко' пра'им? :-))))))))))))))))))))))
  Страх, малиииииииииииии... :-)))))))))))))))))))

  Два дебила это сила!
 38. 38 Профил на Killing Joke
  Killing Joke
  Рейтинг: 1386 Неутрално

  До коментар [#26] от "dejmos":

  "Есть Путин — есть Россия, нет Путина — нет России" - Вячеслав Володин, председател на Държавната Дума на Руската федерация.
  Явно Володин е чел въпросните трансджендърни документи и ги е приел насериозно, Чингис хане. :) Май-май е нещо предател, а?

 39. 39 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4276 Весело

  Основните държавни телевизионни канали в Русия не показаха на зрителите кадри от атаката с дрон срещу Кремъл. Във вечерните новинарски емисии на Първи канал, Россия 1 и НТВ напълно липсваха видеата и снимките от инцидента като вместо тях бяха представени стари панорамни кадри от Кремъл и Червения площад. Превантивно, да не се задавят от смях, особено москвичи...

  https://uapostcards.org/?utm_source=fb&utm_medium=Facebook_Desktop_Feed&utm_campaign=ua-postcard_website-conversion_abo_upd-23&utm_content=eu-zone_feed_interest_charity_25-65_140923&fbclid=IwAR3ClQksNsxiXeov7KUie6sSWkd8tezQ8gjXihDiuml7rq9uUnWVUdnd9uA
 40. 40 Профил на postbot
  postbot
  Рейтинг: 456 Неутрално

  До коментар [#26] от "dejmos":

  На "тъпите" американци Путин им идва дюшеш. След 25 години управление и 100-тици трилиони долари от изнесени ресурси, които му минаха през ръцете, създаде нефелна държава и армия, недостигаща развитието дори на съветския си предшественик, да не говорим за модерни държави.

  Америка и Китай в едно са съгласни: Путин трябва да стои на власт колкото се може по-дълго. Жалко за руснаците.

  Изобщо не мога да си представя как братството може да бъде въведено със закон, ако свободата не е разрушена със закон и правосъдието не е потъпкано със закон.
 41. 41 Профил на Любен
  Любен
  Рейтинг: 625 Весело

  Не може да бъде - та сша са най-миролюбивата държава на планетата...

  и сша съвсем не водят войни в 227 години от 247годишното съществуване на сша ..

 42. 42 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4701 Весело

  До коментар [#37] от "Ivan Peev":

  "Ами ако Русия реши да отвърне?"

  Нека първо превземе Бахмут! Че в този украински Чирпан много се закучи работата! :-)

 43. 43 Профил на Pomak
  Pomak
  Рейтинг: 639 Весело

  До коментар [#30] от "alx061154739":
  Интересно дали украинците ще започнат контранастъплението на 8-ми или 9-ти май. Ей така, за по-интересно на руснаците

  Mммммда
  Щели да чакат Ф-16 ките. Тогава.
  Някъде догодина, може д стане.
  Мда

 44. 44 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2691 Неутрално

  До коментар [#8] от "venci4":Точно така е, Рассия на плешивото джудже с отвратителна кална лайняна клоака, допотопен колхозен кенеф, изостанал осран коптор.
  —цитат от коментар 18 на bulgarofilche


  Ми то оттам произхожда и рашистката свастика

  https://ic.pics.livejournal.com/afranius/1020704/117307/117307_900.jpg

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 45. 45 Профил на Radoslav Andreev
  Radoslav Andreev
  Рейтинг: 33 Неутрално

  пък ние се чудим откъде му идват на гешев такива щуротии на акъла

 46. 46 Профил на Пералня Перла
  Пералня Перла
  Рейтинг: 1104 Неутрално

  🤡🤡🤡🤡🤡

  Всички искат ескалация защото не могат да справят с $$$

  Путинската кочина затъва
  Зеленски е тъпа пионка (КОЯТО ОБЯВИ ЧЕ В АТАКАТА НЕ Е ЗАМЕСЕНА УКРАЙНА НА АНГЛИЙСКИ)
  В Америка затъват банки

  Само Българския либерал пленен от украински тролове твърди че апела за мир е руска окорка
  🤮🤮🤮🤮

  Програми за пране: 01. Настоящи корумпирани политици - техния консенсус ни трябват за реформата 02. Семейства на ченгета от ДС - те са млади и кадърни и не са се възползвали от семейната си привилегия
 47. 47 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2691 Неутрално

  Мдааааааа... отново страховете на либерастите!... Ами ако Русия реши да отвърне? Нема Вашингтон, нема Лондон, София не я броя, тя сама се самоуби. Ако се случи отговор, ко' пра'им? :-))))))))))))))))))))))Страх, малиииииииииииии... :-)))))))))))))))))))
  —цитат от коментар 37 на Ivan Peev


  Къв страх, истинският путинец се радва, когато путя го бомбардира.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 48. 48 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3493 Неутрално

  Истерията в Кремъл започва да набира сила 😊

  И колкото повече истерясват, толкова по-голям ще става църка 😊

 49. 49 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2691 Неутрално

  До коментар [#26] от "dejmos":"Есть Путин — есть Россия, нет Путина — нет России" - Вячеслав Володин, председател на Държавната Дума на Руската федерация. Явно Володин е чел въпросните трансджендърни документи и ги е приел насериозно, Чингис хане. :) Май-май е нещо предател, а?
  —цитат от коментар 38 на Killing Joke


  Ми той е един от най-известните джендъри в Кремль.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 50. 50 Профил на Taiga
  Taiga
  Рейтинг: 2115 Неутрално

  Отново четене без разбиране от страна на доларните любимци на Павлов.
  Това не е атака на США, а заповед на США към въздушната глава в Киев, да направи опит за сплашване на Титана Путин.
  Друга част от форумните глашатаи вчера настояваше, че камерата мърдала, и това означавало, че всичко е нагласено.
  Който е гледал клипчето, ясно вижда, че се снима видео на монитора предаващ видеото от камерата. Отраженията от екрана на ръката на снимащия и друг човек се виждат.
  Мърда този с телефона, а не камерата, дето снима дрона.

  "АМЕРИКАНСКИ ГЕОЛОЗИ, ПРОУЧВАЙКИ ПОРЕДНОТО НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ НА США, С ИЗНЕНАДА УСТАНОВИХА, ЧЕ НАД НЕГО ИМА НЯКАКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА"
 51. 51 Профил на xme081163559
  xme081163559
  Рейтинг: 595 Неутрално

  До коментар [#37] от "Ivan Peev":"Ами ако Русия реши да отвърне?"Нека първо превземе Бахмут! Че в този украински Чирпан много се закучи работата! :-)
  —цитат от коментар 42 на vassilun


  -------------------------------------
  какъв бахмут бе колега,какви 5 лева..
  Те са пияни заляни..
  Путин е болен от рак и гавазите му го носят в тоалетната/от Грънцито знам/,икономиката им след санкциите от ада е на парцали/знам го от Обама/,ракети нямат и разглобяват перални за ламарина/фон дер Лайнан ми каза/ и дядо Бог го е набелязал,понеже бил диктатор и затова никога няма да излезе от бункера/според Хаваито/....
  Слава укра

 52. 52 Профил на sin mi
  sin mi
  Рейтинг: 2802 Неутрално

  Не е невъзможно .Кличко е в Щатите .
  Ще натресат всичко на Зеленски .

 53. 53 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4276 Весело

  Невероятно, но дори форумните колхозници, обичайните, не верят на това, което представя руската пропаганда, което показва, че цъкат някакви сигнали между невроните чугунените им кратуни. Само някакъв трибуквен осемцифрен олигофрен се напъва по темата...

  https://uapostcards.org/?utm_source=fb&utm_medium=Facebook_Desktop_Feed&utm_campaign=ua-postcard_website-conversion_abo_upd-23&utm_content=eu-zone_feed_interest_charity_25-65_140923&fbclid=IwAR3ClQksNsxiXeov7KUie6sSWkd8tezQ8gjXihDiuml7rq9uUnWVUdnd9uA
 54. 54 Профил на san_chopansa
  san_chopansa
  Рейтинг: 787 Неутрално

  Смееееееееееех

 55. 55 Профил на [ С̲Н̲И̲М̲К̲И̲ ]
  [ С̲Н̲И̲М̲К̲И̲ ]
  Рейтинг: 881 Неутрално

  Напълно вярвам, че САЩ ще нападнат Кремъл с два въшливи дрона.

 56. 56 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 1161 Неутрално

  Псето на Путаран Песков.....гаф, гаф!!!

 57. 57 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3776 Неутрално

  Нещо губят връзка с действителността Песковците.

  Както и връзка между устите си и главния си мозък. 🙄

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 58. 58 Профил на dov031147500
  dov031147500
  Рейтинг: 66 Неутрално

  До коментар [#37] от "Ivan Peev":

  Нищо няма да стане, дрисня примитивна! Америка още преди доста години разви ракетен щит над себе си и Европа, заради който колхозната измет пищеше, че бил с нападателен характер. Стана ясно че не щитът напада кочината, а че без него орките щяха да имат несравнимо по-силни позиции да тероризират и изнудват цивилизования свят. ПитекантроЛщината ти отново удря на американски камък и си чупи зъбите - както обикновено :)

 59. 59 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 1161 Неутрално

  До коментар [#50] от "Taiga":

  //Това не е атака на США, а заповед на США към въздушната глава в Киев, да направи опит за сплашване на Титана Путин.//
  =================
  Разкована Щайга, внимавай на какво стъпваш. опс..ти си седнал, топло топло!!!

 60. 60 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3776 Неутрално

  Не знам! Не мога да реша дали Гешев или Путин е по-голям клоун!!!
  —цитат от коментар 1 на spiegel


  През една школа са минали - КГБ.

  Гешев е горд ученик на Юрий Чайка - ченгето с генералска униформа.

  Въображението им е полирано по КГБейските стандарти, затова менталната им продукция е сродна като руските матрьошки. 🤮

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 61. 61 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2691 Неутрално

  До коментар [#50] от "Taiga"://Това не е атака на США, а заповед на США към въздушната глава в Киев, да направи опит за сплашване на Титана Путин.//=================Разкована Щайга, внимавай на какво стъпваш. опс..ти си седнал, топло топло!!!
  —цитат от коментар 59 на LudLustrator


  Две дрончета са малко, за да сплашат Титана -- тука требва ръкуване с мужик, който не е минал две седмици карантина.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 62. 62 Профил на alx061154739
  alx061154739
  Рейтинг: 132 Неутрално

  https://twitter.com/WantokFella/status/1653744741828399106

  Ето видео с взрива. Взривява се на 2-3м от центъра на купола. При положение, че GPS не работи в този район и трябва да се използва инерционно насочване - прекалено точно. Да не би управляващит дрона да е бил наблизо?
  "Частици от секундата" (по думите на Сарафов), са спасили купола от дрона.

 63. 63 Профил на stein
  stein
  Рейтинг: 556 Неутрално

  Пак рашистки делириум... На всички е ясно, че няма как такъв малък дрон със заряд като от фойерверк да идва от Украйна, че никакъв Путин посред нощ не седи под покрива на Кремъл, че цялата работа е неграмотна инсценировка. Да видим само за какъв чеп им е на рашистите подобна дивотия.

  "Свободата започва там, където свършва невежеството." Виктор Юго.
 64. 64 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 1161 Неутрално

  До коментар [#26] от "dejmos":

  //Тъпите американци вярват , че ако няма Путин - страната се разпада ! //
  =======================
  Не бе, тъпите рашняци вярвате в това, Володин: "Есть Путин — есть Россия, нет Путина — нет России"!!!
  ========================
  За какво им е на тъпите американци да убиват най-добрия си шпионин, всичко върви по план!!!

 65. 65 Профил на Elin Elinov
  Elin Elinov
  Рейтинг: 40 Неутрално

  Да обвиняваш Америка е все едно да спориш с телевизора. Държавният Сек. Блинкин на въпроса на журналиста отговори ; Украйна има право тъй като воюва за освобожадване на окупираните си територии и за своята свобода и демокрация "'' Мисля,че наивните и глупави Руснаци по точно Путин да остави да хленчи и да се оплаква на народа си когато има неограничени пълномощия да изпробва 2-3 САРМАТА срещу Америка за да разбере ефективността им както казва Блинкıн това ,че ----Украйна използвала дронове срещу Кремъл няма нищо страшно така ---- и Сармати'те не са страшни защото са"''' Оръжие и Мечът на Възмездието. "''''

 66. 66 Профил на Лудколю Деликолев
  Лудколю Деликолев
  Рейтинг: 785 Весело

  Как пък не, американците да не са бунаци, че да отстрелят Воссоединителя. Едва ли има по-полезна фигура за интересите им в момента.
  Отделен момент е, че ако америкосите бяха решили да ошетат Владимирович щяха да подходят към въпроса както трябва. И нямаше да е с единичен дрон, а с няколко ескадрили. Със съответните GBU-та, кеф ти бункер-бъстъри, кеф ти пенетратори.

 67. 67 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3776 Неутрално

  До коментар [#39] от "hamiltonf":

  “…не показаха на зрителите кадри от атаката с дрон срещу Кремъл.”

  Вероятно някой пожарникар се е качил на купола на Сената, за да заложи шашка, сходна с онази, която не обрули дори цвета на сливата по маршрута на Гешев.😎

  На турски: кьорфишек. 🤮

  Може и от един склад да идват (шашките). 😉

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 68. 68 Профил на buchermucher
  buchermucher
  Рейтинг: 269 Неутрално

  Ще им се да имат насреща САЩ, а не Украйна, защото така по-лесно могат да се оправдават, че не се справят със ситуацията както обещаваха.
  —цитат от коментар 10 на fantomas

  Ако не беше Украйна, мамицата им, досега да са разбили НАТО...

 69. 69 Профил на dov031147500
  dov031147500
  Рейтинг: 66 Неутрално

  До коментар [#65] от "Elin Elinov":

  Сърмите преминаха ли отвъд фаза "анимация"? :)))))

 70. 70 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2691 Неутрално

  https://twitter.com/WantokFella/status/1653744741828399106 Ето видео с взрива. Взривява се на 2-3м от центъра на купола. При положение, че GPS не работи в този район и трябва да се използва инерционно насочване - прекалено точно. Да не би управляващит дрона да е бил наблизо?"Частици от секундата" (по думите на Сарафов), са спасили купола от дрона.
  —цитат от коментар 62 на alx061154739


  И защото путя е сменил купола в последния момент.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 71. 71 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4160 Весело

  Това е само тренировка за 9 ти май!

  klimentm
 72. 72 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 1161 Неутрално

  До коментар [#57] от "Norman Granz":

  //Нещо губят връзка с действителността Песковците.

  Както и връзка между устите си и главния си мозък. 🙄//
  ======================
  Препоръчвам то "Златото на партията" Игор Бунич, та в нея има пасаж, умиращия сифилистик Ленин, виел срещу Луната и викал, елате да ме приберете, мръсната работа на земята я свърших!!!

 73. 73 Профил на aspet
  aspet
  Рейтинг: 492 Неутрално

  Тези са като уплашени хипопотами, серат и въртят опашка, така че да напръскат максимално около тях.

 74. 74 Профил на hke401172962
  hke401172962
  Рейтинг: 586 Неутрално

  Песков, кое е по-унизително: Украйна да пусне един дрон дето прелита 1000км през Рашата с аналоговнетското й ПВО, да стигне до Масква където на покривите и иаз парковете са пльоснати още от аналоговнетското ПВО и да се бухне баш у Кремъл. Или да го направят американците? И в двата случая излизате рядко некадърни лузъри бе чичка....

 75. 75 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2706 Неутрално

  Песков е прав, а минута след неговото изявление синът му унищожи колата си с чук.
  Силите за сигурност на Руската Федерация смятат че Теслите в Москва са използвани за сателитно прехвърляне на данни и направление на двата вражески дрона.

 76. 76 Профил на dov031147500
  dov031147500
  Рейтинг: 66 Неутрално

  Най-смешното на този "ужасен атентат" е, че взривът е толкова силен, че няма драскотина по покрива, дори знамето продължава да си седи. Оркският парцал - по-силен от "американските бомби" хахаха бабите благоговеят

 77. 77 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3776 Неутрално

  До коментар [#12] от "Един препатил":

  “Гешев си е изял каскета от яд, че не са го обвинили него.”

  Хахаха, тук стана забавно, но ми свърши брейкът, трябва да влизам обратно на едно съвещание. 😕

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 78. 78 Профил на Много Тънък Асфалт
  Много Тънък Асфалт
  Рейтинг: 861 Неутрално

  ПеСЪКов е ухо.

  "Асфалт не се яде, но без асфалт няма ядене."
 79. 79 Профил на Atanas Ya
  Atanas Ya
  Рейтинг: 285 Неутрално

  G VS Пу... Не знам, кой е по голям клоун

 80. 80 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4583 Любопитно

  За всичко е виновен " Гнилият империализъм и световният Капитализъм"!Този кагебейски лозунг се върти още от както се помня ....., а аз съм почти на 50 години.....! Пияндетата в Москва нищо ново не могат да измислят, защото са болни мозъци

 81. 81 Профил на [ С̲Н̲И̲М̲К̲И̲ ]
  [ С̲Н̲И̲М̲К̲И̲ ]
  Рейтинг: 881 Неутрално

  До коментар [#65] от "Elin Elinov":Сармати'те не са страшни защото са"''' Оръжие и Мечът на Възмездието. "''''

  Да ядеш анадолски мечове

 82. 82 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2706 Неутрално

  Россия нещо е пропуснала да обяви, че си запазва правото на отговор към САЩ.
  Ленин и Сталин не биха допуснали подобна подигравка. Още вчера половината чиновници на Кремъл щяха бъдат отведени в неизвестна посока.

 83. 83 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3615 Весело

  До коментар [#63] от "stein":

  Точно... седи КаПутин в 2 часа вечерта в двора на Кремъл и чака да го удари детско американо-украинско дронче. :-)

  А, истината е, че не е имало никаква опасност за живота на КаПутин по време тази "дрон атака".

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 84. 84 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4160 Весело

  Матиас Рус кацна преди година с малък самолет Чесна на Красная площад преминавайки цялото пво на ссср тогава хвръкна и фуражката на маршал Незнам кой си министър на отбраната
  Сетне некъдърните военни измислиха версията че това е било заговор на Горбачов за да дестабилизира ссср и да го продаде сетне на САЩ
  Сега виждаме подобни изявления от Кремъл

  klimentm
 85. 85 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 759 Весело

  Лично Сорос го пусна тоя безпилотник, днес говорихме и той ми сподели, че го направил на пияна глава след като ударил 2 водки.

  В края на 2023 нека разгледаме пак долните коментари https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2022/12/02/4423244_putin_e_otkrit_za_dialog_spored_kremul_no_i_toi_ima/comments#comment-225 https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2023/04/28/4477090_ima_zaginali_pri_nova_vulna_ruski_raketi_sreshtu/comments#comment-51 https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2023/06/02/4491180_zelenski_naredi_proverka_zashto_ukrainci_zaginaha/comments#comment-33 https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2023/06/12/4494361_ukraina_obiavi_za_osvobodeni_tri_sela_v_donecka_oblast/comments#comment-157
 86. 86 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4160 Весело

  До коментар [#82] от "Ще върнем България в Европа":

  Волошин спикера на рашисткия “парламент” заяви че Рассия трябва да отговори на атаката “ с всички видове оръжия” каквото и да означава това.

  klimentm
 87. 87 Профил на Antikonti
  Antikonti
  Рейтинг: 235 Неутрално

  Тоя мустакат тъпир нали е наясно, че Щатите, ако бяха решили да убият букерния плъх, щяха да са го направили успешно, а нямаше да правят аматьорски изпълнения с дронове.

 88. 88 Профил на Pontif
  Pontif
  Рейтинг: 2565 Неутрално

  Нашия Каскет направи Операция Райхстаг 2.0 и на другия ден Путин направи Операция Райхстаг 2.1. Нямат никакво въобръжение нито Рашистите, нито нашите руски подлоги.

  Sic semper evello mortem tyrannis - California Über Alles
 89. 89 Профил на greeneyes
  greeneyes
  Рейтинг: 2527 Неутрално

  Орките окончателно са изтрещяли. А на 9-ти май няма ли да си пуснат някой дрон над картонените руски танкове? Да забравят, че е техен, и тогава Лавров, Дугин, Песков, Медведев, Впутя, а и останалите средновековни гащници да напълнят памперсите. Ще е голям цирк. Парад с фойверки над него, а нацистките лидери налагат на кратуните си каските от ВСВ. Кеф.
  Първо, украинска атака, сега американска...Тъпи алкохолизирани племена, които не могат да разберат, че с тези твърдения си вкарват автогол. Щом твърдят, че допотопни дронове като тези два взривени над Кремъл могат да стигнат на 50 метра от резиденцията на руския Хитлер, може да си представим какво шоу биха сътворили поляци, финландци или шведи над Москва, за САЩ да не говорим, ще изпепелят белокаменната с конвенционални оръжия преди ВПутя да е успял да напълни памперсите.

 90. 90 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2175 Неутрално


  Пясъка е прав, защото на дроновете пишеше :
  « Ние сме украински дронове, но по заповед от Вашингтон, искаме да атакуваме Кремъл и Путин « .
  Ето, какво е прочел Пясъка и това не се нуждае от факти и доказателства .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 91. 91 Профил на Ivan Peev
  Ivan Peev
  Рейтинг: 715 Неутрално

  До коментар [#58] от "dov031147500":

  Обиди без факти, типично за либераилния недоучен.
  Ако САЩ бяха толкова сигурни в безопасността си, до сега Русия сто пъти да е била ударена от авериканските военни.
  Но шубето е голям страх, особено у тези, коит са на амриканската копаня.
  Ами като свърши помията, какво ще се уча.... :-))))))))))))

  Два дебила это сила!
 92. 92 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6787 Неутрално

  Тези и те, като Гешев, сами са си организирали атентата. Иначе , защо дронът ще атакува знамето на покрива, а не спалнята на Путин.

 93. 93 Профил на Max91
  Max91
  Рейтинг: 504 Неутрално

  До коментар [#37] от "Ivan Peev":

  ...............Два дебила это сила!................

  Дебил, да?

 94. 94 Профил на Pontif
  Pontif
  Рейтинг: 2565 Неутрално

  Тъпите американци вярват , че ако няма Путин - страната се разпада ! Така пише в техните нови ТРАНС ДЖЕНДЪРНИ стратегически документи. Това гражданско дронче с 1-2 кг взрив , трудно може да пробие покрив. Идеята е да се създаде информационна бомба. Дронът е пуснат от бус в полето на около 8 км. При 60 км скорост - времето за засичане е много малко. Но то ще бъде такова и за Белия дом , ако от блокове на 2-3 км бъде пуснат дрон. Иначе - няма съмнение че такива неща стават със съгласието на "сюзерена"! Тоест може да има и удар срещу нещо "американско" в отговор. Ще видим какво - като нищо това може да е някой АУАКС ...
  —цитат от коментар 26 на dejmos


  Ами може да се пробвате ама после да не ревете. Америка не е като Путландия. Нали си спомняш и Осама Как се хилеше и как завърши след 10 години. Садамчо също. Другаря Кадафи и той.
  Америка каквото каже го прави за разлика от вас. Най-лесния начин да сплотиш Американците е да направиш някоя глупост срещу тях. А това какво ще ви се случи ... ами погледни Куба и Северна Корея и си прави сметката.

  Sic semper evello mortem tyrannis - California Über Alles
 95. 95 Профил на Ivan Peev
  Ivan Peev
  Рейтинг: 715 Неутрално

  До коментар [#15] от "Иво":

  Те вече оставиха два "Посейдона". :-))))
  Ще смеят ли хамериканците да гъкнат? Едва ли, сега вероятно копая бункери на 300 м под земята :-))))))))))))))

  Два дебила это сила!
 96. 96 Профил на Max91
  Max91
  Рейтинг: 504 Неутрално

  До коментар [#65] от "Elin Elinov":

  Сармати, Мечът на Възмездието абе и ти си се вкарал в някакви компютърни игри, ама а излез от стаята малко,подишай чист въздух,успокой се.
  Това руските олизници сте мнооо кухи,да знайш.

 97. 97 Профил на ТимурБезКомандаПродаващКодове
  ТимурБезКомандаПродаващКодове
  Рейтинг: 189 Весело

  До коментар [#89] от "greeneyes":

  Понеже докато бачкам хомеофис съм си пуснал первой та да се хиля, да ти кажа пряко от фронта, може би от московието де ;) вече не говорят за Лисабон. Сега до няколко дни са на границата с Германия, а крайната цел е Вашингтон.

 98. 98 Профил на Изо Дзадзе
  Изо Дзадзе
  Рейтинг: 1805 Неутрално

  Ще има тъпаци, които да повярват на тия измислици и да мразят лошите САЩ.

  Медведев, Дмитрий Анатольевич, очевАдно е решил след време като го съди международния трибунал в Хага да се обяви за НЕВМЕНЯЕМ, и затова в момента дрънка такива безумици, подготвя си защитата.
 99. 99 Профил на alg57373608
  alg57373608
  Рейтинг: 1221 Неутрално

  Ще има тъпаци, които да повярват на тия измислици и да мразят лошите САЩ.
  —цитат от коментар 98 на today


  Всичките последователи на Копейкин със сигурност

 100. 100 Профил на DeepBlue
  DeepBlue
  Рейтинг: 741 Неутрално

  Песков официално потвърди че нито един Путин е пострадал вчера.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK