Нови игри от сериите Far Cry, Prince of Persia и Splinter Cell

Случайно попаднал в ръцете на обикновени геймър архив разкрива детайли за близо 20 игри от каталога на Ubisoft. Някои от тях все още необявени.В неуморните студия на Ubisoft работят върху все още необявено продължение на Far Cry, PSP версия на същата, нова Prince of Persia игра, ново заглавие за PSP с Rocky тематика и пета част на Splinter Cell поредицата с кодово име Conviction.


Това стана ясно след като неколцина бдителни фенове успяха да се доберат до 2-гигабайтов RAR файл от FTP сървъра на Ubi.com. Изглежда в огромния архив има доволно количество картинки, художествени материали и дори филмчета от вече обявените Assassin's Creed, Wii версията на Far Cry, Lost, Xbox 360 версията на Naruto, Open Season, Rainbow Six: Vegas, Surf's Up, PSP версията на Star Wars: Lethal Alliance, Shaun White Snowboarding и Teenage Mutant Ninja Turtles.


Няколко часа по-късно файлът беше свален от файловия сървър на Ubisoft, но през това време някои от потребителите на Gaming Age форумите вече бяха успели да публикуват всичко по-интересно от намереното в тази тема. Дори създателите на форума да бъдат “подгонени” от закона, любопитните картинки и филмчета ще бъдат публикувани другаде, в което няма нищо чак толкова лошо.
“Определено сме недоволни от поредното изтичане на поверителна информация от Ubisoft и нейното публикуване в Интернет. Поместването на информация от този тип би могло да окаже негативно влияние върху разработката на игрите и ще направим всичко необходимо, за да предотвратим подобни ситуации в бъдеше. В момента се опитваме да разберем какво е довело до изтичането на информация”, се казва в официалното изявление от британското подразделение на Ubisoft.


Това далеч не е първият подобен случай нито за френския издател, нито за други техни колеги. Преди няколко години от лабораториите на Ati изтече работно демо на Doom 3, а няколко месеца по-късно неизвестни хакери пробиха сървърите на Valve и разпространиха немалка част от програмния код на играта, художествени материали, звуци и други ценни фрагменти. Събитията доведоха до големи забавяния и за двете игри.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK