Driver: Parallel Lines за Wii

Появата на оригиналната версия през март 2006 не предизвика голям интерес у никой заради трагичната съдба на Driv3r. Не е ясно дали Wii версията ще се различава от изданията за PS2 и Xbox

Driver: Parallel Lines за Wii


В уеб страницата на Electronic Software Rating Board (ESRB) съвсем случайно се появиха Windows и Nintendo Wii версиите на Driver: Parallel Lines. Изданията на играта за PlayStation 2 и Xbox влязоха в продажба миналата пролет и все още разпространяват от Atari.


Досега нямаше признаци, че подобни игри се разработват, а новият издател Ubisoft тепърва ще разказва за евентуалните промени.
Самата игра се различава драстично от провалилия се с гръм и трясък Driv3r и представлява нещо Grand Theft Auto. Главният герой "TK" се изживява като професионален шофьор, изпълняващ разнообразни задачи, независимо дали са незаконни или не. Действието проследява влизането на главния герой в затвора през 70те години на миналия век и съответното му освобождаване през 2006, когато отново се захваща за работа.


Очаква се градът в новия вариант на Driver: Parallel Lines да е отново Ню Йорк, а главният герой да излиза на свобода през 2007, вместо година по-рано. Появата на оригиналната версия през март 2006 не предизвика голям интерес у никой, макар че не беше никак зле като реализация. Лошата слава на трагичния Driv3r изигра лоша шега на поредицата.


Парите на Ubisoft вероятно ще увеличат шансовете на играта и разсеят неуместните съмнения за качествата й. Експанзията на френския издател на Wii пазара изглежда дори още по-силна с появата на Far Cry: Vengeance и Splinter Cell: Double Agent за новата конзола на Nintendo.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK