Приложението ClosetSpace препоръчва какви дрехи са подходящи според времето

Приложението ClosetSpace препоръчва какви дрехи са подходящи според времето

© ClosetSpaceЗа много хора избирането на облекло за предстоящия ден често е сериозно изпитание. Особено като прибавим и фактора "прогноза за времето", който обикновено съдържа голяма доза неизвестност.


Приложението ClosetSpace позволява на неговите потребители да решат проблема, като то им предложи какво да облекат. При това съобразява предложенията си според прогнозата за времето и гардероба на потребителя, съобщава онлайн изданието Mashable.


Всеки потребител може да направи виртуално копие на гардероба си в приложението. Има опция да се добавя тип на дрехата, марка, материя, размер, цвят и дори цена. Колкото по-подробно е описанието, толкова по-точни предложения ще дава ClosetSpace.
Потребителят може да добавя и допълнителна информация, например за какви поводи най-често носи въпросната дреха. Това пък се допълва с опцията на ClosetSpace да синхронизира предложенията си с Google Calendar. Например то да ви напомни, че за предстоящата среща трябва да сте с официално облекло.


Потребителите могат и сами да въвеждат цялостни тоалети, които са им любими. След това приложението ще им предлага дните, в които е най-подходящо да ги облекат.


За сега приложението е насочено най-вече към дамите. За тях има много повече опции за персонализиране, което е нормално при положение, че именно жените са основните потребители на приложения за мода.


Очаквано, на разположение е и опция за препоръка на конкретни дрехи. Това може да става само по тип, но и по бранд, като се предлагат и отстъпки. Приложението обобщава част от информацията, която събира и я предава на модните къщи и търговски вериги.


Става дума за анонимна статистика кои цветове и материи например са сред най-предпочитани, както и какви типове дрехи. Данните се използват за анализ на заформящи се нови тенденции, от които модният бранш да се възползва. Приложението е безплатно и налично за Andorid и iOS.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK