Навигацията Nokia Here за Android е напълно готова

Навигацията Nokia Here за Android е напълно готова

© NokiaПриложението за навигация Here на Nokia излезе от бета версията и вече се разпространява свободно за всички устройства с Android 4.1 или по-нов. Компанията смята, че е изгладила бъговете и пуска пълната версия на Here.


В нея има и някои нововъведения. Подобрени са интерактивните 3D карти за търговски центрове и големи летища в 70 държави. Въведени са подобрения и в гласовите инструкции, като приложението може да дава и информация за причината за задръстванията (тези данни са достъпни само в някои държави, в които Here има достъп до тях).


Функцията за изтегляне на карти за достъп без интернет връзка също има известни промени. Една от тях е, че картите вече могат да се изтеглят на фонов режим, което позволява на потребителя да продължи да използва приложението през това време.


Добавена е и повече информация за известни обекти, заведения и магазини в близост до местоположението на потребителя. Nokia отбелязва, че бета версията на Here е изтеглена от над 3 млн. души. Компанията запазва по-големи очаквания за пълната версия на приложението и иска да го превърне в един от основните конкуренти на Google Maps.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK