"Дневник" търси Video and motion graphics редактор

"Дневник" търси Video and motion graphics редактор


"С две думи" е новата рубрика на "Дневник", която направи най-силно впечатление на читатели, рекламодатели и професионалисти през последните месеци, защото представя видео журналистика без аналог в българските медии. Ако имате желание да работите за нея - сега имате тази възможност, защото "Дневник" търси човек, който да се включи в развитието на видео журналистиката. Затова ако сте:


- Motion graphics дизайнер с умения за монтаж/работа с видео материал и архиви и създаване на кратки и силни истории от различни визуални елементи


или
- Мислещ опитен монтажист с умения в After Effects (или ясно разбиране какво още е важно да научи)


Накратко, визуален разказвач, който да знае как да изгради история от - до с разнообразни изразни средства. Да мисли бързо, в образи, с вкус и въображение.


Работата е постоянна, авторска, заедно с един от най-добрите журналистически екипи в България.


Ако имате желание да се присъедините към него, очакваме CV и три силни примера от портфолиото Ви на karieri@economedia.bg до 15 май 2017 г. (включително), като посочите, че кандидатствате за позицията "Видео редактор".


"Дневник" ще се свърже само с кандидатите, които ще бъдат поканени на интервю. Документите ще се разглеждат конфиденциално. Данните, които ще ни предоставите при кандидатстването, са лични данни по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат съхранявани и обработвани съгласно изискванията му.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK