Без повече загубени данни със софтуера на EaseUS Data Recovery Wizard

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Без повече загубени данни със софтуера на EaseUS Data Recovery Wizard


Ако сте се сблъсквали със загубени данни при различни ситуации и лоши сценарии и се налага да възстановявате тези данни, ще имате нужда не само от хардуерна система, но и от подходящо приложение. То трябва да е лесно за работа, да предлага много функции, както и да работи с разнообразни типове файлове като документи, изображения, видеоклипове, песни, е-поща или други файлове. Ако все още се колебаете кое от многобройните софтуерни предложения да изберете, можете да разгледате възможностите на безплатния съветник за възстановяване на данни EASEUS - EaseUS Data Recovery Wizard.


За да се избегнат проблеми, които могат да се появят при опит за извличане на изгубени файлове, се препоръчва да инсталирате софтуерния инструмент на друго устройство, а не на това, което съдържа изтритата информация.
Програмата е налична и за Windows, и за MacOS компютри.


Версията на EaseUS Data Recovery Wizard за Windows е:
https://www.easeus.com/datarecoverywizard/free-data-recovery-software.htm


Версията на EaseUS Data Recovery Wizard за Mac е:
https://www.easeus.com/mac-data-recovery-software/drw-mac-free.htm


Какво представлява приложението?


На практика това е софтуер за възстановяване на файлове от компютри, работещи с операционна система Windows - настолни машини, лаптопи и други устройства. Разработчиците са се погрижили да предвидят всички възможни сценарии от реалния живот, при които може да се загубили данни, включително случайно или преднамерено (злоумишлено) изтриване, форматиране на диска и други, като разработчиците обещава много по-добър шанс за успех от други приложения.


Ако се тревожите от загубата на ценни данни, какво бихте направили, за да ги спасите? Няма съмнение, че използването на софтуер за възстановяване на файлове като този на EaseUS е за препоръчване. Снимки, видеоклипове, документи или други файлове. С тази програма, дори с безплатната й версия, може да ги възстанови при всички видове сценарии за загуба на данни:


- Възстановяване на загубени данни. EaseUS Data Recovery Wizard използва усъвършенствана алгоритмична технология за цялостно сканиране на всяка папка на физически твърд диск. Операциите за изтриване като натискане на бутона "Delete", на бутона "Shift+Delete" или изпразване на кошчето (Recycle Bin) са основните "виновници" за загубата на данни в ежедневието ни. Софтуерът на EaseUS поддържа възстановяване на изтритите данни при такива ситуации.


Без повече загубени данни със софтуера на EaseUS Data Recovery Wizard


- Възстановяване на дял от диска (Partition Recovery). Изпълнението на тази операция е необходима, когато са загубени, изтрити или са недостъпни цели дялове от диска. Приложението на EaseUS се справя с възстановяване на данните и от такива дялове на диска.


- Възстановяване на форматиран файл. Независимо дали форматирате устройството за съхранение случайно или умишлено, последиците са едни и същи: всички файлове на носителя ще бъдат загубени. EaseUS Data Recovery Wizard може да възстанови данните от форматиран дял, от твърдия диск, от USB флашка, от карта памет и други устройства за съхранение.


- Възстановяване от любима медия за съхранение. Много хора биха се разстроили, ако твърд диск или друго външно устройство за съхранение се повреди или стане недостъпно. С EaseUS Data Recovery Wizard има голям шанс да изтеглите файлове от "изглеждащ мъртъв" вътрешен/външен HDD, USB устройство, SD карта, цифров фотоапарат, видео плейър и други устройства.


- Аварийно възстановяване на данни. Въпреки че се случват по-рядко, бедствия и аварии като хакерски атаки, заразяващи с вируси различни файлове, неочаквани сривове на системата и сериозни повреди при зареждане на системата, са придружени от проблеми със загубата на данни. Струва си да се опитате да приложите инструмента, за да възстановите файловете, скрити и изтрити от зловредния софтуер или данните, загубени поради случайно спиране на системата.


Нека хвърлим по-задълбочен поглед върху софтуера за възстановяване на файлове. Приложението на EaseUS предлага доста повече неща отколкото се виждат на пръв поглед. Някои от прилежащите функции, "скрити под повърхността", могат да ви помогнат да го използвате по-ефективно.


- Усъвършенства алгоритъм за сканиране. EaseUS непрекъснато се старае да го оптимизира, като предлага два режима на сканиране. Бързото сканиране (Quick Scan) съкращава времето за откриване и възстановяване на загубените файлове, докато задълбоченото сканиране (Deep Scan) се нуждае от повече време, за да прерови "инч по инч" за дълбоко заровени изтрити файлове. Трябва обаче да имате вземете предвид, че вторият тип сканиране заема ресурси от процесора и от паметта.


Без повече загубени данни със софтуера на EaseUS Data Recovery Wizard


- Възстановяване още докато механизмът сканира. Можете да възстановите всякакъв тип данни, които са се показали в резултат на процеса на сканиране. Не се налага да изчакате процеса да завърши напълно, което ви пести доста време, ако сте открили точно тази снимка, папка или презентация, която смятахте за изгубена. Приложението показва списък с възстановените файлове и ви позволява да видите подробности за всеки от тях като име, дата, тип и размер. Освен това можете да филтрирате резултатите като пътечка до файла, тип или дата, да прегледате файлове в специален панел, да изберете елементите, които искате да възстановите, да извършите операции за търсене, както и да експортирате резултатите от сканирането във формат RSF файл.


- Сесии за експорт и импорт. Сканирането на устройства с по-голям капацитет за съхранение често трае повече време. Тази функция ви дава възможност да започнете, да прекъснете за малко, а след това да продължите сканирането по всяко време, като създадете и свой график за възстановяване на данните.


- Филтриране по тип на файловете. Най-бързият начин за сортиране на желаните файлове от хиляди, или дори милиони резултати, е да използвате функцията "Филтър". Тя ви помага да филтрирате определен тип файл и ви дава бърз достъп именно до онова, от което се нуждаете.


- Точни етикети за мястото на файлове. Друг бърз начин за намиране на желаните файлове е функцията "Етики" (Tags). Тази функция открива типове файлове като снимки, аудио и документи, заедно с бързо възстановяване на данните от тях.


- Преглед, за да проверите целостта на файла. За да си осигурите желаното възстановяване, можете да прегледате файлове като изображения, видеоклипове, музика, файлове на Word, Excel, PowerPoint или Text, за да сте сигурни, че данните са непокътнати и могат да бъдат възстановени.


Възстановяване на данни, но и ремонт на снимки и видео


Не можете да възстановите повредени снимки и видеоклипове? Съветникът за възстановяване на данни на EaseUS може да се справи и с тази задача, като поправя файлове с изображения и видео файлове, чиято цялост е била нарушена.


Поправете повредени снимки формат JPEG / JPG. Софтуерът на EaseUS автоматично открива изгубените JPEG / JPG снимки и ги възстановява в добро състояние. Той може да извлича и да поправя миниатюрните икони (thumbnails) на избраните файлове във формат .jpeg / .jpg и да ги покаже. Така можете да прегледате поправените снимки, преди окончателното им възстановяване.


Поправка на повредени видеоклипове MP4 или MOV. Софтуерът може да поправи повредени видеоклипове формат MP4 и MOV, използван от най-популярните цифрови фотоапарати като Canon, GoPro, а дори и камери на дронове DJI. Свържете директно камерата или извадете картата и я свържете към компютъра си за пълно възстановяване и поправка на видеото.


Леко приложение, лесно за работа


Въпреки че поддържа множество функционалности, EaseUS Data Recovery Wizard е много лесно и за инсталиране, и за работа. Инсталационният файл е само около 40MB, така че не заема много място на диска ви. Разполага с интерфейс от типа на Windows Explorer и ви помага да възстановите успешно данните си в 3-стъпков процес.


Стъпка 1: Избирате желаното място, в което да започнете търсенето на файлове за възстановяване. Тук се показват и загубените дялове от дисковете.


Без повече загубени данни със софтуера на EaseUS Data Recovery Wizard


Стъпва 2: Започнете сканиране на вашия компютър или друго устройство като външен HDD диск, USB флашка, карта памет.


Без повече загубени данни със софтуера на EaseUS Data Recovery Wizard


Стъпка 3: Прегледайте предварително загубените файлове и след това възстановете желаните.


Без повече загубени данни със софтуера на EaseUS Data Recovery Wizard


Приложението поддържа 20 различни езика и се използва от милиони потребители по целия свят. Възстановява над 1000 типа файлове. Сред тях са документи, включително DOC/DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX, PDF, HTML/HTM, INDD, EPS; графични файлове като JPG/JPEG, TIFF/TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, и много други; видео файлове като AVI, MOV, MP4, 3GP, WMV, MKV, FLV, MPEG и др.; аудио файлове като MP3, WAV, MID/MIDI, RealAudio, OGG, AAC и др. Приложението разпознава и файлове от различни електронни пощи (PST, DBX, EMLX от Outlook, Outlook Express), както и други типове файлове като архивирани (ZIP, RAR, SIT, ISO etc.), exe, html и много други.


Ценови планове и версии


EaseUS Data Recovery Wizard предлага безплатна версия, която може да възстановява до 2 GB данни. Дава възможност за преглед на изтритите файлове преди пълното им възстановяване, като открива и възстановява данни от изтрити, скрити, загубени или RAW дялове от дисковете.


Версия Pro на софтуера струва $69.95, като за разлика от безплатната няма ограничение за обема на възстановените данни. Другото предимство е, специалистите на EaseUS осигуряват безплатни и висококачествена консултация и помощ на потребителите, които има нужда от нея.


Компанията предлага също и версия "Pro+Bootable Media", чиято промоционална цена е $99.90 при регулярна $129.90. Софтуерът се доставя с допълнителна медия, от която да заредите операционната система и програмата, ако вашата система е толкова повредена, че не прекъснато се срива или изобщо не успява да стартира.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK