Мит: 5G е неизследвана технология

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .
Каква е връзката между фейсбук пост от 22 април 2020 г. за 150 умрели птици в град в западна Холандия и 5G мрежата? Защо се намират хора, които да смятат, че 5G е създадена, за да ни шпионира? Какво представляват пасивните чипове и възможно ли е да се използват за проследяване?


Защо теориите са абсурдни или напълно невъзможни, как мрежите еволюират и защо 5G е нормалната следваща стъпка в развитието на технологията?


Специална видеопоредица в пет серии задава и отговаря на най-често срещаните въпроси, създаващи митовете, свързани с 5G мрежите по света и у нас.


Поредица в хумористичен тон, но напълно сериозна в поднасянето на фактите.


В първи епизод: 5G е неизследвана технология - ще разберете, че честотите на 5G мрежата отдавна са част от живота ни. За какво се използват и как вълните ще се пригодят за масова употреба? Какво се знае за новата мрежа и защо тя е безопасна, вижте във видеото.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK