План Unlimited: край на притесненията за мобилния интернет

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

План Unlimited: край на притесненията за мобилния интернет


Мобилните технологии са в процес на сериозна трансформация. Тенденцията за преминаване към неограничени планове е неизбежна за всички - потребители, компании и телекоми. Според данни на Международния телекомуникационен съюз (ITU) към края на 2019 г. над 4 млрд. души по света са интернет потребители, като заради пандемията миналата година също е с отчетен ръст. В тази нова реалност потребителите имат нужда от увеличаващ се брой дигитални услуги в движение, за които им е необходим интернет. И то много интернет.


Мобилните оператори ясно осъзнават тази необходимост, на която и отговарят - с новите си неограничени мобилни планове. В България вратата за тези планове е отворена от Vivacom.


"Нито интернетът, нито минутите и смс-те ще свършат някога"
По-рано тази година телекомът обяви своите нови абонаментни планове Unlimited. Както ясно показва и името им, те адресират именно необходимостта от неограничен мобилен интернет, както и неограничени разговори. При стандартните планове потребителят винаги трябва да внимава с наличния трафик, и дали мегабайтите ще му стигнат за пълноценна работа. Целта на Unlimited e да сложи край на тези притеснения.


Vivacom има два неограничени абонаментни плана - Unlimited 150 (43.99 лв. на месец) и Unlimited 50 (34.99 лв. на месец). Имената им посочват максималната скорост на интернет връзката, съответно 150 Mbps и 50 Mbps. Бързината и на двата е напълно достатъчна за ежедневна работа, видеочат, стрийминг на видео и музика, гейминг и всякакви нужди на средностатистическия клиент.


Мрежата на Vivacom беше обявена за най-бърза в Европа през миналата година според тестовете на Ookla.* На практика потребителят може да разчита на надеждна връзка, която ще конкурира доста предложения дори на фиксирани интернет мрежи, но с предимството да е налична навсякъде, където има покритие.


Гледайте поредицата "5 мита за 5G" <a href="https://www.youtube.com/channel/UCG-QEIiLtEGhyeF60dloEBg" target="_blank">тук</a>

Гледайте поредицата "5 мита за 5G" тук


Не е само една услуга


В хиперконкурентния свят на телекомуникационния бизнес компаниите се опитват да изпъкнат пред останалите с всякакви допълнителни услуги. Тук Unlimited като име вече придобива друго значение, като освен неограничен интернет и разговори, включва и най-различни услуги. Целта е на едно място да се предложи всичко, от което един мобилен потребител би имал нужда.


Сред тях са онлайн телевизията TV GО с Diema Xtra за 12 месеца, музикалната платформа Tidal с над 70 милиона песни и над 250 000 HD видеоклипа, облачна услуга за съхранение на файлове pCloud със 128 гигабайта пространство, мобилен портфейл Pay by Vivacom без месечна такса до края на годината и др. Или все услуги, които логично са неизменна част от ежедневието на потребителя, когато той има неограничен интернет. Така смартфонът се преобразява и реализира своето първоначално обещание - да бъде устройството, на което човек може да разчита за всички свои дигитални потребности.


В крайна сметка всеки потребител трябва да прецени нуждите си спрямо средното си месечно потребление. Което много лесно може да стане през извлечението за използвани мегабайти, минути и услуги, като е добре да се провери за по-дълъг период назад, примерно няколко месеца.


Разгледайте плановете Unlimited на сайта на Vivacom.


*Анализ на Ookla® по данни от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12.20г. Повече на vivacom.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK