Мит: 5G е вредна заради облъчването

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .
Специална видеопоредица в пет серии задава и отговаря на най-често срещаните въпроси, създаващи митовете, свързани с 5G мрежите по света и у нас.


Защо теориите са абсурдни или напълно невъзможни, как мрежите еволюират и защо 5G е нормалната следваща стъпка в развитието на технологията?


Поредица в хумористичен тон, но напълно сериозна в поднасянето на фактите.


В трети епизод:


На тема нейонизираща радиация в последните 30 години са публикувани над 25 000 научни статии - няма открити доказателства за вредни за здравето нетоплинни ефекти.


Но защо дори най-високите 5G, които се обсъждат в момента, са с хиляди пъти по-ниски от йонизиращото лъчение и неговото негативно въздействие? И какво е общото между киселите краставички, шунката и 5G мрежата?


Вижте във видеото.


В първи епизод: 5G е неизследвана технология.
В него ще разберете, че честотите на 5G мрежата отдавна са част от живота ни. За какво се използват и как вълните ще се пригодят за масова употреба?


Във втори епизод: 5G разпространява коронавируса.
Откога има активни 5G клетки по света и защо връзката между старта на пандемията и изграждането на първите 5G клетки в Ухан е поредната фалшива новина.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK