Модулната платформа на RITTAL е подготвена за всички IT сценарии

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Модулната платформа на RITTAL е подготвена за всички IT сценарииНовата платформа за IT инфраструктура RiMatrix Next Generation (NG) на германския производител RITTAL ще бъде представена на безплатно виртуално събитие от Явор Панайотов, продуктов мениджър "IT решения" в "Ритал" ЕООД. Новата система е модулна и осигурява гъвкаво, надеждно и бързо създаване на центровете за данни.
Събитието ще отвори виртуални врати на 24 март 2022 г. в 10:30 ч.
Можете да се регистрирате за събитието, като кликнете тук.
Крайният срок за регистрация е 21 март 2022 г.


Промените в днешните IT инфраструктури вече се случват с постоянен темп. Цифровата трансформация на бизнеса изисква прилагане на все повече иновации, които водещите компании създават с невиждана досега скорост. Същевременно IT мениджърите са наясно, че тази трансформация ще ги изправи в бъдеще пред нови предизвикателства. Затова те трябва да могат да реагират възможно най-бързо и да внедрят такива центрове за данни, които да предлагат високо ниво на инвестиционна сигурност и гъвкавост.


Явор Панайотов, продуктов мениджър IT в "Ритал" ЕООД, представя RiMatrix Next Generation (NG) на безплатно виртуално събитие на 24 март 2022 г.

Явор Панайотов, продуктов мениджър IT в "Ритал" ЕООД, представя RiMatrix Next Generation (NG) на безплатно виртуално събитие на 24 март 2022 г.
Иновативното решение RiMatrix NG предлага гъвкавост при използване и конфигуриране на цялостната модулна система в IT шкаф-системи в съответствие с нуждите и предпочитанията на потребителите при различни сценарии на употреба. Персонализирани решения за всеки бъдещ IT сценарий могат да бъдат внедрени навсякъде по света, когато са базирани на архитектура с отворена платформа. Независимо дали става въпрос за решения за единични шкафове или за контейнери, за централизирани, периферни (Edge) или колокационни центрове за данни, модулността на системата RiMatrix NG дава възможност за подбиране на точните модули за изграждане на желаната инфраструктура. По този начин центърът за данни непрекъснато се адаптира към появяващите се технологични предизвикателства, което подпомага бързото му технологично развитие в новите реалности.


IT инфраструктурите и центровете за данни стоят в основата на новите технологии и приложения, както и на новите бизнес модели. Успешното внедряване зависи от конкретния център за данни, техническото оборудване и способността да се обработват постоянно нарастващите потоци от данни. Отговорът на RITTAL на това предизвикателство е RiMatrix NG - максимална гъвкавост, сигурност и ефективност в едно перфектно координирано системно решение, включващо шкаф, електроразпределение, охлаждане, мониторинг и сигурност.


Модулната платформа на RITTAL е подготвена за всички IT сценарии


Платформените решения на RITTAL са мащабируеми във всяко измерение - размер, производителност, сигурност и надеждна работа. Освен това RiMatrix NG е първата платформа, която поддържа използването на технологията OCP за постоянно токово захранване в стандартен 19-инчов шкаф.


Ако бизнес сценарият изисква изключително кратко време за реакция или съществуващите сгради не предлагат достатъчно място, центровете за данни могат да бъдат изградени с помощта на контейнерни решения и безопасно интегрирани в съществуващите IT инфраструктури.


С платформата RiMatrix NG RITTAL предлага ефективни защитни мерки и решения за мониторинг, за да гарантира, че IT средите винаги ще продължат да функционират безпроблемно.
В допълнение към системните компоненти клиентите на RITTAL получават всички консултации и услуги, които са им необходими за настройка и експлоатация. RITTAL предлага поддръжка през целия IT жизнен цикъл на центъра за данни. Портфолиото от услуги включва консултации по проектиране, планиране и конфигуриране, както и помощ при оптимизиране на експлоатационните разходи.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK