Office 2021 Pro, €29,99 доживотен лиценз: на разпродажба в Godeal24!

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Office 2021 Pro, €29,99 доживотен лиценз: на разпродажба в Godeal24!


Когато купувате нов или използван компютър, първото нещо, което правите, е да инсталирате Windows. Но оригиналният софтуер на Microsoft, независимо дали става дума за закупуване на Windows или Office, е немалък разход! Затова Godeal24 е чудесен избор за тези, които искат да спестят пари, но все пак да купят оригинален продукт!


Защо да изберете OEM версия от Godeal24?


• Спестете пари: Основната причина да закупите OEM софтуер е цената. Можете да получите всяка версия на Windows или Office! Тези OEM версии се предлагат с всички най-нови функции. Освен това ще получите всички най-нови софтуерни и защитни актуализации от Microsoft.
• Законност на лицензите: Повечето хора се притесняват за легитимността на закупените Windows и Office от трети страни. OEM лицензите на Godeal24 са законни и Godeal24 предоставя гаранция за всеки продаден лиценз.
• 24/7 поддръжка на клиенти: Когато закупите някой от софтуерните пакети на Godeal24, имате право на услуги за поддръжка на клиенти, ако се сблъскате с проблеми с инсталирането или използването на тези пакети. Осигурено е доживотно следпродажбено обслужване!
Ако имате въпроси относно OEM лицензите, не се колебайте да се свържете с Godeal24 на [email protected].
Разпродажба на Office в Godeal24: Windows 10 Pro for only €5.57/PC! Office 2021 Professional официално се продава за $439,99 на официалния уебсайт на Microsoft, но в Godeal24 Office 2021 предлага само за €29,99! Спестете до 62% от Windows и Office пакети! Сега е идеалният момент да надградите компютъра си!


Office 2021 Pro, €29,99 доживотен лиценз: на разпродажба в Godeal24!


Най-ниската цена за ограничено време!

Отстъпка до 62%! Пакетна цена Windows OS и MS Office (промокод LL62) Отстъпка до 50% за Windows! С промокод LL50 Още версии: Всичко за работа и онлайн обучение с промокод LL62 В допълнение, богатият каталог на Godeal24 включва също различни видове компютърни инструменти, сред които Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, софтуерната серия iObit и др., които могат напълно да покрият вашите софтуерни нужди - 100% автентични на Godeal24!


Още инструменти: Най-добрата цена, най-добрите продукти!

Още инструменти>>>


Какво представлява OEM лицензът?


OEM е съкращение от Other Device Manufacturers (други производители на устройства) - в този случай компании, които произвеждат компютри. Microsoft продава лицензи за Windows и Office на едро на такива компании на много по-ниски цени.


Важно е да се отбележи, че OEM лицензите са законни и безопасни, те не са пиратски версии на Windows и Office. Godeal24 успява да получи лицензите по-евтино, тъй като Microsoft продава OEM версиите за по-ниска цена от тези на дребно. Може би сега се питате как OEM версиите на Office и Windows се различават от тези за продажба на дребно? Основната разлика е възможността за прехвърляне на лиценза от един компютър на друг. OEM лицензът може да бъде инсталиран само на един компютър. Останалите характеристики на продуктите са абсолютно същите и изобщо няма да повлияят на използването им.


Godeal24 постига голям успех сред обществеността с професионално и бързо обслужване, проследяване на плащанията и гаранция за връщане на парите. Освен това потребителите разполагат с екип за техническа поддръжка преди и след покупка, който може не само да решава проблеми, но и да препоръчва коя версия на Windows да бъде закупена, както и да осигури доживотно следпродажбено обслужване! Със своя висококачествен софтуер и професионалните си услуги Godeal24 постигна оценка 4,9 и 98% удовлетвореност на TrustPilot (независима платформа за потребителски оценки на качеството на услугите и продуктите), което представлява потвърждение и признанието на Godeal24 от страна на потребителите!


Email за връзка:
[email protected]

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK