"Извънредна новина" от "Дневник"

"Извънредна новина" от "Дневник"


Достъпът до новини вече е възможен по много начини, освен директно да влезете на dnevnik.bg. Всеки има предпочитан вариант, по който да се информира бързо, за да знае какво става. Затова и ние добавяме още една удобна възможност, която ще ви гарантира, че няма да пропуснете големите новини, и това е с новия бюлетин "Извънредна новина".


С него ще изпращаме по имейл бърза и кратка информация до всеки, който се абонира. Ще го получавате само за наистина значимите събития - тогава, когато се случат.

Бюлетинът "Извънредна новина" е безплатен и за него няма "график" - ще го получавате тогава, когато има важни новини. Може да се абонирате веднага, като попълните формата в началото на статията.

Живеем в безпрецедентни времена и повече от всякога е важно човек да е информиран навреме, независимо дали става дума за политически решения, инциденти, за важни събития в страната или международни новини. Но също толкова важно е източникът на информация да гарантира, че тя е достоверна, проверена и спазва стандартите за качествена журналистика. За това може да разчитате на екипа на "Дневник".


Ако не сте регистриран потребител на сайта, с абонирането ще може да си направите и регистрация - тя е лесна и отнема секунди, като е необходим мейлът ви и да си създадете парола.


Ако искате да получавате всички най-важни новини от деня всяка вечер в 18:30 или новините от "Детски Дневник" всеки петък в 14:00 часа, може да се абонирате за другите бюлетини на "Дневник" тук.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK