Един дигитален летен ден

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Един дигитален летен ден


Смисълът на лятната отпуска е човек да не става рано, а да може да се наспи. Само че някои дни са по-специални. Особено в началото на отпуската, когато ни предстои пътуване за... "Ах, морето".


Една такава сутрин винаги започва доста припряно. Текат последните приготовления на багажа, проверки на резервациите и събиране на най-важните неща, които са неразделно с нас. А това са личните документи, портфейлът и смартфонът. Именно той си е заслужил призванието на неотлъчен спътник на модерния човек. Особено когато е с инсталирани любими полезни приложения.


Според данни на MindSea притежателите на смартфони прекарват почти 90% от времето си в мобилна интернет връзка чрез приложения. Повечето потребители имат инсталирани средно по 80 приложения, но реално използват 9 от тях всеки ден и 30 веднъж на месец. Има обаче три приложения, които ще са безценни по време на лятната ваканция.
Един дигитален летен ден


Собствениците на Samsung Galaxy S22 Ultra могат да се възползват не само от технологичните предимства на телефона, но и от приложенията на Google и партньорството между компанията и Samsung. Ето и кои три приложения ще са от голяма полза за динамичния летен ден, който ни предстои, и ще го направят по-дигитален и приятен.


Google Maps


Това е приложение, което няма нужда от представяне. То е в ежедневието на милиарди хора по целия свят и има защо. Предлага възможно най-актуалната информация за наличните пътища и състоянието на трафика. Също така съчетава в себе си и своеобразен екскурзовод, който показва множество най-различни обекти и забележителности, включително и полезна информация за тях.


Един дигитален летен ден


Samsung Galaxy S22 Ultra е идеалният смартфон за използване на Google Maps. Корпусът на телефона е водоустойчив, така че ще продължи да е пълноценен навигатор през цялото време. Мощният хардуер на телефона ще се справя с лекота с всички функции на Maps, включително Street View и 3D моделите на градовете. Всичко ще работи без проблем. Samsung Galaxy S22 Ultra разполага и с удобния S Pen, чрез който управлението и използването на картите е още по-лесно и прецизно. S Pen е удобен и за водене на бележки и рисуване.


Google Lens


Това е едно много интересно приложение, което определено заслужава повече внимание. Google Lens използва изкуствен интелект и камерата на смартфона, за да "вижда" света и да разпознава обектите в него. Ако човек иска да разбере повече за дадена забележителност или дори дреха, може да използва Lens, за да го проучи. Приложението може да превежда и текстове в реално време, включително указателни табели. А може да бъде и много приятна занимавка за деца, тъй като с Lens може да се разпознават растения и животни и да се научи повече за тях.


Един дигитален летен ден


Samsung Galaxy S22 Ultra разполага с издръжлива батерия с капацитет 5000mAh, която ще осигури часове забавления с Lens и останалите функции на Galaxy S22 Ultra. И като стана дума за камери, смартфонът на Samsung разполага с мощна колекция от тях. Камерата за селфита е 40МР, а на гърба има още 4 сензора. Най-големият е 108МР, като има и един 12МР с ултраширокоъгълен обектив. Има и две 10МР телефото камери съответно с 3-кратно и 10-кратно оптично увеличение и възможност за постигане на 100х хибриден зуум.


Камерите разполагат с изкуствен интелект за допълнително оптимизиране на всеки кадър и клип. Освен това Samsung Galaxy S22 Ultra представя и режима Nightography. Той е разработен за създаване на красиви нощни снимки, като комбинира сензор с големи пиксели, лещи с висока степен на пропускливост за намаляване на отблясъците и софтуер. Работи и при запис на видео.


YouTube Premium


Третото приложение също е задължително за забавленията по време на лятната почивка. Както за децата по време на път, така и за партито на плажа например. Galaxy S22 Ultra разполага с голям Dynamic AMOLED 2X дисплей с Vision Booster технология и яркост до 1750 нита. Това го прави идеален както за гледане на филми от огромния каталог на YouTube Premium, така и за играене на игри. Дисплеят има адаптивно опресняване на картината до 120Hz, според изобразеното съдържание в дадения момент. Така се постига оптимален баланс между качество и енергийна ефективност.


И неусетно летният ден приключва. Samsung Galaxy S22 Ultra и приложенията му бяха неразделен помощник през цялото време. Устройството може да се зареди бързо по всяко време с 45W зарядно, като има и функция за безжично презареждане на други съвместими устройства, така че и умните аксесоари, които вече също са винаги с нас, да разполагат с достатъчно енергия за забавления.


Един дигитален летен ден


В рамките на актуалната кампания на "Samsung България" до 22.06.2022 г. потребителите могат да закупят моделите от серията Galaxy S22 в комбинация с часовник от серията Galaxy Watch4, като часовникът е на половин цена.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK