Юлска разпродажба на Keysfan: Windows 10 от €6, Office 2021 от €13,73. Ограничено време!

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Юлска разпродажба на Keysfan: Windows 10 от €6, Office 2021 от €13,73. Ограничено време!


Наскоро Microsoft пусна актуализацията на Windows 10 Build 19044.1862 (KB5015878). Ако все още използвате по-ранна версия на операционната система, много функции и актуализации вече не са налични. Сега е идеалният момент да наградите вашия Windows. В Keysfan всички Windows OS са до 50% отстъпка! Това означава, че можете да закупите оригинален и евтин Windows 10 Pro за по-малко от €10! Windows 10 Pro струва само 7,59 евро! Ако купите повече, ще спестите повече - Windows 10 Pro в пакет струва само 6,15 евро!


До 50% отстъпка за Windows (Промокод: KFLE50)

Можете да закупите и най-новия Office 2021 Professional само за 27,67 евро! Отчитайки различните нужди на потребителите, Keysfan също така специално пусна различни Office 2021 комбинации, като например в най-рентабилния пакет за 5 компютъра всеки лиценз за Office 2021 излиза само 13,73 евро! Налице са и пакети с Office и Windows с до 62% отстъпка! Можете да ги споделите с приятелите или семейството!


До 62% отстъпка за Office 2021 & пакети (Промокод: KFLE62)

Още версии: 62% oтстъпка за Office and пакети (Промокод: KFLE62) Още Office >>
50% отстъпка за други версии на Windows (Промокод: KFLE50)

Още Windows >>


Keysfan също така предлага широк избор от софтуерни инструменти, включително игри, антивирусни продукти, софтуер за редактиране на видео и разнообразие от други приложения и програми. Можете да се възползвате от невероятно изгодни сделки за известни продукти като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.


Практични софтуерни инструменти

Keysfan предлага 100% автентични продукти, няма риск да закупите пиратски копия. Лицензите, които купувате от Keysfan, не са ограничени - получавате "доживотни" лицензи и достъп: операционната система ще бъде актуализирана и поддържана през целия ѝ жизнен цикъл. По време на процеса на инсталиране и използване потребителите могат да се възползват 24/7 от услугите на онлайн екипа за техническа поддръжка на Keysfan: Keysfan осигурява доживотно следпродажбено обслужване, ако имате въпроси, моля, свържете се с нас.


Процесът на пазаруване е удобен и бърз. Просто поставете избрания продукт в пазарската количка и попълнете съответния код за отстъпка. Системата автоматично ще изчисли крайната цената за вас. Попълнете вашия имейл адрес и след успешно плащане Keysfan незабавно ще изпрати ключа за активиране, информацията за поръчката и подробностите за инсталиране на вашия имейл, без нужда от чакане и логистика.


Ако искате да научите повече за Keysfan, можете да посетите уебсайта на Keysfan чрез връзката по-горе, както и да видите повече реални отзиви от потребители в Trustpilot.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK