Office 2021 или Office 2019, кой предпочитате? MS Office на цена от €12,29! Вземете MS Office от Keysfan!

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Office 2021 или Office 2019, кой предпочитате? MS Office на цена от €12,29! Вземете MS Office от Keysfan!


Office 2021 беше пуснат през октомври 2021 г., а Office 2019 - през януари 2019 г. Office 2021 е по-усъвършенстван и добавя много функции. По-специално искаме да представим функцията за сътрудничество в реално време, която е особено подходяща за популярната отдалечена работа и позволява на колеги да работят заедно върху общи задачи. В Word/Excel/PowerPoint могат се да редактират документи съвместно от няколко души. Всеки участник бива уведомяван, когато файловете се актуализират; информацията за това кой редактира документа заедно с вас и къде точно са промените прави сътрудничеството по-лесно и удобно. В допълнение, Office 2021 има същия външен вид и усещане като Windows 11; Microsoft Excel 2021 е най-изчерпателното и лесно за използване приложение за електронни таблици на пазара днес. Новодобавената функция XLookup ви позволява да организирате данни по-бързо, налице са и други нововъведения.


На специалната Office промоция на Keysfan най-новият Office 2021 струва само €27,36, което ви спестява повече от 90% в сравнение с официалната цена на Microsoft от $439,99. Ако закупите няколко Office 2021, тя може да спадне до €14,13! Ако новите функции на Office 2021 не са важни вас, Office 2019 също е много добър избор. В рамките на промоцията Office 2019 е само €12,29! Keysfan е много безопасна платформа за продажба на софтуер, необходимо е само да закупите ключа за активиране на лиценза от нас, да изтеглите софтуера от официалния уебсайт и да го активирате с кода за активиране. Продуктът, който ще използвате, е 100% безопасен и оригинален! По време на инсталацията и използването Keysfan осигурява 24/7 техническа поддръжка и обещава доживотно следпродажбено обслужване! Споделете тази оферта със семейството и приятелите!


Специална разпродажба на Microsoft Office! Оригинален Office на цена от 12,29!

Независимо дали изберете Office 2021 или Office 2019, операционната система трябва да е Windows 10 или Windows 11, така че Keysfan предоставя и суперотстъпка за Windows OS. Можете да закупите класическия Windows 10 само за €6,14, който поддържа безплатна надстройка до Windows 11!
Специална цена: Оригинален Windows 10 Pro от 6,14!

Още версии: 62% отстъпка за Office и пакети (Промокод: KFLE62) Още Office предложения >>


50% отстъпка за други версии на Windows (Промокод: KFLE50)

Още Windows предложения>>


Office 2021 или Office 2019, кой предпочитате? MS Office на цена от €12,29! Вземете MS Office от Keysfan!


Keysfan също така предлага богат избор от софтуерни инструменти за компютъра, включително игри от висок клас, антивирусен софтуер, програми за редактиране на видео и разнообразие от други приложения и продукти. Можете да се възползвате от невероятно изгодни сделки за известен софтуер като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.


Практични компютърни инструменти

Защо да изберете Keysfan?


• Спестете пари: Можете да закупите всяка версия на Windows или Office! Освен това ще получите всички най-нови актуализации на софтуера и защитата от Microsoft.
• Законност на лиценза: Изтегляте софтуера директно от официалния уебсайт на Microsoft и след това използвате кода за активиране, за да активирате софтуера. Продуктът е 100% оригинален. Лицензите на Keysfan са законни и Keysfan предоставя гаранция за всеки продаден лиценз.
• Денонощна поддръжка: Когато закупите някой от софтуерните пакети на Keysfan, получавате услуги за поддръжка, ако срещнете проблеми при инсталирането или използването им. Keysfan осигурява доживотно следпродажбено обслужване!


За контакт: [email protected]


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK