Как да сме максимално продуктивни в движение

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Как да сме максимално продуктивни в движение


Чат, телефонни разговори, снимки, видео, забавления, имейли, документи, таблици, презентации, още работа, съобщения, социални мрежи, видеоигри, спортуване и още, и още Всичко това е само част от различното съдържание и задачи, с които все повече хора взаимодействат многократно всеки ден.


И макар да правим това интуитивно, рано или късно всеки човек започва да се чувства затрупан от неща за вършене и гледане. А практически всички тези неща вече искаме или трябва да правим и в движение. Не е лесно човек да бъде продуктивен, докато е мобилен. Или поне не беше.


Как да сме максимално продуктивни в движение
Комбинацията от модерен смартфон и умен часовник е всичко, от което човек се нуждае, за да бъде ефективен навсякъде и по всяко време. Но вече има и смартфони, които са специално създадени за максимална продуктивност. Такъв е Samsung Galaxy Z Fold4. Той предлага всичко, което се очаква от един смартфон, и го надгражда с практични функции и възможности, които са възможни именно заради сгъваемия му екран. Когато към него се присъедини и часовникът Galaxy Watch5, мобилната продуктивност придобива завършен вид.


Как да сме максимално продуктивни в движение


Фитнес инструктори


Здравето е най-важният актив на всеки човек. Без него страда всеки аспект на живота ни, включително и продуктивността. Galaxy Watch5 се грижи да не пренебрегваме здравето си и следи множество здравни показатели, включително ЕКГ и кръвно налягане. Новият сензор BioActive има и възможност за измерване и на телесния състав.


Часовникът може да проследява 90 различни упражнения и видове спорт, както и да следи представянето на потребителя, докато ги изпълнява. Освен това е водоустойчив, за да може да се използва и за плуване.


Galaxy Watch5 има и възможност да следи и качеството на съня и неговите фази. Данните се изпращат до приложението Samsung Health, където умни алгоритми ги обработват. Можем лесно да видим неговите съвети как да подобрим съня си, като включим 6.2-инчовия външен дисплей на Galaxy Z Fold4. Чрез този дисплей може да се управляват практически всички функции на телефона, което е особено удобно и практично в движение.


Как да сме максимално продуктивни в движение


Помощници на път


Смисълът на комбинацията от смартфон и умен часовник е особено забележим, когато сме в движение. Galaxy Z Fold4 поддържа всички мобилни мрежи, включително 5G, така че може да е свързан навсякъде. А Galaxy Watch5 е наличен и във версия с LTE свързаност. И двете устройства на Samsung имат допълнителна оптимизация с услугите на Google благодарение на партньорството между двете компании. Така Watch5 може да се използва и като персонален навигатор на пътя в комбинация с Google Maps, без да се налага да вадим телефона от джоба си, налично при LTE или BT версията.


И все пак понякога ще е нужно да използваме и смартфона си. Например за да си преведем табела на непознат език. Или защото искаме да разберем повече информация за дадена забележителност. Samsung Galaxy Z Fold4 ще е идеален помощник, тъй като заедно с приложението Google Lens той може да разпознава обекти и да открива в интернет подробности за тях или да превежда текст и табели в реално време директно на дисплея на телефона с добавена реалност.


Samsung Galaxy Z Fold4 и Galaxy Watch5 са със здрави алуминиеви корпуси и са водоустойчиви. Дисплеят на Watch5 е изработен от сапфирен кристал. Външният екран на Galaxy Z Fold4 е покрит с Corning Gorilla Glass Victus+, а вътрешният с ултратънко, гъвкаво стъкло за допълнителна здравина. Така и двете устройства издържат на динамичното ежедневие на всеки. Те могат и да работят през целия ден, тъй като имат мощни батерии, които се презареждат безжично и поддържат функции за бърз заряд. Чрез тях дори кратки зареждания по десетина минути осигуряват часове допълнителна работа.


Как да сме максимално продуктивни в движение


Офис в джоба


През последните две-три години бизнесът откри, че работата от разстояние не е страшна. На някои дори много им хареса. Galaxy Z Fold4 е смартфон точно за хора, чийто офис вече е навсякъде. Гъвкавият му формат е особено практичен за тези моменти. Galaxy Z Fold4 има т.нар. Flex режим, чрез който интерфейсът се адаптира според позицията на дисплея. Например може да бъде поставен сгънат като лаптоп, за да се води видеоразговор с приложение като Google Meet или да се гледа видео от YouTube Premium. Някои приложения, включително популярните като Netflix, са оптимизирани за Flex режима допълнително. Mожете да използвате функцията и за да добавяте на долната половина на дисплея тракпад или допълнителни бутони за по-голяма практичност.


Galaxy Z Fold4 e първият сгъваем смартфон, който идва със специално разработената версия на Android 12L с One UI на Samsung за максимална гъвкавост и по време на работа. На разположение са до три прозореца с приложения на големия екран за лесно прехвърляне на различни елементи като текст и снимки - бързо и удобно като на компютър. Това не е изненада, тъй като Google, Microsoft и Samsung си партнират за реализирането на оптимизации на приложенията си. Специалният нов Taskbar допълнително улеснява подредбата и персонализирането на най-често използваните приложения. Galaxy Z Fold4 поддържа и S Pen за прецизно рисуване и водене на бележки. А платформата Knox на Samsung защитава както личните, така и служебните данни.


Как да сме максимално продуктивни в движение


Преносим мултимедиен център


Животът, за щастие, не е само работа. Galaxy Z Fold4 също се вписва лесно и в моментите за забавление. Dolby Atmos озвучението и плавният 120Hz дисплей правят гледането на видео удоволствие навсякъде. А мощният хардуер с 8-ядрен процесор се справя и с най-новите и изискващи игри.


Разбира се, не може да се пропуснат и камерите. При Galaxy Z Fold4 те са няколко. Две от тях са за селфита и видеоразговори. Едната е върху външния дисплей, а другата е вградена под вътрешния (основен) дисплей.


Как да сме максимално продуктивни в движение


Основната камера пък е тройна с 50МР сензор с широкоъгълен обектив, 12МР ултраширокоъгълен и 10МР телефото с 3-кратно оптично увеличение. Благодарение на Nightograpghy възможностите Galaxy Z Fold4 е идеален за нощни снимки. Но това не е всичко - Dual Preview позволява визуализация на външния екран при снимане във Flex режим с основната камера. Super Resolution Zoom приближава допълнително до отдалечени обекти, а Detail Enhancer подобрява детайлите и контраста, като премахва размазването на кадрите.


Изкуственият интелект също помага за всеки кадър. Включително и след като е заснет, чрез функциите Photo Remaster за ретуширане на кадри и Object Eraser за премахване на обекти от снимките. И двете използват умни алгоритми за максимална ефективност и прецизност. А снимките могат да се правят и в RAW формат с максимално качество като от професионален фотоапарат.


И така неусетно се оказваме оборудвани с всичко необходимо за максимална продуктивност за всеки ден. Без значение дали сме у дома, в офис или в движение, умните технологии вече постоянно са с нас - в джоба и на китката.


Как да сме максимално продуктивни в движение

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK