Видео: Въпреки забраната на Иракли се строи


В понеделник вечер докато в центъра на София над 1000 човека протестираха срещу започналия строеж на Иракли, дойде съобщение от министерството на регионалното развитие и благоустройството, че след направена проверка, министър Лиляна Павлова спира временно строителството.


Видео заснето във вторник около 16 часа показа, че въпреки забраната на строителната площадка продължават да се извършват заваръчно-монтажни и изкопни дейности. Хората там не искаха да разговарят.


По-късно от МРРБ отговориха на въпросите на "Дневник", че докато фирма "Емона 2000" ЕООД, която строи ваканционно селище на Иракли, обжалва издадената забрана, "участниците в строителството имат възможност да консервират строежа и обезопасят строителната площадка". Съдът трябва да се произнесе в 7-дневен срок.

Собственикът на "Емона 2000" Добрин Иванов днес не беше открит за коментар. В понеделник той заяви пред "Капитал", че "ако проектът бъде блокиран – разбира се, че ще си търся правата. Знам откъде идва недоверието към мен, но имотите в Иракли са закупени на пазарни цени".
Докато според министъра на околната среда и водите Нона Караджова строежът се оказа "напълно законен" проверка на документацията, извършена от Павлова, показала, че броят на изгражданите ваканционни къщи и съоръжения (басейни, заведения, складове) е по-голям, отколкото е разрешено в оценката за въздействие върху околната среда. Въпреки че строителните дейности не се отклоняват от проектите, те били одобрени, без да съответстват на Решението за оценка въздействието на околната среда, гласят още резултатите от проверката на МРРБ. При проверката не са били представени и сключени договори за предаване на отпадъците на оторизирани за това лица, което също е основание за спиране на строежа, заявиха вчера от регионалното министерство.


Четете всички новини и коментари в топ темата Сагата "Иракли"


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (28)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  Спасов,няма дата и час...Как да приема думите ти на 100%... или на доверие?...

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 2. 2 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Строим яко ... за Родината )) На брега на морето, върху пясъка. Предприемача дори си е наел и плажа. Любителите на дива и непокътната природа да забравят Иракли!

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 3. 3 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1421 Любопитно

  Другата страна на медала е, че тази година българският туризъм е спечелил над 2 млд. .
  А тия дето протестират против шистов газ се оказа, че са организирани от дружество "Че Гевара", което тъмно-червен комунокръжок. ЦК на Съюза на комунистите в България и на Комунистическо движение „Че Гевара” - това е пълното име на организацията.
  "Движение "Че Гевара" изпрати обръщение до кмета на гр. София и до Председателя на Народното събрание г-жа Цачева, в което ги информира за позицията си относно предстоящото провеждане на Луков марш. "....и тн. Същите тия

  nemo malus felix, minime corruptor.
 4. 4 Профил на bbbcccttoo
  bbbcccttoo
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Явно знаят как ще се произнесе съда...

 5. 5 Профил на Трезвен
  Трезвен
  Рейтинг: 1416 Разстроено

  Съвсем скоро
  планините ще са картон,
  морето-бетон,
  а природата-
  декор,
  за глупостта ни земна-
  ореол.

 6. 6 Профил на ръпончо
  ръпончо
  Рейтинг: 1432 Неутрално

  Така де... бе кой ще ходи да гледа дали се строи посред зима!?! Или нещо от рода.

  Много народ тук се е взел насериозно! :)
 7. 7 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1729 Неутрално

  То пък кой ще ходи на българското чермоморие вече ... там е супер цигания... обслужването е под всякаква критика ... скъпотия ...ужас направо ...

  Предразсъдъците са за ограничените.
 8. 8 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Бих ги поздравила с песента "И твойта майка също".
  Иначе работата е ясна - на кемпера и в Гърция. Там поне диви плажове има!!!

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 9. 9 Профил на ръпончо
  ръпончо
  Рейтинг: 1432 Весело

  [quote#8:"ПАВЛА"]Там поне диви плажове има!!! [/quote]
  И тена да е еднакъв навсякъде, нали така?

  Много народ тук се е взел насериозно! :)
 10. 10 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#9] от "ръпончо":
  [quote#9:"ръпончо"]И тена да е еднакъв навсякъде[/quote]
  Естествено, няма да се излагаме с разлики на неудобни места, я?!

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 11. 11 Профил на ръпончо
  ръпончо
  Рейтинг: 1432 Неутрално

  До коментар [#10] от "ПАВЛА":

  А, напротив! Много са си удобни даже. >

  Много народ тук се е взел насериозно! :)
 12. 12 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#11] от "ръпончо":
  Абе ти как се виждаш на див, самотен плаж да се пльоснеш по бански, аз не се виждам, честно казано...

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 13. 13 Профил на ръпончо
  ръпончо
  Рейтинг: 1432 Весело

  До коментар [#12] от "ПАВЛА":

  Аз също не се виждам... просто имах предвид, че неудобните местата са много удобни за... няма да продължа, но ще ти кажа един виц:
  Един отишъл на нудистки плаж... по бански. И му направили забележка:
  - Това е нудистки плаж, защо сте по бански?
  - Аз съм ИЗВРАТЕН!!!

  Много народ тук се е взел насериозно! :)
 14. 14 Профил на Уточнител
  Уточнител
  Рейтинг: 676 Неутрално

  На 14 Ян 2013 се състоя огромно шествие в защита на Иракли, което е много добре. Интересно дали защитата на живота и здравето на софиянци, като кауза не е също нещо поне толкова добро? Кой знае, ...надали.
  В суматохата на 14 Ян 2013 никой не разбра, че ВАС спря строежът на на нов ЯР в София (води се "модернизация", на стария, спрян преди повече от 20 г. ЯР на БАН). Интересно дали има друга столица или поне град в света, насред който да е тропосан ЯР. Интересно дали пък т.нар. „български еколози“ изобщо се интересуват от проблема за радиационното замърсяване – най-опасното за планетата.
  Внимание!
  Отдавна се знае, но никой не говори!
  В двумилионна София, в корпуса на стария (спрян вече) реактор на БАН на 7-и км се намират 79 касети с около 240 кг Високоактивно ОЯГ (Отработено Ядрено Гориво). То се пази там съгласно международните нормативи, които изискват ОЯГ да се съхранява в самия реактор, когато той е дезактивиран или в басейни (БОК) до самия реактор, когато той работи. Това е логично поради един прост факт - в света няма все още нито едно Дълговременно Постоянно Хранилище за ОЯГ. Та то просто няма къде другаде да се съхранява...
  За сведение: в Софийското ОЯГ се съдържа помежду другото и около 2.5 ... 3 кг чист Плутоний, който би могъл да избие поне половин София, като не смятаме другите радиоактивни елементи. Пак за сведение: Времето за пълна утилизация (за да стане безопасно) на съвременното ОЯГ от АЕЦ-ите по света е МИНИМУМ 200 000 години. В АЕЦ "Козлодуй" в БОК и сухи хранилища има към момента ок 1000 тона ОЯГ.Тук , разбира се не говорим за РАО (РадиоАктивни Отпадъци), които пак там са около 30...40 000 тона.
  Дано софиянци най-после се усетят каква „бомба“ цъка насред града, но пък малко се съмнявам - информационното затъмнение е пълно, та нали всички медии са в ръцете на децата и внуците на АБпФК.
  Иначе фактите са достъпни - има държавно предприятие за управление на ОЯГ и РАО, действащо съгл. международните норм. документи. Казва се ДП "РАО". Когато кликнете в Нета, ще намерите неговите отчетни документи и там, черно на бяло пише, къде колко ОЯГ и РАО се съхранява (в София 79 касети, 240 кг ОЯГ, в Козлодуй ...) Ще научите, че мин. Август започна строежът на постоянно хранилище за РАО (ПХРАО) НА ПЛОЩАДКА РАДИАНА до с. Хърлец, Козлодуй, което ще се запълва в продължение на 100 г. с РАО (не ОЯГ!) - 300 000 тона и след това щяло! да се наблюдава още 300 г.?!
  Иначе софиянци и т.н. "зелени" (иначе наречени "дини" – т.е. отвътре червени) пет пари не дават. ПО-ВАЖНО Е ДА ПРЕБЪДЕ МИРНИЯТ И ЗДРАВОСЛОВЕН РУСКИ АТОМ, който ще донесе нови облаги за горепосочените деца и внуци, както и нова, по-тясна братска зависимост от Русия.

  истината е по-важна от честта на Великая Россия
 15. 15 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#13] от "ръпончо":
  Оцених вица, за съжаление е невъзможен по нашето черноморие. Просто не останаха плажове... Хм, а за удобството... друга тема...

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 16. 16 Профил на nicoleta
  nicoleta
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  Да определено не остана нищо романтично по българското черноморие,бетон,мутра,хотл това е, аа забравих и чалга,е кой да си дава парите за такава простотия.

 17. 17 Профил на Stanqo
  Stanqo
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Нашата позиция е пълната защита на Черноморското крайбрежие от своеволията на властта! Подпишете петицията за да ударите олигарсите през ръцете! Всеки ден, метър по метър те заграбват нашата природа! http://www.avaaz.org/en/petition/Obyavyavane_za_priroden_park_na_400_metrovata_kraybrezhna_zona_v_blgarskiya_sektor_na_Cherno_more/

 18. 18 Профил на Венко
  Венко
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Народ ? Не ! Мърша.

  Жить стало лучше, жить стало веселее!
 19. 19 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3598 Неутрално

  ОХОЛНАТА СРЕДА

  ОХОЛНАТА СРЕДА е приоритет на нине царстващите.
  Околната среда кучета да я ядат.

 20. 20 Профил на gmladenov04
  gmladenov04
  Рейтинг: 515 Неутрално

  СКАПАНИ НАГЛЕЦИ!!!! УНИЩОЖИХТЕ НИ ПРИРОДАТА ГАДОВЕ МРЪСНИ!!!!!

 21. 21 Профил на Васил Дакев
  Васил Дакев
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Дали там не строи нещо брата на Станишев,или неговата "приятелка",майка на детето му впрочем ? Очаквам повече информация от Миро Найденов.Напоследък той се оказва специалиста по компромати или истини. Изостави магазините,рибата за бабите,отровните храни,щастливите кокошки.Сега е зает с Черноморието.До обяснява или по-точно да замита окаляното от ГЕРБ? Това ще се види на ибзорите.

 22. 22 Профил на Камен
  Камен
  Рейтинг: 1242 Неутрално

  Е нали "двуетажни ваканционни бунгала" се водеше строежа - те един бетон наливат, едни железа слагат...
  Нещо май като половината блокове в София, дето се водят уж на 3 етажа, пък са на 7, защото то било Г+М+3Ж+2А, демек плюс гаражи, плюс магазини, три жилищни, и два подпокривни.

 23. 23 Профил на richardnixon
  richardnixon
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Да съберем камъни и дърве и пред министерството на Нона да направим ГРАМАДА! До дни ако в София няма голям протест за защита на Банско-Иракли - не търсете море и планина в България!!!

 24. 24 Профил на Enchev,Iliya
  Enchev,Iliya
  Рейтинг: 458 Разстроено

  Уважаеми и много-любими Българи сънародници, моля Ви от все сърдце да спрем да констатираме едно или друго наше злополучие и грешки.
  Нека започнем да даваме идеи за решаване на причината на това което виждаме НЕПРАВИЛНО ИЛИ ГРЕШНО, а не само да констатирваме резултата.
  Защо младите ЗАКЪСНЯВАТ В ЕДНО ИЛИ ДРУГО (даже и стихийно), но ПРАВДИВО НАЧИНАНИЕ СВОЕ ??
  ЗАЩОТО НИЕ НЕ ГИ НАСОЧВАМНЕ ПРАВИЛНО В ДЕЙСРТВИЯТА ИМ.
  ЗАЩОТО НИЕ САМИТЕ ВЪЗРСАТНИ СМЕ ВСЕОЩЕ ХИПНОТИЧНО-ЗАБЛУДЕНИ ОТ ТРОИЧНИТЕ СИ АМАТЙОРСКИ УВЛЕЧЕНИЯ, (полит-идеологии, религии и етнос), и групирани-мажоритетно в парламента се ДИСКРИМИНИРАМЕ чрез БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТТА НА тези си ТРОИЧНИ разлики, .
  До кога ще е тази троична ненавист и БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ СРЕД НАС ХОРАТА??
  КОГАТО МОЖЕ СЪС "ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕНОСТ" В КОНСТИТУЦИЯТА, ДА СЕ ПРОМЕНИМ ИСТИНСКИ-ДЕМОКРАТИЧНО И ДА ИЗМЕНИМ ЖИВОТА НАДЕЦАТА СИ И НАЗИ-ЧОВЕКА, НА ТАЗ ПЛАНЕТА.
  ДАРЯВАЙКИ СИ МИР, БЛАГОДЕНСТВИЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ, независимо от това какво мислим, в какво ВЯРВАМЕ, какво проповядваме или по произход КАКВИ СМЕ?!!.
  “ЗАКОНA-ПРИЕМСТВЕНОСТ” чрез ЛЮБОВ НА РАЗЛИКИТЕ НИ, КАТО НАЙ-ВИШ ЗАКОН ОТ ВСИЧКИ!!
  ДАРЯВАЙКИ МИР В БЪДЕЩЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА И ПОКОЛЕНИЯТА ЗА НАПРЕД.
  До кога….?
  ГРУП МАЖОРИТЕТ-ОТРИЧАЩИ СЕ, но групирани заради слабостта си.
  Търсим решенията на проблемите си в сивата количествена посредственост, ПРЕНЕБРЕГНАЛИ КАЧЕСТВЕНАТА ИДЕЯ И НАЙ-ТОЧНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ПРОБЛЕМА КОЕТО МОЖЕ ДА ДАДЕ ТАЛАНТА-индивид!

  Болимe сърдцето като научих че вече Истинската-Демокрация е започнала в Испания и Япония.
  За Испания ето тука прочетете;
  http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5057991
  "Наемът е само 15 евро на месец.
  Жилищата не се продават. Те се предават на следващото поколение. Мариналеда няма и полиция.
  "Последният полицай се пенсионира преди години. Ако има проблем с обществения ред, като счупена лампа от някой буен младеж, решаваме проблема с диалог", отбелязва Валдерама.
  Жителите имат събрания на всеки 15-20 дни, на които взимат колективни решения по въпроси като бюджета. Селото организира и т.нар. "червени недели", когато местните хора почистват улиците, помагат в строежа на жилища или устройват празници.
  Това е забележително постижение за селище,
  което е било толкова бедно, че през 60-те години почти половината от населението му емигрирало.
  "Свобода без равенство е нищо, а демокрация без конкретно благополучие за конкретните хора е само празна дума", пише на вебсайта на общината."
  А за Япония, която започна от преди няколко дена НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА КЛЮЧОВИТЕ СИ ПРОМИШЛЕНИ И СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ОТРАСЛИ, ЧЕТЕТЕ ето тука; http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/industry/9773883/Japan-plans-nationalisation-of-factories-to-save-industry.html
  A ВМЗ-Сопот…
  Пак Западно-КАПИТАЛИСТИЧЕСКА деградивна "разграбo-продажна инвестиция" oт съмнителни-едноличности, на държавен ключов обект!!
  ДО КОГА ТОВА ПРАХОСНИЧЕСТВО С НАРОДНОТО-ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО, питат полит-осъзналите се Българи?
  НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ Е ДА СЕ НАПРАВИ РЕСТИТУЦИОННА-ПРИВАТИЗАЦИ НА ЗАВОДА, КАТО В ОСНОВАTA НА НОВ-"СОБСТВЕНИК" ВЛЕЗЕ ГРУПАTA НА КЛЮЧОВИТЕ ВЕТЕРАН-СЛУЖИТЕЛИ, и то само ЧИСТИ БЪЛГАРИ-кореняци, ЖЕЛАЕЩИ ДА ПОЕМАТ РЪКОВОДСТВОТО НА ЗАВОДА В СОБСТВЕНИ РЪЦЕ.
  ТАКА ЩЕ СЕ СПРЕ ДАЛАВЕРАТА НА РАЗГРАБВАНЕТО НА РОДНОТО НИ ИМУЩЕСТВО ОТ ЧУЖДЕНЦИ, ПРИКРИЛИ СЕ ЗАД ЛИЦАТА НА БЪЛГАРИ-МОШЕННИЦИ!

  Борисов....ОБЕЩА ПРЕДИ МАНДАТА СИ ДА НЕ ПРОДАВА НИЩО ОТ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ПРОМИШЛЕНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ, а изпуфка ЗЛАТНИЯТ НИ ТЮТЮН за стотинки на Й€ВРО-МАСОНЦИ.
  От 180+1 му лъжливи обещания едвам 12 е изпълнил до сега, като даже резултата от км€тосван€то му в СОФИЯ ВСЕ ОЩЕ НЕ ГО Е ОТЧЕЛ!!
  ХЕЙ,
  Г€РБ-опейци търГАЩНИци, РОДИНО-ПРОДАЖНИЦИ, €вро-марионет и НАТО-П€етрол, г€ноцид-ЛОБИСТИ,
  Aко наистина бяхте “икономисти” както се пишите "Дянко-далновидски", трябваше НЕ да ХАРИЗВАТЕ ТЮТЮНА НИ, за стотинки, който е един от ключовите ни селскостопански продукти, а да го РАЗДАДАДЕТЕ "РЕСТИТУЦИОННО" на ВЕТЕРАН-производителите и работниците свързани с него.
  НО САЗМО СЛЕД ПРОМЯНА НА ЗАКОНА ЗА СОБСТВЕНОСТ НА ИКОНОМИЧЕСКИ ДЪРЖАВНО-ВАЖЕН, КЛЮЧОВ ОТРАСЪЛ.
  A И ДА ЗАПАЗИМ НАЩО-РОДНО БЪЛГАРСКО, КЛЮЧОВО ПРОИЗВОДСТВО, И ТРАEН ПРИХОД НА ВАЛУТА, ЗАДЪЛЖАВАЙКИ ВСЕКИ ЕДИН НОВ-СОБСТВЕНИК ( И ТО САМО БЪЛГАРИ ) КЪМ СТРИКТНО РЕАЛИЗИРАНЕ НА ПЕЧАЛБА, УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПРОИЗВОДСТВО И КАЧЕСТВО!

  Най-лесно е да "ХАУ-МАЧН€Ш" ЗА СТОТИНКИ нещо, което вече никога неможеш да го купиш.

  ЕТО ЗАЩО НЯМАМЕ И ОТ ЧУЖДЕНЦИТЕ ПРОСИМЕ ПОТДАЯНИЯ А ХАРИЗВАМЕ БЕЗПЛАТНО ЗЛАТОТО СИ!

  ХЕЙ Г€РБ-оп€€ц търГАЩИник, БГ-ПРОДАЖНИКO,
  Знаеш ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА НАС, БАЛКАНСКИТЕ-БЪЛГАРИ?
  Знаеш ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА ЮЖНО-ОСЕТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ?
  Знаеш ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА НУРИСТАНО-АФГАНСКИТЕ БЪЛГАРИ?
  Знаеш ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА КАБАРДИНО-БAЛКАРТСКИТЕ БЪЛГАРИ?
  НЕ!
  Щом незнаеш, тогава ЗАСТР€ЛЯЙ СЕ или КЪШ ОТ РОДИНАТА НА ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ!!!!!!
  Н€ЗАСЛУЖАВАШ ДА ЖИВ€€Ш И ДА С€ НАРИЧАШ българин тук!

  ХЕЙ Г€РБ-оп€€ц търГАЩИник, БГ-ПРОДАЖНИКO,
  ДН€С раз-ПРОДАВАШ ЗА СТОТИНКИ ТЮТЮНA С БРАНД НЕЙМА-"БТ",
  УТРЕ ЩЕ ПРОДАДЕШИ СЛЪНЧОГЛЕДА-нива, И ДОМАТИТЕ- И ЖИТОТО ОТ ЗЕМЯТА НА ВЕЛИКИТЕ ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ, даже ще търГАЩНИш за зелено и майка и баща и децата и гащите си !

  ХЕЙ Г€РБ-оп€€ц търГАЩИник, БГ-ПРОДАЖНИКO,
  Фрaнc РАЗ-СМЪРДЯЛИТЕ СЕ парфюм-МАСОНИ, "МАДАМ-РОША" , "НИНА-РИЧИ", "ШАН€Л" И ВСИЧКИ СЪМНИТЕЛНО ПАХН€ЩИ €VRO дух-ПЕРСОНИ, ЧАКАТ с нетърпение РАЗПРОДАЖБАТА НА БЪЛГАРСКАТА РОЗА, да именно РОЗА, от родният ни град РОЗИНО!!
  ЗА КОЛКО ЩЕ Я “ХАУ-МАЧН€Ш” И НЕЯ?
  България, която изгубихме!
  БЪЛГАРИЯ КОЯТО ПРОДАДОХМЕ!
  http://www.bgsviat.narod.ru/
  http://bgsviat.narod.ru/BulgAria_koqto_izgubihme.htm

  Културата е Дух на Мъдростта в приложност!
  А Мъдростта на нас БЪЛГАРИТЕ е да бъдеш, не да имаш!!
  Достатъчен е Мадарския конник, за да говорим за култура на Българския дух!
  Референдумът ще е индикатор на "НИСКАТА-зрелост на гражданското общество", ЗАЩОТО СИВИЯТ-МАЖОРИТЕТ НА МАСОВАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ В ПАРЛАМЕНТА потдържайки ГРУП-ДИСКРИМИНАЦИОННО аматйорската безприемственост на 3-те ни разлики; (ИДЕОЛОГИИ, РЕЛИГИИ и ЕТНОС), НЕ МОЖЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ДА ВЗЕМЕ НАЙ-ТОЧНОТО РЕШЕНИЕ В ДЪРЖАВНО-ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ И ВЪПРОСИ, поляризирайки народа, НЕКОНСОЛИДИРАНО,
  И подтискайки ГЛАСЪТ на свободният, груп-независим ТАЛАНТ.
  Да.., поредният резултат от работата на НЕЛОЯЛИ НА ПОСТА след "БЕЛЕНЕ" е сега ВМЗ-Сопот.
  Давайки приоритет на сивия "мажоритет-количество"; пред гласа на ТАЛАНТА-КАЧЕСТВОТО В РЕШАВАНЕ НА държавните ЖИЗНЕНО-ВАЖНИ и КЛЮЧОВИ ЗА ИКОМОМИКАТА НИ проблеми
  Общината и министъра нищо немогат и незнаят кое и как, че дайте сега да свикаме парламента и НАЦИОНАЛЕН-референдум за случая.
  А недай боже да се срещнат в парламента двама или повече нелояли за обсъждане на даден ДЪРЖАВЕН проблем, тогава става ПЪЛЕН БАТАК, защото на преден план възникват полит-идеоложките, никога НЕРЕШИМИ, БЕЗПРИЕМСТВЕНИ ПОЛИТ-ПРОБЛЕМИ, ПРЕРЕКАНИЯ И ПОБОРСТВА между групите в които членуват Парламент-поборниците-НЕЛОЯЛИ.
  А ДЪРЖАВНИЯТ нерешен-ПРОБЛЕМ остава на заден план, или се забравя въобще.
  Абе Родино ГЕРБ-Б продажници, пуснете Южният поток на Братушките за да ни излезе Белене поне с 11% по-евтин както бе договорено в началото на лятото! Или въобще забравете за атомната енергия. Защото цял свят е в процес на спирането и, заради изключителните опасности от нея. Недай боже Козлодуй да гръмне кат Фукушима, ще изчезне не само България но и половин Европа.

  До кога ще разрешаваме на частните ПАРТИЙНИ ИМУНИТЕТ-ПОБОРНИЦИ, не само да ни узорпират полит-идеологически, но и да мешат ЧАСТНИТЕ СИ ИДЕОЛОЖКИ УВЛЕЧЕНИЯ - (ХОБИ-наклонности) в ДЪРЖАВНИТЕ професионални дела?

  Врем,е да СПРЕМ ЗАПАДНО-Парламентарната ДИСКРИМИНАЦИЯ в която сме въвлечени нассила, чрез БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТТА друг-другиго?!
  Дойде време да избираме ръководството си не от средата на меж-ПАРТИЙНИТЕ ИМУНИТЕТ-ПОБОРНИЦИ, мислещи единствено за оцеляването на идеолог-групата в парламент-седалкитe им, а талантите сред нас.
  ЗАБРАНЯВАЙКИ НАМЕСАTA НА ЧАСТНИЯТ ПОЛИТ-УЗОРПАТОР В ДЪРЖАВНО-ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ДЕЛА!
  Т.е. ВРЕМЕ Е ОСНОВНО ДА ПРОМЕНИМ КОНСТИТУЦИЯТА СИ И НАЧИНА НА ИЗБОРИТЕ ЗА ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ!

  НИЕ-БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТЕЗИ ПРЕД КОИТО СТОИ ЗАДАЧАТА, ДА НАПРАВИМ ИСТИНСКА-ДЕМОКРАЦИЯ, И ПРОМЕНИМ СВЕТА!
  До кога...?
  ПАРЛАМЕНТАРНА-ДИСКРИМИНАЦЯ от ненавист и пререкания на груп срещу група, човек срещу човека,нелойтал срещу Таланта.
  До кога...?
  (БЕЗПРИЕМСТВЕНА), САМО-МАЖОРИТИРАЛА СЕ СИВА-ГРУПЩИНА, да ето трагедията ни и в момента!

  ПАРЛАМЕНТАРНА-ДИСКРИМИНАЦЯ от ненавист и пререкания на груп срещу група, човек срещу човека, нелоял срещу Таланта.

  ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ГРУП-МЕЖ-ПАРТИЙНИТЕ, КУЛТОВО-ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НАПАДКИ, ПРЕРЕКАНИЯ СВАДИ И БОЕВЕ В ПАРЛАМЕНТА, НА КОИТО ВСИЧКИ СМЕ СИ ЗАТВОИРИЛИ ОЧИТЕ, НЕ Е ЛИ ТОВА ДОКАЗАТЕЛСТВО НА ИСТИНСКИ "узаконена" ПАРЛАМЕНТАРНA-ДИСКРИМИНАЦИЯ, по законите на джунглата?
  Кризитe в Евро-колониал Конгломерата няма да спрaт никога докато не се направи ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧНАТА ПРОМЯНА, забранила КОНСТИТУЦИОННО НАМЕСАТА В ДЪРЖАВНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ ДЕЛА, на троичния, остарял с времето си аматйорски частен-груп-сектор - (Полит-идеологии, Религии, Етнос)!

  Трезвият БЪЛГАРСКИ разум на потомците на Дякона ПОДСКАЗВА ЧЕ, ЗА ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕДИМ ГОРБАЧЁВ-ПЕРЕСТРОИЧНО НА ЕДНО КРИЗИС-МЕСТО КАКТО СМЕ СЕГА, ЕВРО-МАРИОНЕТНО, И НАТО-ПЕТРОЛ-ГЕНОЦИДНО;
  БЪЛГАРИТЕ РЕШИХМЕ ОТ НАЧАЛОТО НА 2013г. КОНСТИТУЦИОННО, ВСИЧКИТЕ ЗАПЛАТИ НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ВОГЛАВЕ С ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ДЕПУТАТ-ДНЕВНИ РАЗХОДИ И ПРАВИТЕЛСТВО, ДА ПРЕМИНАТ НА РАБОТНO-ОТЧЕТЕН ХОНОРАР-ЗАПЛАЩАНЕ!!

  Т.е., ВСЕКИ ЕДИН, НЕЗАВИСИМО ОТ ПОСТА НАЗНАЧЕН НА ДЪРЖАВНА РАБОТА И ДЛЪЖНОСТ, ДА ПОЛУЧАВА НЕ КОНСТАНТНО БЮДЖЕТ-ХРАНТУТСКA МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА, А ХОНОРАР-ЗАПЛАТА, НO САМО СЛЕД ОТЧИТАНЕ НА РЕЗУЛТАТ ОТ ОБЕЩАНИЕ ИЛИ ИЗВЪРШЕНА РАБОТА НА ПОСТА!
  И ТO, РЕЗУЛТАТ ОТ РАБОТА, ПРИЕТ ОТ ;
  "КОМИСИЯ ПО ОТЧЕТ ЗА ДЕЙНОСТ НА ДЪРЖАВНИТЕ ПОСТОВЕ".

  ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ТАКАВА ВИСОКО ОТГОВОРНА И ОТЧЕТНА"КОМИСИЯ ПО ОТЧЕТ ЗА ДЕЙНОСТ НА ДЪРЖАВНИТЕ ПОСТОВЕ", ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ ИЗ ОСНОВИ ЦЯЛАТА НИ СЪДЕБНА, БАДЖАНАК-НАСЛЕДНИЧЕСКА СБИРЩИНА И СЕ НАЗНАЧИ НОВ ПРОГРЕСИВНО-МИСЛЕЩ ПРОКУРОРСКИ СЪСТАВ ОТГОВОРЕН И ТОЙ ПРЕД НОВАТА НИ СТРОГО-ПРИЕМСТВЕНА РАЗЛИКИТЕ НИ, КОНСТИТУЦИЯ!

  Най много до 3 месеца, ако не сеотчете резултат на работа, Държавния виновник да бъде морално СЪДЕН БЕЗ СЪДЕБЕН ИМУНИТЕТ и ОТКУП ЗА БЯГСТВО от съдa-ВЪЗМЕЗДИЕ за НАРУШЕНИЕТО.
  Държавния виновник да бъде материално, СЪДЕБЕНO отговорен и отстранен от пост и длъжност, без право на връщане, И ПРАКТИКА В ДЪРЖАВНАТА СФЕРА!

  До кога ЧУЖДОПОКЛОННO ще се влачим под опашката на тази “Дем(ек)-ократска Йевро-АНАРХИЯ”, ПИТА ИЛИЯ ЕНЧЕВ, чието име цяла една централна улица в родният му град-ПЛОВДИВ, не случайно носи??

  ХЕЙ Г€РБ-опеец търГАЩИнико, БГ-ПРОДАЖНИК, незабравяй че;
  Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда!
  "Стара Славянска поговорка"

  БИ-СМИЛ-АЛЛО, РАХМАН Ал-РАХИМ, АМИН!!

  С уважение:
  И.П.Енчев / [email protected]

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
 25. 25 Профил на Enchev,Iliya
  Enchev,Iliya
  Рейтинг: 458 Разстроено

  Не само младите но и цяла БЪЛГАРИЯ е изостранала, а заради нас и ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е ИЗОСТАНАЛ С РАЗВИРТИЕТО СИ ВЕЧЕ с 13години!!
  Защо младите ЗАКЪСНЯВАТ В ЕДНО ИЛИ ДРУГО (даже и стихийно), но ПРАВДИВО НАЧИНАНИЕ СВОЕ ??
  ЗАЩОТО НИЕ НЕ ГИ НАСОЧВАМНЕ ПРАВИЛНО В ДЕЙСРТВИЯТА ИМ.
  ЗАЩОТО НИЕ САМИТЕ ВЪЗРСАТНИ СМЕ ВСЕОЩЕ ХИПНОТИЧНО-ЗАБЛУДЕНИ ОТ ТРОИЧНИТЕ СИ АМАТЙОРСКИ УВЛЕЧЕНИЯ, (полит-идеологии, религии и етнос), и групирани-мажоритетно в парламента се ДИСКРИМИНИРАМЕ чрез БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТТА НА тези си ТРОИЧНИ разлики, .
  До кога ще е тази троична ненавист и БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ СРЕД НАС ХОРАТА??
  КОГАТО МОЖЕ СЪС "ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕНОСТ" В КОНСТИТУЦИЯТА, ДА СЕ ПРОМЕНИМ ИСТИНСКИ-ДЕМОКРАТИЧНО И ДА ИЗМЕНИМ ЖИВОТА НАДЕЦАТА СИ И НАЗИ-ЧОВЕКА, НА ТАЗ ПЛАНЕТА.
  ДАРЯВАЙКИ СИ МИР, БЛАГОДЕНСТВИЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ, независимо от това какво мислим, в какво ВЯРВАМЕ, какво проповядваме или по произход КАКВИ СМЕ?!!.
  “ЗАКОНA-ПРИЕМСТВЕНОСТ” чрез ЛЮБОВ НА РАЗЛИКИТЕ НИ, КАТО НАЙ-ВИШ ЗАКОН ОТ ВСИЧКИ!!
  ДАРЯВАЙКИ МИР В БЪДЕЩЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА И ПОКОЛЕНИЯТА ЗА НАПРЕД.
  До кога….?
  ГРУП МАЖОРИТЕТ-ОТРИЧАЩИ СЕ, но групирани заради слабостта си.
  Търсим решенията на проблемите си в сивата количествена посредственост, ПРЕНЕБРЕГНАЛИ КАЧЕСТВЕНАТА ИДЕЯ И НАЙ-ТОЧНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ПРОБЛЕМА КОЕТО МОЖЕ ДА ДАДЕ ТАЛАНТА-индивид!

  Болимe сърдцето като научих че вече Истинската-Демокрация е започнала в Испания и Япония.
  За Испания ето тука прочетете;
  http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5057991
  "Наемът е само 15 евро на месец.
  Жилищата не се продават. Те се предават на следващото поколение. Мариналеда няма и полиция.
  "Последният полицай се пенсионира преди години. Ако има проблем с обществения ред, като счупена лампа от някой буен младеж, решаваме проблема с диалог", отбелязва Валдерама.
  Жителите имат събрания на всеки 15-20 дни, на които взимат колективни решения по въпроси като бюджета. Селото организира и т.нар. "червени недели", когато местните хора почистват улиците, помагат в строежа на жилища или устройват празници.
  Това е забележително постижение за селище,
  което е било толкова бедно, че през 60-те години почти половината от населението му емигрирало.
  "Свобода без равенство е нищо, а демокрация без конкретно благополучие за конкретните хора е само празна дума", пише на вебсайта на общината."
  А за Япония, която започна от преди няколко дена НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА КЛЮЧОВИТЕ СИ ПРОМИШЛЕНИ И СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ОТРАСЛИ, ЧЕТЕТЕ ето тука; http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/industry/9773883/Japan-plans-nationalisation-of-factories-to-save-industry.html
  A ВМЗ-Сопот…
  Пак Западно-КАПИТАЛИСТИЧЕСКА деградивна "разграбo-продажна инвестиция" oт съмнителни-едноличности, на държавен ключов обект!!
  ДО КОГА ТОВА ПРАХОСНИЧЕСТВО С НАРОДНОТО-ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО, питат полит-осъзналите се Българи?
  НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ Е ДА СЕ НАПРАВИ РЕСТИТУЦИОННА-ПРИВАТИЗАЦИ НА ЗАВОДА, КАТО В ОСНОВАTA НА НОВ-"СОБСТВЕНИК" ВЛЕЗЕ ГРУПАTA НА КЛЮЧОВИТЕ ВЕТЕРАН-СЛУЖИТЕЛИ, и то само ЧИСТИ БЪЛГАРИ-кореняци, ЖЕЛАЕЩИ ДА ПОЕМАТ РЪКОВОДСТВОТО НА ЗАВОДА В СОБСТВЕНИ РЪЦЕ.
  ТАКА ЩЕ СЕ СПРЕ ДАЛАВЕРАТА НА РАЗГРАБВАНЕТО НА РОДНОТО НИ ИМУЩЕСТВО ОТ ЧУЖДЕНЦИ, ПРИКРИЛИ СЕ ЗАД ЛИЦАТА НА БЪЛГАРИ-МОШЕННИЦИ!

  Борисов....ОБЕЩА ПРЕДИ МАНДАТА СИ ДА НЕ ПРОДАВА НИЩО ОТ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ПРОМИШЛЕНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ, а изпуфка ЗЛАТНИЯТ НИ ТЮТЮН за стотинки на Й€ВРО-МАСОНЦИ.
  От 180+1 му лъжливи обещания едвам 12 е изпълнил до сега, като даже резултата от км€тосван€то му в СОФИЯ ВСЕ ОЩЕ НЕ ГО Е ОТЧЕЛ!!
  ХЕЙ,
  Г€РБ-опейци търГАЩНИци, РОДИНО-ПРОДАЖНИЦИ, €вро-марионет и НАТО-П€етрол, г€ноцид-ЛОБИСТИ,
  Aко наистина бяхте “икономисти” както се пишите "Дянко-далновидски", трябваше НЕ да ХАРИЗВАТЕ ТЮТЮНА НИ, за стотинки, който е един от ключовите ни селскостопански продукти, а да го РАЗДАДАДЕТЕ "РЕСТИТУЦИОННО" на ВЕТЕРАН-производителите и работниците свързани с него.
  НО САЗМО СЛЕД ПРОМЯНА НА ЗАКОНА ЗА СОБСТВЕНОСТ НА ИКОНОМИЧЕСКИ ДЪРЖАВНО-ВАЖЕН, КЛЮЧОВ ОТРАСЪЛ.
  A И ДА ЗАПАЗИМ НАЩО-РОДНО БЪЛГАРСКО, КЛЮЧОВО ПРОИЗВОДСТВО, И ТРАEН ПРИХОД НА ВАЛУТА, ЗАДЪЛЖАВАЙКИ ВСЕКИ ЕДИН НОВ-СОБСТВЕНИК ( И ТО САМО БЪЛГАРИ ) КЪМ СТРИКТНО РЕАЛИЗИРАНЕ НА ПЕЧАЛБА, УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПРОИЗВОДСТВО И КАЧЕСТВО!

  Най-лесно е да "ХАУ-МАЧН€Ш" ЗА СТОТИНКИ нещо, което вече никога неможеш да го купиш.

  ЕТО ЗАЩО НЯМАМЕ И ОТ ЧУЖДЕНЦИТЕ ПРОСИМЕ ПОТДАЯНИЯ А ХАРИЗВАМЕ БЕЗПЛАТНО ЗЛАТОТО СИ!

  ХЕЙ Г€РБ-оп€€ц търГАЩИник, БГ-ПРОДАЖНИКO,
  Знаеш ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА НАС, БАЛКАНСКИТЕ-БЪЛГАРИ?
  Знаеш ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА ЮЖНО-ОСЕТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ?
  Знаеш ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА НУРИСТАНО-АФГАНСКИТЕ БЪЛГАРИ?
  Знаеш ли кои са КЛЮЧОВИТЕ СЕЛСКО-СТОПАНСКИ ПРОДУКТИ НА КАБАРДИНО-БAЛКАРТСКИТЕ БЪЛГАРИ?
  НЕ!
  Щом незнаеш, тогава ЗАСТР€ЛЯЙ СЕ или КЪШ ОТ РОДИНАТА НА ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ!!!!!!
  Н€ЗАСЛУЖАВАШ ДА ЖИВ€€Ш И ДА С€ НАРИЧАШ българин тук!

  ХЕЙ Г€РБ-оп€€ц търГАЩИник, БГ-ПРОДАЖНИКO,
  ДН€С раз-ПРОДАВАШ ЗА СТОТИНКИ ТЮТЮНA С БРАНД НЕЙМА-"БТ",
  УТРЕ ЩЕ ПРОДАДЕШИ СЛЪНЧОГЛЕДА-нива, И ДОМАТИТЕ- И ЖИТОТО ОТ ЗЕМЯТА НА ВЕЛИКИТЕ ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ, даже ще търГАЩНИш за зелено и майка и баща и децата и гащите си !

  ХЕЙ Г€РБ-оп€€ц търГАЩИник, БГ-ПРОДАЖНИКO,
  Фрaнc РАЗ-СМЪРДЯЛИТЕ СЕ парфюм-МАСОНИ, "МАДАМ-РОША" , "НИНА-РИЧИ", "ШАН€Л" И ВСИЧКИ СЪМНИТЕЛНО ПАХН€ЩИ €VRO дух-ПЕРСОНИ, ЧАКАТ с нетърпение РАЗПРОДАЖБАТА НА БЪЛГАРСКАТА РОЗА, да именно РОЗА, от родният ни град РОЗИНО!!
  ЗА КОЛКО ЩЕ Я “ХАУ-МАЧН€Ш” И НЕЯ?
  България, която изгубихме!
  БЪЛГАРИЯ КОЯТО ПРОДАДОХМЕ!
  http://www.bgsviat.narod.ru/
  http://bgsviat.narod.ru/BulgAria_koqto_izgubihme.htm

  Културата е Дух на Мъдростта в приложност!
  А Мъдростта на нас БЪЛГАРИТЕ е да бъдеш, не да имаш!!
  Достатъчен е Мадарския конник, за да говорим за култура на Българския дух!
  Референдумът ще е индикатор на "НИСКАТА-зрелост на гражданското общество", ЗАЩОТО СИВИЯТ-МАЖОРИТЕТ НА МАСОВАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ В ПАРЛАМЕНТА потдържайки ГРУП-ДИСКРИМИНАЦИОННО аматйорската безприемственост на 3-те ни разлики; (ИДЕОЛОГИИ, РЕЛИГИИ и ЕТНОС), НЕ МОЖЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ДА ВЗЕМЕ НАЙ-ТОЧНОТО РЕШЕНИЕ В ДЪРЖАВНО-ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ И ВЪПРОСИ, поляризирайки народа, НЕКОНСОЛИДИРАНО,
  И подтискайки ГЛАСЪТ на свободният, груп-независим ТАЛАНТ.
  Да.., поредният резултат от работата на НЕЛОЯЛИ НА ПОСТА след "БЕЛЕНЕ" е сега ВМЗ-Сопот.
  Давайки приоритет на сивия "мажоритет-количество";; пред гласа на ТАЛАНТА-КАЧЕСТВОТО В РЕШАВАНЕ НА държавните ЖИЗНЕНО-ВАЖНИ и КЛЮЧОВИ ЗА ИКОМОМИКАТА НИ проблеми
  Общината и министъра нищо немогат и незнаят кое и как, че дайте сега да свикаме парламента и НАЦИОНАЛЕН-референдум за случая.
  А недай боже да се срещнат в парламента двама или повече нелояли за обсъждане на даден ДЪРЖАВЕН проблем, тогава става ПЪЛЕН БАТАК, защото на преден план възникват полит-идеоложките, никога НЕРЕШИМИ, БЕЗПРИЕМСТВЕНИ ПОЛИТ-ПРОБЛЕМИ, ПРЕРЕКАНИЯ И ПОБОРСТВА между групите в които членуват Парламент-поборниците-НЕЛОЯЛИ.
  А ДЪРЖАВНИЯТ нерешен-ПРОБЛЕМ остава на заден план, или се забравя въобще.
  Абе Родино ГЕРБ-Б продажници, пуснете Южният поток на Братушките за да ни излезе Белене поне с 11% по-евтин както бе договорено в началото на лятото! Или въобще забравете за атомната енергия. Защото цял свят е в процес на спирането и, заради изключителните опасности от нея. Недай боже Козлодуй да гръмне кат Фукушима, ще изчезне не само България но и половин Европа.

  До кога ще разрешаваме на частните ПАРТИЙНИ ИМУНИТЕТ-ПОБОРНИЦИ, не само да ни узорпират полит-идеологически, но и да мешат ЧАСТНИТЕ СИ ИДЕОЛОЖКИ УВЛЕЧЕНИЯ - (ХОБИ-наклонности) в ДЪРЖАВНИТЕ професионални дела?

  Врем,е да СПРЕМ ЗАПАДНО-Парламентарната ДИСКРИМИНАЦИЯ в която сме въвлечени нассила, чрез БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТТА друг-другиго?!
  Дойде време да избираме ръководството си не от средата на меж-ПАРТИЙНИТЕ ИМУНИТЕТ-ПОБОРНИЦИ, мислещи единствено за оцеляването на идеолог-групата в парламент-седалкитe им, а талантите сред нас.
  ЗАБРАНЯВАЙКИ НАМЕСАTA НА ЧАСТНИЯТ ПОЛИТ-УЗОРПАТОР В ДЪРЖАВНО-ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ДЕЛА!
  Т.е. ВРЕМЕ Е ОСНОВНО ДА ПРОМЕНИМ КОНСТИТУЦИЯТА СИ И НАЧИНА НА ИЗБОРИТЕ ЗА ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ!

  НИЕ-БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТЕЗИ ПРЕД КОИТО СТОИ ЗАДАЧАТА, ДА НАПРАВИМ ИСТИНСКА-ДЕМОКРАЦИЯ, И ПРОМЕНИМ СВЕТА!
  До кога...?
  ПАРЛАМЕНТАРНА-ДИСКРИМИНАЦ от ненавист и пререкания на груп срещу група, човек срещу човека,нелойтал срещу Таланта.
  До кога...?
  (БЕЗПРИЕМСТВЕНА), САМО-МАЖОРИТИРАЛА СЕ СИВА-ГРУПЩИНА, да ето трагедията ни и в момента!

  ПАРЛАМЕНТАРНА-ДИСКРИМИНАЦ от ненавист и пререкания на груп срещу група, човек срещу човека, нелоял срещу Таланта.

  ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ГРУП-МЕЖ-ПАРТИЙНИТЕ, КУЛТОВО-ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НАПАДКИ, ПРЕРЕКАНИЯ СВАДИ И БОЕВЕ В ПАРЛАМЕНТА, НА КОИТО ВСИЧКИ СМЕ СИ ЗАТВОИРИЛИ ОЧИТЕ, НЕ Е ЛИ ТОВА ДОКАЗАТЕЛСТВО НА ИСТИНСКИ "узаконена" ПАРЛАМЕНТАРНA-ДИСКРИМИНАЦИЯ, по законите на джунглата?
  Кризитe в Евро-колониал Конгломерата няма да спрaт никога докато не се направи ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧНАТА ПРОМЯНА, забранила КОНСТИТУЦИОННО НАМЕСАТА В ДЪРЖАВНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ ДЕЛА, на троичния, остарял с времето си аматйорски частен-груп-сектор - (Полит-идеологии, Религии, Етнос)!

  Трезвият БЪЛГАРСКИ разум на потомците на Дякона ПОДСКАЗВА ЧЕ, ЗА ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕДИМ ГОРБАЧЁВ-ПЕРЕСТРОИЧНО НА ЕДНО КРИЗИС-МЕСТО КАКТО СМЕ СЕГА, ЕВРО-МАРИОНЕТНО, И НАТО-ПЕТРОЛ-ГЕНОЦИДНО;
  БЪЛГАРИТЕ РЕШИХМЕ ОТ НАЧАЛОТО НА 2013г. КОНСТИТУЦИОННО, ВСИЧКИТЕ ЗАПЛАТИ НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ВОГЛАВЕ С ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ДЕПУТАТ-ДНЕВНИ РАЗХОДИ И ПРАВИТЕЛСТВО, ДА ПРЕМИНАТ НА РАБОТНO-ОТЧЕТЕН ХОНОРАР-ЗАПЛАЩАНЕ!!

  Т.е., ВСЕКИ ЕДИН, НЕЗАВИСИМО ОТ ПОСТА НАЗНАЧЕН НА ДЪРЖАВНА РАБОТА И ДЛЪЖНОСТ, ДА ПОЛУЧАВА НЕ КОНСТАНТНО БЮДЖЕТ-ХРАНТУТСКA МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА, А ХОНОРАР-ЗАПЛАТА, НO САМО СЛЕД ОТЧИТАНЕ НА РЕЗУЛТАТ ОТ ОБЕЩАНИЕ ИЛИ ИЗВЪРШЕНА РАБОТА НА ПОСТА!
  И ТO, РЕЗУЛТАТ ОТ РАБОТА, ПРИЕТ ОТ ;
  "КОМИСИЯ ПО ОТЧЕТ ЗА ДЕЙНОСТ НА ДЪРЖАВНИТЕ ПОСТОВЕ".

  ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ТАКАВА ВИСОКО ОТГОВОРНА И ОТЧЕТНА"КОМИСИЯ ПО ОТЧЕТ ЗА ДЕЙНОСТ НА ДЪРЖАВНИТЕ ПОСТОВЕ", ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ ИЗ ОСНОВИ ЦЯЛАТА НИ СЪДЕБНА, БАДЖАНАК-НАСЛЕДНИЧЕСКА СБИРЩИНА И СЕ НАЗНАЧИ НОВ ПРОГРЕСИВНО-МИСЛЕЩ ПРОКУРОРСКИ СЪСТАВ ОТГОВОРЕН И ТОЙ ПРЕД НОВАТА НИ СТРОГО-ПРИЕМСТВЕНА РАЗЛИКИТЕ НИ, КОНСТИТУЦИЯ!

  Най много до 3 месеца, ако не сеотчете резултат на работа, Държавния виновник да бъде морално СЪДЕН БЕЗ СЪДЕБЕН ИМУНИТЕТ и ОТКУП ЗА БЯГСТВО от съдa-ВЪЗМЕЗДИЕ за НАРУШЕНИЕТО.
  Държавния виновник да бъде материално, СЪДЕБЕНO отговорен и отстранен от пост и длъжност, без право на връщане, И ПРАКТИКА В ДЪРЖАВНАТА СФЕРА!

  До кога ЧУЖДОПОКЛОННO ще се влачим под опашката на тази “Дем(ек)-ократска Йевро-АНАРХИЯ”, ПИТА ИЛИЯ ЕНЧЕВ, чието име цяла една централна улица в родният му град-ПЛОВДИВ, не случайно носи??

  ХЕЙ Г€РБ-опеец търГАЩИнико, БГ-ПРОДАЖНИК, незабравяй че;
  Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда!
  "Стара Славянска поговорка"

  БИ-СМИЛ-АЛЛО, РАХМАН Ал-РАХИМ, АМИН!!

  С уважение:
  И.П.Енчев / [email protected]

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
 26. 26 Профил на svejarov
  svejarov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Колкото повече строежи и унищожена природа , толкова повече болести и смъртност ще има в България.Тази година 6 милиона.Догодина 5 милиона.Благодарим ти за геноцида Генерал Бойко Борисов.

 27. 27 Профил на Old Witch
  Old Witch
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#3] от "СДС":

  Така както чета, информираността на пишещия е точно толкова, колкото и на членовете на Че Гевара! Не знам как реши, че 5-6 члена на група специализирана за разбиване на граждански движения са организирали най-големият спонтанен и надпартиен протест в България?! Само в София бяхме над 10 000 човека на улицата, да не говорим, че имаше още в 7 града в страната и още 3-4 в чужбина! Да не говорим, че и до днес всички медии се страхуват да споменат дори този протест, а покрай него и следващият срещу АСТА, на който пък бяха около 6 000 човека! Тези Че Гевара трябва да са някакви гиганти с многохилядна маса! Я се скрии!
  Аман от невежи, неграмотни и елементарни дребни душици, за които най-важното нещо в живота са парите, ама са толкова тъпи, че дори не знаят как да си ги изкарат, но пък умират да дават акъл на другите как се прави!
  САЩ горят като факел от протести срещу шистовия газ, шефката на ЕРА подаде оставка, два щата са с почти изцяло унищожена вода, 8 щата са завели дела срещу ЕРА заради лош контрол и липса на регулация върху добивния бранш, от вчера е наложена поредната забрана дори в града Марселас - емблемата на фракинг района ...
  Дори Иван Костов разбра, че тази дейност смърди и остави само Иван Иванов да лае по въпроса, а той каза: ами като измислят някакъв по-безопасен метод от "фрактоването" тогава ще го мислим ...
  В Полша намалиха прогнозите си стократно надолу и пак си останаха само прогнози, в същото време Exxon Mobile си тръгнаха, а Talisman ще си тръгнат всеки момент.
  Точно толкова разбирате и от туризъм! Презастроеният Слънчев бряг, който е пристан единствено за крайно бедни малоумници от рода на английските туристи и български сноби, готови да се киснат в собствените си фекалии е прекрасна илюстрация за място, от което печелят само олинклузив посредници извън България, а българските фирми там оцеляват само благодарение на укриването на данъци. Това ще е първият бъдещ град на мъртъвци у нас по примера на испанските бетонни чудовища ...

 28. 28 Профил на Old Witch
  Old Witch
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#14] от "Уточнител":

  А Уточнител предлага Зелените да приберат ядрените отпадъци в къщи за да докажат, че са жертвоготовни или какво? Отпадъците са си наши и няма как да ги изнесем някъде извън България, имаме си ги и то от години. А би ли дал информация кой е завел делото за спиране? Или най-важното е да плюем, а не да седнем да свършим нещо ...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK