Петър Стойчев си прибира базите на Витоша, няма да дава пари за голф и "Авиоотряд 28" (видео)

Петър Стойчев няма да дава пари за голф и въздушни транспортни услуги

© МФВС

Петър Стойчев няма да дава пари за голф и въздушни транспортни услугиСпортният министър Петър Стойчев обяви серия от мерки срещу федерациите, които "никога не говорят за спорт, а само за пари".


Бившият състезател по плуване смята да започне изграждането на цялостна концепция за развитието на зимните спортове и туризъм в България. Дотогава спортното министерство ще си върне във владение няколко бази на Витоша, които през последните пет години се стопанисваха от Българската федерация по ски. 


Освен това няма да бъдат отделени средства за подпомагане на домакинството на голф турнира Световен Volvo мач плей шампионат край Каварна, за който различни хора искат между 3 и 5 милиона лева. 
"За съжаление никой от хората, които идват при мен, не говорят за спорт. Те искат или пари, или да им се даде някоя база за ползване без пари", заяви Стойчев на пресконференция днес.


На нея той засегна много теми, които през последните дни създават напрежение в спортните среди.


По въпроса за прекратения конкурс за отдаване под наем на базите на Витоша той заяви, че ще започне да се изгражда концепция за развитие на зимните спортове. "Спираме практиката да се работи на парче, както е било досега", обяви той. 


Договорът за наем от БФСки за базите на Витоша, които включват неработещият лифт "Заека" на "Алеко", както и инсталация за изкуствен сняг и къщата на финала на "Витошко лале", е изтекъл през февруари, уточни той. Предишният спортен министър Свилен Нейков пусна конкурс в последния ден от своя мандат, но Стойчев го прекрати. 


"Реших по целесъобразност да не се подновява до изграждането на цялостната концепция. Лифтът не може да се използва. Желанието ни е да ни върнат базата, наша комисия ще приеме обекта, който е в лошо състояние, и ще помислим как да се използва занапред", каза той.


По въпроса за домакинството на голф турнира на комплекса "Тракийски скали" в средата на май той заяви: "Заявената сума за подпомагане не е по силите на МФВС, не можем да осигурим този финансов ресурс. Нямаме такива средства и затова няма да го финансираме."


Според информация на "Дневник" предишният спортен министър е бил обещал 3 милиона лева за турнира. В първите си дни от своя мандат Стойчев е получил обаждане от спортен ръководител с висок ранг, който е лобирал да се отделят 5 милиона лева.


За претенциите на Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ) за недостатъчно средства за домакинствата на редицата световни шампионати той отговори: "Българската федерация по мотоциклетизъм е подала заявка за 2.6 милиона лева. Предишният министър е обещал 600 хиляди лева за плащане на таксите за домакинство, които са изплатени."


"В разговор с президента на БФМ Богдан Николов той поиска да му осигуря "Авиоотряд 28" за извозване на състезателите, за да се вдигне нивото на състезанието. Казах му, че не отговарям за "Авиоотряд 28", добави спортният министър. 


Според Стойчев за последните шест години федерацията по мотоциклетизъм е била финансирана с 11 милиона лева от спортното министерство и други държавни източници.


Той обяви, че част от сумата, предвидена за финансиране на домакинства, е била използвана за изплащане на премиите на олимпийците от 2012 г. "Сега аз трябва да намеря тези 2 милиона лева и да ги възстановя за същото перо", добави Стойчев.


Източник БГНЕС

Българската федерация по лека атлетика (БФЛА) няма договор за финансиране през тази година. "Президентът й Добромир Карамаринов поиска директно 50% увеличение на сумата за федерацията за тази година заради успехите на състезателите му", заяви Стойчев.


"Добромир Карамаринов идва при мен, имахме среща, която продължи с часове, разбрахме се, стиснахме си ръцете и до ден-днешен не сме подписали договор. Това не се получава, защото ние не си говорим за спорт. От договора, който му предлагам него не го интересува нищо. Договорът се закрива и се гледа само финалната сума", каза той.


"Единственото желание на Карамаринов е да увелича сумата към федерацията му с поне 50%. Казах, че към днешна дата това няма как да стане. Трябва да подпишем договора, защото успехи постигнати през месец март, ще бъдат финансирани веднъж сега, а после и през 2014 година. Казах му, че трябва да вървим стъпка по стъпка. Първо да подпишем договорите, а после ще разгледаме всички заявки и точки. Аз какво да направя?!", добави министърът.


По повод оплакванията на родители, че тоалетните на залата за атлетика на стадион "Васил Левски" са заключени, Стойчев отговори: "Добромир Карамаринов ми каза, че се използват за склад на уредите, за да не се плаща допълнително наем. Казах му, че щом така е преценил - добре, но някъде хората трябва да могат да ходят на тоалетна и трябва да се намери решение".


Договори не са подписани още с федерациите по водна топка и ръгби, а предстои до края на седмицата да се подпише с федерацията по борба, която има проблем с липсата на ценз у старши треньора на класическия стил Армен Назарян. "Разговаряли сме с Националната спортна академия да си подадат необходимите заявления и да започнат обучението на треньорите, които нямат образование", каза министърът.


За претенциите на президента на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева, която настоява да й се преведат още 70 хиляди лева за участия на състезателки на световно и европейско първенство поради техническа грешка: "Разговаряхме с г-жа Раева и съм отворен за допълнително подпомагане. Но всеки разход трябва да има своето обяснение. Тя иска 70 500 лева за участието на пет състезателки на световни и европейски първенства, при положение че за това са предвидени 191 хиляди лева."


За поисканата оставка от спортните клубове ЦСКА заради проблемите с неплащането на наемите. "Още с влизането си в кабинета ми Георги Калчев (председател на ОСК ЦСКА) каза, че няма да ми даде и една стотинка и поиска да му дам базите веднага. Тъй като беше извън работното време, нямаше как да намерим работещ нотариус, иначе щях да го направя", заяви Стойчев.


"Клубовете на ЦСКА имат натрупани задължения от години, въпреки че наемите им са били намалени до 50% заради това, че там тренират ученици от спортното училище. Не са плащани консумативи. Няма как да дадем по закон публична държавна собственост на който и да било", каза той.


"Нали клубовете искат базите, за да са добри стопани, и претендират, че са ги стопанисвали добре през годините. Наемите са символични, но те не плащат дори и разходите за консумативи. Подписали са договори и от тях очакваме да си изпълняват ангажиментите и да си плащат", добави спортният министър.


"Бюджетът на министерството има приходна и разходна част, така че е логично да се следват и двете. Аз трябва да отговарям и за събираемостта на парите, които ще влязат от наеми", добави той.


Според него парите за премии за шампионите от европейски и световни първенства през тази година вече са осигурени и скоро ще бъдат изплатени.

Коментари (63)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на super2
  super2
  Рейтинг: 375 Весело

  "В разговор с президента на БФМ Богдан Николов той поиска да му осигуря "Авиоотряд 28" за извозване на състезателите, за да се вдигне нивото на състезанието. Казах му, че не отговарям за "Авиоотряд 28", добави спортният министър. "

  Връх на наглоста... Колко хора го практикуват този спорт в България? Далеч е от моята представа за масов спорт, който заслужава инвестиции...

 2. 2 Профил на dalaver3
  dalaver3
  Рейтинг: 471 Весело

  Браво Петьо, браво Стойчев !!!!

  Такса смет (ТБО) - Варна е НЕЗАКОННА !!! НЕ Я ПЛАЩАЙТЕ !!!, http://bit.ly/1gVr8qA, http://bit.ly/1mZMw5b, Iniqua nunquam imperia retinentur diu.
 3. 3 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1259 Неутрално

  Служебният кабинет - постоянен!Без тежка емоция ще изгледаме равния мач м/у двете крила на БКП-то и ще се надяваме,че няма да могат да излъчат сговорчиво правителство.

 4. 4 Профил на Sevdelina Boikova
  Sevdelina Boikova
  Рейтинг: 896 Неутрално

  Браво бе Стойчев,браво!
  Чета и не вярвам на очите си, най-накрая някой с позиция и с намерение да сложи ред.
  Искам служебния кабинет за постоянен.
  ПП адски се радвам, че федерацията по мотоциклетизъм,за която лично Ла Фонтен лобираше е била сложена на мястото.

 5. 5 Профил на Euronymous
  Euronymous
  Рейтинг: 1010 Неутрално

  Браво на министъра

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  From the depths of Norway , take out your crop pain and feel the true evil !
 6. 6 Профил на nick686466
  nick686466
  Рейтинг: 426 Весело

  За голф турнира цитирам форумец - Сейв БГ , коментара му е от декември 2012:
  "ЗА-ДЪЛ-ЖИ-ТЕЛ-НО! Даже предлагам парите да се вземат от разни лентяи и хрантутници като например: майки с деца, пенсионери, лекари, учени, учители, преподаватели, студенти и други подобни никому ненужни и нищо не произвеждащи елементи."


 7. 7 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1336 Весело

  [quote#3:"Лелка"]Служебният кабинет - постоянен![/quote]


  Взе един + от мен.
  Абе, верно.
  Що пък не. Поне за една година.
  Гласувайте умно.

  Ecrasez l’infâme
 8. 8 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1057 Неутрално

  Браво!

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 9. 9 Профил на pinoki0
  pinoki0
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Този министър е супер

 10. 10 Профил на Коки
  Коки
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Който си е истински МЪЖ, си му личи по делата! Повечко такива управници!

 11. 11 Профил на Γαλλα
  Γαλλα
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  "В разговор с президента на БФМ Богдан Николов той поиска да му осигуря "Авиоотряд 28" за извозване на състезателите, за да се вдигне нивото на състезанието..."

  Богдан Николов, може и да не го огрее, обаче, Бистришките Тигри, издигнаха целокупното ниво на родния футбол с полетите си с Авиоотряд-а...

  Писна ми от цирк, на път съм да умрЪ от смях...
 12. 12 Профил на Моди трий нищо да не остане!
  Моди трий нищо да не остане!
  Рейтинг: 562 Неутрално

  Колко и министри да се сменят едно си остава факт-цска не плащат, а само искат! В капитализЪма се плаща, тука подаръци нЕма...

 13. 13 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  Освен това няма да бъдат отделени средства за подпомагане на домакинството на голф турнира Световен Volvo мач плей шампионат край Каварна, за който различни хора искат между 3 и 5 милиона лева.

  и що като е волво, не го спонсорират те, ами аз да им плащам на туфлеците да разцъкват голф, докто бачкам да им изкарвам пари?

 14. 14 Профил на bpcorp
  bpcorp
  Рейтинг: 682 Неутрално

  Сега можем да очакваме яко плюене по Стойчев от вечните лапачи, и подвластните им медии.

 15. 15 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 688 Весело

  [quote#3:"Лелка"]Служебният кабинет - постоянен![/quote]
  Служебното правителство, президент и вицепрезидент на България - един път и завинаги!? Докато смъртта ни раздели. Когато смъртта ни раздели, а после ще останат спомените и мъката от неизреченото и нестореното...!

 16. 16 Профил на dalaver3
  dalaver3
  Рейтинг: 471 Гневно

  "Освен това няма да бъдат отделени средства за подпомагане на домакинството на голф турнира Световен Volvo мач плей шампионат край Каварна, за който различни хора искат между 3 и 5 милиона лева."

  Явно са онези червени крадци кънчовците и красимировците ...

  Имам в предвид Кънчо Стойчев и Красимир Гергов !

  Такса смет (ТБО) - Варна е НЕЗАКОННА !!! НЕ Я ПЛАЩАЙТЕ !!!, http://bit.ly/1gVr8qA, http://bit.ly/1mZMw5b, Iniqua nunquam imperia retinentur diu.
 17. 17 Профил на The Stig
  The Stig
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  "Стойчев е получил обаждане от спортен ръководител с висок ранг, който е лобирал да се отделят 5 милиона лева."

  На бас, че е кака ви Стефка!

  А Богдан Николов пак е разцепил постата! Искал Авиоотряд 28!!! Миличкият! Върха на сладоледа!

 18. 18 Профил на encor3
  encor3
  Рейтинг: 741 Неутрално

  До коментар [#12] от "Моди трий нищо да не остане! Бюлетина №00":
  То няма лошо през капитЪлизЪма да се плаща, но нека плащат всички. Знаем много добре, че има клубове, които ползват базите си безвъзмездно. Явно за някои няма публично-държавна собственост, а само интереси....

 19. 19 Профил на Стефан Станчев
  Стефан Станчев
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Петър Стойчев - лъч надежда!

 20. 20 Профил на kozhouharov
  kozhouharov
  Рейтинг: 405 Неутрално

  Ау, само колко врагове си е насъбрал))
  Браво на Стойчев!

  П.П. Откога не се е случвало масово да се одобрява постъпка на министър? Може би преди войната?

 21. 21 Профил на haralampi
  haralampi
  Рейтинг: 486 Неутрално

  Браво на Стойчев! Пари трябва да се дават само за масов спорт, стига вече с тези федерации, остатък от минало време.

  "Покупките от Лафка вредят на вас и другите около вас, тъй като ви отнемат свободата да бъдете информирани от независими медии."
 22. 22 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 531 Неутрално

  не забравяйте, че в момента говорят с ясното съзнание, че няма време за действие.
  и на БДЖ последните 2 директори тръгнаха с голямата лъжица, за да залезят безславно...същото беше и в началото със Симеон и Борисов. дано да греша, но вече нищо не очаквам от приказки.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 23. 23 Профил на encor3
  encor3
  Рейтинг: 741 Неутрално

  Сега остава и да пренасочи средства от разни федерациики, които са само на хранилка на министерството към волейбола и ще бъде супер работата. Волейбола се доказа, като най-перспективния колективен спорт в България, който освен това е и масов. С тези 3 милиона вместо, разни сноби да целят дупките в тревата можем да си осигурим развитието на новите Казийски, Соколов и т.н

 24. 24 Профил на heavymetal
  heavymetal
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Има ли начин да се гласува за служебното правителство?
  Косвено - да. Не гласувайте за ГЕРБ!

  Who Is John Galt?
 25. 25 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 1049 Неутрално

  Евалата за цялостната концепция за развитие! Представям си с какви гнусотии се сблъсква в момента Стойчев.

 26. 26 Профил на gabarkov
  gabarkov
  Рейтинг: 628 Неутрално

  [quote#3:"Лелка"]Служебният кабинет - постоянен![/quote]
  Подкрепям!

 27. 27 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 593 Неутрално

  Баси, защо винаги временните правителства гледат да си вършат работата, а тези с цели мандати само да крадат?!

 28. 28 Профил на puncho
  puncho
  Рейтинг: 427 Неутрално

  Браво на Стойчев дотук! След това искаме цялостна концепция за масов спорт!

 29. 29 Профил на valerivutev
  valerivutev
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Браво, този човек ми хареса. Едиствен каза истината, никой не говори за спорт, всеки само иска пари. Затова федерациите са повече от спортистите. Дано успее да разбута змиярниците наречени федерации.

 30. 30 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Това ако е вярно и Стойчев има наистина желание да ги прави тези неща - трябва да е следващия редовен министър на спорта!

  Той е доказан мъжкар, така, че съм склонен да му вярвам. Все пак едно е да преплуваш Ламанша, друго е да щракаш с пръсти в чалготека, каквото е основното занимание на много от "големите" имена в БГ спорта.

  Лошото е, че човека едва ли е подготвен за мръсотията която му гласят "спортните" ни хора и вероятно няма да издържи.

 31. 31 Профил на adenauer
  adenauer
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#21] от "haralampi":

  Голямата разлика между този младеж и останалите ни управленци е в това,че всичко е постигнал със собствени сили,ммного труд и талант.единадесет световни титли и то в спорт,където си съвсем сам и самотен за дълги часове.Браво Петьо ,браво Стойчев.Не се подавай на некадърни и разглезени комунистически специалисти и треньори,някой от които са с тъмно и престъпно минало,което им осигуряваше дълго и безметежно живуркане.Ти си истински свободен и независим човек,защото си финансово независим,МЕЧТА на 99% от българите.Смело и напред,не се връзвай на комунягите.Умен,честен,спообен,справедлив и морален комунист НЯМА.

 32. 32 Профил на stonedridah1
  stonedridah1
  Рейтинг: 498 Неутрално

  чета и не вярвам на ушите си

  Ти за мен си Мики Маус!
 33. 33 Профил на kman
  kman
  Рейтинг: 426 Неутрално

  "Още с влизането си в кабинета ми Георги Калчев (председател на ОСК ЦСКА) каза, че няма да ми даде и една стотинка и поиска да му дам базите веднага. Тъй като беше извън работното време, нямаше как да се случи на мига", заяви Стойчев.

  ХАХАХАХАХА, това ми хареса!

 34. 34 Профил на Моди трий нищо да не остане!
  Моди трий нищо да не остане!
  Рейтинг: 562 Неутрално

  До коментар [#18] от "encor3":

  До сега нищо не е направено от страна на цска и всичко е с цел за да не плащат даже и консумативите с една и съща мантра - дайте ни базите?!?!? А кой друг клуб има такава маетириална база като цска????? Никой!

 35. 35 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1211 Весело

  До коментар [#11] от "Γαλλα":

  Бистришките Тигри, издигнаха целокупното ниво на родния футбол с полетите си с Авиоотряд-а..."

  -Ба,щяха да издигнат те,ако можехме поне карти да играем.

 36. 36 Профил на Philip
  Philip
  Рейтинг: 942 Неутрално

  Еее, най-после някой да каже истината за българския спорт - такъв няма, има само състезателно искане на кинти...

  PHILIP
 37. 37 Профил на email
  email
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Ех, де и другите министри да са така!

 38. 38 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1587 Неутрално

  До коментар [#7] от "Graf":Изглежда ми несериозно на пръв поглед, но веднага се сещам за Белгия, която беше без правителство повече от 2 години. И не съм чул нещо кой знае какво да се случва в Белгия. По едно време компенсираха хората заради скъпите горива. Логиката беше, че по-голяма част от цената е акциз и затова се правеше някакво плащане към хората. Та в Белгия се оказа, че и без правителство хората си живеят нормално.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 39. 39 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1587 Неутрално

  Дано да има воля да продължи така. Би трябвало да има защото е маратонец. Макар, че сигурно вече предпочита да направи околсветско плуване вместо да е министър.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 40. 40 Профил на Делян (delian) Делчев
  Делян (delian) Делчев
  Рейтинг: 1501 Неутрално

  Изведнъж този министър ми се издигна в очите. Очевидно това не е лесно министерство, и всички спортни федерации, а и не само считат че са недофинансирани и заслужават повече. Но спортното министерство не може да угоди на всички, и трябва да се взимат тежки решения. Харесвам това че Стойчев очевидно проявява характер. Ясно е, че ще има недоволни, и със сигурност някой ще смятат, че са несправедливо ощетени. Но това е живота. Важно е да има позиция, която се следва, вместо мекушаво да се лавира напред назад.

 41. 41 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1300 Неутрално
 42. 42 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1665 Неутрално

  Поздравления за Стойчев. Не очаквах толкова категоричност, въпреки че го очаквах.

 43. 43 Профил на encor3
  encor3
  Рейтинг: 741 Неутрално

  До коментар [#34] от "Моди трий нищо да не остане! Бюлетина №00":
  Какво значи нищо не е направено. Ти ще инвестираш ли в нещо, което не е твое. ЦСКА специално го играха вече този мач с базите на 4-ти километър. Или искаш наем и поддържаш или ги даваш, за да ги поддържат. Айде няма нужда вечно за джоба да си мислят чиновниците в министерството. Все пак там тренират и деца...

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 45. 45 Профил на Sevdelina Boikova
  Sevdelina Boikova
  Рейтинг: 896 Любопитно

  До коментар [#30] от "niakoi_si":
  "Това ако е вярно и Стойчев има наистина желание да ги прави тези неща - трябва да е следващия редовен министър на спорта"
  И аз това си мисля, да вземем да спретнем едно опълчение пред НС и да настояваме за Стойчев министър на спорта.Нали уж искаха да се съобразвят с гражданите,ей на, сгоден случай

 46. 46 Профил на johnniewalker
  johnniewalker
  Рейтинг: 807 Гневно

  Чудесна статия демонстрираща колко нагли тъпанари ражда българския професионален спорт! Тях не ги интересува как и кой ги е "произвел" парите за данъците. Те гледат на тях като на баница - който колкото успее да си откъсне за измислените си постижения дето никой не интересуват. Отчетност? Анализ на ползите спрямо разходите? Тях не ги интересуват такива сложни неща...само да дадем парите!! Сега!!!
  Добре поне, че министъра изглежда да е свестен, въпреки че е спортист. Апропо, не разбирам защо ни трябва Министерство на спорта....

 47. 47 Профил на Офицер от ФСБ /на Цветан Василев водещ/
  Офицер от ФСБ /на Цветан Василев водещ/
  Рейтинг: 556 Неутрално

  Е това е „ТЕЖКА АРТИЛЕРИЯ„!
  Да гледат и да се махнат от света бели всички мазни, лоясали, мързеливи, корумпирани простаци, дето са си разчекнали бузите за власт и пари!

 48. 48 Профил на godblessed
  godblessed
  Рейтинг: 374 Весело

  Пълни ми душата Сладур! Що няма повече като него...

 49. 49 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Пфу, Стойчев, кво направи бе мунче, сега и БНТ ко резне предаването за моторетките моят кумир Петлю ко ши коментиръ? Ъ?

 50. 50 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Браво на това момче!
  Като пусна телевизора за спорт все едно че слушам борсова информация - толкова за трансфери, толкова за наградни фондове, толкова за хонорари, толкова за премии.
  А постиженията на родните ни "спортисти" са от 30 място нататък (с едно-две изключения, слава Богу).

 51. 51 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3155 Неутрално

  Правилно,парите трябва да отиват за училищен и студентския спорт,елитния спорт трябва да си търси спонсори.

 52. 52 Профил на Pepee
  Pepee
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Интересно-Стойчев в Дневник е много ''браво'',ама като гледам спортните среди-всички го плюят!

  BRİDGE TOGETHER!
 53. 53 Профил на Без коз
  Без коз
  Рейтинг: 874 Неутрално

  Стойчев Министър-председател!

  Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !
 54. 54 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 602 Неутрално

  Браво, пич. Мачкай мутрите. А на 12 май ще ги изринем завинаги.

  На 11.07. да изринем сикаджията и мутренската му шайка! Този път завинаги!
 55. 55 Профил на nicks
  nicks
  Рейтинг: 222 Неутрално

  До коментар [#23] от "encor3":

  И какво като някое дете не е 1 и 90 и не става за волейбол, него кучета го яли ? Хайде стига простотии волейбола си има достатъчно пари да си оптимизрат разходите.

 56. 56 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1435 Неутрално

  До коментар [#53] от "Без коз":

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 57. 57 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Виж ти, министърът има идеи как да управлява спорта и освен това ги прилага.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 58. 58 Профил на ili4o
  ili4o
  Рейтинг: 217 Неутрално

  хи хи новият Дянков на спорта се появи а вие на Дянков радвахте ли му се

 59. 59 Профил на Без коз
  Без коз
  Рейтинг: 874 Неутрално

  До коментар [#56] от "Jessika":

  Във всеки майтап си има малко истина

  Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !
 60. 60 Профил на Моди трий нищо да не остане!
  Моди трий нищо да не остане!
  Рейтинг: 562 Любопитно

  До коментар [#43] от "encor3":

  Базите на 4-км ако са получили и 1 лев за ремонт от цска ще се гръмна! В какво е инвестирал там цска?

 61. 61 Профил на ognenznak
  ognenznak
  Рейтинг: 374 Неутрално

  a tozi kogato otide da prepluva Lamansha ot kade e vzel pari, a na ulicata mai gi nameri.

 62. 62 Профил на Андрей Ковачев
  Андрей Ковачев
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Браво. ПП “Зелените” поискахме преди повече от година договора с Витоша ски за Заека да бъде развален, но предишния министър си трайкаше. Евала на този.

  www.bulgariangreens.org
 63. 63 Профил на ognenznak
  ognenznak
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Tozi da ne zabravia che ste e ministar oshte den, godina dve federaciite sa grabnaka na sporta. Nie vsichki sedime i rakopliaskame kogato niakoi spira parite na niakoi, ami ako vashoto dete e treniralo ciala godina i sega niama da mu se otpusnat pari za sastezanie i nie shte rakopliaskame che ti e gadno. Ami ako behe stanalo katastrofa na mototo i triabvashe da se reagira speshno, a i ako tova beshe tvoeto dete. Ei kakavto i sport da iskate da pravite se pravi s pari i s hora koito mileiat za vsichki problemi. Upravlenieto na sporta ne e da mu otrezesh klona a da namerish patia do problema i da go reshish. Dobre spirame parite na CSKA gonim gi ot bazata problema reshen li e NE vashte nashte deca pak sa na ulucata a tam gi chakat batkovcite plasiori i dilari. Provinciata niama tozi problem zashto li zashtoto bazite sa Obshtinski i Obshtinite plashtat a v Sofia bazite na koi sa ??? zashto ne plashta ami se pravi na kosmonaft . Upravlenski opit se iska a ne policeishtina. No vsichki kalinki na Cvetanov sa takiva

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK