Бойко Найденов за новите записи: Явно много престъпления се вършат в нашата държава (видео)

Бойко Найденов за новите записи: Явно много престъпления се вършат в нашата държава (видео)

© Цветелина Белутова, КапиталДиректорът на Националната следствена служба Бойко Найденов беше сред първите, коментирали новата серия аудиозаписи, разпространени до медиите тази нощ, в които са замесени Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов.


За мен един човек, независимо какво положение заема, би трябвало да спазва определени граници в общуването, заяви Найденов, цитиран от БГНЕС по повод записите до медиите.


Бойко Найденов, който присъства на следствения експеримент за атентата в Сарафово, обаче уточни, че е видял само няколко реда от записите, които изтекоха днес. Той подчерта, че не е морален съдник и не знае дали тези записи са автентични или не и как са получени.
На въпрос дали правенето на такива записи без разрешение е престъпление Найденов отговори: "Определено явно много престъпления се вършат в нашата държава, които не би трябвало да се вършат".


Найденов не пожела да коментира дали ако записите се окажат автентични, това би довело до някакви последици за участниците в тях. Той обаче заяви, че няма впечатление към момента градският прокурор да се държи в изолация и да се държат в прокуратурата тайно от него дела. "Дори напротив аз мисля, че той беше ангажиран с най-тежките дела, които в момента започнаха, нали така, ако не греша", коментира Найденов.


Във въпросните записи градският прокурор на София Николай Кокинов се оплаква, че е държан настрана от делото срещу бившия земеделски министър Мирослав Найденов.


Бойко Найденов, който наскоро бе избран от ВСС за втори мандат като директор на Националното следствие, коментира още, че хора от кабинета Борисов не са искали услуги от него.


Той разясни, че има лесни начини да се направи запис между трима души. Най-лесният по думите му бил единият от тях да си носи записващо устройство. Вторият е да има монтирано записващо устройство на място на срещата, а третият от дистанционно да се записва. "Сигурно има и четвърти и пети начин – може да се активира мобилният телефон, особено смартфонът – много са начините – те могат да ги намерят и в интернет – описани са", каза той. Според него се оказва, че може и всяка частна структура да записва подобни разговори, но той не знае дори какъв е разговорът, дори и къде е воден, както и дали е автентичен.


"Най-лошото, което всъщност се получава е, че този метод за проследяване – записване на разговорите, би трябвало да се използва основно за борба срещу криминалните престъпници, лицата, които извършват криминални престъпления. Със сигурност в момента те са най-доволни, защото на наркотрафикант, например ние в момента му даваме уроци как да се предпази утре от доказване на неговата престъпна дейност и бъдете сигурни, че това го правят", коментира Найденов. Той посочи, че престъпниците следят всяка изява, виждат как могат да бъдат проследени, записани, доказани и т.н.


Според него прокуратурата винаги е работела, независимо че обществото няма голямо доверие към нея. "Прокуратурата винаги е работела, бъдете сигурни, че това, което ние правим, го правим с добри намерения – не винаги се получава, не винаги може…", каза той и даде за пример разследването по атентата.


Помолен за личен коментар като директор на НСлС и зам.-главен прокурор за това каква е тази държава, в която е възможно да се провеждат такива срещи, ако са се провеждали и се правят записи, той отговори с една дума: "Българска". "Това е Република България, ние сме граждани на Република България, вие, аз, тези, които са се срещали, тези, които са записвали – това сме ние. Не искайте нещо по-различно. Шофьорите, които ни возят в градския транспорт са същите българи – това сме", коментира Найденов. На констатацията, че това са хора, които са избрани да ръководят, той каза, че затова има избори и на всеки четири години българският народ може да реши кой иска да ни управлява.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (67)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на oex13531876
  oex13531876
  Рейтинг: 464 Любопитно

  ,,Ало, ало'' !!! майката си е*ало !!

 2. 2 Профил на Моди трий нищо да не остане!
  Моди трий нищо да не остане!
  Рейтинг: 579 Неутрално

  Всички са се оплели в тия л@йна!!!!

 3. 3 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 645 Неутрално

  Този си приказва шменти капели, колкото да не заспи. Искам д видя мутрата на Кокинов, къде се прави години наред на голямата работа. Сега трябва да им протести. Не само ГЕРБ са масата. БСП,ДСП и всички останали също трябва да бъдат съдеини и осъдени. За тях може да няма записи, но има достатъчно такива по документи и т.н.

 4. 4 Профил на Beyond
  Beyond
  Рейтинг: 1203 Разстроено

  "... той каза, че затова има избори и на всеки четири години българският народ може да реши кой иска да ни управлява."

  Както съм споменавал и друг път, всеки път като застана в "тъмната стаичка", се чувствам като гладен човек влязъл в железария. Избор ГОЛЯМ, но нищо не става за ядене.

  TAKE THE RED PILL!
 5. 5 Профил на Салмонела
  Салмонела
  Рейтинг: 1437 Неутрално

  Познавам всички избори в БГ след 1989-та.
  Но такава гнусна кампания не съм виждал.
  Срам ме е, че съм българин.

  УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!
 6. 6 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3971 Неутрално

  И това "явно" го казва шефът на следствието... той къде ли живее? А, ето, казал го е - "в нашата държава". Дали моята и неговата има предвид или неговата и на някакви други хора?

  Доброто е заразно
 7. 7 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 749 Неутрално

  Определено явно много престъпления се вършат в нашата държава, които не би трябвало да се вършат. Определено явно много безобразия са се вършили и престъпления се вършат в нашата държава, които не би трябвало да се вършат...Защото няма нещо тайно, което не ще стане явно, нито потаено, което не ще се узнае и не ще излезе на яве.

 8. 8 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 691 Неутрално

  1.КОКИН OFF!
  2. ........OFF!
  3. OFF!

 9. 9 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 520 Весело

  Едно "остро" наблюдение ...
  А Заключение е ... ?

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 10. 10 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 688 Неутрално

  оплели са се като свински черва

 11. 11 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 749 Неутрално

  Единствено Бойко Борисов беше цитиран от агенция "Фокус" с лаконичен коментар, гласящ: " Има паралелна структура на МВР в държавата, която работи и подслушва, и зад това стоят Станишев и хората му".
  Което означава само едно - че въпросните записи са автентични.

 12. 12 Профил на exit13
  exit13
  Рейтинг: 650 Неутрално

  "Бойко Найденов за новите записи: Явно много престъпления се вършат в нашата държава". Всички взеха да се правят на паднали от небето.

 13. 13 Профил на primoto
  primoto
  Рейтинг: 459 Неутрално

  на който му се слуша помията изплюта от тези 3-ма простаци, самите записи може да ги прослушате тук...
  на мен лично ми се пригади от простотията която струи и от тримата ...

  предупреждение!!! записите могат да окажат пагубно въздействие върху психиката на нормален човек !!!

  https://soundcloud.com/aferabg

  Only two things are infinite, the universe and human stupidity...
 14. 14 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1856 Неутрално

  До коментар [#3] от "TED":

  И за какво трябва да бъдат съдени партии, а не отделни престъпници!?

 15. 15 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1076 Неутрално

  "...Бойко Найденов за новите записи: Явно много престъпления се вършат в нашата държава..."
  Хе-хее, човекът, който ръководи една от най-важните структури за противодействие на престъпността е учуден, едва ли не изненадан от мащабите на престъпността в страната. Аз пък съм учуден от неговото учудване.

 16. 16 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 762 Весело

  искам Джамбазов и Р. Василев да коментират

  седеньето го зголемува задникот
 17. 17 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 2438 Неутрално

  До коментар [#3] от "TED":

  БСП и ДПС няма да бъдат съдени, те ще ви управляват

 18. 18 Профил на Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Лукс на Прокопиеви и Плевнелиев в село Баня"
  Рейтинг: 691 Неутрално

  Борисов призна, че е провеждал разговор с бившия земеделски министър Мирослав Найденов, отговарящ най-общо на изнесените по-рано днес скандални записи. Борисов обаче бил сигурен, че записите не са дело на служители на МВР, а на паралелно действаща структура: “Направени са не от служители на МВР, а от определена структура, действаща в държавата. Най-страшното е, че са подслушвани прокурори, което създава предпоставки за дестабилизиране на държавата”. По повод Мирослав Найденов, той обясни, че е воден подобен разговор, но подчерта, че ще направи всичко възможно записите да стигнат до главния прокурор, за да бъдат разконспирирани тези, които ползват подслушвателните устройства и разпространяват записите. “Зад тях стоят Станишев и приближените му”, каза Борисов.

 19. 19 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1251 Неутрално

  А къде си спал ти тези 3г и 8 м като премиер, Бойко Б, докато тези престъпления са се вършили? Или докато присъеднияваха ВЕИ-та?

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 20. 20 Профил на Johnnie
  Johnnie
  Рейтинг: 521 Весело

  А на него каква му е работата??? Щом зам. главния прокурор разбира от вестниците за престъпленията, защо му плащам заплата, секретарки, представителни и др. и др????

  -Тате, какво трябва да продаваш за да си купуваш скъпи коли, яхти, хотели? -Родината, сине, родината...
 21. 21 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 859 Любопитно

  А къде потъна въпроса за :
  - АЕЦ*БелЯНЕ*;
  - парите,оцоцани от *дългия инкасатор* и компания;
  - аферите на моника хамстерова и компания.
  Мълчание и флашки.....

 22. 22 Профил на Over
  Over
  Рейтинг: 601 Неутрално

  Ся пък, никой не знае как откъде идват записите - сърцебиенето на записите се получава от ........

 23. 23 Профил на exit13
  exit13
  Рейтинг: 650 Неутрално

  Всъщност този скандал може и да е отвличане на вниманието!

 24. 24 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 645 Неутрално

  До коментар [#17] от "niakoi_si":

  Няма начин. Няма. избийте си го от главата. Слушай записите. Мършата е директно за затвор а ББ е съучастник. Говори се за ТИМ, обществени поръчки и тн.

 25. 25 Профил на xflood
  xflood
  Рейтинг: 1105 Неутрално

  "Най-лошото, което всъщност се получава е, че този метод за проследяване – записване на разговорите, би трябвало да се използва основно за борба срещу криминалните престъпници, лицата, които извършват криминални престъпления.."

  Еми да де, те окрадоха всичките България, обаче не били криминални престъпници?!

  Fail with honour then succeed by fraud
 26. 26 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 645 Неутрално

  До коментар [#17] от "niakoi_si":

  слушай записите. Много са интересни.

 27. 27 Профил на Zizu
  Zizu
  Рейтинг: 1184 Неутрално

  В България има една мафия и тя е Червената мафия! Който си мисли друго, значи не познава българската действителност!

  Машини прости, народ неук.
 28. 28 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1093 Неутрално

  [quote#5:"Депутат 241"]Познавам всички избори в БГ след 1989-та.
  Но такава гнусна кампания не съм виждал.
  Срам ме е, че съм българин. [/quote]
  Аз пък такова гнусно "управление", като това на ГЕРБ, не съм виждал

 29. 29 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1251 Неутрално

  До коментар [#21] от "tedif":

  всички в затвора, но последните на власт, първи в затвора !

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 30. 30 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 1598 Разстроено

  Директорът на НСС стигнал след задълбочено и внимателно анализиране на фактите, че май доста престъпления се извършват в нашата китна родина. Нямам думи с които да опиша този мисловен връх, впечатлен съм от тази интелектуална мощ. Ако всички шефове на служби свързани със сигурността на страната са такива титани на мисълта очаква ни невероятно бъдеще

 31. 31 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2887 Гневно

  До коментар [#23] от "exit13":

  Супер готино отвличане на вниманието, но Вие май не сте чували народната поговорка:
  "Човек, каквото сам си направи, друг не може да му го стори"

  Искам арестувани от гюбрето. Начело с Боко и Цвинокио, а и да не забравя служебната министърка на МВР-то.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 32. 32 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1518 Неутрално

  Цветанов никога не е на записите защото как така БСП или техните подслушвачи да запишат Цветанов като те него обвиняват че подслушва. Само не е ясно как да обяснят защо Цветанов записва Бойко и му пуска флашки след като е от ГЕРБ и иска да спечелят изборите. Затова е тази плиткоскроена история със служителя на СДОТО и затова беше тая "изповед" на Миро че Бойко не знае какви ги върши Цветанов. Комунисти правят избори и доведоха държавата до истерия. Каква наглост само!

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 33. 33 Профил на nsu16354744
  nsu16354744
  Рейтинг: 451 Весело

  [quote#13:"primoto"]на който му се слуша помията изплюта от тези 3-ма простаци, самите записи може да ги прослушате тук...
  на мен лично ми се пригади от простотията която струи и от тримата ... [/quote]

  това е голата истина , както казва Бойко Найденов - всички си приличаме

  Тези тримата били простаци - а Кой избира простаци да го ръководят ?

  Еднаквите се Харесват.........
  Избират се взаимно.
  .просто синергия

  този Бойко Найденов може и да не е цвете за мирисане(ако Е- няма да е там) - но не може да му са отрече едно - очевидно е настрани от лай**та и това му дава смелост

 34. 34 Профил на nsu16354744
  nsu16354744
  Рейтинг: 451 Весело

  [quote#5:"Депутат 241"]Срам ме е, че съм българин.[/quote]
  ти гордял ли си се някога , че си българин ?

  лошо , лошо Седларов !

  но по-добре късно да се осъзнаеш...отколкото

 35. 35 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3379 Неутрално

  [quote#5:"Депутат 241"]Познавам всички избори в БГ след 1989-та.
  Но такава гнусна кампания не съм виждал.
  Срам ме е, че съм българин. [/quote]
  Мммммм?
  И защо те е срам, че си българин?
  Всяко стадо си има мърша. И всяка коза - за свой крак.
  Както накрая всеки си сърба каквото си е надробил.
  Все народни мъдрости, проверени и доказани във времето.

  Аз пък с тези примати и откровени гьонсурати и простаци никога нито съм бил, нито съм се чувствал в една лодка, та да се срамувам.
  Е, вярно, че ми е неудобно, когато илитерати, морални кастрати и откровени бандити само защото са сплотени в ударно ядро успяват да яхнат българите с тяхното пасивно спомоществователство, но и това ще утече. Няма как.

 36. 36 Профил на todoriadis
  todoriadis
  Рейтинг: 406 Неутрално

  "Явно се вършат"... Това го казва прокурор от висшите кръгове??? Все едно ей ссега го е проумял??? Къде сме, хора, какво правят с нас? Не сме ли ние виновни, че простаци като Бойко и Цветан ни управляват, а прокурори си говорят с тях на каруцарски език? Какво да кажа на децата ми, като чуят тези тримата??? Как да им го обясня този запис???

 37. 37 Профил на ec
  ec
  Рейтинг: 463 Весело

  Да г-н Наиденов, но не е явно вие какво правите по-въпроса.

 38. 38 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1552 Неутрално

  [quote#27:"Zizu"]В България има една мафия и тя е Червената мафия! Който си мисли друго, значи не познава българската действителност! [/quote]
  прав си и ГЕРБ са нейните преставители, разбира се и БСП но те сега са на 2 ри план, това беше плана

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 39. 39 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2759 Неутрално

  До коментар [#32] от "emil":

  "Комунисти правят избори и доведоха държавата до истерия. Каква наглост само!"

  Не са само комунистите, но държавата не е в истерия. В истерия са организаторите на тези комплоти и платените от тях медии. Хората вече са направили своя избор и когато го продемнострират, това просто ще потвърди основанията за тази истерия.

 40. 40 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 452 Неутрално

  [quote#24:"TED"]Няма начин. Няма. избийте си го от главата. Слушай записите. Мършата е директно за затвор[/quote]
  И как ще стане това? Нали е защитен прокурорски свидетел? Ще му скроят нова самоличност и ново местообитание в някоя лазурна страна, където да си харчи авоарите...

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 41. 41 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 1013 Неутрално

  На Боко такъв комунисти4ески въл4и къпан му удариха, 4е просто не е истина. Май олигарсите го отсвириха ве4е, а останалото както знаем е елементарно(гледали сме го и преди) - ДС дружинката просто трябва да дойде и събере полити4еските трупове.

 42. 42 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1518 Неутрално

  Очевидно е че мафията се е разплочила в България като въшка на чист чаршаф. ГЕРБ малко ги понастъпа и затова е цялата тази истерия сега. Те не се спират пред убийства, не се спират пред отвличане на хора, та ще се притеснят да доведат държавата до лудост. Целта им е да разкарат ГЕРБ и да си сложат родната послушна партия майка БСП с две куклички начело - Хамстера и Орешарски.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 43. 43 Профил на kostadyn
  kostadyn
  Рейтинг: 471 Неутрално

  Логичен е въпросът защо след като ГЕРБ са подслушвачи все за тях излизат записи

  Със сигурност има дублираща структура (или поне къртици) които правят записи на Цв,Цв и ББ

  тоест най-големите подслушвачи и изнудвачи са и винаги са били от руската пета колона -БСП
  Неслучайно всички сигнали идват от руски пощи
  В случая, ако не знаете, идват от мейл boykonaydenov@mail.ru
  БСП винаги са се печелили избори не с идеи, а с омаскаряване на противника.
  Винаги, от 1989 до сега
  И в момента става същото, ако народа се спъне пак в един и същ камък, да не се оплаква после
  Пада ГЕРБ, иде БСП
  Няма други на пистата,
  Мислете кой какво ви лъже

 44. 44 Профил на ambros
  ambros
  Рейтинг: 625 Неутрално

  Тези комунистически ненормалници, които безспорно са автори на цялата компроматна помия, изляла се в медиите в последно време, ще накарат дори и хора, недолюбвали доскоро Борисов и Цветанов, да гласуват за ГЕРБ.
  Когато от БСП толкова яростно те атакуват, значи много здраво си им засегнал мафиотските интереси.

 45. 45 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1518 Неутрално

  До коментар [#39] от "Дон Кихот":

  Да се надяваме! Тия типове са се изправили срещу народа си и ГЕРБ е единственото препятствие. Освирепели са. Нямаш си на предства на какво приличат форумите.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 46. 46 Профил на Цензуриран от антибългари.
  Цензуриран от антибългари.
  Рейтинг: 576 Весело

  Очевидно подивелите поддръжници на ГЕРБ за изгубили всякаква представа за реалността. Но като им знаем умствения багаж...за тях е допустимо да се изказват алогично и примитивно

 47. 47 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2759 Весело

  Всъщност, тази кампания работи с приоритет срещу своите организатори. Обикновеният българин няма какво да крие и него малко го вълнува, дали го подслушват или не. Ако все пак в някаква степен го засяга, той вижда, че жертви на изнесените записи от подслушванията са преди всичко представители на ГЕРБ. Това пък означава, че ако нашият българин също се окаже жертва на подслушване, то ще бъде от противници на ГЕРБ, които и разполагат с нужните средства и организация. От всичко това нашият българин (някои още го водят "матрял", макар че той отдавна не е такъв), стига до правилните изводи. И гласува! Обезателно правилно!

 48. 48 Профил на Скакауец
  Скакауец
  Рейтинг: 1208 Неутрално

  [quote#5:"Депутат 241"]Но такава гнусна кампания не съм виждал. [/quote]
  Гнусно е това, което се чува на записите да говорят тримцата. А че това има общо с кампанията - има - как може да няма. Но да осъждаш кампанията, че била гнусна, а да не осъждаш гнуснярите, дето са им записали гнусотиите, е-е-е леко си ми съмнителен...

  Европейски ценности: слушкаш Шорош, папкаш грантове! (наръчник на българските либерални медии)
 49. 49 Профил на Скакауец
  Скакауец
  Рейтинг: 1208 Неутрално

  [quote#11:"latcho59"]Единствен Бойко Борисов беше цитиран от агенция "Фокус" с лаконичен коментар, гласящ: " Има паралелна структура на МВР в държавата, която работи и подслушва, и зад това стоят Станишев и хората му". [/quote]
  Бойко е на път и извънземни структури да обвини, но не и моторът на ГЕРБ - Цв. Цв. Малий, с какво ли толкова го държи? То май взе да излиза наяве това с което го е хванал...

  Европейски ценности: слушкаш Шорош, папкаш грантове! (наръчник на българските либерални медии)
 50. 50 Профил на Скакауец
  Скакауец
  Рейтинг: 1208 Неутрално

  [quote#16:"Subcomandante Carlos"]искам Джамбазов и Р. Василев да коментират[/quote]
  И аз искам, и аз!!!

  Европейски ценности: слушкаш Шорош, папкаш грантове! (наръчник на българските либерални медии)
 51. 51 Профил на ДЗВЕР
  ДЗВЕР
  Рейтинг: 689 Неутрално

  [quote#47:"Дон Кихот"]Обикновеният българин няма какво да крие и него малко го вълнува, дали го подслушват или не.[/quote]
  Кат' дрът комуниС мислиш...Той и Чаушеску е бил на т'ва мнение, та Секуритате е нарЕдила още при производството на домашни телефонЕ да им са монтират бръбарЕ... що трЕбе да сА мачат да ги турАт после...

  опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота...
 52. 52 Профил на leonid
  leonid
  Рейтинг: 635 Любопитно

  Бойко Найденов за новите записи: Явно много престъпления се вършат в нашата държава

  Кой го казва само.

 53. 53 Профил на cucing
  cucing
  Рейтинг: 691 Неутрално

  Да явно много, а и непрестанни престъпления се вършат в България!
  Върхушката не е спирала да ги върши, само че Тиквичко и Цвъчко, показаха, че са тъпи и не могат да ги прикрият.
  Затова ще ядат лобута!

  ура и да живей!!!
 54. 54 Профил на trayan.petkov
  trayan.petkov
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Такъв цирк никога не е имало дори и в България – забавно е да гледаш как едни полуграмотни, нагли мутри се клепят взаимно – Найденов, Цветанов, Борисов. И като се замислим, че тези хора ни управляваха почти 4 години. Ужас!

 55. 55 Профил на mincho13
  mincho13
  Рейтинг: 406 Весело

  За кой ли път се уверих-българската политическа класа е готова да убие всеки, от неродените деца до стариците, от катилите убийци до апостолите на нацията, всяка институция, всяка идея, всяка мисъл, само и само да бъде на власт. Партиите в България са лоно на престъпни структури и лица...
  БСП организатор и вдъхновител на мафията, ГЕРБ пазител на мафиотите, всички други политически лидери рекламни лица на мафията. Всички те ни убиват затова всички партиите-престъпници, вън от властта.

 56. 56 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1347 Разстроено

  До коментар [#54] от "trayan.petkov":
  Такъв цирк никога не е имало дори и в България – забавно е да гледаш как едни полуграмотни, нагли мутри се клепят взаимно – Найденов, Цветанов, Борисов. И като се замислим, че тези хора ни управляваха почти 4 години. Ужас! "

  -Ами че то пък какво ли да са управлявали.Та те хал хабер си нямат от нищо и единственото,което умеят е да подслушват,да обвиняват,да разтурват партии,протестиращи...
  Унищожиха държавата и народеца.

 57. 57 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4209 Неутрално

  До коментар [#19] от "~песимист с бедна фантазия":

  ,,А къде си спал ти тези 3г и 8 м като премиер, Бойко Б, докато тези престъпления са се вършили? Или докато присъеднияваха ВЕИ-та,,

  А че БСП са си имали подслушвателна уредба и то не една изглежда виж какво е отговорил др Иванов на въпрос.

  коментар [#26] от "др. Иванов":

  ,,...Прав си, БСП има апаратура, но пак са ви излъгали...,


  При това положение какво им коства тази апартура да се монтира в един обикновен закрит фургон и с нея да се вършат изброените подслушвания които после да се пришият към МВР.

 58. 58 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#55] от "mincho13":

  Ужасно е, че сега ще трябва да ходим да гласуваме за тях.

 59. 59 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4209 Неутрално

  Интересно ми е защо тези записи не се държат за след изборите и тогава да се давата на прокурори и съдии, а се изкарват сега преди изборите. И също така сцената с Мирослав Найденов. И също така всички тези компромати се оказват в ръцете на само една партия и това е БСП. И ако се поразрови човек ще види, че голяма част от тези материали се изнасят от медии (вестници) тясно свързани с БСП. Всичко това ми мирише ама много силно ми мирише на БСП-гейт.

 60. 60 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4209 Неутрално

  До коментар [#52] от "leonid":

  Бойко Найденов за новите записи: Явно много престъпления се вършат в нашата държава

  Кой го казва само.

  Ако го беше казал Станишев ....

 61. 61 Профил на smej
  smej
  Рейтинг: 577 Неутрално

  Да не дава Господ Станишев и компания да се докопат отново до пълната власт. Тогава Бойко ще ни се види като мил физкултурник. Станишев най-безцеремонно нарежда незаконно подслушване на криминални елементи от ДС, а защо не и от руските служби. Много имат да си връщат за Белене.

 62. 62 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4209 Неутрално

  До коментар [#52] от "leonid":


  Кой го казва само.

  Ако го беше казал Станишев ....

  Сугурно всички вкупом щяхе да изграчите ,, не е за вярване ама казва истината,,

  И защо тази ,, истина,, излиза от БСП и както казвате от всички медии свързани с отминалото правителство.

  Как така за Станишев който ,,загуби,, секретни документи, Р.Овч., за Батко и Братко и Корнелия Нинова ( аферата с АМ тракия) за които има не само СРС-та законни но и документи към тях не интересуват тази независима от БСП прокуратура и съд, а тази прокуратура тича та ще си счупи краката след следи пуснати от БСП и за подслушване и за тормоз над нейни членове и за какво ли не още.

 63. 63 Профил на leonid
  leonid
  Рейтинг: 635 Любопитно

  До коментар [#62] от "sider":

  Ти май ме бъркаш с др.Брежнев.

 64. 64 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1251 Неутрално

  До коментар [#57] от "sider":

  възпрепядстването на правосъдието, каквото са уговаряли, Кокинофф, борисов и Миро Н, е тежко престъпление,
  а подслушването е само престъпление.
  Извършителите на тежки престъпления няма да ги жаля!
  Извършителите на подслушвания поне подхвърлят доза истина на обществото.
  Ако държавата реши, да си търси ивършителите на подслушвания! Както си му е реда!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 65. 65 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2557 Неутрално

  [quote#5:"Депутат 241"]Познавам всички избори в БГ след 1989-та.
  Но такава гнусна кампания не съм виждал.
  Срам ме е, че съм българин.[/quote]
  Срамното е, че позволихме 23г БСП и руската агентура свободно да се разхождат в България. Вижте какво правят поляците, режат руските опити от корен. А ние 23г паметника на армията завоевател натрапил ни комунистическата диктатура не можахме да махнем.

  А кампанията е гнусна, защото изборът е съдбоносен - Европа или Русия. Ако БСП победи и състави "програмното" си правителство ние ще сме първата държава в ЕС доброволно приела да бъде руски протекторат. Това е сценарият по който Русия иска да си върне Прибалтика, започват с нас но ще продължат.

  Политкоректостта е Гестапо за Истината
 66. 66 Профил на Хакуна Матата !
  Хакуна Матата !
  Рейтинг: 1541 Неутрално

  "Най-лошото, което всъщност се получава е, че този метод за проследяване – записване на разговорите, би трябвало да се използва основно за борба срещу криминалните престъпници, лицата, които извършват криминални престъпления"
  ----------------------------------------------------
  Лошо нещо е полицейщината в една държава.
  Разобличаването на престъпления, корупциоони схемии и пр. е в полза на обществото.
  Нима не е добре да знаем повече за:
  - какво се харчат парите ни
  - почтеността на управляващите
  - достойнствата на правосъдието
  - ценообразуване на стоки и услуги
  - монополите в държавата
  - качеството на образование и здравеопазване....
  Всичко трябва да е открито, прозрачно и достъпно за всеки.
  И ако не е така, стигаме там .... където сме

  Stupid people make me sick
 67. 67 Профил на Enchev,Iliya
  Enchev,Iliya
  Рейтинг: 462 Разстроено

  Българският народ, дотегнали му постоянните правителстгвени глозги, култово-ПОЛИТИЗИРАНИТЕ и поляризирващи обществото ВЕЧНО-БЕЗПРИЕМСТВЕНИ пререкания, ПИТА;
  ЗАЩОТО все още Българската новоназначена ПРОКУРАТУРА, воглаве с генералния проикурор на републиката НЕ КОНСТАТИРАТ НИЩО И НЕ РЕАГИРАТ СПЕШНО, докато Народа отдавна негодува и стачкува затова че, УПРАВЛЕНЧЕСКАТА ЧУЖДОПОКЛОННА ГРУП-ШАЙКА И ВСИЧКИТЕ СВЪРЗАНИ С НЕЯ ДЪРЖАВНИ ДЕЛА И ОПЕРАЦИИ СА ТЯСНО СВЪРЗАНИ БАДЖАНАК-ШУРЕЙСКИ, С КОРУПЦИЯТА И ПРЕСТЪПНАТА ОХТОПОДЩИНА, В РОДИНАТА НА ДЯКОНА?
  ЗАЩОTO НЕ РЕАГИРАТ И НА ФАКТА, ЧЕ ИМАМЕ ДВОЙНО-ТРОЙНА ШЧЕТОВОДНА СИСТЕМА, КОЯТО ДАВА ВСЕОЩЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ТЕЗ ПРЕСТЪПНИЦИ, ДА СА ВИНАГИ “СЧЕТОВОДНО-ЧИСТИЧКИ” ПРЕД НАРОД И ДЪРЖАВА?
  Заради култ-идеологическата БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ МЕЖДУ партии,
  Заради култ-религиозната БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ МЕЖДУ верите в религията,
  Заради култ-ЕТНИЧЕСКАТА БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ на произхода ни
  и Заради престарелите и НЕАКТУАЛНИ ВЕЧЕ Конституции на Човечеството, тези три социално-обществени противоречия са ни довели до парламентарната груп-МАЖОРИТИРАНА ДИСКРИМИНАЦИЯ, ПРЕД КОЯТО ВСИЧКИ СМЕ СИ ЗАТВОРИЛИ ОЧИ, А ТЪРСИМЕ ЩАСТИЕ И УСПЕХ, ОЗВЕРЕНИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ-БЕЗПРИЕМНО, ГРУП-ОТРИЧАЩИ СЕ!
  КОГАТО МОЖЕМ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ДАДЕМ ПРИМЕР ЗА ТОТАЛНА ПРОМЯНА В СВЕТА ЧРЕЗ КОНСТИТУЦИОННА ПРОМЯНА-ПРИЕМАНЕ НА ЗАКОНА на *ПРИЕМСТВЕНОСТТА*, липсващ и в партийните кодекс-УСТАВИ, липсващ и в религиозните Свещенни писания ( Библия, Коран и Талмуда ).
  Всичко това УМИШЛЕНО МАНИПУЛИРАНО И ПОЛЗВАНО В ЧАСТНИТЕ ГРУП- БОРБИ ЗА ВЛАСТ И ЗА ЛИЧНА ОБЛАГА НА ИЗБОР-РУШВЕТНИЯ БАНКОВ-КОЛОНИЗАТОР.

  ДО КОГА ЩЕ СЕ ЗАЛЪГВАМЕ ЧЕ ЖИВ€€М В ТAЗИ ПСЕВДО-Д€МОКРАТИЧНA, €ВРО-АНАРХИЯ НА ПАРЛАМ€НТАРНА-ДИСКРИМИНАЦИЯ?

  ЗАБЕЛЕЖЕТЕ МЕЖДУ-ПАРТИЙНИТЕ КУЛТОВО-ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НАПАДКИ, ПРЕРЕКАНИЯ СВАДИ И БОЕВЕ В ПАРЛАМЕНТА, НА КОИТО ВСИЧКИ СМЕ СИ ЗАТВОИРИЛИ ОЧИТЕ, НЕ Е ЛИ ТОВА ДОКАЗАТЕЛСТВО НА ИСТИНСКИ "узаконена" ПАРЛАМЕНТАРНА-ДИСКРИМИНАЦЯ, по законите на джунглата?
  Един вид потвърждение на Култ-политическата р€пресия и парлам€нтарната €ВРО-дискриминация!

  (Б€ЗПРИЕМСТВЕНАTA), МАЖОРИТИРАЛА СЕ ГРУПЩИНА, да ето трагедията ни и в момента!

  ЗАЩОТО Имаме толкоз ТИТУЛЯР-заСЛУГИ (професори, декани, академици), а нито един ТАЛАНТ СРЕД ТЯХ, за да направим истинската СОЦИАЛНА ПЕРЕСТРОЙКА!!
  ЗАЩОТО си имам€ 25 чужди банки а НИТО €ДНА НАША РОДНА БАНКА.
  ЗАЩОТО СМ€ МАСОН-БАНКОВО МАНИПУЛИРАНИ, БЕЗПРИЕМНИЦИ НА РАЗЛИКИТЕ СИ: (Полит-идеология, Религия и Етнос)!!!!
  ЗАЩОТО СМ€ НАТО-петрол МАРТИОНЕТКИ, ПИС-КИЛЪРИ, €С-есовци!
  ЗАЩОТО ГАЗТА ПРЕВИШИ ВЕЧЕ ЦЕНАТА НА УНЦИЯ ЗЛАТО!
  ЗАЩОТО ПРЕВЪРНАХМЕ ШКОЛАТА СИ В СЪМНИТЕЛНИ ТЪРГОВСКИ ФИРМИ, А ДЕЦАТА КАТО ИНСТРУМЕНТИ ЗА П€ЧАЛБА В ТЯХ, Диференцирани с
  ДУХ-расисткото ПРОЗВИЩЕ “индиго”.
  ЗАЩОТО не си знаем историята, а БЪЛГАРИТЕ сме един от НАЙ-СТАРИТЕ НАРОДИ НА ПЛАНЕТАТА!!
  ЗАЩОТО СМ€ УМИШЛЕНО ПОЛЯРИЗИРАНИ, КУЛТОВО-груп-ОЗВЕРЕНИ ДЕМЕК-оКРАТИ!
  ЗАЩОТО ОТКУП-ко ПРОДАВАМЕ ЗАКОНИТЕ СИ?
  ЗАЩОТО СМ€ БЛЮ-ЧИПНО Р€ГИСТРИРАНИ И ДЖИ-€с-€м-НО, GPS-СЛЕДЕНИ!
  ЗАЩОТО СМ€ Ф€ЙС-БУКЛЬОВСКИ, ТВИТ€РСКИ, яАХОВСКИ И ГУГЛЬОВСКИ, РЕГИСТЪР-ЗАБЛУДЕНИ!!
  ЗАЩОТО СМ€ ПОГОЛОВНО-ЩАТ, БЕЗ РАБОТА кастрирани, И ПРИ ВОТ-НЕУЧАСТИЕ ПАРТИЙНО-ТЕРОРИЗИРАНИ!!
  ЗАЩОТО СМ€ БЮДЖЕТ-КАМПАНИЙНО ИМУНИЗИРАНИ!
  ЗАЩОТО СМ€ БЕЗ МИЛИЦИЯ И АРМИЯ КОИТО НИ ПАЗЕХА!
  ЗАЩОТО СМ€ ПРОТЕСТАРЯТ А НЕ ПРОЛЕТАРЯТ!
  ЗАЩОТО РАЗР€ШИХМЕ ДА НИ ЗОВЯТ С ПРОЗВИЩЕТО ДАНЪКОПЛАТ-€ЛЕКТОРАТЦИ!
  ЗАЩОТО СМ€ ИЗБОР-САБОТЬОРИ!
  ЗАЩОТО СМ€ ВИНАГИ Но: 2, €МИГРИРАНТИ, РОДИНО-ПРОДАЖНИЦИ!
  ЗАЩОТО СМ€ ЗАБЛУДЕНО-ШЛЯ€ЩИ СЕ ТУР-ХЕЙЕРДАЛЦИ!
  ЗАЩОТО СМ€ САМОНАЗНАЧАВАЩИ СЕ; УЛТРА-ДЯСНО Ц€НТРИСТИ, БЮДЖЕТ-ИМУНИTETНИ, Мажоритет-ХРАНТУТКИ!
  ЗАЩОТО СМ€ Г€РБ-Оп€йски ПРОСЯЦИ!
  ЗАЩОТО РАЗПРОДАДОХМ€ ИКОНОМИКА И СТОПАНСТВО НА ЧУЖД€НЦИ А ПРОСИМ ПОТДАЯНИЯ ОТ ТЯХ!
  ЗАЩОТО СМ€ С ДЕМ€К-oKратична, Б€ЗПРИЕМСТВЕНА, ПСЕВДО-КОНСТИТУЦИЯ!
  ЗАЩОТО СМ€ Парлам€нт-ДИСКРИМИНИРАНИ!
  ЗАЩОТО СМ€ €С-совски Bank-ГЛОБАЛ, БИЛД€РБЕРГ-РОТШИЙЛД, ЗАВИСИМИ
  ЗАЩОТО СМ€ Груп-ИД€ОЛОГИЧЕСКИ, ПАРТЙНИ-ЗАТВОРНИЦИ!
  ЗАЩОТО СМ€ РЕЛИГИОЗНО, АТЕИСТ-НАБОЖНО, И БОГО-АЛАХСКИ ПОДСТРЕКАВАНИ!
  ЗАЩОТО СМ€ (М€РКОЗНО), €вPом-€ТНИЧЕСКИ, ОТР€Ч€НИ?
  ДО КОГА ЩЕ E TAKA?
  ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА??
  Акo ИЗБОРИТЕ са през Май както са планувани, то вече КОНСТИТУЦИОННО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНО УЧАСТИЕТО НА ВСИЧКИ ГРУП-ПОЛЯРИЗИРАЩИ ОБШТЕСТВОТО, ПОЛИТ-КУЛТОВИ СБИРЩИНИ В ДЪРЖАВНИТЕ ДЕЛА И НАЙ-ВЕЧЕ УПРАВЛЕНИЕ.
  НИЩО ХУБАВО ДО СЕГА ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ Е ВИДЯЛО ОТ ТЕЗ ПОЛИТ-ФАНАТИЗИРАЛИ, ЧАСТНО-КУЛТОВИ БЕЗПРИЕМНИЦИ, ОЛИГАРХ-ВЛАСТНИЦИ, И НЕЛОЯЛНИ ЗА ДЬРЖВНИТЕ ПОСТОВЕ, БЮДЖЕТ ХРАНТУТКИ.
  До кога ще разрешаваме на частните ПАРТИЙНИ, ГРУП-ИМУНИТЕТ-ПОБОРНИЦИ, не само да ни узорпират полит-идеологически, но и да мешат ЧАСТНИТЕ СИ КУЛТОВО-ИДЕОЛОЖКИ, ГРУП-посреднни, и заради професионалната им безплатформеност, самомажоритирали сe УВЛЕЧЕНИЯ и (ХОБИ-наклонности) в ДЪРЖАВНИТЕ професионални дела?
  Врем,е да СПРЕМ ЗАПАДНО-Парламентарната ДИСКРИМИНАЦИЯ в която сме въвлечени насила, чрез КУЛТОВО-самомажоритиралaтa сe КОЛИЧЕСТВЕНА А НЕ КАЧЕСТВО, БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ!
  БЪЛГАРИЯ;
  ДЪРЖАВА ЗАЛЪГВАЩА НАРОДА СИ С ПОДАЯНИЯ ОТ КРАДЦИ.
  ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА ХАРЧЕЩА ДВА ПЪТИ ПО-ВЕЧЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯТ СИ ГОДИШЕН ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОДУКТ.
  ДЪРЖАВА С ПСЕВДО-ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА ДОПУСНАЛА И НЕЙНОТО ЧЛ€НСТВОТО В €-КОНГЛОМЕРАТА С КОЛОНИАЛИСТИ, продължаваща да проповядва "православие".

  ДЪРЖАВА НА ТРОИЧНАTA-БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ ОТ / ПОЛИТ-КУЛТОВИ-ИДЕОЛОГИИ, МУЛТИ-РЕЛИГИИ, МНОГО-ЕТНИЧЕСТВО / ПОСТОЯННО-ПОБОРНИЧЕСКИ, ВРАЖДУВАЩИ-ПАРЛАМЕНТАРНО, СЪЗДАЛИ и потдържащи БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТТА И ПАРЛАМЕНТАРНАТА-ДИСКРИМИНЦИЯ.
  ДЪРЖАВА ПРЕВЪРНАЛА ШКОЛАТA СИ В СЪМНИТЕЛНИ ТЪРГАШСКИ ФИРМИ А ДЕЦАТА СИ, В ИНСТРУМЕНТ ЗА ПЕЧАЛБА В ТЯХ, диферeнцирани с дух расисткото прозвище-"ИНДИГО".
  ДЪРЖАВА Б€З НИТО ЕДНА СОБСТВЕНА НАРОД-ОДЪРЖАВЕНА БАНКА, НО С 25 МАСОН-РОДШИЙЛД-ЧУЖДИ КЛОНОВЕ, ДОИЗГЛОЗГВАЩИ ПС€ВДО-РЕСТИТУЦИОННО ЦЯЛАТА И Н€ДВИЖИМА-НАЦИОНАЛНА СОБСТВЕНОСТ.
  СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИО!!
  ЖАЛКА България, С ДВОЙНО-ТРОЙНА СЧЕТОВОДНА СИСТЕМА, И С ДВОЙНО-ТРОЙНА БАДЖАНАК-ШУРЕЙ, избoр-ПОЛИТ-НАСЛЕДНИК, НАЗНАЧАВАЩА СИСТЕМА.
  "Световната банка поиска изкореняване на крайната бедност до 2030-а."
  Добре, но как ако не се СПРАТ ЧРЕЗ ЗАКОНА “РОБИН-ХУД”;
  СВРЪХ-ОЛИГАРХ-БОГАТСТВАТА,
  СВРЪХ-ПОЛИТ-ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА,
  СВРЪХ-РЕЛИГИОЗНИTE-ЗАБЛУДИ,
  СВРЪХ-ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВОО
  СВРЪХ-БАНКОВИТ€ ДДС НЕОБЛОЖЕНИ ДО СЕГА Г€Ш€ФТИ, СВРЪХ-ДЪРЖАВНО-ПОСТОВИТЕ БЮДЖЕТ-ХРАНТУТСТВА,
  СВРЪХ-НЕИЗПЪЛНЕНИТЕ ПРЕД-ИЗБОРНИ ОБЕЩАНИЯ И
  СВРЪХ-НАРОДНОТО ТРОИЧНО РАЗЦЕПЛЕНИЕ на ( Култови Сбир-партии, култови-мулт-религии и най-срамното мулти-етнос ГРУПЩИНИ ), ВСИЧКИ СВРЪХ-БЕЗПРИЕМСТВЕНИ ДРУГ-ДРУГИГО, СЪЗДАЛИ И СВРЪХ-ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА ИНДИВИДА?

  В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ, аз БЪЛГАРИНА (полит-съветника, пророк ) ИЛИЯ ЕНЧЕВ, чието име цяла една улица в родният ми град-ПЛОВДИВ, не случайно носи, ПИТАЙКИ ЗАЯВЯВАМ;
  ДОКОГА?
  Меж-партийна безприемстйвеност, пререкания, поборства, НЕНАВИСТ, ОМРАЗА, тотално социално-разцепление, още повече в държава с многоетническо общество като РОДИНАТА НА ДЯКОНА - БЪЛГАРИЯ!
  И то в момент когато ни трябва КОНСОЛИДАЦИЯ а не БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ, ПАРТИЙНО-ИДЕОЛОГИЗИРАНА, РЕЛИГИОЗНА и най-срамното, ЕТНИЧЕСКА груп -безприемственoст, за да оцелeeм.
  Осъзнай се БЪЛГАРИО!!
  До кога ще разрешаваме на частните-ПАРТИЙНИ, ГРУП-ИМУНИТЕТ-ПОБОРНИЦИ, не само да ни узорпират полит-идеологически, но и да мешат ЧАСТНИТЕ СИ ИДЕОЛОЖКИ, ГРУП-УВЛЕЧЕНИЯ и (ХОБИ-наклонности) в ДЪРЖАВНИТЕ професионални дела?
  Врем,е да СПРЕМ ЗАПАДНО-Парламентарната ДИСКРИМИНАЦИЯ в която сме въвлечени насила, чрез БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТТА друг-другиго?!
  Дойде време да избираме ръководството си не от средата на меж-ПАРТИЙНИТЕ ИМУНИТЕТ-ПОБОРНИЦИ, И ГРУПИРАНО МАЖОРИТИРАНА КОЛИЧЕСТВЕНА –ПОСРЕДСТВЕНОСТ, мислещa единствено за оцеляването на ПАРЛАМЕНТ-скамейките им и БЮДЖЕТ-ХРАНТУТСКАТА ИМ ЗАПЛАТА, а талантите сред нас.
  ЗАБРАНИЛИ ЗА ВИНАГИ ВЕЧЕ НАМЕСАTA НА ЧАСТНИЯТ ПОЛИТ-УЗОРПАТOР, В ДЪРЖАВНО-ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ДЕЛА!

  Т.е. , ВРЕМЕ Е ОСНОВНО ДА ПРОМЕНИМ КОНСТИТУЦИЯТА СИ И НАЧИНА НА ИЗБОРИТЕ НА ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ!
  НИЕ-БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТЕЗИ ПРЕД КОИТО СТОИ ЗАДАЧАТА, ДА НАПРАВИМ ИСТИНСКА-ДЕМОКРАЦИЯ, И ПРОМЕНИМ СВЕТА!

  Предсрочните избори ТРЯБВА ДА СА ПЪРВИТРЕ ТАКИВА В ИСТОРИЯТА КАКТО НАША ТАКА И НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЗАБРАНИЛИ ВЕЧЕ НА КУЛТОВИЯ ЧАСТЕН ГРУПИРАН БЕЗПРЕДЕЛ ДА СЕ БЪРКА В ОБЩО-ДЪРЖАВНИТЕ ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ОТНОШЕНИЯ!

  НАПРЕД ОПАРИЙ И ПРЕЗРЕНИ, НАПРЕД О РОБИ НА ТРУДА,
  НАПРЕД БЕЗ ПРОЗВИЩЕТО ВЕЧЕ ЗАШЛЕВЕНИ, “Електорат-Данъкоплатци в нищета”!

  Трезвият БЪЛГАРСКИ разум на потомците на Дякона ПОДСКАЗВА ЧЕ, ЗА ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕДИМ ГОРБАЧЁВ-П€Р€СТРОИЧНО НА ЕДНО КРИЗИС-МЕСТО КАКТО СМЕ СЕГА, ЕВРО-МАРИОНЕТНО, И НАТО-ПЕТРОЛ-ГЕНОЦИДНО;
  БЪЛГАРИТЕ РЕШИХМЕ ОТ НАЧАЛОТО НА 2013г. КОНСТИТУЦИОННО, ВСИЧКИТЕ ЗАПЛАТИ НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ВОГЛАВЕ С ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ДЕПУТАТ-ДНЕВНИ РАЗХОДИ И ПРАВИТЕЛСТВО, ДА ПРЕМИНАТ НА РАБОТНO-ОТЧЕТЕН ХОНОРАР-ЗАПЛАЩАНЕ!!

  Т.е., ВСЕКИ ЕДИН, НЕЗАВИСИМО ОТ ПОСТА НАЗНАЧЕН НА ДЪРЖАВНА РАБОТА И ДЛЪЖНОСТ, ДА ПОЛУЧАВА НЕ КОНСТАНТНО БЮДЖЕТ-ХРАНТУТСКA МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА, А ХОНОРАР-ЗАПЛАТА, НO САМО СЛЕД ОТЧИТАНЕ НА РЕЗУЛТАТ ОТ ОБЕЩАНИЕ ИЛИ ИЗВЪРШЕНА РАБОТА НА ПОСТА!
  И ТO, РЕЗУЛТАТ ОТ РАБОТА, ПРИЕТ ОТ ;
  "КОМИСИЯ ПО ОТЧЕТ ЗА ДЕЙНОСТ НА ДЪРЖАВНИТЕ ПОСТОВЕ".
  ОФИЦИАЛНО И ПУБЛИЧНО ОПУБЛИКУВАН РЕЗУЛТАТ.

  ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ТАКАВА ВИСОКО ОТГОВОРНА И ОТЧЕТНА"КОМИСИЯ ПО ОТЧЕТ ЗА ДЕЙНОСТ НА ДЪРЖАВНИТЕ ПОСТОВЕ", ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ ИЗ ОСНОВИ ЦЯЛАТА НИ СЪДЕБНА, БАДЖАНАК-НАСЛЕДНИЧЕСКА СБИРЩИНА И СЕ НАЗНАЧИ НОВ ПРОГРЕСИВНО-МИСЛЕЩ ПРОКУРОРСКИ СЪСТАВ ОТГОВОРЕН И ТОЙ ПРЕД НОВАТА НИ СТРОГО-ПРИЕМСТВЕНА РАЗЛИКИТЕ НИ, КОНСТИТУЦИЯ!

  Най много до 3 месеца, ако не сеотчете резултат на работа, Държавния виновник да бъде морално СЪДЕН БЕЗ СЪДЕБЕН ИМУНИТЕТ и ОТКУП ЗА БЯГСТВО от съдa-ВЪЗМЕЗДИЕ за НАРУШЕНИЕТО.
  Държавния виновник да бъде материално, СЪДЕБЕНO отговорен и отстранен от пост и длъжност, без право на връщане, И ПРАКТИКА В ДЪРЖАВНАТА СФЕРА!
  Всичките до един Държавни служители ДА ДЕКЛАРИРАТ ЕЖЕМЕСЕЧЕН, ОФИЦИАЛЕН ОТЧЕТ ЗA РАЗХОДИТЕ СИ НЕ ЛИЧНО, А ЧРЕЗ СЧЕТОВОДНА ФИРМА, И АКО ТЕ ПРЕВИШАВАТ ДОХОДА НА ДЕКЛАРАНТА, ДА БЪДЕ СЪДЕБНО ОТГОВОРЕН ЗА ПРИХОДИТЕ МУ!

  А ЗА ДА ОТПОЧНЕМ ВСИЧКО ТОВА ТРЯБВА РАДИКАЛНА ПРОМЯНА НА ОСТРАРЯЛАТА И НЕ АКТУАЛНА КОНСТИТУЦИЯ, В ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧНА.

  Какво e Истинска Демокрация и Демократична Свобода?
  ДЕМОКРАЦИЯТА Е САМО ЕДНА И НИЩО ДРУГО, ЗАПОЧНАТA ОТ ПРОМЯНА НА СЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕКА!
  Ще кажа само 3 най-важни условия за Демокрацията;

  1/ Toвa e Правото на Производителя-Работник!
  Конституционнoтo Правото на Производителя-Работник да бъде активен участник не само в Производството, но и РАВНОПРЕАВЕН-УЧАСТНИК В ПРОПОРЦИОНАЛНОТО-РАЗПРЕДЕЕНИЕ НА ПЕЧАЛБИТЕ от товa Производство!
  КОЕ СЧЕТОВОДСТВО НА ФИРМА ДАВА ИНФОРМАЦИЯ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ ЗА ИСТИНСКИТЕ ПЕЧАЛБИ ОТ ТРУДА ИM И БИЗНЕСА, А КАМО ЛИ ДА МИСЛИМ ЗА ПРАВО НА РАБОТНИКА ДА УЧАСТВУВА РАВНОПРАВНО В ПРОПОРЦИОНАЛНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПЕЧАЛБИТЕ?
  НИКОЯ В СВЕТА!
  А ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ГО НАЛАГА ВЕЧЕ, АКО ИСКАМЕ ДА Я ИМА!

  2/ Правото на гаранция за Несъдимост, в защита на презумпцията за невинност!
  Конституционното юридичеческо, гаранционно Право за Несъдимост на честната част от обществото, а не третирана наравно с престъпната, и заставяна лично да доказва невинността си, чрез свидетелства за Съдимост.

  3/ Toвa e КОНСТИТУЦИОННО УЗАКОНЕНАТА ПРИЕМСТВЕННОСТ на Човешките ни разлики, като най-ВИШЕ-ХУМАННО СЪЩЕСТВО НА ПЛАНЕТАТА!
  Конституционно Узаконената ПРИЕМСТВЕНОСТ на Разликите в
  1/ Убеждения-ИДЕОЛОГИИ, И ПОЛИТИКА,
  2/ Вери-РЕЛИГИИ и
  3/ Произход-ЕТНОС.
  Конституционна Забрана на намесата на тези 3(три)Частрни, поляризиращи обществото, КУЛТОВО-групирани фактора;
  ( ИДЕОЛОГИЯ, РЕЛИГИЯ, ЕТНОС ) , в Държавният сектор.
  Забрана на намесата им като частен-култов сектор, в Общо-Държавните вътре-Социални а също и външно-Държавни професионални отношения, е основата на истинската Демокрация !!
  Става дума за КОНСТИТУЦИОННА ЗАБРАНА Само на ВМЕШАТЕЛСТВОТО, на тези 3 ОСТАРЯЛИ С ВРЕМЕТО, горе упоменати, Частрни груп-култови, Поляризиращи обществото-прослойки , а не забрана на организациите им!
  Нека си останат, но по райони и проповядват идеи, вери и произход, па макар и групирано, НО ПО ДОМОВЕТЕ КАТО ХОБИ ВЕЧЕ!!

  НА ЧОВЕКА МУ ТРЯБВА НЕ ГРУПИРАНО МАЖОРИТИРАНА КОЛИЧЕСТВЕНА -ПОСРЕДСТВЕНОСТ ОТ КУЛТ-ПОЛЯРИЗАЦИЯ и парламент-ПОБОРНИЧЕСКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ, А КОНСОЛИДАЦИЯ ЧРЕЗ КОНСТИТУЦИОННО УЗАКОНЕНА ПРИЕМСТВЕНОСТ НА ТРОИЧНИТЕ НИ РАЗЛИКИ;
  ИДЕОЛОГИИ, РЕЛИГИИ, и ЕТНОС!

  Коя Държава в света е гарантирала това, Конституционно??
  Никoя!!
  Тогава нямa и Демокрация никъде !!

  Осъзнай се БЪЛГАРИО!!
  Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда!
  "Стара Славянска поговорка"

  БИ-СМИЛ-АЛЛО, РАХМАН Ал-РАХИМ, АМИН!!

  С уважение:
  И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK