Рекламата "Благодаря, мамо!" с нов вариант за Сочи 2014 (видео)


Американската корпорация "Проктър и Гембъл" (P&G) разпространи нова версия на видеоклипа си, прочул се покрай лятната олимпиада в Лондон преди две години. Този път тя е посветена на зимните олимпийски игри в Сочи, които започват на 7 февруари точно в 20:14 часа местно време.


Един от най-големите производители на потребителски стоки в света е и един от най-големите рекламодатели и спонсори на спорта.
"Проктър и Гембъл" е и сред водещите компании, използващи т.нар. социална реклама за представяне на бранда си.


И този път посланията са силни: "За това, че ни научи, че падането ни прави по-силни. За това, че ни даде кураж да опитваме отново и отново. Благодаря ти, мамо."


Клипът и посланията отново се посрещат с голямо одобрение и признания от виделите го, че ги е трогнал до сълзи.


"Няма нищо толкова красиво, силно и вечно като любовта на майката към децата й", пише един от тях на сайта на P&G. "Напомни ми на шеговития въпрос на Бил Косби защо атлетите винаги благодарят на майките си, а не на бащите си", добавя друг. "Благодарим и на бащите за семейството, за парите, с които плащат за дома, храната, колите, оборудването, уроците, пътните разходи... Обичаме ви и двамата", отговаря трети.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK