ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022

 • 25.7%
 • 20.5%
 • 12.5%
 • 10.4%
 • 9.4%
 • 7.4%
 • 4.7%
 • 3.9%
 • ГЕРБ:65
 • ПП:53
 • ДПС:30
 • ВЪЗР:27
 • БСП:24
 • ДБ:19
 • БВ:12
 • ИТН:10
37.8%активност

Източник: Резултатите са от ЦИК при 68.99% обработени протоколи, мандатите са по изчисление на "Дневник", активността - на "Алфа Рисърч"

Видео: Имигранти изхвърлят предложената им храна и вода

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (244)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 844 Неутрално

  Щом изхвърлят значи не заслужават! Оставете ги малко на пости, какво ги хрантутите?!

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 2. 2 Профил на Талибан
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  "Искаме Германия" и "Къде са човешките права", пише на импровизирани плакати, издигнати от имигрантите."Да нахлуеш в богата Европа с претенциите си,това наглост.

 4. 4 Профил на ПАСТОРА
  ПАСТОРА
  Рейтинг: 629 Неутрално

  "Но чужденците отказваха да слязат заради настояването си да стигнат веднага до Австрия и Германия. "

  Това не са бежанци!
  Да видим до кога ще им издържат социалните системи на Германия и Австрия.

 5. 5 Профил на civis_eu_sum
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6 Профил на BarBQ
  BarBQ
  Рейтинг: 829 Весело

  Нека да идат в Австрия и Германия, да видят растат ли пари по дърветата там ...

 7. 7 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 844 Неутрално

  Претенции към храната, претенции към водата, претенции към страната...и това за сега... после какво ги чака тези от последната снимка, не ми се мисли... Ама си го заслужават!

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 8. 8 Профил на primaxm
  primaxm
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Това е организирано преселение. Явно си имат банди, които ги контролират. Подготвят си специални паспорти. Европа трябва да затоври границата и да депортира моментално всички влезли нелегално на нейна територия.

 9. 9 Профил на lalleen
  lalleen
  Рейтинг: 453 Любопитно

  Интересно, все по-рядко влизах да чета тук заради воплите, какви сме расисти и т.н. и как трябва да им се дава всичко на тези фалшиви бежанци и изведнъж Дневник да пусне толкова компрометиращ материал, в пълно противоречие със собствените си директиви и политика.....

 10. 10 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Чак не мога да повярвам, че Дневник пускат това!
  Явно наглостта на натрапниците е стигнала до степен, която вече не може да се крие или замазва политкоректно.
  А една форумка вчера под една друга тема каза, че хвърлянето на дарените храна и вода означавало достойнство, дето ние не сме го разбирали. Ми не, означава, че въпросните не са нито гладни нито жадни, още по-малко изнурени или отчаяни. А просто нагли. Арогантно и непоносимо нагли. Още не пристигнали и вече си търсят правата.
  Какво ще е оттук нататък, не ми се мисли...

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 11. 11 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2518 Неутрално

  За да стигнат където са решили ,са готови да оставаят децата без храна и вода.По този начин изнудват унгарците да ги пуснат.Това не са хора. ЕС ще пати много!

 12. 12 Профил на lone wolf
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1341 Гневно

  Европа умира от вина, ПРЕГРЪЩАЙКИ ИСЛЯМА ЗАРАДИ СМПОМЕНИТЕ СИ ОТ ФАШИЗМА

  Мартин Карбовски http://www.lentata.com/page_7893.html

  Идва нова мрачна епоха. Пътят й е застлан с добри намерения, както трябва да е застлан един удобен път към ада.

  В тази война основна предателска роля играят медиите.

  Правят го със снимка на мъртво сирийско дете на турския бряг, изхвърлено от вълните.

  Снимката е извън всякаква журналистическа етика, но служи на Новото Световно Безредие - да ни умили и промени.

  В тотална криза европейците не могат да запазят присъствие на духа. Те, технологично погледнато, чувстват вина за детето на турския бряг, без да са участвали в неговото самоубийство.

  Вината е дълбоко в геополитиката на т. нар. Велики сили, в местните хора, в родителите на детето - но не и в отговорността на старата алцхаймерна лелка Европа, която сякаш иска да гушне всички деца от Северна Африка, заедно със съмнителните ги придружаващи.

  Деца и техните снимки са ползвани във всяка война - и от двете страни на фронта.

  Днес обаче сякаш има фронт само от едната страна. Европа е само болница на болни икономики и малки войни.

  Някой трябва да каже истината - мъртвото дете е живият щит на едно политическо, демографско и социално безумие и беззаконие, което се прикрива под маската на страданието.

  Въпреки единиците деца при бежанците техният профил не отговаря по статистика на идеята за бежанец. Липсата на информация кой влиза, пък е сходна със средните векове, когато нашествията са част от племенния живот.

  А Европа се чувства длъжна. Тя помни неясно, че има нещо общо с фашизма и е склонна да прегърне всичко, което донася морето. Тя подскача при идеята на чехите да маркират безобидно бежанците.

  Европа е полудяла. Тя трябва да избере между варианта "чингиз хан" и варианта "желязна стена".

  Има и трети вариант, но никой не го казва. А той е ясен - хуманитарни акции и сини каски във всички разпадащия се арабски държави, както и сухоземна операция на територията на Ислямска държава. Но това чудовищно не се случва.

  Европа ще избере заради вината си ( заради десетте години фашизъм на нейна територия през двадесети век) варианта “чингиз хан”. Това е мрачната епоха, няма как идеите на християнска Европа да се изпълнят с населението на Африканска Магреба, Ирак и Сирия, че и афганистан. Няма как.

  Това са хората, които не можаха да създадат държава на териториите си, да не мислите, че идват, за да помогнат на германския ред?!

  Неолиберализмът, стигащ до беззаконие и демографски извращения ще подкопае катедралите на континента.

  Богът на свободата се самоуби, защото се отказа от правилата, от жалоните на своя прогрес.

  Дойде богът на лукавите свободи, които много бързо ще се превърнат в чудовищни ограничения. Идва нова мрачна епоха.

  Ние, които помним старата мрачна червена епоха с удивление следим бързото хлопване на вратата на свободата на словото, идеите за свобода и възможността да се защитиш от агресия. Помним крясъците за равенство и интернационализъм.

  Това се провали. Сега обаче провалът ще бъде зловещ и нелеп. Мракът е тук. Отворете вратата си. По-широко, ако обичате. По-широко.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 14. 14 Профил на z.123.c.976.9
  z.123.c.976.9
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Ако бях мъж на Европа, щях да направя ДНК-тест на децата, защото тя не иска да го прави с други, но й е по-важно да не ги обиди с отказ.

  Който не разбира сам, няма да разбере и с обяснение
 15. 15 Профил на glog
  glog
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Нищо изненадващо. Бежанците, поне около 90% от тях, не са бежанци, а емигранти, които искат да имигрират в държави, в които могат лесно да набарат на работата лекото и на баницата мекото. И нагло се държат като такива.Не е ясно само защо агите от Брюксел се правят на три и половина и се опитват да ни ги натресат, макар че от където и да го погледнеш, от тях ЕС файда няма. А бъдещите вредни последици далеч не са за пренебрегване.

  Но дори и бежанците не трябва да се приемат. Те трябва да останат колкото може по-близо до границите на държавата, от която бягат, и да бъдат върнати в нея, когато реалната опасност, която ги е накарала да бягат, премине.

  Защото практиката показва, че мултикултурните общества, за които ни пеят някои побъркани идеолози, не са нищо повече от илюзия. Доказателство за това са нашите цигани. Коренно различни от нас по бит, култура и социална нагласа, заселени в компактни общности, те запазват за векове своята дразнеща и неприемлива за българите различност, която прави невъзможно нормалното близко общуване между двете общности. Макар в своята история, с два-три случая на управленчески идиотизъм, когато управляващите са действали или действат неадекватно, българите като народност да са се изявили като едни от най-коректните (но не и най-толерантните) в етническо и в религиозно отношение народи на Земята като планета.

 16. 16 Профил на Гошко
  Гошко
  Рейтинг: 367 Любопитно

  От МВР, току що съобщиха, че телената ограда за 8 000 000 евро вече е пусната в експлоатация, паралелно обаче е приет и закон за хранене на сирийските бежанци само със свински деликатеси. Примерно меню:
  За закуска шкембе чорба, за обяд свинско с кисело зеле, следобед сандвич със свински пушен бут, а за вечеря свински ребърца на дървени въглища. Ефектът е бил поразителен - всички потоци от сирийски бежанци са се пренасочили към Гърция и Италия, където хранят основно с риба и кашкавал!

 17. 17 Профил на Ерих Хартман
  Ерих Хартман
  Рейтинг: 367 Гневно

  Ще ви дадеме едни хубави права, ама още не сме дошли на власт ..

  ((

 18. 18 Профил на blaserr93lrs2
  blaserr93lrs2
  Рейтинг: 418 Любопитно

  Ами много хора казват че това си е инвазия!Сега идват хората,а след тях и оръжието...
  И за какво им е храна и вода нали си имат "алах акбар"

 19. 19 Профил на objektivist96
  objektivist96
  Рейтинг: 470 Любопитно

  " Германските власти подозират, че те са за черния пазар, на който ги купуват "икономически имигранти", за да се представят за бежанци от войната в Сирия."
  Брей! Подозрението,дали ще се превърне в прозрение,че това не са бежанци,а добре организирани преселници?

 20. 20 Профил на glog
  glog
  Рейтинг: 624 Неутрално

  До коментар [#2] от "tomazzo_busheta": ≪Мръсна паплач, и после комунистите викали всички хора са равни ми не не сме равни, отказвам да съм равен с тази измет≫.

  Съгласен съм. Само че не комунистите, а агите от Брюксел искат да ни ги натресат.

 21. 21 Профил на Логика
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  ПОКАЗАНОТО НА ВИДЕОТО Е ВИСША ГАВРА С ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ, С ЧОВЕШКИЯТ МОРАЛ, С ЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ, ВИСШЕ ЗЛОДЕЯНИЕ! И ТЕЗИ ИДВАТ НА ТАЛАЗИ В ЕВРОПА- ЛЮЛКАТА НА СЪВРЕМЕННАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 23. 23 Профил на blaserr93lrs2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24
  venci4
  Рейтинг: 844 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 25. 25 Профил на angevins
  angevins
  Рейтинг: 967 Неутрално

  Е искат в богата Германия това им са исканията. Само че дали знаят че богатството на Германия не пада от небето.

  ...ЕвОлЮцИЯ а Не РеВоЛюЦиЯ...
 26. 26 Профил на biss Mark
  biss Mark
  Рейтинг: 1329 Неутрално

  Европейските лидери ще покажат сила ако хванат бика за рогата и ясно заяват своята позиция за спиране на конфликта в Близкия Изток. Защото това е корена на проблема. Трябва твърдо да се заяви на Саудитска Арабия, Иран, Турция и САЩ да поемат своята отговрност за този конфликт или да си поемат бежанците.

  Crede quod habes, et habes. Sed etiam melior, puto.
 27. 27 Профил на Логика
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Как беше? Мечтата на роба е един ден да има собствени роби. На лелките от последната снимка ще им бъдат надянати бурки, сменени имената и ако не са омъжени, ще бъдат и то всичките за един.

 29. 29 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1113 Неутрално

  До коментар [#3] от "chicago514":

  Ти не си ли чул, че неверниците са по-низша категория хора?

  Икономиката икономична, светът светски, апокалипсисът апокалиптичен
 30. 30 Профил на baxter
  baxter
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Това с изхвърлянето на водата и храната, лягането по релсите с дечица и най накрая с фалшивите паспорти за да се представят като сирийци пострадали от войната дава отговор на много въпроси. Навсякъде е така, така е и у нас. Искат Германия. Меркрл направи такава голяма грешка, че има да носи грехът си към собствения си народ, а и към цяла Европа. Но както казват умните хора, никога не е късно човек да се насе.е.

 31. 31 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2184 Неутрално

  "Много хора влизат още в Турция с фалшиви сирийски документи,"

  Играта започва да става груба.
  Кой има интерес в дестабилизиране на ЕС?

 32. 32 Профил на objektivist96
  objektivist96
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#8] от "primaxm":
  Абсолютно вярно!

 33. 33 Профил на sophia_gr
  sophia_gr
  Рейтинг: 418 Неутрално

  [quote#20:"glog"]До коментар [#2] от "tomazzo_busheta": ≪Мръсна паплач, и после комунистите викали всички хора са равни ми не не сме равни, отказвам да съм равен с тази измет≫.

  Съгласен съм. Само че не комунистите, а агите от Брюксел искат да ни ги натресат. [/quote]

  Само че идеите са все същите - леви, макрсически.

 34. 34 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 844 Неутрално

  [quote#21:"logika"]Искам това видео да обиколи света! Видяхте ли сега полуприматите? Не се чува какво скандират, защото ТЕЗИ ПОЛУПРИМАТИ викат "алах акбар" и "ще ви изколим, ако не ни пуснете"![/quote]
  Еми, който има фейсбук да го качва, аз вече го направих. Да, звука умишлено е намален (не от Дневник) по политкоректни причини

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 35. 35 Профил на glog
  glog
  Рейтинг: 624 Неутрално

  До коментар [#9] от "lalleen": ≪Дневник да пусне толкова компрометиращ материал, в пълно противоречие със собствените си директиви и политика...≫.

  Ами защото дори и те, заклетите неолиберали, започнаха да разбират, че това, което става и което е провокирано в началот от политическата неустойчивост в тези райони, на практика е нещо организирано, насочено слещу всички основни интереси на европейските държави, били те бедни или богати. Само че по идеологически причине малко късничко го разбраха и все още не знаят как да излязат читави от този политико-идеологически и финансово-икономически капан, в който влязоха със затворени очи.

 36. 36 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1653 Неутрално

  За да се прецени правилната морална и житейска позиция за случая, най-добре е да се действа по следния начин.

  Наблюдаваме, какво мисли по въпроса най-изостаналата, назадничава нация в Европа, на безапелационното последно място на всички ПИЗА-тестовете в рамките на ЕС (със скокообразна разлика от предпоследния) и едно от последните места в рамките на ЕМЕА. Досетихме се, става въпрос за българите. Българите са 99% категорично против, реват за "крути мерки", а интелигентите и културтрегерите, които ги закараха за ръчичка до настоящото дередже, сипят огън като минохвъргачки по темата за разпада на добрата стара Европа.

  Гледаме какво мисли шегата с хомо сапиенс, която представлява българското племе и правим точно обратното. Ако правехме същото, щяхме да сме бедни, тъпи и мизерни като него.

  „Слушай ко ша ти кажа, уа! Човека сий направил частна митница на КПП-то, 10 години хероина за Ивропа й минавал приз ньего. И сига ко, ша са остави на някой си Киро да доди от Канада и да му я затвори? Как ша стани тази работа, то са иска мозък да помислиш малко! Нье само Киро ша падни, ами и кака ти Урсула ша падни, хъ-хъ-хъ! "
 37. 37 Профил на Ерих Хартман
  Ерих Хартман
  Рейтинг: 367 Весело

  Това е само прегледа !

  Сега се очакват "сините патладжани " от Сенегал. Габон. Бряг на Слоновата кост, Нигерия и още из континента Африка, където се сетите !

  ))

  Главният филм още не е започнал !

  ))

 38. 38 Профил на Pow
  Pow
  Рейтинг: 1049 Неутрално

  [quote#4:"ПАСТОРА"]Да видим до кога ще им издържат социалните системи на Германия и Австрия.
  [/quote]

  За жалост, за доста време. Реално на фона на многомилионна Германи, едни 50,000 човека са им нищо за социалната система. Но според мен преселението тепърва започва.

  Give a man a mask and he’ll tell you the truth
 39. 39 Профил на Magen David
  Magen David
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Интересно е нещо друго: навсякъде се виждат предимно здрави и млади мъже. Само когато почват да ги снимат, избутват напред малкото жени и деца. Това говори първо за факта, бежанци ли са тези юначаги. И второ за това, че или в близко бъдеще ще има силен рев за съединяване на семейства (което значи че броя на вече приетите най-малко ще се утрои), или за това че те имат намерение да си вземат от местните жени без да ги питат дали са съгласни. Знаем какво се случва посред бял ден в Шведските градове.

  Не казвай не мога. Действай! За да успееш, първо трябва да поискаш.
 40. 40 Профил на cinik
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 41. 41 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#25] от "angevins":

  За тях ще пада. Както е казал Кадиров за произхода на парите му - "Аллах ги дава". Добре организирани кресливи малцинства винаги налагат своите искания, аморфното мнозинство да опъва каиша и ги носи на гърба си чрез плащане на данъци. За това съществуват държавните бюджети - да пренасочват пари от едни джобове към други.

 42. 42 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#27] от "logika":
  [quote#27:"logika"]И да ми пишете минуси- все тази ![/quote]

  Е какви минуси - не виждаш ли, че ти пляскат само плюсове. Целокупният български народ е на твоето мнение. Ние всичко знаем, много разбираме от европейските въпроси.

  А като се огледаш и видиш калотията и мръсотията, уродливите човешки взаоимоотношеня, селянията, мафията, корупцията, простотията...и се вижда целокупния български народ колко всъщност разбира...

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 43. 43 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1113 Неутрално

  [quote#29:"Bulgarische Motoren Werke"]Ти не си ли чул, че неверниците са по-низша категория хора? [/quote]

  Само да се допълня, самата дума "неверници" идва не от "не вярвам с бога", а от "не съм верен на бога" и то на един точно определен "бог". Т.е. по дефиниция Аллах изисква подчинение и вярност, а всички, които не му отдават чест се считат за неверни(изневеряващи).

  Икономиката икономична, светът светски, апокалипсисът апокалиптичен
 44. 44
  sophia_gr
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 45. 45 Профил на Славчо Хаджийски
  Славчо Хаджийски
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Наближавам седемдесетте, но за първи път чувам някой да изхвърля храна и вода!
  Това може да означава само едно: тези същества не уважават хляба, не вярват в нищо, т.е. те не заслужават да бъдат поздравени с ¨добър ден¨, да не говорим за подслон, помощи и пр.
  Не на последно място, няма никаква гаранция, че точно между тези безверници няма съмишленици на ислямистите или дори техни съучастници! Не дай си боже!

  Хаджията
 46. 46 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  [quote#34:"venci4"]Еми, който има фейсбук да го качва,[/quote]
  Нямам фейсбук профил- умишлено, но съпругът ми има и сега ще го помоля да го качи в него.

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 47. 47 Профил на biss Mark
  biss Mark
  Рейтинг: 1329 Любопитно

  [quote#36:"cinik"]Гледаме какво мисли шегата с хомо сапиенс, която представлява българското племе и правим точно обратното. Ако правехме същото, щяхме да сме бедни, тъпи и мизерни като него.[/quote]

  Т.е ако ги приемем и им дадем земя, къщи и работа ще станем по-богати и ще сме по-умни.

  Въобще вие след тази нихлистична тирада, какво предлагате, или ей така да поплюем на воля.

  Crede quod habes, et habes. Sed etiam melior, puto.
 48. 48 Профил на nikero
  nikero
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#39] от "Magen David":

  Говори за добре създадена и действаща организация сред тези хора, която няма да изчезне със стъпването им на германска земя. От казармата знам, че са необходими поне три месеца на гонка, за да бъде пречупен предишния уличен хлапак и превърнат в дисциплиниран боец със всички възможни средства на дисциплинарната власт.

 49. 49 Профил на Magen David
  Magen David
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Ето и малко снимки. Почти няма жени и деца:
  http://ww4.hdnux.com/photos/40/60/16/8586151/3/920x920.jpg
  http://s2.reutersmedia.net/resources/r/?m=02&d=20150617&t=2&i=1057050899&w=&fh=&fw=&ll=644&pl=429&sq=&r=LYNXMPEB5G1G3
  http://www.independent.mk/media/images/2015-06/photo_verybig_18699.jpg

  Не казвай не мога. Действай! За да успееш, първо трябва да поискаш.
 50. 50 Профил на Pontif
  Pontif
  Рейтинг: 2606 Неутрално

  [quote#3:"chicago514"]Да нахлуеш в богата Европа с претенциите си,това наглост.[/quote]

  До коментар [#3] от "chicago514":

  Тази л@йна стават заради обърканата емиграционна политика на ЕС! Когато аз бях емигрант преди около 30 години, въпреки че бягах от Комунизма, нямаше такива неща. Там където стъпиш там трябва да се регистрираш. Точка! Нямаше обсъждане, нямаше избор, нямаше милост. И колко бяха емигрантите тогава? На интервюто ми в полоството на САЩ бяхме 19 човека. Имаше 3 интервюта в три последователни дни. Да кажем че всеки ден е имало по 20 човека = 60 човека. На около 10-15% отказваха азил. И следващата серия интервюта бяха след 3 месеца. Всеки може да си сметне колко човека средно прави това.
  Имаше едни момчета кото бяха чакали 2 години в Австрия и дойдоха в Париж на своя глава. И тримата ги върнаха обратно в Австрия защото нямаха право да си избират къде да си подават документите.
  И тогава имаше черни и араби в Париж но ... преди 3 години ми се наложи да отида пак - сега са повече и много по-нагли.
  Честно казано - така им се пада! По мое време нас Източно Европейците ни въртяха и ни правеха какви ли не проблеми. Французите бяха особено неприятни! По-късно научих че повече от половината имиграционни офицери в Трайскирхен в Австрия са били на заплата на КГБ - мизерни продажници. Нека сега изсърбат цялата Африканско - Азиатска попара! Хич не ми е жал за тях.
  Унгарците ако са печени сега трябва да сложат храна и вода до влака, който иска да си вземе. Но тези които са завзели влака трябва да се третират абсолютно точно по закона. Докъто не се регистрират всички 100% никъкво мърдане от там. След това стриктни интервюта с офицери от разузнаването, както нас ни разпитваха. Всички семейства разделени и всички членове интервюирани по отделно. Мене ме питаха какъв е цвета на къщата на дядо ми в провинцията. Караха ме да им чертая схеми на нашия блок, на районното, на стаите вътре. Какъв е бил цвета вътре в кабинета на кварталния и ред други такива.
  Тези агогантни "сирийци" при един грешен отговор или ако не е същия като на другите членове на семейството - всички на самолета и обратно в Дамаск.
  Аз съм най-големия адвокат на емигрантите но не и на наглите хитреци. Ако наистина бягаш от нещо ще си готова на всичко само и само да се спасиш и няма да си избираш къде е по-хубаво. От тези хора нищо добро няма да излезне. Който идва с наведена глава и целува ръка - да. Но тези които от сега изисикват - обратно в Сирия и да се оправят.

  California Über Alles
 51. 51 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1653 Неутрално

  [quote#47:"biss Mark"]Т.е ако ги приемем и им дадем земя, къщи и работа ще станем по-богати и ще сме по-умни. [/quote]

  То не че е невъзможно, само тази година закриха 20-тина села поради липса на жители, но както можеш да се досетиш, бежанците ще ги използват само за хижа за временен престой по пътя към по-уредени и проспериращи общества.

  „Слушай ко ша ти кажа, уа! Човека сий направил частна митница на КПП-то, 10 години хероина за Ивропа й минавал приз ньего. И сига ко, ша са остави на някой си Киро да доди от Канада и да му я затвори? Как ша стани тази работа, то са иска мозък да помислиш малко! Нье само Киро ша падни, ами и кака ти Урсула ша падни, хъ-хъ-хъ! "
 52. 52 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  [quote#42:"stupid_american"]Ние всичко знаем, много разбираме от европейските въпроси. [/quote] Вие може да не разбирате всичко, но не е нужно човек да има висше образование, за да разбере посланието на видеото- дори и без звук. Едва ли има българин, който да е останал равнодушен пред него. Впрочем- именно юристите сме длъжни да разбираме правото на ЕС- не случайно учим тази дисциплина в следването си в юф. Но възприемането на общочовешкият морал не изисква специализирано висше образование - изисква се само наличието на хомо сапиенс и неговото чувство за съвест и морал...

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 53. 53 Профил на Веселин Дечев
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 54 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 844 Неутрално

  Ето какво я очаква Европа:
  https://www.youtube.com/watch?v=9c4Rvz5stHE

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 55. 55 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1141 Неутрално

  Още едно доказателство че това неса бедни и наплашени хора!

 56. 56
  hakuna.matata
  Рейтинг: 550 Гневно

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 57. 57 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1113 Неутрално

  До коментар [#49] от "Magen David":

  Сигур правят сметка да си вземат европейски жени. Няколко. Като плячка, разбира се.

  Икономиката икономична, светът светски, апокалипсисът апокалиптичен
 58. 58 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  Бежанецът трябва да се регистрира в първата държава на която е стъпал. Икономическият имигрант трябва да отговаря на определени условия за да бъде приет в Германия или Австрия. За САЩ има зелена карта, за Великобритания - синя карта. Тези хора какви са - бежанци или икономически имигранти. Поведението им говори за това, че те са второто.

 59. 59 Профил на Magen David
  Magen David
  Рейтинг: 726 Неутрално

  [quote#50:"Pontif А"]Унгарците ако са печени..... [/quote]
  Унгария разположи войска по границата със Сърбия, за да предотврати влизне на нови тълпи. . А техния държавен глава заяви ясно: "Унгария е за унгарците. Няма да приемаме мюсюлмански емигранти. Германия ако иска да си ги приема. Държава, която не може да защити границата, си не е държава."

  Не казвай не мога. Действай! За да успееш, първо трябва да поискаш.
 60. 60 Профил на biss Mark
  biss Mark
  Рейтинг: 1329 Разстроено

  [quote#51:"cinik"]по пътя към по-уредени и проспериращи общества.[/quote]

  Където вместо да се интегрират ще продължат да си живеят по-старо му и ще искат вместо те да станат част от новат среда да променят средата според разбиранията си.

  По-горе писах, че корена на проблема е войната в БИ, но може би истнската причина е от по-рано. От векове Африка е задния двор на "богатите" държави и сега е нормално при създадената огромна разлика между бедните и богатите страни, хората да се преместват. Също като при батериите, колкото е по-голяма разликата между положителния и отрицателния извод, толкова е по-голямо е напрежението и при свързване протича голям ток, до изравняване на потенциала, или по-просто казано до изхабяване на батерията.

  Crede quod habes, et habes. Sed etiam melior, puto.
 61. 61 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  До коментар [#6] от "Dantos":

  Проблемът ще бъде след това. Изхвърлените от социалните системи както и тези, на които им се стори, че трудът който им се предлага е недостоен или ниско платен същите тези т.н. бежанци ще станат аутсайдери на обществото, а след това и джихадисти или самостоятелни терористи.

 62. 62 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  До коментар [#60] от "biss Mark":

  Не толкова нормално да се преместват. Нормалното е да спрат да се плодят, щом не им харесва животът, който водят.

 63. 63 Профил на angelats
  angelats
  Рейтинг: 470 Неутрално

  [quote#21:"logika"]Не се чува какво скандират, защото ТЕЗИ ПОЛУПРИМАТИ викат "алах акбар" и "ще ви изколим, ако не ни пуснете"! [/quote]
  Това само не разбрах как го разбрахте???

  Възмутена е малко да се каже по повод на кадрите. Твърдо против водената в момента политика. Не така обаче мислят доста хора, работещи в институциите. Позволявам си да постна мнение на човек, работещ в една от тях, изказано по повод на същото това видео и във връзка с възмущение, изразено от друг човек.
  Asylum is also foreseen in Genève treaties and these treaties are the warrant of our civility. Furthermore there is a lot of politics around this war and the weakest always pay. By the way another debate could be to look around what we exploit from African continent for example including noble material done for our computers, uranium for our energy,....solidarity should be the master word in this crisis situation.

 64. 64 Профил на oex13531876
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 65 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2738 Неутрално

  Само преди 26 години за изказване на подобни желания за "сладък живот" в соцлагера следваше затвор, а при опит за пресичане на граница -разстрел.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 66. 66 Профил на biss Mark
  biss Mark
  Рейтинг: 1329 Неутрално

  [quote#62:"ck"]Не толкова нормално да се преместват. Нормалното е да спрат да се плодят, щом не им харесва животът, който водят.[/quote]

  Според мен причинно следствената връзка е в обратната посока. Плодят се защото са бедни. Богатите и образованите създават толкова деца, колкото могат да образоват, а бедните ги създават за да работят.

  Crede quod habes, et habes. Sed etiam melior, puto.
 67. 67 Профил на sophia_gr
  sophia_gr
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Дневник, защо триете най грозно коментари, които просто извеждаха цитати от статията? А? Това е висша форма на цензура. В тоталитаризъм ли живеем? За триене на никого необиждащи коментари ли ви плащат освен за пропаганден материал с 2-3% статии като горната, отразяващи действителността, и то доста омекотено?

 68. 68 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#42] от "stupid_american":

  "А като се огледаш и видиш калотията и мръсотията, уродливите човешки взаоимоотношеня, селянията, мафията, корупцията, простотията...и се вижда целокупния български народ колко всъщност разбира...

  Ти да не би а се върна да живееш в България?

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 69. 69 Профил на Северозападнал
  Северозападнал
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Лъжа е, че тези хора бягат от война!
  Та нима в Турция, Гърция, БЮРМ, Сърбия, Унгария, страни които те подминават се водят войни?!

 70. 70 Профил на sophia_gr
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 71. 71 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  "Другата бе показана от видео запис на унгарската полиция и на него се вижда как униформените мъже и жени носят вода и пакети с храна, но група мъже от имигрантите е препречила достъпа до вагоните и не позволява те да бъдат раздадени."
  ...
  Правилно! ...В храната домус може да има, ..а във водата кой знае какво слагат гяурите!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 72. 72 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Метат сандвичите, щот не са халал.
  За водата не знам.
  Но по техните земи, да откажеш предложена гостоприемност също се смята едва ли не за кръвна обида.
  Абе или ще се научат в кратки срокове на европейските порядки, или кой откъде.
  Тая толерастия взе да идва малко в повече.
  Не може малцинствата да имат повече права, от тия, които им изкарват хляба.
  Ако перифразирам австралийския премиер - Европа е християнски съюз и който има проблем с това е свободен да напусне.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 73. 73 Профил на angelats
  angelats
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#34] от "venci4":

  Аз също съм го споделила, още преди няколко дни.

 74. 74 Профил на glog
  glog
  Рейтинг: 624 Неутрално

  До коментар [#36] от "cinik": Освен че си циник, и то в отрицателния, а не във философския смисъл на това понятие, изглежда че и изобщо не си наред. Защо не се опиташ логически да обосновеш с убедителни аргументи, защо християнските европейски държави, дори бедни като България, са длъжни да приемат стотици хиляди ислямстки емигранти (емигранти, а не бежанци; бежанците не се държат така нагло, както го правят емиграните, представящи се за бежанци), докато богатата ислямистка Саудитска Арабия не е?

 75. 75 Профил на biss Mark
  biss Mark
  Рейтинг: 1329 Неутрално

  [quote#70:"sophia_gr"]Те се плодят, защото са с примитивен манталитет и което оцелее, е добре за рода.[/quote]

  Не съм много съгласен. Противно на това в което колегата циник ме обвинява, ще кажа, че вярвам, че когато се образова едно семейство, то започва да контолира раждаемостта. Примери, макаи малко, има и сред българските цигани. В САЩ образованите афроамериканци ( ) също са пример за това. Проблема е че трябват векове. А Европа няма това време.

  Crede quod habes, et habes. Sed etiam melior, puto.
 76. 76 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5481 Неутрално

  Баси наглеците!

  I настане час, коли один скаже: "Слава Украiнi!". I мiльйони вiдповiдатимуть: "Героям слава!". Степан Бандера
 77. 77 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#72] от "rapidfire":
  "Абе или ще се научат в кратки срокове на европейските порядки, или кой откъде. "
  ...
  Бе колко километра е от ж.п. гара Бриске до онуй место в Южна Полша, дето влакът минава под една кула и гарата е във вътрешния двор? ...Да вземат да ги разходат до там с образователна и възпитателна цел ли?!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 78. 78 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  "Искаме Германия" и "Къде са човешките права"
  ...
  А бе с две думи .."Искаме гювеча!"
  пп: Никакви бегълци от война не са това.

  Свобода за СЛАВЕНА!
 79. 79 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#49] от "Magen David":
  "Ето и малко снимки. Почти няма жени и деца"
  ...
  А, ..че те отиват в Европа, ..жени ще мъкнат. ...Обяснено им е, че жени бол в Европа. ..Все едно на обществена баня с леген вода от къщи да тръгнеш.

  Свобода за СЛАВЕНА!
 80. 80 Профил на sophia_gr
  sophia_gr
  Рейтинг: 418 Неутрално

  [quote#75:"biss Mark"]Не съм много съгласен. Противно на това в което колегата циник ме обвинява, ще кажа, че вярвам, че когато се образова едно семейство, то започва да контолира раждаемостта. Примери, макаи малко, има и сред българските цигани. В САЩ образованите афроамериканци ( ) също са пример за това. Проблема е че трябват векове. А Европа няма това време. [/quote]

  Съгласна съм изцяло, но те това не го осъзнават като ценност И европейците са имали по 5-6 и повече деца допреди 100 години, но те наиситна са работили, а образованието винаги е било ценност, но не са имали възмосжност да ги пращат да учат. Така или иначе поколенията са разстяли работливи и грижовни и когато образованието стана общодостъпно, нещата коренно се измениха. Нашите цигани например, откакто са дошли е Европа, нищо не са променили. Ако ги насилиш да учат - променя се, вярно е, но то пак не става самоцел за тях и трябва поколения наред да ги притискаш да учат. А в момента и да ги насилиш не можеш, защото им нарушаваш правата (?!).

 81. 81 Профил на Хорошо там где нас нет
  Хорошо там где нас нет
  Рейтинг: 1386 Неутрално

  Прост план за справяне с емигрантската вълна в 3 точки.

  1. Социални помощи за безработица, майчинство или нетрудоспособност се предоставят на лица, които са извършвали трудова или учебна дейност не по-малко от 10 години в съответната страна на Евросъюза.
  2. Държавните граници на общността са неприкосновени. За нелегално пресичане се предвиждат от 0.5 до 2 години затвор ,а случаите на организирана група от 5 до 10г.
  3. Ограда от израелски тип, вишки, кльон, автоматчици с бойни патрони и немски овчарки
  Хотели как лучше, получилось как всегда
 82. 82 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#45] от "Славчо Хаджийски":
  "Не на последно място, няма никаква гаранция, че точно между тези безверници няма съмишленици на ислямистите или дори техни съучастници!"
  ...
  Нали ги гледам в Пловдив по магазините. ...Пари имат, а купуват само яйца. ...Да не хапнат нещо свинско случайно. ...Питай в който и да е магазин, толкова яйца никога не са се продавали. ... Как не барнаха салмонела.

  Свобода за СЛАВЕНА!
 83. 83 Профил на Orchid
  Orchid
  Рейтинг: 834 Любопитно

  Още колко такива кадри трябва да излязат, за да се събудят онези заспали охлюви в Брюксел?
  Още от началото беше ясно, че това е организирано завладяване на Европа. Бива ли комплексите от ВСВ и политическото късогледство да са толкова големи?

 84. 84 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2518 Разстроено

  До коментар [#49] от "Magen David":

  Като ги гледам тези си представям Европа след 10г . като едно голямо Столипиново.

 85. 85 Профил на Гошко
  Гошко
  Рейтинг: 367 Весело

  До коментар [#82] от "Мани (опозиционер)":

  Любимата храна на свободно пуснатите селски кокошки които снасят най-екологичните яйца са свински и кучешки изпражнения.

 86. 86 Профил на Ерих Хартман
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 87. 87 Профил на Ния
  Ния
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Да избомбиш държавите, да прокудиш хората им и да използваш нещастието им за НЕЩО ДРУГО е вече нова дименсия на ширещия се цинизъм. Къде ли, по кои ли лагери в ливан или турция са набутани нещастните бежанци! На видеото се вижда нещо като организиран аскер! Медиите много се постараха в промиването на мозъци, но толкова всеядни не сме! С години гледаха как нещастниците се давеха като плъхове пред крепостта европа, колко ли и дечица между тях, сега ревнаха лицемерно с крокодилски сълзи за едно от тях, като удобно забравиха другите! И вместо да се борят с корена на злото, тръгнаха да разширяват това зло! Кой и защо дестабилизира европа?

  Войната е мир. Невежеството е сила. Свободата е робство. 2+2=5..
 88. 88 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  До коментар [#66] от "biss Mark":

  Така е, ако предприемачеството с което се занимават изисква ръчен труд. С развитието та автоматизацията на производството все повече хора стават излишни и ако няма семейно планиране доброволно или принудително се създават предпоставки за социални кризи, каквато е сегашната. Тя започн с т.н. арабска революция.

 89. 89 Профил на els_g
  els_g
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#36] от "cinik":

  Само че, за твое сведение, "умнико", за всеки случай важи поговорката "Не слушай старило, а слушай патило!". Кой друг народ в Европа има опит не само с мюсюлманско робство, но и с тоталитарно управление!? Припомни си приказката.

  Отрицанието не може да дефинира истината, но е работен инструмент за ограничаване зоната на търсенето й.
 90. 90 Профил на Ерих Хартман
  Ерих Хартман
  Рейтинг: 367 Любопитно

  Чудя се, каква ли реч, щеше да дръпне фюрера по въпроса, ако беше жив ?

  Но и не се съмнявам ни най- малко, че щеше да е " обилно подкрепена " с доказателствен материал .

  ))

 91. 91 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 631 Неутрално

  [quote#67:"sophia_gr"]Дневник, защо триете най грозно коментари, които просто извеждаха цитати от статията? А[/quote]
  Не скъпа, според мен Дневник ви пощадява коментарите. Поне 80% от тях са за изтриване.
  Когато християните се обръщат към Създателя, те често възкликват "Слава на Бога!" И защо мюсюлманите да не могат по същия начин да се обръщат към него по своя си начин? Какво толкова ви плкаши това Аллах акбар, като е буквален превод на Слава на Бога???
  А що се отнася до видеото, самият факт че е качен от полицията на крайния националист Орбан е достатъчен аргумент за мен да го възприемам като низка манипулация! Тези хора имат пълното основание да се опасяват от безопасността на храната и водата в една страна, открито враждебна към тях!
  Те не отказаха храна и вода в Австрия. Факт, над който е добре да се замислите.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 92. 92 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 418 Неутрално

  [quote#83:"Orchid"]Още колко такива кадри трябва да излязат, за да се събудят онези заспали охлюви в Брюксел?[/quote]

  Проблемът е, че тия кадри далеч не са показателни за глобално-апокалиптичната картинка, която се опитваш да обрисуваш. Тия кадри не пказват никакво организирано завладяване на Европа. Всъщност, по-логичното като извод от тези кадри е, че някои измежду тия хора по този начин изразяват своеобразен протест срещу отношението, което унгарските власти демонстрират към тях. П

  осланието е: не щем от вас нищо просто по-бързо ни закарайте другаде. Не казвам, че одобрявам подобни форми на изразяване, но пък генералните изводи, които много хора си правят, далеч не са основателни.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 93. 93 Профил на Magen David
  Magen David
  Рейтинг: 726 Неутрално

  [quote#84:"hodounski"]Като ги гледам тези си представям Европа след 10г . като едно голямо Столипиново. [/quote]
  Значи сте голям оптимист. Столипиново може да е отблъскващо, обаче от там няма агресия и жителите му не се опитват да ви завладяват и налагат своите закони.

  Не казвай не мога. Действай! За да успееш, първо трябва да поискаш.
 94. 94 Профил на Magen David
  Magen David
  Рейтинг: 726 Неутрално

  [quote#91:"Dümchen"]Какво толкова ви плкаши това Аллах акбар, като е буквален превод на Слава на Бога??? [/quote]
  Това не е вярно. Провери още един път в инструкцията, която са ти дали.

  Не казвай не мога. Действай! За да успееш, първо трябва да поискаш.
 95. 95 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 631 Неутрално

  [quote#89:"els_g"] а слушай патило!". Кой друг народ в Европа има опит не само с мюсюлманско робство, но и с тоталитарно управление!? [/quote]
  Е не може да сте 200 годишен та чак да имате "опит" с така нареченото от вас "мюсюлманско робство".

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 96. 96 Профил на Ерих Хартман
  Ерих Хартман
  Рейтинг: 367 Разстроено

  До коментар [#87] от "Ния":

  Целта е да бъде избомбен ЕС .

  Държавите са част от по - късен план...

  -----------------------------------------------------

  п.п
  Вчера, някой ме попита " КОЙ СТОИ ЗАД СПУСЪКА ? "

  Добър въпрос...

 97. 97 Профил на Plamen Shopov
  Plamen Shopov
  Рейтинг: 535 Неутрално

  Нарушават ми се правата!Искам презокеански лайнер,да ме чака в Бургас,че по ми е близо,и да ме закара на Бора-Бора,в краен случай,може и на Малдивите или Мавриций!Задължително да ми е осигурена разкошна вила с басейн и да е близо до плаж!И да има една сюрия тайландки/може и шведки/,да ме обслужват денонощно!Повече не ща.Е,и един два чувала с 100 доларови банкноти!

 98. 98 Профил на Жълтопаветник
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 99. 99 Профил на Realistka
  Realistka
  Рейтинг: 1291 Разстроено

  До коментар [#69] от "Северозападнал":
  [quote#69:"Северозападнал"]Лъжа е, че тези хора бягат от война!
  Та нима в Турция, Гърция, БЮРМ, Сърбия, Унгария, страни които те подминават се водят войни?! [/quote]
  Това е по сценарий, чиято цел е:
  1. В момента да се създадат проблеми на Европа, за да не се занимава с Украйна;
  2. Да се вбие клин между Европа и САЩ;
  3. Да се дестабилизира трайно Европа;

  За реализирането на този сценарий са хвърлени огромни средства...познайте от кого?!

  The best way out is always through Robert Frost
 100. 100 Профил на La Loba Esteparia
  La Loba Esteparia
  Рейтинг: 470 Весело

  чета някои коментари!каква наивност!някои говорят и за европейски "лидери"
  къде ви се привиждат тези лидери?да ви напомня някой от тези чиновници на Цезар или Наполеон?а може би на Thatcher или Churchill?
  единственият адекватен е Орбан и вече го демонизират!

  Der Steppenwolf
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK