Безплатни прегледи и консултации в 12 медицински области започват в София от днес

"Мисия Здраве" 2014 г.

© Български икономически форум

"Мисия Здраве" 2014 г.Днес, 15 май, започва поредното издание на изложението "Мисия Здраве" в столицата. През целия уикенд представители на над 60 болници, медицински центрове, фармацевтични и козметични компании ще предлагат безплатни прегледи и консултации в общо 12 области на медицината. Достъпът за всички желаещи да посетят изложението пред Паметника на съветската армия в София до 17 май е свободен.  


Специалисти от направления като АГ, кардиология, урология, ендокринология, диетология, дерматология, УНГ, неврология, алергология, офталмология, ортопедия, физиотерапия, рехабилитация ще са на разположение за консултации. Промоционално ще се правят и скъпи изследвания като например фетална морфология при бременни жени. Женското здраве е един от акцентите на изложението тази година.


Фирмите ще предлагат продуктите и услугите си на промоционални цени, ще раздават мостри и подаръци, а успоредно и през трите дни ще има развлекателна програма. Работното време на изложението е петък от 12 до 20 ч., събота от 10 до 20 ч. и за неделя - от 10 до 16 ч.  

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK