Кои са деветте най-популярни сънища и какво означават

Кои са деветте най-популярни сънища и какво означават

© ReutersМакар че е тема на много научни спорове и изследвания, въпросът защо хората сънуват все още няма категоричен отговор. Според някои сънят няма никакви функции и се проявява просто като ехо от преживяванията ни през деня, но според други е съществена част от "подреждането" на мислите в главата, достигането на решения за будния живот или пренасянето на краткосрочната памет в дългосрочна.


Според един от най-популярните специалисти по темата за съня - психологът и автор на два бестселъра за сънищата Иън Уолъс, причината да сънуваме е че така постоянно обновяваме самосъзнанието си и оценката за самите себе си. Сънищата ни помагат да разберем кои сме всъщност, какво искаме и в какво вярваме, от какво се нуждаем истински в будния живот, казва психологът.


В статия на "Индипендънт" Уолъс изброява деветте най-популярни сънища, които е срещал сред пациентите в практиката си и какво най-често са значели. В 30-годишната си кариера той е анализирал близо 200 хиляди сънища.
9. Да откриеш непозната стая в дома си
Стаите в къщата в сънищата са метафора за различни черти от характера на човек. Ако откриете насън съвсем нова невиждана стая или място в дома си, който досега сте смятали, че познава достатъчно добре, това означава, че може би откривате нов талант или силен порив у себе си, който искате да последвате. Колкото повече нови умения развивате, толкова повече стаи ще откривате насън, казва Уолъс.


8. Автомобил извън контрол
Колата и бързото движение насън символизират целеустремеността и желанието ви да постигате траен напредък в посоките, които искате. Ако стабилността на това движение се разклати или напълно изгубите контрол над управлението, това означава, че в будния си живот вероятно се притеснявате от пречките и бавните участъци по пътя. Съветът на психолога е да не приемате задачите "на живот и смърт" и да се доверите на инстинктите си да изберат най-добрия маршрут.


7. Да падаш
Да падаш или пропадаш насън според Иън Уолъс може да се тълкува като страх от провал в будния живот. Обикновено това се присънва, когато хората са твърде вкопчени и фиксирани върху един конкретен проблем или задача в реалността. Ако често падате насън, опитайте да не се притеснявате толкова да загубите контрол и някой път оставете нещата сами да се наредят, за да се убедите, че е възможно, съветва специалистът.


6. Да летиш
Да полетиш насън е точно обратният сценарий на това да падаш. Означава, че сте успели да се освободите от нещо, което досега много ви е тежало и ви е задържало. Човек може да "полети", например ако е взел тежко решение и е уверен в избора си, колкото и да е бил труден, или пък е успял да превъзмогне загуба, да се примири и освободи от някакво външно или вътрешно ограничение.


5. Да си неподготвен за изпит
Изпитът е инструментът, чрез който оценяваме уменията и знанията си, затова когато насън не можете да минете изпит или се чувствате неподготвени, това означава, че сте недоволни от представянето си в реалния свят, казва Уолъс. Решението да успокоите съзнанието си е вместо да подлагате под въпрос уменията си, да изтъкнете сами пред себе най-силната си черта и да мислите за нея всеки път, когато съмнението се прокрадва.


4. Да се озовеш гол на публично място
Дрехите ни представляват пред останалите хора - подбираме ги така, че да създават определен образ за нас. Да си гол сред облечени хора означава, че нещо ново в ежедневието ви ви кара да се чувствате особено уязвими или разобличени. За да се почувствате по-комфортно с това нещо, каквото и да е то, бъдете откровени с хората около вас, дори да се иска кураж и преживяване на доза срам.


3. Не можеш да намериш тоалетна
Тоалетната е свързана с базови нужди, затова като метафора насън се асоциира с личните потребности и желания на човек. Да не можеш да намериш мястото където да осъществиш нуждите си, означава че в будния живот трудно изразявате или осъзнавате какво ви е необходимо. Това подсказва, че е време за вглеждане навътре. Разбира се, понякога сънят може да е свързан и с чисто физиологични потребности.


2. Да ти падат зъбите
В българските поверия да ти падат зъбите на теб или на близък човек е една от най-страшните поличби и предвещава смърт. Психологът Иън Уолъс обаче дава по-логична и не толкова плашеща асоциация. Зъбите и усмивката са символ на самоувереността, затова щом изпадат, човек е изгубил или разклатил самочувствието и силата си в будния живот. Съветът на специалиста е вместо да позволявате на спънките да отнемат самоувереността ви, приемайте ги като предизвикателства, в които трябва да победите.


1. Да те преследват
На първо място - най-често възникващият сън според наблюденията на Уолъс - е да те гонят или заплашват. Означава че в реалността има проблем, с който искате да се разправите и да разрешите, обаче не знаете как. Това, което ви гони в съня, е собствената ви амбиция да хванете нещата в ръце, а бягате защото знаете, че битката няма да е никак лесна. Дори да изглеждат страшни на живо, целите, които истински ви влекат, си заслужават усилията, напомня психологът.

Коментари (70)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на dmarev
  dmarev
  Рейтинг: 466 Неутрално

  От тези сънища съм сънувал, че само падам - много гаден сън!

 2. 2 Профил на The Core
  The Core
  Рейтинг: 810 Неутрално

  А какво означава да сънуваш гола мацка?

  Много популярен сън, не ли?

  Ние обичаме да сме сред природата, защото тя няма мнение за нас! Ницше
 3. 3 Профил на edin drug
  edin drug
  Рейтинг: 2419 Неутрално

  има нещо което още не знаем

 4. 4 Профил на Molossian
  Molossian
  Рейтинг: 2084 Неутрално

  До коментар [#2] от "The Core":

  Да, ама с годините намалява честотата на тези сънища .

  Panta rhei....
 5. 5 Профил на Скакауец
  Скакауец
  Рейтинг: 1058 Неутрално

  Авторът е пропуснал един много популярен и чест мъжки сън, поне за мен и за тези приятели с които съм говорил: сънувам, че ме връщат да служа нови 2 години в казармата, защото не ми достигнаха 2 седмици до пълни 2 години, като се уволнявах. Сънувам го вече 25 години и с времето ме "връщат" да дослужвам все по-дърт, естествено. Показвам им военна книжка с "уволнен", но шапкарите в съня ми не еб@ват. И се мотам на стари години с бойната униформа из поделението...
  Този сън какво ли значи?...

  Европейски ценности: слушкаш Шорош, папкаш грантове! (наръчник на българските либерални медии)
 6. 6 Профил на mirack
  mirack
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Това със зъбите съм го сънувал. Много е гадно усещането. Още по-гадно ми стана като видях в нета какво би трябвало да означава.
  Това с голата мацка и аз съм го сънувал.
  Какво означава някой ще ни светне ли?

 7. 7 Профил на lynyrdS
  lynyrdS
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Това е Юнгианския анализ на сънищата, според който подсъзнанието винаги подпомага и насочва Азът като му помага да израсне и осъзнае същноста си...забавна хипотеза и логично нагласена но доста опптимистична..

 8. 8 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1418 Весело

  И всичко това е от слаб аперитив преди вечеря и вечеря без червено вино.

 9. 9 Профил на Скакауец
  Скакауец
  Рейтинг: 1058 Неутрално

  Иначе, от изброените сънища най-много съм сънувал, че летя, че ме гонят, а не мога да бягам и за неподготвен на изпит. Летенето беше голям кеф, но с годините престана за съжаление, но другите два съня са си гадост.
  Всеки случай, не съм съгласен с обясненията на автора за тези сънища, колкото и да е голям съногадател.

  Европейски ценности: слушкаш Шорош, папкаш грантове! (наръчник на българските либерални медии)
 10. 10 Профил на Silence
  Silence
  Рейтинг: 492 Весело

  Ако сънуваш тоалетна - не я изполавай! Капан е

  Да минават изборите и да се маха Адриан, че дискусиите станаха на принципа: "Не е важно под какво, важното е да пействам"
 11. 11 Профил на conTXT
  conTXT
  Рейтинг: 810 Неутрално

  Това е тооолкова мека материя, че гледам крайно недоверчиво към всякакво шаблонизиране. Да, Фройд, Юнг, Адлер и сие са разкрили много неща за нас, хората, изследвайки сънищата, но въпреки това, всичко в съня е свръхконтекстуално.

  generator
 12. 12 Профил на conTXT
  conTXT
  Рейтинг: 810 Неутрално

  До коментар [#10] от "Silence":

  мокър капан

  generator
 13. 13 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 9482 Весело

  До коментар [#2] от "The Core":

  [quote#2:"The Core"]А какво означава да сънуваш гола мацка?[/quote]
  ... сънят е свързан с надървяне и с чисто физиологични потребности....!

  karabastun1@abv.bg
 14. 14 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 1121 Весело

  [quote#5:"Скакауец"]И се мотам на стари години с бойната униформа из поделението...
  Този сън какво ли значи?...[/quote]
  -Скоро ще те викат в запас, за да ти добавят нашивка за добра служба, защото войникът е войник, дори когато спи.

 15. 15 Профил на seth
  seth
  Рейтинг: 247 Неутрално

  Пълни измишльотини. Тоя автор не е чел съновник бе ге. Доста по-точно от неговите "анализи".

 16. 16 Профил на 5ar8
  5ar8
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Човек не трябва да се подава на предрасъдаци.

  5ar8
 17. 17 Профил на man_un
  man_un
  Рейтинг: 2216 Неутрално

  Аз най-често сънувам секс. Иначе за разнообразие изпити по математика, но жената е с мен, тя е даскалица по предмета, също като колегата връщане в казармата, търсене на съкровища, общо взето приятни неща А, отвреме на време ми се появява старият ми Москвич.

 18. 18 Профил на alextan
  alextan
  Рейтинг: 591 Неутрално

  От изброените при мен са били с бягането от нещо, един път падане н азъби, падене, пробадане - свързано със схващане на прасците и сърцебиене - то е най-гадното от всички, голи сънища нямам, ама има във вариант - навън осъзнаваш, че си по пижама и чехли Виц по темата: Мъж при психиатъра: Д-ре всяка нощ сънувам мишки, които играят световно по футбол. Накрая лекарят му дава рецептата с указания всяка вечер да пие по едно хапче. - Ама, д-ре, може ли от други ден да ги започна, защото днес играят полуфинал, а утре - финал?

 19. 19 Профил на Mark Twain
  Mark Twain
  Рейтинг: 483 Любопитно

  А за сън в съня някой може ли нещо да каже (някой, различен от Ди Каприо, разбира се )?

  "Мисленето е най-тежката работа и това, вероятно, е причината толкова малко хора да я вършат." Хенри Форд
 20. 20 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 2197 Неутрално

  [quote#5:"Скакауец"]Авторът е пропуснал един много популярен и чест мъжки сън, поне за мен и за тези приятели с които съм говорил: сънувам, че ме връщат да служа нови 2 години в казармата[/quote]

  Много интересно и аз съм го сънувал това няколко пъти.

  The best way to predict the future is to invent it.
 21. 21 Профил на alextan
  alextan
  Рейтинг: 591 Неутрално

  До коментар [#20] от "EU defender":

  При мен пък е - връщат ме в гимназията, оказва се че още трябва да уча, нищо че имам висше.

 22. 22 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2934 Неутрално

  [quote#2:"The Core"]А какво означава да сънуваш гола мацка? [/quote]
  Означава, че трябва да си намериш мацка.

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 23. 23 Профил на NMink
  NMink
  Рейтинг: 443 Весело

  Интересно какво е било на номер 8, когато е нямало автомобили...

 24. 24 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3428 Неутрално

  Аз често сънувам ,че се губя. Уж съм на познато място , а после става непознато.

 25. 25 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3428 Весело

  Отива един при доктора
  -Всяка вечер едно ангелче ми казва„Хайде пишкай!“ и се напикавам.Доктора:
  -Кажи му ,че вече си пишкал и заспивай.
  На другия ден
  -Докторе, дойде ангелчето ,аз му казах ,че съм пишкал и то каза„ Хайде акай тогава!“

 26. 26 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 3998 Весело

  До коментар [#4] от "Molossian":


  [quote#4:"Molossian"]Да, ама с годините намалява честотата на тези сънища .[/quote]
  А на някои само те им остават...

 27. 27 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 3998 Весело

  До коментар [#24] от "hodounski":


  [quote#24:"hodounski"]Аз често сънувам ,че се губя. Уж съм на познато място , а после става непознато. [/quote]
  Това значи, че гласуваш за неправилната партия...време е да се ориентираш правилно...

 28. 28 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1976 Весело

  Всички съм ги сънувала, но онази нощ сънувах Путин, а на другия ден четохме тук, че са го обявили за най-влиятелната личност - това ясновидство ли е? ;)

 29. 29 Профил на exit13
  exit13
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#10] от "Silence":

  Ами ако се окаже че не си сънувал?!

 30. 30 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3428 Весело

  До коментар [#27] от "BGman1 - Ronin":

  Вече никога ГЕРБ

 31. 31 Профил на vlado1978
  vlado1978
  Рейтинг: 641 Весело

  Че съм гол на публично място, не търся тоалетна и че не мога да говоря. Ъъъъъ, не, това не беше сън. Охххх, какви купони имаше навремето ...

 32. 32 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 9134 Неутрално

  Аз постоянно сънувам, че съм на изпит по математика.

 33. 33 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2728 Разстроено

  Много рядко сънувам,
  но от как се движа с патерици ,
  вече на два пъти сънувам ,
  че пак тичам отново . . . .

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 34. 34 Профил на zlo38528262
  zlo38528262
  Рейтинг: 1349 Неутрално

  Ако сънуваш, че не можеш да намериш тоалетна означава само едно - ходи ти се до тоалетна. За да я търсиш, значи ти се ходи. За да не я намираш, значи все още ти се ходи. Накрая, ако я намериш, значи си се напикал! Аз така мисля, а психологът да ходи да си доучи.

 35. 35 Профил на mtmvb1111
  mtmvb1111
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Студентски град, къщата на дядо ми в Панагюрище, че бягам, а не мога....

  Руското влияние убива България! "Дневник" също....
 36. 36 Профил на MititU
  MititU
  Рейтинг: 1321 Весело

  След като сънувам жената до мен не може да заспи

  "Колкото повече толкова повече" Мечо ПУХ
 37. 37 Профил на dkolov
  dkolov
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Макар че е тема на много научни спорове и изследвания, въпросът защо хората сънуват все още няма категоричен отговор.

  По принцип мисля че това е self check. Хората сънуват по време на бързото движение на очите, когато мозъка често прави тест на различни неща - например на мъжете им стават разни неща.

  След това мозъка се опитва да направи корекция ако е възможно. Надвям се да не обидя някой ама ако се сънува цветно и постоянно нещата не са много добри.

 38. 38 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1188 Весело

  До коментар [#24] от "hodounski":
  Това го сънуват всички костомолци, накрая излиза че не е сън

 39. 39 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 423 Неутрално

  До коментар [#33] от "Чардо":

  Вярвам,че скоро ще можете да ходите без патерици!По принцип патериците означават опора,подкрепа.

 40. 40 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 423 Неутрално
 41. 41 Профил на US Россия
  US Россия
  Рейтинг: 294 Весело

  До коментар [#28] от "princess_x":

  Зависи какво си сънувала. Ако си го сънувала на корицата на Форбс..................си е ясновидство и оххоооо

  ЩОМ МРАЗИШ, ЗНАЧИ ВЕЧЕ СИ ПОБЕДЕН!
 42. 42 Профил на US Россия
  US Россия
  Рейтинг: 294 Разстроено

  Често сънувам, че съм в трамвай. Един път кат ученик ми стана лощо в трамвая и припаднах. И когато нещо съм объркан, сънувам че се возя в трамвай

  ЩОМ МРАЗИШ, ЗНАЧИ ВЕЧЕ СИ ПОБЕДЕН!
 43. 43 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 423 Неутрално
 44. 44 Профил на Алф
  Алф
  Рейтинг: 2027 Неутрално

  До коментар [#28] от "princess_x":

  Е това вече ще да е било кошмар.

  Ако още ме помниш, значи си от последното поколение, което си играеше на двора.
 45. 45 Профил на Алф
  Алф
  Рейтинг: 2027 Весело

  Аз пък си спя съсредоточено и не си разпилявам времето по сънища.

  Ако още ме помниш, значи си от последното поколение, което си играеше на двора.
 46. 46 Профил на the_4th_horseman
  the_4th_horseman
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Ако сънуваш "гола мацка:, спомни си българската поговорка за гладната кокошка

 47. 47 Профил на princess_x
  princess_x
  Рейтинг: 1976 Весело

  До коментар [#41] от "ruthenian":

  До коментар [#44] от "Алф":

  Не беше на корицата на Форбс, а Путин седеше в нещо като театър и наблюдаваше ставащото наоколо. Прояви интерес към мене и ме заговори, при което агентите от спец-службите ме наобиколиха. Но не ме беш страх, никак.

 48. 48 Профил на US Россия
  US Россия
  Рейтинг: 294 Весело

  [quote#47:"princess_x"]Но не ме беш страх, никак[/quote]
  Някоя гадателка да се намеси, че тук нагазихме дълбоки води.

  ЩОМ МРАЗИШ, ЗНАЧИ ВЕЧЕ СИ ПОБЕДЕН!
 49. 49 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 5167 Весело

  Баси анкетата...

  Стената на срама: Топ 10 на руските тролове във Форума - von_seeckt, Шопов, Julian Mall, Nada Tomba, WWW, Taiga, Нормален гланц, Али Ибн Абдул Обстул Бей, Divi filius, qwerty 500....
 50. 50 Профил на username333
  username333
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Много е лошо да ти се присъни как нема повече ракия!

 51. 51 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 3356 Весело

  До коментар [#50] от "username333":

  Ха-ха...+++

 52. 52 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1566 Весело

  Напоследък нищо от гореизброеното.
  В по-детски години - че ме гонят, ама никога не са успявали да ме хванат- кеф.
  Веднъж летях и може би веднъж- два пъти - падах
  И това е.
  Виж иначе често по сънищата си бродя из планини, бия се и карам кола.
  Ма не счупена
  Имаше един период в който много често сънувах реки и вода. И винаги нейде из Азията в следващите дни имаше наводнения.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 53. 53 Профил на Алф
  Алф
  Рейтинг: 2027 Неутрално

  До коментар [#47] от "princess_x":

  И мен не ме е страх от жужета, ма то и с -40 няма шега.

  Ако още ме помниш, значи си от последното поколение, което си играеше на двора.
 54. 54 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4782 Неутрално

  [quote#2:"The Core"]А какво означава да сънуваш гола мацка?[/quote]
  Да сънуваш гола жена не е на хубаво.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 55. 55 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4782 Неутрално

  [quote#21:"alextan"]При мен пък е - връщат ме в гимназията, оказва се че още трябва да уча, нищо че имам висше. [/quote]
  Вие пък!
  Все вас ви връщат някъде. А не може ли поне един път да сънувате как вие връщате някой....в училището да си доучва.....Боко например!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 56. 56 Профил на Юмрукчал
  Юмрукчал
  Рейтинг: 333 Неутрално

  Пълна простотия, за мен.

 57. 57 Профил на Юмрукчал
  Юмрукчал
  Рейтинг: 333 Неутрално

  До коментар [#54] от "Храбър":

  Баш е на хубаво, ставаш, удряш една злобарка и спиш като къпан.

 58. 58 Профил на greenhrast
  greenhrast
  Рейтинг: 1039 Весело

  Сънувам, че съм буден... 😀

 59. 59 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2728 Разстроено

  До коментар [#39] от "Cara Mia":


  [quote#39:"Cara Mia"]Вярвам,че скоро ще можете да ходите без патерици!По принцип патериците означават опора,подкрепа.[/quote]
  Благодарско и да илядиш !
  Чул те Господ ,
  ама надали !
  Те патерижците точнотова вършат, дават ми опора защото без тях падам !Диабета ме удари в ходилата и нямам никаква чувствирелност освен костната до коленете .
  Единствената информация за равновесие в тиквата ми идва само от очите преди 15 години здр.каса плащаше на всеки 6 м. пи 20 вливки за полиневропатията и имаше ефект!
  Но сега за такива като мен с не инсулинов диабет изписват без да ги плащат некви хапчета на 6 м дето не вършат работа !
  А са и доста скъпи . . .
  Само си измиват ръцете !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 60. 60 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2728 Разстроено

  До коментар [#39] от "Cara Mia":


  [quote#39:"Cara Mia"]Вярвам,че скоро ще можете да ходите без патерици!По принцип патериците означават опора,подкрепа.[/quote]
  Благодарско и да илядиш !
  Чул те Господ ,
  ама надали !
  Те патерижците точнотова вършат, дават ми опора защото без тях падам !Диабета ме удари в ходилата и нямам никаква чувствирелност освен костната до коленете .
  Единствената информация за равновесие в тиквата ми идва само от очите преди 15 години здр.каса плащаше на всеки 6 м. пи 20 вливки за полиневропатията и имаше ефект!
  Но сега за такива като мен с не инсулинов диабет изписват без да ги плащат некви хапчета на 6 м дето не вършат работа !
  А са и доста скъпи . . .
  Само си измиват ръцете !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 61. 61 Профил на primaxm
  primaxm
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Нещо нищо вярно няма в обяснението защо сънуваме, но няма значение. Нали е психолог все пак, пари трябва да вади, сладки приказки да реди.

 62. 62 Профил на kirilspasov
  kirilspasov
  Рейтинг: 269 Неутрално

  И аз сънувам, че ме викат пак в казармата... обяснявам им, че съм служил, показвам и военна книжка... но не... така ми олеква като се събудяяяяя.... друг чест мой сън е че се бия или бягам... но нито мога да ударя както трябва, нито да бягам бързо и с все сили... сънищата са изрудско нещо еййй...

 63. 63 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 1917 Неутрално

  17%.
  Не е истина. Значи не само аз искам да летя...пак.

  А иначе всеки сънува, но НЕ помни нищо.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 64. 64 Профил на rex
  rex
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Това е една много тъпа статия на нивото на пик и блиц. Не знам какво търси такъва тъпотия в Дневник.

  Мразим Гоце и Любо Гоцев
 65. 65 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3639 Неутрално

  До коментар [#5] от "Скакауец":

  +++++++++++++++++++++++++
  Значи не сме били на мястото си в армията.
  Никога не бих станал военен, дори ако мога да започна службата от майор.

  Еретик
 66. 66 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 423 Неутрално

  До коментар [#60] от "Чардо":

  Желая ти ти да хилядиш,Чардо и вярвай!Вярата е тази,която крепи и поддържа духа ни!
  Светли Празници!

 67. 67 Профил на Emil Dimov
  Emil Dimov
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Кои са деветте най-популярни сънища и какво означават?

  Дали са девет или не значение едва ли има? А тълкуването може така да си го направиш, че да ти се хареса, но в повечето случаи съня е фикция на реалността и нещата не бива да се възприемат буквално!

 68. 68 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1441 Весело

  [quote#13:"karabastun"]... сънят е свързан с надървяне и с чисто физиологични потребности....!
  ---------------------

  Съгласен,но ако го свържеш с пост #14 разбирам,че го дървиш за офицерите...

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 69. 69 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  [quote#59:"Чардо"]Но сега за такива като мен с не инсулинов диабет изписват без да ги плащат некви хапчета на 6 м дето не вършат работа !
  [/quote]

  Извън темата, но!

  Потърси дърт доктор, с опит. Може да ти предпише "конвенционално лечение" със значително по-добър ефект от модерните и по не_знам_каква_си нова схема.

  След като 2 месеца мама пиеше скъпи хапчета по модерна програма без какъвто и да е положителен ефект, личната лекарка ни изпрати при конкретен доктор - много дърт със съответните особености от възрастта. Но пък предписаната от него схема с лекарства промени състоянието на майка към добро само за 10-на дена! Вече три години е по неговата схема и все още действието е добро - състояния, които не се лекуват поне са стабилизирани и дори "овладяни". В моя случай става дума за сърдечни заболявания, т.е. бяхме при кардиолог.

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 70. 70 Профил на Бай Благой
  Бай Благой
  Рейтинг: 613 Неутрално

  Друго: Елизабет Хърли

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK