WWF организира конкурс за кратък екофилм

WWF организира конкурс за кратък екофилм

© shutterstockМеждународната природозащитна организация WWF организира конкурс за кратък филм "Природа. Ти. Направи връзката", съобщиха организаторите.


Конкурсът е по случай 50-годишнината на WWF, като идеята е да даде възможност на талантливи филмови творци да насърчат хората да обичат, ценят и пазят природата.


В състезанието, което ще продължи до 9 октомври 2011 г., могат да участват както утвърдени, така и начинаещи таланти. Филмите трябва да са авторски и да имат продължителност до две минути. Ще бъдат присъдени две големи награди - едната ще бъде връчена от WWF, а другата - чрез свободно гласуване.


Победителите ще получат възможността да направят кратък филм с минимален бюджет от 10 хил. долара и ще бъдат поканени на един от най-престижните филмови фестивали в Азия - CMS Vatavaran, който се състои в Делхи. Там те ще имат възможност да получат наградите си и да покажат творбите си заедно със селекция от най-добрите филми от конкурса.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK