Доброволческа платформа търси "крилати посланици"

Доброволческа платформа търси "крилати посланици"

© Ивайло Петров, БДЗПКрилат посланик" е най-новото предложение за доброволчество на платфорамта Time Heroes. То е за хора, които обичат да си общуват с деца и млади хора и освен това искат да направят нещо лично за опазването на българската природа и птици. А идеята е всеки подготвен доброволец да може сам да преподава за птиците в училища и в различни извънкласни форми на обучение – лагери, кръжоци, занимални.


Помощното средство за бъдещите "крилати посланици" ще бъде интерактивен образователен пакет, наречен "Крилато училище", разработен от Българското дружество за защита на птиците (БДЗП). Той включва няколко забавни урока.


Предстои и обучение за желаещите да се включат на 15 ноември 2014 (събота), от 11:00 в Националния природонаучен музей (НПМ), бул. "Цар Освободител" № 1, зала Риби (това е само първото такова обучение). На него ще бъде представен образователният пакет и ще бъдат дадени насоки как да бъде използван. Програмата е отворена за хора от цялата страна.


Образователният пакет "Крилато училище" може да бъде разгледан тук , а повече подробности за предложението ще намерите на сайта.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK