Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Коментари (12)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2359 Неутрално

  те туристите са най малкия проблем на Родопите , какво се прави в горите ,как се сече ,как се краде и се изнася дървесината с фалшиви документи , как се стопанисват районите на урановите мини над Смолян ,изтичат ли от там радиоактивни води в Арда или не и защо има толкова много раково болни в окръг Смолян ,ако е толкова чиста средата .

 2. 2 Профил на Julius
  Julius
  Рейтинг: 450 Неутрално

  БРАВО!
  Принципът би следвало да е: Който цапа - чисти!
  Но като се има предвид вече какви хора щъкат по планините... Браво, хора!

 3. 3 Профил на cmy12603507
  cmy12603507
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Браво! И ако това е дружеството с идеална цел, в което членува и ник “Фаетон“- да сте живи и здрави и да възпитавате все повече млади хора в уважение и любов към природата! Нека да се виждат повече такива фотогалерии и нека се знае повече за онези хора, които наистина пазят природата и учат децата на същото! Дневник трябва да е наводнен с такива фотогалерии- като настоящата- а не с някакви измислици за глбти, за екоталибани и за имигранти- мюсюлмани от всички земни континенти и за въображаемо нарушаване на правата им от България!

 4. 4 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1357 Неутрално

  Браво!
  Най- радостното е , че тези доброволци са предимно млади хора с нов манталитет!

  Искам да обърна внимание на един НОВ проблем- манията на туристите да правят каменни пирамидки за да отбележат присъствието си на даденото място. Някои пъхат бележка с имената си под тях ?!

  Наскоро посетихме тракийското светилище , което днес наричаме Бегликташ и какво беше учудването ни да заварим това древно място преобразено от масови каменни пирамидки. Те не само оскверняват паметта на предците ни, но и коренно променят облика, ландшафта , усещането за мястото.

  Това е отвратителен навик , който трябва жестоко да се санкционира от властите !

  Инак , нашето дружество организира почистване на залива Св. Параскева и изнесохме доста чували!
  Особеното там беше, че няма удобен път за извозване на чувалите и се наложи да ги носим на гръб до най- близкото място по стръмен баир, където стига товарна кола.

 5. 5 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1357 Неутрално

  До коментар [#3] от "cmy12603507":

  Не, не сме техни членове и не сме участвали в техни акции.
  Приветстваме ги искрено !

 6. 6 Профил на cmy12603507
  cmy12603507
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#5] от "faeton.": Пуснете ваша фотогалерия със снимки от дейността ви- в крайна сметка, обществено- полезната дейност трябва да се рекламира, за да може колкото може повече родители да научат за вашето сдружение и да пратят децата си при вас! Това е милион пъти по-полезно за развитие на истинско гражданско общество в България, отколкото дейността на кривозащитните НПО-та, която нонстоп ни се внушава в този форум!

 7. 7 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1357 Весело

  До коментар [#5] от "faeton.": Пуснете ваша фотогалерия със снимки от дейността ви- в крайна сметка, обществено- полезната дейност трябва да се рекламира, за да може колкото може повече родители да научат за вашето сдружение и да пратят децата си при вас! Това е милион пъти по-полезно за развитие на истинско гражданско общество в България, отколкото дейността на кривозащитните НПО-та, която нонстоп ни се внушава в този форум!
  —цитат от коментар 6 на cmy12603507


  Госпожо, аз често нямам достъп до ИД- то, камо ли да пускам фотогалерии!

 8. 8 Профил на cmy12603507
  cmy12603507
  Рейтинг: 274 Любопитно

  До коментар [#7] от "faeton.": Това пък защо....С какво пречите някому... Жалко- ако сте на БАНя, по-добре да отминат нещата и да имате право да публикувате фотогалерии.... Ще е хубаво децата, участващи във вашето почистване на определени места в планините, да се видят на снимка, да знаят, че извършват нещо обществено полезно, което се толерира от обществото и се счита за нещо добро. Иначе тези деца след време може и да откажат да идват повече на акции за почистване на планината- може да счетат, че дейността им не се одобрява от хората и че тя е малозначителна, а това не е добре за тях....

 9. Браво и от мен!
  СЛедващият път обявете инициативата по-рано за да могат да се включат и форумните тролове :)

  ДА на АЕЦ Белене! Ядрената енергетика е гарант за безкарбоново бъдеще! Потомствен антикомунист!
 10. 10 Профил на мики маус
  мики маус
  Рейтинг: 1068 Неутрално

  ... и защо има толкова много раково болни в окръг Смолян ,ако е толкова чиста средата .
  —цитат от коментар 1 на edin drug


  Я иди в Смолян след Ноември и ще си отговориш на въпроса.
  Масово отоплението е на чамови дърва, които са почти без пари, заради корояда, както и некачествени въглища. Резултатът е гъст жълто-кафяв дим стелещ се над града.

  Сутрин и вечер около пет-шест часа не се диша от воня. Тогава е пикът от разпалването на печките. Друг е въпросът, че зимата се ръси пясък като за световно и общината я го почисти до юни, я не.

  Урановите мини са дъвка.

 11. 11 Профил на Христо Хаджиев
  Христо Хаджиев
  Рейтинг: 317 Неутрално

  Дано има повече хора като тези, в нашата мила Родина!!!!

  Captain Jack
 12. 12 Профил на skeptichen
  skeptichen
  Рейтинг: 570 Неутрално

  Иначе прекрасна инициатива, браво на тези хора, много се радвам на инициативата им и бих искал да ги подкрепя. Това да се ровиш в боклука е винаги доста неприятно и е най-благородно. Наистина са прави че хижите трябва да имат начин да изнасят боклука си на определените за това места, вместо да го заравят в планината.

  А иначе не се цапа чак толкова в Подопите защото там има много по-малко туристи. Родопите нямат зрелищните гледки на Рилските езера или високи върхове като Мусала и Вихрен.

  Колкото е по-далечно едно място от местата където живеят много хора, толкова е по-неизвестно и слабо посещавано. За колко време се стига от София до Рила и Пирин - за много по-малко отколкото се стига до Родопите в която и да е тяхна част.

  Няма кой знае какви известни преходи из родопите, няма нито водопади като райското пръскало, нито езера до които не може лесно да се стигне с кола. Има само едно Дяволско Гърло, до което отново се стига с кола, така че няма нужда от преход и престой в хижа за посещението му.


За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.