Това е съдържание, създадено от маркетинг студио Storio по задание на партньор на "Икономедиа".


Икономедиа" започва поредица от уебинари "Бизнесът и Натура 2000". Първият онлайн семинар беше на тема "Как да правим бизнес в "Натура 2000" и се проведе на 7 октомври 2020г. Събитието отговори на въпроси, свързани с трудности при реализиране на предприемачески идеи в защитените зони от европейската мрежа "Натура 2000". Уебинарът е първият от 5 онлайн събития, част от проекта "Натура 2000 - нови хоризонти".


Водещи експерти от различни институции, работещи за опазването на природата - граждански организации, местна администрация и научната общност - дадоха полезна информация за регламентите за развитие на бизнес в зони от мрежата "Натура 2000", ползите от природозащитната мрежа за българския бизнес и разясниха конкретни казуси, посочени от бизнеса.


Своя експертен опит за възможностите за бизнес в "Натура 2000" споделиха Галя Камберова (Главен експерт "Екология" в община Шабла), Д-р Росен Цонев (Ботаник и еколог, доцент в СУ "Свети Климент Охридски", Биологически факултет) и Тома Белев (Председател на Управителния съвет на Асоциацията на парковете в България). В уебинара участваха 50 онлайн слушателя.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK