Конкурсът за "зелена" журналистика е с удължен срок

Конкурсът за "зелена" журналистика е с удължен срок

© ''Зелени Балкани''Конкурсът "Див кестен" удължава срока за номинации до 10 ноември. Призът, който ще се присъди от сдружение "Зелени Балкани" и партньори за първа година, ще отличи журналисти с принос в отразяването на теми за природата, Натура 2000, защитени видове и защитени територии.


Конкурсът е част от дейностите по проект "Натура 2000 в България - Нови Хоризонти". Затова и за приза "Див кестен" не се приемат номинации за материали, разпространени чрез "Икономедиа" ("Дневник" и "Капитал"), "Дарик радио" и "Хоби тв", които са партньори на "Зелени Балкани" в проекта.


За да номинирате своя фаворит за "зелена" журналистика, трябва да попълните онлайн формуляр и да мотивирате предложението, като опишете значимостта му за популяризацията на природата в България и европейската природозащитна мрежа "Натура 2000".


Номинираните трябва да са публикували, отпечатали или популяризирали свой материал на тема за природата, "Натура 2000", защитените видове и територии в периода от 1 ноември 2017г. до 1 ноември 2020г. Приемат се номинации в категории печатна медия, радио, телевизия, онлайн медия и блог. Допускат се до 3 публикации във всяка категория от всеки един кандидат.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK