Български депутати в европарламента ще представят Зелената сделка пред бизнеса

Български депутати в европарламента ще представят Зелената сделка пред бизнеса

© ДневникНа 15 юли "Икономедиа", издател на "Дневник" и "Капитал", организира уебинар за Зелената сделка с участието на четирима български евродепутати от четири различни политически групи. Представители на бизнеса могат да задават въпроси за отражението на новите европейски политики върху техния сектор предварително при записване, както и на живо в чата на събитието.


Българските евродепутати, които ще представят Зелената сделка, са Андрей Новаков, член на комисията по регионално развитие на ЕП (ГЕРБ, Група на Европейската народна партия), Искра Михайлова, член на комисията по промишленост и енергетика в ЕП (ДПС, група "Renew Europe"), Петър Витанов от комисиите по околна среда и по транспорт и туризъм на ЕП (БСП, Група на Прогресивния алианс на социалистите и демократите ) и Радан Кънев , член на комисията по заетост и социални въпроси и заместник в комисията по околна среда (Демократична България, Група на Европейската народна партия).


Те ще представят пред български предприемачи очакваните ефекти на новите европейски природозащитни политики и стандарти върху различни бизнес сектори в България, като представят работата на различните парламентарни комисии и политически визии по темата.


Уебинарът е организиран от "Икономедиа" в рамките на проект "Натура 2000 - нови хоризонти" и ще се проведе чрез платформата Zoom на 15 юли 2021 г. от 11 ч. Заинтересованите представители на бизнеса могат да се регистрират за участие със своите въпроси в събитието от днес.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK