Това е съдържание, създадено от маркетинг студио Storio по задание на партньор на "Икономедиа".


Тази сутрин евродепутатите Петър Витанов, Радан Кънев, Андрей Новаков и Искра Михайлова отговаряха въпроси на бизнеса за правилата на европейската Зелена сделка.


Това се случи в рамките на уебинара "Зелената сделка и бизнесът в България", чиято цел беше да хвърли повече светлина върху правилата за "позеленяване" на основните сектори на икономиката на ЕС, които са предвидени в Европейския зелен пакт (Зелената сделка). Представящите Зелената сделка български евродепутати участват в различни ресорни комисии и са представители на различни идеологически семейства.


Уебинарът беше организиран в рамките на проекта "Натура 2000 - нови хоризонти", който разяснява значението на запазената природа от европейската природозащитна мрежа (повече за мрежата "Натура 2000" виж тук).


Гледайте във видеото пълния запис от уебинара.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK