Това е съдържание, създадено от маркетинг студио Storio по задание на партньор на "Икономедиа".


Записът представя гледните точки към политиките за възобноваеми енергийни източници (ВЕИ) на експерти от досегашната държавна администрация, от електроразпределително дружество и от природозащитната общност.


Георги Стефанов бе през последните 7 месеца ръководител на политическия кабинет на вицепремиера по климатични политики. Анна Димитрова е ръководител на отдел "Енергийна политика, околна среда и иновации" на "EVN България". Петко Ковачев е независим експерт, работил в различни неправителствени организации (НПО) по проблеми, свързани с енергетиката, енергийните политики и връзката им с опазването на околната среда. Модератор на разговора беше Вера Стаевска, журналист на "Дневник".


Можете да се запознаете с презентациите от прикачените документи.Уебинарът бе организиран от "Икономедиа", партньор в проекта "Натура 2000 - нови хоризонти", и бе поканил трима експерти с различен профил.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK