И последните ударни замени са край курортите

Средната цена от 8 лв. за кв.м гора е далеч под пазарнитеНад 3500 дка държавни гори на средна цена от 8.09 лв. за кв.м са заменени при последните 47 сделки, подписани от председателя на Агенцията по горите, в периода от гласуването на забраната за замени в парламента до влизането й в сила. Информацията заедно с данни за новите частни собственици на държавните гори беше изнесена в четвъртък от експерти на ГЕРБ и природозащитници. От пресцентъра на агенцията отказаха да коментират данните, пред БНР председателят Стефан Юруков потвърди общата площ на извършените замени.


Голяма част от сделките, разписани основно на 22, 23 и 26 януари, са за гори по Черноморието и в близост до планински курорти. Държавната оценка, по която е изчислена замяната, варира от 24 ст. до 27 лв. за кв.м гора.


Сред одобрените кандидати е дърводобивното предприятие в Етрополе "Фабрика МЕДИКЕТ". Още по времето на бившия земеделски министър Нихат Кабил то получи 91 дка държавни гори срещу 58 дка частни. Акционери във фабриката са турски и български компании, някои от които през 2005 г. бяха замесени в скандал за внос на некачествени елени за дивечовъдните стопанства. През януари "Фабрика МЕДИКЕТ" е одобрена с нова замяна на 917 дка държавни гори, без да е ясно какви имоти се предоставят насреща. Държавната оценка за тези гори е 68 ст. за кв.м според информацията на ГЕРБ.
Сред новите замени са и малко над 11 дка в Девин, предоставени на строителната компания "Иса инженеринг". Тя стана популярна с изграждането на т.нар. сараи на Ахмед Доган в Бояна и на СПА хотела "Орфей" край Девин. Собственикът на фирмата Румен Асенов държи 50% от "Делта епсилон", която притежава сградата в Бояна. "Иса инженеринг" е получила държавните гори по 4 лв. за кв.м.


Бившият зам.-министър на вътрешните работи Явор Хайтов и съпругата му Валентина на два пъти са се сдобили с имоти край Варна с обща площ близо 94 декара. За тези сделки се разбра в края на март, след като варненски рибари установиха, че доскоро ползваната от тях държавна земя вече е собственост на Хайтов.


С 20 дка в Каварна на цена малко над 8 лв. за кв.м се е сдобила фирма "БГ ленд Ко" ООД, съдружник в която е Велимир Магурев. Според публикации в медиите той има условна присъда за измами с недвижими имоти и конфискация на имущество, като делото е върнато за преразглеждане. На 19 януари, броени дни преди разписването на заменките, Благоевградският районен съд е повдигнал втори наказателен процес по същите обвинения. Измамите, в които е обвинен, са ставали през заложната къща "Виги".


Името на друга фирма - "Боби 2004", е замесено в разследвана схема за източване на ДДС, информира "Медиапул". Компанията е получила 468 дка в района на Разлог срещу 1.95 лв./кв.м.


Сред по-големите сделки са и тази с "Русалка тур", която е получила 167 дка край Каварна. Собственикът на курорта Николай Банов каза, че държавните гори са около "Русалка" и целта на замяната е да не се позволи върху тях да се строи. Срещу тях той предоставил свои гори край Камен бряг, също в близост до Каварна.


Две от 47-те сделки са в Балчишко. Едноименното държавно ловно стопанство стопанисва земите по цялото Северно Черноморие. Терените му са атрактивни заради панорамния морски изглед в общините Балчик, Каварна и Шабла. Единият договор е за замяна с Ивайло Мечев и съпругата му Анна. Столичаните получават 5.2 дка в местността Фиш-фиш. Имотът е в землището на с. Оброчище, но районът е със статут на вилна зона и се намира над курорта Албена, по пътя за Балчик. В замяна семейството прехвърля на държавата малко над 15 дка. Втората сделка е с "Екобалкани-България" ЕООД със седалище в софийското с. Кътина. Фирмата взема 95 дка отново в землището на с. Оброчище, в замяна дава на държавата 405 дка, разпръснати в 25 парцела край Тетевен, Белоградчик, Видин, Кула, Габрово, Дряново и Трявна.


Ръководителят на експертната група на ГЕРБ Мирослав Найденов обяви последните замени за рекорд заради краткото време, за което са подписани. От април 2008 г., когато Стефан Юруков започна да разписва замени, до края на годината от държавния горски фонд са извадени 14 500 дка. Заедно с последните сделки от януари БСП бие всички заменени гори за периода 2003 - 2007 г (14 662 дка), когато този сектор се управляваше от ДПС.


Найденов определи като изключително съмнително, че при някои от последните замени задължителната нотариална заверка е станала в рамките на един ден. И добави, че ако прокуратурата не се самосезира, до дни ГЕРБ ще внесат иск за проверка на тези замени. Още в средата на март в земеделското министерство и ДАГ беше извършена показна акция на Държавна агенция "Национална сигурност" заради замените. Прокуратурата заведе дело срещу неизвестни извършители, по-късно обвинителите казаха, че са известни, но и досега по случая няма развитие, поне публично.


Още в края на миналата година природозащитниците настояха забраната върху замените на гори да влезе в сила веднага след приемането й на 16 януари. Вчера Стефан Аврамов от екологичната коалиция "Да остане природа в България" припомни какво се случи с извадените от горския фонд терени край Камчия, които се превърнаха в голф игрища.Пред БНР шефът на ДАГ Стефан Юруков определи сигналите на ГЕРБ като "политическо изцеждане, за да компрометират опонентите си от БСП. "Бойко Борисов изпраща хората си на пресконференция, за да отвлича публичното внимание от реалните въпроси, на които трябва да отговаря - за своето минало и за връзките си с определени кръгове", коментира пред "Фокус" и говорителят на БСП Корнелия Нинова.

Коментари (65)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Горянин
  *****
  Гневно

  Слушах този господинчо Юруков по Хоризонт днес - държавата била МНОГО АМА МНОГО спечелила, защото получила 11500 хил.дка срещу 3500, които предоставила.
  Журналистките водещи не се съгласиха с него, но не се и сетиха да попитат простичко - а колко гори можеха да се залесят или купят, ако тези 3500 дка. бяха продадени не по 150-200 евро за кв.м., а дори по 50 евро (сметката е 3500000 кв.м. х 50 евро правят 175 000 000 евро!!! - Словом СТО СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ МИЛИОНА ЕВРА ЕВРОПЕЙСКИ!!!) а наглеца Юруков е надявам се поредния бушон, който все някога ще изгърми (като батко).

 2. 2 Профил на ГЕРБАТОВ
  *****
  Разстроено
 3. 3 Профил на Q
  *****
  Неутрално

  Покажете ни къщата и колата на Юруков, да видим колко сме спечелили с тези сделки де!

 4. 4 Профил на Счетоводител
  *****
  Гневно

  175 млн.евро са 342 270 250 лв., средно по 300 лв. на декар гора пазарна цена, държавата можеше да си купи 1 140 900 декара гори - дааа, добре изглежда в сравнение с 11 500, даже МНООООГО добре.
  Мамка ви крадлива ......

 5. 5 Профил на sysed
  *****
  Неутрално

  ха ха ха къщата на Юруков е един кирлив апартамент в Младост, гол е като църковна мишка.

 6. 6 Профил на радиослушател
  *****
  Гневно

  "наглеца Юруков е надявам се поредния бушон, който все някога ще изгърми (като батко)"...

  Тежко ни и горко, ако "изгърми" колкото Батко, за когото друго бушонче от министерството на Орешарски забравило да внесе в закониия срок иск за възстановяване на паричните щети, и сега на Батко няма дя му се наложи да върте нито стотинка.

 7. 7 Профил на Айде бе
  *****
  Любопитно

  Ако сметката на Счетоводител е вярна, това е точно 99 пъти по-малко - ега ти държавата беше кщазал няко от вицепремиерите и тряблва да е бил умник с тази прозорливост тогава?
  То да имаше поне прокуратура и следствие в тази държавице - нищо не остана вече.

 8. 8 Профил на WhatTheFuck
  WhatTheFuck
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Майка ви комунистическа/турска да еба в белия дроб.

  Shut The Fuck Up You Silly Piece Of Shit
 9. 9 Профил на смърт
  *****
  Неутрално

  Обесете Юруков пред Народното събрание. Ще е голям майтап. А после Доган и Станишев. Но ще има безредици кой да ритне столчето. Май е по-добре да бъдат затворени в изолатор доживот.

 10. 10 Профил на мнителен
  *****
  Неутрално

  А бе тези боклуци Юрукови да не са роднини

 11. 11 Профил на Norman
  *****
  Неутрално

  За всеобщо учудване аз бих казал: “Честито!”. Халал да са ви горите. И стройте върху тях. Не се бавете. Колкото повече построите, толкова повече ще се набутате. Не вярвате ли? Ха, питайте някои строители от Банско и край голфа до Разлог защо са си замразили строежите. И посмъртно не могат да си върнат парите. Някой ще каже: “Ама те перат пари!”. Нищо не перат, пиленце, закопават пари. От тези строежи пари изпрани няма да излязат. Впрочем, както и от тези заменки.

 12. 12 Профил на Katerina Dimcheva
  Katerina Dimcheva
  Рейтинг: Неутрално

  Абе тия "последни" са през седмица...

  kati4ka
 13. 13 Профил на Знаещ
  *****
  Неутрално

  Ама това некакво правило ли е, всеки по-нагъли отявлен боклук да се казва Юруков?

 14. 14 Профил на ФВ Голф
  *****
  Неутрално

  Norman, аа, наплива ще е голям, особено за игра на голф в България. Следващата вълна се очаква да е от оперни туристи.

 15. 15 Профил на Hristo Hristov
  Hristo Hristov
  Рейтинг: 1293 Неутрално

  То вече политиците работят под наслов "Да окрадем колко се може повече като за последно". Ей за такива хора не трябва да има политическо утро, а утро зад решетките. Все си мисля, че най-добрата инвестиция на България ще бъде да се построят нови затвори, че тези вече се препълниха.

  www.economistbg.com/
 16. 16 Профил на mil danukoplatec
  *****
  Весело

  сергей дмитриевич ,ахмед доган,монката ,орешарски милия той...милен велчев и той сиромаха мил ,пирински каменното лице ,масларова пътешественичката бизнес класа ....да си ги изберем пак !!!те милеят за нас ...

 17. 17 Профил на пешо
  *****
  Неутрално

  тя лакомията крака няма само търбух.Да се задавите дано мръсни корумпирани скакалци

 18. 19 Профил на GT
  *****
  Неутрално

  Разграбването на България от Иван Костов, беше жестоко и по всички направления.Пагубна роля изиграха Мозер и В.Върбанов по отношение на земеделието и горите.С приетият закон за връщане (реституция) на гори и земи от ГФ-ДВ 110/25.11.1997 г, законодателя бе заложил широк диапазон от начин за придобиване право на собственност (представяне на данни от емлячен регистър, документ за платен данък, декларация за внасяне на имота в ТКЗС и накрая при невъзможност на всичко това, двама свидетели да определят право на собственност от страна на молителя.По този закон поземлените комисии направиха какви ли не извръщения.Бяха заграбени хиляди декари гори и земи.Исякоха се и се продадоха хиляди кубици дървен материал, приватизирана за жълти стотинки беше и материалната база и механизираната техника на горските стопанства, стотици работници загубиха работата си.Целият сектор беше поставен на колене! Пагубна роля изиграха грабителите Надежда Михайлова, Муравей Радев, Евгении Чачев, Атанас Атанасов. Веселин Методиев, Бойко Ноев.След свалянето им от власт се сложи край на невиждания грабеж и бавно, но сигурно започна реставрация на разрушената и ограбена икономика, което продължава и до днес.

 19. 20 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2259 Неутрално

  Едно си милиционерите знаят, едно си баят.

 20. 21 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1453 Неутрално

  Хайде пак Костов бил виновен... Ама не ви ли омръзна едни и същи дивотии да повтаряте близо 10 години вече?
  Костов ли ги замени тия гори? Костов ли ги сътвори тия безобразия нагли? Костов ли върна на мадридското величество двойно повече гори в Рила, отколкото му се полагат?
  Колкото се изкрадна/завлече/унищожи най-нагло и безогледно в последните осем години, Костов не е и сънувал в най-смелите си сънища.

  If I had a tail, I'd swat the flies.
 21. 22 Профил на обикновен
  *****
  Неутрално

  Ало, №19 от пенсионерския клуб на милиционерите , съвсем сте се вмирисали. Да не са забравили от партията-хранилница да ви раздадат памперсите?

 22. 23 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  Знаех си аз че Костов е виновен! Виждате ли - не спира тоя мръсник, пак загуби народа от неговия зъл гений!!! Бравос №19 - добре че са хора като Вас да напомнят на населението кой всъщност е виновен за Глобалното затопляне, атентатите на 11 Септември, свинския грип и ежегодните наводнения.

  П.П. Как мислите - има ли шанс подобни люде да изчезнат физически? В смисъл - един ден просто да се събудим, тях да ги няма и само да ни остане да запретнем ръкави и да градим нова България? Аз започвам да губя надежда...

 23. 24 Профил на Ботева
  *****
  Неутрално

  "...наплива ще е голям, особено за игра на голф в България. Следващата вълна се очаква да е от оперни туристи."

  Няма да се състои и тя!

  Не е по темата , но за съжаление нашите "хубави ябълки" други ги ядат. Ако сте се интересували от опера и оперни звезди, може би знаете, че на всички пролетни европейски музикални фестивали "пиронът" е някой брилянтен български сопран, тенор, музикант, диригент...Те "докарват" благодарна публика на домакините от всички краища на света. А у нас дори не се организира !?
  ..."вълната" се отлага за по-добри времена


 24. 25 Профил на GT
  *****
  Неутрално

  Костов, Мозер, Праматарски гепиха целите Родопи и гори по Черноморието точно по този начин който е описан по-долу.Не случайно на Доспат му казват Костовград.Да съсипеш цял отрасъл като горския и да се изправиш да говориш за другите вече е наглост и демагогия.Осем години горските стопанства се измъкват от пропаста, в която бяха натикани по Костово време.Да, горите са заменени, но срещу други гори, а не откраднати с клетвени декларации на двама пишман-свидетели от трето лице.Тези замени са полезни до някаква степен от лесовъдска гледна точка, а пък се осигуряват инвеститори за реализация на строителни проекти.Не може да се отрече , че се е прекалило доста с тях и то предимно към Христо Ковачки и фирми свързани с него, за което трябва да бъде търсена най-строга отговорност.Наистина в България няма съд защото в противен случай Костов щеше да бъде осъден, което пък от своя страна говори, че или той има огромно влияние над съда или пари за да се спаси!

 25. 26 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1462 Гневно

  25
  Малко ти е, че си тъп, па се правиш и на нагъл.
  Костов е виновен. И за дъждъ в София оня ден - тъкмо се прибират хората, и дъжд.

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 26. 27 Профил на do skara
  *****
  Неутрално

  Не си достатъчно убедителен.Подкрепи се с истински факти, аргументи и докажи, че Костов не е виновен за ликвидацията на горското и селското стопанства.Не е номера само да мъчиш клавиатурата, пиши по същество.

 27. 28 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  "Подкрепи се с истински факти, аргументи и докажи, че Костов не е виновен за ликвидацията на горското и селското стопанства." - ехооо, Земята вика другаря милиционер. Годината е 2009, не 1969 другарю. Вече се доказва вина, а не невинност. Схващате ли? Тиквениците-дегенерати трябва да докажат, че Костов е крал, а не да го обвинят, а той да доказва че не е. Знам че за милиционерските три мозъчни клетки тази постановка на нещата е непонятна, но ако я четете по три пъти на ден може да я схванете след около 20 години.

 28. 29 Профил на GT
  *****
  Неутрално

  Отново не си достатъчно убедителен.Аз доказвам извръщенията на Костов, а насреща слаб и неподготвен събеседник.Милиционери, дегенерати и пр. изтъркани термини от речника на Костовистите.Не се опитвай да носиш вода от девет дерета, бъди конкретен и давай по същество.Тук е темата за горите.

 29. 30 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1462 Весело

  29
  Отворко. Ще ти се, но няма.
  Само следствията - какво толскова е настъпил дълвената мафия, та и тя грачи - какви нощни концерти за Хускварна и Щил имаше над Разлог до 1997г. Пък да не говорим после дето палиха гори. И сега пак Костов им виновен.

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 30. 31 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1462 Разстроено

  29
  И защото си се появил, та дай да говорим - време до изборите бол, пази си джепането за тогава. Иначе хита ти е велик - Всички са маскари.

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 31. 32 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  "Аз доказвам извръщенията на Костов, а насреща слаб и неподготвен събеседник." - как точно ги доказахте бе другарю?!? С това ли:

  "Целият сектор беше поставен на колене! Пагубна роля изиграха грабителите Надежда Михайлова, Муравей Радев, Евгении Чачев, Атанас Атанасов. Веселин Методиев, Бойко Ноев.След свалянето им от власт се сложи край на невиждания грабеж и бавно, но сигурно започна реставрация на разрушената и ограбена икономика, което продължава и до днес."

  Това може да служи единствено като доказателство за вроден дебилитет у автора му. Както всички "доказателства" извадени за да покажат какъв престъпник е Костов...

 32. 33 Профил на borkata_toshkov
  borkata_toshkov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  АЛО ДНЕВНИК А КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ЗАМЕНКИТЕ НА ИВО-ОВЧАТА ГЛАВА ЗА "СУПЕР ПЕРЕЛИК".

 33. 34 Профил на Искател
  *****
  Неутрално

  сакам и я да си напраим заменка

 34. 35 Профил на # 69
  *****
  Неутрално

  ха ха ха Костов настъпил дървената мафия.Та тя работеше изцяло за него и Мозер.Та тогава имаве не повече от 10 горски пункта ж цшла България, а сега са над 150 и стотици съкратени горски, с цел занижение на контрола.

 35. 36 Профил на хронолог
  *****
  Неутрално

  Едни членове на СДС подливат вода пред съда на други членове на СДС.А виновни за това били БСП и ДПС. И, такава главобъсканица ще обезкуражи и последните симпатизанти на СДС.

 36. 37 Профил на Гражданин от Село
  *****
  Неутрално

  Такова крадене и разграбване на България както по времето на управлението на Иван Костов не е имало, а се съмнявам че и ще има.

 37. 38 Профил на ?
  *****
  Неутрално

  "Бойко Борисов изпраща хората си на пресконференция, за да отвлича публичното внимание от реалните въпроси, на които трябва да отговаря - за своето минало и за връзките си с определени кръгове", коментира пред "Фокус" и говорителят на БСП Корнелия Нинова. "
  А какво ще каже Корнелия Нинова за своето минало? Коя беше и коя е тя сега?

 38. 39 Профил на Narod-Rob
  *****
  Неутрално

  Турция купува България за жълти стотинки! Продавачите са българи!

 39. 40 Профил на W
  *****
  Неутрално

  И Костов и ББ и другарите от БСП са си едни и същи - миризливи крадци, които слугуват на откраднатите милиарди от пенсионерите-генерали на БСП. Костов не е по-малък крадец от Станишев! Това го видяха и децата.

 40. 41 Профил на Читател
  *****
  Неутрално
 41. 42 Профил на мъка
  *****
  Неутрално

  много мъка има на този свят
  А за позитано требе напалм

 42. 43
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 43. 44 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 890 Неутрално

  Още дядо ми, много преди червените шайкаджии да дойдат на власт на върха на руските щикове, казваше, че КОМУНИСТИТЕ МОГАТ САМО ДА ЛЪЖАТ, КРАДАТ И УБИВАТ.
  Което си остава вярно и до днес.
  Защото отново им вкарахме баницата в ръцете.
  И сега, като виждат че може да им се измъкне, прилагат всичките си мръсни трикове. Изпитани през последните 120 години.

 44. 45 Профил на Хоб
  *****
  Неутрално

  какво става в тази държава ? Има ли въобще някой, който я управлява? Има ли министър-председател, президент, изпълнителна власт. Това което чета е чудовищно. Защо тези хора не излязат и кажат мнението си. Народът има нужда от спасение.

 45. 46 Профил на bulgarin v usa
  *****
  Неутрално

  ПИСАНИЯ, ЗАЯЖДАНИЯ,ОБИДИ,НАГРУБЯВАНИЯ и т.н. ОСТАВЕТЕ!!!!! ДА ИДЕМ И ДА ГЛАСУВАМЕ 80% и всичко ше си дойде на место. ДА ИЗМИСЛИМ КАК ДА СТАНЕ ТОВА ?

 46. 47 Профил на Mdaaa
  *****
  Неутрално

  От БСП до "между друго българите": Грабихме ви 1944-2001 Ще ви грабим още докато наш Серго се не пенсионира (2005-2044) Помнете: България това сме ние. Вие останалите сте просто между другото...

 47. 48 Профил на 10
  *****
  Неутрално

  Ще си дам гласът само за тия, които вкарат всичката тая пасмина в лагер на открито и да караме децата и внуците си да ги гледат за назидание!!!

 48. 49 Профил на Stella
  *****
  Неутрално

  Какви деца, какви внуци - всички са зад граница и като четат за поредното усиране навеждат ниско глава и си плюят в пазвите, задето са били достатъчно умни да се махнат овреме. Останали сме само идеалните жертви - хем мълчим, хем не гласуваме! Да са ни живи и здрави управниците!

 49. 50 Профил на BSP
  *****
  Неутрално

  Е каде да ги заменим по чукарите ли?
  Вие луди ли сте или, се правите на луди.

 50. 51 Профил на !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  *****
  Неутрално

  Българите сами се докараха дотам
  да ги управляват в момента ябанджии:
  - един турчеещ се мангал ;
  - една руска подлога, с баща роден
  и израснал в СССР и с майка украинка
  също от СССР;
  - един династичен мелез от австро-
  -италианско потекло;

 51. 52 Профил на РЕШЕНИЕТО
  *****
  Неутрално

  РЕШЕНИЕТО Е ДИРЕКТЕН ИЗБОР НА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ОТ НАРОДА.ТИЯ ОЩЕ ЛЯГАТ И СТАВАТ С ЧЛЕНА НОМЕР ЕДНО НА ЖИВКОВАТА КОНСТИТУЦИЯ...
  НО НИТО ЕДИН ОТШИБАНИТЕ БГ. ПОЛИТИЦИ НЕ ОБЕЛВА ЗЪБ ЗА ТАКИВА ИЗБОРИ.ТОВА ПОКАЗВА КОЛКО ИСКАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА-TOЧНО НИКАКллл

 52. 53 Профил на По БСПарски нагло
  *****
  Неутрално

  и докато се ослушвате и псувате по форумите хубаво е да знаете , че по северното черноморие достъпът на простосмъртните до морския бряг е вече напълно блокиран...
  От огромни бетонни огради,вдигнати околко огромни луксозни вили...и комплекси..
  Собственикът на курорта Николай Банов каза, че държавните гори са около "Русалка" и целта на замяната е да не се позволи върху тях да се строи. Загрижил се милия...и затова си присвоил с помощта на мафиотската държава още златни земи
  Не знаеш да се смееш или да повръщаш....

 53. 54 Профил на Flasha
  Flasha
  Рейтинг: 418 Неутрално

  ТАЗ МРЪСНА ПАРТИЙКА С МАЗНИЯ СИ ЛИДЕР НАПРАВИ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ ДА СЕ ИЗЛОЖИМ ПРЕД ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ . ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ЛОШИ СРАВНЕНИЯ В ЕС СА СВЪРЗАНИ С БЪЛГАРИЯ . ТОЗ МРЪСЕН ТУРЧИН НИ ПЛЮЕ В ЛИЦЕТО А НИЕ СИ МИСЛИМ ЧЕ ДЪЖД ВАЛИ .ПОСЕТЕТЕ И САЙТА МУ / www.dps.bg/ ИМА ВЪЗМОЖЕН ПРЕВОД /икона/НА ТУРСКИ ЕЗИК .БЕЗКРАЙНИ СА ИЗБРОЕНИТЕ С ТУРСКИ ИМЕНА ОБщИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ДПС,КАТО БЪЛГАРИТЕ СА САМО ЗА "МАЯ" . КОЛКОТО ПО-РАНО ВСИЧКИ РАЗБЕРАТ ЧЕ ТОВА Е ЕТНИЧЕСКА ,СЕПАРАТИСТКА ПАРТИЯ ПО-ДЕБРЕ, щЕ СИ СПЕСТИМ ЕТНИЧЕСКИТЕ КОНФЛИКТИ
  МНОГО УВАЖАВАНИЯТ ОТ МЕН ТВОРЕЦ ВЕЖДИ РАШИДОВ МЪДРО КАЗА " АКО В АМЕРИКА ИМАШЕ НЕГЪРСКА ПАРТИЯ НИКОГА Б.ОБАМА НЯМАШЕ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ НА АМЕРИКА "

 54. 55 Профил на no name
  *****
  Неутрално

  С приемането на закона за горите при управление на Костов започна най-голямото разграбване в този сектор. Върнаха го 50 год. назад. Тука нестава на въпрос, че Костов заменял/давал и т.н.
  Той допусна да се случи това. За което, си е получил пая!
  А за Стефан Юруков = пионка, бушон, аве както искате го наричайте. Други дърпат конците. По важното е, че след изборите ще е депотат, тоест = имунитет. И тук отново опираме до правосъдната система и т.н. Въртим се в един опорочен кръг и това е !!!

 55. 56 Профил на Андрей Диманов
  *****
  Неутрално

  И аз мисля, че началото на голямото разграбване на България беше поставено именно от другаря Иван Костов. Само че сметките му излязоха криви - народът го изхвърли от властта и от промените в законодателството, които той направи (като си мислеше, че ще е доживот във властта) сега се възползват бившите му съпартийци - и цялата Тройна ламя (между другото Иван Костов е човекът, който легитимира агентът на ДС Меди Доганов във властта)

 56. 57 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1389 Неутрално

  Писал съм бил против насилието. Но съм убеден 4е единственото което може да спре такива безобразия е ако комуноидите просто ги е СТРАХ.
  От физи4еска разправа. И за това става само ако някой пострада. Колкото по-скоро, толкова по-добре!

  Явно без лин4уване няма да мине

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 57. 58 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1389 Гневно

  Бахти наглостта на другаря Андрей Диманов - Иван Костов е човекът, който легитимира агентът на ДС Меди Доганов във властта...

  Ало, комунисти4еска подлого, ИК обяви официално ДПС за проклятието на БГ преход, както и навря ДС агентите в ми6а дупка.
  Съвсем през просото го подкарахте с лъжите, ама пусто някои хора помним...

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 58. 59 Профил на Иво
  *****
  Неутрално

  Поредното доказателство, че кражбата е национален спорт в Парламента> изявени спортисти бяха: Костов, Симеончо, Доган, а сега и свитата на СерГейчо. Аз не вярвам и на пожарникаря Бойко, защото съм от столицата и виждам всеки ден каква кръгла нула е той като кмет. Въпреки това трябва да се гласува, но за някакви други алтернативи - които коалицията се опита да елиминира, завишавайки предизборно условията за участие....

 59. 60 Профил на до В52
  *****
  Неутрално

  ти наистина ли си вярваш, ако е така - виж потърсия накой кабинет, в който работи лекар, ще се сетиш какъв

 60. 61 Профил на Гласувайте за ББ
  *****
  Неутрално

  ГЕРБ-ерчетата проплакаха, тъй като се уплашиха, че бащиците им от БСП ще излапат цялата баница и за тях няма да остане нищо ... и то когато са толкова близо до властта, кофти е да ти изядат последното парче от баницата, зная ...

 61. 62 Профил на Теодоси Бялков
  Теодоси Бялков
  Рейтинг: Разстроено

  Наглоста няма граници !

 62. 63 Профил на uf
  *****
  Неутрално

  Остана ли някои да загаси лампите ??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 63. 64 Профил на Иван Христов
  Иван Христов
  Рейтинг: 432 Неутрално

  Ето ние от " За да остане природа" и ПП "ЗЕЛЕНИТЕ" вдигнахме шум и прекратиха заменките Януари месец, но за съжаление апк са използвали последния момент за яки сделки!!

  За това гласувайте за http://www.bulgariangreens.org/

  https://www.behance.net/patriotbg
 64. 65 Профил на Дора
  *****
  Гневно

  Ако така карат след 20 години няма да има нито дървета, нито вода. Ще ни оставят гладни и жадни да се избием помежду си. Това означава, че народа трябав да води война с " управляващите" , за това предлагам да ги избием всичките, преди те да убият нас. Трябва да знаят какво е Гневът на Народа и да живеят в страх, както ние живеем сега.

 65. 66 Профил на Rumi
  *****
  Разстроено

  Аз сам туркиня ,но не подкрепям крадеца Доган.....Дано да не видят хаир, от откраднатият залък на българският народ.....

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK